IOTA-prijsvoorspellingsvoorspelling – Hoeveel zal IOTA waard zijn in 2021 en daarna ??

IOTA (MIOTA) Prijsvoorspellingsvoorspelling:

Hoeveel zal IOTA waard zijn in 2021 en daarna?

Zal IOTA omhoog gaan of crashen? Lees onze IOTA MIOTA-prijsvoorspelling 2021-2025

Op jacht naar IOTA-voorspelling 2021-2025? Of worstelde u met het beantwoorden van de vraag ‘is IOTA een goede investering? Je bent op de juiste plek. We delen de beste IOTA-prijsvoorspellingen voor 2021 en daarna. we bekijken IOTA (MIOTA) om erachter te komen wat de experts te zeggen hebben over de toekomstige prestaties en hoeveel IOTA waard zal zijn in 2021 en daarna.

De internet van dingen (IoT) is een van de belangrijkste technologische vorderingen van de afgelopen jaren. Van smartwatches en fitnesstrackers tot zelfrijdende auto’s, IoT betekent dat bijna elk apparaat deel kan uitmaken van een digitaal ecosysteem. Dit maakt het gemakkelijk om verbinding te maken met een verscheidenheid aan verschillende machines – of het nu gaat om slimme producten in huis of machines in de productiesector.

IOTA (MIOTA) is het platform en de native cryptocurrency die tot doel heeft transacties tussen apparaten in het IoT-netwerk te vergemakkelijken. Met een marktkapitalisatie van $ 697.785.265 en een prijs van $ 0,251044, staat het momenteel gerangschikt als de 29e grootste crypto ter wereld. Het is misschien nog niet een van de belangrijkste cryptocurrencies, maar zou binnen de komende 5 jaar kunnen veranderen?

Als u zich afvraagt ​​‘is IOTA een goede investering?’, Bent u bij ons aan het juiste adres. In dit artikel gaan we enkele van de meest overtuigende IOTA-prijsvoorspellingen voor 2021-2025 onderzoeken. Of u nu overweegt om het actief aan uw portefeuille toe te voegen of al in de altcoin heeft geïnvesteerd, lees verder om erachter te komen wat de toekomst zou kunnen brengen voor IOTA.

Als je IOTA snel en gemakkelijk wilt kopen of erin wilt investeren, met 0% commissie, kijk dan eens eToro Exchange!

Wat is IOTA (MIOTA)?

Zoals we in de inleiding hebben aangestipt, is IOTA een gedistribueerd grootboek dat het voor mensen mogelijk maakt om transacties tussen apparaten in het IoT-ecosysteem te maken (en vast te leggen). In tegenstelling tot de meeste andere cryptocurrencies, vertrouwt IOTA niet op een blockchain. In plaats daarvan gebruikt het wat bekend staat als een gedecentraliseerd Gerichte acyclische grafiek (DAG).

Een DAG gebruikt knooppunten in plaats van blokken. Hoewel blockchains erg kwetsbaar kunnen zijn voor aanvallen (bijvoorbeeld door de aanvalsmethode van 51% te gebruiken), worden DAG’s over het algemeen als veiliger beschouwd. Dit komt doordat ze verschillende ketens van knooppunten naast elkaar laten bestaan ​​en met elkaar verbinden, wat resulteert in een ondoordringbaarder systeem. Om dezelfde reden zijn ze ook beter schaalbaar dan de meeste blockchain-gebaseerde platforms.

Net als de relatie tussen Ethereum en Ether (of Cardano en ADA), is het belangrijk om te onthouden dat IOTA de naam is van het DAG-platform, terwijl MIOTA de naam is van de native cryptocurrency. De crypto werd in 2015 opgericht door David Sønstebø, Dominik Schiener, Sergey Ivancheglo en Serguei Popov. Ze hoopten dat MIOTA zowel consumenten als professionals een gemakkelijke manier zou bieden om geld te betalen aan het IoT-ecosysteem – bijvoorbeeld om boodschappen te kopen via een slimme koelkast of om een ​​slimme auto met benzine te vullen..

