Hoe Tezos te kopen – Handleiding voor beginners

Hoe Tezos te kopen in 2021: Een stapsgewijze handleiding

Direct naar het antwoord springen? Je kunt Tezos kopen op eToro.

Blijf horen over Tezos en vraag je af hoe je Tezos kunt kopen? Lees onze beginnershandleiding over hoe u het vandaag nog kunt kopen!

Tezos is een gedecentraliseerd netwerk, net als andere blockchain-platforms. Er is enorm veel opwaarts potentieel van deze digitale valuta, aangezien het project momenteel een marktkapitalisatie van slechts $ 2 miljard heeft.

In tegenstelling tot sommige digitale valuta’s, kan deze ‘zichzelf wijzigen’. Dit elimineert de noodzaak om in twee afzonderlijke blockchains te splitsen.

Als zodanig, deze gids over het kopen van Tezos zal je alles vertellen wat je moet weten. We zullen bespreken welke makelaar u zou moeten overwegen om Tezo’s te kopen en de stappen die nodig zijn om vandaag met een aankoop aan de slag te gaan.

Wil je jezelf leren hoe je zelf Tezo’s kunt kopen? Lees verder.

investeer in tezo's

Tezos kopen in 5 stappen

Hieronder vindt u een 5-stappenoverzicht van hoe u Tezo’s kunt kopen:

1. Meld u aan bij een online broker die een markt op Tezos aanbiedt

2. Stort geld op uw nieuwe rekening

3. Kies Tezos (XTZ) uit de vervolgkeuzelijst met beschikbare munten

4. Voer het aantal Tezo’s in dat je wilt kopen

5. Bevestig dat de informatie die je hebt ingevoerd correct is – de Tezos-munten worden aan je portfolio toegevoegd.

In deze beginnershandleiding beschrijven we de basisprincipes van het kopen van Tezo’s vanuit het comfort van uw huis. Dit omvat het proces van het kiezen van een online cryptomakelaar en mogelijke vergoedingen en provisies waarmee rekening moet worden gehouden.

We behandelen ook populaire investeringsplannen en hoe u een order kunt plaatsen om Tezo’s op een risicomijdende manier te kopen.

Stap 1: Kies een online Tezos-makelaar of -uitwisseling

Zoals blijkt uit onze demonstratie in 5 stappen, is het raadzaam om aan uw cryptocurrency-avontuur te beginnen via een brokerage-site.

Door lid te worden van een platform zoals eToro om Tezos te kopen, kunt u de digitale munten rechtstreeks kopen.

Niet alleen dat, maar u kunt er zeker van zijn dat u cryptocurrency-investeringen doet in een veilige omgeving. Dit komt omdat eToro wordt gereguleerd door meerdere regelgevende instanties.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel u ervoor kunt kiezen om Tezo’s te kopen bij een crypto-uitwisseling, u dit het beste kunt vermijden, vooral voor beginners.

Uitwisselingen van derden vallen vaker wel dan niet onder geen regelgevende regel. Dit betekent dat er geen autoriteit is om in de gaten te houden hoe klanten worden behandeld.

We hebben gezegd dat eToro wordt gereguleerd door meerdere instanties. Deze omvatten de FCA (VK), CySEC (Cyprus), ASIC (Australië). De makelaar is ook goedgekeurd door FINRA, een toezichthouder voor financiële diensten in de VS..

Belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een Bitcoin-beurs of een makelaar kiest:

1. Regelgeving

Er zijn honderden externe beurzen en makelaars waar u Tezo’s kunt kopen. Daarom is het verstandig om vast te houden aan degenen met een vergunning. De beschermings- en veiligheidsregelgeving die aan handelaren en investeerders wordt geboden, is onbetaalbaar.

Er zijn regelgevende instanties opgericht om online makelaars in het gareel te houden en ervoor te zorgen dat cryptoplatforms op een professionele manier zaken doen. Om nog maar te zwijgen van het stellen van universeel erkende normen op het gebied van klantenservice en transparantie.

