Crypto Trading Bots: de beste of slechtste beslissing die u ooit zult nemen

Crypto-handelsbots

Gezien de snelle automatisering van digitale diensten wereldwijd, is het geen verrassing dat cryptohandelrobots ook steeds populairder worden.

Handelsbots worden gedefinieerd als geautomatiseerde computerprogramma’s ontworpen om verschillende cryptocurrencies te verhandelen.

Als u wilt weten waarom cryptohandelbots de beste of slechtste beslissing kunnen zijn die u ooit zult nemen, blijf gewoon verder lezen.

Aarzel ook niet om u aan te melden voor onze cursus cryptocurrency-handel word een professional in cryptocurrency-handel.

De geschiedenis van het verhandelen van bots

Blockchain-technologie kan onze wereld hervormen tot een point of no return, waarbij cryptocurrency-handel een van de meest populaire financiële markten is. In feite zijn er meer dan 47 miljoen Blockchain-portemonnee-gebruikers vanaf maart 2020 wereldwijd.

Geloof het of niet, de geschiedenis van het verhandelen van bots dateert uit de jaren 50. Het was Richard Donchian, bekend als de vader van het volgen van trends, die het idee van een geautomatiseerd systeem introduceerde om bepaalde trendregels te volgen. Een paar decennia later werd rule-based trading erg populair.

Tegenwoordig hebben cryptohandelrobots het potentieel om de hele industrie opnieuw vorm te geven. Deze computerprogramma’s kunnen grote hoeveelheden gegevens verwerken om de winst te maximaliseren bij het kopen en verkopen van cryptocurrencies.

Interessant genoeg laten cijfers dat zien 75% van de transacties over de hele wereld verloopt via geautomatiseerde platforms.

Crypto Trading Bots: de beste beslissing die u ooit zult nemen

voordelen van crypto-handelsbots

Cryptocurrency-handel is een groeiend veld dat bekend staat om zijn hoge vluchtigheid. Omdat trends voortdurend veranderen, kunnen handelsrobots meer dan handig zijn.

Handelsbots bieden al talloze voordelen geprogrammeerd om complexe gegevens te analyseren, waaronder marktvolume, prijzen, trends en handels.

Bovendien, crypto handelsrobots hebben hun schoonheidsslaapje niet nodig. U hoeft zich dus niet de hele tijd zorgen te maken over uw bezittingen – geniet gewoon van het gezelschap van uw dierbaren en rust uit!

Eenmaal geprogrammeerd, zijn handelsbots er voor analyseer de markt 24/7, waardoor ze ideaal zijn voor drukke handelaren. Met cloudgebaseerde bots, u kunt zelfs uw computer uitschakelen terwijl u nog handelt.

Crypto-handelsbots profiteren niet alleen van handelaren die niet de fysieke tijd hebben om de markt 24/7 te volgen, maar ook enthousiastelingen die niet fulltime handelen.

Met handelsbots kunnen gebruikers ook verkennen verschillende marktstrategieën en handelsideeën. Backtesting kan u bijvoorbeeld helpen bij het analyseren van historische marktgegevens om mogelijke uitkomsten in het verleden te onderzoeken.

Bovendien beklemtonen handelsrobots de volatiliteit van de cryptocurrency-markt niet, dat zullen ze nooit doen handel uit hebzucht of teleurstelling​ze zijn eenvoudig geprogrammeerd om operaties op een effectieve manier uit te voeren.

Door emoties uit de handel te elimineren, vergemakkelijken crypto-handelsrobots grote en repetitieve taken en menselijke fouten verminderen.

Met andere woorden, het verhandelen van bots kan de beste beslissing zijn die u ooit zult nemen:

 • Ze zijn in staat om vooraf gedefinieerde criteria en complexe statistieken tijdig te analyseren.
 • Crypto-handelsbots vergemakkelijken de monitoring van marktgegevens 24/7.
 • Ze garanderen een hoog rendement en multitasking.
 • Handelsbots zijn immuun voor de emotionele aspecten van handelen en menselijke fouten.

Hoe werkt het verhandelen van bots??

