Handel in EOS 2021: een stapsgewijze handleiding

Hier hebben we een uitgebreide gids samengesteld over het verhandelen van EOS in 2021.

EOS-handel is vrij eenvoudig als je het eenmaal onder de knie hebt.

2020 was ronduit een uitdaging voor de traditionele aandelensector. Cryptocurrencies zoals EOS kwamen echter naar voren als een van de best presterende activa wereldwijd.

Met een steeds stijgende marktkapitalisatie kan EOS een welkome aanvulling zijn voor traders om hun beleggingsportefeuille te diversifiëren.

Deze gids zal je helpen met de basis voor het handelen in EOS.

Dit omvat de vele EOS-handelsstrategieën die doorgewinterde professionals inzetten om de juiste makelaar te vinden voor uw online cryptohandelbehoeften.

Handel in EOS in 5 eenvoudige stappen:

Om in EOS te handelen, is de eerste stap om een ​​rekening te openen bij een gereguleerde beurs, geld te deponeren, EOS te selecteren in de platformlijst en ten slotte EOS te kopen (go long) of EOS te verkopen (short gaan).

Deze gids over hoe u in EOS kunt handelen, zal alles in lekentaal opsplitsen, zodat u niet blindelings handelt. Maar als u niet echt de tijd heeft om alles door te lezen, is dit wat u moet doen om het nu te verhandelen.

Stap 1: Open een rekening bij een gereguleerde beurs

Stap 2: Stort geld op uw rekening

Stap 3: Kies hoeveel EOS u wilt verhandelen

Stap 4: EOS kopen (long gaan) of EOS verkopen (short gaan)

Stap 5: Bevestig de transactie

Inhoud

Wat is EOS Trading?

Hoe werkt EOS-handel?

Online handelen in EOS – Een transactie opzetten

Hoe u geld kunt verdienen met het verhandelen van EOS

Handel in EOS 2021 – Stapsgewijze uitleg

Handel in EOS Guide – The Verdict

Veelgestelde vragen

Wat is EOS Trading?

EOS is een blockchain-netwerk met een native cryptocurrency-token met dezelfde naam. Als digitale valuta stelt EOS gebruikers in staat om transacties op het netwerk te vergemakkelijken en om dApps te bouwen, te hosten en te promoten.

Buiten dit netwerk functioneert EOS echter als elke andere cryptocurrency met een financiële waarde. Zoals alle crypto-activa, fluctueert de waarde ervan met de eb en vloed van de bredere markt.

De prijs van EOS wordt beïnvloed door een reeks factoren, variërend van algemene financiële trends tot de uitbreiding van blockchain-technologie.

In eenvoudige bewoordingen reageert de waarde van EOS op vraag en aanbod van het marktsentiment. Als EOS steun krijgt van investeerders, leidt dat tot een hogere prijs. Aan de andere kant vertaalt een dalende vraag zich in een prijsdaling.

Simpel gezegd, voor degenen die zich afvragen hoe ze in EOS moeten handelen, komt het erop aan het marketinggevoel correct te voorspellen. Als u kunt voorspellen of de prijs van EOS zal stijgen of dalen, kunt u uw transactie dienovereenkomstig plaatsen en winst genereren.

Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe u in 2021 online in EOS kunt handelen:

 • Laten we zeggen dat de huidige marktwaarde van EOS $ 2,60 per munt is.
 • U vindt dit aangegeven als EOS / USD.
 • In de overtuiging dat de prijs van EOS binnenkort zal stijgen, besluit u een kooporder ter waarde van $ 1.000 te plaatsen.
 • In de komende maanden stijgt de waarde van EOS tot $ 3,00
 • Dit vertaalt zich in een winst van 15,38% – gebaseerd op de prijs die u oorspronkelijk betaalde.
 • U besluit een verkooporder te plaatsen, waardoor de transactie wordt gesloten en uw winst wordt vergrendeld.

Kortom, u bent erin geslaagd om een ​​winst van $ 153,80 (15,38% van $ 1.000) op uw oorspronkelijke inzet veilig te stellen.

Zoals het voorbeeld suggereert, zal uw transactie winstgevend zijn als uw marktvoorspelling over de toekomstige waarde van EOS juist is. Integendeel, als de markt zich tegen u keert, zult u verlies lijden.

