Gaat Tron van start in 2019?

Tron is een van de snelst stijgende cryptocurrencies van 2019 en probeert veel te bereiken.

In wezen willen ze een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop internet werkt terwijl ze concurreerden met Ethereum en EOS voor dApps en slimme contracten.

De beklimming van Tron naar de 13e plaats op CoinMarketCap was echter niet helemaal eenvoudig. Er zijn onderweg veel controverses geweest.

Wilt u leren hoe u als een professional in cryptocurrencies kunt handelen? Neem onze cryptocurrency-cursus!

Wat probeert Tron te bereiken??

Tron cryptocurrency

Tron is een zeer ambitieus project.

Web 3.0

Tron probeert in wezen het web 3.0, waarvan velen denken dat het een meer gedecentraliseerd web zou moeten zijn.

Het team achter Tron zijn volgers van Sir Tim Berners-Lee, de maker van het world wide web, die op dit punt web 1.0 zou zijn genoemd.

Het oorspronkelijke idee achter web 1.0 was om een ​​gedecentraliseerde plaats te zijn, vrij van enige controle van de overheid.

Deze geïdealiseerde wereld duurde echter niet lang en suggereerde grotendeels dat na de dotcom-bubbel die plaatsvond tussen 1996 en 2000, web 2.0 werd geboren.

Web 2.0 is het web dat we vandaag hebben, en het is erg gecentraliseerd geworden omdat bedrijven veel te veel controle hebben.

Sommigen noemen het internet dat we tegenwoordig hebben zelfs een ‘technische oligarchie’, gedomineerd door Facebook en Google.

Eigendom van uw gegevens en inhoud

Tron wil blockchaintechnologie gebruiken om geef mensen het eigendom van hun gegevens terug die vaak wordt geabsorbeerd door grote technologiebedrijven en wordt gebruikt om winst te maken.

De grootste manier waarop ze dit voorstellen is door gebruikers een evenredige winst opleveren voor de inhoud die ze online maken.

Iemand die bijvoorbeeld artikelen schrijft of video’s maakt op YouTube, kan geld ontvangen op basis van hoeveel de inhoud is gedeeld, bekeken en hergebruikt.

Dit is belangrijk omdat op dit moment grote online bedrijven hiervan profiteren via advertenties, in plaats van de makers.

Concurreren met Ethereum en EOS voor dApps

In de wereld van cryptocurrency, Tron concurreert grotendeels met Ethereum en EOS.

Ze willen schaalbaarder, beter beschikbaar en kosteneffectiever zijn dan andere cryptocurrencies.

Tron beweert ook zogenaamd 2.000 transacties per seconde verwerken, wat de meeste andere cryptocurrencies in de schaduw stelt.

Veel cryptocurrencies maken echter dergelijke claims en totdat het in live-omstandigheden is getest, zullen we niet weten hoe snel het is.

Hoe werkt Tron?

hoe werkt tron, tron ​​cryptocurrency

Tron gebruikt een gedelegeerd bewijs van inzet (DPoS), een algoritme afgeleid van proof of stake (PoS).

Het belangrijkste dat u over Tron moet begrijpen, is hoe de gekozen supervertegenwoordigers werken.

Gekozen supervertegenwoordigers zijn knooppunten die de verantwoordelijkheid hebben om blokken te maken, de regels van het netwerk te onderhouden en het netwerk vooruit te helpen.

Supervertegenwoordigers worden op doorlopende basis gekozen door degenen die in het hele netwerk werken.

Vermoedelijk kan iedereen een supervertegenwoordiger worden als ze het basisniveau van rijkdom hebben, dat is 9.999 tokens.

Elke zes uur worden er 27 nieuwe vertegenwoordigers geselecteerd bij een gestemde verkiezing.

Om deel te nemen aan een verkiezing, moet u tokens bevriezen, wat betekent dat u ze tijdelijk niet kunt gebruiken. Dit wordt gedaan om langdurige stroomgrepen te voorkomen.

Bevriezingsfiches geven je Tron kracht wat je stemrecht geeft. Tron-kracht is gelijk aan het aantal tokens dat je hebt bevroren.

Het vertraagt ​​ook de inflatie, wat kan helpen om de cryptocurrency stabieler te maken. Het voorkomt ook het genereren van nieuwe tokens tijdens het genereren van blokken.

