EOS-prijsvoorspelling – Hoeveel zal EOS waard zijn in 2021 en daarna?

EOS-prijsvoorspelling:

Hoeveel zal EOS waard zijn in 2021 en daarna?

Gaat EOS omhoog of crasht hij? Lees onze EOS-prijsvoorspelling 2021-2025

Op zoek naar EOS-prijsvoorspelling 2021 – 2025? Of worstelde u met het beantwoorden van de vraag ‘is EOS een goede investering? Je bent op de juiste plek. We delen de beste EOS-prijsvoorspellingen voor 2021 en daarna. we bekijken EOS om erachter te komen wat de experts te zeggen hebben over de toekomstige prestaties en hoeveel EOS waard zal zijn in 2021 en daarna.

In 2017–2018 explodeerde de markt voor cryptocurrency. De prijs van bijna elk actief bereikte een all-time high (ATH) toen nieuwe crypto’s de beurzen overspoelden en de interesse van investeerders omhoogschoot. Bitcoin bereikte waarden van $ 20.000. De prijs van Ripple XRP groeide met 36.000%. En EOS brak records door meer dan $ 4 miljard op te halen tijdens zijn Initial Coin Offering (ICO).

Net als de andere activa die in 2017 op de markt kwamen, is EOS een cryptocurrency van de derde generatie. Dit betekent dat de oprichters hebben kunnen leren van de fouten van vroege crypto’s zoals Bitcoin, Litecoin en Ethereum. Terwijl Ethereum bijvoorbeeld slechts 15 transacties per seconde kan verwerken, kan EOS duizenden betalingen tegelijk verwerken.

Deze verhoogde efficiëntie en schaalbaarheid betekent dat EOS een groep toegewijde investeerders heeft. Op het moment van schrijven heeft EOS een marktkapitalisatie van $ 2.475.364.014, waarmee het de 13e grootste cryptocurrency ter wereld is. Maar hoe zal de prijs van EOS de komende jaren waarschijnlijk veranderen? Als je je afvraagt ​​‘is EOS een goede investering?’, Lees dan verder om enkele van de meest overtuigende EOS-prijsvoorspellingen voor 2021-2025 te ontdekken..

Als je EOS snel en gemakkelijk wilt kopen of erin wilt investeren, met 0% commissie, kijk dan eens eToro Exchange!

Wat is EOS?

Zoals we in de inleiding al zeiden, is EOS een derde generatie cryptocurrency die in 2017 op de markt kwam.Net als Ethereum is het een gedecentraliseerd blockchain-platform dat het gebruik van slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties (dApps) mogelijk maakt. Slimme contracten zijn automatische contracten die de specifieke voorwaarden van een overeenkomst coderen, inclusief de prijs en de partij die u betaalt. Het feit dat de EOS dApps ondersteunt, betekent dat er nieuwe apps kunnen worden gebouwd op het EOS-platform, dat bekend staat als de EOSIO-blockchain. Wanneer ontwikkelaars dApps bouwen op de blockchain, ontvangen ze blokbeloningen in EOS.

EOS werd gelanceerd via een ICO op 26 juni 2017 en liep tot 1 juni 2018. Het duurde 350 dagen, was de langste ICO ooit en haalde recordniveaus op ($ 4 miljard). Aan het einde van zijn ICO bracht het bedrijf achter EOS – dat Block wordt genoemd – 700 miljoen EOS-tokens vrij, die 70% van het totale aanbod uitmaken.

EOS was zelfs zo populair dat sommige mensen het zelfs de ‘Ethereum Killer’ noemden! Ze geloofden dat de verbeterde snelheid en mogelijkheden van EOS het Ethereum-platform volledig overbodig zouden maken, aangezien beide crypto’s zeer vergelijkbare doelen hebben. Het is duidelijk dat Ethereum nog steeds de op een na grootste cryptocurrency ter wereld is en dat het binnenkort nergens heen gaat, dus deze voorspelling moet nog uitkomen. Maar welke andere voorspellingen zijn er gedaan voor de toekomst van EOS? Lees verder om erachter te komen.

