Hoe EOS te kopen – Handleiding voor beginners 2021

Direct naar het antwoord springen? U kunt EOS kopen op eToro.

De populariteit van het kopen en verkopen van digitale valuta heeft de wereld stormenderhand veroverd. Dit specifieke op Blockchain gebaseerde systeem ‘EOS’ is in 2007 gemaakt door softwarebedrijf Block.one.

Er zijn naar schatting 7.800 verschillende cryptocurrencies en EOS staat in de top 15 qua marktkapitalisatie.

Wil je leren hoe je EOS kunt kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Blijf waar je bent.

In deze uitgebreide handleiding voor het kopen van EOS leiden we je door alle aspecten van het kopen van dit populaire digitale item.

We behandelen de basisbeginselen van hoe u zich kunt aanmelden bij een opmerkelijke online EOS-makelaar, en werpen ook enig licht op regelgeving, platformvergoedingen, investeringsplannen en opslag.

Koop EOS in 5 stappen

Als je weinig tijd hebt en later op deze gids terug wilt komen, zie je hieronder in 5 stappen hoe je EOS kunt kopen.

Stap 1: Open een online account

Stap 2: Financier uw nieuwe account

Stap 3: Zoek naar EOS in de vervolgkeuzelijst met cryptocurrencies

Stap 4: Vul het aantal EOS in dat u wilt kopen.

Stap 5: Bevestig je bestelling

investeer in eos

Stap 1: Kies een online EOS-makelaar of -uitwisseling

Zoals te zien is in de 5 stappen hierboven, wordt het ten zeerste aanbevolen om EOS alleen te kopen op een gereguleerd cryptoplatform.

Bij de verdienstelijke broker eToro kunt u EOS op een veilige en directe basis kopen. Deze beveiliging is afkomstig van meerdere regelgevende instanties – die we verderop op deze pagina toelichten.

Sommige beleggers kopen digitale valuta via een externe crypto-exchange waar u een ander crypto-activum, zoals Bitcoin, in EOS kunt ruilen..

Dit wordt niet aanbevolen voor beginners, omdat de uitwisseling meestal geen licentie van een autoriteit heeft.

Daarentegen wordt eToro verantwoordelijk gehouden voor zijn acties als bedrijf, wat op zijn beurt betekent dat u als klant EOS veilig en op een newbie-vriendelijke manier kunt kopen..

De makelaar is niet alleen in de VS geregistreerd bij FINRA, maar het platform wordt gereguleerd door de FCA, ASIC en CySEC. Dit niveau van regulering zou eventuele twijfels over de legitimiteit van de makelaar moeten wegnemen.

Regulatie

Als u doorgaat, moet u voorrang geven aan regelgeving boven de meeste andere factoren wanneer u overweegt hoe u EOS online kunt kopen.

Deze bovengenoemde verordening biedt een bescherming tegen oneerlijke ‘makelaars’ in de branche, waarvan er honderden wachten om te profiteren van nietsvermoedende investeerders.

Er zijn zoveel verhalen dat ongereguleerde crypto-uitwisselingen worden gehackt, waarbij de daders wegkomen met miljoenen dollars aan digitale activa. Ergo, het is logisch om dit soort platforms te vermijden.

Hoewel de uitwisseling goede bedoelingen kan hebben, staat u er zonder regelgevende organisaties alleen voor als uw geld wordt gestolen.

Na het voltooien van uw aankoop, is een andere optie om uw eigen EOS-munten te onderhouden en op te slaan. Dit houdt de rompslomp in van het opnemen van het digitale activum in uw portemonnee.

Nogmaals, dit kan beginners in een nogal kwetsbare positie achterlaten, aangezien u volledig verantwoordelijk bent voor het beschermen van uw privésleutel (een lang wachtwoord met meerdere tekens) tegen verkeerde handen..

Nadat u zich heeft aangemeld bij de gereguleerde broker eToro, kunt u uw EOS-munten zonder extra kosten op een veilige plaats bewaren. Dit is te danken aan het waakzame oog van meerdere vergunningverlenende instanties die de industrie beschermen.

Betaalmethoden

Wanneer u ervoor kiest om EOS via een online broker te kopen, zou u geen problemen moeten hebben met het kopen van cryptocurrencies met uw favoriete betaalmethode.