Ongereguleerde uitwisselingen zijn vatbaar voor hacking door cybercriminelen, waarbij ze soms miljoenen verliezen.

Aan de andere kant kun je Tezo’s kopen bij een beurs en de munten zelf opslaan in een privé crypto-wallet. Maar het verzorgen van je eigen Tezos-munten klinkt misschien eenvoudig genoeg, maar het brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee.

Als u besluit om voor uw eigen crypto-activa te zorgen, moet u uw lange privésleutel en back-upzinnen in acht nemen. Vanwege wijdverbreide crypto-wallet-hacks kiezen veel mensen ervoor om te kiezen voor verzekerde portefeuilles. Niet iedereen komt echter in aanmerking en de dekking is beperkt.

Bij eToro kunt u Tezos zonder provisie kopen – en de beginnersvriendelijke makelaar bewaart het voor u. Het beste van alles – in een veilige en gereguleerde ruimte – gratis.

2. Betaalmethoden

Als u erover nadenkt hoe u Tezo’s kunt kopen, zou u geen problemen moeten hebben met betrekking tot betaalmethoden.

Als u in de beginjaren interesse had gehad in cryptocurrencies, was overboeking meestal de enige beschikbare optie. Zoals u waarschijnlijk weet, is deze optie steevast een van de langzaamste betalingsmethoden voor makelaars om te verwerken.

Bij eToro kun je Tezo’s kopen met een verscheidenheid aan snelle en gebruiksvriendelijke betaalmethoden. Dit omvat debet- en creditcards zoals Maestro, Visa / Visa Electron en Mastercard.

In termen van e-wallets accepteert het platform Skrill, Klarna, PayPal, Skrill en Neteller. Die zijn allemaal veilig en snel.

U kunt ook Tezo’s op eToro kopen met behulp van de bovengenoemde bankoverschrijving, als u het niet erg vindt om dagen te wachten om uw aankoop te doen.

3. Vergoedingen en commissies

Voordat u Tezos online koopt, is het raadzaam om volledig op de hoogte te zijn van mogelijke commissies en kosten die van u kunnen worden verwacht.

Omdat een makelaar een bedrijf is als elk ander, moet het bedrijf geld verdienen om u toegang te geven tot de digitale valutamarkten. Dit wordt meestal behaald door kosten in rekening te brengen, die voor iedereen geschikt zijn, zolang ze niet duur zijn.

U heeft tenslotte de makelaar nodig om toegang te krijgen tot de Tezos-markt, en de makelaar heeft uw bedrijf nodig om de wielen in beweging te houden.

De overgrote meerderheid van online crypto-providers brengt klanten een percentage in rekening van de grootte van de inzetpositie, terwijl sommige een vast bedrag in rekening brengen.

Laten we een voorbeeld geven van een variabel percentage om de mist te verwijderen.

 • Crypto-platform Coinbase brengt een vergoeding van 1,49% in rekening – bij in- en uitstappen
 • Als u dus $ 500 aan digitale munten koopt, moet u $ 7,45 betalen
 • Als uw positie $ 1.000 was, zou de Coinbase-vergoeding $ 14,90 zijn – enzovoort

Om de mist te verwijderen, ziet u hieronder een eenvoudig voorbeeld van hoe deze vergoeding uw Tezos-aankoop kan beïnvloeden.

 • U plaatst een Tezos-kooporder van $ 1.000
 • U moet Coinbase 1,49% betalen, wat neerkomt op $ 14,90
 • Als het tijd is om uit te betalen, zijn uw XTS-munten $ 2000 waard
 • Als zodanig moet u nog eens 1,49% betalen, wat neerkomt op $ 29,80
 • Om Tezos bij Coinbase te kopen en verkopen, heb je $ 44,70 aan commissie betaald

Zoals duidelijk blijkt uit ons bovenstaande voorbeeld, klinkt 1,49% onbeduidend – vergoedingen als deze knabbelen snel weg aan uw winst.

