Hoe NEO te kopen – Beginnersgids 2021

Direct naar het antwoord springen? U kunt NEO kopen op eToro.

Wilt u deelnemen aan dit fenomeen van digitale valuta en leren hoe u NEO kunt kopen? Dan ben je op de goede pagina beland.

In deze gids, we laten u zien hoe u NEO online kunt kopen. We zullen u door de stappen leiden om een ​​makelaar te kiezen, de mogelijke risico’s en voordelen te begrijpen en uw NEO-investering op de veiligste manier te voltooien..

Bovendien leiden we u door de opslagopties voor NEO-munten en hoe u een authentieke NEO-provider kunt vinden om veilig crypto-activa te kopen.

Hoe NEO in 5 stappen te kopen

Hieronder vindt u een vijf stappen die u laat zien hoe u nu NEO kunt kopen!

Stap 1: Word lid van een gereguleerde en gelicentieerde online broker die toegang biedt tot NEO

Stap 2: Financier uw nieuwe account

Stap 3: Koop NEO

Stap 4: Voer het aantal NEO’s in dat u wilt kopen

Stap 5: Bevestig dat de informatie die u heeft ingevoerd correct is

Hoe NEO vandaag te kopen

Als je op zoek bent naar een stapsgewijze uitleg, bekijk dan onderstaande. We laten u zien hoe u vandaag nog NEO kunt kopen met eToro zonder commissie in minder dan 10 minuten!

Stap 1: Kies een online NEO-makelaar of -uitwisseling

Zoals duidelijk is uit de 5 hierboven beschreven stappen, wordt het aanbevolen om een ​​online broker te gebruiken om NEO te kopen.

Als u ervoor kiest om u aan te melden bij het populaire cryptoplatform eToro, kunt u direct en op een veilige manier NEO-munten kopen.

Het lijdt geen twijfel hoe veilig deze online broker is, aangezien het platform in verschillende rechtsgebieden is gereguleerd. We gaan binnenkort in meer detail in op het belang van regelgeving.

Desalniettemin bent u bij het kopen van NEO niet aan slechts één methode gebonden – u kunt uw digitale munten ook kopen via een cryptocurrency-uitwisseling. Hier kun je een ander crypto-activum zoals Litecoin of Bitcoin Cash ruilen in ruil voor NEO.

In ieder geval is de kans groot dat de eerder genoemde crypto-uitwisseling vrij is van het toeziend oog van regelgevende instanties. Dat is slecht nieuws, want u vertrouwt uw geld toe aan een platform dat aan niemand verantwoording aflegt.

Newbie favoriet eToro schijnt helder als het om veiligheid gaat. De online broker is goedgekeurd door een handvol gerespecteerde financiële autoriteiten, waaronder FINRA in de VS. Het heeft ook licenties van de FCA, ASIC en CySEC.

Dit vangnet is van onschatbare waarde voor NEO-investeerders omdat deze toezichthouders makelaars aan strikte regels houden als het gaat om klantenservice, scheiding van klantenfondsen en KYC.

1. Regelgeving

Wanneer u overweegt hoe u NEO online kunt kopen, moet regelgeving een prioriteit zijn.

Zoals we al zeiden, biedt regelgeving een veilige en betrouwbare ruimte om NEO te kopen – in een anders twijfelachtige uitgestrektheid van onverklaarbare cryptoplatforms.

Hoewel het niet vanzelfsprekend is, is het hoogst onwaarschijnlijk dat een crypto-exchange van een derde partij gereguleerd gaat worden. Dit maakt je kwetsbaar voor hackers, omdat er jaar na jaar meer verhalen verschijnen over crypto-uitwisselingen die worden geplunderd door criminelen..

Om dit tegen te gaan is er ook de mogelijkheid om na aanschaf uw eigen NEO-munten op te bergen. Dit houdt in dat NEO wordt teruggetrokken van een exchange en naar een eigen crypto-wallet. Hoewel dat waarschijnlijk eenvoudig genoeg klinkt, kan dit ook als een nadeel worden beschouwd.

Dit betekent niet alleen dat u na een lange privésleutel moet, maar u bent ook verantwoordelijk voor het beschermen van uw crypto-activa tegen hackers. Dit is geen gemakkelijke opgave – alsof u uw privésleutel vergeet, of deze in verkeerde handen terechtkomt – u bent helaas machteloos.

