Hoe Ethereum Classic te kopen – Beginnersgids 2021

Hoe Ethereum Classic te kopen: Een stapsgewijze handleiding

Ethereum Classic, de originele Ethereum-blockchain, werd in 2015 uitgebracht. Wil je zelf ETC-munten kopen maar heb wat begeleiding nodig?

Blijf waar je bent. In onze Hoe Ethereum Classic te kopen – Handleiding voor beginners, laten we u de verschillende aspecten van het kopen van deze cryptocurrency zien.

Dit omvat mogelijke vergoedingen, populaire technieken en inspiratie voor investeringsplannen.

We gaan ook enkele belangrijke overwegingen bespreken die u moet maken wanneer u Ethereum Classic online koopt, zoals hoe u een goede makelaar kunt vinden en wat u moet doen om vandaag een aankoop te doen.!.

Koop Ethereum Classic in 5 stappen

Lees de volgende 5 stappen door hoe u Ethereum Classic nu kunt kopen:

Stap 1: Meld u aan bij een vertrouwde en gereguleerde cryptomakelaar

Stap 2: Financier uw account

Stap 3: Kies Ethereum Classic (ETC) uit de beschikbare lijst met crypto-activa

Stap 4: Voer het aantal Ethereum Classic in dat u wilt kopen

Stap 5: ETC-munten worden meteen aan uw portemonnee toegevoegd!

Stap 1: Kies een online Ethereum Classic Broker of Exchange

Zoals duidelijk wordt uit onze 5 stappen om Ethereum Classic te kopen – voordat u digitale valuta kunt kopen – moet u zich aanmelden bij een online broker..

Als u kiest voor een sociaal handelsplatform eToro, u kunt Ethereum Classic rechtstreeks via de beursvennootschap kopen. U heeft ook de extra bescherming van verschillende regelgevende instanties. Later meer over regelgeving.

Als u de voorkeur geeft aan het idee van een cryptocurrency-uitwisseling, kunt u op deze manier Ethereum Classic kopen. U kunt desgewenst ook andere crypto-activa, zoals Bitcoin, inwisselen voor Ethereum Classic.

Cruciaal is dat het belangrijk is op te merken dat dergelijke uitwisselingen vaker wel dan niet ongereguleerd zijn. Dit betekent dat u cryptocurrencies koopt in een mogelijk onveilige omgeving.

We hebben gezegd dat eToro gereguleerd is. Dit vangnet is afkomstig van verschillende instanties over de hele wereld, zoals ASIC, de FCA en CySEC. De Amerikaanse eToro-website is ook geregistreerd bij FINRA.

De bovengenoemde regelgeving betekent dat u kunt ontspannen en Ethereum Classic kunt kopen, in de wetenschap dat de makelaar legitiem is en onder strikt toezicht.

Niet alleen dat, maar door een erkend makelaarskantoor zoals eToro te gebruiken om Ethereum Classic te kopen, koopt u de digitale valuta in een newbie-vriendelijke omgeving.

Regulatie

Dit brengt ons mooi op belangrijke factoren waarmee we rekening moeten houden bij het zoeken naar een geschikte makelaar om Ethereum Classic te kopen. Zoals we al zeiden: regelgeving biedt u een bescherming tegen duistere cryptomakelaars, waarvan er veel zijn in deze branche.

De kans is groot dat u een hefboomwerking krijgt wanneer u zich aanmeldt bij een crypto-uitwisseling. Als de uitwisseling echter niet gereguleerd is, wat zeer waarschijnlijk is, moet dit worden vermeden. Bovendien zijn verhalen over ongereguleerde uitwisselingen van derden die worden gehackt en blind beroofd, niet ongehoord.

Er is nog een andere optie: u kunt uw klassieke Ethereum van een cryptocurrency-uitwisseling opnemen naar uw eigen privéportemonnee. Dit heeft echter een keerzijde.

Het opslaan van uw eigen crypto-activa, hoe aantrekkelijk het ook mag klinken, betekent dat u de volledige verantwoordelijkheid neemt voor de veiligheid van uw portemonnee. Als u wordt gehackt, of als u uw lange persoonlijke wachtwoord kwijtraakt, staat u er vrijwel alleen voor.

Bij eToro slaat de makelaar niet alleen uw Ethereum Classic voor u op, maar u hoeft zich geen zorgen te maken over de beveiliging – vanwege dergelijke zware regelgeving.