Ondanks het brede scala aan cryptohandelbots die op de markt beschikbaar zijn, moeten we er rekening mee houden dat alle cryptohandelbots een aantal gemeenschappelijke kenmerken hebben.

Trading bots implementeren de volgende aspecten: backtesting, strategie-implementatie, uitvoering en taakplanner.

Backtesting, zoals eerder vermeld, stelt gebruikers in staat om verschillende historische marktgegevens te verzamelen, inclusief slippage en vergoedingen, om deze te analyseren.

Implementatie van de strategie is van cruciaal belang in de wereld van cryptocurrency-handel. We zullen in een beetje mogelijke strategieën bespreken.

Uitvoering, Aan de andere kant kunnen gebruikers hun ideeën en strategieën in realtime testen.

Na de uitvoeringsfase is het tijd voor de volledige automatisering van het proces en de opzet van een taakplanner.

Wat zijn de beste Crypto Trading Bot-strategieën?

crypto trading bots-strategieën

Cryptocurrency-handel is een complex en veranderend vakgebied, dus traders moeten veel tijd investeren in onderzoek en praktijk om een ​​succesvolle handelsstrategie vast te stellen.

Hier bespreken we enkele elementaire handelsstrategieën die traders kunnen helpen om professionals te worden in cryptocurrency-handel.

Let daar op verschillende strategieën kunnen worden geïmplementeerd in verschillende crypto-handelsbots.

 • Arbitrage-bots zijn gebaseerd op het idee van handel in cryptocurrency-arbitrage. Bots zijn geprogrammeerd om verschillende uitwisselingen te volgen en tegelijkertijd taken uit te voeren. Handelsbots kunnen bijvoorbeeld kopen wanneer de prijs laag is en verkopen zodra de prijs stijgt.
 • Marktmakende bots zijn ook populair. Ze zijn gebaseerd op de zogenaamde market making strategie waarin handelaren continu kopen en verkopen. Er wordt winst gemaakt uit het verschil tussen de koop- en verkoopprijs. Als X handelt voor £ 200, kunnen bots handelen voor £ 199 en verkopen voor £ 201, wat een winst van £ 2 maakt..
 • Trendhandel is een andere strategie waarmee bots transacties kunnen uitvoeren op basis van specifieke trends en bewegingen. Het gebruik van technische indicatoren hier is cruciaal.
 • Portfolio-automatiseringsbots, aan de andere kant kan het traders helpen hun portefeuille vlekkeloos te houden en omslachtige repetitieve taken te automatiseren, in tegenstelling tot actief handelen.
 • Met Mean Reversion-bots kunnen gebruikers de valuta analyseren in relatie tot de historische schommelingen en het gemiddelde, ervan uitgaande dat er altijd een stabiele trend is en prijzen zullen terugkeren naar het gemiddelde.
 • Tenslotte, geautomatiseerde cryptohandelrobots stelt u in staat om te leren van de professionals in de branche en hun strategieën na te bootsen.

Crypto Trading Bots: de slechtste beslissing die u ooit zult nemen

nadelen van crypto-handelsbots

Hoewel handelsbots tal van voordelen hebben in de constant veranderende wereld van cryptocurrency-handel, is de waarheid dat ze de slechtste beslissing kunnen worden die u ooit zult nemen..

Allereerst zijn crypto-handelsbots extreem duur. Handelaren moeten dus hun onderzoek doen en ervoor zorgen dat de bot die ze gebruiken dat is betrouwbaar en winstgevend.

Transparantie is een andere belangrijke factor om op te letten bij het kiezen van een handelsbot. Het is geen geheim dat gerenommeerde ontwikkelaars kunnen bieden hogere normen en transparantie vergeleken met onbetrouwbare platforms.

Onervaren gebruikers worden niet aangemoedigd om cryptohandelrobots te gebruiken. Handelsbots vereisen immers op experts gebaseerde configuratie en monitoring. Zonder monitoring kan het gebruik van geautomatiseerde systemen tot grote verliezen leiden, vooral in tijden van volatiliteit.

Merk op dat het niet lukt stel stop-loss-limieten in kan ook een slechte grap spelen op onervaren handelaren.