Het opvallende verschil tussen een beurs en een broker zoals eToro is dat de laatste uw NEO opslaat en veilig houdt. Deze opslag is zonder extra kosten, en met de verschillende vormen van veiligheid die voortvloeien uit regelgeving – u kunt ontspannen, wetende dat uw crypto-activa veilig zijn.

2. Betaalmethoden

Het is een goed idee om te overwegen welke betaalmethoden beschikbaar zullen zijn wanneer u nadenkt over hoe u NEO kunt kopen. Hoewel het gezegd moet worden, zijn er bij moderne online cryptomakelaars meestal een veelvoud aan betalingsmogelijkheden.

In een tijd niet zo lang geleden is het vrijwel zeker dat u geen andere keuze zou hebben dan te betalen via bankoverschrijving. Zelfs vandaag de dag is dit een van de meest trage betalingsmethoden voor platforms om te verwerken.

Bij eToro wordt een hele reeks betalingstypes omarmd. Dit omvat creditcards en betaalpassen zoals Mastercard, Maestro en Visa / Visa Electron.

Bovendien kunt u ook NEO-munten kopen met Neteller, PayPal, Klarna, Skrill en meer.

3. Vergoedingen en commissies

Het is belangrijk om bij elke nieuwe onderneming waarbij financiën betrokken zijn, ervoor te zorgen dat u uzelf op de hoogte stelt van eventuele toekomstige vergoedingen.

Het is cruciaal voor online makelaars om deze kosten in rekening te brengen, zodat ze de bal aan het rollen kunnen houden en zowel opslag als toegang tot de cryptocurrency-markten kunnen blijven bieden. Als je de markten correct timt, is het dus een win-win voor iedereen.

Wanneer u onderzoekt hoe u NEO kunt kopen, zult u zich ongetwijfeld realiseren dat de overgrote meerderheid van crypto-providers commissie in rekening brengt. We merken dat dit meestal een variabele rente is ten opzichte van de omvang van uw positie.

Zoals elk bedrijf, zult u merken dat online makelaars van elkaar verschillen, vooral als het gaat om vergoedingen en commissies.

Zie hieronder om te illustreren hoe dit werkt wanneer u ervoor kiest om NEO te kopen:

 • Een voorbeeld: de populaire cryptoprovider Coinbase rekent klanten een vergoeding van 1,49% aan bij het betreden en verlaten van de markt
 • Als u dus uw NEO-positie invoert op $ 1.000, vereist Coinbase $ 14,90 aan kosten
 • Ergo, als je de markt betreedt voor $ 500, moet je $ 7,45 betalen – enzovoort

Laten we voor de duidelijkheid eens kijken naar een voorbeeld van hoe deze vergoeding uw potentiële NEO-winsten kan beïnvloeden:

 • U creëert een kooporder van $ 2.000 op NEO
 • U moet $ 29,80 aan commissie betalen (1,49% van $ 2.000)
 • Op het moment van uitbetaling wordt uw positie gewaardeerd op $ 2.800
 • Nogmaals, u bent aansprakelijk voor een commissie van 1,49%, dat is $ 41,72
 • Je hebt alleen al bij Coinbase in totaal $ 71,52 aan commissie betaald

Zoals je duidelijk kunt zien, klinkt 1,49% niet veel. Maar door deze vergoeding voor elke transactie te betalen, zult u snel merken dat uw winst binnen de kortste keren wordt weggevreten.

Als u ervoor had gekozen om NEO te kopen via het gereguleerde platform eToro, zou u $ 71,52 hebben bespaard. Waarom? Omdat deze online broker commissievrij is!

Qua stortingskosten is er een behoorlijk bereik tussen cryptoplatforms. Bij Coinbase betalen klanten bijvoorbeeld 3,99% voor elke pin-transactie. Dit betekent dat u in ons voorbeeld hierboven $ 79,80 zou hebben betaald om uw NEO-positie in te voeren – als u een bankpas had gebruikt. Toen u uw positie verliet, zou de standaard commissie van 1,49% zijn ingegaan.

Bij eToro kunt u storten met verschillende betaalmethoden en bent u alleen aansprakelijk voor een vergoeding van 0,5% als u niet in USD betaalt.

4. Andere belangrijke factoren

Op dit punt hebben we de kale botten besproken van hoe u NEO kunt kopen, inclusief regelgeving, betalingsmethoden en vergoedingen.

Voordat we verder gaan met de volgende stap van onze beginnershandleiding, gaan we u op een paar andere belangrijke factoren wijzen.

