Is Bitcoin Cash een goede investering en moet ik in Bitcoin Cash investeren?

Bitcoin Cash Investeren

Moet ik investeren in Bitcoin Cash? Is Bitcoin Cash een goede investering??

Als u nieuw bent in de wereld van Bitcoin Cash-beleggen, vraagt ​​u zich misschien af ​​of Bitcoin Cash BCH een goede investering is of moet ik in Bitcoin Cash investeren? Laten we alle mythes over Bitcoin Cash die online circuleren doorbreken voordat u overweegt te investeren in Bitcoin Cash BCH.

Dus hier is alles wat u moet weten over Bitcoin Cash: een van de meest controversiële digitale activa in de cryptocurrency-investeringssector.

Aan de slag met Bitcoin Cash Investing

Om te beginnen met investeren in Bitcoin Cash BCH, moet u dit eerst doen Meld u online aan met een uitwisseling waarmee u Bitcoin Cash kunt kopen en erin kunt investeren. Een wisselmakelaar is een online platform waarmee u Bitcoin Cash kunt kopen en verkopen, evenals vele andere cryptocurrencies die zij op hun platform hebben vermeld..

Als u Bitcoin Cash BCH snel en gemakkelijk wilt kopen en erin wilt investeren, kunt u met uw creditcard afrekenen eToro Exchange!

Wat is Bitcoin Cash?

Laten we, voordat we het potentieel van Bitcoin Cash als investering onderzoeken, proberen de aard van Bitcoin Cash te begrijpen.

Bitcoin cash BCH is een van de top 10 cryptocurrencies. Maar niet investeer gewoon in elk actief, alleen maar omdat het populair is! U moet in plaats daarvan investeren in iets dat u begrijpt en kunt evalueren.

Dus terug naar de vraag, wat is Bitcoin Cash? Bitcoin Cash is een cryptocurrency die in 2017 is gemaakt als een harde vork van Bitcoin. Hier moeten we vermelden dat een hard fork verwijst naar radicale wijzigingen in het protocol van een blockchain-platform; veranderingen waaraan alle knooppunten moeten voldoen.

Hoewel Bitcoin wordt beschouwd als de meest succesvolle verhandelde cryptocurrency, weten we allemaal dat Bitcoin geen perfecte cryptocurrency is.

Snelheid of zekerheid, dat is de vraag!

Dat klopt, na veel verhitte discussies in de cryptocurrency-gemeenschap, werd Bitcoin Cash in 2017 gecreëerd om de schaalbaarheid van Bitcoin te verbeteren en dagelijkse transacties en investeringen te vergemakkelijken..

Om dit doel te bereiken, Bitcoin Cash is ontworpen met acht keer grotere blokken dan Bitcoin – een feit dat veel beleggers in cryptocurrency aantrekt om te overwegen om Bitcoin Cash aan hun portefeuille toe te voegen en te investeren in Bitcoin Cash BCH.

Hier moeten we opmerken dat de grootte van elk Bitcoin-blok beperkt is tot 1 MB, waarvan wordt aangenomen dat er voldoende tijd is tussen transacties om de validatie en beveiliging te verbeteren.

Is Bitcoin Cash een goede investering??

Ja, Bitcoin Cash kan een goede investering zijn en een geweldige manier om uw portefeuille te diversifiëren als het goed wordt gedaan.

De waarheid is dat Bitcoin Cash een marktkapitalisatie heeft van $ 4.814.767.530 en een 24-uurs handelsvolume van $ 1.666.584.587, op het moment van schrijven, waardoor Bitcoin Cash een van de top 10 verhandelde cryptocurrencies is die er zijn.

bitcoin cash prijsgrafiek

Maar wat betekent dat voor investeerders? We worden vaak gebombardeerd met cijfers die we nauwelijks begrijpen, dus laten we de cijfers in perspectief plaatsen. Een hoog handelsvolume betekent een hoge liquiditeit, of hoe gemakkelijk een actief kan worden gekocht en verkocht. Marktkapitalisatie daarentegen verwijst naar de waarde van een actief op de markt.