Het wordt dus altijd aanbevolen dat u uw onderzoek doet, rekening houdt met de nieuwste marktanalyses en trends voordat u in EOS handelt.

Hoe werkt EOS-handel?

Het handelsproces blijft min of meer hetzelfde voor bijna alle financiële activa, waarbij EOS niet anders is. Om deze reden, als u uw weg al kent in het handelen in aandelen of forex, zult u geen moeite hebben om te leren hoe u in EOS kunt handelen..

Om u op weg te helpen, volgt hier een lijst met de fundamentele aspecten van het verhandelen van dit enorm populaire digitale activum.

Veranderingen in de handelsprijs van EOS

De cryptocurrency-markt staat bekend om zijn hoge volatiliteit. Sinds de lancering in 2017 heeft EOS verschillende prijsstijgingen en -dalingen doorgemaakt.

U zult zelfs opmerken dat verschillende cryptocurrency-handelsplatforms enigszins verschillende prijzen voor EOS kunnen hebben. Hoewel de ene site een EOS-waarde heeft van $ 2,66, is de prijs van een andere site misschien $ 2,65.

Houd er echter rekening mee dat zo’n minuscuul verschil niets is om je zorgen over te maken en alleen de natuurlijke variantie die optreedt tussen concurrerende cryptocurrency-uitwisselingen..

In plaats daarvan moet u begrijpen wat de oorzaak is van een prijsverschuiving van de waarde van EOS en hier uiteindelijk uw voordeel mee doen.

Als een meerderheid van de handelaren long is op EOS en dus – besluit om het te kopen, zal de waarde van de digitale valuta stijgen. Wanneer een overweldigend aantal handelaren besluit hun EOS-munten van de hand te doen, zal de marktwaarde ervan dalen.

EOS-handelsparen

trading eos

De financiële waarde van EOS kan op twee manieren worden beoordeeld.

 • EOS-fiat: EOS verhandelen tegen een fiatvaluta zoals de Amerikaanse dollar of euro.
 • EOS-crypto: EOS verhandelen tegen een andere cryptocurrency zoals Bitcoin of Ethereum.

Omdat Amerikaanse dollars de referentie-valuta zijn voor handel op de wereldmarkt, vindt u EOS / USD als het meest voorkomende EOS-paar.

Dat gezegd hebbende, kunt u EOS ook vinden die wordt verhandeld tegen andere populaire fiat-valuta’s zoals de euro (EOS / EUR), het Britse pond (EOS / GBP), de Japanse yen (EOS / JPY), de Australische dollar (EOS / AUD) en meer..

Het is ook relatief gemakkelijker om te speculeren op crypto-naar-fiat-paren, waardoor het een geschiktere optie is voor beginnende handelaren. Bovendien zorgen crypto-fiat-paren ook voor betere spreads en hoge liquiditeitsniveaus in de markt.

Wanneer u EOS verhandelt tegen andere cryptocurrencies, vergelijkt u de waarde van het ene digitale activum met het andere.

Dit vereist dat u een grondig begrip heeft van beide cryptocurrencies die bij het paar betrokken zijn. Het is niet zo verrassend dat dit zelfs voor ervaren handelaren een gecompliceerd analyseproces kan zijn.

Als gevolg hiervan hebben nieuwe handelaren de neiging om voor een EOS-handelspaar te kiezen dat wordt geprijsd ten opzichte van de Amerikaanse dollar.

Dat gezegd hebbende, het is aan jou of je ervoor kiest om EOS te verhandelen tegen een fiat-valuta of een andere cryptocurrency. De beslissing hangt af van uw begrip van de bredere markt voor digitale activa en of u in staat bent om de toekomstige prijsactie nauwkeurig te voorspellen.

Handelen op lange of korte termijn

Handelaren hebben toegang tot EOS met een langetermijn- of een kortetermijnstrategie in gedachten. Langetermijnbenaderingen houden meestal in dat u EOS-munten rechtstreeks van een beurs of via een online broker koopt.

Als je dat eenmaal doet, bewaar je de munten veilig in een crypto-wallet totdat het moment van verkoop aanbreekt. Als het tijd is, kun je de EOS-munten verkopen en winst genereren.

In handelsjargon wordt deze methode vaak aangeduid als "HODLing" uw cryptocurrency.

