Hoe IOTA 2021 te verhandelen: een stapsgewijze handleiding

IOTA Trading 2021 | Leer hoe u in MIOTA kunt handelen

Bent u van plan om zich in IOTA-handel te wagen? Hier is een definitieve stapsgewijze handleiding die u alles leert wat u moet weten over IOTA-handel en beoordeelt de beste cryptomakelaar.

De cryptocurrency-markt wordt grotendeels gedomineerd door digitale activa op basis van blockchain-technologie. IOTA is waarschijnlijk een van de grootste beschikbare alternatieven. Deze unieke cryptocurrency is ontworpen om de inefficiënties van blockchain-netwerken van de eerste generatie aan te pakken.

Hoewel IOTA een ander raamwerk heeft dan andere blockchains op de markt, blijft het concept van het verhandelen van deze cryptocurrency hetzelfde. Dat wil zeggen dat u IOTA kunt verhandelen tegen fiat-valuta’s zoals de Amerikaanse dollar, maar ook tegen andere crypto-activa zoals Bitcoin..

Als u geïnteresseerd bent om zelf in IOTA te handelen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze How to Trade IOTA 2021 Guide zal u alles vertellen wat u moet weten over speculeren op dit innovatieve bezit. We zullen u door het proces leiden van hoe u IOTA van begin tot eind kunt verhandelen, inclusief belangrijke informatie over bestellingen, risicobeheer en het vinden van een makelaar.

Inhoud

IOTA verhandelen in 5 eenvoudige stappen

Wat is IOTA Trading?

Hoe werkt IOTA-handel?

Hoe IOTA online te handelen – Een transactie opzetten

Hoe u geld kunt verdienen met IOTA

Hoe te handelen in IOTA 2021 – Stapsgewijze uitleg

Hoe IOTA-gids te verhandelen – The Verdict

Veelgestelde vragen

IOTA verhandelen in 5 eenvoudige stappen

Deze gids over hoe u in IOTA kunt handelen, zal alles opsplitsen in termen van leken, zodat u niet blindelings handelt. Maar als je niet echt de tijd hebt om alles door te lezen, dan is dit wat je moet doen om IOTA nu te verhandelen.

Stap 1: Open een rekening bij een gereguleerde cryptomakelaar

Stap 2: Financiert uw account

Stap 3: Kies hoeveel IOTA u wilt verhandelen

Stap 4: Koop MIOTA (ga long) of verkoop MIOTA (ga short)

Stap 5: Bevestig uw transactie

Wat is IOTA Trading?

IOTA (MIOTA) is een revolutionaire digitale valuta die is ontworpen voor het Internet of Things (IoT). De cryptocurrency baseert zich op het Tangle-netwerk, dat een nieuwe manier introduceert om transacties via het IoT te vergemakkelijken.

De technologie is bedoeld om sneller, goedkoper en veiliger te zijn dan andere blockchainsystemen op de markt.

Als verhandelbaar activum fluctueert de waarde van IOTA gedurende de handelsdag – vaak zelfs binnen enkele seconden. Een reeks factoren kan de prijs van IOTA beïnvloeden – inclusief vraag en aanbod, intern bestuur, technologische ontwikkelingen, mijnbouw en regelgeving die op verschillende markten wordt opgelegd.

Wanneer u overweegt hoe u IOTA gaat verhandelen, wilt u uiteindelijk speculeren over wat de prijs van het digitale activum in de toekomst zal zijn..

Naarmate meer en meer mensen in IOTA investeren, zul je een stijging van de prijs zien. Omgekeerd, als er meer verkopers dan kopers zijn, zal de prijs dalen.

Wanneer u deze marktschommelingen nauwkeurig kunt voorspellen, zullen uw transacties winst opleveren.

