Is Binance Coin een goede investering en moet ik in BNB investeren?

Investeren in Binance Coin: aan de slag

Moet ik in BNB investeren? Is Binance Coin een goede investering?

Als u nieuw bent in de wereld van Binance Coin-beleggen, vraagt ​​u zich misschien af ​​of BNB een goede investering is of zal ik investeren in Binance Coin ?. Laten we alle Binance-gerelateerde mythen die online circuleren doorbreken voordat u overweegt te investeren in Binance Coin.

Wat is Binance Coin?

Binance Coin is niet uw gemiddelde cryptocurrency.

Binance Coin is gemaakt door de populaire crypto-exchange Binance. Binance Coin had een succesvolle Initial Coin Offering (ICO) van 100 miljoen tokens in 2017 en haalde meer dan $ 15 miljoen op (gebruikt voor verdere promotie en ontwikkeling van de munt).

Merk op dat Binance Coin aanvankelijk werd gelanceerd op de Ethereum-blockchain, maar later verhuisde naar zijn eigen blockchain Binance Chain.

Het belangrijkste doel van Binance Coin was om een ​​alternatieve manier te bieden om handelskosten op het Binance-platform te betalen.

Nu is Binance Coin een van de beste utility-tokens die buiten het Binance-ecosysteem kunnen worden gebruikt, voor blockchain- en niet-blockchain-bedrijven.

Binance Coin kan worden gebruikt om te betalen voor goederen, eigendommen, reizen en online services (bijvoorbeeld via TravelbyBit). Het kan worden gebruikt om virtuele cadeaus te krijgen (bijv. Op Gifto), in-game beloningen, en ook om freelancers te betalen voor hun werk (bijv. Op CanWork).

Binance Coin wordt ook erkend door grote technologiebedrijven die gebruikers in staat stellen BNB te gebruiken via ingebouwde wallets (bijv.Samsung).

Interessant genoeg zijn het niet alleen de eigenschappen die Binance Coin zeer gewaardeerd maken; de populariteit van Binance is een factor die we niet kunnen negeren. Binance is tenslotte een van de toonaangevende cryptoplatforms wereldwijd, met grote liquiditeitspools, dus het is geen verrassing dat Binance erin is geslaagd de acceptatie van BNB verder te stimuleren.

Hoe werkt Binance Coin?

Binance Coin kan worden gebruikt op het Binance-platform en is ook een van de beste utility-tokens in 2021.

Zoals hierboven vermeld, is Binance Coin overgestapt naar zijn eigen blockchain Binance Chain, die – in tegenstelling tot Ethereum – geen slimme contracten ondersteunt. Binance Chain maakt gebruik van het Tendermint byzantine-fault-tolerant (BFT) consensusmechanisme, dat drie soorten knooppunten omvat: validatorknooppunten; getuigen knooppunten; en acceleratorknooppunten.

Binance gebruikt ook een uniek burndown-beleid om de gestage groei van Binance Coin te garanderen. Binance koopt en vernietigt regelmatig BNB-tokens totdat het zijn voorraad halveert, waardoor er slechts 100 miljoen in omloop overblijft. Dit beleid is een van de grootste voordelen van Binance Coin, ontworpen om de mogelijke waardevermindering te overwinnen.

Een ander belangrijk aspect van Binance Coin is de korting die het platform biedt voor BNB-handelaren. Merk op dat de korting elk jaar met de helft afneemt en eindigt vanaf het vijfde jaar, dat zou 2022 zijn.

Wat is BNB?

BNB is het tickersymbool van Binance Coin.

We moeten opmerken dat BNB een totale voorraad heeft van 200 miljoen munten. Momenteel zijn er 144.406.561 tokens in omloop. Het goede nieuws is dat de periodieke BNB-burn die eens per kwartaal plaatsvindt, niet is gekoppeld aan prestatie-indicatoren op Binance.

BNB kan fungeren als valuta en ruilmiddel, waardoor het een rivaal is van enkele van de grootste crypto’s in 2021.

Zoals hierboven vermeld, heeft BNB meer dan 120 use-cases en wordt het vaak een van de beste utility-tokens genoemd.