Een belangrijk voordeel van dergelijke langetermijninvesteringen is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kortetermijnvolatiliteit van de markt. Beginnende handelaren zullen het aantrekkelijker vinden, omdat het niet nodig is om technische analyses en grafiekevaluaties uit te voeren.

Bovendien is dit "koop en houd" De EOS-handelsstrategie is misschien meer in de smaak bij degenen die geen tijd over hebben voor dagelijkse marktanalyses.

Aan de andere kant gedijt een kortetermijnstrategie op de marktvolatiliteit van EOS. U zult proberen te profiteren van de kleinste prijswijzigingen van EOS door meerdere transacties tegelijk te plaatsen. Dit verschilt niet van traditionele daghandel.

Als u voor dit pad kiest, is het het beste om een ​​zeer liquide paar te verhandelen, zoals EOS / USD of EOS / BTC.

Handel en bezit EOS

Wanneer u een langetermijnstrategie plant, koopt u EOS ronduit in de hoop dat de prijs zal stijgen, zodat u het op een later tijdstip voor meer kunt verkopen..

Om dit te doen, hebt u een vertrouwde cryptocurrency-uitwisseling of een online broker nodig om de transactie te vergemakkelijken.

Gezien het betrokken proces is het cruciaal dat u een platform vindt om de transacties op een kosteneffectieve manier voor u uit te voeren.

Wat u nodig heeft, is een erkende makelaar, die u niet alleen toegang kan geven tot liquide EOS-paren, maar ook een veilige portemonnee voor u om uw cryptocurrencies te bewaren..

In dat opzicht raden we gereguleerde eToro-broker aan. Met bijna 100 cryptocurrency-paren om uit te kiezen, stelt het platform u in staat om in EOS te handelen zonder commissie. Nieuwe handelaren zullen eToro een gemakkelijke manier vinden om in contact te komen met 13 miljoen handelaren en te leren van hun handelsstrategieën.

Tegelijkertijd, eToro heeft ook de voorkeur van doorgewinterde handelaren voor zowel hun langetermijn- als kortetermijninvesteringen in cryptocurrency.

EOS Trading

Voor degenen die niet klaar zijn om zich te committeren aan een langetermijninvestering, maar toch willen profiteren van marktvolatiliteit, is het beste alternatief om in EOS te handelen via CFD’s (Contracts for Difference).

Door in CFD’s te handelen, speculeert u op de prijsbeweging van EOS, zonder eigenaar te worden van de munt. Bovendien bieden EOS CFD’s u de mogelijkheid om te profiteren van zowel de stijgende als de dalende prijsactie van de markt.

Hier is het korte overzicht van wat EOS CFD’s zijn:

 • CFD’s zijn derivaten die de reële waarde van EOS volgen.
 • Handelen in CFD’s verwelkomt zowel concurrerende spreads als hefboomwerking.
 • U kunt ofwel een longpositie inzetten – in de hoop dat de prijs van EOS zal stijgen.
 • Of een shortpositie – in de hoop dat de prijs zal dalen.

Hoewel de voordelen talrijk zijn, is het vermeldenswaard dat de handel in CFD’s ook als buitengewoon riskant wordt beschouwd. Bijgevolg is CFD-handel in cryptocurrencies verboden in de VS en het VK, naast verschillende andere landen.

Als u zich in een land bevindt waar de handel in EOS CFD’s illegaal is, kunt u nog steeds niet-gereguleerde makelaars vinden die een hefboomwerking bieden.

Zoals u kunt raden, wordt dit ten zeerste afgeraden, omdat u uw geld riskeert met een niet-gelicentieerd en mogelijk schaduwrijk platform.

Bovendien kunt u EOS alleen verhandelen tegen een andere cryptocurrency – aangezien ongereguleerde uitwisselingen zelden fiatgeld raken. Dit betekent dat u EOS tegen USDT (Tether) moet verhandelen als u de lucratieve EOS / USD-marktplaats wilt repliceren.

Zou u overwegen om te handelen? EOS?

Hoe u online in EOS kunt handelen – Een transactie opzetten

handel in EOS

Elke handelaar maakt een plan dat het beste aansluit bij de huidige markt. Deze handelsstrategie wordt bepaald door een geschikte set orders te kiezen.

U analyseert de markt en vertelt de online broker wat uw positie op EOS is. Dat wil zeggen – of u het actief wilt kopen of verkopen. De makelaar zal deze bestellingen namens u plaatsen. Dan leun je achterover en hoop je dat de markt in jouw voordeel beweegt.