 • Gebruikers vriendelijkheid: Het is belangrijk om u op uw gemak te voelen in de ruimte waar u cryptocurrencies koopt, wat betekent dat u de website gebruiksvriendelijk vindt. Dit gaat het plaatsen van NEO-bestellingen tot een stressvrije en ongecompliceerde aangelegenheid maken.
 • Minimale investering: Voordat u zich tot een online makelaar wendt, is het van cruciaal belang dat u controleert wat de minimale investering is om NEO te kopen. De reden hiervoor is dat als het platform een ​​groot minimum vereist voor elke aankoop, dit waarschijnlijk geen levensvatbaar project voor u zal zijn. Bij eToro kun je NEO-munten kopen vanaf slechts $ 25!
 • Opslag: We hebben het over opslag gehad en hoe het vertrouwen van een ongereguleerde beurs of makelaar met uw NEO-munten een risicovolle onderneming is. Als u ervoor kiest om NEO op eToro te kopen, kunt u uw aankopen op het platform opslaan onder strikte regelgeving van zeer gerespecteerde financiële instellingen.

Stap 2: bedenk een investeringsplan

investin in neo

Het is een goed idee om met een investeringsplan te komen wanneer u overweegt om NEO te kopen. Denk maar aan de 6 P’s: ‘Een goede planning en praktijk voorkomt slechte prestaties’.

Bij het kopen van digitale valuta in zo’n vluchtige omgeving, is dit des te logischer. Als zodanig creëren investeerders van alle vaardigheidsniveaus een investeringsplan om te proberen op het rechte pad te blijven en handelsemoties op afstand te houden.

Als je niet weet waar je moet beginnen, bekijk dan hieronder een lijst met doelgerichte strategieën:

1. Lange of korte termijn

Als u overweegt om NEO te kopen – ziet u uzelf investeren in de lange of korte termijn??

Degenen die zich bezighouden met kortetermijnbeleggingen, proberen gebruik te maken van kortetermijnpieken in de prijs van crypto-activa.

Bescheiden maar regelmatige winsten worden behaald door NEO te kopen en vervolgens binnen enkele minuten, dagen of weken uit te betalen – afhankelijk van het marktsentiment en de door u gekozen strategie.

Cryptocurrencies staan ​​erom bekend dat ze op één dag met maar liefst dubbele cijfers fluctueren. Deze zeer volatiliteit is wat veel investeerders naar NEO-munten trekt. Met andere woorden, het principe van de afweging tussen risico en rendement is sterk in dit spel.

In een notendop: hoe hoger het risico, hoe hoger de potentiële beloning.

Integendeel, een ‘buy and hold’-strategie op de lange termijn houdt – zoals de naamgenoot suggereert – het vasthouden aan NEO in.

Afhankelijk van het algemene gevoel van de markt, houdt u uw crypto-activa maanden of jaren vast. Dit elimineert de noodzaak om op korte termijn prijspieken in een zeer volatiele markt in de gaten te houden – waardoor het ideaal is voor beginners.

2. Beoogde NEO-prijs

We hadden het erover dat het hebben van een investeringsplan een verstandig idee is, dus het is logisch dat het toevoegen van een NEO-richtprijs een verstandige strategie is.

Om verder uit te leggen: als u NEO kocht voor $ 15,15 met de visie om uw investering tweevoudig te verhogen, zou de digitale valuta in waarde moeten stijgen tot $ 30,30. Als u dus dezelfde investering zou willen verviervoudigen, zou NEO moeten stijgen tot een prijs van $ 60,60.

Hoewel dit misschien wat onwaarschijnlijk klinkt, is de waarde van deze specifieke digitale valuta gestegen van een waarde van $ 0,18 in 2016 naar een recordhoogte van $ 191,00 in 2018. Dit toont aan dat het verviervoudigen van uw investering toch heel goed mogelijk is..

3. Overweeg regelmatige investeringen

Zoals nu glashelder is, kunnen cryptocurrencies enorm in prijs verschuiven.

Met dit in gedachten, zou u moeten overwegen om regelmatige investeringen in uw plan op te nemen, wanneer u overweegt hoe u NEO kunt kopen.

In plaats van uw spaargeld te besteden aan het kopen van cryptocurrencies, raden we u aan om regelmatig kleine bedragen te investeren. Zo bouwt u op een risicoaversieve manier uw portefeuille op.

Sommige mensen kiezen ervoor om NEO maandelijks of wekelijks te kopen, dit stelt u in staat om uw cryptocurrency-verzameling te laten groeien zonder elke keer teveel geld te riskeren.