Hier is een voorbeeld dat laat zien hoe u in IOTA kunt handelen:

 • Laten we zeggen dat IOTA wordt gewaardeerd op $ 0,3752
 • Dit wordt op de meeste online cryptocurrency-platforms weergegeven als MIOTA / USD.
 • U denkt dat IOTA ondergewaardeerd is, dus u plaatst een kooporder van $ 1.000.
 • Na twee maanden staat de prijs van IOTA op $ 0,4000
 • Dit geeft een toename van 6,60% in de waarde van het digitale activum weer.
 • Blij met uw winsten sluit u de transactie door een verkooporder te plaatsen.

Zoals je kunt zien in het bovenstaande voorbeeld, is IOTA in waarde gestegen van $ 0,3752 naar $ 0,4000, waardoor je een winst van $ 66 hebt op je inzet van $ 1.000.

Met andere woorden, als u de markt correct speculeert, is er een aanzienlijk winstpotentieel bij het handelen in IOTA. Integendeel, als u verkeerd had gespeculeerd, zou deze transactie heel anders zijn verlopen – met verliezen in plaats van winsten tot gevolg.

Gezien deze implicaties is het cruciaal dat u goed geïnformeerd bent over de ins en outs van de cryptocurrency-markt voordat u IOTA gaat trainen..

Hoe werkt IOTA-handel?

Qua handel trekken cryptocurrencies veel parallellen met conventionele financiële instrumenten.

Als u dus al uw weg kent in het handelen in aandelen en grondstoffen, zult u er geen moeite mee hebben om vertrouwd te raken met de manieren van handelen in IOTA..

De markt voor cryptocurrency heeft echter ook de reputatie grotendeels volatiel te zijn. Daarom moet u eerst weten wat uw handelsopties zijn voordat u aan de slag gaat.

Voor nieuwkomers zullen we in deze sectie enkele van de belangrijkste IOTA-handelsfundamentals behandelen.

Veranderingen in de IOTA-handelsprijs

Tegenwoordig vindt u MIOTA op de meeste handelsplatforms voor cryptocurrency. De sleutel tot IOTA-handel ligt in het begrijpen van wat de prijs van het digitale activum drijft.

Als het algemene gevoel van IOTA lang duurt, zal dit een algehele toename van de waarde van het digitale activum laten zien. Aan de andere kant, als de meerderheid van de handelaren short gaat op IOTA, zal dit ook tot uiting komen in de prijs.

Zoals u waarschijnlijk zult opmerken, kan de prijs van IOTA enigszins variëren op verschillende handelsplatforms. Op de ene site kan een online broker u $ 0,367 noemen, terwijl op een andere site IOTA kan worden geprijsd op $ 0,370.

Voor handelaren is dit kleine verschil echter niets om zich zorgen over te maken, noch zal het uw winstpotentieel op enigerlei wijze beïnvloeden.

IOTA-handelsparen

We noemden eerder in de inleiding dat IOTA kan worden verhandeld tegen zowel fiat-valuta’s als andere cryptocurrencies.

Laten we eerst crypto-fiat-paren eens nader bekijken.

Als je het paar MIOTA / USD ziet, betekent dit dat de MIOTA de ‘crypto’ is en de Amerikaanse dollar de ‘fiat’.

Van de fiat-valuta’s wordt IOTA meestal verhandeld tegen de USD.

Dat gezegd hebbende, staan ​​sommige online makelaars klanten ook toe om IOTA te verhandelen tegen andere fiat-valuta’s zoals het Britse pond (MIOTA / GBP), Euro (MIOTA / EUR), Canadese dollar (MIOTA / CAD) of zelfs de Japanse yen (MIOTA / JAPANSE YEN).

Wanneer u in IOTA-fiat-paren handelt, profiteert u ook van de voordelen van een hoge liquiditeit en krappe spreads in de markt. Als zodanig zullen beginnende handelaren het het beste vinden om bij een crypto-fiat-paar te blijven.

Bovendien maakt het handelen tegen een fiat-valuta het voor u veel gemakkelijker om de toekomstige waarde van de IOTA-munten te voorspellen.