Betaalmethoden

Tegenwoordig kun je Classic Ethereum kopen met de meeste betaalmethoden. Hoewel natuurlijk elke online broker zal verschillen.

Als u een paar jaar geleden ter plaatse was, zou het kopen van cryptocurrencies u vaak geen andere keus hebben gelaten dan overboeking te gebruiken. Zelfs vandaag de dag is dit soort storting vaak het meest langdurige proces van allemaal.

Online cryptomakelaar eToro is compatibel met een verscheidenheid aan betalingstypen, zoals creditcard / betaalpas, evenals handige e-wallets zoals Neteller, PayPal en Skrill. Ze zijn allemaal veilig, snel en gemakkelijk.

Vergoedingen en commissies

Zoals bij elk bedrijf, zal uw online cryptomakelaar winst moeten maken. Dit wordt vaak verkregen door klanten commissies en vergoedingen in rekening te brengen voor het kopen en handelen.

Iedereen wint echt, de wielen blijven draaien voor de cryptocurrency-provider – en u kunt Ethereum Classic vanuit het comfort van uw eigen huis kopen.

Er zijn niet veel online makelaars die geen commissies in rekening brengen. Bovendien variëren deze vergoedingen van platform tot platform, maar zijn ze meestal variabel op basis van uw inzet.

 • Coinbase, bijvoorbeeld, rekent klanten 1,49% aan voor elke transactie – het betreden van de markt en ook het verlaten.
 • Dus als u de Ethereum Classic-positie invoert voor $ 1.000, moet u Coinbase $ 14,90 betalen.
 • Ergo, als je met $ 100 hebt ingevoerd, zou je $ 1,49 moeten betalen – enzovoort.

U ziet hieronder een ongecompliceerd voorbeeld van hoe deze specifieke vergoeding van invloed kan zijn op uw winst wanneer u Ethereum Classic koopt.

 • U koopt Ethereum Classic door een kooporder van $ 2.000 te creëren
 • U betaalt Coinbase een commissie van 1,49% – dit komt neer op $ 29,80
 • Bij verkoop van uw ETC-munten worden ze gewaardeerd op $ 2.500
 • U moet opnieuw 1,49% betalen, dat is $ 37,25
 • In totaal heb je alleen al $ 67,05 aan commissie betaald

Hoewel 1,49% een onbeduidend bedrag lijkt, kunnen de vergoedingen aan die winsten knabbelen. Als u bijvoorbeeld in plaats daarvan naar eToro was gegaan om Ethereum Classic te kopen, zou u zichzelf $ 67,05 hebben bespaard – omdat de cryptoprovider commissievrij is!

In termen van stortingskosten berekent eToro slechts 0,5% – en dit is alleen als u stort met een andere valuta dan Amerikaanse dollars.

Integendeel, bij Coinbase zou u 3,99% in rekening worden gebracht voor alle debetkaarttransacties. Dit betekent dat als u Ethereum Classic koopt met een inzet van $ 1.000, u $ 39,90 moet betalen.

Andere belangrijke factoren

Tot nu toe hebben we de regelgeving, vergoedingen en betalingsmethoden behandeld in termen van het kopen van Ethereum Classic.

Met dat gezegd, zijn er andere statistieken waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar een cryptoplatform om crypto-activa te kopen, zoals:

 • Gebruikers vriendelijkheid: Bij het zoeken naar een veilige plek om Ethereum Classic te kopen, is het cruciaal dat u de website gebruiksvriendelijk vindt en dat het aanmaken van bestellingen zorgeloos is. Al met al wilt u een gereguleerde ruimte die u een vlotte koopervaring kan bieden.
 • Minimale investering: Voordat u zich aanmeldt bij een online makelaar, moet u controleren wat het minimale investeringsbedrag is. Het is bijvoorbeeld niet ideaal voor beginners als de makelaar elke keer dat hij een paar ETC-munten wil kopen minimaal $ 150 nodig heeft. We raden aan om te beginnen met hapklare brokken. Met eToro kunnen klanten Ethereum Classic kopen vanaf $ 25.
 • Opslag: Opslag is ook het overwegen waard, voordat u zich op een platform vastlegt. Er is tenslotte een behoorlijk contrast tussen het gebruik van een ongereguleerde uitwisseling en het zelf opslaan van de digitale munten – en het hebben van een gerespecteerde makelaar zoals eToro die uw crypto-activa zonder extra kosten veilig houdt..

