Daghandel in cryptovaluta in het VK

Daghandel in cryptovaluta in het VK: strategieën en tips

Daghandel in cryptovaluta in het VK is een dynamische en potentieel winstgevende onderneming. Hier is alles wat u moet weten over daghandel in cryptovaluta, strategieën en tips voor daghandel, en hoe u daghandel in cryptovaluta in het VK kunt starten..

Cryptocurrency Day Trading in het VK: introductie

Wat is Cryptocurrency Day Trading?

Waarom zijn crypto’s geweldige handelsactiva??

Waarom Day Trading in het VK?

Is Cryptocurrency Day Trading in het VK iets voor jou?

Kunt u geld verdienen door in het VK in cryptocurrency te handelen?

Hoe u Crypto Day Trading in het VK start?

Zijn er regels voor het verhandelen van cryptodagen die ik moet weten voordat ik in het VK in crypto’s ga handelen??

Daghandel in cryptovaluta in het VK & Strategieën voor crypto-daghandel

Meest populaire cryptocurrency-daghandelstrategieën

1. Swing-handel

2. Marktcorrecties

3. Scalperen

4. Hoogfrequente handel (HFT)

5. Handel in het bereik

6. Gestage incrementele winstopbouwstrategie (SIPAS)

7. Stop-loss jacht

Tips voor het verhandelen van cryptovaluta

Beste cryptocurrencies om daghandel in het VK te starten

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Rimpel

4. Litecoin

5. Bitcoin Cash

Daghandel in cryptovaluta in het VK: vergoedingen en voorschriften

Wat is de beste cryptocurrency-uitwisseling voor daghandel in het VK?

Cryptocurrency Day Trading in het VK: conclusie

Cryptogeld Day Trading in het VK: introductie

Bent u geïnteresseerd in daghandel in cryptovaluta in het Verenigd Koninkrijk? Bent u op zoek naar strategieën en tips voor crypto day trading?? Of u nu een beginner bent of een ervaren handelaar, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Dat klopt! Zelfs beginners kunnen de complexiteit van daghandel in het VK onder de knie krijgen. Je hoeft tenslotte geen blockchain-ontwikkelaar of Bitcoin-mijnwerker te zijn om daarmee akkoord te gaan cryptocurrencies hebben de financiële wereld getransformeerd en zijn het waard om in te investeren.

Crypto-daghandel is een van de meest populaire handelsstijlen over de hele wereld, vooral in het VK. Nee, dat is niet verwonderlijk; de Het VK is altijd een bruisend handelscentrum geweest dat handelaars en investeerders van over de hele wereld aantrekt!

U hoeft echter niet in het VK te zijn om een ​​succesvolle cryptohandelstrategie te ontwikkelen. Meld u eenvoudig aan voor een van onze online cryptocursussen, waar ook ter wereld, en begin vandaag nog met uw cryptohandel!

Wat is Cryptocurrency Day Trading?

De handel in cryptovaluta heeft de financiële wereld stormenderhand veroverd. Dat lijdt geen twijfel crypto’s zoals Bitcoin, Ethereum, Rimpeling, en Dash zijn enkele van de belangrijkste spelers met enorme handelsvolumes per dag.

Voordat we het echter hebben over daghandel in cryptovaluta in het VK en strategieën voor daghandel in cryptovaluta, laten we eerst de wereld van cryptohandel verkennen. Zonder een goed begrip van de markt is er geen manier om een ​​succesvolle strategie te ontwikkelen en uiteindelijk winst te maken.

Dus wat is cryptohandel? Crypto-handel wordt gedefinieerd als het kopen en verkopen van cryptocurrencies. Handelaren kunnen munten verhandelen die worden gedomineerd door fiatgeld of de ene crypto tegen de andere verhandelen.

Daghandel verwijst specifiek naar het kopen en verkopen van activa binnen één dag, wat betekent dat zelfs seconden een cruciale rol spelen in deze vorm van handelen. Hoewel u niet elke dag hoeft te handelen, vereist daghandel veel flexibiliteit, aandacht en consistentie.

Waarom zijn crypto’s geweldige handelsactiva??

Daghandel of intradayhandel is een gangbare praktijk op verschillende financiële markten, waarbij crypto’s tot de meest geschikte activa behoren voor daghandel. Waarom zijn cryptocurrencies zo populair bij daghandelaren in het VK en de rest van de wereld??