Als u nieuw bent in de EOS-handelssector, vindt u hieronder een lijst met de meest voorkomende ordertypes waarvan u op de hoogte moet zijn.

Koop of verkoop bestelling

Koop- en verkooporders zijn de meest fundamentele van alle handelsorders.

 • Een kooporder wordt geplaatst wanneer u denkt dat de prijs van EOS zal stijgen.
 • Een verkooporder wordt geplaatst wanneer u denkt dat EOS in waarde zal dalen.

Bij elke EOS-transactie moet u aangeven of u het actief eerst wilt kopen of verkopen.

Als u via een longpositie de markt betreedt, plaatst u een kooporder en sluit u deze af met een verkooporder. Omgekeerd, als u via een shortpositie de markt wilt betreden, plaatst u een verkooporder en sluit u deze af met een kooporder.

Toegangsprijs

Aangezien de cryptocurrency-markt snel in beweging is, kan er een klein prijsverschil zijn tussen het moment waarop u de order plaatst en het moment waarop uw broker deze uitvoert..

Om u meer controle te geven over deze kleine prijsverschillen, kunt u aangeven hoe u uw instapprijs wilt bepalen.

Er zijn twee soorten bestellingen waarmee u dit kunt doen:

 • EEN Marktorde zorgt ervoor dat de bestelling onmiddellijk of tegen de eerstvolgende beste prijs wordt uitgevoerd.

Als EOS bijvoorbeeld wordt gewaardeerd op $ 2,60, en u plaatst een marktorder om te kopen, zal de makelaar deze onmiddellijk uitvoeren. Dit betekent dat u EOS zelf voor $ 2,60 koopt, of de dichtstbijzijnde prijs die beschikbaar is.

 • EEN Limietorder geeft aan de makelaar aan dat u tegen een bepaalde prijs de markt wilt betreden.

Laten we zeggen dat de huidige waarde van EOS $ 2,60 is, maar u wilt uw kooporder alleen plaatsen als deze $ 2,69 bereikt. Hier kunt u een limietorder gebruiken. Dit betekent dat uw transactie pas wordt uitgevoerd als EOS een prijs van $ 2,69 bereikt, of u de limietorder annuleert.

Van deze twee ordertypes hebben limietorders een hoger niveau van controle over uw positie op de markt.

Strategie verlaten

Net als bij instapprijzen kunt u ook aangeven hoe u de markt wilt verlaten. De meest gebruikelijke manier om een ​​exitstrategie in te zetten, is via ‘take-profit’- en’ stop-loss’-orders.

 • EEN Take-profit order zal uw makelaar vertellen wanneer hij de EOS-transactie moet sluiten wanneer deze een bepaald winstniveau bereikt. Ter illustratie kunt u een take-profit order van 2% instellen op uw EOS-transactie. Dit betekent dat uw bestelling automatisch wordt gesloten wanneer uw EOS-transactie een winst van 2% behaalt.
 • EEN Stop-verlies order is het tegenovergestelde, in welk geval u uw verliezen wilt beperken als de markt tegen u beweegt. Als uw stop-loss order is ingesteld op 2%, betekent dit dat u wilt voorkomen dat u meer dan 2% verliest op uw EOS-transactie.

Laten we u een voorbeeld geven:

 • U plaatst een kooporder op EOS voor $ 2,60.
 • U plaatst een take-profit order van 2% boven $ 2,60.
 • Toch wilt u ook uw verliezen beperken.
 • Daarom plaatst u een stop-loss order van 1% onder $ 2,60.

Deze handel kan op twee manieren plaatsvinden.

 • Uw voorspelling is correct en de prijs van EOS stijgt met 2%. In dit geval voert uw makelaar de take-profit order uit tegen $ 2,65, met een winst van 2%.
 • Uw voorspelling klopt niet en de prijs van EOS is met 1% gedaald. Nu voert de makelaar de stop-loss-order uit voor $ 2,57, waardoor uw verliezen worden beperkt tot slechts 1%.

Ongeacht welke richting de markt uitgaat, de makelaar voert de take-profit- of stop-loss-orders uit op basis van uw vooraf bepaalde prijsniveaus.

