De meest cryptovriendelijke steden ter wereld!

Een cryptocurrency is een digitale valuta die wordt gecreëerd en beheerd met behulp van geavanceerde coderingstechnieken, ook wel cryptografie genoemd. Van een concept tot een van de grootste krachten van de financiële wereld, heeft de cryptocurrency-markt samen met de bijbehorende blockchain-technologie de perceptie die we hebben voor geld, conventionele banken en het kopen van producten en diensten volledig veranderd..

Met de oprichting van Bitcoin in 2009 zijn cryptocurrencies een wereldwijd fenomeen geworden dat bij de meeste mensen bekend is. Tegenwoordig blijven de beste cryptomunten zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple en meer jaar na jaar scoren, nadat ze een marktkapitalisatie van $ 800 miljard in 2018.

De vraag bij iedereen is of deze alternatieve valuta’s op een dag conventionele valuta’s zullen vervangen of dat het slechts van korte duur is dat binnen een paar jaar zal sterven? Die vraag moet nog worden beantwoord.

Eén ding is zeker: liefhebbers en supporters van cryptocurrency blijven in aantal groeien. Met de stijgende populariteit van cryptocurrency, voornamelijk vanwege het gedecentraliseerde karakter van blockchain-technologie, samen met het feit dat miljoenen mensen van over de hele wereld een digitale portemonnee hebben met een of meer verschillende cryptocurrencies, de vraag om met cryptocurrency te betalen voor producten of services is gegroeid.

Als u van reizen houdt en ook liefhebbers van cryptocurrency bent, die liever digitale munten gebruikt in plaats van contant geld, zijn er tal van steden over de hele wereld die cryptocurrency-betalingen accepteren. Voor uw gemak hebben wij bij Trading Education bedacht een lijst met cryptovriendelijke steden waar u uw munten zonder zorgen kunt uitgeven. Het is vakantietijd voor cryptocurrency!

Wat zijn enkele van de meest cryptovriendelijke steden ter wereld??

Amsterdam, Nederland

Amsterdam, meest cryptovriendelijke steden

De hoofdstad van Nederland is niet alleen de thuisbasis van vele prachtige activiteiten en een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Europa, maar staat ook bekend om zijn openheid voor cryptocurrency en Bitcoin in het bijzonder. Amsterdam is de thuisbasis van toonaangevende Bitcoin-startups, waaronder BitPlay en BitFury. Niet alleen dat, maar er zijn maar liefst 74 handelaren die Bitcoin accepteren en één Bitcoin-geldautomaat voor elke 800.000 mensen. Je kunt ook leuke activiteiten doen, zoals een bezoek aan de Bitcoin Embassy! De Bitcoin Ambassade in Amsterdam is waar de cryptogemeenschap actief Bitcoin promoot door middel van verschillende inspanningen. Ook opende Amsterdam in 2015 zijn beroemde Bitcoin Boulevard, een straat waar de meeste handelaren Bitcoin accepteren als betaling voor hun diensten en producten..

Europeanen verwijzen al naar Amsterdam als een thuis voor een ‘bloeiende crypto-startup-scene’.

Toronto Canada

Toronto, meest cryptovriendelijke steden

Canada staat bekend als een van de meest gastvrije landen voor blockchain en cryptocurrencies. De voorschriften voor crypto’s en ICO’s zijn vrij licht, in vergelijking met andere landen, en de algemene houding van de overheid is behoorlijk ondersteunend.

In de afgelopen 10 jaar is Toronto een van ‘s werelds meest cryptovriendelijke steden ter wereld geworden, met een aantal behoorlijk succesvolle crypto-ondernemingen. Bijvoorbeeld een gevestigde cryptocurrency-portemonnee, genaamd Decentraal, die ook Jaxx creëerde, is een voorbeeld van een Canadese crypto-onderneming die over de hele wereld enorm werd.

Daarnaast zijn er meer dan 200 crypto-geldautomaten, verspreid over Toronto. Wereldwijd is dit een van de grootste aantallen geldautomaten die in een stad te vinden zijn.

Praag, Tsjechië

Praag, meest cryptovriendelijke steden

Praag staat niet alleen bekend als het uitstekende bier, maar is ook een van de grootste locaties in Europa (en in de wereld) die cryptocurrencies accepteert. Als u naar Praag reist, kunt u gemakkelijk een appartement huren en betalen met cryptocurrency, uw eten betalen in veel restaurants en veel producten en diensten kopen.

Praag heeft ook een van de grootste cryptocurrency- en blockchain-gerelateerde conferenties in Europa georganiseerd.

Bovendien is er een beroemde espressobar, genaamd Bitcoin-koffie, waar de enige geaccepteerde betalingswijze Bitcoin is. Het tweede appartement ter wereld dat met cryptocurrency is gekocht, bevindt zich in Praag. Het is in 2017 gekocht voor 35 Bitcoins.

