Beste Blockchain online cursussen voor training en certificering 2020

De blockchain-revolutie is in volle gang. Dit is de grote technologie van dit tijdperk vanwege het ontwrichtende potentieel ervan, vooral bij financiële instellingen.

Natuurlijk zouden veel tech-enthousiastelingen en wie dan ook willen meedoen aan de actie. Dit komt omdat de gedistribueerde grootboektechnologie de toekomst vertegenwoordigt. Er zijn talloze manieren om te leren, maar het handigste kanaal is dat wel online Blockchain-cursussen.

Sommige van deze cursussen kunnen een toegewijd persoon van een blockchain newbie voor een ontwikkelaar in een heel korte tijd. Dit komt omdat ze worden verpakt en begeleid door ervaren innovators en experts wiens inzichten ongeëvenaard zijn.

Laten we een algemeen overzicht van dergelijke cursussen doornemen:

Blockchain Council: gecertificeerde Blockchain-expert

blockchain-raad

Kortom, een Blockchain-expert is een persoon die enthousiast is en begrijpt wat blockchain-technologie is. Naast eenvoudige knowhow moet hij / zij in staat zijn om dApps voor bedrijven te bouwen. Deze op examens gebaseerde cursus is specifiek op maat gemaakt voor individuen als investeringsbankiers, professoren, programmeurs en anderen die niet alleen blockchain willen verkennen, maar ook hun kennis willen toepassen bij het oplossen van problemen uit de echte wereld. Om te beginnen moeten deelnemers een basiskennis hebben van informatica, weten wat blockchain of Bitcoin is en gemotiveerd zijn om deze technologie op een dieper niveau te begrijpen. Deze Blockchain-cursus van $ 129 duurt zes uur met een uur examen en na voltooiing krijgen studenten certificaten die een jaar geldig zijn.

LEES hoe Blockchain onze toekomst zal veranderen?

Lees meer over deze certificering Hier

 Edureka Blockchain-certificeringstraining: 13K + tevreden leerlingen

blockchain rimpel

Blockchain is ongetwijfeld een van de grootste uitvindingen van de 21ste eeuw. Niet alleen is de technologie ontwrichtend, maar veel overheden rekenen op de opkomende technologie. In feite projecteert het World Economic Forum dat tegen 2025 18% van het wereldwijde BBP afkomstig zal zijn van blockchain-gerelateerde activiteiten. Dat is niet alles, Bill & De Melinda Gates Foundation is van plan blockchain-technologie te gebruiken om banken zonder bankrekening te bankieren. Naarmate de wereld evolueert en profiteert van de inherente eigenschappen van blockchain, zullen blockchain-experts dat ook doen. Geschat wordt dat het gemiddelde jaarsalaris van een applicatieontwikkelaar zal stijgen tot $ 85.000, terwijl dat van een senior software-engineer niet minder zal zijn dan $ 115.000 per jaar. Daarom is het leren van het touw van levensbelang.

edu blockchain corse

Gelukkig legt Edureka de basis voor hun studenten. Het maakt niet uit, zolang er ijver is, kan iedereen zich inschrijven. Blockchain-certificeringstraining is echter het meest geschikt voor financiële professionals en softwareontwikkelaars.

Het maatwerk De Blockchain online cursus van Edureka zal de student door het overzicht van Bitcoin-, Ethereum-, Hyperledger- en Multichain Blockchain-platforms leiden. Het enige dat u nodig heeft, is basiskennis van de opdrachtregel en Linux. Het is echter niet nodig omdat Edureka aanvullende en basiscursussen heeft die de student door Linux, Nodejs en JavaScript leiden.

LEES hoe Blockchain onze toekomst zal veranderen?

Van de Blockchain-certificeringstraining, als u leert hoe Ethereum werkt, kunt u uw slimme contract versnellen en kennis over privéketens creëren. Bovendien krijgt een student van Hyperledger composer de details over hoe bedrijfsnetwerken kunnen worden geïmplementeerd, terwijl hij tegelijkertijd leert hoe een privé Multichain-omgeving kan worden geïmplementeerd.

Tijdens de Blockchain-cursus verbeter je je vaardigheden en begrijp je de verschillende consensusalgoritmen en -typen. Afgezien daarvan zul je:

  1. Begrijp de technologie achter het doel, het type en de innerlijke werking van een gedistribueerde grootboektechnologie (DLT’s)
  2. Meer informatie over verschillende hash-algoritmen
  3. Breid meer uit over slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties
  4. Weet hoe u privé-blockchains opzet met behulp van veelgebruikte blockchain-omgevingen zoals Ethereum.

Afhankelijk van uw beschikbaarheid kost elke batch $ 399 $ 339. Blockchain-certificeringstraining kan variëren van 15 dagen tot 5 weken. Aan het einde wordt er een certificaat uitgereikt.

Leer meer over De Blockchain online cursus van Edureka.

Gevolgtrekking

Kortom, deze vermelde cursussen bieden geweldige opties om op de blockchain-golf te springen. Iedereen die geïnteresseerd is in de details van Blockchain-technologie, heeft geen excuus om niet geïnformeerd te blijven. Deze innovatie vertegenwoordigt de toekomst en het heeft geen zin om te laat te beseffen dat de wereld onder je voeten is verschoven.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me