Als u daarentegen IOTA verhandelt tegen andere cryptocurrencies, speculeert u op de wisselkoers van twee concurrerende munten. Nieuwe handelaren vinden dit misschien een grotere uitdaging, omdat u een gedegen kennis van beide digitale activa in kwestie nodig heeft.

Samenvattend op handelsparen – ongeacht of u ervoor kiest om IOTA te verhandelen tegen een cryptocurrency of een fiat-asset, u moet uw huiswerk op de gerelateerde markten doen om correct te speculeren.

Handelen op lange of korte termijn

Een van de eerste stappen om te beslissen hoe u in IOTA gaat handelen, is door het financiële instrument te kiezen dat het beste past bij uw handelsdoelen.

Als u bijvoorbeeld gelooft dat het Internet of Things en het Tangle-project in de toekomst een groot potentieel hebben, kunt u overwegen om voor de lange termijn in IOTA te investeren. Dit betekent dat je IOTA-munten koopt en deze opslaat in een crypto-wallet.

Crypto-traders noemen deze strategie "HODLing" – waar u het activum weken, maanden of zelfs jaren in uw portemonnee houdt – totdat het de moeite waard wordt om uit te betalen.

Ter vergelijking: voor kortetermijnstrategieën moet u gedegen kennis hebben van technische analyse om uw besluitvormingsproces te ondersteunen. Voor beginnende handelaren zal het lezen van grafieken en het evalueren ervan geen gemakkelijke onderneming zijn.

Als zodanig is een "koop en houd" strategie zal geschikter zijn totdat u de kneepjes van de cryptocurrency-handel op kortere termijn leert. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de kortetermijnvolatiliteit van de markt.

Als u van plan bent om op korte termijn te handelen, kunt u het beste kiezen voor zeer liquide paren zoals MIOTA / USD of MIOTA / BTC.

Handel en bezit IOTA

Wanneer u een langetermijninvesteringsstrategie hanteert, raden we u aan IOTA-munten rechtstreeks via een online broker te kopen.

Als u op zoek bent naar een gerenommeerde en gereguleerde online broker, hoeft u niet verder te zoeken dan eToro. Het sociale platform geeft je de mogelijkheid om 100% commissievrij te handelen in IOTA, naast andere cryptocurrencies.

De makelaar is gereguleerd in verschillende landen en heeft 13 miljoen klanten die op hun platform handelen. Bovendien kunt u IOTA-munten zo lang als u wilt in de eToro-portemonnee opslaan, zonder extra kosten.

Als u een beginner bent, kunt u ook profiteren van de functie ‘Copy Trader’ van eToro en strategieën leren van ervaren professionals.

Zoals we al zeiden, de "koop en houd" strategie is een geweldige manier voor beginnende handelaren om de cryptocurrency-markt te betreden. Als u geïnteresseerd bent, kan eToro u toegang geven tot meer dan 90 cryptoparen om een ​​gediversifieerde handelsportefeuille op te bouwen.

IOTA-handel

Voor degenen die er de voorkeur aan geven IOTA op korte termijn te verhandelen – u zult vaker transacties plaatsen met behulp van ‘day trading’ of ‘swing trading’-strategieën.

Als dat het geval is, kunt u op zoek gaan naar online makelaars die IOTA CFD’s (Contracts for Differences) aanbieden.

Voordat we verder gaan, moet u weten dat vanwege het extra risico dat eraan verbonden is, alle CFD-instrumenten verboden zijn in de VS. Hoewel u in het VK geen problemen zult hebben om toegang te krijgen tot CFD’s op traditionele handelsactiva, zijn crypto-CFD’s niet langer legaal.

Hier is een overzicht van wat CFD’s zijn:

 • Een CFD is een derivaat dat de werkelijke prijs van het financiële actief volgt – in dit geval IOTA.
 • Met CFD’s kunt u hefboomwerking op uw transacties toepassen.
 • Handelaren kunnen ook profiteren van zowel de stijgende als de dalende markten – door te gaan "lang" of "kort" op IOTA.

