Investeren in Bitcoin Cash: wat zal de Bitcoin Cash-prijs in 2021 drijven?

Een analytische gids voor investeren in Bitcoin Cash in 2021

Waar gaat de Bitcoin Cash BCH-prijs naartoe in 2021??

Wat gebeurt er met de Bitcoin Cash-prijs in 2021? Cryptocurrencies zijn enorm populair geworden. Beleggers hebben zich echter altijd afgevraagd wat de prijs van Bitcoin Cash echt drijft?

Vooral in deze tijd dat het artikel wordt geschreven, maken cryptocurrencies een enorme groei door, waarbij Bitcoin aan de top bijna het record van 2017 breekt..

Als u snel en gemakkelijk Bitcoin Cash wilt kopen, kunt u met 0% commissie, check out eToro Exchange!

Maar wat drijft de Bitcoin Cash-prijs echt??

Er zijn hoofdzakelijk drie factoren die de Bitcoin Cash-prijs bepalen:

 1. Vraag en institutioneel bewustzijn
 2. Correlatie met Bitcoin
 3. Het potentieel om een ​​toonaangevende online betalingstool te worden

Hier bij Trading Education hebben we deze drie factoren geanalyseerd en hieronder zullen we u in meer details laten zien wat we hebben ontdekt.

Als u in detail geïnformeerd wilt worden over de prijsvoorspelling van Bitcoin Cash, bekijk dan deze gedetailleerde prijsvoorspellingsvoorspelling voor Bitcoin Cash..

Waarom Bitcoin Cash?

Waarom zouden beleggers moeten overwegen om in Bitcoin Cash te investeren??

Bitcoin Cash behoort in zekere zin tot de groep nieuwe cryptocurrencies omdat het op 24 juni 2017 uitkwam. Dus precies in het jaar van de cryptocurrency-boom.

Bitcoin Cash is een vork van Bitcoin, wat betekent dat het in eerste instantie uitkwam als de tweede versie van Bitcoin. De lanceringsprijs was $ 543, om na vijf maanden naar het hoogste record in zijn geschiedenis van $ 3.556 te gaan.

Hoewel Bitcoin Cash een afsplitsing van Bitcoin is, betekent dit niet dat hun prijzen op dezelfde manier bewegen. Bitcoin Cash, ook wel bekend als Bcash, is in 2018 opgesplitst in Bitcoin Cash en Bitcoin SV.

Bitcoin Cash wordt gerangschikt als de 5e grootste cryptocurrency, net achter Tether, dat op de 4e plaats staat. De marktkapitalisatie is voorlopig $ 5.151.746.834.

Op het moment van schrijven heeft Bitcoin Cash een drastische waardestijging doorgemaakt, te midden van de recente algemene prijsstijgingen van cryptocurrency. De prijs van Bitcoin Cash is momenteel 345,21 en experts voorspellen een voortdurende stijging van de munt, waardoor het een goede investeringsoptie is voor investeerders.

bch prijsgrafiek

All-time Bitcoin Cash-prijsgrafiek. Bron: Muntenmarktdop

Zou u overwegen om in te investeren Bitcoin Cash BCH?

Wat drijft de Bitcoin Cash-prijs?

Cryptocurrencies worden nu gezien als een veilige haven, of digitaal goud, aangezien er in 2020 een enorme institutionele investering was, met Paypal aan het roer, dat besloot cryptodiensten aan te bieden en Bitcoin in grote hoeveelheden koopt.

“Terwijl centrale banken doorgaan met het drukken van meer geld om de financiële neergang te verzachten, zijn beleggers op zoek naar activa die dienen als afdekking en bitcoin lijkt het antwoord te zijn”, aldus Konstantin Anissimov, uitvoerend directeur van de in Londen gevestigde cryptocurrency exchange CEX. Onafhankelijk.

Cryptocurrencies maken momenteel een bull-run door, beweren sommige experts.

Maar laten we eens kijken wat de prijs van Bitcoin Cash echt beïnvloedt?

3 factoren zullen de prijs van Bitcoin Cash in 2021 bepalen

Factor 1: vraag en institutioneel bewustzijn

Het doel van Bitcoin Cash als blockchain is om de toonaangevende online betalingstool te worden. Dus als een veel competentere blockchain dan Bitcoin zelf, vindt Bitcoin Cash in de praktijk meer toepassing. Bitcoin Cash verwerkt transacties sneller dan Bitcoin en ook tegen lagere kosten.

Omdat het als zodanig perfect is, bestaat de mogelijkheid dat verschillende financiële bedrijven het in nog grotere mate zullen overnemen, waardoor de prijs wordt beïnvloed en de waarde toeneemt. Omdat, zoals de basisregel van de economie zegt; naarmate de vraag toeneemt, neemt ook de prijs toe.