Als u zich in dit scenario bij eToro had aangemeld, had u $ 44,70 aan kosten bespaard. De reden hiervoor is dat deze populaire makelaar een 100% commissievrije manier biedt om Tezos te kopen.

Sommige platforms brengen klanten een vergoeding in rekening voor elke storting. Bij Coinbase is dit bijvoorbeeld 3,99% als je geld op je account stort met een pinpas. In ons voorbeeld hierboven zou het u $ 39,90 hebben gekost om de markt te betreden.

Bij eToro bedragen de kosten 0,5% voor stortingen, die alleen in rekening worden gebracht als u in een andere valuta dan Amerikaanse dollars betaalt.

4. Andere belangrijke factoren

We hebben u door de basisprincipes van het kopen van Tezo’s geleid, zoals regelgeving, vergoedingen en stortingsmethoden.

Toch zijn er nog enkele andere factoren waarvan wij denken dat ze het overwegen waard zijn voordat u zich aanmeldt bij een makelaar.

Laten we eens kijken naar een paar andere belangrijke statistieken om over na te denken wanneer we overwegen hoe u Tezo’s online kunt kopen.

 • Gebruikers vriendelijkheid: Het moet als een prioriteit worden beschouwd om u aan te melden bij een online makelaar waarvan u de website gemakkelijk vindt om te navigeren. Als het platform beginnersvriendelijk is, zul je de ervaring ervaren om ervoor te kiezen om Tezos naadloos en stressvrij te kopen. eToro staat bekend als gebruiksvriendelijk voor onervaren beleggers.
 • Minimale investering: Wanneer u nadenkt over hoe u Tezos kunt kopen, moet u nadenken over de minimale investering die de online broker vereist. Als u bijvoorbeeld nieuw bent in de wereld van vluchtige cryptocurrencies, is een minimum van $ 500 waarschijnlijk geen realistische optie. Bij eToro kun je Tezo’s kopen vanaf slechts $ 25!
 • Opslag: Als u nadenkt over het kopen van Tezo’s, is het van cruciaal belang dat u rekening houdt met opslag. Zoals we al zeiden, als je nieuw bent in het spel, kun je niet-gereguleerde ruimtes het beste een brede ligplaats geven. Een geweldige veilige plek voor beginners is de gereguleerde makelaar eToro. Hier kunt u uw munten zowel kopen als opslaan in een veiligheidsbewuste ruimte, onder de regel van regelgeving.

Stap 2: bedenk een investeringsplan

De overgrote meerderheid van de beleggers die willen kopen Tezos ervoor kiezen om met een investeringsplan te komen. Als u zich realiseert hoe volatiel deze specifieke markt kan zijn, is een plan een verstandig idee.

Hoewel een investeringsplan een goed idee is voor beginners, is het ook nuttig voor ervaren investeerders. Planning is immers onmisbaar.

Als je het goed vindt om een ​​investeringsplan te maken om Tezos te kopen, kijk dan hieronder voor meer inzicht in veelgebruikte strategieën.

1. Lange of korte termijn

Als u nadenkt over hoe u Tezo’s kunt kopen, denkt u dat u waarschijnlijk een lange- of korte-termijnbelegger wordt??

Voor degenen die het niet weten: beleggers in cryptocurrency op korte termijn kopen Tezo’s en verkopen hun munten vervolgens binnen enkele minuten, uren of dagen. Het idee is om te profiteren van prijsschommelingen op de korte termijn en uit te betalen wanneer ze een kans zien om geld te verdienen.

Deze specifieke markt is zeer volatiel en niet te vergeten speculatief. In feite zijn sommige digitale munten in één week tijd met maar liefst 5x in waarde verschoven.

Kortom, kortetermijnbeleggers proberen kleine maar frequente winsten te maken door op het juiste moment de markt te betreden en te verlaten. Als u dus correct kunt speculeren over de richting van de waarde van Tezos, kunt u een mooie winst maken.