Het is makkelijk! Crypto’s zijn zeer vluchtig en worden beïnvloed door vraag- en aanbodprincipes, waardoor ze geweldige activa voor daghandel zijn. Vluchtig? Correct! Volatiliteit wordt gedefinieerd als een maatstaf voor prijsschommelingen. Als een wip, de hele tijd op en neer!

Simpel gezegd, crypto-daghandel is populair bij handelaren omdat de prijzen aanzienlijk fluctueren, wat een geweldige kans is om mogelijk winst te maken.. Sommige crypto’s kunnen in één dag met meer dan 10% stijgen of dalen.

Handelen in crypto’s is ook een opwindende manier om uw portefeuille te diversifiëren. Het is niet nodig om uw crypto’s eeuwenlang vast te houden en handelskansen te missen.

Oh, en laten we niet vergeten dat de meeste crypto’s gebaseerd zijn op blockchain-technologie, wat het potentieel heeft zorgen voor een revolutie in overdrachten en onlineveiligheid tot ver buiten de financiële sector. Hoewel handelaren de technologie achter cryptocurrencies niet in detail hoeven te begrijpen, moeten ze weten dat blockchain-technologie en -functies, zoals gedecentraliseerde apps en slimme contracten, kunnen worden gebruikt in de geneeskunde, gaming, stemmen en vele andere gebieden..

Waarom Day Trading in het VK?

Als we nu weten wat daghandel in cryptovaluta is en waarom crypto’s zo belangrijk zijn, laten we ons dan concentreren op daghandel in cryptovaluta in het VK..

Waarom zou u beginnen met daghandel in crypto’s in het VK? Dat is een makkelijke! Het VK is altijd een van de meest invloedrijke financiële centra ter wereld geweest.

Hoewel online handelen mensen in staat stelt om overal ter wereld te handelen zonder vaste uren of een baas over micromanaging, het VK is een echt financieel paradijs voor handelaren. Gezien het feit dat het VK een bruisend handelsknooppunt is, is het geen verrassing dat handelaren verschillende investeringsopties hebben, waaronder crypto-daghandel..

Hier moeten we opmerken dat sommige banken in het VK ook cryptovriendelijk zijn, wat een andere reden is om crypto’s in het VK te verhandelen.

Is Cryptocurrency Day Trading in het VK iets voor jou?

Van Australië tot Slovenië, crypto-daghandel is een populaire onderneming. Met name de daghandel in cryptovaluta in het VK is een geweldige manier om te beginnen met handelen en mogelijk uw vermogen te vergroten.

Nog, gevestigd zijn in het VK is niet genoeg om te beginnen met het verhandelen van crypto’s.

Vraag uzelf af of daghandel in cryptovaluta in het VK de juiste keuze voor u is. Het verhandelen van crypto’s is geen hobby. Het is een serieus bedrijf dat veel kennis, praktijk en strategieën vereist om de markt te voorspellen, evenals op nieuws gebaseerde prijsschommelingen en potentiële kansen. Bij daghandel draait alles om dynamische bewegingen en kortetermijnwinsten.

Hoewel daghandel in cryptovaluta in het VK een lucratieve financiële optie is, moet u rekening houden met de volgende tips voor het handelen in cryptovaluta:

 • Investeer in goed onderwijs om te begrijpen hoe de markt werkt.
 • Begrijp het jargon om een ​​professional te worden.
 • Kies een betrouwbare broker en een gebruiksvriendelijk platform om u te helpen beter te handelen.
 • Identificeer een paar met een goed volume en goede liquiditeit om snelle transacties te vergemakkelijken.
 • Leer grafieken te lezen. Focus op technische analyse, grafiekpatronen en risicobeheer.
 • Volg het crypto-nieuws omdat ze de cryptomarkt aanzienlijk kunnen beïnvloeden.
 • Stel een handelsplan op op basis van realistische verwachtingen.
 • Oefen om een ​​effectieve strategie en stappen voor risicobeheer vast te stellen.
 • Omarm financiële verliezen en handelsrisico’s.
 • Wees consistent en gedisciplineerd om te slagen.

Kunt u geld verdienen door in het VK in cryptocurrency te handelen?

cryptocurrency-handel in het VK

Denk je dat daghandel in cryptovaluta in het VK iets voor jou is? Ja?! Super goed!

Dat brengt ons bij een andere belangrijke vraag. Als crypto-daghandel iets voor jou is, kun je geld verdienen door daghandel in crypto’s in het VK?