In de afgelopen jaren heeft IOTA een aantal spraakmakende partnerschappen gesloten die de legitimiteit van haar bedoelingen hebben vergroot. Enkele van de meest indrukwekkende partnerschappen zijn met:

 • Bosch, het ingenieursbureau voor huishoudelijke apparaten
 • Airbus
 • Oranje
 • Fujitsu
 • Schneider Electric
 • NTNU (de Norweigan University of Science and Technology)
 • Accenture

IOTA-prijsvoorspellingen op korte termijn: 2021

IOTA-prijsvoorspelling voor 2021

Wat voorspellen crypto-experts voor IOTA (MIOTA) in 2021?

Nu het internet der dingen steeds krachtiger wordt, voorzien veel crypto-analisten een potentiële groei voor de prijs van MIOTA. Cryptocurrencies zijn echter notoir vluchtig, en MIOTA is niet anders – dus als u overweegt om het actief aan uw portefeuille toe te voegen, is het belangrijk om uw eigen onderzoek te doen om op de hoogte te blijven van de cryptocurrency-trends..

Zoals we kunnen zien in de onderstaande grafiek, het cryptoplatform Portemonnee Investeerder heeft voorspeld dat de prijs van MIOTA een enorme sprong zal maken in het begin van 2021 en voor het eerst sinds 2018 $ 1 zal overschrijden. Hoewel deze piek niet lang zal duren, zal de prijs hoger blijven dan de huidige waarde van $ 0,251044 voor het grootste deel van het jaar, ondanks duidelijke inzinkingen en beklimmingen:

iota-prijsvoorspellingsgrafiek

Het algoritme van WalletInvestor voorziet een meer bearish run tegen het einde van 2021, dus als u de voorkeur geeft aan posities op middellange termijn, is dit zeker iets om in gedachten te houden – of u nu kiest om uw MIOTA tegen een hogere prijs te verkopen of uw activa in 2020. Maar zijn andere cryptoplatforms het eens met deze projectie??

Beesten ruilen heeft een iets andere kijk op de prijs van IOTA (MIOTA) in 2021. De projecties zijn veel minder volatiel dan die van WalletInvestor, met een hoge mate van consistentie tussen maanden. Op het moment van schrijven is Trading Beasts zelfs van mening dat de gemiddelde prijs van MIOTA gedurende het hele jaar zou kunnen variëren tussen $ 0,32 en $ 0,35, met de hoogste waarde van $ 0,3512678 in december..

Ondertussen, Previsioni Bitcoin heeft een nog optimistischere kijk. Het cryptocurrency-platform gelooft dat de tweede helft van 2021 een opwindende groei zou kunnen inluiden, waarbij de prijs van MIOTA omhoogschiet naar meer dan $ 2!

miota prijsvoorspelling grafiek 2021

Zoals we kunnen zien in de grafiek van Previsioni Bitcoin, zou MIOTA het jaar kunnen beginnen met een prijs van $ 0,333165 (vergeleken met de huidige prijs van $ 0,251044) voordat het vanaf maart een bullish run zou krijgen. Dit zal escaleren in juli wanneer MIOTA meer dan $ 0,5 zal bedragen en zal blijven stijgen. Tegen december 2021 zal de prijs van de cryptovaluta bijna verviervoudigd zijn en voor het begin van 2022 maar liefst $ 2,01402 bereiken..

Hoewel deze waarde nog steeds minder is dan de helft van MIOTA’s hoogste punt ooit (ATH) van $ 5,3484, die het in 2018 bereikte, moeten de voorspellingen van Previsioni Bitcoin welkom nieuws zijn voor huidige IOTA-investeerders. Op zijn website beweert het platform dat het gelooft dat de voortdurende acceptatie van cryptocurrency een drijvende factor zou kunnen zijn in het succes van MIOTA.