Als u zich in een land bevindt waar CFD-handel aan beperkingen onderhevig is, kunt u dit alleen doen via een externe cryptocurrency-exchange. Houd er rekening mee dat het gebruik van deze platforms altijd meer risico met zich meebrengt aan uw inspanningen, aangezien u in een ongereguleerde ruimte handelt.

Bovendien krijgt u niet het gemak om geld aan uw handelsaccount toe te voegen met een fiatvaluta zoals Amerikaanse dollars..

In plaats daarvan zult u hoogstwaarschijnlijk MIOTA moeten verhandelen tegen USDT in plaats van tegen de werkelijke Amerikaanse dollar. Voor degenen die het niet weten: USDT is een cryptocurrency met een waarde die gelijk is aan die van 1 USD.

Al met al moet het proces van handelen op niet-gereguleerde platforms koste wat het kost worden vermeden.

Zou u overwegen om te handelen? IOTA (MIOTA)?

Hoe IOTA online te handelen – Een transactie opzetten

handelen in IOTA

Misschien wel de belangrijkste les voor het verhandelen van IOTA is die van ‘orders’. Het is immers via orders dat u uw standpunt met uw makelaar communiceert.

Als u al eerder in een bepaalde hoedanigheid heeft gehandeld, kent u de weg al met orders. Ongeacht de financiële activa – of het nu aandelen of forex zijn – deze orders blijven hetzelfde.

In eenvoudige bewoordingen vertelt de bestelling die u plaatst de makelaar het soort actie dat hij namens u moet uitvoeren.

Hieronder geven we een lijst van de meest bruikbare orders tijdens het handelen in IOTA.

Koop of verkoop bestelling

Een koop- / verkooporder is de meest elementaire handelsorder en is verplicht om uw positie in de markt te openen.

Samengevat:

 • U plaatst een kooporder als u speculeert dat de prijs van IOTA gaat stijgen.
 • U plaatst een verkooporder als u speculeert dat de prijs van IOTA zal dalen.

Handelaren gebruiken beide orders voor elke IOTA-transactie.

Als u bijvoorbeeld een IOTA-transactie opent met een kooporder, sluit u deze met een verkooporder. Omgekeerd, als u uw positie opent met een verkooporder, sluit u de transactie met een kooporder.

Toegangsprijs

De koop- en verkooporders zijn slechts de basisprincipes van ordertypes. Om het meeste uit de markt te halen, heb je meer IOTA-handelsorders in je arsenaal nodig.

Wanneer u een order plaatst op IOTA, zal uw online broker u zonder uitzondering vragen of u een marktorder of een limietorder wilt. Deze orders bepalen wat uw instapstrategie is:

 • Marktorde

Laten we zeggen dat IOTA $ 0,35 kost. U wilt IOTA voor deze prijs verhandelen, dus u plaatst een marktorder. Uw makelaar voert deze order onmiddellijk voor u uit of tegen de dichtstbijzijnde beschikbare prijs. Door prijsschommelingen kunt u echter een klein verschil zien in de prijs waartegen uw order daadwerkelijk wordt uitgevoerd.

 • Limietorder

Nogmaals, laten we zeggen dat de huidige marktprijs van IOTA $ 0,35 is. Maar u wilt geen transactie openen totdat IOTA stijgt naar $ 0,37. In dit geval stelt u een limietorder in op $ 0,37. Uw makelaar houdt de bestelling voor u in behandeling totdat de prijs is bereikt of u annuleert deze handmatig.

Zoals u zich kunt voorstellen, geeft een groot deel van de handelaren de voorkeur aan het gebruik van limietorders tijdens het handelen in cryptocurrencies, omdat ze meer controle over uw positie mogelijk maken. Dat gezegd hebbende, als u uw IOTA-transactie onmiddellijk wilt openen, is een marktorder de weg vooruit.

