Hoe Cardano te ruilen: een stapsgewijze handleiding

Hoe Cardano te verhandelen: uitgebreide gids voor het verhandelen van ADA in 2021

Cardano-handel is vrij eenvoudig als je het eenmaal onder de knie hebt.

Cardano (ADA) is een van de vele snelgroeiende digitale activa in de cryptocurrency-industrie. Hoewel het qua prijsstelling een relatief trage start kende, is Cardano sindsdien in waarde gestegen.

Of u nu uw langetermijninvesteringsportefeuille wilt diversifiëren of op korte termijn winst wilt maken, Cardano kan strategisch passen bij uw handelsplannen.

U kunt Cardano verhandelen tegen een fiat-valuta zoals de Amerikaanse dollar of tegen andere cryptocurrencies zoals Bitcoin.

Hier hebben we een uitgebreide gids samengesteld over hoe je Cardano kunt verhandelen in 2021.

Dit omvat een inleiding tot de vele strategieën die doorgewinterde professionals gebruiken, evenals tips voor het vinden van de juiste online broker voor het online handelen in Cardano..

Cardano verhandelen in 5 eenvoudige stappen:

Om Cardano te verhandelen, is de eerste stap om een ​​rekening te openen bij een gereguleerde beurs, geld te deponeren, Cardano te selecteren in de platformlijst en ten slotte ADA te kopen (long te gaan) of ADA te verkopen (short te gaan).

Deze gids over hoe u Cardano ADA kunt verhandelen, zal alles opsplitsen in termen van leken, zodat u niet blindelings handelt. Maar als u niet echt de tijd heeft om alles door te lezen, is dit wat u moet doen om Cardano nu te verhandelen.

Stap 1: Open een rekening bij een gereguleerde broker

Stap 2: Financiert uw account met een bankpas / creditcard, e-wallet of bankoverschrijving

Stap 3: Kies hoeveel Cardano u wilt verhandelen

Stap 4: ADA kopen (long gaan) of ADA verkopen (short gaan)

Stap 5: Bevestig de transactie

Laten we beginnen te leren hoe u Cardano kunt verhandelen in 2021!

Inhoud

Wat is Cardano Trading?

Hoe werkt Cardano-handel??

Hoe Cardano online te handelen – Een transactie opzetten

Hoe u geld kunt verdienen met Cardano

Hoe Cardano 2021 te verhandelen – Stapsgewijze uitleg

Hoe Cardano te ruilen Guide – The Verdict

Wat is Cardano Trading?

Cardano (ADA) is een cryptocurrency die draait op het blockchain-netwerk met dezelfde naam. In tegenstelling tot andere blockchain-platforms geeft Cardano prioriteit aan partnerschappen met academische instellingen.

Sinds de oprichting in 2015 zijn ADA-munten aanzienlijk in waarde gestegen.

Dat gezegd hebbende, de prijs van cryptocurrencies – vooral Cardano – is zeer volatiel. Elke wereldwijde financiële trend of ontwikkeling in de blockchain-industrie kan er daarom voor zorgen dat de waarde ervan verschuift.

Simpel gezegd: de prijs van Cardano wordt bepaald door vraag en aanbod van de markt.

Een toename van de vraag naar Cardano resulteert in een stijgende prijs. Als het tegenovergestelde gebeurt, zal de prijs dalen.

In wezen, als u zich afvraagt ​​hoe u Cardano verhandelt, is het uw doel om het algemene marktsentiment te voorspellen. Zolang u correct speculeert, maakt u winst.

Laten we u met een voorbeeld laten zien hoe u Cardano verhandelt:

 • Stel dat de prijs van Cardano in januari $ 0,25 is
 • U vindt dit geïllustreerd als ADA / USD bij de door u gekozen makelaar of beurs
 • Speculerend dat Cardano in prijs zal stijgen, plaatst u een kooporder ter waarde van $ 2.000.
 • Twee maanden later is de waarde van Cardano gestegen tot $ 0,30.
 • Dit betekent een stijging van 17,18% ten opzichte van de prijs die u oorspronkelijk betaalde
 • Ervan overtuigd dat het tijd is om uitbetaald te krijgen, plaatst u een verkooporder om de transactie te verlaten.