Klaar om in te investeren IOTA (MIOTA)?

IOTA-prijsvoorspellingen op lange termijn: 2022-2025

Wat voorspellen crypto-experts voor IOTA (MIOTA) in 2022 en daarna??

Veel investeerders zijn benieuwd wat de komende 5 jaar in petto kunnen hebben voor de prijs van IOTA (MIOTA).

Als u op zoek bent naar een IOTA-prijsvoorspelling voor 2025, of u zich zelfs afvraagt ​​‘moet ik in IOTA investeren?’, Zullen we deze cryptocurrency-trends waarschijnlijk na 2021 zien aanhouden? Als u liever een langetermijnpositie inneemt en op zoek bent naar meer IOTA-prijsvoorspellingen, lees dan verder. In dit gedeelte van het artikel hebben we verzameld wat topcrypto-experts verwachten dat er zal gebeuren met de prijs van MIOTA in 2022-2025.

Volgens DigitalCoinPrice, de langetermijnvooruitzichten voor de prijs van MIOTA zijn relatief optimistisch. Het cryptoplatform voorziet een stijgende trend in de nadering van 2025, zoals we kunnen zien in de onderstaande grafiek:

iota miota grafiek

Als je je ooit hebt afgevraagd ‘zal IOTA ooit $ 1 bereiken?’, Zouden deze voorspellingen goed nieuws moeten zijn. Het algoritme van DigitalCoinPrice voorspelt dat MIOTA in juni 2024 $ 1,038628 waard zal zijn, wat uiteindelijk de weg vrijmaakt voor waarden van $ 1,240920 in november 2025. (Hoewel het vermeldenswaard is dat juli, augustus, september en oktober 2024 een opmerkelijke prijsdip kunnen zien. zal deze periode moeten doorstaan ​​om te profiteren van potentiële winsten later in dat jaar en het volgende).

PrimeXBT is van mening dat we een nog sterkere groei zouden kunnen zien. Volgens zijn interne technische analyse heeft het platform de volgende voorspellingen gedaan voor de prijs van IOTA 2022-2025:

iota met kop en schouders prijspatroon

Als onderdeel van zijn technische analyse identificeerde PrimeXBT een ‘enorm kop en schouders triple bottom’-patroon dat de prijs van MIOTA lijkt te volgen. Een kop en schouderspatroon treedt op wanneer een activum een ​​reeks bullish en bearish runs ondergaat. Op een kaart wordt dit visueel weergegeven door drie pieken, waarvan de eerste en derde dezelfde hoogte hebben en de middelste de grootste. Dit zijn de drie groene omgekeerde driehoeken die we kunnen zien in de bovenstaande grafiek van PrimeXBT.

Door dit patroon te volgen, heeft het platform voorspeld dat de prijs van MIOTA waarschijnlijk ergens na mei 2021 zal stijgen. Op zijn website staat: $ 3 per MIOTA-token, maar het bullish momentum zou zich kunnen verruimen en de asset tegen 2025 naar een nieuwe piek kunnen brengen ”. Als dit correct is, en we zien inderdaad ‘een nieuwe piek’, betekent dit dat de prijs van MIOTA mogelijk hoger zou kunnen zijn dan de vorige ATH van $ 5,3484.

Dit is een voorspelling dat Coinswitch.com eens zijn met. De website verwacht dat de prijs van MIOTA “exponentieel zal groeien” in de komende vijf jaar en heeft de verbluffend optimistische voorspelling gedaan dat het voor het einde van 2025 $ 9,847 waard zal zijn. behoren tot de top 10 van grootste cryptocurrencies ter wereld. Tegen 2030 verwacht het een waarde van $ 12,43 – wat meer dan het dubbele is van de vorige ATH.