In de ‘beginjaren’ van digitale valuta zou het kopen van EOS-munten een heel andere ervaring zijn geweest. Niet alleen zou uw enige betalingsoptie het langdurige proces van overboeking zijn geweest, maar er waren verhalen over mensen die weken wachtten of helemaal geen munten ontvingen.

eToro is sterk in termen van betaalmethoden. De makelaar stelt klanten in staat om met verschillende soorten geld te storten en op te nemen. Van de trage en traditionele bankoverschrijving – tot supersnelle creditcards / betaalpassen zoals Visa en Mastercard. Het platform is ook compatibel met e-wallets zoals PayPal, Klarna, Neteller en Skrill om er maar een paar te noemen.

Vergoedingen en commissies

Wanneer u aan een nieuw financieel avontuur begint, is het belangrijk om uw ogen open te houden voor de kosten die ermee gemoeid zijn. Het leeuwendeel van de online makelaars zal geld verdienen door vergoedingen en commissies in rekening te brengen.

Vergoedingen stellen het platform in staat om een ​​financiële dienst te blijven aanbieden, en bieden u ook toegang tot de cryptocurrency-markten.

Voordat u erover nadenkt hoe u vanuit het comfort van uw huis EOS kunt kopen, moet u daarom eerst de allerbelangrijkste algemene voorwaarden lezen..

Uit onze beginnershandleiding bleek dat de provisiekosten die door cryptoproviders in rekening worden gebracht, variabel zijn in verhouding tot de grootte van uw EOS-positie.

Om verder uit te werken:

 • Cryptocurrency-makelaar Coinbase rekent 1,49% op alle transacties – bij het betreden van de markt en ook bij uitbetaling
 • Als u een kooporder van $ 1.000 op EOS maakt, moet u $ 14,90 aan kosten betalen
 • Als uw inzet $ 3.000 was geweest, zou u Coinbase $ 44,70 moeten betalen

Laten we, om de mist te verwijderen, eens kijken hoe deze vergoeding uw EOS-aankoop zou beïnvloeden met een praktisch voorbeeld:

 • U maakt een kooporder van $ 500 op EOS
 • Coinbase vereist 1,49% aan vergoedingen – dit komt neer op $ 7,45
 • Als je klaar bent om je EOS-munten te verkopen, zijn ze nu $ 1.000 waard
 • Nogmaals, u moet 1,49% betalen – dat is $ 14,90
 • Om de markt te betreden en te verlaten, heb je Coinbase $ 22,35 betaald

Zoals duidelijk is uit ons praktische voorbeeld, kan een vergoeding die aanvankelijk vrij onbeduidend lijkt, uw winst snel in een hoog tempo opeten. Als u in het begin voor eToro had gekozen, zou u $ 22,35 aan kosten hebben bespaard – aangezien de makelaar u toestaat EOS te kopen zonder een cent aan commissie te betalen.

Er zijn ook stortings- / opnamekosten waar u aan moet denken wanneer u zich aanmeldt bij een online broker. Coinbase brengt klanten bijvoorbeeld actief 3,99% in rekening voor alle transacties die met een bankpas zijn voltooid.

Het tegenovergestelde is bij eToro, waar stortingen met een kleine toeslag van 0,5% in rekening worden gebracht – wat niet van toepassing is op degenen die in Amerikaanse dollars betalen.

Andere belangrijke factoren

In stap 1 van onze How to Buy EOS-gids hebben we de regulering en mogelijke makelaarskosten onder de loep genomen.