Bovendien is BNB een van de veiligste tokens, omdat het voor het moederbedrijf – de gigant Binance – bijna onmogelijk is om te vervagen. De waarde van BNB is nauw verbonden met Binance. Vergeet niet dat het aanhouden van BNB geen investering in Binance is; het staat je niet toe om een ​​aandeel in Binance te hebben.

Vanwege zijn prijs, die gemiddeld tussen $ 35,27 en $ 40,49 ligt, is BNB zelfs voor beginners een betaalbare investering; met een paar honderd dollar kun je een behoorlijk aantal BNB-tokens krijgen, waardoor je investering steviger aanwezig is.

Is Binance Coin een goede investering?

Volgens crypto-experts is Binance Coin een goede investering. Met een marktkapitalisatie van $ 41 miljard staat Binance Coin momenteel op de derde plaats Coin Market Cap.

Laten we niet vergeten dat een hoog handelsvolume een hoge liquiditeit betekent, wat een vitale factor is voor daghandelaren en scalpers.

Bovendien is Binance Coin, ondersteund door een betrouwbare beurs, een token met een concreet doel: het wordt gebruikt om transactiekosten te betalen en tokens te kopen in Initial Exchange Offerings (IEO’s).

Het biedt ook verschillende voordelen en meer dan 120 gebruiksscenario’s, wat een extra laag van geloofwaardigheid en een aantal geweldige kansen voor investeerders toevoegt.

Dat gezegd hebbende, kan investeren in Binance Coin riskant zijn omdat geen enkel zeer winstgevend activum 100% veilig is. Vooral cryptocurrencies zijn zeer vluchtig en onvoorspelbaar.

Dit betekent dat niet investeren in BNB is echter een slecht idee. Beleggers in cryptocurrency die besluiten om BNB aan hun portefeuilles toe te voegen, moeten simpelweg rekening houden met de risico-rendementsverhouding van BNB en een effectieve risicobeheerstrategie ontwikkelen.

Zou u overwegen om in te investeren Binance munt BNB?

Moet ik in Binance Coin investeren?

Binance Coin is zeker het overwegen waard in 2021. Toch, de waarheid is dat de uiteindelijke beslissing aan jou komt.

Wat voor soort crypto-investeerder wilt u zijn? Ben je geïnteresseerd in de kortingstarieven die Binance biedt voor degenen die BNB op hun platform gebruiken? Gelooft u dat het burndown-beleid van Binance op de lange termijn een gestage groei van BNB zal opleveren? Bent u geïnteresseerd in het handelspotentieel van BNB? Als u antwoorden op deze vragen vindt, kunt u beslissen of u in Binance Coin moet investeren.

Met verschillende voordelen ten opzichte van andere cryptocurrencies, kan Binance Coin een goede investering voor u zijn. We moeten ook het succes van Binance erkennen – met crypto-legende Chanpeng Zhao verantwoordelijk – en zijn rol in de kans op winst op Binance Coin-investeringen.

Op de korte termijn lijkt het er bijvoorbeeld op dat BNB zijn waarde niet zal verliezen, aangezien Binance aandringt op adoptie en wereldwijde uitbreiding.

Tegelijkertijd moeten we nogmaals vermelden dat beleggen in cryptocurrency riskant kan zijn en dat u al uw geld kunt verliezen zonder de mogelijkheid om ze terug te geven..

Bedenk voordat u investeert dat Binance Coin afhankelijk is van Binance, een gecentraliseerde uitwisseling waarvoor Know Your Customer en Anti-Money Laundering-details vereist zijn en die vaak een doelwit is van online aanvallen..

Nadat u de voor- en nadelen van beleggen in Binance Coin hebt afgewogen om een ​​weloverwogen beslissing over BNB te nemen, moet u er rekening mee houden dat beleggen in cryptocurrency niet ingewikkeld hoeft te zijn. Investeren in cryptovaluta kan zelfs een hoog rendement opleveren.

Hoeveel kan Binance Coin waard zijn?

Als u besluit om in Binance Coin te investeren, wilt u misschien weten hoeveel het de komende jaren waard kan zijn.

Hoewel prijsvoorspellingen speculatief blijven en afhankelijk zijn van crypto-nieuws, vraag en aanbod en marktsentiment, kunnen prestaties uit het verleden en gegevensanalyse beleggers en handelaren helpen om cryptovoorspellingen te maken..