Stap 2: bedenk een investeringsplan

hoe ethereum classic te kopen

Met het risico voor de hand liggend te klinken, is het bedenken van een investeringsplan de verstandige manier om te gaan wanneer u Ethereum Classic koopt, vooral voor nieuwkomers.

De cryptocurrency-markten zijn tenslotte notoir volatiel, daarom worden investeringsplannen zowel door beginners als door ervaren investeerders gebruikt.!

Zie hieronder als u niet zeker weet waar u moet beginnen met betrekking tot het maken van een plan om Ethereum Classic te kopen.

Lange of korte termijn

Als u nadenkt over hoe u Ethereum Classic kunt kopen, ziet u uzelf als een langetermijn- of kortetermijnbelegger??

Bij kortetermijnbeleggen gaat het erom winst te maken met de korte-termijnprijspieken in Ethereum Classic. Dit proces omvat het kopen van digitale valuta op het juiste moment en het uitbetalen wanneer u dat nodig acht. Dit kan binnen enkele minuten, dagen of soms weken zijn.

Op een bepaald moment hebben de meeste cryptocurrencies in prijs met dubbele cijfers gefluctueerd – wat ons opnieuw laat zien hoe volatiel de markt is.

De kans is groot dat u deze gids hier leest, omdat u enthousiast bent over cryptocurrencies vanwege die volatiliteit. Immers, hoe groter het risico dat u in het leven neemt, hoe indrukwekkender de beloningen kunnen zijn.

Over het onderwerp van een langetermijnvooruitzichten om Ethereum Classic te kopen – dit wordt gewoonlijk een ‘kopen en vasthouden’ -strategie genoemd. Zoals u ongetwijfeld al geraden had, houdt dit in dat u ETC-munten koopt en deze maanden of soms jaren vasthoudt – uitbetalen wanneer u denkt dat de tijd rijp is..

Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de kortetermijnfluctuaties in de waarde van Ethereum Classic.

Target Ethereum Classic-prijs

Het bedenken van een Ethereum Classic-doelprijs is een strategie die door veel mensen wordt gebruikt, maar is volledig optioneel.

Stel dat u Ethereum Classic voor $ 6,00 kocht en uw investering wilde verdubbelen. ETC-munten zouden in waarde moeten stijgen tot $ 12,00. Als u uw investering in de digitale valuta zou willen verdrievoudigen, zou u de prijs moeten zien stijgen tot $ 18,00.

Dit klinkt misschien net zo waarschijnlijk als de opkomende zon in het westen. Maar bedenk dat de laagste waarde ooit van Ethereum Classic $ 0,45 bedroeg in 2016 – en slechts anderhalf jaar later bereikte het digitale activum zijn hoogste punt ooit van $ 47,77..

Dat is een prijsstijging van meer dan 10.000%. Alles is dus mogelijk, zoals u kunt zien! Als u op dit moment de markt correct had gespeculeerd, zou u een aantal indrukwekkende winsten hebben behaald.

Overweeg regelmatige investeringen

Het is de moeite waard om regelmatige investeringen te overwegen bij het kopen van Ethereum Classic. Zoals hierboven duidelijk is, kunnen schommelingen in de prijs van digitale valuta’s behoorlijk steil zijn.

Daarom is het beter om regelmatig kleine bedragen te investeren – in plaats van alles wat je hebt erin te gooien en te kijken wat er blijft hangen.

Het doen van bescheiden investeringen op wekelijkse of maandelijkse basis is een beproefde manier om uw handelsemoties onder controle te houden, evenals uw banksaldo. Op deze manier kunt u uw portefeuille gestaag opbouwen terwijl u zich aan uw investeringsplan houdt.

Newbie-favoriet eToro maakt deze strategie supereenvoudig door klanten toe te staan ​​Ethereum Classic te kopen vanaf slechts $ 25!

Heb je overwogen om te kopen Ethereum Classic ETC?

Stap 3: Open een Ethereum Classic Broker-account

Als je een online broker hebt gevonden waarvan je blij bent om Ethereum Classic te kopen, ga dan naar de officiële website en meld je aan. Op dit punt is het proces vrijwel hetzelfde als wanneer u zou investeren in aandelen, goud of een beleggingsfonds.

Voor degenen die niet over de knowhow beschikken, moet u enkele basisgegevens invullen over wie u bent voordat u Ethereum Classic kunt kopen. Dit omvat uw naam, woonadres, telefoonnummer en e-mailadres.