U kunt echter ook kiezen voor een beleggingsstijl op lange termijn om Tezos te kopen. Bekend als een ‘kopen en vasthouden’ -strategie – hierdoor zult u uw aankoop doen en het actief vasthouden.

Langetermijnbeleggers houden hun digitale valuta vaak weken, maanden of jaren vast. Dit kan een comfortabelere optie zijn voor beginners, die technische en fundamentele analyse nog niet volledig begrijpen.

De reden hiervoor is dat u zich niet langer zorgen hoeft te maken over kortetermijnprijspieken wanneer u Tezo’s online koopt.

2. Tezos-richtprijs

Een andere strategie die u aan uw investeringsplan kunt toevoegen, is een ‘richtprijs voor Tezos’. Als u nog nooit cryptocurrencies heeft gekocht, weet u misschien niet wat dit betekent.

Om het verder uit te leggen – Stel je voor dat je Tezos kocht voor $ 2,50 en je investering wilde verdubbelen. Om dit te laten gebeuren, zouden de munten in prijs moeten stijgen tot $ 5.

Als u daarentegen uw investering zou willen verviervoudigen, zou Tezos in waarde moeten stijgen tot $ 10.

Hoewel dit onwaarschijnlijk klinkt, moet u er rekening mee houden dat Tezos in december 2018 een historisch dieptepunt van $ 0,3504 zag. Vervolgens, slechts 2 jaar later, kende de digitale valuta een recordniveau van $ 4,44. Dat is een prijsstijging van meer dan duizend procent.

3. Overweeg regelmatige investeringen

Een enorm populaire strategie voor mensen van alle niveaus van cryptocurrency-ervaring zijn regelmatige investeringen.

Zoals glashelder is, verschuiven cryptocurrencies dramatisch in waarde, met de seconde. Dit komt allemaal door vraag en aanbod van de markt.

Wanneer u de ins en outs leert van het kopen van Tezo’s, kan het nuttig zijn om regelmatig te investeren in uw plan om u op het goede spoor te houden..

Dit betekent dat u regelmatig moet investeren. U kunt bijvoorbeeld besluiten om elke zaterdag of aan het einde van elke maand te investeren. Hierdoor kunt u uw digitale valutaportefeuille langzaam en op een risicomijdende manier opbouwen.

Zoals het geluid van een langzame en gestage benadering bij het kopen van Tezo’s? Onthoud dan dat u bij gereguleerde brokerage eToro Tezo’s kunt kopen vanaf $ 25!

Zo’n kleine minimale investering maakt regelmatige investeringen haalbaar voor de meeste budgetten.

Zou u overwegen om in te investeren Tezos XTZ?

investeer in tezo's

Stap 3: Open een Tezos Broker-account

Als u al eerder in grondstoffen of forex heeft geïnvesteerd, zal het openen van een rekening u meteen bekend voorkomen.

Voor degenen die nog geen dag in hun leven hebben gehandeld – ga naar de officiële website van de makelaar en kies ervoor om je aan te melden.

Aangezien eToro gereguleerd is, moet u wat basisinformatie invoeren over wie u bent. Dit maakt deel uit van het KYC-proces (Know Your Customer) en helpt bij de bestrijding van financiële criminaliteit.

U wordt gevraagd uw volledige naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum in te voeren. Vervolgens moet u een duidelijke kopie uploaden van een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto, zoals uw paspoort. Nogmaals, dit is allemaal industriestandaard in een gereguleerde financiële ruimte.

Om uw thuisadres te verifiëren, moet u een kopie van een recent bankafschrift of energierekening overleggen. De brief / factuur moet afkomstig zijn van een officieel bedrijf en uw naam, adres en de datum waarop de brief is verzonden vermelden.