Zoals u ziet, maakte u in twee maanden tijd een winst van $ 343,60 op uw oorspronkelijke inzet van $ 2.000.

Aan de andere kant, als u de markt verkeerd had voorspeld, zou u financieel verlies hebben geleden.

Simpel gezegd, u kunt profiteren van Cardano door te profiteren van marktschommelingen. Om dat te bereiken, moet u uzelf eerst leren hoe de cryptocurrency-markt werkt.

Hoe werkt Cardano-handel??

In vergelijking met aandelen zoals aandelen en forex, kunnen digitale activa zoals Cardano een relatief nieuwe toevoeging aan de handelsmarkt zijn. Maar degenen die bekend zijn met de basisins en outs van handelen, zullen Cardano gemakkelijk onder de knie kunnen krijgen.

Als je een snelle opfriscursus nodig hebt, of liever een complete introductie, dan zijn hier de basisprincipes voor het online handelen in Cardano.

Veranderingen in de handelsprijs van Cardano

Voor elk financieel actief is het van het grootste belang dat u weet wat de kosten ervan drijft, zodat u de toekomstige waarde nauwkeurig kunt voorspellen.

Het geval van Cardano is niet anders.

 • Als meer handelaren long gaan op Cardano, zal dit zijn weerslag hebben op de marktprijs.
 • Omgekeerd, als u ziet dat handelaren short gaan door hun Cardano-munten te verkopen, zal dit de waarde van de digitale valuta verder verlagen..

U kunt Cardano verhandelen via een online broker of een cryptocurrency-exchange. Terwijl u bezig bent, zult u merken dat de prijs van Cardano enigszins varieert tussen concurrerende handelsplatforms.

Op één platform kan Cardano bijvoorbeeld worden gewaardeerd op $ 0,249; terwijl u op een andere prijs $ 0,250 zou kunnen vinden. Hoe dan ook, zo’n minieme afwijking is alleen natuurlijk tussen meerdere cryptocurrency-uitwisselingen en is niet van belang voor u en uw vermogen om winst te maken.

Cardano-handelsparen

cardano prijsgrafiek

Zoals eerder vermeld, kan Cardano-handel worden uitgevoerd in de vorm van een crypto-fiat-paar of een crypto-crypto-paar.

U kunt bijvoorbeeld Cardano verhandelen tegen een door de overheid uitgegeven valuta zoals de Amerikaanse dollar (ADA / USD) – of tegen een andere cryptocurrency zoals Bitcoin (ADA / BTC).

Bij het verhandelen van Cardano-fiat-paren geven de meesten de voorkeur aan speculeren op de waarde van ADA ten opzichte van de wereldwijde benchmarkvaluta – USD.

U kunt echter ook platforms vinden die alternatieven bieden, zoals de euro (ADA / EUR), Japanse yen (ADA / JPY), Britse pond (ADA / GBP) of de Australische dollar (ADA / AUD).

Het is vermeldenswaard dat Cardano-fiat-paren een hoge liquiditeit hebben en u waarschijnlijk betere spreads op de markt opleveren. Verder is het ook gemakkelijker om op Cardano te speculeren tegen een fiatvaluta in plaats van bijvoorbeeld Bitcoin of Ethereum.

Aan de andere kant vereist een crypto-crypto-paar dat u een goed begrip heeft van beide digitale cryptocurrencies die u verhandelt. Om deze reden wordt een Cardano-fiat-paar geschikter geacht voor beginnende handelaren.

Handelen op lange of korte termijn

Wanneer u beslist hoe u Cardano gaat verhandelen, is een van de eerste dingen die u moet overwegen of u op lange of korte termijn wilt handelen. De keuze van uw financiële instrument zal ook dienovereenkomstig variëren.