Er zijn enkele andere belangrijke statistieken waarmee u rekening moet houden wanneer u EOS online wilt kopen, zoals:

 • Gebruikers vriendelijkheid: De waarde van een gebruiksvriendelijke broker moet niet lichtvaardig worden opgevat, omdat het gemakkelijk navigeren van het platform het plaatsen van EOS-bestellingen veel eenvoudiger maakt. Het heeft geen zin om alle toeters en bellen te hebben als het de zaken alleen maar ingewikkelder maakt. eToro is beginnersvriendelijk en maakt het kopen en verkopen van EOS een fluitje van een cent voor investeerders van alle vaardigheden.
 • Minimale investering: Voordat u zich aanmeldt bij een platform om EOS te kopen, moet u nagaan hoeveel de minimale investering is. Sommige makelaars verwachten een minimale investering in de honderden – wat niet geschikt zou zijn voor beginners die weinig en vaak willen investeren. Met eToro kunnen klanten EOS kopen vanaf $ 25.
 • Opslag: Een andere belangrijke statistiek om te overwegen, is de opslag van cryptocurrency. Zoals we al zeiden, moeten nieuwelingen koste wat het kost ongereguleerde makelaars of beurzen vermijden. Door u aan te melden bij eToro kunt u uw digitale valuta veilig en zonder extra kosten op het platform opslaan.

Stap 2: bedenk een investeringsplan

koop eos

Het bedenken van een investeringsplan is niet voorbehouden aan onervaren investeerders.

In feite is het hebben van een plan in het crypto-koopspel een prima manier om jezelf voor te bereiden op de markten en om te helpen heersen in die emoties van hebzucht en angst..

De ruimte voor digitale valuta is vaak zeer volatiel, en dat is wat zoveel mensen aantrekt. Een hoog risico leent zich vaak goed voor hoge beloningen. Natuurlijk moet u eerst de markten correct timen.

Als u in het duister tast over waar u moet beginnen als het gaat om het samenstellen van uw eigen investeringsplan, kijk dan hieronder voor inspiratie.

Lange of korte termijn

Als u zich afvraagt ​​hoe u EOS moet kopen, stelt u zich dan voor dat u een korte- of langetermijninvesteerder bent??

Als u EOS op korte termijn wilt kopen, is uw belangrijkste doel om regelmatig winst te maken met de kortetermijnprijspieken in cryptocurrency-markten..

Hierdoor plaatst u normaal gesproken normale EOS-kooporders via uw online broker, waarna u uw positie binnen enkele minuten, dagen of weken na het betreden van de markt verzilvert..

Voor degenen die het niet weten: crypto-activa fluctueren in waarde met dubbele of zelfs drievoudige cijfers – soms op één dag. Het is juist die volatiliteit die u inderdaad een aantal indrukwekkende winsten zou kunnen opleveren, op voorwaarde dat u de markt goed timt en de juiste orders creëert.

Een andere populaire strategie is om een ​​‘kopen en vasthouden’ -strategie te gebruiken om EOS te kopen. Dit is misschien geschikt voor u als u zich geen zorgen wilt maken over de prijsschommelingen op korte termijn van de digitale munten.

Langetermijnbeleggers hebben de neiging om EOS te kopen en het vervolgens weken, maanden of jaren vast te houden – ze worden uitbetaald wanneer de tijd rijp is voor maximale winst

EOS-richtprijs

Veel mensen gebruiken een EOS-richtprijs bij het kopen van dit speculatieve activum.

Om verder uit te leggen: als u EOS koopt voor een prijs van $ 2,50 en uw investering graag wilt verdubbelen, zou de crypto-asset moeten worden verhoogd tot $ 5. Als u uw investering wilt verdrievoudigen, zou de digitale valuta een hoogte van $ 7,50 moeten bereiken – enzovoort.

Dit klinkt waarschijnlijk bijna onmogelijk om te bereiken. Maar bedenk dat EOS in april 2018 een recordhoogte van $ 22,71 bereikte. Bovendien had de digitale valuta slechts een jaar en zes maanden eerder een historisch dieptepunt van $ 0,50 gekend. Het verdrievoudigen van uw investering lijkt toch niet zo onwaarschijnlijk.

Overweeg regelmatige investeringen

Alle financiële activa kennen regelmatige prijsschommelingen, alleen zijn sommige markten volatieler dan andere. Heeft u bij het overwegen van het kopen van EOS overwogen om regelmatig te investeren??

Een strategie die door velen wordt gebruikt, is om regelmatig bescheiden bedragen te injecteren in het kopen van digitale valuta – in plaats van uw volledige handelsbudget in één keer te riskeren..

De ‘langzame en gestage’ benadering is een veel meer risicomijdende manier om uw cryptocurrency-portefeuille op te bouwen. Veel beleggers kiezen ervoor om EOS maandelijks of zelfs wekelijks te kopen.