Het antwoord is ja … maar je kunt ook veel verliezen. Zoals hierboven uitgelegd, beïnvloeden tal van factoren de cryptohandel, waaronder crypto-nieuws, vraag en aanbod, regelgeving, enzovoort.

Bovendien zouden daghandelaren in cryptocurrency veel moeten investeren in voortdurende training en zelfdiscipline om winst te maken. Navigeren op de cryptomarkt in het VK kan spannend zijn, maar ook emotioneel vermoeiend. Omgaan met hoge volatiliteit, onduidelijke wereldwijde regelgeving en potentiële verliezen kan stressvol zijn: een obstakel voor het succes van crypto-daghandel.

Dat gezegd hebbende, als een handelaar een consistente strategie, effectief risicobeheer en voldoende zelfbeheersing ontwikkelt, hebben ze het potentieel om hun vermogen te vergroten.

Nee, we zeggen niet dat je de tijd kunt terugdraaien en een van de vroege cryptokoningen en adoptanten van cryptocurrency kunt worden. We zeggen alleen dat als een crypto-daghandelaar hard werkt, hij zijn geld kan zien groeien. Je moet er gewoon in investeren permanente educatie en oefening om hun rijkdom in de loop van de tijd te vergroten!

Hier moeten we opmerken dat er verschillende manieren zijn om geld verdienen in de crypto-wereld, met daghandel in cryptovaluta als een van hen. Van uitzetten en mijnbouw tot oordruppels en langetermijninvesteringen, de cryptomarkt in het VK biedt opwindende kansen om uiteindelijk winst te maken met cryptocurrency. Geïnteresseerd in uitzetten? Lees dan hier meer over het verschil tussen Proof-of-Stake en Proof-of-Work.

In de wereld van cryptocurrency kun je zelfs wat geld verdienen met sociale media-inhoud maken en advertenties bekijken.

Ondanks de hoge volatiliteit van crypto’s en hun ups en downs, is er tenslotte een consistente groei in de branche. Crypto-daghandel gaat nergens heen, dus het is aan jou om de uitdagingen en mogelijkheden ervan te omarmen.

Hoe u Crypto Day Trading in het VK start?

Als je denkt dat je het lef hebt om met crypto-daghandel in het VK te beginnen, laten we dan eens kijken naar de eigenaardigheden. Wat heb je nodig om een succesvolle cryptocurrency-handelaar?

Ten eerste moet u beslissen of u een crypto wilt bezitten of speculeren over de prijs ervan. Men kan een crypto kopen of beginnen met het verhandelen van Contracts for Difference (CFD’s). Als u besluit een activum te kopen en in een portemonnee op een beurs op te slaan, betekent dit dat u de activa daadwerkelijk bezit. Als u besluit om in CFD’s te handelen via een makelaar, betekent dit dat u geen activa bezit, maar dat u in plaats daarvan recht heeft op het verschil in prijzen..

Een crypto-dagbeurs of een CFD ?? Het is aan jou. Maar vergeet niet dat het handelen in CFD’s ideaal is voor beginnende daghandelaren. En onthoud dat, zoals hierboven vermeld, het kiezen van een betrouwbare makelaar en een gebruiksvriendelijk platform cruciaal zijn voor het succes van crypto day trading..

Vervolgens is het tijd om een ​​cryptopaar te kiezen. Merk op dat wanneer meer kopers een paar kopen, de prijs zal stijgen en vice versa. U kunt kiezen tussen crypto-naar-fiat (meestal USD) of crypto-cross-koppelingen (geschikter voor ervaren handelaren).

Geloof het of niet, er zijn duizenden altcoins die er zijn, dus doe je onderzoek om de beste crypto’s te kiezen om in te investeren en crypto-zwendel en fraude te vermijden. Aangezien sommige cryptocurrencies waardeloos zijn voor daghandelaren in het VK, is het beter om vast te houden aan grote spelers, zoals Bitcoin, Ethereum, EOS of zelfs IOTA. Binnenkort meer over het onderwerp!

Daarna hoeft u alleen maar geld op uw account te storten en een transactie te openen.

Hier moeten we opmerken dat orders voor risicobeheer behoren tot de belangrijkste op te zetten orders. Stel je voor dat je een crypto-naar-fiat-paar wilt verhandelen. Als u een order koopt voor £ 5.000, maar niet meer dan 10% ervan wilt verliezen, heeft u een stop-loss order van £ 4.500. Als het niet goed gaat en de waarde van uw paar daalt tot £ 4.500, zal de makelaar namens u vertrekken.

