Hoe u geld kunt verdienen met cryptocurrency – een definitieve gids

Verdien geld met cryptocurrency

Van nul tot de beste investering van het decennium. Cryptocurrencies werden geboren tijdens een moeilijke financiële periode, en al snel werden ze de meest winstgevende investering met de grootste stijging van het decennium in vergelijking met rivalen.

In dit artikel krijgt u de mogelijkheid om cryptocurrencies achteraf te bekijken, een vooruitblik op de cryptomarkt op dit moment en de 5 beste strategieën om geld te verdienen met investeren in cryptocurrencies..

Cryptocurrency Retrospective

De eerste cryptocurrency was Bitcoin die in 2009 werd gelanceerd door Satoshi Nakamoto, van wie nog niet bekend is of het een individu of een groep mensen is die met dit idee op de proppen kwam. In hun beginjaren hadden cryptocurrencies geen substantiële waarde, maar geleidelijk begonnen ze te groeien. Ze werden in hun begindagen ook geconfronteerd met grote scepsis en kritiek en werden door verschillende personen vaak geïdentificeerd als broeinesten van criminele activiteiten.

Echter, na vele getijden, hacken gevallen zoals Mt. Gox-uitwisseling en vele andere uitdagingen, cryptocurrencies stegen en werden een voorbeeld van hoe te verdienen door erin te investeren.

bitcoin marktkapitalisatie

All-time Bitcoin-prijsgrafiek. Bron: Coinmarketcap

Cryptocurrencies bereikten een hoogtepunt in 2017 toen Bitcoin zijn hoogste punt ooit bereikte van $ 20.000. Gedurende hun bestaan ​​zijn veel mensen rijk geworden door te investeren in cryptocurrencies.

De Winklevoss tweeling, hebben bijvoorbeeld duizelingwekkende bedragen verdiend door in cryptocurrencies te investeren. In april 2013 was de prijs van Bitcoin $ 129 en de Winklevoss-tweeling had destijds $ 11 miljoen geïnvesteerd. Ze besloten hun investering aan te houden en de waarde ervan ging in 2017 naar meer dan $ 1 miljard toen Bitcoin de prijs van $ 11.700 overschreed. Bovendien besloten de Winklevoss-tweeling hun geld te investeren om wat nu bekend staat als de Gemini-uitwisseling te creëren.

Dit is slechts een van de vele andere voorbeelden, waarbij investeerders grote sommen geld hebben verdiend dankzij investeringen in cryptocurrencies.

Veel andere individuen hebben enorme hoeveelheden geld verdiend door in cryptocurrencies te investeren. Een ander voorbeeld is Roger Ver, die naar verluidt in totaal $ 520 miljoen verdiende door te investeren in crypto-startups.

Barry Silbert investeerde ook $ 16,8 miljoen toen de prijs van Bitcoin $ 350 was en bezit nu een volledige $ 268,8 miljoen van die investering.

Tim Draper ook in 2014 kocht 30.000 bitcoins. Destijds kostte Bitcoin $ 413. Nu is de waarde van deze bitcoins $ 215 miljoen. Hoewel er destijds veel scepsis was, trok Draper zijn investeringen niet terug, maar bleef ze HODLen, in de overtuiging dat Bitcoin op een dag de prijs van $ 10.000 zou bereiken. En Draper bleek gelijk te hebben.

We kunnen doorgaan met voorbeelden van investeerders die fortuinen hebben verdiend door in cryptocurrencies te investeren, maar als je meer wilt weten over wie de mensen zijn die miljonair zijn geworden door in Bitcoin te investeren, bekijk dan dit artikel.

Lees meer: ​​Top 9 Bitcoin-investeerders – Bitcoin Millionaires Investors

Klaar om in de cryptomarkt te duiken?

Crypto Outlook: kunt u geld verdienen met cryptocurrency?

Ja, je kunt geld verdienen met cryptocurrency! Hoewel, voor zover we hierboven hebben gezien, investeerders enorme bedragen hebben verdiend, worden cryptocurrencies nog steeds beschouwd als investeringen met een hoog winstpotentieel, waardoor er een hoge mate van risico.