EOS-prijsvoorspellingen op korte termijn: 2021

EOS-prijsvoorspelling voor 2021

Wat voorspellen crypto-experts voor EOS in 2021?

Nu we wat meer hebben uitgelegd over EOS, laten we uitkijken naar 2021 en kijken wat sommige van de beste crypto-analisten denken dat er met de EOS-prijs kan gebeuren. Volgens DigitalCoinPrice, de vooruitzichten voor EOS zijn veelbelovend:

eos-prijsvoorspellingstabel

Zoals we in deze grafiek kunnen zien, heeft DigitalCoinPrice voorspeld dat de prijs van EOS voor het einde van 2020 zal stijgen. De voorspellingen van januari 2021 stellen de prijs op $ 6,07, wat meer dan het dubbele is van de huidige prijs van $ 2,64. Het platform gelooft dat de prijs dan in februari zal stijgen tot $ 7,49, voordat hij in april zal dalen naar het laagste punt van 2021, waar hij slechts $ 5,47 waard zou kunnen zijn. Deze dip zal echter niet lang duren. Voor de rest van het jaar voorspelt DigitalCoinPrice dat EOS zal schommelen tussen $ 6,20 en $ 7,39, waarmee het jaar wordt afgesloten met een korte bullish trend.

Als u zich afvraagt ​​‘is EOS een goede investering?’, Zijn deze vooruitzichten redelijk optimistisch. Het laat zien dat de prijs van EOS vanaf 2020 zal stijgen, maar dat de voortgang niet lineair zal zijn gedurende het hele jaar. Degenen die graag kortetermijntransacties uitvoeren, kunnen de bovenstaande grafiek zien als een kans om te profiteren van kortetermijnfluctuaties – bijvoorbeeld door te verkopen in maart, te kopen in april en opnieuw te verkopen in juni..

Laten we naar het platform gaan Portemonnee Investeerder om te zien of de voorspellingen overeenkomen met die van DigitalCoinPrice. We kunnen de voorspellingen in deze grafiek zien:

eos prijs trend grafiek

Aan het begin van het jaar is het patroon dat we kunnen zien in de grafiek van WalletInvestor niet anders dan dat in de grafiek van DigitalCoinPrice. Beide vertonen een sterke stijging aan het begin van het jaar, gevolgd door een dip rond mei, voordat ze in juni weer stijgen. Ze geven zelfs zeer vergelijkbare waarden voor zijn jaarlijkse ATH, wat suggereert dat EOS prijzen van iets minder dan $ 8 zal gaan benaderen.

Het belangrijkste verschil tussen deze voorspellingen wordt duidelijk in de tweede helft van het jaar. Waar DigitalCoinPrice gelooft dat de prijs van EOS uiteindelijk 2021 zal sluiten in een opwaartse trend, voorziet WalletInvestor een zeer pessimistische bearish run, waarbij de prijs crasht tot onder de $ 1. Dit is ongetwijfeld slecht nieuws voor investeerders die zich afvragen ‘gaat EOS omhoog?’.

Onze definitieve EOS-prijsvoorspelling 2021 komt van Prime XBT. Met behulp van technische analyse is het platform tot de volgende prognoses voor de cryptocurrency gekomen:

eos trading grafiek

Prime XBT heeft vastgesteld dat het meest voorkomende handelspatroon van EOS de symmetrische driehoek is, een vorm die we kunnen zien in de bovenstaande grafiek. Volgens zijn analyse wordt deze driehoek meestal voorafgegaan door een enorme prijsstijging, voordat hij een reeks stijgingen en dalingen ondergaat die de algehele driehoekige vorm creëren. Als de voorspellingen kloppen, kan EOS tussen eind 2020 en september / oktober 2021 een aanzienlijke prijsstijging verwachten..