Als u denkt dat u wat meer tijd nodig heeft om te oefenen met cryptohandel, overweeg een demo-account.

Zijn er regels voor het verhandelen van cryptodagen die ik moet weten voordat ik in het VK in crypto’s ga handelen??

Het goede nieuws is dat crypto-daghandel in het VK helemaal niet hetzelfde is als aandelen- of forex-daghandel. De cryptomarkt is 24/7 open en stelt u in staat om parttime in cryptovaluta te handelen.

Kunt u niet slapen? Handel dan ‘s ochtends vroeg of’ s avonds in Bitcoin! Zijn uw kinderen weg? Maak je weekend productief en koop Tezos, een van de beste crypto’s die je deze maand kunt kopen!

In tegenstelling tot handelen in aandelen, Met cryptohandel kunt u long of short gaan.

De kansen zijn gewoon indrukwekkend, er is zoveel flexibiliteit, Het beste is dat er geen regels voor het verhandelen van patronen zijn, dus je hebt geen fortuin nodig om te beginnen met het handelen in crypto’s in het VK. U kunt ook elke dag zoveel cryptocurrencies kopen en verkopen als u wilt.

En raad eens? Je hebt het niet nodig speciale uitrusting om de daghandel in crypto’s in het VK te starten. Er zijn geen speciale monitoren nodig om verschillende cryptocurrencies tegelijk te volgen. U kunt gewoon uw smartphone gebruiken. Hoe cool is dat!

Daghandel in cryptovaluta in het VK & Strategieën voor crypto-daghandel

Als u klaar bent om in de wereld van echte crypto-daghandel in het VK te duiken, is het tijd om een ​​winstgevende strategie vast te stellen. Zoals hierboven vermeld, kennis, praktijk en zelfbeheersing spelen een cruciale rol bij het bereiken van succes op het gebied van daytrading. Omarm de vluchtigheid van de markt en wees bereid om te verliezen voordat u wint.

Dat klopt! Een positieve financiële instelling is een onderdeel van een succesvolle crypto-daghandelstrategie. Om uw emoties te beheersen tijdens het handelen, betekent succes hebben.

Om een ​​succesvolle crypto-daghandelstrategie te bedenken, moeten handelaren echter rekening houden met verschillende indicatoren. Een van de meest nuttige tools is technische analysegegevens, inclusief Bollinger Bands, Moving Average Convergence Divergence (MACD) -indicator, Relative Strength Index (RSI) en Money Flow Index (FMI).

bollinger bands diagram

Bollinger Bands (Bron: StormGain)

MACD-diagram

MACD-diagram (Bron: StormGain)

rsi-diagram

RSI-indicator (Bron: BuyShares)

MFI-diagram

MFI-indicator (Bron: Handleidingen voor handelsstrategieën)

Het volgen van het nieuws, technische aankondigingen en zelfs roddels is ook een geweldig wapen om u te helpen de strijd om de daghandel in cryptocurrency in het VK te winnen..

Meest populaire cryptocurrency-daghandelstrategieën

Als u nu weet wat u nodig heeft om de daghandel in crypto’s in het VK te beginnen, is het tijd om een ​​winstgevende handelsstrategie en een plezierige handelsstijl te ontwikkelen. Hoewel er geen eenduidige strategie is, enkele van de meest populaire dagstrategieën die handelaren in het VK kunnen overwegen zijn:

 • Swing-handel

Swing trading is een geschikte handelsstrategie voor cryptocurrency voor zowel beginners als experts. Swingtrading is een mix van dag- en positiehandel; het is een strategie waarbij handelaren zich richten op nieuwe trends en correcties. Merk op dat swingtraders een positie een paar weken open kunnen houden, wat behoorlijk verschilt van daghandel.