Hoe u geld kunt verdienen met het verhandelen van EOS

handel in EOS

Door de juiste orders te plaatsen, hoeft u uw uitstaande EOS-transacties niet handmatig te controleren. Dat gezegd hebbende, uw orders zijn niet de enige factor die de risico’s van uw EOS-posities bepaalt.

Cruciaal is dat wanneer u leert handelen in EOS, er nog een paar aspecten zijn waar u rekening mee moet houden.

1. Inzet

Uw inzet is simpelweg het bedrag dat u riskeert bij uw EOS-transactie. Zoals standaard vertaalt een hogere inzet zich in hogere winsten, maar ook in hogere verliezen.

Stel je voor dat je 2% winst maakt op een EOS-transactie. Bij een inzet van $ 50, is uw winst $ 1. Tegelijkertijd, als u $ 1.000 had geriskeerd, zal uw winst $ 20 bedragen.

Het is echter niet zo eenvoudig als het hoogste bedrag dat u hebt in te zetten voor EOS-transacties. U moet ook het risico berekenen en uw geld dienovereenkomstig behandelen.

De meeste handelaren hebben een strategie voor bankrollbeheer om hun kapitaal te helpen beheren. In feite beperkt u uw transacties tot een bepaald percentage van het beschikbare geld op uw handelsaccount.

Veel handelaren hebben de neiging om hun inzet te beperken tot 2% per transactie. Dit betekent dat als u $ 2.000 in uw account heeft, u slechts $ 40 inzet op één EOS-transactie.

Met de populaire cryptomakelaar eToro kunt u in EOS handelen met slechts $ 25. Dit is een geweldige manier om uw handelsfondsen in de gaten te houden, vooral wanneer u kortetermijnstrategieën neemt.

2. EOS Trading hefboomwerking

Eerder bespraken we de voordelen van EOS CFD’s. Een die handelaren het meest aanspreekt, is de mogelijkheid om hefboomwerking toe te passen.

Hierdoor kunt u meer blootstelling aan de markt krijgen door slechts een fractie van uw gewenste inzet te betalen en de rest van de makelaar te lenen..

Als u bijvoorbeeld een hefboomwerking van 1:10 toepast op een inzet van $ 100, is uw positie $ 1.000 waard.

Hefboomwerking kan uw winst aanzienlijk vergroten. Maar als de transactie fout gaat, zal dit ook uw verliezen vergroten.

Laten we u laten zien hoe hefboomwerking op een EOS-transactie in de praktijk werkt:

 • U plaatst een verkooporder ter waarde van $ 2.000 op EOS / USD
 • U past een hefboomwerking van 1: 5 toe
 • De winst op deze transactie is 5%.
 • Normaal gesproken zou uw winst op deze transactie $ 100 zijn.
 • Met een hefboomwerking van 1: 5 wordt uw winst verhoogd tot $ 500.

Hoewel CFD-handel in uw land mogelijk verboden is, is het nog steeds mogelijk om niet-gereguleerde platforms te vinden die een hefboomwerking bieden. In dergelijke gevallen kunt u zelfs hefboomlimieten tot 1: 100 vinden die worden aangeboden op cryptocurrency-activa.

Maar zoals duidelijk is, is handelen met zoveel hefboomwerking zeer riskant, vooral wanneer u een beurs zonder vergunning gebruikt. In plaats daarvan kunt u het beste vasthouden aan een volledig gereguleerde brokerage-site zoals eToro.

Kosten om online in EOS te handelen

Zoals we in deze gids hebben vermeld, is het van het grootste belang dat u de juiste makelaar kiest voor uw EOS-handelsbehoeften. De juiste makelaar voor u wordt niet alleen bepaald door hun reputatie, maar ook op basis van het bedrag dat zij aan vergoedingen in rekening brengen. Bemiddelingsplatforms zijn immers inderdaad een bedrijf.

De vergoedingsstructuur van online EOS-makelaars is afhankelijk van hun individuele beleid.

Hieronder vindt u een lijst met de meest voorkomende soorten vergoedingen die u tegenkomt.

EOS Handelscommissie

Commissies worden door bijna elke makelaar in rekening gebracht en worden berekend als een variabele vergoeding op de waarde van uw bestelling.

Als model voor de huidige tarieven – de cryptocurrency-makelaar Coinbase rekent 1,49% commissie op elke handelsorder. Dit betekent dat u 1,49% moet betalen bij het betreden van de markt en bij het verlaten van de markt.