Als langetermijninvestering verwacht het dat IOTA veel beter zou kunnen presteren. Volgens zijn voorspellingen zou de waarde van de IOTA (MIOTA) -tokens tegen het einde van 2020 kunnen stijgen tot $ 0,35, oplopend tot $ 0,80 in 2021 en tegen 2025 een gemiddelde prijs van $ 4,20 bereiken..

Conclusie: IOTA (MIOTA) prijsvoorspellingsvoorspelling

De onderstaande voorspellingscijfers schetsen enkele van de Potentieel hoog en laag van IOTA-prijsvoorspellingsprognoses in 2020, 2021, 2022, 2023 en 2025+ aangeboden door technische analisten en branchedeskundigen.

Jaar Hoog Laag
2020 $ 0,42 $ 0,008
2021 $ 0,81 $ 0,23
2022 $ 1,22 $ 0,45
2023 $ 2,32 $ 1,20
2025+ $ 6,35 $ 2,90

Hoe is de prijs van IOTA in de loop van de tijd veranderd??

Om de geldigheid van deze IOTA-voorspellingen te begrijpen, is het belangrijk om de prestaties uit het verleden van de prijs van MIOTA te analyseren. Omdat IOTA echter een relatief nieuw bezit is, hebben investeerders geen jaren en jaren geschiedenis om te analyseren – maar desalniettemin heeft de prijs van MIOTA verschillende veranderingen ondergaan sinds het IOTA-netwerk in 2016 live ging..

We kunnen deze veranderingen zien in de volgende grafiek van Nomics

iota-prijsvoorspellingsgrafiek

Eind 2017 en begin 2018 was een opvallende periode voor MIOTA – en daarin staat het niet alleen. De cryptocurrency-industrie als geheel onderging een ongekende (en tot dusver onherhaalde) groei tijdens deze maanden, waarbij de prijs van Bitcoin omhoogschoot naar zijn ATH van $ 20.000 en Ripple XRP groeide met maar liefst 36.000%..

Tussen 20 november en 18 december 2017 schoot de prijs van MIOTA omhoog van $ 0,851553 naar $ 4,2369 en bleef tot begin januari 2018 op meer dan $ 4. Helaas was MIOTA tegen juni 2018 weer gedaald tot onder $ 1 en heeft dit bedrag nooit meer overschreden ( dusver). Vanaf dit punt is de prijs van MIOTA relatief stabieler, grotendeels zwevend tussen een bescheiden $ 0,2 en $ 0,5.

De volgende opmerkelijke crash, hoewel minder gedefinieerd dan de eerdere daling aan het begin van 2018, vond plaats in maart 2020. Toen de wereld vastliep als reactie op de wereldwijde coronaviruspandemie, werd het vertrouwen van investeerders geschokt en de prijs van bijna elke cryptocurrency snel. als gevolg daarvan kelderde. Dit is sindsdien bekend geworden als de coronavirus crash.

Tussen 17 februari en 16 maart 2020 daalde de prijs van MIOTA van $ 0,275654 naar $ 0,137891 – de laagste waarde ooit. Hoewel de markt zich gelukkig heeft hersteld, moet MIOTA nog $ 0,4 bereiken, dus het heeft zijn prestaties in 2019 nog niet geëvenaard. Als sommige van de meer optimistische voorspellingen die we in dit artikel hebben behandeld echter kloppen, zouden investeerders dat niet moeten doen. maak je nog geen zorgen.

Klaar om in te investeren IOTA (MIOTA)?

Welke factoren beïnvloeden de prijs van IOTA?

De prijs van IOTA (MIOTA) kan veranderen afhankelijk van verschillende factoren. Om de meest nauwkeurige IOTA-prijsvoorspellingen 2021-2025 te maken en de vraag ‘is IOTA een goede investering?’ Te beantwoorden, is het het beste om vanaf het begin op de hoogte te zijn van die factoren. Dit zal u helpen de huidige cryptocurrency-trends bij te houden en uw kans te vergroten om met succes periodes van volatiliteit te voorspellen die de prijs van MIOTA kunnen beïnvloeden..