 • Marktcorrecties

Als het gaat om trends en correcties, moeten we vermelden dat het gebruik van marktcorrecties een belangrijke strategische stap is die daghandelaren in cryptocurrency in het VK kunnen overwegen. Wanneer een trend tijdelijk wordt gestopt, kan een handelaar instappen en profiteren van een meer afgeprijsde waarde, terwijl hij wacht tot de trend weer normaal wordt.

marktcorelatiediagram

Marktcorrecties (bron: aandelen kopen)

 • Scalperen

Scalperen is een andere populaire daghandelstrategie voor cryptocurrency onder Britse handelaren. Het richt zich op veel kleine prijsschommelingen gedurende de dag. Interessant genoeg, veel scalpers gebruiken een hefboomwerking die zowel winsten als verliezen kan vergrotens. Geen wonder dat veel beginners wegblijven van scalperen! Merk op dat volgens gegevens de Europese Autoriteit voor effecten en markten (ESMA) Britse makelaars toestaat om een ​​hefboomwerking van 1: 2 toe te passen.

 • Hoogfrequente handel (HFT)

Als het om scalperen gaat, moeten we het meer hebben over hoogfrequente handel. Dit type scalperen vereist vaak de ontwikkeling en monitoring van verschillende algoritmen en cryptohandelrobots om regelmatig transacties uit te voeren. We hebben het hier over milliseconden!

 • Bereikhandel

Bereik handelen is een andere nuttige crypto-daghandelstrategie. Het betreft de gebruik van ondersteunings- en weerstandsniveaus en kandelaargrafiekgegevens om prijsklassen te begrijpen. Het is vrij eenvoudig, dus het is geschikt voor beginners.

 • Gestage incrementele winstopbouwstrategie (SIPAS)

Deze strategie is ideaal voor beginners die ernaar streven om aan volatiliteit gerelateerde risico’s te minimaliseren en een stabiel rendement te garanderen. Meestal streven handelaren die deze strategie gebruiken naar 1-2% keert terug om grote verliezen te voorkomen. Het helpt cryptohandelaren ook om zich te concentreren op stabielere munten, waaronder de populaire stablecoin Tether.

 • Stop-loss jacht

Hoewel deze strategie voor de cryptovalvissen in de industrie is, is het goed om te weten waar het bij stop-loss-jagen om draait. Het gaat om het verkopen van grote hoeveelheden munten om de prijzen te drukken. Vervolgens kopen de walvissen de scherp geprijsde crypto’s, wat resulteert in prijsherstel en winst.

Tips voor het verhandelen van cryptovaluta

Dus welke daghandel in cryptocurrency zou je kiezen? Om u te helpen een strategie vast te stellen en te slagen in crypto-daghandel in het VK, volgen hier enkele aanvullende informatie tips voor cryptocurrency day trading om te overwegen

 • Zodra u voldoende kennis heeft opgedaan over daghandel en strategieën voor cryptovaluta, is het tijd om dat te doen begin met oefenen.
 • Leer grafieken te lezen om marktruis van marktranden te filteren. Leer bijvoorbeeld hoe u gegevens kunt identificeren die duiden op een signaalverschuiving in het marktsentiment.
 • Overdrijf uw grafieken niet met trendlijnen, RSI, ondersteuningsweerstandsniveaus en andere indicatoren die u onnodig kunnen afleiden. Kies iets dat voor werkt u!
 • Stel duidelijke doelen en duidelijke tijdslimieten om een ​​transactie in en uit te gaan. Wees consistent in het volgen van uw entry- en exitplan, evenals uw stop-loss en take-profit limietorders.
 • Blijf op de hoogte en investeer in gebruiksvriendelijke apps en software. Merk op dat geautomatiseerde software geschikt is voor ervaren fulltime daghandelaren.
 • Of u nu een beginner of een professional bent, zorg ervoor dat het handelsplatform dat u gebruikt veilig is en dat uw geld veilig is.
 • Beheers de psychologie van handelen om te leren omgaan met verliezen en overwinningen. Het is opmerkelijk dat verliezen kunnen leiden tot wraak, terwijl overwinningen kunnen leiden tot overmoed en hebzucht.

Beste cryptocurrencies om daghandel in het VK te starten

Als het gaat om tips voor het handelen in cryptocurrency, moeten daghandelaren in het VK ook een duidelijk begrip hebben van de verschillende crypto’s die er zijn. Dus zoals beloofd, hier zijn de beste crypto’s in het VK voor uw daghandelstrategie!

Met duizenden cryptocurrencies, het kiezen van de beste crypto’s om met daghandel in het VK te beginnen, kan lastig zijn. Vooral voor beginners!

Bij het kiezen van een asset-to-day-handel, moet men deze identificeren potentieel, marktsentiment en technische uitdagingen. Dat klopt! Door het nieuws te volgen, kunt u voorop blijven lopen.