Prime XBT heeft de meest optimistische voorspelling gedaan van de drie die we in dit gedeelte van het artikel hebben opgenomen. Het gelooft dat de prijs van EOS een indrukwekkende $ 15,7126 zou kunnen bereiken, wat ongeveer zes keer de huidige prijs van $ 2,64 is. Als deze voorspellingen echter kloppen, zal deze stijging worden gevolgd door een herhaling van de driehoekige vorm, wat een scherpe prijsdaling noodzakelijk zou maken. Over het algemeen zijn de voorspellingen dus goed nieuws voor 2021, maar de vooruitzichten voor 2022 zijn misschien niet zo rooskleurig. Laten we eens kijken.

Heb je overwogen om te kopen EOS?

investeer in eos

EOS-prijsvoorspellingen op lange termijn: 2022-2025

Wat voorspellen crypto-experts voor EOS in 2022 en daarna??

Crypto-investeerders zijn benieuwd wat de komende jaren in petto kunnen hebben voor de prijs van EOS.

Als we vooruitkijken naar 2022-2025, hoe kunnen we dan verwachten dat de prijs van EOS op de lange termijn zal veranderen? Volgens Trading Beasts zijn de vooruitzichten bescheiden maar relatief positief. Gedurende het jaar 2022 voorspelt de cryptosite dat EOS uiteindelijk zal stijgen van $ 2,90885 naar $ 3,68734, wat duidt op een langzame maar gestage groeisnelheid..

eos-voorspellingstabel

Op hun maximum kunnen deze prijzen in plaats daarvan variëren van $ 3,6306 tot $ 4,60918. Op hun minimum konden we zien dat de prijs van EOS het jaar begint met een lagere waarde dan de huidige prijs van $ 2,64, wat zeker teleurstellend zou zijn. De minimum-, maximum- en gemiddelde projecties van Trading Beasts suggereren echter allemaal dat EOS in waarde zal toenemen naarmate het jaar vordert en 2022 afsluit tegen een hogere prijs dan die waarop het het jaar opende. Dit zou geruststellend moeten zijn als u zich zorgen maakt dat EOS waarde verliest.

Terugkerend naar DigitalCoinPrice, Het is echter duidelijk dat de projecties van Trading Beast een beetje te voorzichtig kunnen zijn. DigitalCoinPrice heeft de volgende voorspellingen gedaan voor 2022-2025, zoals we kunnen zien in het onderstaande staafdiagram:

eos-prijsvoorspellingsbalken

Tussen 2020 en 2026 heeft DigitalCoinPrice voorspeld dat de prijs van EOS een gestage maar duidelijke waardestijging zal ondergaan. De gemiddelde prijs in de loop van 2022 zal $ 7,88 zijn, wat veel optimistischer is dan het gemiddelde van Trading Beast van ongeveer $ 3,2. Verderop in 2023-2025 zouden we kunnen zien dat de prijzen de $ 10-barrière in 2024 doorbreken voordat we verder stijgen naar $ 11,89. Met ongeveer vijf keer de huidige prijs zou dit een veelbelovende groei zijn voor alle beleggers met EOS in hun portefeuille.

Maar zelfs deze veelbelovende voorspellingen zouden te laag kunnen zijn, blijkt uit onderzoek van het cryptoplatform Coinliker. Het heeft gesuggereerd dat EOS een paar jaar van zeer snelle groei zou kunnen doormaken, met een opsomming van de volgende EOS-prijsvoorspellingen voor 2022-2025:

2021-2022: Prijs: $ 28,19, groei: + 1,010%

2022-2023: Prijs: $ 89,64,31, groei: + 3,430%

2025: Prijs: $ 175,98, groei: + 6.830%

Coinliker gelooft dat EOS over vijf jaar duizelingwekkende prijzen van $ 175,98 zou kunnen halen. Gezien de vorige ATH van EOS slechts $ 17,89 is, volgens Nomics, dit zou een ongelooflijk welkome (en totaal ongekende) groei zijn. Het klinkt misschien overdreven optimistisch, maar op zijn website beweert Coinliker dat zijn voorspelling ‘niet zo wild is als velen misschien denken’. Het platform noemt de evolutie van EOS-technologie en de toegenomen acceptatie van cryptocurrency als twee factoren die dit niveau zouden kunnen vergemakkelijken. groei binnen de komende vijf jaar.