Zoals we hebben aangegeven, biedt eToro u het gemak om NEO en elke andere digitale valuta te kopen vanaf slechts $ 25. Dit maakt het moeiteloos toevoegen van regelmatige bedragen aan uw investeringsplan.

Stap 3: Open een NEO Broker-account

Degenen onder u die in grondstoffen, aandelen of forex hebben gehandeld, zullen merken dat het openen van een NEO-brokerrekening dezelfde routine is. Ga naar de website van de cryptoprovider van uw keuze en zoek naar de knop ‘aanmelden’ of ‘nu aanmelden’.

Nu moet u de online makelaar natuurlijk vertellen wie u bent. Voer de gevraagde gegevens in de relevante vakken in. Meestal is dit uw volledige naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum.

Vervolgens wordt u gevraagd om te bewijzen wie u bent, dus upload eenvoudig een duidelijke kopie van uw paspoort of rijbewijs. U wordt ook gevraagd om een ​​bewijs van uw adres op te sturen, meestal een officiële door de overheid uitgegeven brief, een bankrekeningafschrift of een energierekening van de afgelopen 3 maanden.

Al het bovenstaande is standaard bij elke gereguleerde cryptomakelaar volgens de regels voor KYC (met het oog op het voorkomen van financiële criminaliteit).

Met het risico van herhaling, raden we u aan om u alleen aan te melden bij een erkende makelaar, in plaats van uw kapitaal te riskeren bij een niet-gereguleerde beurs. Dit komt omdat er honderden duistere online providers wachten om nietsvermoedende investeerders op te lichten.

Als u nog steeds niet zeker weet hoe u NEO veilig kunt kopen, is dit een goed idee om dit te doen via crowd-pleaser eToro. De online broker is gereguleerd en bedient meer dan 13 miljoen klanten.

Niet alleen dat, maar waar sommige platforms dagen nodig hebben om ID-documenten te verwerken – eToro gebruikt moderne geautomatiseerde technologie, wat betekent dat u NEO meestal binnen enkele minuten na het storten kunt kopen.

Stap 4: stort wat geld

Als u er al zeker van bent dat uw betaalmethode naar keuze compatibel is met het cryptoplatform dat u hebt gekozen, bent u klaar om te gaan.

Als zodanig kunt u uw reis beginnen door wat geld op uw rekening te storten om NEO te kopen. De handigste en snelste manier om dit te doen is ongetwijfeld via creditcard / betaalpas of e-wallet.

Een storting doen is een wandeling door het park bij eToro., Op dit platform kunt u NEO kopen met verschillende methoden, zoals Mastercard, Visa, Paypal, Neteller, Skrill en meer.

eToro accepteert ook bankoverschrijvingen, maar als u zich afvraagt ​​hoe u NEO direct kunt kopen, is dit niet de manier om het te doen. Het duurt tenslotte enkele dagen voordat bankoverschrijvingen zijn gewist.

Bijna alle online makelaars zullen een minimum stortingsbedrag bepalen. Deze How to Buy NEO-gids ontdekte dat de minimale storting die van makelaars vereist is, kan variëren van niets tot honderden dollars.

Nogmaals, gereguleerde broker eToro vraagt ​​alleen om een ​​minimale storting van $ 200, en u kunt NEO kopen vanaf $ 25 en hoger!

Stap 5: Stel een handelsorder op

Nu u stap 1 tot en met 4 heeft voltooid, kunt u doorgaan en een handelsorder opzetten om NEO te kopen.

Deze order informeert de cryptoprovider over waar u staat met NEO en hoe de makelaar te werk moet gaan.

Bekijk een lijst met de meest gebruikte bestellingen bij het kopen van digitale valuta.

1. Koop bestelling

Te beginnen met de ‘koop’-bestelling – dit is de bestelling die u het meest gebruikt wanneer u overweegt om NEO te kopen.

Als u het gevoel heeft dat de prijs van NEO-munten zal stijgen – dit is wat een kooporder vertegenwoordigt.

Als het platform de optie biedt om ‘short te gaan’, kunt u winst behalen doordat NEO waarde verliest door simpelweg een verkooporder te creëren.

2. Limiet- of marktorder

Zoals u weet, profiteren veel beleggers van prijsverschuivingen op korte termijn van cryptocurrencies. Laten we daarom eens kijken naar ‘limiet’ en ‘markt’ orders.