Gedurende hun hele bestaan ​​zijn ze alle rivalen ontgroeid. Beleggers die hebben geïnvesteerd in cryptocurrencies hebben aanzienlijk meer verdiend dan beleggers die hebben geïnvesteerd in aandelen, obligaties of goud.

Cryptocurrencies zijn naar verluidt het afgelopen decennium met 9.000.000% gegroeid en zijn geselecteerd als de beste investering van het decennium. Het beste jaar tot dusver voor cryptocurrencies was 2017 toen Bitcoin zijn hoogste punt ooit bereikte van $ 20.089.

Tot 2017 waren grote bedrijven terughoudend om in Bitcoin te investeren of cryptocurrency-services te lanceren. Maar dat veranderde toen CBOE Global Markets in hetzelfde jaar het handelsplatform voor Bitcoin-futures lanceerde.

Bovendien zijn er momenteel 7592 cryptocurrencies en is de totale marktkapitalisatie van cryptovaluta $ 404.955.125.177.

Cryptocurrencies zijn vluchtig en bieden dus veel winstkansen. 2020 was een indrukwekkend jaar voor cryptocurrencies. Ze ervaarden een inzinking als gevolg van de COVID-19-pandemie die daarna opliep, en nu staat Bitcoin rond de $ 15.000.

Dit jaar hebben grote bedrijven besloten om in de wereld van cryptocurrencies te duiken. Microstrategy en Grayscale hebben miljoenen dollars geïnvesteerd in cryptocurrencies. Maar het grootste nieuws was dat Paypal cryptodiensten begon aan te bieden.

De betrokkenheid van Paypal gaf tenslotte het zegel aan het feit dat cryptocurrencies groeien en steeds meer onderdeel worden van het wereldwijde financiële systeem en dat ze de toekomst van geld zijn..

Net zoals degenen die 10 of 5 jaar geleden niet hebben geïnvesteerd er nu spijt van hebben, lijkt het erop dat degenen die vandaag niet investeren, er de komende 5 of 10 jaar spijt van zullen krijgen. Als deze trend doorzet, zullen cryptocurrencies zeker hun waarde verhogen en door iedereen echt geaccepteerd worden als een waardeopslag.

Dus door te kijken naar de manier waarop dingen zijn ontwikkeld voor cryptocurrencies en hoe de dingen gaan, kunnen we concluderen dat er enorme kansen zijn om geld te verdienen door te investeren in de cryptomarkt..

Voor meer Crypto-prijsvoorspellingen:

Voorspelling van de prijs van Bitcoin

Ethereum-prijsvoorspellingsvoorspelling

Ripple prijsvoorspelling voorspelling

Voorspelling van de Bitcoin Cash-prijs

Litecoin-prijsvoorspelling

TRON-prijsvoorspellingsvoorspelling

Hoe u geld kunt verdienen met cryptocurrency: 5 strategieën om te overwegen

strategieën om geld te verdienen met cryptocurrency-handel

Er zijn verschillende manieren om winst te maken door geld te verdienen met crypto en door te investeren in de cryptomarkt. De volatiliteit van cryptocurrencies biedt winstkansen voor zowel beginners als ervaren handelaren.

Hieronder presenteren we vijf strategieën om te profiteren met cryptocurrencies.

1. Investering op lange termijn

Dit is de meest populaire en acceptabele strategie voor iedereen. Tegelijkertijd is het de gemakkelijkste manier voor beginners, omdat je alleen een bepaald bedrag in je favoriete munt moet investeren en lang moet wachten tot die munt in waarde stijgt..

De bovenstaande voorbeelden lieten ons zien hoe investeerders veel geld hebben verdiend door deze strategie toe te passen, die in zijn oorsprong heel eenvoudig is. Als u bijvoorbeeld in de eerste vier jaar van zijn bestaan ​​in Bitcoin hebt geïnvesteerd, zou u nu enorme winsten behalen, aangezien Bitcoin in het afgelopen decennium een ​​stijging van 9.000.000% heeft gezien, wat alledaags is, als u erover nadenkt..

Deze strategie blijft een goede optie voor winst omdat cryptocurrencies volgens experts naar verwachting in de nabije toekomst in waarde zullen stijgen..