Vraag en aanbod

Het samenspel van vraag en aanbod is een van de belangrijkste factoren om rekening mee te houden bij het maken van cryptovaluta-voorspellingen. Dit komt omdat wanneer de vraag naar een cryptocurrency groter is dan het aanbod (er zijn bijvoorbeeld veel investeerders die willen kopen, maar niet veel verkopen), dit een positief effect heeft op de prijs. Wanneer het aanbod groter is dan de vraag (wanneer veel investeerders hun activa proberen te verkopen maar niemand wil kopen), zal dit het tegenovergestelde effect hebben, waardoor de prijs zal dalen.

Het internet der dingen

IOTA is uniek onder de belangrijkste cryptocurrencies omdat het is ontworpen om betalingen tussen apparaten in het Internet of Things-ecosysteem te vergemakkelijken. Hoewel het IoT in snel tempo een van de belangrijkste netwerken ter wereld wordt en alles mogelijk maakt, van onze wereldwijde maakindustrie tot het succes van smartphones, is het niet bestand tegen aanvallen.

Als je je afvraagt ​​‘is IOTA een goede investering?’, Is het de moeite waard eraan te denken dat het grootste verkoopargument van deze crypto ook de grootste kwetsbaarheid kan zijn. Als machines in het IoT worden gehackt of simpelweg een stroomstoring hebben, kan dit de vraag naar (en dus de prijs van) MIOTA aanzienlijk verminderen..

Nieuws en sociale media

De markt voor cryptocurrency is sterk afhankelijk van nieuwsverslaggeving en discussies op sociale media. Of het nu een prominente crypto-analist is die gewaagde voorspellingen doet op Twitter of een media-outlet die wereldwijd nieuws deelt met financiële gevolgen, de prijs van MIOTA (en elke cryptocurrency) kan van de ene op de andere dag crashen of stijgen op basis van gerapporteerde feiten. We zagen dit bij de crash van het coronavirus in maart. Toen het nieuws over het coronavirus een koortsachtige hoogte bereikte, begonnen investeerders hun activa te verkopen – ondanks het feit dat veel experts nu geloven dat coronavirus het gebruik van cryptocurrency zou kunnen verhogen.

Belangrijkste punten

 • IOTA (MIOTA) is het platform en de native cryptocurrency die tot doel heeft transacties tussen apparaten in het IoT-netwerk te vergemakkelijken
 • Op het moment van schrijven is de marktkapitalisatie $ 697.785.265 en de prijs $ 0,251044, waarmee het de 29e grootste cryptocurrency ter wereld is
 • IOTA vertrouwt niet op een blockchain. In plaats daarvan gebruikt het wat bekend staat als een gedecentraliseerde Directed Acyclic Graph (DAG), die beter schaalbaar zou moeten zijn
 • IOTA heeft samenwerkingsverbanden gesloten met onder meer Bosch en Airbus
 • WalletInvestor heeft voorspeld dat de prijs van MIOTA begin 2021 een enorme sprong zal maken en voor het eerst sinds 2018 $ 1 zal overschrijden.
 • Trading Beasts is van mening dat de gemiddelde prijs van MIOTA gedurende het hele jaar kan variëren tussen $ 0,32 en $ 0,35, met de hoogste waarde van $ 0,3512678 in december.
 • Over het algemeen suggereren de kortetermijnvoorspellingen dat de prijs van MIOTA in 2021 hoger zal blijven dan momenteel het geval is
 • Voor 2022-2025 voorspelt het algoritme van DigitalCoinPrice dat MIOTA in juni 2024 $ 1,038628 waard zal zijn, wat uiteindelijk de weg vrijmaakt voor waarden van $ 1,240920 in november 2025
 • Zowel PrimeXBT als Coinswitch geloven dat de prijs van MIOTA in 2025 $ 5 of meer zou kunnen bereiken
 • De vorige ATH van IOTA was $ 5,3484
 • De prijs van MIOTA kan worden beïnvloed door vraag en aanbod, de IoT-industrie en nieuws en sociale media
 • Het maken van IOTA (MIOTA) prijsvoorspellingen kan ongelooflijk moeilijk zijn vanwege de onvoorspelbaarheid van de markt