Als u tevreden bent met de aangeboden prijs voor NEO, plaats dan een ‘marktorder’ bij uw online broker. Het platform zal deze bestelling onmiddellijk uitvoeren, wat betekent dat u NEO voor die prijs kunt kopen.

Vanwege de aard van vraag en aanbod, zal er bijna altijd een verschil zijn tussen de prijs die u ziet bij het plaatsen van uw bestelling en de prijs die u krijgt. Dit is meestal onbeduidend, zoals een verschuiving van $ 15,00 naar $ 14,99 of $ 15,01.

Als het gaat om een ​​’limiet’-order, kunt u specifieker zijn met de prijs waartegen u de NEO-markt wilt betreden.

Zie hieronder een voorbeeld van hoe u een limietorder kunt gebruiken:

 • NEO kost $ 15,50, maar je bent pas geïnteresseerd als hij $ 16,00 bereikt
 • Als zodanig plaatst u een limietorder van $ 16,00
 • Als NEO stijgt naar $ 16,00, zal de online broker uw bestelling uitvoeren
 • Als dat niet lukt, blijft uw positie in behandeling totdat u a) deze annuleert, of b) uw koersdoel is bereikt

Zoals duidelijk is, is een marktorder een snelle order zonder franje en is het dus eenvoudig voor nieuwkomers. Met limietorders kunt u NEO kopen tegen een door u geselecteerde prijs.

3. Inzet

Elke keer dat u een bestelling plaatst om NEO te kopen, moet uw makelaar weten hoeveel u wilt inzetten voordat uw bestelling kan worden uitgevoerd. Met andere woorden, hoeveel NEO zou u willen kopen / verkopen?

Zoals we al zeiden, is weinig en vaak investeren een verstandige optie voor beginners, en een uitstekende manier om uw cryptocurrency-portfolio op te bouwen..

Bij eToro hoeft u geen proppen geld te gooien bij het kopen van NEO, aangezien u elke keer vanaf slechts $ 25 kunt investeren. Dit maakt een reguliere investeringsstrategie haalbaar, terwijl je de kneepjes van het vak leert.

4. Bevestig bestelling

Als u tevreden bent dat de informatie die in de vorige stappen is ingevoerd correct is, kunt u uw keuzes bevestigen met het platform.

Nu zal de makelaar uw orders uitvoeren, zoals kopen / verkopen, limiet / markt – uiteraard tegen het door u geselecteerde inzetbedrag.

Zodra uw bestelling is uitgevoerd, worden uw nieuw aangeschafte NEO-munten toegevoegd aan uw eToro-portfolio.

Stap 6: Uw NEO opslaan

We hebben op deze pagina een paar keer gesproken over opslag, grotendeels omdat het een belangrijke factor is bij het nadenken over hoe u NEO kunt kopen.

In tegenstelling tot de fiat-valuta’s waarmee we onze rekeningen betalen, worden digitale valuta’s bewaard in een gedecentraliseerd grootboek. Zoals we al zeiden, als het gaat om het online opslaan van uw NEO-munten, kunt u dit doen via een cryptocurrency-uitwisseling of een makelaar.

Nogmaals, hoewel dit niet altijd het geval is: de meeste crypto-uitwisselingsruimten vallen niet onder de heerschappij van een regelgevende instantie.

Dit betekent niet alleen dat u uw geld overhandigt aan een potentieel louche bedrijf, maar het betekent ook dat u waarschijnlijk gedwongen zult worden om uw eigen digitale munten op te slaan in een persoonlijke crypto-portemonnee..

Dit kan investeerders nogal kwetsbaar maken voor diefstal. Als alternatief zal eToro uw NEO-munten graag op een veilige en beveiligde manier opslaan, zonder extra kosten.

De populaire online broker wordt gereguleerd door ASIC (Australië), de FCA (VK) en CySEC (Cyprus). Niet alleen dat, maar eToro is ook geregistreerd bij FINRA (VS).

Stap 7: Uw NEO verkopen

Het voor de hand liggende doel wanneer u ervoor kiest om NEO te kopen, is dat u het later verkoopt voor meer dan u aanvankelijk had betaald – en dus winst maakt..

We hebben aangegeven dat het veel handiger is om NEO te kopen via een gereguleerde broker, maar het is ook de gemakkelijkste en veiligste manier om uw digitale valuta te verkopen..

Klanten moeten immers vaak door een paar hoepels springen om crypto-activa via beurzen te verkopen. U zou waarschijnlijk uw NEO moeten ruilen voor een crypto-activum zoals Bitcoin, met een vergoeding voor de service. Vervolgens moet u een opnameverzoek indienen en de instructies van daaruit volgen.