Als u bijvoorbeeld in Cardano wilt investeren omdat u denkt dat de waarde van het actief in de toekomst zal stijgen, kunt u kiezen voor een langetermijnstrategie. Bij deze aanpak koopt u Cardano-munten en slaat u deze op in een veilige crypto-wallet.

U kunt deze munten weken, maanden of soms zelfs jaren vasthouden totdat het juiste moment aanbreekt om uw winst te maximaliseren.

Aan de andere kant, wanneer u Cardano verhandelt via een kortetermijnstrategie, streeft u ernaar om kleinere winsten te maken, maar vaker. Dit omvat het plaatsen van verschillende transacties in een korte tijd, zoals in "swing-trading" of "Dag handel."

Bovendien moet u kennis hebben van technische indicatoren en grafiekanalyse om winst te maken met de kortetermijnhandel van Cardano. Het proces kan lastig zijn voor nieuwe handelaren.

Daarom vindt u mogelijk de "koop en houd" strategie een gemakkelijkere methode bij het handelen in Cardano. U hoeft zich tenslotte geen zorgen te maken over een grondige analyse van prijsschommelingen op korte termijn.

Hieronder meer hierover.

1. Handel en bezit Cardano

Als u op de lange termijn in Cardano wilt handelen, is het aan te raden om dit via een gereguleerde broker te doen.

Onderzoek naar een betrouwbare online makelaar kan echter een lastig en even overweldigend proces worden. Als u nog niet met zoeken moet beginnen, raden we u aan eToro te overwegen. Het sociale handelsplatform heeft 13 miljoen klanten die getuigen van het succes.

eToro faciliteert de handel in Cardano en andere cryptocurrencies zonder commissie. Wat nog belangrijker is, u kunt uw ADA-munten veilig opslaan bij eToro – aangezien de makelaar in verschillende landen is gereguleerd.

Of u nu een beginner bent of een doorgewinterde handelaar, eToro kan gunstig zijn voor de langetermijnhandel in crypto-activa. Het is vooral handig voor degenen die niet de tijd of middelen hebben om elke kleine marktfluctuatie te bekijken.

Als zodanig is de "koop en houd" strategie stelt u in staat om te profiteren van de stijgende waarde van Cardano zonder de markt constant te hoeven analyseren.

2. Cardano-handel

Als een kortetermijnstrategie iets is dat u interesseert, is het de moeite waard om meer te weten te komen over Cardano CFD’s (Contract for Differences).

Een CFD is een derivaat dat de marktwaarde van het activum weerspiegelt – in dit geval Cardano.

Wanneer u in CFD’s handelt, speculeert u op de digitale valuta zonder eigenaar te worden. Op deze manier kun je allebei gaan "lang" en "kort," profiteren van stijgende en dalende prijzen van het actief.

Het verhandelen van Cardano CFD’s biedt extra voordelen. Ten eerste krijgt u hiermee concurrerende spreads op de markt en krijgt u toegang tot hefboomwerking.

Met dat gezegd, kan hefboomwerking ertoe leiden dat u meer verliest dan u had bedoeld. Als zodanig hebben veel landen, waaronder de VS, de handel in CFD’s verboden. Als u een inwoner bent van het VK, kunt u CFD-handel drijven op andere financiële activa, maar niet op cryptocurrencies.

Dat gezegd hebbende, is het waarschijnlijk dat u ongereguleerde ruimtes kunt vinden die een hefboomwerking op Cardano bieden, bijvoorbeeld op cryptocurrency-uitwisselingen. U brengt echter uw kapitaal in gevaar bij dergelijke handelsplatforms van derden, aangezien deze zonder vergunning werken.

Verder vereisen de meeste van deze platforms dat u Cardano verhandelt tegen ‘USDT’ in plaats van werkelijke Amerikaanse dollars.

USDT is een cryptocurrency genaamd Tether, met een waarde gekoppeld aan 1 USD. Dit betekent dat u in plaats van een crypto-fiat-paar zoals ADA / USD te verhandelen, genoegen moet nemen met een crypto-crypto-paar zoals ADA / USDT..