Omdat gebruikers worden gestimuleerd om deel te nemen aan de manier waarop het netwerk werkt, voorkomt dit dat ze slechte dingen doen.

Supervertegenwoordigers ontvangen ook blokbeloningen en stembeloningen.

Voor elk blok dat wordt gegenereerd terwijl je supervertegenwoordiger bent, ontvang je 32 TRX en wordt je ook beloond in TRX voor het aantal stemmen dat je hebt gekregen om een ​​supervertegenwoordiger te worden.

Dit werkt als een stimulans om mensen opnieuw op u te laten stemmen.

Supervertegenwoordigers kunnen hun beloningen ook doorgeven aan de mensen die op hen hebben gestemd om opnieuw te worden gestemd.

Men moet zich echter afvragen of dit zal worden misbruikt of niet.

Tron heeft grote overeenkomsten met Ethereum, zelfs met dezelfde programmeertaal Solidity.

Hierdoor is het voor Ethereum-ontwikkelaars heel gemakkelijk om over te stappen naar Tron als ze daarvoor kiezen.

Daarom kan in theorie alles wat op Ethereum werkt, ook op Tron werken. Bovendien is de virtuele machine van Tron vergelijkbaar met de virtuele machine van Ethereum.

Een van de belangrijkste verschillen met Ethereum is dat terwijl Ethereum probeert te schalen met behulp van zijketens, Tron probeert zijn hoofdketen te schalen.

Misschien wel een van de grootste pluspunten voor het Tron-netwerk is dat er zijn geen gaskosten die Ethereum nodig heeft om te werken.

Gebruikers kunnen ook TRON 20-tokens maken, tokens die zijn gemaakt op de Tron-blockchain.

Trons oprichter: wie is Justin Sun?

tron's oprichter, Justin Sun

Justin (Yuchen) Sun is de oprichter van Tron. Hij is geboren in 1990, is erg jong en komt uit China.

Zon raakte voor het eerst betrokken bij de wereld van cryptocurrency door mee te werken Rimpeling gedurende twee jaar als hoofdvertegenwoordiger en adviseur in groter China.

Buiten cryptocurrency is Sun de oprichter van de PEIWO-app die vergelijkbaar is met Snapchat en 10 miljoen gebruikers heeft.

Justin Sun heeft ook BitTorrent overgenomen en is nu de CEO.

Hij studeerde ook af aan de Hupan University, die vermoedelijk een lagere acceptatiegraad heeft dan Harvard, nadat hij was gekozen door Jack Ma.

Jack Ma is de ondernemer achter Alibaba en men gelooft dat Tron en Alibaba een hechte relatie hebben. In feite zijn er veel mensen bij het Tron-team van Alibaba gekomen.

De zon wordt vaak Ma’s beschermeling genoemd.

Vóór de Hupan University studeerde Sun een MA in East Asia Studies aan de University of Pennsylvania en een BA in geschiedenis aan de Universiteit van Peking.

Zon won ook het bod van $ 4,6 miljoen om mee te lunchen Warren Buffett. Tijdens de bijeenkomst wilde Sun de mening van Buffet over cryptocurrency veranderen. De opbrengst gaat naar een goed doel.

In 2017 stond Sun vermeld in Forbes ’30 onder 30-lijst voor consumententechnologie.

Hoe heeft Tron (TRX) gepresteerd in 2019?

tron crypto-prijsgrafiek

Op het moment van schrijven heeft Tron de 13e grootste marktkapitalisatie volgens CoinMarketCap. Tron heeft een totale marktkapitalisatie van $ 1.361.804.829 en een circulerend aanbod van 66.682.072.191 TRX.

Veel van TronHet succes is te danken aan goede marketing, met name door Justin Sun. Hij is erg aardig en zijn jonge imago spreekt velen aan.

Trons hoogste de marktkapitalisatie bedroeg in januari 2018 ongeveer 16 miljard euro en is beschikbaar om te handelen in 60 verschillende beurzen.

Sommigen geloven dat Tron eigenlijk meer transacties afhandelt dan zijn concurrenten Ethereum en EOS. Als dit waar is, kan het zijn dat Tron erg ondergewaardeerd is.

In mei 2018 bereikte Tron een hoogtepunt van ongeveer $ 5 miljard, waarna het tweemaal daalde tot ongeveer $ 1 miljard en varieerde van augustus 2018 tot december 2018..