Hoewel veel factoren de succespercentages van investeringen in cryptocurrency kunnen beïnvloeden, waaronder vraag en aanbod, marktsentiment, crypto-nieuws en technische innovaties, is de waarheid dat veel grote Bitcoin-investeerders geloven dat Bitcoin Cash een goede investering is..

Interessant is dat een van de belangrijkste supporters van Bitcoin Cash de charmante Roger Ver is, bekend als de Bitcoin Jesus, die getweet een paar dagen geleden (13 november): “BCH werkt als contant geld. BTC doet het niet meer. Daarom is Bitcoin Cash voor iedereen. “

Moet ik investeren in Bitcoin Cash?

Waarom zou ik overwegen om in Bitcoin Cash te investeren? Het zijn echter niet alleen grote investeerders die geïnteresseerd zijn in Bitcoin Cash-investeringen. U kunt ook investeren in Bitcoin Cash!

Maar is toegankelijkheid voldoende om in Bitcoin Cash te investeren? Alleen omdat u in Bitcoin Cash kunt investeren, wil dat nog niet zeggen dat u dat zou moeten doen.

En hier, beste crypto-investeerder, kunnen we u geen precies antwoord geven. Simpel omdat er geen eenduidige benadering is voor beleggen in cryptovaluta en het is allemaal aan jou en je financiële doelen!

Het enige wat we kunnen doen, is u helpen een weloverwogen beslissing te nemen. En de waarheid is dat Bitcoin Cash snelle transactietijden, lage kosten en betere schaalbaarheid biedt dan Bitcoin.

Dus, als je gelooft dat Bitcoin niet de enige munt is die het bekijken waard is en als je denkt dat grotere blokken de schaalbaarheid kunnen verbeteren, dan is investeren in Bitcoin Cash wellicht de juiste optie voor u.

Oh, en hoewel we niet kunnen beloven dat u geld zult verdienen met cryptocurrency, moet u niet verbaasd zijn dat het aantal investeerders dat Bitcoin Cash in hun portefeuilles wil hebben toeneemt, waaronder:

 • Crypto-enthousiastelingen die geloven dat Bitcoin Cash beter en schaalbaarder is dan Bitcoin
 • Beleggers die bereid zijn een risico te nemen en te investeren in Bitcoin Cash en de acceptatie ervan op de lange termijn
 • Daghandelaren die wedden op mogelijke prijsschommelingen en crypto-interesse in Bitcoin Cash
 • Mijnwerkers die willen ontsnappen aan Bitcoin en de concentratie hashpower

Zou u overwegen om in te investeren Bitcoin Cash BCH?

Moet ik in Bitcoin of Bitcoin Cash investeren??

Dus ben je geïnteresseerd om te investeren in Bitcoin Cash of geef je de voorkeur aan Bitcoin BTC, de eerste en meest populaire crypto-asset?

Als u het nog steeds niet zeker weet, laten we dan de voordelen van Bitcoin Cash-beleggen op een rijtje zetten om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Hoewel Bitcoin Cash erg lijkt op Bitcoin, met verschillende voor- en nadelen en een beperkt aanbod van 21 miljoen munten, is Bitcoin Cash anders en kan het helpen bij het oplossen van het schaalbaarheidsprobleem van Bitcoin..

Bitcoin Cash kan meer transacties per seconde aan en heeft lagere kosten (ongeveer $ 0,20) in vergelijking met Bitcoin.

In feite kan Bitcoin Cash ongeveer 25.000 transacties per blok afhandelen; Ter vergelijking: Bitcoin verwerkt 1.000 – 1.500 transacties per blok.

Bitcoin Cash wordt ook beschouwd als een veilige investering die – ondanks de grotere blokkades – sinds de lancering niet is gehackt. In tegenstelling tot, Bitcoin wordt nog steeds op de een of andere manier geassocieerd met illegale activiteiten en de Zijderoute.

Maar uiteindelijk is het aan jou en je overtuigingen; alleen jij kunt beslissen of Bitcoin Cash een betere investering is dan Bitcoin.