Factor 2: correlatie met Bitcoin

Altcoins zijn gecorreleerd met Bitcoin, en bijgevolg, wanneer de prijs van Bitcoin verandert, heeft dit ook invloed op de prijs van altcoins. Bitcoin Cash is een van de altcoins die meestal gecorreleerd is met Bitcoin. Als we de periode april-juni 2019 als voorbeeld nemen, toonde Bitcoin Cash correlaties tussen 74% en 82% met Bitcoin.

Correlatie tussen Bitcoin en altcoins van april-juni 2019. Bron: CoinTelegraph

Gerenommeerde cryptocurrencies zoals Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, NEO, Monero en XRP zijn altijd sterk gecorreleerd met het gedrag van Bitcoin. Beleggers zullen Bitcoin Cash dus als een goede investering beschouwen, in bullish tijden, omdat er goede kansen zijn voor hoge rendementen.

Factor 3: The Potential of Leading online payment tool

Kan Bitcoin Cash de belangrijkste blockchain worden voor online betalingen??

Zoals eerder vermeld, is Bitcoin Cash een meer competente blockchain dan Bitcoin zelf, met snellere transacties en lagere kosten. Daarom heeft Bitcoin Cash het potentieel om de belangrijkste blockchain voor online betalingen te worden.

Interessant genoeg was het ding dat op de harde vork duwde de opsplitsing van ontwikkelaars in twee groepen. Eén groep wilde een belasting van 8 procent heffen op Bitcoin Cash-mijnbouw, met als doel dat de 8 procent zou worden herverdeeld om de ontwikkeling van het protocol te financieren..

Bitcoin Cash Node steunde het idee niet, kreeg dus meer steun en werd de winnaar van de blockchain door niet te beslissen om hun gemeenschap te belasten. Dit zal waarschijnlijk van invloed zijn op de prijs die het opdrijft, aangezien er meer mensen zullen zijn die bereid zullen zijn om de munt te kopen.

Hoewel Bitcoin Cash controversieel is geweest, heeft het zijn eigen supportersclub die de laatste tijd actief is en de munt promoot.

Klaar om in te investeren Bitcoin Cash BCH?

Hoe te investeren in Bitcoin Cash voor 2021

Gezien de hierboven genoemde factoren, kunnen we concluderen dat de prijsbeweging van Bitcoin Cash zal afhangen van de vraag en van het reële potentieel van zijn blockchain om in de nabije toekomst de belangrijkste online betalingstool te worden..

Bovendien weet Bitcoin Cash te verrassen. Als we teruggaan in het eerste kwartaal van 2019, had Bitcoin Cash binnen zes maanden een groei van meer dan 200% gekend. Gedurende deze periode groeide Bitcoin Cash enorm omdat het op grote schaal werd toegepast, en de infrastructuur werd versterkt.

bitcoin cash prijsgrafiek

Bitcoin Cash (BCH) -markten waren in de eerste zes maanden van 2019 met 213% gestegen. Bron: Bitcoin.com

Enkele van de beurzen waar Bitcoin Cash het meest handelt, zijn Binance, Digifinex, Hitbtc, Coinbase, Bitstamp en Bitforex.

Maar hoeveel gaat de Bitcoin Cash-prijs in 2021??

“De redenen waarom ik in 2011 begon te investeren in Bitcoin, zijn exact dezelfde redenen waarom ik vandaag in Bitcoin Cash investeer”, Roger Ver, de mede-maker van Bitcoin Cash getweet terug in 2018, wat erop wijst dat Bitcoin Cash de komende jaren iets vergelijkbaars met Bitcoin zou kunnen ervaren.

Ver is optimistisch over Bitcoin Cash en heeft erop gewezen dat de blockchain echt de belangrijkste tool voor online betalingen zou kunnen zijn.

Er zijn verschillende gedachten over de prijsvoorspelling van Bitcoin Cash. Ver gelooft bijvoorbeeld dat de Bitcoin Cash-prijs zal verdubbelen en in november 2021 $ 500 zal bereiken.

Verder, Digitalcoin is nog optimistischer en voorspelt dat de prijs van Bitcoin Cash in januari 2021 boven de $ 1000 zal uitkomen.

bitcoin contante prijsvoorspellingstabel

Prijsvoorspelling Bitcoin Cash voor 2021. Bron: Digitalcoin

Volgens deze voorspellingen, die echt optimistisch zijn, is het veilig om te zeggen dat Bitcoin Cash in 2021 een goede investeringsoptie is voor investeerders..

Als u in detail geïnformeerd wilt worden over de prijsvoorspelling van Bitcoin Cash, bekijk dan deze gedetailleerde prijsvoorspellingsvoorspelling voor Bitcoin Cash..