Strategie verlaten

Nu u weet hoe u de markt moet betreden tijdens het handelen in IOTA, is het tijd om de exit-strategieën te bekijken. Dit is waar ‘take-profit’- en’ stop-loss’-orders een rol gaan spelen.

Laat ons u een uitleg geven van elk ordertype:

 • EEN winst nemen Met order kunt u uw winst op een bepaald punt vastleggen. Als uw beoogde winst op uw IOTA-transactie bijvoorbeeld 3% is, maakt u een take-profit-order van 3% boven of onder uw invoerprijs. Uw makelaar zal automatisch de transactie uitvoeren als de prijs van IOTA voldoet aan uw gespecificeerde take-profit prijsniveaus.
 • Wat betreft stop-loss bestellingen, stellen ze u in staat om uw verliezen op IOTA-transacties te beperken. Als u bijvoorbeeld wilt voorkomen dat u meer dan 1% verliest, creëert u een stop-loss order tegen 1%. Uw transactie wordt automatisch gesloten als de prijs van IOTA uw specifieke stop-loss-prijsniveau bereikt.

Sta ons toe om u dit concept een beetje beter te laten begrijpen met een voorbeeld:

 • Stel dat u in MIOTA / USD handelt tegen een instapprijs van $ 0,3400.
 • In de overtuiging dat de waarde van MIOTA zal stijgen, plaatst u een kooporder.
 • Als u 3% winst wilt laten uitbetalen, stelt u een take-profit order in op $ 0,3502.
 • Ondertussen wil je ook niet het risico lopen meer dan 1% te verliezen.
 • Daarom plaatst u een stop-loss-order voor $ 0,3366.

In deze handel zijn er twee mogelijke uitkomsten:

 • Als de prijs van MIOTA stijgt tot $ 0,3502, wordt uw take-profit-order geactiveerd en wordt de transactie gesloten met een winst van 3%.
 • Als de prijs van MIOTA daalt tot $ 0,3366, wordt uw stop-loss-order uitgevoerd en wordt uw transactie gesloten met een verlies van 1%.

Het is gebruikelijk voor handelaren om zowel take-profit- als stop-loss-orders op een enkele transactie te specificeren. Ongeacht in welke richting de markt beweegt, uw transactie wordt automatisch gesloten tegen een door u opgegeven prijs.

Hoe u geld kunt verdienen met IOTA

Door de bovengenoemde handelsorders te gebruiken, hoeft u niet constant naar de markt te kijken en uw transacties dienovereenkomstig te timen. Dat gezegd hebbende, deze handelsorders alleen zijn niet voldoende als u voor de eerste keer leert hoe u in IOTA kunt handelen.

Daarvoor moet u ook een stevige grip hebben op de andere factoren die zullen bepalen of u al dan niet winst maakt op uw IOTA-transactie.

Hier is een lijst met de andere belangrijke overwegingen bij het verhandelen van deze digitale valuta.

1. Inzet

Wanneer u in IOTA handelt, moet u ook uw inzet specificeren – dit is het bedrag dat u bereid bent te riskeren op de digitale valuta. In eenvoudige bewoordingen, hoe hoger uw inzet, hoe hoger uw winst of verlies zal zijn.

Om je een beter idee te geven – als je $ 500 inzet op IOTA en een winst van 1% maakt – vertaalt dit zich in een winst van $ 5. Ter vergelijking: als u een inzet van $ 1.000 plaatst, is uw winst uit de transactie $ 10.

Het zou kunnen opvallen dat de voor de hand liggende methode altijd is om het hogere bedrag in te zetten. Als er echter geld in en uit uw handelsaccount gaat, kan het een uitdaging zijn om uw risico’s bij te houden.

Dat is de reden waarom veel handelaren een ‘bankroll-managementstrategie’ toepassen bij het handelen in IOTA en andere financiële activa.

In een paar woorden: u weegt af hoeveel u zich kunt veroorloven om te riskeren op IOTA van uw beschikbare handelsfondsen. Veel handelaren kiezen ervoor om niet meer dan 2% van het saldo van hun handelsaccount tegelijk in te zetten.