Laten we niet vergeten dat wat voor sommige investeerders werkt, een vreselijke financiële keuze voor u kan zijn, dus de uiteindelijke beslissing – of u al dan niet in Bitcoin Cash investeert – is aan u.!

Hoeveel kan Bitcoin Cash waard zijn?

Misschien wilt u weten hoeveel Bitcoin Cash de komende jaren waard kan zijn, voordat u besluit in BCH te investeren.

De waarheid is dat niemand het weet! De markt voor cryptocurrency is zeer volatiel en afhankelijk van vraag en aanbod, dus het is moeilijk om nauwkeurige prijsvoorspellingen te doen.

Bovendien lieten de aanhoudende pandemie en de bearish markt die het veroorzaakte in maart 2020 de hele wereld zien dat er niets zeker is in de financiële wereld..

Dat gezegd hebbende, kunnen prestaties uit het verleden en data-analyse investeerders en handelaren helpen voorspellingen te doen.

Laten we dus beginnen met Bitcoin Cash en zijn prestaties in het verleden. Toen het werd gelanceerd, had Bitcoin Cash een openingswaarde van ongeveer $ 290, die de volgende dag bijna $ 700 bereikte. Aan de andere kant sprong Bitcoin Cash eind 2017 naar meer dan $ 4.000.

bitcoin cash prestaties

Bitcoin Cash Performance (Bron: Capital; opgehaald van https://capital.com/trade-bitcoin-cash)

Sindsdien is Bitcoin Cash een stabielere investering geweest, met één BCH die handelt op $ 259,27 op het moment van schrijven. Volgens enkele positieve voorspellingen, de waarde van Bitcoin Cash kan in 2021 verdubbelen.

Om een ​​voorbeeld te geven: volgens Digital Coin Price kan Bitcoin Cash variëren tussen $ 500 (max) en $ 60 (min), en kan tegen het einde van 2021 zelfs bijna $ 700 bereiken.

We kunnen alleen maar afwachten wat 2021 inhoudt voor Bitcoin Cash-investeringen!

Investeert in Bitcoin Cash riskant?

Ja, investeren in Bitcoin Cash of een ander activum kan riskant zijn.

Simpel gezegd, geen enkel zeer winstgevend actief is volkomen veilig, en cryptocurrencies vormen geenszins een uitzondering op deze eenvoudige regel. Desalniettemin zijn er enkele dingen die rechtstreeks van invloed zijn op Bitcoin Cash of een andere cryptocurrency en, als gevolg daarvan, de veiligheid van investeren in Bitcoin Cash..

 • Een grote gemeenschap van supporters en enthousiastelingen
 • Een ontwikkelingsteam dat aan het project werkt.
 • Breed gebruik of acceptatie, d.w.z. de mogelijkheid om Bitcoin contant te gebruiken om verschillende betalingen te betalen en het gemak van kopen en verkopen.

Alle drie bovenstaande indicatoren voor Bitcoin Cash bevinden zich op een sterk niveau. Daarom kan worden gedacht dat investeren in Bitcoin Cash veiliger is dan investeren in de meeste andere cryptocurrencies, maar niet zonder risico.!

De waarheid is dat Bitcoin Cash in de loop van de jaren talloze ups en downs heeft gekend, maar toch biedt het een aantal geweldige kansen voor investeerders.

Doe dus altijd uw onderzoek voordat u besluit in Bitcoin Cash te investeren en investeer nooit meer dan u kunt verliezen. Risicomanagement is cruciaal om u te helpen stop-limiet- en stop-loss-orders in te stellen en financiële problemen te overwinnen.

Conclusie: is Bitcoin Cash een goede investering?

investeren in bitcoin cash

Mocht u in Bitcoin Cash investeren?