Heeft u overwogen te investeren in de cryptomarkt?

2. Daghandel

Daghandelstrategie heeft meer de voorkeur van experts. Degenen die ervaring hebben met het verhandelen van cryptocurrencies en die het ambacht onder de knie hebben, kunnen op deze manier winst maken.

Je moet weten hoe je grafieken moet lezen, technische analyse moet kennen en de bewegingen van kandelaars goed moet begrijpen. Als je deze methode wilt toepassen, moet je al heel lang bij cryptocurrencies zijn, want op deze manier kun je voorspellen waar de markt naartoe gaat en investeer je je geld op de juiste manier.

Omdat de prijs van cryptocurrencies gedurende de dag vaak op en neer beweegt, kopen traders laag en verkopen ze hoog. Dit zijn misschien geen enorme inkomsten, maar als ze aan het einde van de maand worden berekend, leveren ze aanzienlijke winsten op.

3. Handelen met Contract For Difference (CFD’s)

Handelen met CFD’s betekent dat u een contract moet sluiten met een makelaar. De term CFD staat voor Contract For Difference. Met het contract dat een handelaar sluit met een makelaardij, wordt het voor die handelaar mogelijk om te profiteren van Bitcoin of andere crypto’s zonder de eigenaar te hoeven zijn..

Het goede aan deze methode is dus dat u alleen speculeert op prijsbewegingen van cryptocurrency en verdient aan het verschil tussen hun instap- en uitstapprijsniveaus. En aangezien u dan geen cryptocurrency zult bezitten, hoeft u zich geen zorgen te maken over waar u deze kunt opslaan of over de beveiliging ervan..

U kunt een long- of shortpositie innemen, afhankelijk van of u verwacht dat de prijs van een activum zal stijgen of dalen. Daarom bieden CFD’s u de mogelijkheid om te profiteren van zowel stijgende als dalende prijsbewegingen in onderliggende crypto-activa.

Let op: CFD’s zijn complexe instrumenten en lopen het risico geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking.

4. Arbitrage voor cryptovaluta

Verschillende cryptobeurzen hebben voor een klein percentage verschillende cryptoprijzen. Hoewel het op het eerste gezicht onmogelijk lijkt om toe te passen, met een echte focus en goed gedaan onderzoek, kunt u cryptocurrencies kopen op beurzen die er lagere prijzen voor hebben en ze verkopen op beurzen met hogere prijzen..

Om dit beter te begrijpen, kunnen we een voorbeeld nemen. U kunt Bitcoin kopen op Binance, die Bitcoin kan vermelden voor $ 8800, en u kunt het verkopen op Coinbase, die Bitcoin mogelijk heeft vermeld voor $ 9000, en de winst blijft voor u..

Men kan zich afvragen of dit legaal is? Dit is volkomen legaal omdat u iets doet dat alle handelaren doen; kopen en verkopen, alleen op verschillende beurzen.

5. Mijnbouw van cryptocurrencies

De 5e optie die we hebben gekozen, is het delven van cryptocurrencies. Om fiat-valuta te creëren, moet deze door de overheid worden gedrukt. Als het om cryptocurrencies gaat, worden ze niet afgedrukt omdat het virtuele valuta’s zijn, maar ze worden gedolven door cryptomijnwerkers.

Mijnbouw was vroeger heel gemakkelijk, en iedereen kon het vanuit huis doen via hun computer. Nu is mijnbouw gecompliceerd, en er zijn cryptomijnbouwbedrijven over de hele wereld die zeer geavanceerd zijn omdat ze uitzonderlijke technologie nodig hebben en veel energie verbruiken.

Anders lossen mijnwerkers moeilijke wiskundige problemen op en worden ze beloond met Bitcoin voor het oplossen van die problemen. U kunt bij u thuis een mijnbouwinstallatie bouwen als u zich het vereiste computersysteem kunt veroorloven en als u zich de elektriciteitskosten kunt veroorloven.

In feite is de beste manier om zogenaamde cloud mining te beoefenen. Cloud mining is heel gemakkelijk omdat er geen kosten aan verbonden zijn. Met cloud mining kunt u de apparatuur leasen bij een andere aanbieder, of u kunt aandelen kopen zonder dat u hardware hoeft te bezitten.