Bijvoorbeeld: als u $ 5.000 op uw handelsaccount heeft, zult u niet meer dan $ 100 inzetten op één IOTA-transactie.

Gelukkig zijn er verschillende online brokers waarmee u cryptocurrencies kunt verhandelen met kleine inzetten. Een voorbeeld hiervan is eToro, waar u IOTA kunt verhandelen voor een minimale inzet van slechts $ 25.

Zoals u kunt zien, is het dus gemakkelijker om een ​​persoonlijke bankrollmanagementstrategie toe te passen die het beste bij uw budget past.

2. IOTA-handelshefboomwerking

Als het handelen in IOTA CFD’s legaal is waar u woont, kunt u uw winst maximaliseren door hefboomwerking toe te passen.

Vergeet echter niet dat in het geval u een verkeerde voorspelling doet over de toekomstige waarde van IOTA, dezelfde hefboomwerking ook uw verliezen kan vergroten..

Om het punt te illustreren:

 • Stel dat u een kooporder van $ 2000 plaatst op IOTA / USD.
 • U besluit een hefboomwerking van 1: 2 toe te passen.
 • IOTA stijgt met 10% in waarde.
 • Zonder hefboomwerking bedraagt ​​uw winst op deze transactie $ 200
 • Met een hefboomwerking van 1: 2 wordt uw winst vergroot tot $ 400.

Er is geen expert voor nodig om u te vertellen dat hefboomwerking uw winstpotentieel aanzienlijk kan vergroten.

Als zodanig zult u zien dat veel online brokers een hefboomwerking van wel 1: 100 aanbieden om u naar binnen te lokken. Maar zorg ervoor dat als u handelt met hefboomwerking, u dit altijd doet via een gereguleerd handelsplatform..

Als u dat niet doet, vertrouwt u uw geld toe aan een makelaar die de bescherming van beleggers niet serieus neemt.

Vergoedingen om IOTA online te verhandelen

Ongeacht welk IOTA-handelspaar u kiest of welke strategie u implementeert, u bent verplicht vergoedingen te betalen aan uw online broker..

Uiteindelijk zijn online brokerages zakelijke instellingen die winst moeten maken.

Daarom wordt het altijd aanbevolen om hun lijst met kosten te controleren voordat u een account opent.

IOTA-handelscommissie

De meeste online brokers die u tegenkomt, brengen u handelscommissie in rekening. Dit wordt berekend als een variabel tarief tegen de waarde van uw IOTA-bestelling.

Om u een idee te geven van wat u zou kunnen betalen: cryptocurrency handelsplatform Coinbase rekent 1,49% commissie voor elke handelsactie. Dit betekent dat u twee keer een vergoeding van 1,49% betaalt, één keer tijdens het openen van uw transactie en vervolgens wanneer u deze sluit.

Aan de andere kant van de schaal bevindt zich eToro, waar u alle ondersteunde cryptocurrencies kunt verhandelen tegen nulprovisie.

IOTA verspreid

Hoewel de commissie kan worden geteld als een directe vergoeding, is de spread meer een indirecte vergoeding die u betaalt voor het handelen in IOTA. De spread wordt gemeten als het verschil tussen de laatprijs en de biedprijs van het betreffende financiële actief.

Als de koop- en verkoopprijzen een grotere kloof hebben, betaalt u uiteindelijk meer aan uw online makelaar. Wat u wilt, is een kleinere kloof waardoor u meer van uw winst voor uzelf kunt houden.

Als uw online broker u bijvoorbeeld een spread van 2% in rekening brengt, betreedt u onmiddellijk de markt met een verlies van 2%. Dit houdt in dat je minimaal 2% aan winst nodig hebt om break-even te spelen op deze IOTA-transactie. Alle inkomsten boven deze 2% -markering worden alleen verantwoord als uw werkelijke winst.

Andere IOTA-handelskosten

Makelaarskosten eindigen niet met commissies en spreads.