Bij een niet-gereguleerde makelaar of beurs kunt u Tezo’s mogelijk anoniem kopen. Niettemin, zoals we al zeiden, plaatst dit u in een zeer kwetsbare positie.

U loopt niet alleen het risico gehackt te worden, maar door het gebrek aan regelgeving heeft het bedrijf geen normen om na te leven. De kans is groot dat u zonder vergunning niet zou weten of een makelaar legitiem was, totdat het te laat was.

Zoals we echter al zeiden, als dit het vangnet van regelgeving is waarnaar u op zoek bent, krijgt eToro een A-ster. Het platform is gereguleerd in meerdere rechtsgebieden en neemt die normen serieus.

Bovendien zorgt eToro ervoor dat u zich aanmeldt en in minder dan 10 minuten Tezo’s kunt kopen. Dit is te danken aan het gebruik van de moderne geautomatiseerde fintech die wordt gebruikt om uw identiteitsgegevens te valideren.

Stap 4: stort wat geld

Nadat u dit tot nu toe heeft gelezen hoe u de beginnershandleiding van Tezos kunt kopen, heeft u er ongetwijfeld voor gezorgd dat de makelaar compatibel is met uw favoriete betalingstype..

U kunt nu doorgaan en wat geld op uw nieuwe account storten om Tezos te kopen. Dit proces is relatief eenvoudig.

De snelste betaalmethode is ongetwijfeld creditcards / betaalpassen en e-wallets zoals PayPal.

Bij eToro kun je Tezo’s kopen met een groot aantal betaalmethoden, zoals eerder vermeld. Als het gaat om digitale e-wallets, kunt u kiezen uit Skrill, Rapid Transfer, Neteller, PayPal, Sofort Banking en meer.

U kunt ook digitale valuta kopen met traditionele overboeking, maar houd er rekening mee dat de verwerkingstijd traag is. Als zodanig kun je Tezo’s niet meteen kopen.

Cruciaal is dat u moet controleren wat de minimale stortingsvereiste is op het platform dat u heeft gekozen. Dit kan variëren van niets tot honderden dollars.

Stap 5: Stel een handelsorder op

Hopelijk heb je nu een goed begrip van de basisprincipes als het gaat om het online kopen van Tezo’s. Nadat u met succes geld op uw nieuwe account heeft gestort, moet u een bestelling plaatsen.

Als u een complete beginneling bent, moet u weten dat uw makelaar zonder een bestelling te plaatsen niet weet wat uw standpunt is over het crypto-activum..

Daarom zal het leren van het creëren van orders van onschatbare waarde zijn wanneer u ervoor kiest om Tezos te kopen.

Koop bestelling

De eerste is de kooporder, die meestal de manier is waarop u de markt betreedt.

In wezen, als u denkt dat de prijs van Tezos zal stijgen, maak dan een kooporder aan bij de online broker.

Het valt je misschien op dat sommige cryptoproviders de mogelijkheid bieden om ‘short-selling’ te doen. Dit betekent dat als u denkt dat de prijs van Tezos zal dalen, u een verkooporder kunt plaatsen bij uw makelaar.

Als uw speculatie correct is, zult u dus winst maken met de waardevermindering.

Limiet- of marktorder

Er zijn andere orders om te gebruiken in deze onstabiele omgeving en het zijn ‘limietorders’ en ‘marktorders’. Zoals we al zeiden, proberen kortetermijnbeleggers regelmatig kleine winsten te behalen uit diezelfde volatiliteit.

De eenvoudigste van de twee orders is de ‘marktorder’. Dit vertelt het platform dat u bereid bent de huidige marktprijs te accepteren.

Met andere woorden, dit geeft aan dat u wilt dat de Tezos-order onmiddellijk wordt uitgevoerd.

Door de vrijwel constante prijsverschuivingen zul je zien dat de prijs die je krijgt iets zal afwijken van de prijs die je ziet op je bestelformulier.