Zoals we hebben gezegd, is de gereguleerde broker-methode om cryptocurrencies te kopen beter voor nieuwkomers, omdat het gewoon te riskant is in de ongereguleerde ruimte. Niet alleen dat, maar de online brokerarena wemelt van ‘professionele oplichters’.

Gereguleerde makelaars moeten uw basiskennis hebben zoals hierboven vermeld, evenals een identiteitsbewijs met foto in de vorm van uw paspoort of rijbewijs. Dit is wettelijk verplicht door regelgevende instanties en maakt deel uit van KYC om te proberen financiële criminaliteit uit te bannen.

Naast de bovengenoemde identificatie, moet u een kopie van een bankrekeningafschrift of energierekening sturen om uw adres te bewijzen.

We hebben gehoord dat ETC-providers dagen achtereen de tijd nemen om alle eerder genoemde vormen van identiteitsbewijs handmatig te controleren.

Bij eToro wordt dit gedaan met behulp van geautomatiseerde validatietechnologie, dus u kunt Ethereum Classic meestal binnen 10 minuten na aanmelding kopen.

Stap 4: stort wat geld

U heeft nu gecontroleerd of de online broker de door u gekozen betaalmethode accepteert. Nu kunt u wat geld op uw gloednieuwe rekening storten.

De snelste manier om geld op uw account te storten, is via bankpas / creditcard of e-wallet. eToro is compatibel met beide. E-wallet verstandig, u kunt kiezen tussen PayPal, Neteller en Skrill.

Houd er rekening mee dat als u heeft overwogen om Ethereum Classic te kopen via overboeking, dit uw aankoop met dagen kan vertragen, aangezien dit het langzaamst te verwerken is..

De overgrote meerderheid van de makelaars zal een minimum stortingsbedrag bepalen. Dit kan enorm variëren. terwijl sommige gratis zijn, vragen sommige niet minder dan $ 1.000 (soms meer) voor elke storting.

Bij eToro is de minimale storting $ 200 om Ethereum Classic of een ander activum te kopen.

Stap 5: Stel een handelsorder op

trading ethereum classic

Wanneer u geld op uw account heeft gestort, kunt u Ethereum Classic gaan kopen.

Zoals u waarschijnlijk weet, moet u eerst een order plaatsen om uw online broker te laten weten wat uw positie is.

Kijk hieronder voor wat inspiratie.

Koop bestelling

De kooporder is de order die u het meest zult gebruiken, aangezien u op deze manier toegang krijgt tot de relevante markt om Ethereum Classic te kopen.

Simpel gezegd, als u denkt dat Ethereum Classic in waarde gaat stijgen, plaats dan een kooporder bij uw ETC-makelaar.

Als uw cryptoplatform ‘short selling’ mogelijk maakt, heeft u de mogelijkheid om een ​​verkooporder te plaatsen als u denkt dat de prijs zal dalen.

Limiet- of marktorder

Met het risico onszelf te herhalen – de prijs van Ethereum Classic stijgt en daalt met elke seconde die voorbijgaat. Het is belangrijk om dat te onthouden, aangezien de meeste mensen regelmatig winst willen maken met deze constante kortetermijnfluctuaties.

Laten we beginnen met de ‘marktorder’. Dit geeft uw makelaar duidelijk aan dat u wilt dat uw Ethereum Classic-order onmiddellijk wordt uitgevoerd – tegen de huidige of meest nabije prijs.

Zoals we al zeiden, zal er een klein verschil zijn tussen de prijs die u ziet wanneer u uw bestelling bevestigt – en de prijs die u krijgt. U kunt bijvoorbeeld uw marktorder plaatsen op $ 6,2618, maar in werkelijkheid $ 6,2610 krijgen. Dit is volkomen onvermijdelijk en neigt naar een onbeduidend bedrag.

Ga nu naar de ‘limietorder’. Dit geeft uw makelaar duidelijk aan dat u de Ethereum Classic tegen een zeer specifieke prijs wilt betreden.

Laten we het verder uitleggen met een snel voorbeeld:

 • Ethereum Classic kost $ 6,2618, maar je wilt de markt betreden voor $ 6,3600
 • Als zodanig plaatst u een limietorder van $ 6,3600
 • Als ETC $ 6,3600 bereikt, zal uw broker uw transactie uitvoeren
 • De bestelling blijft uitstaan ​​totdat ofwel a) uw prijs is bereikt, of b) u deze annuleert via uw makelaar

Al met al zijn marktorders supereenvoudig maar toch effectief voor beginners. Hoewel u met limietorders meer prijsspecifiek kunt zijn wanneer u ervoor kiest om Ethereum Classic te kopen.