Kortom, Praag is een van de leiders van de cryptorevolutie in Europa, naast een van de oudste en meest levendige steden van het continent..

Zug, Zwitserland

Zug, meest cryptovriendelijke steden

Als je aan Zwitserland denkt, denk je waarschijnlijk aan chocolade, prachtige bergen, jodelen en veel geld. Vanwege zijn reputatie voor het hebben van heel veel geld, is Zwitserland een van de eerste gebruikers van cryptocurrencies geworden. Veel blockchain-bedrijven hebben daar hun hoofdkantoor geopend, waardoor ze op de kaart staan ​​voor een gevestigde, gereguleerde lokale markt voor cryptocurrency en natuurlijk de omringende natuurlijke schoonheid..

Als je naar Zug gaat, kun je het House of Wines bezoeken en voor exquise flessen betalen met cryptocurrency. U kunt zelfs een tandarts vinden die cryptocurrency accepteert. Hoewel Zug een kleine stad is en minder bekend als enkele van de andere steden op de lijst, wordt het beschouwd als een van de technologisch meest geavanceerde steden op wereldschaal. Zug heeft ook de bijnaam “Crypto Valley” verdiend.

Een paar jaar geleden werd Zug zelfs de eerste stad die Bitcoin accepteerde voor het betalen van belastingen. Het is eigenlijk de hemel op aarde voor liefhebbers van cryptocurrency.

Ljubljana, Slovenië

Ljubljana, meest cryptovriendelijke steden

Hoewel de hoofdstad van Slovenië een van de kleinste steden van Europa is, blijft het indruk maken op de wereld als het gaat om technologische innovatie en de acceptatie van blockchaintechnologie.

Ljubljana is de thuisbasis van ‘s werelds eerste Bitcoin-vriendelijke winkelcentrum, Bitcoin City. Zoals je misschien vermoedt, accepteren alle handelaren die winkels hebben geopend (die overigens meer dan 500 zijn) in het winkelcentrum Bitcoin als betaling en maken ze gebruik van blockchain-technologie. Het is echter niet alleen een winkelcentrum. Het dient ook als een groot zaken- en recreatiecentrum.

In aanvulling op, Bitstamp, een van de meest populaire crypto-uitwisselingen, heeft zijn hoofdkantoor in Ljubljana gevestigd.

Dit alles heeft de hele markt van Slovenië geopend voor cryptocurrency en het zeker in algemeen gebruik geduwd.

De stad wordt ook geprezen om zijn schoonheid, dus als je het misschien wilt verkennen terwijl je je in cryptovaluta gekochte kop koffie drinkt.

San Francisco, Californië

San Francisco, meest cryptovriendelijke steden

Het is geen verrassing om San Francisco op onze lijst te zien, want dit is het ultieme technische Mekka in Californië. De stad heeft bijna 200 handelaren die Bitcoin accepteren en ongeveer 60 geldautomaten die cryptocurrency-conversies verwerken. Dat klinkt helemaal niet slecht, gezien de relatief kleine populatie van 837.000 mensen.

Verder is San Francisco de thuisbasis van Coinbase – een van de beroemdste cryptocurrency-uitwisselingsplatforms, evenals het makerbedrijf achter een van de meest veilige en populaire cryptocurrency-portefeuilles.

Veel andere cryptocurrency- en blockchain-bedrijven kiezen San Francisco als hoofdkantoor vanwege de snelle blockchain-markt en de door blockchain geobsedeerde lokale bevolking.

Buenos Aires, Argentinië

Buenos Aires, meest cryptovriendelijke steden

De hoofdstad en grootste stad van Argentinië, Buenos Aires, is ook de belangrijkste Bitcoin-stad in Zuid-Amerika. Buenos Aires heeft meer dan 130 handelaren die Bitcoin accepteren en een groeiend aantal Bitcoin-geldautomaten in de stad, met een bevolking van 2,9 miljoen mensen.

In een land dat beroemd werd vanwege de aanhoudende valutacrisis, heeft Bitcoin zeker een warme plek gevonden om zich te vestigen. Het land is nog steeds niet hersteld van de diepe recessie van een paar jaar geleden. Vorig jaar bedroeg de inflatie in Argentinië meer dan 25%.

De daling van de Argentijnse peso en de strikte kapitaalcontrole die door de overheid werd ingesteld, zorgden ervoor dat veel Argentijnen zich tot cryptocurrency wendden, met name Bitcoin..

De eerste Bitcoin-conferentie in Latijns-Amerika werd vorig jaar ook gehouden in Buenos Aires. Veel startups zoals Ripio, Buda en SatoshiTango zijn ook ontstaan ​​in de stad.