U kunt bijvoorbeeld een ‘marktorder’ van $ 2,45 bereiken, maar $ 2,44 krijgen. Zoals u kunt zien, is dit onontkoombaar en hoeft u zich daar meestal geen zorgen over te maken.

Vervolgens een ‘limietorder’. Deze volgorde moet worden gekozen als u uw eigen specifieke prijs wilt selecteren waarop u de Tezos-markt wilt betreden.

Hieronder ziet u een praktisch voorbeeld van hoe een limietorder werkt wanneer u Tezos wilt kopen:

 • Tezos heeft een waarde van $ 2,45, maar u wilt de markt betreden voor $ 2,55
 • Met dit in gedachten plaatst u een limietorder van $ 2,55 bij uw broker
 • Mocht Tezos in waarde stijgen tot $ 2,55, dan wordt uw bestelling namens u uitgevoerd
 • Cruciaal is dat deze positie blijft bestaan ​​totdat u uw limietorder annuleert, of de munten stijgen naar $ 2,55

Zoals u kunt zien, zijn marktorders direct en eenvoudig te creëren. Met limietorders kunt u Tezo’s tegen een bepaalde prijs kopen.

Inzet

Elke bestelling die u maakt, moet een inzet hebben. Met andere woorden, hoeveel Tezo’s wil je kopen (of verkopen)?

Het is belangrijk om te herhalen dat de beste optie voor nieuwkomers de ‘kleine en vaak’-benadering is, wat betekent dat je regelmatig in Tezos moet investeren..

Met makelaars zoals eToro waarmee je Tezo’s kunt kopen vanaf $ 25, hoef je jezelf niet in een kwetsbare situatie te plaatsen door alles wat je hebt in één kooporder te gooien..

Bevestig bestelling

Zodra u de door u ingevoerde informatie heeft gecontroleerd en tevreden bent met uw kopen / verkopen, markt / limiet en inzet, bevestigt u uw bestelling.

Als u naar uw account gaat, ziet u dat uw Tezos-munten zijn toegevoegd aan uw eToro-portfolio – zonder commissie!

Stap 6: uw Tezo’s opslaan

In schril contrast met fiat-valuta’s zoals Amerikaanse dollars die tastbaar zijn en worden opgeslagen in banken = cryptocurrencies worden beveiligd door cryptografie en worden bewaard in gedecentraliseerde grootboeken.

Zoals we eerder al zeiden, als je Tezo’s via een beurs wilt kopen, kan dat, maar doe dit op eigen risico.

De verantwoordelijkheid hebben om voor je eigen crypto-portemonnee te zorgen, houdt in dat je privésleutels en back-upzinnen beschermt tegen cybercriminelen. Dit wordt niet aanbevolen voor amateurs, aangezien diefstal van ruil veel voorkomt.

Als u het beleggingsproces met eToro voltooit, kunt u Tezos commissievrij kopen en vervolgens de munten op het platform opslaan.

Deze regelgeving is afkomstig van gerespecteerde organisaties in de sector, waaronder de FCA, CySEC en ASIC. De populaire makelaar is ook geregistreerd bij FINRA in de VS..

Zoals we al zeiden, zorgt regelgeving ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over haaien in de ruimte!

Stap 7: Je Tezo’s verkopen

Zoals u inmiddels volledig zult weten, is het hele punt van het kopen van Tezos om de munten op een later tijdstip te verkopen voor meer dan u oorspronkelijk had betaald..

Simpel gezegd, als u de markt timmert en op het juiste moment uitbetaalt, kunt u winst maken met uw investering.

Als u ervoor heeft gekozen om Tezos via een crypto-uitwisseling te kopen, moet u dit waarschijnlijk naar de niet-gereguleerde portemonnee op het platform sturen. Vervolgens zou u waarschijnlijk uw XTZ-munten moeten veranderen in zoiets als Bitcoin – gevolgd door een opnameverzoek.