Hoe Cardano online te handelen – Een transactie opzetten

De markt voor cryptocurrency staat bekend om zijn volatiliteit. Om te profiteren van deze prijsbewegingen, moet u speculeren en dienovereenkomstig handelsorders plaatsen.

U moet deze orders effectief communiceren zodat uw online broker uw Cardano-transactie voor u kan uitvoeren.

Deze orders blijven hetzelfde voor alle financiële activa, zoals aandelen en forex.

Met dat gezegd, als u net begint als handelaar, staan ​​hieronder de meest fundamentele orders vermeld die u zult gebruiken tijdens het online handelen in Cardano..

Koop of verkoop bestelling

Laten we beginnen met de meest elementaire en essentiële ordertypes bij het online handelen in Cardano:

 • Een kooporder wordt geplaatst wanneer u denkt dat de prijs van Cardano zal stijgen
 • Een verkooporder wordt geplaatst wanneer u denkt dat de prijs van Cardano zal dalen.

Een koop- of verkooporder is hoe u uw positie op de markt opent. In wezen, als u long gaat op Cardano, opent u met een kooporder en sluit u uw positie met een verkooporder..

Als u short gaat, betreedt u de markt met een verkooporder en sluit u uw positie met een kooporder.

Toegangsprijs

Nu de basisprincipes van koop- en verkooporders zijn afgedekt, kunnen we nu kijken naar de soorten orders die uw persoonlijke handelsstrategie kunnen versterken. In een snel bewegende cryptocurrency-markt zal de prijs van ADA-munten bijvoorbeeld elke seconde op en neer gaan.

Daarom heeft u meer nodig dan alleen koop- en verkooporders om aan te geven welke prijs u op de markt wilt betreden. Deze worden uitgevoerd door een "marktorder" of een "limiet order."

Hier is een eenvoudige uitleg van hoe elk van deze bestellingen werkt bij het online handelen in Cardano.

 • Marktorder: Laten we zeggen dat de prijs van Cardano $ 0,26 is. Hier ben je blij mee, je plaatst een marktorder om Cardano meteen te kopen. Dit betekent dat de makelaar uw bestelling onmiddellijk of tegen de dichtstbijzijnde beschikbare prijs moet uitvoeren. Er kan een klein verschil zijn tussen wanneer u de bestelling plaatst en wanneer deze wordt uitgevoerd, zoals in elke markt normaal is.
 • Limietorder: Ter vergelijking: een limietorder is nauwkeuriger. Cardano wordt bijvoorbeeld gewaardeerd op $ 0,26 in de markt. Maar u wilt uw kooporder alleen plaatsen als de prijs van Cardano $ 0,27 bereikt. Dit is waar een limietorder binnenkomt. U kunt een limietorder plaatsen op $ 0,27, wat betekent dat de order alleen wordt uitgevoerd als Cardano uw richtprijs bereikt..

Zoals u wellicht al geraden heeft, geven limietorders u meer controle over uw transacties. Vervolgens is het de voorkeurskeuze van het ordertype onder handelaren. Als u echter onmiddellijk uw Cardano-transactie wilt invoeren, is een marktorder de betere optie.

Strategie verlaten

Hoe u uw Cardano-transactie verlaat, is misschien nog wel belangrijker dan hoe u deze invoert. Als zodanig kunnen take-profit- en stop-loss-orders een belangrijke rol spelen bij het plannen van het sluiten van uw positie.

 • Take-Profit: Stel dat u uw winst wilt vastleggen wanneer uw Cardano-transactie een winst van 2% oplevert. Dit kunt u doen door een take-profit order in te stellen op 2% boven of onder uw invoerprijs. Uw makelaar zal de transactie sluiten wanneer de waarde van Cardano uw gespecificeerde stop-loss orderpunt bereikt.
 • Stop-verlies: Net als bij het veiligstellen van uw winst, kunt u ook uw verliezen beperken bij het handelen in Cardano. In eenvoudige bewoordingen, als u niet het risico wilt lopen meer dan 1,5% op uw Cardano-transactie te verliezen, stelt u de stop-loss-order in op 1,5%. Uw transactie wordt alleen gesloten wanneer ADA-munten uw opgegeven prijsniveau bereiken.