Bij eToro kun je EOS kopen vanaf $ 25, waardoor een verstandige, reguliere investeringsstrategie binnen handbereik ligt voor het cryptobudget van de meeste mensen.

Zou u overwegen om in te investeren EOS?

investeer in eos

Stap 3: Open een EOS Broker-account

Het openen van een EOS-brokeraccount verschilt eigenlijk niet van het proces van het openen van een account om aandelen of forex en dergelijke te kopen of verkopen..

Voor degenen die niet op de hoogte zijn, gaat u gewoon naar de website van de door u gekozen EOS-provider en klikt u op de knop ‘aanmelden’.

Vervolgens moet de makelaar weten wie u bent – denk in de trant van naam, adres, mobiel nummer, e-mailadres en geboortedatum. Alle gereguleerde makelaars hebben ook fotografisch bewijs nodig, zoals uw rijbewijs of geldig paspoort.

Om uw woonadres te bewijzen, hoeft u alleen maar een duidelijke foto van een belastingbrief, bankrekeningafschrift of energierekening te uploaden.

Hoewel dit misschien een beetje uitgesponnen klinkt, duurt dit bij eToro slechts een paar minuten, meestal 10 minuten van start tot finish.

Stap 4: stort wat geld

Bepaal welke betaalmethode je wilt gebruiken en selecteer deze uit de lijst met geaccepteerde betaalmethoden op het platform.

We vinden dat de gemakkelijkste manier om geld te storten om EOS te kopen, een creditcard / betaalpas of een e-wallet is. eToro ondersteunt een breed scala aan betalingstypen en e-wallets zoals Neteller en PayPal.

eToro accepteert ook bankoverschrijvingen, maar zoals we eerder vermeldden – dit is vaak de meest trage manier om EOS-munten te kopen.

Bijna alle online makelaars zullen een minimale stortingswaarde bepalen, en onze gids ontdekte dat dit meestal varieert van niets tot meer dan duizend.

eToro vereist een minimale storting van $ 200, maar u kunt EOS kopen vanaf $ 25!

Stap 5: Stel een handelsorder op

handel in EOS

Zodra je geld op je nieuwe account hebt gestort, kun je je eerste bestelling plaatsen om EOS te kopen.

De order die u indient, vertelt uw makelaar welke positie u wilt innemen en hoe u wilt dat deze wordt uitgevoerd.

We hebben hieronder een lijst samengesteld met de meest gebruikte handelsorders om EOS te kopen.

Koop bestelling

Om de EOS-markt te betreden, gebruikt u over het algemeen een ‘koop’ order.

Als u veronderstelt dat de prijs van EOS zal stijgen, plaats dan een kooporder bij uw cryptocurrency-provider.

Als de makelaar klanten de optie ‘short selling’ biedt, kunt u een verkooporder plaatsen als u denkt dat de prijs zal dalen.

Limiet- of marktorder

Zoals we hebben aangegeven, zal de prijs van EOS stijgen en dalen met elke seconde die verstrijkt.

Beginnend met een beginnersvriendelijke ‘marktorder’ – deze order moet worden geplaatst als u een prijs voor EOS krijgt en voor dat bedrag op de markt wilt komen. Als zodanig voert de makelaar uw bestelling onmiddellijk uit.

Houd er rekening mee dat als gevolg van de fluctuerende prijzen op deze volatiele markt, de prijs die u krijgt waarschijnlijk zal verschillen van de exacte waarde die is overeengekomen bij het plaatsen van uw marktorder. U betaalt bijvoorbeeld $ 2,80 maar krijgt $ 2,79 – dit is onontkoombaar.

Overgaan op een ‘limietorder’ – dit is erg populair vanwege de specifieke aard van de order. Met limietorders kunt u de markt betreden tegen een bepaalde prijs.