Inzet

Het is allemaal goed en wel om bestellingen te begrijpen als je bedenkt hoe je Ethereum Classic kunt kopen. Uw makelaar moet echter weten hoeveel u bereid bent in uw positie in te zetten.

Zoals we al zeiden, als het kopen van cryptocurrencies nieuw voor je is, is langzaam en stabiel een verstandige benadering om Ethereum Classic te kopen. Je hebt natuurlijk het recht om zoveel Ethereum Classic te kopen als je wilt, maar in het begin is het vaak de beste manier om kleine bedragen te investeren..

Als u aan het grotere plaatje denkt, kunt u door het vereiste minimumbedrag op het platform van uw keuze te investeren, op een meer risicomijdende manier digitale valuta aan uw portefeuille toevoegen. Zoals opgemerkt, als u zich aanmeldt bij eToro voor uw cryptocurrency-inspanningen, kunt u Ethereum Classic kopen vanaf $ 25.

Bevestig bestelling

Als je eenmaal hebt gecontroleerd of de inzet die je hebt ingevoerd correct is en je bestellingen zijn zoals je bedoeld had, kun je op ‘bevestigen’ klikken. In een notendop, dit is een autorisatie van u aan uw makelaar om door te gaan met uw koop / verkoop, markt- / limietorders en inzet.

Als u nu uw portefeuille bij eToro controleert, zult u zien dat uw digitale munten dienovereenkomstig zijn toegevoegd.

Klaar om te kopen Ethereum Classic ETC?

Stap 6: uw Ethereum Classic opslaan

Het fiatgeld waarmee we allemaal onze belasting betalen, verschilt nogal van digitale valuta. Om te beginnen – digitale munten zoals Ethereum Classic worden opgeslagen in een gedecentraliseerd grootboek.

We hebben eerder gesproken over uitwisselingen versus online makelaars. Maar om te verduidelijken: de twee bieden een heel andere ervaring, vooral als het gaat om opslag.

Als u er bijvoorbeeld voor kiest om geen tussenpersoon te gebruiken om Ethereum Classic te kopen, bent u zelf verantwoordelijk voor het opslaan ervan – in een persoonlijke downloadbare crypto-wallet. Dit betekent dat u verantwoordelijk bent voor de veiligheid, de inhoud en uw privésleutel. Dit maakt je nogal kwetsbaar als het gaat om hackers en boeven, waarvan er veel zijn.

Als u ervoor kiest om Ethereum Classic te kopen via de populaire broker eToro, heeft u de extra veiligheid van regelgevende instanties, de FCA, CySEC en ASIC. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat u kwetsbaar bent voor oplichters. Om nog maar te zwijgen over het vergeten van uw privésleutel, of erger nog, het vallen in verkeerde handen.

Stap 7: Verkoop uw Ethereum Classic

Zoals duidelijk wordt door deze stap, is het hele punt van het kopen van Ethereum Classic om het later te verkopen voor meer dan je oorspronkelijk hebt betaald. Dat is uw winst daar – natuurlijk moet u eerst de markten correct timen.

Als het gaat om het verkopen van uw Ethereum Classic, zijn gereguleerde makelaars ook op deze afdeling veel veiliger en handiger.

Immers, ongereguleerde uitwisselingen van derden laten klanten vaak geen andere keuze dan cryptocurrencies naar de niet-gereguleerde uitwisselingsportefeuille te sturen.

Dit wordt gevolgd door het omwisselen van Ethereum Classic naar een fiatvaluta zoals euro’s – wat hoogstwaarschijnlijk met een vergoeding gepaard gaat.

Als u zich bij eToro heeft aangemeld om Ethereum Classic te kopen, hoeft u alleen uw ETC-munten te ‘verkopen’. Het geld wordt toegevoegd aan uw oorspronkelijke betaalmethode volgens de KYC-uitspraak. Zo eenvoudig is het.

Andere manieren om Ethereum Classic in 2021 te kopen

We hebben de moeren en bouten van het kopen van Ethereum Classic besproken, maar je hebt nog andere opties.

Koop Ethereum Classic Debit Card

Debetkaarten worden door miljoenen gebruikt vanwege het gemak en de veiligheid die deze betaalmethode biedt. Hetzelfde geldt als u Ethereum Classic wilt kopen.