Daarna in januari weer gestegen tot ongeveer $ 2 miljard.

Zal Tron weer $ 6 miljard bereiken?

Wie weet? Het is zeer waarschijnlijk dat de markt sinds die vroege dagen veel volwassen is geworden, naarmate Tron echter meer algemeen aanvaard wordt, kan het gestaag weer stijgen.

Tron wordt ook geprezen voor het hebben van goede materialen voor ontwikkelaars om te leren hoe ze het kunnen gebruiken, wat zal helpen bij de acceptatie, vooral als ze mensen willen overhalen van Ethereum en EOS.

In de toekomst, Tron kan zijn binnenkort beschikbaar op PEIWO en er is ook de mogelijkheid dat het ook kan worden geïntegreerd met BitTorrent, wat veel mensen zal helpen om de cryptocurrency te adopteren.

Een andere ontwikkeling die de prijs van Tron waarschijnlijk zal verhogen, is wanneer Tron zijketens gaat gebruiken.

Controverse

Het grootste deel van de controverse rond Tron is te danken aan de benadering van Justin Sun om de cryptocurrency op de markt te brengen.

Het is bekend dat dit investeerders frustreert door te beweren dat er grote dingen zullen gebeuren en dan gebeurt er niets, investeerders worden opgepompt en geïnvesteerd en er zijn geen uitbetalingen of ontwikkelingen.

Sommigen weten het niet zeker Justin Sun‘S relatie met Jack Ma. Er wordt gespeculeerd dat Alibaba Tron zou kunnen overnemen.

Als dit gebeurt, kan dit positieve en negatieve gevolgen hebben.

Aan de ene kant zou het kunnen betekenen dat Alibaba Tron gebruikt voor betalingen. Aan de andere kant kan het betekenen dat Tron meer gecentraliseerd wordt.

Sun kreeg veel kritiek toen hij in 2019 een samenwerking aankondigde met Liverpool FC, die vervolgens werd ontkend door de voetbalclub.

In werkelijkheid was het slechts een uitnodiging die ze stuurden naar een invloedrijke persoon in de technische wereld.

Er was ook controverse na het aftreden van voormalig CTO Lucien Chen.

Chen verliet het bedrijf om een ​​lange lijst redenen, een van de belangrijkste was dat Tron was niet langer de gedecentraliseerde organisatie waarnaar ze streefde.

Er volgde een ruzie tussen Chen en Sun, wat resulteerde in Chen die beweerde dat als Sun valse beweringen over hem blijft maken, hij hem zal aanklagen.

Er was nog meer controverse toen Tron een Tesla moest weggeven als prijs voor een wedstrijd.

De winnaar had veel moeite om zijn prijs te bemachtigen. Vermoedelijk reageerden ze een maand lang niet op zijn berichten.

Uiteindelijk stuurden ze hem de prijs in de vorm van TRX, maar zelfs toen was het bedrag niet genoeg om voor een Tesla te betalen.

Zelfs vóór dit alles, er was een probleem met de wit papier, die zogenaamd geplagieerd was.

Sommigen zijn ook sceptisch over de relatie van Tron met Binance, waarvan ze beweren dat ze het proberen te pompen. Binance heeft Tron zelfs uitgezonden naar hun gebruikers.

Kernpunten

Als u zich iets uit dit artikel herinnert, maak er dan deze kernpunten van.

  • Tron wil web 3.0 maken met behulp van blockchain-technologie. Ze geloven in het decentraliseren van het web.
  • Justin Sun is de oprichter van Tron. Veel van het succes van Tron heeft te maken met zijn agressieve marketing.
  • Tron zullen mensen weer controle geven over hun inhoud. Mensen zullen dus op de juiste manier worden betaald voor wat ze produceren, niet voor derden zoals Google of Facebook.
  • Ethereum en EOS zijn Tron’S belangrijkste concurrentie. Voor slimme contracten en dApps.

Leer Tron te verhandelen met onze cursus cryptocurrency

Wilt u meer weten over andere cryptocurrencies en hoe u deze kunt verhandelen? Meld u dan aan voor onze cursus cryptocurrency-handel!

Als je het leuk vond om dit artikel uit te lezen Handelseducatie, geef het alsjeblieft een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me