Investeer in Bitcoin Cash BCH of een ander activum kan erg zijn riskant als je niet weet wat je doet, vooral in onzekere tijden. U vraagt ​​zich misschien af: “moet ik nu Bitcoin Cash kopen?” Dus hier is een versnapering: het investeren van uw geld hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Hoewel geen enkele investering risicovrij is, kan investeren in Bitcoin Cash de komende jaren een goed rendement opleveren. Of u nu nieuw bent bij Bitcoin Cash-beleggen of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe u het meeste uit uw kapitaal kunt halen, als u begrijpt wat u moet weten voordat u in Bitcoin Cash investeert, BCH is kritiek.

De onderstaande voorspellingscijfers schetsen enkele van de Potentieel hoog en laag van Bitcoin Cash BCH-prijsvoorspellingsprognoses in 2020, 2021, 2022, 2023 en 2025+ aangeboden door analisten en branchedeskundigen.

Jaar Hoog Laag
2020 $ 350 $ 250
2021 $ 450 $ 280
2022 $ 550 $ 330
2023 $ 850 $ 400
2025+ $ 1400 $ 500

Ondanks zijn controversiële geschiedenis en onduidelijke toekomst, Bitcoin Cash is erin geslaagd om een ​​van de beste cryptocurrencies te worden.

Dus als u zich afvraagt ​​of u wel of niet in Bitcoin Cash moet investeren, verzekeren wij u dat de uiteindelijke beslissing aan u ligt..

 1. Of u nu besluit om Bitcoin Cash te kopen of te verhandelen, u moet een betrouwbaar platform kiezen, zoals eToro.
 2. Vergeet, afhankelijk van uw doelen, niet dat een strikt plan en gezonde handelsroutines cruciaal zijn, dus aarzel niet om onze site te verkennen om u te helpen de ladder van Bitcoin Cash-investeringssucces te beklimmen..

eToro – Het beste cryptocurrency-platform voor zowel handelaren als investeerders

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

Belangrijkste punten

 • Bitcoin Cash is een harde vork van Bitcoin die in 2017 is gemaakt om de tekortkomingen en schaalbaarheidsproblemen van Bitcoin aan te pakken.
 • Een van de belangrijkste verschillen tussen Bitcoin en Bitcoin Cash is dat Bitcoin Cash acht keer grotere blokken heeft dan Bitcoin.
 • Bitcoin Cash streeft ernaar transacties wereldwijd sneller, goedkoper en betrouwbaarder te maken. Bitcoin Cash wordt zelfs geaccepteerd door honderden online en fysieke retailers over de hele wereld.
 • Bitcoin Cash kan een goede investering zijn en een geweldige manier om uw portefeuille te diversifiëren als u het goed doet.

Als je ons artikel Is Bitcoin Cash een goede investering en moet ik in Bitcoin Cash investeren leuk vond, deel het dan met andere investeerders die geïnteresseerd zijn in de cryptocurrency-sector.

Bitcoin Cash Investeren – Veelgestelde vragen

Wat is het belangrijkste doel van Bitcoin Cash?

Het belangrijkste doel van Bitcoin Cash is om te dienen als een digitaal betalingssysteem, de tekortkomingen van Bitcoin op te lossen en klanten over de hele wereld te helpen om gemakkelijk en tegen lage transactiekosten geld te verzenden en ontvangen..

Waar wordt Bitcoin Cash geaccepteerd?

Bitcoin Cash wordt nu geaccepteerd door meer dan 945 online en 670 fysieke retailers om hun klanten te helpen bij het uitvoeren van cryptocurrency-betalingen voor verschillende producten en diensten, volgens gegevens van CNN..

Zal Bitcoin Cash Bitcoin inhalen??

Hoewel Bitcoin Cash een cryptocurrency is met een groot investeringspotentieel, is het onwaarschijnlijk dat Bitcoin Cash Bitcoin inhaalt, dat wordt beschouwd als de meest populaire en verhandelde digitale asset ter wereld..

Wat is het beste platform om te beginnen met investeren in Bitcoin Cash?

Het beste platform om in Bitcoin Cash te investeren is eToro waarmee u Bitcoin Cash kunt kopen met 0% Commissie.

Disclaimer: cryptocurrencies zijn zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt risico en in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me