3 redenen waarom Cardano uw geld in 2021 zou kunnen verdubbelen

Bij het afsluiten van 2020 zijn we begonnen met het plaatsen van de shortlist van de munten waarvan we denken dat ze het beste zullen presteren in 2021. We hebben Cardano (ADA) geïdentificeerd als een van de cryptocurrencies die we in de gaten moeten houden op deze shortlist. ADA wordt momenteel gewaardeerd op $ 0,14 en is de 8e grootste munt op basis van marktkapitalisatie. We zijn echter van mening dat tegen de tijd dat 2021 afloopt, ADA $ 1 (op zijn minst) zou kunnen overschrijden. Laten we eens kijken naar de drie belangrijkste redenen waarom Cardano uiteindelijk in 2021 zou kunnen beslissen.

Drie redenen waarom Cardano ADA uw investering kan verdubbelen

Externe factoren: institutionele beleggers kloppen aan de deur van cryptovaluta

Cryptocurrencies als geheel zullen een aanzienlijke boost krijgen naarmate institutionele beleggers de markt blijven overspoelen.

Volgens een Fidelity-investeringsenquête bezit een derde van de grote institutionele beleggers digitale activa. Van de 774 ondervraagde investeerders in Europa en de VS zei 36% dat ze cryptocurrencies of derivaten bezitten. Deze toenemende interesse heeft veel bedrijven, zoals BitGo en Generis, ertoe aangezet om eersteklas brokerages aan te bieden voor institutionele beleggers.

Velen zouden ook het voorbeeld van MicroStrategy kunnen volgen en enorme hoeveelheden crypto kopen als kapitaalbelangen. MicroStrategy bezit al iets meer dan 40.000 BTC en is actief op zoek naar meer.

Externe factoren: DeFi-ontwikkelaars die op zoek zijn naar Ethereum-alternatieven

Het is geen geheim dat Ethereum het toonaangevende platform is als het gaat om DeFi-applicaties. Ethereum heeft in zijn huidige vorm echter niet de schaalbaarheid of functies die nodig zijn om een ​​groeiend en bloeiend ecosysteem te ondersteunen. Daarom zijn ontwikkelaars actief op zoek naar een alternatief platform om hun applicaties te hosten. Wij geloven dat Cardano hier een enorme kans heeft om de DeFi-markt aan te boren.

IOHK, het bedrijf achter Cardano, zei dat DeFi-applicaties binnenkort naar de blockchain kunnen komen. Ze hebben een openbaar fonds opgericht met de naam “Project Catalyst” dat tot doel heeft DeFi-ontwikkeling binnen het ecosysteem te stimuleren.

De eerste Project Catalyst-kandidaat die wordt aangekondigd, is Liqwid. Het is een DeFi-kredietmarkt waarmee deelnemers rente op deposito’s kunnen verdienen en activa rechtstreeks op de Cardano-blockchain kunnen lenen.

Liqwid architect Dewayne Cameron zei:

Ons team doet mee aan de Cardano Project Catalyst-subsidierondes om onze seed-financiering te ontvangen die onze kernontwikkelaars en onze dev-partners Appinventiv en Tweag zal financieren … we zijn verheugd om de DeFi-ruimte te laten zien wat een no-VC, door de gemeenschap geleid DAO-project op Cardano kan leveren in vergelijking met de door VC ondersteunde Ethereum DeFi-protocollen die we vandaag zien.

Behalve Liqwid noemde IOHK “Misschien Workshop”, een projectgebaseerd leermiddel, een andere kandidaat van Project Catalyst. De beste projecten ontvangen tot $ 250.000 aan ADA om hun projecten te ontwikkelen. IOHK zei dat het volgend jaar miljoenen dollars aan ADA zal vrijgeven als onderdeel van toekomstige financieringsrondes – “van inhoud tot gemeenschapsmiddelen, Dapps tot Defi.”

Qua waardering kan het voor Cardano enorm zijn om een ​​stuk van de DeFi-taart te krijgen. Frank Holmes, CEO van U.S. Global Advisors, is van mening dat Ethereum in 2021 enorm zal profiteren van DeFi. We zien geen enkele reden waarom dit ook voor Cardano niet zal gelden..

Op het moment van schrijven zit iets minder dan $ 14,5 miljard opgesloten in DeFi-contracten. DeFi-ontwikkeling zou op de lange termijn een samengesteld effect kunnen hebben op het ecosysteem, aangezien betere applicaties meer gebruikers zullen aantrekken, wat op zijn beurt meer ontwikkelaars zal aantrekken en hen zal aanmoedigen om betere projecten te creëren.

Interne factoren: technische updates voor 2021

Cardano staat bekend in de cryptocurrency-ruimte omdat het wordt ondersteund door een buitengewoon getalenteerd team dat prioriteit heeft gegeven aan onderzoek en zorgvuldige planning boven het verzilveren van de hype. Volgens Santiment, een gedragsanalyseplatform voor cryptocurrencies, was Cardano het meest actief ontwikkelde project in 2019 en versloeg Ethereum en Storj..

Zoals u zich kunt voorstellen, heeft deze zware ontwikkeling zich voortgezet in 2020 en zal doorgaan naarmate we 2021 ingaan. Het protocol zal door een harde vork gaan zodra het naar de derde ontwikkelingsfase gaat, genaamd “Goguen.” In deze fase zal Cardano actief werken aan slimme contractintegratie en decentralisatie.

De aankomende hard fork introduceert token-vergrendeling waarmee zijn slimme contracten bepaalde voorwaarden kunnen ondersteunen, zoals ervoor zorgen dat gebruikers tokens voor een vaste periode vasthouden om een ​​contract te voltooien. Na Goguen zal de volgende upgrade “Voltaire” zijn, die robuuste governanceprotocollen in het systeem zal introduceren.

Over het algemeen is Cardano een van de meest doordachte projecten in de ruimte die is gebouwd door technologische savants die zorgvuldig een protocol creëren dat de slimme contract / DeFi-ruimte kan verstoren..

Sinds januari is ADA gestegen van $ 0,033 naar $ 0,146 (op het moment van schrijven). We verwachten volledig dat deze positieve groei zich zal voortzetten in 2021. De integratie van slimme contracten en de instroom van DeFi-apps, samen met meer algemene acceptatie, zal van Cardano een van de supersterren van 2021 maken..

eToro – Koop Cardano ADA met 0% commissie

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me