Zie hieronder een voorbeeld van een limietorder in de praktijk:

 • EOS is geprijsd op $ 2.8000, maar u wilt de markt betreden voor $ 2.8840
 • Als zodanig plaatst u een limietorder van $ 2,8840 bij uw online broker
 • Mocht EOS stijgen tot $ 2.8840, dan zal de makelaar uw order voor u uitvoeren
 • Met name, tenzij EOS stijgt tot die prijs, of u ervoor kiest om uw bestelling te annuleren, blijft deze positie in behandeling

Zoals uit het bovenstaande blijkt, is een marktorder door zijn eenvoud beginnersvriendelijk. Limietorders zijn daarentegen handig omdat ze prijsspecifiek zijn bij het kopen van EOS.

Inzet

Hoewel het misschien voor de hand liggend lijkt, moet u bij het overwegen hoe u EOS koopt, rekening houden met uw inzet. Dit betekent hoeveel u aan EOS-munten wilt uitgeven?

Elke keer dat u een bestelling plaatst, moet u een inzetwaarde invoeren. Zoals we al zeiden, is een geweldige manier om op uw portefeuille voort te bouwen, te denken aan het doen van kleine maar regelmatige EOS-investeringen.

Met het sociale handelsplatform en EOS-provider eToro kunt u EOS kopen vanaf $ 25.

Bevestig bestelling

Nadat u wat geld heeft gestort en alle benodigde informatie heeft ingevoerd – kopen / verkopen, markt / limiet en inzet – kunt u uw bestelling bevestigen.

Na bevestiging zal het cryptoplatform alle bestellingen voor u uitvoeren met een door u opgegeven inzet.

Op dit punt zult u zien dat uw nieuw aangeschafte EOS-munten veilig en gezond zijn in uw eToro-portfolio.

Stap 6: Uw EOS opslaan

In termen van opslag – in tegenstelling tot de fiat-valuta’s die we opslaan bij grote banken en gebruiken om onze rekeningen te betalen – worden digitale valuta’s zoals EOS bewaard in een gedecentraliseerd, openbaar grootboek.

We hebben het onderwerp opslag op verschillende punten in deze gids behandeld. We hebben ook uitgelegd dat u ervoor kunt kiezen om EOS via een beurs te kopen. Maar ze zijn niet alleen vaak onveilige plaatsen en kunnen het beste worden vermeden, maar ze vereisen vaak dat klanten hun eigen digitale valuta opslaan.

Het opslaan van cryptocurrencies in een ongereguleerde crypto-portemonnee kan beginners kwetsbaar maken voor oplichters en portemonnee-hackers.

Als alternatief kunt u, door u aan te melden bij eToro, EOS gratis en veilig kopen en opslaan. Het platform valt onder regulering van ASIC, FCA en CySEC. Voor Amerikaanse klanten is de makelaar geregistreerd bij de financiële autoriteit FINRA.

Stap 7: Je EOS verkopen

Zoals u weet, is het belangrijkste doel van het kopen van EOS om het later met winst te verkopen. Deze winsten worden behaald door de markt te timen en uit te betalen voor meer dan u oorspronkelijk had ingezet.

Omdat eToro gereguleerd is, is het een veel veiliger plaats dan een externe beurs, wat betreft kopen en verkopen.

De kans is daarentegen groot dat u bij een exchange uw EOS vanuit uw eigen wallet naar de potentieel kwetsbare wallet van de crypto-exchange stuurt..

Vanwege het eerder genoemde gebrek aan wettelijke licentie, zou u waarschijnlijk EOS moeten wijzigen naar een andere digitale valuta zoals Ethereum. Deze uitwisseling zou vrijwel zeker kosten met zich meebrengen. Vervolgens moet u een opnameverzoek indienen op het platform en de bestellingen van daaruit volgen.

EOS kopen bij eToro is niet alleen eenvoudig, maar het verkopen van uw digitale valuta is ook een fluitje van een cent. Log gewoon in op uw account en verkoop uw EOS-munten. Het platform stuurt het geld naar uw oorspronkelijke betaalmethode. Zo eenvoudig is het.

Klaar om in te investeren EOS?

investeer in eos

Andere manieren om EOS te kopen in 2021

We hebben het gehad over verschillende manieren waarop u EOS kunt kopen, maar er zijn andere manieren om EOS in 2021 te kopen.

Koop een EOS-betaalpas

Als u liever winkelt met een bankpas, zoals velen van ons doen, zult u blij zijn te weten dat u EOS kunt kopen met Visa, MasterCard en meer.