Wanneer het tijd is om uit te betalen bij eToro, hoeft u zich alleen maar aan te melden en ervoor te kiezen om uw NEO-munten te verkopen. Het geld wordt volgens KYC naar uw oorspronkelijke betaalmethode gestuurd.

Andere manieren om NEO te kopen in 2021

Hieronder vindt u een lijst met alternatieve manieren om NEO te kopen.

1. Koop een NEO-betaalpas

Betaalpassen staan ​​erom bekend dat ze snel en veilig zijn en worden vaak gebruikt voor online winkelen. U kunt NEO ook kopen met een bankpas.

Het enige dat u hoeft te doen, is uw bankpasgegevens bij uw online broker invoeren met het aantal NEO-munten dat u wilt kopen. Bij eToro, als u geld wilt uitbetalen, drukt u op verkopen en de opbrengst kan naar dezelfde betaalpas worden teruggestuurd.

2. Koop een NEO-creditcard

Zoals eToro, u kunt NEO ook via een creditcard kopen als u dat wenst.

Het is belangrijk om te weten dat veel creditcardaanbieders een ‘voorschotvergoeding’ in rekening brengen wanneer ze uw kaart gebruiken bij een online brokerageplatform. Dit is ook het geval wanneer u een creditcard gebruikt om geld op te nemen bij een geldautomaat of bij een goksite.

We vinden dat deze vergoeding meestal tussen de 3% en 5% ligt, dus informeer altijd voordat u tot aankoop overgaat.

3. Koop NEO Paypal

Hoewel niet veel online makelaars u toestaan ​​om NEO met Paypal te kopen, doet eToro dat wel. Niet alleen dat, maar het platform accepteert verschillende andere e-wallets zoals Neteller en Skrill.

PayPal staat over de hele wereld bekend om zijn snelheid en gemak, om nog maar te zwijgen van veiligheid.

4. NEO geldautomaat

Er zijn geldautomaten met cryptocurrency verspreid over de hele wereld, zodat u fiat cash in de machine kunt invoeren in ruil voor digitale valuta.

Onze gids ontdekte dat NEO nog niet beschikbaar is bij crypto-geldautomaten. Dat gezegd hebbende, kunnen deze machines in sommige gevallen meer dan 20% in rekening brengen – dus we vinden dat eToro elke keer wint voor het gemak en de kosten..

Hoe NEO 2021 te kopen – The Verdict

investeren in NEO

In deze beginnershandleiding over het kopen van NEO hebben we de ins en outs behandeld van wat u moet weten. Van de basisprincipes tot vergoedingen, strategieën en hoe u een betrouwbare makelaar kunt vinden.

Wij denken dat of u nu een ervaren of een complete beginner bent in de wereld van digitale valuta, het is van het grootste belang om bij een gereguleerde aanbieder te blijven..

eToro biedt de bescherming van regelgeving, een gemakkelijk te navigeren website en u kunt NEO op provisievrije basis kopen. Er wordt een indrukwekkend aantal betalingsmethoden geaccepteerd en u kunt zich in minder dan 10 minuten aanmelden, geld storten en NEO kopen.

eToro – Beste makelaar om NEO te kopen

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen

Hoe gemakkelijk is het om NEO?

Super makkelijk. Meld u aan bij een makelaar zoals eToro. Stort $ 200, plaats een bestelling en koop NEO vanaf minimaal $ 25.

Wat is de veiligste manier om NEO te kopen?

De veiligste manier om NEO te kopen, is via een gereguleerde broker zoals eToro. Het platform wordt gereguleerd door gerespecteerde organisaties zoals de FCA, ASIC en CySEC. Het is ook geregistreerd bij FINRA in de VS..

Kan ik $ 100 aan NEO kopen?

Ja dat kan. Als u echter een beginner bent, raden we u aan om kleine bedragen te investeren. Bij eToro kun je al aan de slag vanaf $ 25

Kunt u geld verliezen op NEO?

Ja, zoals u kunt met elk financieel bezit. Als u de toekomstige prijs van NEO correct voorspelt, maakt u winst. Doet u dat niet, dan verliest u geld. Zet nooit meer in dan u zich realistisch kunt veroorloven.

Wat is de meeste NEO waard geweest??

De meeste NEO die ooit waard is geweest, is $ 191, die hij in januari 2018 bereikte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me