Integendeel, u moet ook letten op andere vaak in rekening gebrachte vergoedingen:

 • Stortingen / opnames: Sommige makelaars brengen transactiekosten in rekening voor het verwerken van stortingen en opnames. Bij Binance wordt een vergoeding van 2% in rekening gebracht voor elke pin- / creditcardbetaling. Ter vergelijking: met eToro kunt u geld storten tegen slechts 0,5%, en alleen als u geld toevoegt in een andere valuta dan de USD.
 • Inactiviteitsvergoeding: Als u niet aan de minimale activiteit op uw account voldoet, moet u mogelijk ook een inactiviteitsvergoeding betalen. Gewoonlijk wachten makelaars tot 12 maanden zonder activiteit om u deze vergoeding in rekening te brengen.
 • Overnachtingstarief: Deze vergoeding is in wezen de rente die u aan uw makelaar betaalt om uw CFD-posities ‘s nachts open te houden. Er wordt een bedrag in rekening gebracht voor elke dag dat u de transactie open laat. Dit wordt ook in rekening gebracht op niet-CFD-posities wanneer hefboomwerking wordt toegepast.

Al met al biedt eToro u enkele van de beste markttarieven als het gaat om handelen. U betaalt geen commissie om IOTA te verhandelen, en bovendien, als u uw account in USD stort, zijn er geen stortingskosten.

Klaar om te beginnen met handelen IOTA (MIOTA)?

Hoe te handelen in IOTA 2021 – Stapsgewijze uitleg

Ben je klaar om te beginnen met handelen in IOTA vanuit het comfort van je eigen huis?

Het enige dat u hoeft te doen, is de onderstaande stappen volgen om uw handelsaccount in te stellen, en u zult meteen goed zijn om IOTA te verhandelen!

Stap 1: Kies een IOTA-handelsplatform

Het eerste dat u moet doen, is een betrouwbare online broker vinden waarop u in IOTA kunt handelen. Als u nu begint met zoeken, zult u versteld staan ​​van het enorme aantal online makelaars dat er is.

Het is dus absoluut noodzakelijk dat u een verstandige keuze maakt, aangezien u uw geld aan uw handelsplatform zult toevertrouwen.

Hiermee rekening houdend, hebben we de belangrijkste punten op een rijtje gezet waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een IOTA-makelaar:

 • Regulatie: Wordt de online makelaar gereguleerd door een bekende, gezaghebbende instantie zoals de FCA, CySEC of ASIC?
 • Vergoedingen: Welke commissies, spreads en andere handelskosten brengt de makelaar in rekening?
 • Betalingen: Welke betaalmethoden zijn beschikbaar op het handelsplatform?
 • Minimale stortingen: Hoeveel is het minimale stortingsbedrag en de inzet die vereist zijn om te beginnen met handelen in IOTA?
 • IOTA-paren: Tegen welke fiat- en digitale valuta kunt u IOTA verhandelen?
 • Ruilplatform: Is het handelsplatform gebruiksvriendelijk en vriendelijk genoeg voor investeerders van alle niveaus?
 • Mobiele app: Biedt het handelsplatform een ​​mobiele applicatie aan??

Als uw zoektocht naar de ideale online broker te veel tijd en moeite kost, raden we u aan eToro te bekijken. Om een ​​idee te geven van waar u aan toe bent eToro, hier is een lijst met de meest indrukwekkende kenmerken:

 • Het handelsplatform heeft licenties van de FCA, ASIC en CySEC. Inwoners van de VS kunnen gemakkelijk handelen, wetende dat eToro is geregistreerd bij FINRA.
 • eToro biedt niet alleen provisievrije transacties, maar ook concurrerende spreads op alle beschikbare financiële activa.
 • U kunt betalingen verwerken via bankoverschrijvingen, creditcards / betaalpassen en ook e-wallets zoals PayPal gebruiken.
 • U kunt beginnen met het verhandelen van IOTA met een minimale inzet van slechts $ 25.