Als langetermijninvestering verwacht het dat EOS zeer goed zou kunnen presteren. Volgens zijn voorspellingen zou de waarde van de prijs van EOS-tokens tegen het einde van 2020 kunnen stijgen tot $ 3,5, tot $ 6,70 in 2021, en tegen 2025 een gemiddelde prijs van $ 15,20 kunnen bereiken..

Conclusie: voorspelling van EOS-prijsvoorspelling

De onderstaande voorspellingscijfers schetsen enkele van de Potentieel hoog en laag van EOS-prijsvoorspellingsprognoses in 2020, 2021, 2022, 2023 en 2025+ aangeboden door technische analisten en branchedeskundigen.

Jaar Hoog Laag
2020 $ 4,5 $ 2,3
2021 $ 8,20 $ 3,5
2022 $ 22,10 $ 9,45
2023 $ 35,32 $ 12,20
2025+ $ 120,35 $ 20,90

Hoe is de prijs van EOS in de loop van de tijd veranderd??

Om de meest nauwkeurige voorspellingen van cryptocurrency te doen, is een van de belangrijkste stappen het analyseren van de prestaties van een actief in het verleden. Omdat EOS pas sinds 2017 op cryptocurrency-beurzen is genoteerd, kunnen beleggers geen jaren en jaren geschiedenis bestuderen om hun toekomstige handelsstrategie te informeren. Maar we kunnen nog steeds leren van de eerdere hoogte- en dieptepunten van de afgelopen drie jaar.

Deze grafiek van Nomics heeft bijgehouden hoe de prijs van EOS sinds 2017 is veranderd:

eos prijsvoorspelling voorspelling

Bij het betreden van de cryptocurrency-markt in juni 2017, ervoer EOS een eerste prijsstijging voordat het gestaag daalde tot $ 0,535659. Dit is het laagste punt ooit gebleven. Kort daarna maakte de markt een periode van explosieve groei door, mede dankzij het enorme aantal activa (waaronder EOS) dat onlangs met de handel was begonnen.

De prestaties van EOS in 2018 zijn opvallend omdat de prijs twee duidelijke pieken onderging. De meeste andere cryptocurrencies namen eind 2017 en begin 2018 een hoge vlucht, maar stortten snel terug naar een bescheidener niveau. EOS steeg echter eerst naar $ 13,96 in januari 2018 en vervolgens naar zijn ATH van $ 17,89 eind april..

De prijs is nooit meer gedaald tot de prijzen van vóór 2018. Het bereikte $ 1,8930 in december 2018, de laagste waarde van de afgelopen twee jaar. Over het algemeen was de prijs relatief constant, met incidentele prijsstijgingen die zelden lang aanhielden. Een voorbeeld hiervan kwam eerder dit jaar, in maart 2020. De zogenaamde coronaviruscrash, die plaatsvond toen de wereld vast begon te lopen, zorgde ervoor dat de prijs van EOS daalde van $ 5,0752 op 10 februari naar $ 2,1130 op 16 maart..

Gelukkig herstelde EOS vrij snel van deze klop. De prijs schommelde sindsdien grotendeels tussen $ 2 en $ 3, wat opmerkelijk beperkte niveaus van volatiliteit vertoont.

Klaar om in te investeren EOS?

investeer in eos

Welke factoren zijn van invloed op de prijs van EOS?