U kunt zowel take-profit- als stop-loss-orders voor dezelfde transactie instellen. Dit wordt zelfs ten zeerste aanbevolen.

Laten we met een voorbeeld uitleggen hoe u Cardano kunt verhandelen met deze twee ordertypes.

 • U wilt ADA / USD verhandelen.
 • Cardano kost $ 0,2600.
 • In de hoop dat de prijs zal stijgen, plaatst u een kooporder.
 • Als onvoorziene gebeurtenis wilt u uw verliezen beperken tot 1%. Dit betekent dat u een stop-loss-order plaatst tegen 1% onder uw invoerprijs van $ 0,2600, dus dat is $ 0,2574
 • U wilt uw Cardano-transactie automatisch sluiten met een winst van 2%, dus u plaatst een take-profit bij een bestelling van $ 0,2652.

Nu, afhankelijk van in welke richting de waarde van Cardano beweegt, zal uw makelaar de betreffende order uitvoeren en de transactie automatisch sluiten..

Het bovenstaande voorbeeld kan op twee manieren gaan:

 • Cardano stijgt in waarde – uw makelaar voert de take-profit order uit en sluit uw transactie op $ 0,2652.
 • Cardano daalt in waarde – uw broker voert de stop-loss order uit en sluit de transactie op $ 0,2574.

Klaar om in te duiken Cardano ADA Handel?

Hoe u geld kunt verdienen met Cardano

Door de juiste orders in te stellen, hoeft u niet meer handmatig te kijken hoe uw transacties verlopen. Dit zou in feite een zeer inefficiënte manier zijn om te leren Cardano te verhandelen.

Dat gezegd hebbende, zal het begrijpen van de bovengenoemde orders alleen niet garanderen dat u de transactie verlaat met winst of dat u aanzienlijke verliezen zult vermijden..

Als u dus leert Cardano te verhandelen, moet u zich ook bewust zijn van een paar andere factoren die van invloed kunnen en zullen zijn op het al dan niet maken van winst..

Inzet

Uw ‘inzet’ bij het handelen in Cardano is het bedrag dat u riskeert op de positie. Zoals het gaat, is de grootte van uw inzet recht evenredig met uw potentiële winst. Helaas strekt deze correlatie zich ook uit tot verliezen.

Als u bijvoorbeeld $ 100 inzet op een Cardano-transactie en een winst van 2% maakt, krijgt u een winst van $ 2. Maar als u uw inzet verhoogt naar $ 1.000, is uw winst $ 20.

Met andere woorden, een hogere inzet vertaalt zich ook in hogere winsten en grotere verliezen.

Dit maakt het absoluut noodzakelijk dat u een bankrollmanagementstrategie hanteert. In de praktijk legt u een beperking op met hoeveel geld u handelt. De meeste handelaren passen een regel toe om nooit meer dan 1% van hun beschikbare handelsfondsen in te zetten.

Ter illustratie: als u $ 1.000 op uw handelsaccount heeft, zet u niet meer dan $ 10 in op een enkele Cardano-transactie.

Het hebben van een dergelijke controle over uw geld is vooral belangrijk wanneer u op korte termijn handelt, terwijl er altijd geld in en uit uw rekening stroomt..

Gereguleerd platform eToro maakt het mogelijk om Cardano te verhandelen met slechts $ 25 per order. Dit stelt u in staat uw geluk te beproeven bij Cardano-handel zonder grote sommen geld te riskeren.

Cardano Trading hefboomwerking

Zoals we al hebben besproken, is het handelen in crypto-CFD’s niet in alle landen legaal. Als uw locatie u echter wel toegang geeft tot CFD’s, moet u weten wat hefboomwerking is.