Bovendien, als het gaat om crypto-handelsbots, veel bezorgdheid over de veiligheid ontstaan. Bitconnect was bijvoorbeeld een van de grootste cryptocurrency-scams en beweerde een handelsbot te gebruiken.

Hoewel blockchainsystemen moeilijk te hacken zijn, richten hackers zich vaak op bots, omdat deze systemen toegang hebben tot uw valuta. Daarom moeten gebruikers altijd hun sleutels veilig en schakel automatische opnames uit.

Met andere woorden, het verhandelen van bots kan de slechtste beslissing zijn die u ooit zult nemen:

 • Crypto-handelsbots kunnen erg duur zijn.
 • Ze vereisen configuratie en monitoring.
 • Geautomatiseerde systemen zijn niet geschikt voor onervaren gebruikers.
 • Handelsbots brengen verschillende beveiligingsrisico’s en softwareproblemen van slechte kwaliteit met zich mee.

Crypto Trading Bots: welke u moet kiezen

het kiezen van crypto trading bots

De markt voor cryptocurrency breidt zich constant uit, met elke dag meer en meer crypto-handelsbots die worden ontwikkeld.

Verschillende handelsbots ondersteunen integratie met verschillende cryptocurrency-uitwisselingen (bijvoorbeeld Kucoin) en zijn beschikbaar tegen verschillende tarieven.

Hoewel er is geen eenduidige benadering van handelen, goede crypto-handelsbots zouden moeten komen met een groot aantal strategieën en een gebruiksvriendelijke interface.

Hoewel u uw eigen diepgaande onderzoek moet doen, laten recente zoekopdrachten dat het meeste zien populaire crypto-handelsbots die u zou kunnen overwegen bij het beleggen in cryptocurrencies zijn:

 1. Cryptohopper
 2. Gunbot
 3. Haasbot
 4. 3 Komma’s
 5. NapBots
 6. Zenbot
 7. Gekko
 8. Crypto-handelaar
 9. CoinBot
 10. CWE

Houd er rekening mee dat we niet zijn aangesloten bij een van de bovenstaande, dus controleer altijd gebruikersrecensies voor meer details en gebruikerservaring.

Belangrijkste punten

 • Crypto-handelsbots zijn softwareprogramma’s op basis van verschillende handelsstrategieën en algoritmen.
 • Met handelsbots kunnen traders transacties uitvoeren op basis van diepgaande analyse en technische statistieken om winst te maken.
 • Ze kunnen 24/7 markttrends volgen het elimineren van emoties en menselijke fouten.
 • Bovendien kunnen deze systemen werken op de cloud.
 • In de omgeving van 75% van de cryptocurrency-transacties worden uitgevoerd via geautomatiseerde platforms.
 • Crypto-handelsbots, echter, vereisen configuratie en bewaking.
 • Dergelijke geautomatiseerde systemen kunnen zijn extreem duur.
 • Beveiligingsrisico’s moet worden overwogen voordat u een handelsbot gebruikt.
 • Hoewel er verschillende crypto-handelsbots op de markt beschikbaar zijn, zouden handelsrobots een hoge garantie moeten garanderen efficiëntie, betrouwbaarheid, winstgevendheid en transparantie.
 • Gebruiksvriendelijke ontwerpprincipes zijn ook belangrijk, vooral om onervaren gebruikers op weg te helpen.
 • Enkele van de meest populaire crypto-handelsbots zijn Gunbot, 3Commas, CoinBot en Haasbot.

Kortom, handelsbots hebben verschillende voor- en nadelen. Ze kunnen de beste of slechtste beslissing zijn die u ooit zult nemen. Hoewel handelsbots u kunnen helpen de volatiliteit van de cryptocurrency-markt te temmen, kunnen ze tot enorme verliezen leiden zonder de juiste monitoring en beveiliging. Dus, doe je onderzoek voordat je een cryptohandelbot kiest.

Als je meer wilt weten over cryptohandelbots en een professional wilt worden in cryptocurrency-handel, aarzel dan niet om je aan te melden voor onze cursus.

Als je Crypto-handelsbots artikel nuttig, geef ons een like en deel het met iedereen die het misschien interessant vindt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me