Ter vergelijking: met eToro kunt u handelen op basis van nul commissie – niet alleen op EOS maar ook op 15 andere cryptocurrencies.

EOS verspreid

Spreads zijn een onvermijdelijke vergoedingscategorie.

De ‘spread’ wordt berekend als het verschil tussen de koopprijs van het actief en de verkoopprijs. Wanneer u in EOS handelt, wilt u dat de spread zo krap mogelijk is, zodat dit geen invloed heeft op uw vermogen om winst te maken.

Om u een beter idee te geven:

 • Als de spread bij de door jou gekozen broker 1,50% is op EOS, dan betekent dit dat je een winst moet maken van meer dan 1,50%.
 • Alles daaronder en je staat nog steeds in het rood.
 • Met andere woorden, als de waarde van uw EOS-transactie met 1% is gestegen, bent u nog steeds 0,5% lager.

Overige EOS-handelskosten

Online makelaars brengen u ook een reeks administratieve kosten in rekening die snel kunnen oplopen.

Dit bevat:

 • Kosten voor storten / opnemen: U moet geld storten op uw handelsaccount voordat u kunt beginnen met handelen in EOS. Sommige makelaars brengen u een vergoeding in rekening voor elke keer dat u geld toevoegt of opneemt, dus zorg ervoor dat u dit controleert.
 • Inactiviteit: Deze vergoeding wordt in rekening gebracht als uw account gedurende een bepaalde periode inactief is. Nogmaals, het is geen standaardvergoeding en varieert van de ene makelaar tot de andere.
 • Overnachting: Overnight funding fees, ook wel swap fees genoemd, zijn voornamelijk van toepassing op degenen die in CFD’s handelen. Deze worden in rekening gebracht wanneer u uw handelsposities ‘s nachts open houdt. Sommige CFD-makelaars brengen u in het weekend ook een iets hogere vergoeding in rekening.

Om op dit punt te benadrukken, kunnen vergoedingen steevast bepalen hoeveel winst u uiteindelijk met uw transacties maakt. Daarom moet u de algemene voorwaarden zorgvuldig overwegen voordat u een EOS-handelssite kiest.

Klaar om te beginnen met handelen EOS?

Handel in EOS 2021 – Stapsgewijze uitleg

Ja, we zijn nu aan de slag bij de meest uitvoerbare stap van deze gids, hoe u in EOS kunt handelen met uw makelaar.

We hebben vier eenvoudige stappen gemaakt die u kunt volgen.

Stap 1: Kies een EOS-handelswebsite

De eerste stap is om een ​​gerenommeerd online handelsplatform te vinden. Een snelle zoekopdracht op internet zal honderden opties opleveren, maar het kan lastig zijn om een ​​legitieme site te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Hieronder vindt u een checklist van waar u op moet letten bij een online EOS-makelaar.

 • Regulatie: Heeft de online broker wettelijke licenties – zoals die van de FCA, ASIC of CySEC??
 • Tariefstructuur: Is de makelaar transparant over vergoedingen? Zo ja, voor welke vergoedingen bent u aansprakelijk??
 • Betaalmethoden: Welke betaalmethoden zijn beschikbaar om geld van en naar uw handelsaccount te storten en op te nemen?
 • Minimaal account: Wat is het minimale vereiste stortingsbedrag en de minimale inzet die mogelijk is bij het handelen in EOS?
 • EOS-paren: Welke handelsparen zijn beschikbaar voor EOS?
 • Handelsplatformnavigatie: Hoe is de gebruikerservaring op het handelsplatform?
 • Mobiele app: Is er een mobiele applicatie voor het handelsplatform??

Daarnaast is het ook aan te raden om gebruikersrecensies te bekijken van de online broker waarvan je overweegt om lid te worden. Deze feedback van klanten geeft u inzicht in de daadwerkelijke prestaties en de geloofwaardigheid van de EOS-handelssite.

Uit ons onderzoek hebben we dat ontdekt eToro vinkt bijna alle vakjes van onze lijst aan.

Hier zijn enkele van de functies die eToro tot een van de beste EOS-makelaars maken om mee te handelen.