Hefboomwerking is een middel voor u om te handelen door slechts een klein bedrag van de gewenste inzet te plaatsen. De rest van het geld leent u van de makelaar.

Als het je lukt om de toekomstige prijs van Cardano correct te voorspellen, kan hefboomwerking enorm voordelig zijn bij het maken van enorme winsten.

Verkeerde speculatie kan echter ook tot verliezen leiden, die alleen worden versterkt door hefboomwerking.

Laten we u een voorbeeld geven om de mist te verwijderen.

 • U besluit een kooporder ter waarde van $ 100 te plaatsen op ADA / USD.
 • U past een hefboomwerking van 1:10 toe
 • Dit betekent dat uw inzet nu $ 1.000 is
 • De winst op deze transactie is 5%.

Zonder hefboomwerking zou u op deze transactie $ 5 winst maken. Omdat u een hefboomwerking op 1:10 hebt toegepast, bedraagt ​​uw winst feitelijk $ 50.

In het geval dat de markt tegen u inging, zouden uw verliezen ook worden vergroot met de door u gekozen ratio van 1:10.

Daarom is het van cruciaal belang dat u niet-gereguleerde handelsplatforms vermijdt die exponentiële hefboomlimieten bieden. Dit kan vaak 1: 100 of meer bedragen.

Blijf in plaats daarvan bij gereguleerde makelaars zoals eToro, die bescheiden hefboomlimieten biedt op cryptocurrency CFD’s om ervoor te zorgen dat dit in lijn is met uw risicoprofiel.,

Kosten om Cardano online te verhandelen

Niet alle winsten die u maakt, zullen in uw portemonnee terechtkomen. Sommige van uw winsten zullen worden geteld door handelskosten die door uw online broker in rekening worden gebracht. Afhankelijk van uw handelsplatform en het type strategie dat u implementeert, variëren de kosten die u betaalt.

Als handelaar moet u zich ook bezighouden met de voorwaarden van de online brokers waarvoor u kiest.

Om u in de goede richting te wijzen, vindt u hieronder een lijst met de meest voorkomende vergoedingen die u in de gaten moet houden wanneer u Cardano online handelt..

Cardano Trading Commission

Commissie is een vergoeding die u aan de makelaar betaalt om namens u transacties uit te voeren. Terwijl sommige platforms het als een eenmalige vergoeding in rekening brengen, vereisen andere dat u het aan beide uiteinden van de transactie betaalt.

Commissies worden meestal berekend als een percentage van de waarde van uw bestelling.

Bij het onderzoeken van de markt ontdekten we dat cryptocurrency-makelaar Coinbase een vergoeding van 1,49% in rekening brengt om zowel de markt te betreden als te verlaten. Dit betekent dat u 1,49% moet betalen wanneer u een Cardano-transactie opent en vervolgens opnieuw wanneer u deze sluit.

Aan de andere kant stelt eToro u in staat om Cardano en andere cryptocurrencies te verhandelen tegen 0% commissie.

Cardano Spread

De ‘spread’ is de variatie tussen de koopprijs en de verkoopprijs van het actief. Wanneer u online in Cardano handelt, wilt u dit doen tegen krappe spreads.

Een groter prijsverschil betekent een hogere spread, wat van invloed is op de winst die u kunt maken.

Als uw makelaar bijvoorbeeld een spread van 1,80% op Cardano in rekening brengt, gaat u de transactie in tegen 1,80% in het rood.

Anders gezegd, een winst van 1,80% stelt u alleen in staat om break-even te spelen op de transactie. Uw winst zou meer dan 1,8% moeten zijn om daadwerkelijk winst te maken op de Cardano-transactie in kwestie.

Andere Cardano-handelskosten

Afgezien van de commissie en spreiding, kan uw makelaar ook een reeks administratieve kosten hebben.