Jacksonville, Florida

Jacksonville, meest cryptovriendelijke steden

De grootste stad van Florida, Jacksonville, heeft de afgelopen jaren een aantal opmerkelijke stappen gezet met betrekking tot de acceptatie en integratie van cryptovaluta. Met een bevolking van ongeveer 800.000 mensen heeft Jacksonville 20 geldautomaten met cryptocurrency, verspreid over de stad.

Daarnaast is een ander cryptocurrency-gerelateerd onderwerp waar Jacksonville opvalt, crypto-beleggen. In termen van cryptocurrency-holdings per persoon, kan geen enkele andere stad tippen aan de ranglijst van Jacksonville. Het gemiddelde cryptocurrency-bezit per inwoner van Jacksonville bedraagt ​​meer dan $ 31.000. De stad die direct na Jacksonville staat, is Memphis, Tennessee met $ 15.700 per persoon.

Vilnius, Litouwen

Vilnius, meest cryptovriendelijke steden

De hoofdstad van Litouwen, Vilnius, is niet zomaar een geweldige plek om je vakantie door te brengen. Het is een absolute digitale koploper en een belangrijk knooppunt voor fintech.

De hoofdstad staat bekend als zeer toekomstgericht en host wereldspelers zoals Uber en Google, evenals lokaal ontwikkelde startups die de wereld veroveren, zoals Trafi en Vinted..

Een ander ding dat het vermelden waard is, is dat de Britse zelfbenoemde bankmoordenaar Revolut de eerste bankvergunning in Vilnius heeft verworven.

Er zijn tal van historische bezienswaardigheden te zien in de hoofdstad van Litouwen, maar met de grote vooruitgang in de financiële technologiesector, kunt u ook geweldige plekken, cafés, voedingswinkels, restaurants, fitnesscentra en meer vinden waar u met Bitcoin kunt betalen..

Hong Kong, China

Hong Kong, meest cryptovriendelijke steden

Hong Kong is ongetwijfeld een van de populairste plekken ter wereld voor zaken en financiën.

In 2017 verbood China effectief cryptocurrencies en ICO’s. In 2018 werd de relatie tussen China en cryptocurrency nog gecompliceerder nadat China meer dan 120 crypto-uitwisselingen verbood en blokkeerde.

Door dit te doen, gingen veel cryptocurrency-ondernemingen, beurzen en ICO’s naar nabijgelegen regio’s op zoek naar een vriendelijkere omgeving om zaken te doen. Een gebied is Hong Kong, dat weliswaar deel uitmaakt van China en zijn eigen jurisdictie heeft..

Zo werd The Blockchain Global Summit in 2018 vanuit Beijing verplaatst naar Hong Kong. Vorig jaar opende een van de grootste beurzen ter wereld, Binance, ook kantoren in Hong Kong..

Cryptocurrency is een legale vorm van betaling in Hong Kong. Veel winkeliers in de stad accepteren cryptocurrencies. Er wordt verwacht dat een offline verkoopnetwerk voor cryptocurrency zal worden gebouwd om het gebruik van cryptocurrency in de winkelruimte verder uit te breiden.

Laatste woorden

Het uiteindelijke oordeel is dat er tal van steden over de hele wereld zijn die begonnen zijn met het adopteren van cryptocurrency en deze integreren in het lokale dagelijkse leven. De adoptie wordt getoond in de vorm van handelaren die Bitcoin en andere cryptocurrencies accepteren, evenals in een gunstige omgeving voor cryptocurrency-bedrijven, ICO’s en andere blockchain-ondernemingen.

We verwachten dat de massale acceptatie van cryptocurrencies alleen maar zal blijven toenemen, aangezien hun gebruik over de hele wereld alleen maar toeneemt.

Elk land heeft zijn eigen unieke regels en wetten die het gebruik van deze valuta’s op de een of andere manier alleen kunnen beïnvloeden en in sommige landen zelfs volledig kunnen blokkeren. Veel plaatsen over de hele wereld hebben echter het potentieel erkend en in een vroeg stadium nieuwe technologieën toegepast, waardoor ze cryptovriendelijk zijn geworden.

Als u een liefhebber van cryptocurrency of een professional bent en op zoek bent naar een nieuwe woonplaats of een vakantieplek waar u uw cryptocurrency kunt uitgeven, is dit artikel een geweldige plek om uw zoektocht mee te beginnen.

Kies uw bestemming, maak uw digitale portemonnee gereed en geniet van uw vakantie!

Wilt u meer weten over cryptocurrencies en hoe u ze kunt verhandelen?

Meld u aan voor de cryptocurrency-handelscursus van Trading Education!

Als je het leuk vond om dit artikel van Trading Education te lezen, geef het dan een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me