Om te beginnen zijn de prestaties van Binance Coin gelieerd aan die van Bitcoin en de cryptocurrency-markt als geheel. In de afgelopen twee jaar herstelde BNB zich, net als andere crypto’s, van een vreselijk 2018 en steeg naar een piek medio 2019.

In 2019 bereikte BNB een recordhoogte van $ 40.

Interessant is dat, hoewel de Binance-uitwisseling in mei 2019 werd gehackt, dit niet al te veel invloed had op BNB. Waarom? Simpelweg omdat de reputatie van Binance veel te indrukwekkend is om door een enkele aanval te worden afgebroken.

Volgens zijn prijsvoorspellingen zal Binance Coin erin slagen te herstellen van de aanhoudende pandemie en in de komende vier jaar een gemiddelde van $ 2500 bereiken..

Wat zal van invloed zijn op Binance Coin in 2021 en daarna?

Hoewel prijsvoorspellingen speculatief blijven, moeten we vermelden dat de waarde van Binance Coin door tal van factoren kan worden beïnvloed.

Macrofactoren, zoals cryptoprijzen, crypto-nieuws, vraag en aanbod en regelgeving zijn enkele van de elementen die de waarde van BNB kunnen beïnvloeden.

Bovendien zijn er verschillende op maat gemaakte factoren, zoals het succes van Binance Launchpad IEO’s, die een cruciale rol spelen in het succes van BNB.

Met name de prestaties van Binance zijn een van de meest invloedrijke factoren waarmee rekening moet worden gehouden.

De richting van Binance.US, gelanceerd in 2019, vereist speciale aandacht, aangezien Amerikaanse bezoekers tot de meest actieve Binance-gebruikers behoren. Houd er rekening mee dat Amerikaanse bezoekers vanaf 2019 8,4% van het Binance-uitwisselingsverkeer voor hun rekening namen.

Het is niet alleen het potentieel van Binance, maar ook het unieke beleid dat van invloed is op beleggen. Disconteringsvoeten zijn ongetwijfeld een factor die handelaren en investeerders aantrekt. Merk op dat voor het eerste jaar de korting 50% was.

Volgens de whitepaper van BNB zullen er na het jaar 2022 echter geen kortingen meer zijn, wat kan leiden tot een afname van de rente.

Investeren in BNB wordt ook beïnvloed door het verbranden van BNB-tokens. Deze praktijk beoogt, zoals eerder vermeld, de schaarste te vergroten door het aantal BNB met 50% te verminderen.

Laten we dat niet vergeten schaarste verwijst naar de eindige aard van de digitale munten: de vraag moet groter zijn dan het aanbod om een ​​munt waardevoller te maken.

eToro – Beste makelaar om Binance Coin BNB te kopen

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

  • Binance Coin is een munt die een tweede blik verdient. Binance is gemaakt door de Binance-uitwisseling om Binance-gebruikers te helpen transactiekosten op het platform te betalen.
  • Binance werd aanvankelijk gelanceerd op de Ethereum-blockchain, maar verhuisde naar zijn eigen blockchain, Binance Chain. Merk op dat Binance Chain geen slimme contracten ondersteunt.
  • Binance Coin is een van de belangrijkste utility-tokens in 2021 en veel experts denken dat de waarde ervan de komende jaren zal toenemen. Interessant is dat er veel macro- en specifieke factoren zijn die van invloed kunnen zijn op BNB, waaronder de prestaties van Binance.
  • Het unieke burndown-beleid van Binance en de kortingen die ze bieden, zijn ook van vitaal belang om experts te helpen bij het maken van prijsvoorspellingen. Sommigen verwachten dat BNB in ​​2025 $ 250 per munt zal bereiken.
  • Hoewel BNB een winstgevende investering kan zijn, blijft beleggen in cryptovaluta een risicovolle onderneming en moet men de beloningsrisicoverhouding analyseren van het actief waarin ze geïnteresseerd zijn..

Als je het leuk vond om ons artikel te lezen Is Binance Coin een goede investering en moet ik in Binance Coin investeren? deel het alstublieft met iedereen die mogelijk geïnteresseerd is in cryptocurrency-handel en blockchain-technologieën.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me