We hebben de belangrijkste soorten vergoedingen opgesomd die mogelijk ook een rol gaan spelen:

 • Storten / opnemen: Dit zijn transactiekosten die in rekening worden gebracht wanneer u geld stort en van uw handelsaccount afhaalt. Sommige makelaars brengen u alleen kosten in rekening voor opnames, terwijl zij de kosten van stortingen dekken. Bij eToro kunt u geld storten tegen een vergoeding van slechts 0,5% (niets als uw betalingsmethode in USD is uitgedrukt).
 • Inactiviteit: Er wordt een inactiviteitsvergoeding in rekening gebracht wanneer u niet voldoet aan de minimumactiviteit op uw handelsaccount. De duur van inactiviteit kan tussen de drie en twaalf maanden liggen – afhankelijk van de makelaar.
 • Overnachting: Ook wel ‘swap-vergoedingen’ genoemd, deze vergoeding wordt door makelaars in rekening gebracht om uw transacties ‘s nachts open te houden. Dit is echter alleen het geval bij het handelen in CFD’s of bij het toepassen van hefboomwerking.

Aangezien de bovengenoemde kosten snel kunnen oplopen, moet u altijd de prijsstructuur van een online makelaar controleren voordat u zich registreert.

Klaar om te beginnen met handelen Cardano ADA?

Hoe Cardano 2021 te verhandelen – Stapsgewijze uitleg

Ben je klaar om Cardano nu te verhandelen??

Als dit het geval is, hoeft u alleen nog maar de onderstaande stappen te volgen. Door dit te doen, heeft u uw eerste Cardano-transactie in minder dan 5 minuten!

Stap 1: Kies een Cardano-handelssite

Tegenwoordig kunt u Cardano vanuit het comfort van uw huis verhandelen via online handelsplatforms. Maar de strijd is om een ​​makelaar te vinden die u kunt vertrouwen met uw handelskapitaal.

Bekijk daarom de onderstaande statistieken bij het zoeken naar een platform om online in Cardano te handelen.

 • Regulatie: Is het platform gelicentieerd door regelgevende instanties zoals ASIC, CySEC of de FCA?
 • Vergoedingen: Wat zijn de commissie, spread en andere beheerkosten die u moet betalen tijdens het gebruik van de service van de makelaar??
 • Betalingen: Welke betalingsmethoden accepteert de makelaardij?
 • Minimale stortingen: Wat is het minimale stortingsbedrag en de inzet die nodig is om te beginnen met het handelen in Cardano?
 • Cardano-paren: Welke Cardano-handelsparen zijn toegankelijk op de site?
 • Ruilplatform: Is het platform gebruiksvriendelijk voor beginners?
 • Mobiele app: Kunt u toegang krijgen tot het handelsplatform en bestellingen plaatsen via een mobiele app??

De beslissing vereist, zoals u ziet, veel afweging.

In dat opzicht en nog veel meer, eToro komt zeker in me op. We ontdekten dat het platform verschillende functies heeft die handelaren op alle niveaus aanspreken, zoals:

 • Licenties van de FCA, ASIC en CySEC
 • FINRA-registratie om Amerikaanse handelaren te vergemakkelijken
 • Handel zonder commissie op Cardano en andere digitale activa
 • Beveiligde eToro-portemonnee om cryptocurrencies op te slaan
 • Betaalmethoden variërend van pinpassen tot e-wallets van derden.

Stap 2: Open een Cardano-handelsaccount

Als u een online makelaar heeft gekozen, gaat u naar hun site en klikt u op aanmelden. Het registratieproces is meestal eenvoudig en kan binnen enkele minuten worden voltooid.

Bij eToro, het platform zal uw basisinformatie opvragen, inclusief uw volledige naam, e-mailadres, adres en geboortedatum. Om ervoor te zorgen dat het platform voldoet aan de KYC-voorschriften, wordt u ook gevraagd om een ​​geldig identiteitsbewijs met foto op te geven, zoals een paspoort of rijbewijs.

eToro maakt gebruik van geautomatiseerde ID-technologie, dus de verificatie van uw documenten zal vrijwel onmiddellijk worden uitgevoerd.