Hoewel er talloze ondergewaardeerde munten zijn met een groot potentieel, laten we niet vergeten dat enkele van de meest populaire cryptocurrencies onder daghandelaren in het VK zijn:

 • Bitcoin

Bitcoin is de oudste virtuele munt, een crypto die misschien nooit uit de mode raakt. Als eerste crypto zal Bitcoin – de koning van de daghandel in cryptovaluta – altijd herinnerd worden als het fenomeen dat een revolutie teweeg heeft gebracht in de hele financiële wereld. Hebben we banken nodig? Hebben we de tussenpersonen nodig? Bitcoin heeft ons ertoe gebracht ons economisch systeem te heroverwegen. Geen wonder dat Bitcoin-daghandel in het VK is er een van de stijging!

 • Ethereum

Ethereum is een andere krachtige crypto die onze wereld heeft getransformeerd; een favoriete crypto onder cryptocurrency-daghandelaren in het VK. Met de introductie van slimme contracten en gedecentraliseerde apps faciliteert Ethereum veel meer dan alleen betalingen en transacties. Laten we bovendien niet vergeten dat veel tokens en games zijn gebouwd op de Ethereum-blockchain.

 • Rimpeling

Geïnteresseerd in daghandel Ripple in het VK? Nou, Ripple is een goede keuze. Sommige daghandelaren geven de voorkeur aan Ripple boven Ethereum! Ripple streeft ernaar transacties sneller en goedkoper te maken, dus het is een krachtig betalingsnetwerk geworden voor financiële instellingen. Ripple is ook zeer volatiel, waardoor het een uitstekende aanwinst is voor daghandel.

 • Litecoin

Ondanks de sterke concurrentie op de Britse markt voor daghandel in cryptovaluta, is Litecoin een ander geweldig goed om te verhandelen. Zijn hoge liquiditeit en grote marktkapitalisatie maken het een aantrekkelijke optie voor daghandelaren in cryptovaluta. Litecoin is zelfs een van de beste cryptovaluta om in 2021 te investeren.

 • Bitcoin Cash

Bitcoin Cash-daghandel is een andere populaire financiële onderneming in het VK. Nee, beste daghandelaar, Bitcoin Cash is geen Bitcoin. Bitcoin Cash is een harde vork van de originele Bitcoin die verschillende regels heeft ontwikkeld. Sommige cryptomiljonairs ondersteunen Bitcoin Cash sterk, waardoor het een populair daghandelsmiddel is.

Als u niet zeker weet welk cryptopaar u moet kiezen voor uw daghandel, hoeft u zich geen zorgen te maken! Er zijn geen goede of foute paren om te ruilen. Het hangt allemaal van jou af. Wilt u crypto’s verhandelen tegen fiatgeld? Hoe goed kun je omgaan met risico’s? Zoveel vragen om jezelf te stellen.

Daghandel in cryptovaluta in het VK: vergoedingen en voorschriften

cryptocurrency-regelgeving in het VK

Hoewel crypto-daghandel in het VK een lucratieve onderneming is die in de loop van de tijd mogelijk tot winst kan leiden, mogen daghandelaren dat niet vergeten verborgen kosten en onduidelijke regels kunnen een slechte grap spelen op hun cryptocurrency day trading-strategieën en -doelen.

Als daghandelaar in het VK moet u bekend zijn met commissietarieven en vergoedingen, inclusief wisselkoersen, handelskosten en stortings- en opnamekosten.

In de crypto-daghandel in het VK kunnen ook andere niet-handelskosten van toepassing zijn, waaronder nachtelijke financiering en maandelijkse kosten voor inactieve accounts. Dergelijke kosten zijn mogelijk niet van toepassing op daghandelrekeningen, maar het is belangrijk om te weten.

Zorg ervoor dat u een gereguleerde CFD-makelaar gebruikt, zoals eToro, in plaats van een ongereguleerde beurs. We moeten opmerken dat makelaars in het VK een vergunning hebben van de Financial Conduct Authority.

Hoewel cryptovoorschriften over de hele wereld vrij onduidelijk zijn, HM Revenue and Customs in het VK zijn behoorlijk actief om ervoor te zorgen dat handelaren belasting betalen; uitwisselingen kunnen worden gecontacteerd met betrekking tot hun Britse klanten.