Als u Ethereum Classic met een bankpas wilt kopen, voert u gewoon uw kaartgegevens in zoals u bij elke andere online service zou doen. U moet het bedrag invoeren dat u wilt kopen en uw keuze bevestigen. Op het moment van uitbetaling wordt uw geld naar de originele kaart overgemaakt.

Neem contact op met de cryptoprovider wat het minimale investering- en stortingsbedrag is, aangezien deze per afstand kunnen verschillen.

Koop Ethereum Classic-creditcard

Net zoals aankopen doen met een bankpas, worden creditcards als veilig en gemakkelijk beschouwd. Als een creditcard beter bij u past, zult u blij zijn te weten dat eToro dit type accepteert.

Het is cruciaal om op te merken dat als u digitale munten koopt met een creditcard, u mogelijk een ‘voorschotbedrag’ moet betalen. U herkent dit misschien aan opnames bij geldautomaten.

De gemiddelde vergoeding voor het kopen van Ethereum Classic via creditcard is ongeveer 3%, maar we raden u aan uw eigen onderzoek uit te voeren en dit bij uw provider te raadplegen..

Koop Ethereum Classic Paypal

Paypal is synoniem geworden voor veilige online betalingen. Het is geen wonder dat steeds meer mensen ervoor kiezen om Ethereum Classic op deze manier te kopen.

Er lijken niet veel online makelaars te zijn die betaling via PayPal mogelijk maken. EToro accepteert echter PayPal, evenals andere e-wallets Neteller en Skrill.

Ethereum Classic geldautomaat

In tegenstelling tot traditionele geldautomaten – met geldautomaten met cryptocurrency kunt u echt / fiat geld in de machine steken om cryptocurrencies te kopen – die aan uw portemonnee worden toegevoegd.

In onze How to Buy Ethereum Classic – Beginnershandleiding is gebleken dat er nog geen ETC-machines zijn. Deze machines rekenen sowieso meestal een hoge vergoeding, dus een gereguleerde cryptomakelaar is uw veiligste en goedkoopste optie.

Hoe Ethereum Classic 2021 te kopen – The Verdict

investeren in ethereum classic, enz. prijs

In deze gids over hoe u Ethereum Classic kunt kopen, hebben we waarschuwingen afgegeven over de mogelijke valkuilen bij het kopen van crypto-activa. We hebben u ook beproefd advies gegeven.

Deze markt is zeer volatiel, en dat kan op zichzelf een opwindende omgeving zijn om behoorlijke winsten te boeken. Natuurlijk moet je eerst de markt timen. Daarom is het rationeel om u alleen aan te melden bij een gereguleerde makelaar. Het is tenslotte uw zuurverdiende geld waarmee u afscheid neemt.

eToro is goedgekeurd en gereguleerd door verschillende instanties, waaronder de FCA en ASIC. Bovendien kunt u Ethereum Classic kopen zonder een cent aan commissie te betalen. Het aanmeldingsproces duurt minder dan 10 minuten en u kunt geld op uw account storten met verschillende betaalmethoden.

eToro – Beste makelaar om Ethereum Classic ETC te kopen

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen

Hoe gemakkelijk is het om Ethereum Classic te kopen?

Ethereum Classic kopen is heel eenvoudig. Het enige dat u nodig heeft, is een gereguleerde makelaar, een ondersteunde stortingsmethode en enige kennis van de markt.

Wat is de veiligste manier om Ethereum Classic te kopen??

De snelste manier om Ethereum Classic te kopen, is via een gerespecteerde makelaar met een licentie. eToro is bijvoorbeeld geregistreerd bij FINRA in de VS en wordt gereguleerd door autoriteiten in het VK, Cyprus en Australië.

Kan ik $ 100 aan Ethereum Classic kopen??

Ja, u kunt $ 100 aan Ethereum Classic kopen. Als je zou willen, zou je zelfs $ 10.000 ter waarde kunnen kopen. We raden echter aan om bij kleine investeringen te blijven, vooral als u een beginner bent. Bij eToro kun je voor slechts $ 25 aan Ethereum Classic kopen.

Kunt u geld verliezen op Ethereum Classic?

Ja. U kunt geld verliezen op Ethereum Classic, en wat voor activa dan ook. Als u de waardestijging of -daling van Ethereum Classic voorspelt en de juiste bestelling plaatst, verdient u geld. Als je het mis hebt, verlies je geld.

Wat is de meeste Ethereum Classic waard geweest?

Ethereum Classic haalde in december 2017 een all-time van $ 47,77.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me