Hoe dan ook, u kunt beginnen met het verhandelen van Cardano, zelfs voordat u uw ID heeft geverifieerd. Deze stap moet echter worden voltooid wanneer uw stortingen hoger zijn dan $ 2.250 of wanneer u probeert een opname te doen.

Stap 3: Stort geld

Voordat u Cardano gaat verhandelen, moet u geld aan uw account toevoegen. U kunt uw gewenste betalingsmethode kiezen uit de vervolgkeuzelijst, die creditcards / betaalpassen, e-wallets zoals Neteller en PayPal of een bankoverschrijving bevat.

Stap 4: Kies de Cardano-handelsmarkt

handel cardano

Inmiddels is uw account volledig uitgerust om te beginnen met handelen in Cardano. U kunt zien welke handelsparen beschikbaar zijn voor Cardano door ‘ADA’ in de zoekbalk in te voeren.

Stap 5: plaats Cardano Trade

Als je eenmaal hebt besloten welk Cardano-paar je wilt ruilen, kun je je eerste bestelling plaatsen.

Neem een ​​korte herhaling van de verschillende ordertypes en de betekenissen die we eerder in deze How to Buy Cardano-gids hebben besproken.

Afhankelijk van waar u de waarde van Cardano naartoe ziet bewegen, kunt u een kooporder of een verkooporder plaatsen voordat u toeslaat "open handel".

Dat is het – u heeft zojuist Cardano verhandeld bij eToro zonder commissie!

eToro – Beste makelaar om te handelen Cardano ADA

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Hoe Cardano te ruilen Guide – The Verdict

Uw succes bij het online handelen in Cardano komt uiteindelijk neer op hoe goed u de markt voorspelt. Dat gezegd hebbende, kan handelen via een gereguleerde online broker u helpen om onderweg veel wegversperringen weg te werken.

Een platform zoals eToro is gebouwd voor zowel nieuwe als ervaren handelaren, met tal van functies die aan uw behoeften voldoen. De online brokerage geeft u toegang tot meer dan een dozijn cryptocurrencies en enorm veel handelsparen.

Bovenal kunt u er zeker van zijn dat eToro gereguleerd is dat uw transacties op provisievrije basis worden uitgevoerd.

Samenvattend, zorg ervoor dat u zich op de markt leert en een betrouwbare makelaar kiest om veilig en vertrouwd online te handelen in Cardano.

Lees verder:

Wat is Cardano en is het de moeite waard om in Cardano in 2021 te investeren??

3 redenen waarom Cardano uw geld in 2021 zou kunnen verdubbelen

Voors en tegens van investeren in Cardano, wordt het een miljonairmaker?

Wat zijn de beste cryptocurrencies om in te handelen 2021?

Hoe Cardano te ruilen – Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Cardano veilig verhandelen??

U kunt Cardano verhandelen via eToro, een handelsplatform met licenties van de FCA, CySEC en ASIC.

Hoe kan ik Cardano online verhandelen??

Cardano-handel is mogelijk via een gereguleerde online broker zoals eToro. U kunt beginnen met handelen door minimaal $ 200 geld op uw account te storten en voor slechts $ 25 in te zetten op Cardano.

Hoe kun je geld verdienen door Cardano te verhandelen?

U kunt winst maken op Cardano door de toekomstige waarde correct te speculeren. Als uw voorspelling niet klopt, zult u verlies lijden.

Is Cardano-handel legaal toegestaan ​​in de VS??

U kunt legaal in Cardano handelen in de VS. Het verhandelen van Cardano CFD’s is echter verboden voor inwoners van de VS..

Hoe kunt u Cardano verhandelen met Leverage?

Ja, de gemakkelijkste manier is via crypto-CFD’s. Inwoners van de VS, het VK en Hongkong hebben echter geen toegang tot CFD’s via een erkende makelaar. Mogelijk vindt u op Cardano ongereguleerde handelsplatforms die een hoge mate van hefboomwerking bieden, maar het wordt aanbevolen deze te vermijden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me