 • eToro is een sociaal handelsplatform waarmee u verbinding kunt maken en kunt leren van andere handelaren.
 • De "Kopieer Trader" functie stelt u in staat om de handelsstrategieën van ervaren handelaren te kopiëren.
 • Alle EOS-handelsmarkten zijn provisievrij en worden geleverd met concurrerende spreads.
 • Er is een assortiment aan betalingsopties, waaronder bankoverschrijvingen, bankpassen / creditcards en digitale portemonnees zoals PayPal
 • U kunt in EOS handelen tegen zowel fiat-valuta’s als digitale valuta’s.

Stap 2: Open een EOS-handelsaccount

Met uw online broker gekozen, kunt u nu een rekening openen. U moet uw persoonlijke gegevens verstrekken, zoals naam, adres, geboortedatum en contactgegevens.

Als uw online makelaar werkt in overeenstemming met de KYC-voorschriften (wat het zou moeten doen), zal het platform ook een kopie van uw paspoort of rijbewijs opvragen.

Deze stap is nodig om te voldoen aan de antiwitwaswetten.

Stap 3: Stort geld

Wanneer het platform uw ID heeft geverifieerd, kunt u geld storten op uw handelsaccount.

Kies uw meest geprefereerde betaalmethode en maak het gewenste bedrag over.

Bij eToro kunt u kiezen tussen creditcards / betaalpassen, een bankoverschrijving of een e-wallet zoals PayPal, Skrill of Neteller.

Stap 4: Kies EOS Trading Market

handel eos

Kies of u EOS wilt verhandelen tegen een fiatvaluta of een ander digitaal activum. U kunt eenvoudig op eToro naar EOS zoeken om erachter te komen welke paren beschikbaar zijn om te verhandelen.

Stap 5: plaats EOS Trade

Het is nu tijd om uw EOS-transactie te openen. Het enige dat u nodig heeft, is uw entry- en exitopdrachten specificeren. Uw makelaar voert dan de transactie voor u uit.

Als u een snelle opfriscursus nodig heeft over ordertypes, scroll dan gerust naar onze sectie over "Een EOS-handel opzetten".

Handel in EOS Guide – The Verdict

Het verhandelen van cryptocurrencies vereist veel onderzoek en voorbereiding. EOS is niet anders. Zorg er daarom voor dat u zich voorbereidt door handleidingen zoals de onze te lezen, voordat u zich in de EOS-handelsruimte begeeft.

U kunt beginnen door te overwegen of u het actief op lange termijn wilt behouden of het wilt verhandelen voor kortetermijnwinsten. Wat nog belangrijker is, zorg ervoor dat u een handelsplan en de juiste online broker heeft om dit voor u uit te voeren.

Zoals we al zeiden, is eToro een uitstekende keuze voor beginnende cryptocurrency-handelaren. U kunt EOS verhandelen tegen fiat en andere cryptocurrencies – allemaal op provisievrije basis.

Bovenal kunt u er zeker van zijn dat u een sterk gereguleerde broker gebruikt wanneer u voor eToro kiest om online in EOS te handelen.

eToro – Beste makelaar om in EOS te handelen

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik veilig in EOS handelen??

U kunt in EOS handelen bij honderden online beurzen en makelaars. eToro is een van de beste online makelaars in de ruimte – met wettelijke licenties van het VK, Cyprus en Australië.

Hoe kan ik in EOS handelen?

U kunt EOS verhandelen tegen een fiat-valuta of een cryptocurrency. Online makelaars zoals eToro vergemakkelijken de handel in cryptocurrency met een inzet vanaf slechts $ 25.

Hoeveel geld kunt u verdienen met handelen in EOS?

Uw winst bij het handelen in EOS is afhankelijk van hoe goed u marktbewegingen en uw inzetbedrag voorspelt. Als uw speculatie klopt, maakt u winst. Zo niet, dan lijdt u verlies. Hoe dan ook, u heeft een strategie voor bankrollbeheer nodig om uw EOS-handelsfondsen goed te beheren.

Handelt EOS legaal in de VS.?

Handelen in EOS is legaal in de VS. U kunt als Amerikaan echter niet handelen in EOS CFD’s.

Hoe kunt u hefboomwerking toepassen op EOS CFD’s??

U kunt een hefboomwerking toepassen bij het handelen in EOS door een CFD-makelaar te gebruiken. Inwoners van de VS en het VK hebben geen toegang tot CFD’s met cryptocurrency.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me