Leer cryptocurrency-handelsstrategieën bij Trading Education

Alle bovengenoemde strategieën kunnen worden geleerd in de cursussen die we hier bij Trading Education hebben voorbereid. Ons doel is om u voor te bereiden op uw pad om zo succesvol mogelijk te handelen.

Ons platform is heel gemakkelijk te gebruiken. U profiteert van de bredere handelsgemeenschap bij Trading Education. We nemen het lesgeven niet als vanzelfsprekend aan, maar we zijn toegewijd en we geven les met volle passie. Bekijk hier onze handelscursussen.

Behalve dat we het handelen in cryptocurrencies leren, leren we ook het handelen in forex en aandelen. U kunt hier handelsquizzen en gratis e-boeken vinden.

Start uw crypto-handelsavonturen met eToro

eToro is een toonaangevend wereldwijd handelsplatform voor cryptocurrencies, indexen, grondstoffen, valuta’s en aandelen. eToro wordt volledig gereguleerd door relevante instellingen.

eToro werd gelanceerd in 2007, en het is een handelsbedrijf dat belang hecht aan cryptocurrency, en heeft tot op heden meer dan 12 miljoen gebruikers wereldwijd.

eToro biedt tal van producten. De eerste, eToro.com, is een handelsplatform voor het investeren in cryptocurrencies. In tegenstelling tot andere platforms kunt u op eToro.com andere handelaren volgen en kopiëren. Hun CryptoPortfolio is ook uniek, waardoor u zonder kosten op lange termijn kunt investeren in de meest populaire cryptocurrencies..

In 2018 kwam eToro uit met eToroX – Een volledig gereguleerde cryptocurrency-uitwisseling die eigenlijk hun derde product is. Met eToroX hebt u toegang tot de activa die u verhandelt en kunt u deze opnemen, en het is een geavanceerde, alleen cryptovaluta die perfect is voor meer ervaren handelaren.

Al met al is eToro een geweldige plek waar u kunt genieten van uw handelsavonturen, of u nu een beginner bent of een ervaren handelaar. eToro is een eenvoudig te gebruiken platform dat uitstekend werk verricht waardoor mensen cryptocurrencies kunnen verhandelen.

eToro – De beste cryptocurrency-uitwisseling voor zowel investeerders als handelaren

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

Belangrijkste punten

Als u zich iets herinnert van Hoe u geld kunt verdienen met cryptocurrency, maak er dan deze kernpunten van.

  • Cryptocurrencies hadden in het begin geen waarde, maar geleidelijk begonnen ze te groeien.
  • Cryptocurrencies bereikten een hoogtepunt in 2017 toen Bitcoin zijn hoogste punt ooit bereikte van $ 20.000.
  • De Winklevoss-tweeling, Roger Ver en Barry Silbert zijn drie van de vele investeerders die enorme bedragen hebben verdiend door in cryptocurrencies te investeren.
  • Langetermijninvesteringen in cryptocurrency zijn over het algemeen winstgevend gebleken.
  • Daghandelaren kunnen geld verdienen met het verhandelen van cryptocurrencies, omdat ze vluchtig zijn.
  • Handelen in CFD’s en crypto-arbitrage zijn twee andere methoden om geld te verdienen met cryptocurrencies.
  • Cloud mining is de gemakkelijkste manier om cryptocurrencies te minen, omdat er geen specifieke hardware voor nodig is en het betaalbaar is.

Bovendien is het fascinerend om op te merken dat zelfs degenen die ooit kritiek hadden op cryptocurrencies, nu de meest prominente investeerders zijn. J.P. Morgan bekritiseerde Bitcoin bijvoorbeeld altijd hard, en nu hebben ze er activa in geïnvesteerd.

Dit is een indicatie dat cryptocurrencies speciale tijden doormaken, en hun impact groeit.

We hopen dat dit artikel over Hoe u geld kunt verdienen met cryptocurrency – een definitieve gids is nuttig geweest en heeft u gemotiveerd om te beginnen met investeren in de cryptocurrency-markt. Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de cryptomarkt met Trading Education om de beste handelsmogelijkheden te ontdekken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me