Terug naar eToro, deze makelaar maakt de end-to-end-ervaring van het kopen van Tezo’s tot een eenvoudig en veilig proces. Dit komt omdat u zich gewoon hoeft aan te melden bij uw account en op ‘verkopen’ naast Tezos (XTZ) in uw portfolio te klikken..

Volgens de KYC-regels zal de makelaar het geld naar uw oorspronkelijke betaalmethode sturen – zodra u een opname aanvraagt.

Klaar om in te investeren Tezos XTZ?

investeer in tezo's

Andere manieren om Tezo’s te kopen in 2021

Dat is bijna alles in het kopen van de beginnershandleiding van Tezos. Er zijn echter andere manieren om dit speculatieve actief te kopen, die we hieronder hebben vermeld.

1. Koop een Tezos-betaalpas

De meesten van ons hebben een pinpas gebruikt om dingen te betalen, dus het is logisch dat je ook Tezo’s op deze manier kunt kopen.

eToro accepteert betaalpassen om cryptocurrencies te kopen en maakt het proces supergemakkelijk. Voer eenvoudig uw kaartgegevens in en hoeveel Tezos u wilt kopen – klik op bevestigen, en dat is alles.

2. Koop een Tezos-creditcard

Als u uw aankoop liever met een creditcard doet, kan dit ook worden bereikt. Ga gewoon naar eToro en vul uw creditcardgegevens in, met hoeveel Tezos u wilt kopen.

Houd er rekening mee dat sommige providers zogenoemde ‘voorschotkosten’ in rekening brengen wanneer u uw creditcard op een handelssite gebruikt. U herkent dit wellicht aan het opnemen van geld via een creditcard. Sommige bedrijven rekenen maar liefst 5%.

3. Koop Tezos Paypal

PayPal is een populaire en handige optie als u Tezos wilt kopen. Hoewel niet alle platforms compatibel zijn met deze betaalmethode, is eToro dat wel. Als zodanig kunt u Tezo’s zonder provisie met Paypal kopen!

Hoe Tezos 2021 te kopen – The Verdict

investeren in tezo's

Door dit te lezen hoe u de beginnershandleiding van Tezos kunt kopen, voelt u zich ongetwijfeld zelfverzekerd over het betreden van de markt.

Dat gezegd hebbende, raden we u aan dit te doen via een gerespecteerde en gereguleerde makelaar. Als u niet zeker weet waar u zich moet wenden, bedient eToro meer dan 18 miljoen klanten en kunt u Tezos kopen op een 100% commissievrije basis.

Bovendien wordt de cryptoprovider zwaar gereguleerd door CySEC, de FCA en ASIC, en geregistreerd bij FINRA.

Aanmelden duurt minder dan 10 minuten en de website is ongelooflijk gebruiksvriendelijk, waardoor deze ideaal is voor nieuwkomers.

eToro – Beste makelaar om Tezos XTZ te kopen

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen

Hoe gemakkelijk is het om Tezos te kopen?

Het is supergemakkelijk om Tezo’s te kopen. Maak je huiswerk, meld je aan bij een gereguleerde makelaar en plaats een bestelling.

Wat is de veiligste manier om Tezo’s te kopen??

De veiligste manier om Tezo’s te kopen, is in een gereguleerde ruimte. eToro wordt zeer gerespecteerd en gereguleerd door de FCA, CySEC, ASIC. De populaire makelaar is ook geregistreerd bij FINRA in de VS..

Kan ik $ 100 aan Tezo’s kopen??

Ja. Je kunt $ 100 aan Tezo’s kopen. We raden echter aan om regelmatig in uw handelsstrategie te investeren. Bij eToro kun je Tezos kopen vanaf $ 25

Kunt u geld verliezen op Tezos?

Ja. Als u op het verkeerde moment uitbetaalt en de markt onjuist voorspelt, verliest u geld. Als u de markt correct timt, verdient u geld.

Wat is het meeste dat Tezos waard is geweest??

De meeste Tezos ooit waard was $ 4,44, die het bereikte in augustus 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me