Naast het bestuderen van de prestaties van EOS in het verleden, is het belangrijk om de verschillende factoren te begrijpen die de prijs kunnen beïnvloeden. Om de meest nauwkeurige EOS-prijsvoorspellingen 2021-2025 te maken en de vraag ‘is EOS een goede investering?’ Te beantwoorden, is het het beste om vanaf het begin op de hoogte te zijn van die factoren. Dit maakt het veel gemakkelijker voor u om geldige cryptocurrency-voorspellingen te doen. Hoewel de cryptomarkt notoir onvoorspelbaar is, is het een uitstekende plek om te weten welke factoren een positief of negatief effect kunnen hebben op de prijs van EOS..

Vraag en aanbod

De relatie tussen vraag en aanbod is het belangrijkste om te overwegen bij de vraag ‘gaat de prijs van EOS omhoog?’. Als het aantal mensen dat EOS probeert te kopen groter is dan het aantal dat verkoopt, betekent dit dat de vraag groter is dan het aanbod. Dit zal de prijs van EOS omhoog drijven. Wanneer het aantal mensen dat probeert te verkopen groter is dan het aantal mensen dat het wil kopen, is het tegenovergestelde waar. Dit betekent dat de prijs van EOS waarschijnlijk zal dalen. Vraag en aanbod worden beïnvloed door een groot aantal factoren, waaronder de factoren die we hieronder hebben genoemd.

Inbreuken op de beveiliging

In de wereld van cryptocurrency is het gezegde ‘alle publiciteit is goede publiciteit’ gewoon niet waar. Wanneer activa slechte pers krijgen in de media of op sociale netwerken, kan dit het vertrouwen van investeerders snel schaden en ertoe leiden dat veel mensen hun activa gaan verkopen. Zoals we hierboven hebben uitgelegd, zal dit ertoe leiden dat het aanbod groter is dan de vraag, waardoor de prijzen zullen dalen.

EOS weet dit maar al te goed. In februari 2019 stelde een beveiligingsinbreuk op het EOS-mainnet een hacker in staat om $ 7,7 miljoen aan EOS te stelen nadat een blokproducent een backlist niet had bijgewerkt. Dergelijke incidenten hebben een negatief effect op de prijs, aangezien het het vertrouwen van investeerders in de onderliggende technologie aan het wankelen is.

Populariteit van dApps

De vraag naar gedecentraliseerde applicaties (dApps) is in de loop der jaren toegenomen, omdat mensen ernaar streven inhoud te democratiseren en verschillende financiële processen uit te voeren buiten het domein van grote bedrijven. Omdat het EOSIO-platform de ontwikkeling van dApps ondersteunt, is het ideaal geplaatst om in te spelen op de vraag. Naarmate de vraag blijft groeien, kan ook de prijs van EOS toenemen.

EOS-prijsvoorspelling – belangrijkste punten

 • EOS heeft een marktkapitalisatie van $ 2.475.364.014 en een prijs van $ 2,64, waarmee het de 13e grootste cryptocurrency ter wereld is
 • In 2017 brak het records met zijn ICO van een jaar en een financiering van $ 4 miljard
 • Sommige mensen noemen EOS ‘the Ethereum killer’ dankzij de snelle transactietijden en grotere schaalbaarheid
 • DigitalCoinPrice voorspelt dat EOS voor het grootste deel van 2021 tussen $ 6,20 en $ 7,39 zal schommelen en het jaar zal eindigen met een korte bullish run
 • WalletInvestor is het grotendeels eens met DigitalCoinPrice, maar verwacht een zeer pessimistische bearish run tegen het einde van 2021, waarbij de prijs van EOS crasht tot onder $ 1
 • Met behulp van technische analyse gelooft Prime XBT dat de prijs van EOS in 2021 een indrukwekkende $ 15,7126 zou kunnen bereiken, wat ongeveer zes keer de huidige prijs van $ 2,64 is.
 • In 2022 voorspelt Trading Beasts dat EOS uiteindelijk zal stijgen van $ 2,90885 naar $ 3,68734
 • DigitalCoinPrice gelooft dat EOS in 2025 $ 11,89 waard zou kunnen zijn
 • De meest optimistische voorspelling komt van Coinliker, die gelooft dat EOS in 2025 maar liefst $ 175,98 zou kunnen bereiken.
 • De ATH van EOS was $ 17,89 in april 2018
 • Belangrijke factoren die de prijs van EOS beïnvloeden, zijn onder meer vraag en aanbod, beveiligingsinbreuken en de populariteit van dApps

