Hvordan Michael Dell forvandlet $ 1000 til milliarder

Hvordan Michael Dell forvandlet $ 1000 til milliarder og hva er nøkkelen til suksess?

I følge Bloomberg, Michael Dell har oppnådd en nettoverdi på 21 milliarder dollar, som har gitt ham nummer 42 på Bloomberg Billionaires Index med et imponerende imperium.

Dell, i en alder av 53 år, eier flere luksuriøse eiendommer over hele verden, som for de fleste av oss bare vil være hjem vi kan drømme om å eie. I 2014 kjøpte Michael One57 skyskraper penthouse for rekordhøye $ 100,47 millioner, som rapportert i The Wall Street Journal. Det var den første eiendommen som oppnådde en salgspris på mer enn 100 millioner dollar. Det ekstravagante hjemmet på Manhattans milliardærrekke strekker seg over 10 923 kvadratmeter og har seks overdådige soverom. Andre bemerkelsesverdige eiendommer inkluderer taket på Four Seasons i Boston, som ble notert for salg til $ 40 millioner, sammen med leiligheten på $ 10,9 millioner i Millennium Tower i Boston.

Michael Dell

Dell ble nylig intervjuet av Jon Fortt for hans ukentlig podcast Fort Knox. Michael forklarer hvordan han startet sin imponerende teknologivirksomhet bare 19 år gammel, da han grunnla Dell Technologies i hybelen ved University of Texas, Austin. Med interesse for datamaskiner brukte han bare $ 1000 i besparelser på å kjøpe PC-deler og begynte med å ta bestillinger over telefon.

Da han vokste opp, viste Dell alltid interesse for teknologi og matematikk, som gradvis vendte seg mot datamaskiner da han begynte på college. Hobbyen vokste raskt til en raskt voksende virksomhet, da han begynte å selge tilpassede datamaskiner til medstudenter, med diskstasjoner og økt minne.

Du vil kanskje også like: Prinsipper av Ray Dalio – Hvordan lykkes i virksomheten og livet

Michael beskriver videre NPRs show ‘How I Built This’, at det som startet som en morsom måte å tjene ekstra penger snart ble til en strålende forretningside. Dell oppdaget at verdens raskt skiftende teknologi tok lang tid å nå potensielle kunder, ved å effektivisere prosessen begynte han raskt å tjene mellom $ 50.000 og $ 80.000 per måned.

Virksomheten fanget snart oppmerksomheten til likesinnede i datamaskinsverdenen, slik som Mark Cuban. Mens Dell startet sitt eget imperium, bygget Cuban sitt eget gjennom MicroSolutions i Dallas. Cubansk beskriver hvordan han besøkte virksomheten akkurat som den flyttet inn i et nytt kontorlokaler fra den opprinnelige sovesalen, han var imponert over selskapets vekst og spådde at Dell var bestemt for store ting.

Michael Dell på forsiden av

Michael Dell på forsiden av "Formue" 7. oktober 1991

Mark Cuban hadde definitivt rett når du tenker på Dells historie og fenomenale suksess. I 1988 ble Dell Computer børsnotert og oppnådde en markedsverdi på 85 millioner dollar innen fire år fra lanseringen. I 1992 gjorde denne imponerende virksomheten Dell til den yngste konsernsjefen som eier et Fortune 500-selskap. Aksjekursen fortsatte å vokse gjennom hele 1990-tallet, da den doblet de fleste årene gjennom tiåret, og gjorde Dell Computer til et av de raskest voksende selskapene noensinne..

Folk leser også: 5 vellykkede entreprenører som startet med ingenting og hva du lærer av historiene deres

Michael mener at teknologi handler om å muliggjøre menneskelig potensial, og han er kjent for sin forretningsvisjon og dristige grep. I oktober 2013 kunngjorde Dell fullføringen av oppkjøpet av Michael Dell til bli et privat selskap igjen. Selskapet ønsker nå å forme skyen, stordata, mobil og sikkerhet for å revolusjonere måten folk lever og bedrifter opererer over hele verden.

Michael Dell forretningsvisjon

Dells raske suksess er en inspirasjon for studenter over hele verden. Under Dells intervju med Jon Fortt, han forklarer at det er mange muligheter for en person å bygge den neste teknologigiganten. Det er en utrolig tid for teknologi når vi begynner å utvikle kunstig intelligens, dyp læring, uten tilsyn læring, maskinlæring, digital transformasjon, femte generasjons mobilnettverk og internett av ting. Dell forklarer hvordan de siste 30 årene med teknologi vil begynne å se ut som barns lek de neste 30 årene.

Michael mener at nøkkelen til suksess ligger i å ha en ekte nysgjerrighet, lidenskap og kunnskap for virksomheten du ønsker å utvikle. Hvis du har en idé for en bedrift, må du sørge for at den begeistrer deg og interesserer deg; dette er nøklene til suksess, ifølge Dell.

"Opportunere gjør det ikke så bra som gründere, de siste moteordene er ikke nok til å bringe suksess, du må tro på det du gjør," forklarer han.

Ikke gå glipp av: De fem viktigste grunnene til at du bør diversifisere investeringsporteføljen din

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Trading Education, kan du gi den en like og dele den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Denne artikkelen ble opprinnelig rapportert gjennom CNBC av Ali Montag her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me