Bitcoin Cash-prijs na 2021

Bitcoin Cash zal zich volgens voorspellingen na 2021 anders gedragen. Lange voorspelling voorspelt dat Bitcoin Cash tegen het einde van 2023 zelfs $ 75 zal bereiken, wat wijst op een pessimistische langetermijnvoorspelling van Bitcoin Cash.

Maar op de lange termijn is Digitalcoin optimistischer door te voorspellen dat de prijs van Bitcoin Cash in december 2026 oploopt tot $ 1.401,82..

bitcoin cash prijstabel

De prijs van Bitcoin Cash zou tegen december 2026 $ 1.401 kunnen bereiken. Bron: Digitalcoin

Waar het op neerkomt: is Bitcoin Cash een goede investeringsoptie voor investeerders??

Welnu, volgens de hierboven genoemde voorspellingen zal Bitcoin Cash in 2021 een opwaartse fase doormaken om direct na hetzelfde jaar naar beneden te gaan. Maar dan zal het tegen 2026 nieuwe hoogten bereiken. We kunnen dus concluderen dat Bitcoin Cash een goede investeringsoptie is voor investeerders die geduld hebben met HODL..

Leer investeren in Bitcoin Cash

Omdat we door een fase gaan waarin cryptocurrencies sneller groeien, is het erg belangrijk om te leren handelen als een vaardigheid, omdat de voordelen in de nabije toekomst enorm kunnen zijn. Zoals Warren Buffett zei: “Hoe meer je leert, hoe meer je verdient”.

Met de institutionele adoptie die zal plaatsvinden, zal het niet verwonderlijk zijn dat cryptocurrencies in de toekomst een vitaal onderdeel van de wereldeconomie zullen zijn. Daarom hebben we hier bij Trading Education onze cursussen zo voorbereid dat we u met de best mogelijke vaardigheden voorbereiden om te profiteren van het handelen en investeren in cryptocurrencies. Word lid van de grote handelsacademie hier bij Trading Education en rust jezelf uit met de beste kennis en vaardigheden om te handelen.

Bekijk hier onze cryptohandelcursussen.

Begin met investeren in Bitcoin Cash met eToro

Op dit moment dat cryptocurrencies een drastische toename doormaken, zijn er veel cryptocurrency-uitwisselingen ontstaan. Toch is het moeilijk om er zo een te vinden eToro die aan alle voorwaarden voldoet als het om handelen gaat.

Nu u weet welke factoren de Bitcoin Cash-prijs in 2021 kunnen sturen, als u zich geïnspireerd voelt om te gaan investeren in Bitcoin Cash BCH, of als dit artikel wat extra inzicht heeft gegeven in uw bestaande handelskennis, bent u wellicht blij te weten dat etoro biedt de mogelijkheid om te handelen met Crypto-activa, inclusief Bitcoin Cash, en CFD’s tot 90+ cryptocurrencies.

eToro – Koop Bitcoin Cash met 0% commissie

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Bitcoin Cash-prijs – belangrijkste punten

 • Bitcoin Cash is uitgebracht in 2017 en het is een afsplitsing van Bitcoin.
 • Bitcoin Cash wordt gerangschikt als de 5e grootste cryptocurrency, net achter Tether.
 • Drie factoren die de prijs van Bitcoin Cash bepalen, zijn de vraag en het institutionele bewustzijn, de correlatie met Bitcoin en het potentieel om een ​​toonaangevende online betalingstool te worden..
 • De lanceringsprijs van Bitcoin Cash was $ 543, om na vijf maanden naar het hoogste record in zijn geschiedenis van $ 3.556 te gaan.
 • Bitcoin Cash is een meer competente blockchain dan Bitcoin zelf, en het heeft het potentieel om de belangrijkste blockchain voor online betalingen te worden.
 • In het eerste kwartaal van 2019 kende Bitcoin Cash een groei van meer dan 200% binnen 6 maanden.
 • Volgens Digitalcoin zou Bitcoin Cash in januari 2021 meer dan $ 1000 kunnen bedragen.
 • Longforecast voorspelt dat Bitcoin Cash tegen het einde van 2023 zelfs $ 75 zal bereiken.
 • Digitalcoin voorspelt dat de prijs van Bitcoin Cash in december 2026 zal stijgen tot $ 1.401,82.
 • Bitcoin Cash is een goede investeringsoptie voor investeerders die geduld hebben met HODL en rendement behalen tegen 2025-2026.

We hopen dat dit artikel het u duidelijker heeft gemaakt waar de prijs van Bitcoin Cash zou zijn georiënteerd in termen van waarde. En tot slot, als je dit artikel met plezier hebt gelezen, deel het dan, want er is misschien iemand anders die er baat bij kan hebben.

Lees verder:

Voors en tegens van investeren in Bitcoin Cash

Is Bitcoin Cash een goede investering??

Disclaimer: cryptocurrencies zijn zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt gevaar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me