Als u op zoek bent geweest naar een betrouwbare IOTA-prijsvoorspelling voor 2021, 2022, 2025 en daarna, hopen we dat u dit artikel nuttig heeft gevonden. Hoewel het onmogelijk is om met volledige nauwkeurigheid te voorspellen, is het analyseren van de prestaties uit het verleden van de MIOTA-prijs een belangrijke manier waarop deskundige investeerders toekomstige projecties kunnen maken..

Of u nu hoopt uw ​​handelsstrategie te informeren of u zich afvraagt ​​‘is IOTA een goede investering?’, Het bekijken van cryptovaluta-voorspellingen kan een uitstekende plek zijn om te beginnen..

Dus wat hebben we geleerd? Over het algemeen suggereren de projecties voor 2021 dat iedereen die ooit heeft gegoogeld ‘Gaat IOTA omhoog?’ Relatief gelukkig moet zijn. Hoewel de voorspellingen voor 2021 niet overweldigend optimistisch zijn, zijn ze het er bijna allemaal over eens dat de prijs van IOTA (MIOTA) zal stijgen, waarbij Previsioni Bitcoin de meest optimistische voorspellingen biedt. Voor 2022-2025 zouden de vooruitzichten dramatischer kunnen zijn. De meeste voorspellingen zijn het erover eens dat de waarde van MIOTA meer dan $ 1 zou kunnen bedragen en in sommige gevallen een geheel nieuwe ATH zou kunnen raken.

Als je het zelfvertrouwen hebt gekregen om te beginnen handelen in MIOTA zelf, wilt u misschien weten dat eToro de mogelijkheid biedt om te handelen met Crypto-activa, inclusief MIOTA, en CFD’s tot 90+ cryptocurrencies.

eToro – Beste handelsplatform voor cryptocurrency

Aanmelden voor eToro en begin zonder extra kosten IOTA te verhandelen of de beste MIOTA-investeerders te kopiëren. Er zijn geen beheerskosten of andere verborgen kosten aan verbonden.

etoro makelaar

75% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s

IOTA-prijsvoorspellingen – veelgestelde vragen

Heeft IOTA een toekomst?

Volgens de voorspellingen die we hebben gezien, zou IOTA een toekomst kunnen hebben. De prijs zou in 2021 meer dan $ 1 kunnen bedragen, met ontwikkelingen in het IoT die zorgen voor een grotere marktacceptatie van het actief.

Kan IOTA $ 10 bereiken?

Coinswitch gelooft dat IOTA in de komende vijf jaar bijna $ 10 zou kunnen bereiken, met een waarde van $ 9,847 voor het einde van 2025. Als dit gebeurt, zouden we gemakkelijk kunnen zien dat IOTA in 2026 $ 10 bereikt..

Kan IOTA $ 100 bereiken?

Om $ 100 te bereiken, zou IOTA een marktkapitalisatie van ongeveer $ 278 miljard moeten bereiken. Dit is ver verwijderd van de huidige marktkapitalisatie van $ 697.785.265, dus het antwoord op deze vraag is potentieel, maar we mogen niet verwachten dat dit binnen de komende vijf of meer jaren zal gebeuren.

Disclaimer: IOTA en andere crypto’s zijn zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt risico en in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten. Prognoses en analyses weerspiegelen de standpunten van verschillende externe en interne analisten op elk moment en kunnen op elk moment worden gewijzigd. Bovendien kunnen ze geen toezegging of garantie vormen van de kant van Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me