Gegevens laten zien dat er geen belasting is op het kopen van cryptovaluta, maar dat de verkoop en uitwisseling van cryptovaluta onderhevig is aan vermogenswinstbelasting. Houd er rekening mee dat de vermogenswinstbelasting slechts meer dan £ 12.000 aan retouren wordt betaald.

Bij het handelen in CFD’s en futures liggen de zaken echter anders. Als iemand een financiële handelaar is, moet hij inkomstenbelasting betalen; zo niet, dan is de situatie niet duidelijk.

Gespreid wedden, aan de andere kant, is de enige belastingvrije handelsoptie in het VK.

Zorg ervoor dat u uw onderzoek doet voordat u begint met het handelen in cryptocurrencies in het VK!

Wat is de beste cryptocurrency-uitwisseling voor daghandel in het VK?

En nu u zoveel weet over daghandel in cryptovaluta in het VK en strategieën en tips voor daghandel, willen we u een laatste tip geven voor uw vliegende start met cryptovaluta..

Als u zich afvraagt ​​wat de beste cryptocurrency-uitwisseling voor daghandel in crypto’s in het VK is, overweeg dan eToro.

Gezien het feit dat eToro een van de grootste handelsplatforms ter wereld is, is het geen verrassing dat veel daghandelaren in het VK gek zijn op zijn diensten. Het goede nieuws is dat de Britse tak wordt gereguleerd door prestigieuze autoriteiten.

Als het gaat om crypto-daghandel op eToro, daghandelaren kunnen activa kopen of in CFD’s handelen. En raad eens?! Met eToro kunt u meer dan 90 cryptocurrencies.

Als u nu klaar bent om aan de slag te gaan met een daghandel in cryptovaluta, raden we u aan eToro te verkennen. De Britse topmakelaar stelt u in staat om te investeren in cryptocurrencies en om fiat-to-crypto- en crypto-cross-paren te verhandelen. Er zijn geen commissies te betalen en u profiteert van de wettelijke waarborgen van de FCA.

Dus waar wacht je op? Verken het online handelsplatform van eToro, overweeg risico’s en begin vandaag met het handelen in crypto’s!

eToro – Beste cryptocurrency-daghandelsplatform in het VK

etoro makelaar

Daghandel in cryptovaluta in het VK: conclusie

 • De cryptocurrency-markt is een lucratieve markt die 24/7 open staat voor mensen uit alle lagen van de bevolking.
 • Met name crypto-daghandel is een gangbare stijl in het VK, omdat het handelaren in staat stelt crypto’s binnen één dag te kopen en verkopen..
 • Het is gemakkelijk om een ​​account te openen en tips voor crypto-daghandel te vinden; u kunt al vanaf € 100, – vanuit uw luie stoel handelen in crypto’s.
 • Maar om een ​​winstgevende strategie voor daghandel te ontwikkelen, men moet eerst investeren in opleiding, onderwijs en zelfdiscipline. In feite is consistent zijn in uw risicobeheer en transacties cruciaal.
 • Enkele van de meest populaire crypto-daghandelstrategieën onder handelaren in het VK zijn scalperen, swingtraden en range trading.
 • Crypto-daghandelaren moeten beheersen hoe ze technische analyse en grafiekpatroongegevens moeten gebruiken en op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de cryptowereld.
 • Daghandelaren in het VK moeten ook een cryptopaar kiezen om op weg naar succes te handelen.
 • Overweeg de liquiditeit en het handelsvolume van de cryptocurrency-markt voordat u begint met de dagelijkse handel
 • Andere overwegingen om u te helpen slagen in daghandel in het VK zijn de bruikbaarheid en beveiliging van software, vergoedingen en provisies, en belastingen en regelgeving.

Wij bij Handelseducatie kan u helpen de complexiteit van daghandel in cryptocurrency in het VK onder de knie te krijgen om een ​​effectieve crypto-daghandelstrategie te ontwikkelen. Meld u aan voor een van onze online cursussen om toegang te krijgen tot gestructureerde informatie van hoge kwaliteit en meer tips voor crypto-daghandel.

Denk je dat crypto-daghandel in het VK iets voor jou is? Welke strategieën voor daghandel zou u gebruiken? Welke andere handige tips kunt u met ons delen??

Als je ons artikel leuk vond Daghandel in cryptovaluta in het VK. Daghandel in cryptocurrency in het VK: strategieën en tips, geef het een like en deel het met je mede-daghandelaren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me