Stap 2: Open een IOTA-handelsaccount

Ga naar de website van de door u gekozen makelaar en aanmelden.

Om uw account te openen, moet u uw persoonlijke gegevens opgeven. Dit omvat uw naam, adres, geboortedatum en contactgegevens.

Als het platform voldoet aan de KYC-voorschriften (wat het zou moeten doen), moet u ook een kopie van uw identiteitsbewijs met foto uploaden. Dit kan uw paspoort of rijbewijs zijn.

Bij eToro wordt de identiteitsverificatie gedaan met behulp van geautomatiseerde ID-technologie, wat betekent dat u vrijwel onmiddellijk kunt beginnen met handelen.

Stap 3: Stort geld

Met uw account bevestigd, kunt u geld op uw handelsaccount storten.

Als het op betalingen aankomt, bieden de meeste makelaars u een scala aan methoden, variërend van bankkaarten tot e-wallets van derden. Let op: als u kiest voor een overboeking, duurt het enkele dagen voordat uw aanbetaling is verwerkt.

Stap 4: Kies IOTA-handelsmarkt

Met uw geld klaar, kunt u kiezen welk IOTA-paar u wilt verhandelen. U kunt een eenvoudige zoekopdracht uitvoeren op eToro, en het platform zal de beschikbare IOTA-handelsparen weergeven waaruit u kunt kiezen.

Stap 5: plaats IOTA-handel

Nu hoeft u alleen nog maar uw handelsorders te plaatsen. Op dit punt wilt u misschien naar boven scrollen en een korte samenvatting maken van de ordertypes die we in de sectie hebben besproken "Handelsorders instellen."

Als je er zeker van bent, kun je doorgaan en je eerste IOTA-bestelling plaatsen. Plaats op basis van uw speculatie een koop- of verkooporder. Door te klikken op "Open handel" zal uw IOTA-transactie uitvoeren.

U heeft zojuist uw eerste IOTA-transactie met succes geplaatst. Als u eToro, uw transactie is 100% commissievrij!

Hoe IOTA-gids te verhandelen – The Verdict

Als u zich geïnspireerd voelt om IOTA te gaan handelen, zorg er dan voor dat u een gereguleerde online broker kiest.

eToro geeft u de mogelijkheid om cryptocurrencies te verhandelen tegen zowel fiat als andere digitale activa. U zult merken dat het platform gebruiksvriendelijk is, met provisievrije handel en een cryptocurrency-portemonnee om uw IOTA-munten op te slaan.

Uiteindelijk, door gidsen zoals de onze te lezen en de markt op de voet te volgen, kunt u de kunst van het handelen in IOTA onder de knie krijgen vanuit het comfort van uw huis..

eToro – Beste makelaar om IOTA te verhandelen

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen

Is het veilig om IOTA te verhandelen?

Ja, aangezien u het digitale activum verhandelt via een erkende makelaar zoals eToro.

Hoe kan ik beginnen met het handelen in IOTA?

De beste manier om in IOTA te handelen, is via een gerenommeerd en gelicentieerd handelsplatform zoals eToro. U kunt uw handelsaccount financieren met een minimum van $ 200 en beginnen met handelen in IOTA met een inzet vanaf $ 25.

Is het mogelijk om rijk te worden door IOTA te verhandelen?

Uw vermogen om winst te maken door in IOTA te handelen, komt neer op hoe goed u de markt voorspelt. Om dat te doen, moet u de cryptocurrency-markt onderzoeken en een strategie voor bankrollbeheer hebben om uw risico’s te beperken.

Kan IOTA legaal worden verhandeld in de VS??

Ja, u kunt legaal in IOTA handelen in de VS. Houd er echter rekening mee dat u geen toegang krijgt tot IOTA CFD’s.

Hoe kan ik IOTA verhandelen met hefboomwerking??

Als u in een land woont waar CFD’s zijn toegestaan, kunt u een gereguleerde broker vinden die hefboomwerking biedt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me