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om enkele van de beste EOS-prijsvoorspellingen voor 2021-2025 te begrijpen. Of u nu een bestaande belegger bent of overweegt EOS aan uw portefeuille toe te voegen, deze prognoses hebben u hopelijk het vertrouwen gegeven om een ​​beleggingsstrategie te ontwikkelen die voor u werkt..

Over het algemeen lijken de vooruitzichten voor EOS positief. Hoewel verschillende voorspellingen verschillende groeipercentages voorzien, zijn de platforms die we hier hebben opgenomen overweldigend het erover eens dat de prijs van EOS vóór 2025 zou kunnen stijgen. Coinliker heeft verreweg de meest optimistische voorspelling gedaan, terwijl Trading Beasts veel voorzichtiger is. . Beiden zijn echter van mening dat EOS de komende vijf jaar in waarde zal stijgen.

Heeft dit artikel u, in combinatie met uw eigen due diligence, geïnspireerd om te gaan investeren in EOS? U bent wellicht geïnteresseerd om te weten dat eToro de mogelijkheid biedt om te handelen met crypto-activa (inclusief EOS) en CFD’s tot 90+ cryptocurrencies.

eToro – Koop EOS met 0% commissie

handel eos

Aanmelden voor eToro en begin met het verhandelen van EOS of het kopiëren van top EOS-investeerders zonder extra kosten. Er zijn geen beheerskosten of andere verborgen kosten aan verbonden.

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

75% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s

EOS Prijsvoorspellingen – Veelgestelde vragen

Heeft EOS een toekomst?

Volgens de voorspellingen die we in dit artikel hebben onderzocht, heeft EOS inderdaad een toekomst. De algemene consensus onder crypto-experts is dat de prijs van EOS de komende vijf jaar zal stijgen en zelfs een maximum van $ 175 zou kunnen bereiken..

Is EOS beter dan Ethereum?

EOS werd misschien wel de ‘Ethereum-killer’ genoemd, maar beide cryptocurrencies zijn momenteel springlevend. Er is geen eenvoudig antwoord op de vraag of EOS beter is dan Ethereum, aangezien het afhangt van uw voorkeur, maar EOS kan zeker meer transacties per seconde verwerken dan Ethereum. Het is ook aanzienlijk energiezuiniger, waardoor het mogelijk een duurzamer platform voor de toekomst wordt.

Zal EOS $ 100 bereiken?

EOS zou in de komende vijf jaar mogelijk $ 100 kunnen bereiken. Volgens Coinliker zou EOS vóór 2025 waarden van $ 175 kunnen bereiken.

Wat is EOS in 2020 waard??

Zowel WalletInvestor als DigitalCoinPrice zijn van mening dat de prijs van EOS in de rest van 2020 zal stijgen, beginnend in 2021 bij waarden van meer dan $ 5.

Als je ons artikel leuk vond EOS-prijsvoorspelling: hoeveel zal EOS waard zijn in 2021 en daarna, deel dit alstublieft met uw medehandelaren.

Disclaimer: EOS van elke crypto is zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt risico en in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten. Prognoses en analyses weerspiegelen de standpunten van verschillende externe en interne analisten op elk moment en kunnen op elk moment worden gewijzigd. Bovendien kunnen ze geen toezegging of garantie vormen van de kant van Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me