Met name eToro accepteert pinbetalingen. Voer gewoon uw kaartgegevens in, zoals bij elke nieuwe transactie, en voer het bedrag aan EOS dat u wilt kopen in geld in.

Als je je EOS-munten wilt laten uitbetalen, klik je op verkopen en het verschuldigde geld wordt overgemaakt naar de bovengenoemde betaalpas die je hebt gebruikt om je aankoop te doen..

Koop een EOS-creditcard

eToro accepteert ook creditcardbetalingen om EOS te kopen. Zoals te verwachten is, is het op deze manier kopen van cryptocurrencies veilig en snel.

Het is echter belangrijk dat u bij uw creditcardmaatschappij navraagt ​​wat de ‘voorschotkosten’ waarschijnlijk zullen zijn.

Sommige providers kunnen tot 6% in rekening brengen, dus doe altijd je huiswerk voordat je een EOS koopt met een creditcard.

Koop EOS Paypal

De meeste mensen zijn op de hoogte van of hebben een aankoop gedaan bij PayPal. De zeer populaire e-wallet is ook een handige en veilige manier om EOS te kopen.

Bovendien, hoewel niet elke makelaar deze betalingsmethode accepteert, doet eToro dat wel.

EOS geldautomaat

Voor degenen die zich niet bewust zijn van geldautomaten met cryptocurrency, zijn ze net de gewone geldautomaten waar we fiatgeld uit halen.

Het verschil is dat u fiat cash in de machine steekt en in ruil daarvoor cryptocurrencies ontvangt (toegevoegd aan uw portemonnee).

Uit onze handleiding Hoe EOS te kopen is gebleken dat deze specifieke digitale valuta nog niet beschikbaar is om via geldautomaten te kopen. Bovendien rekenen deze machines sowieso vaak een buitensporig bedrag aan vergoedingen – tot wel 10%.

Daarom zou uw beste optie zijn om een ​​makelaar zoals te gebruiken eToro, 0% commissie in rekening brengen om te allen tijde EOS te kopen.

Hoe EOS 2021 te kopen – The Verdict

handel eos

De hoop is dat u zich op dit punt in onze handleiding voor het kopen van EOS voldoende geïnformeerd voelt om met vertrouwen de wereld van cryptocurrencies te betreden..

Als u nadenkt over de veiligste en handigste manier om digitale valuta te kopen, moet u overwegen dit via eToro te doen. Dit vangnet is afkomstig van grote regelgevende organisaties zoals de FCA, CySEC en ASIC. De makelaar is ook geregistreerd door FINRA in de VS..

De populaire online broker is gebruiksvriendelijk voor beginners, en bedrijven die onder een dergelijke regeling opereren, bieden bescherming tegen hackers en onoprechte makelaars. eToro accepteert verschillende compatibele betalingstypen en u kunt EOS binnen 10 minuten na aanmelding kopen.

eToro – Beste makelaar om EOS te kopen

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen

Hoe gemakkelijk is het om EOS te kopen?

Het is gemakkelijker dan ooit om EOS te kopen. Ontwikkel uzelf op de markt en meld u aan bij eToro. Stort vervolgens geld op uw account, geef aan hoeveel EOS u wilt kopen en plaats een order om de markt te betreden.

Wat is de veiligste manier om EOS te kopen??

De veiligste manier om EOS te kopen is via een makelaar met een licentie van ten minste één gereguleerde instantie. eToro wordt bijvoorbeeld gereguleerd door de FCA, ASIC en CYSEC – en is ook geregistreerd bij FINRA in de VS..

Kan ik $ 100 aan EOS kopen?

Ja, u kunt EOS ter waarde van $ 100 kopen. Kleine en regelmatige investeringen worden echter aanbevolen voor nieuwkomers. Bij eToro kunt u al voor slechts $ 25 aan EOS kopen

Kun je geld verliezen op EOS?

Ja, zoals bij elk financieel actief bestaat de kans dat u geld verliest op EOS. Time de markt correct met de juiste order en u zult geld verdienen. Time de markt verkeerd en u verliest geld.

Wat is het meeste dat EOS waard is geweest??

In 2018 was de meeste EOS $ 22,71 waard

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me