Kun je echt geld verdienen op de cryptocurrency-markt in Australië?

Kunt u geld verdienen met het verhandelen van cryptocurrency in Australië?

Wilt u geld verdienen op de markt voor cryptocurrencies in Australië? Misschien twijfelt u nog steeds aan de mogelijkheden om geld te verdienen op de cryptomarkt in AU. We hebben de cryptocurrency-markt in Australië bekeken en dit is wat we ontdekten.

  1. Investering op lange termijn
  2. Handel op korte termijn
  3. CFD-handel
  4. Cryptocurrencies uitzetten
  5. Mijnbouw

Methoden om online geld te verdienen bestonden zelfs vóór de komst van Bitcoin, die het tijdperk van de digitalisering van valuta inluidde, een tijdperk dat nog in de kinderschoenen staat..

Mensen die nog niet betrokken waren bij het online verdienen van geld, twijfelden eraan of zoiets mogelijk was. Maar cryptocurrencies nemen alle twijfels weg, en bovendien zijn ze nu de belangrijkste tool en troef om online geld te verdienen.

Australië heeft de ideale infrastructuur voor het verhandelen van cryptocurrencies

Bitcoin wordt niet overal geaccepteerd. Sommige landen hebben cryptocurrency-activiteiten gedeeltelijk geaccepteerd en andere hebben cryptocurrencies volledig verboden. In Algerije, Egypte of Marokko kan men bijvoorbeeld geen enkele crypto-activiteit doen, aangezien cryptocurrencies in deze landen volledig verboden zijn. Dit is gebeurd omdat de regeringen van deze landen cryptocurrencies als een bedreiging voor het gecentraliseerde banksysteem hebben gezien, gezien hun gedecentraliseerde karakter..

Maar dit is niet het geval met Australië, waar cryptocurrencies veel steun kregen van de regering van het land. Cryptocurrencies in AU zijn volledig gelegaliseerd en er zijn helemaal geen belemmeringen als u geld wilt verdienen op de cryptomarkt.

2017 – Een sleuteljaar voor de crypto-bol in Australië

Tot 2017 was er in Australië een groot debat over het belasten van cryptocurrencies. Tot die tijd werden cryptocurrencies dubbel belast onder de Australische goederen- en dienstenbelasting (GST). In hetzelfde jaar, tijdens de crypto-boom, kondigde de Australische regering aan dat cryptocurrencies zouden worden behandeld als eigendom en als onderworpen aan vermogenswinstbelasting (CGT). Dit was een cruciaal moment en goed nieuws voor alle handelaren en liefhebbers van cryptocurrency in Australië. Daarom begon het crypto-ecosysteem te groeien en begonnen mensen meer vertrouwd te raken met cryptocurrencies en meer te investeren.

Crypto-omgeving in Australië wordt alleen maar beter

De Australische regering heeft een heleboel beslissingen genomen om de crypto-ontwikkeling in het land te stimuleren. Onlangs hebben ze $ 800 miljoen toegewezen voor de ontwikkeling van digitale technologieën, waaronder $ 6 miljoen uitsluitend voor Blockchain-technologie. Als onderdeel van de National, Blockchain Roadmap Australia heeft nog twee werkgroepen gevormd om het adoptieproces van Blockchain in het land te versnellen. Deze groepen zullen meer gefocust zijn om Blockchain-technologie in te implementeren bevoorradingsketen en referentie beheer.

Bij het nemen van deze beslissingen heeft de Australische regering verklaard dat het doel is om alle belemmeringen voor de implementatie van Blockchain weg te nemen en de best mogelijke omgeving te creëren voor de ontwikkeling van cryptocurrencies in Australië..

Bovendien heeft BTC Markets, een beurs gevestigd in de stad Melbourne in Australië, beweerd dat de interesse van mensen in Australië om te werken op het gebied van Blockchain-technologie is toegenomen. De CEO, Caroline Bower, heeft gezegd dat de beurs onlangs vier software-ingenieurs en een projectmanager heeft aangenomen.

De Australische man die op 26-jarige leeftijd met pensioen ging dankzij de winst die hij maakte door in cryptocurrencies te investeren

Rowan Hill was een mijnwerker in Australië totdat hij enorme winsten maakte dankzij zijn investering die hij had gedaan vóór de crypto-boom. Hill is een liefhebber van snowboarden, en hij plaatst vaak foto’s terwijl hij de wereld rondreist. Voor de media waarschuwde hij crypto-investeerders om niet op het verkeerde moment te verkopen.

“ Veel mensen kunnen de prijsschommelingen niet verdragen ” in cryptocurrencies, zei Hill: “ De gemiddelde persoon verkoopt gewoon en ze verliezen het ”, voegde hij eraan toe..

Hill probeert mensen te motiveren om in cryptocurrencies te investeren en die eerste stap te zetten om hun dromen waar te maken. Bovendien is Hill slechts een van de individuen onder vele anderen in de wereld die miljoenen hebben verdiend op de markt voor cryptocurrency.

Daarom moeten we opmerken dat er veel geld op de cryptomarkt in Australië zit. Zeker nu ze nog in de kinderschoenen staan.

Wat zijn de 5 meest winstgevende strategieën om te beginnen met het verhandelen van crypto’s in Australië?

Er zijn verschillende crypto-investeringsvormen die u zou kunnen maken op de cryptomarkt in AU. De investeringsmethode die u kiest, is afhankelijk van uw handelservaring. Hier zijn enkele van de strategieën die u zou kunnen toepassen als u besluit uw crypto-investeringsavonturen te beginnen.

1. Investering op lange termijn

Deze methode is de gemakkelijkste om te investeren in de cryptocurrency-markt in Australië. Het wordt ook wel een Buy and Hold-strategie genoemd, omdat u een bepaald bedrag in uw favoriete munt investeert, wacht tot de waarde van de munt toeneemt en vervolgens uw activa verkoopt. Veel investeerders maakten enorme winsten tijdens de hausse in cryptovaluta in 2017. Bitcoin had zijn hoogste punt ooit bereikt van $ 20.000 en degenen die jaren daarvoor hadden geïnvesteerd toen de prijs veel lager was, grepen de kans en verkochten hun munten en vulden hun zakken met geld..

2. Handel op korte termijn

Dit wordt ook wel “daghandel” genoemd, en wordt meer toegepast door professionele handelaren. Wat langetermijninvesteringen betreft, kan vrijwel iedereen het, maar als het gaat om kortetermijnhandel, is het een beetje anders omdat het meer kennis en ervaring vereist. Als u dagelijks in cryptocurrencies wilt handelen, zorg er dan voor dat u de kern van het handelen leert. Het lezen van de grafieken en het kunnen maken van technische analyses zijn twee componenten die een daghandelaar moet hebben. Dat leren we tijdens onze cursussen hier bij Trading Education.

3. Handelen in CFD’s

Niet alle landen staan ​​het toe, maar in Australië kunt u ook handelen in CFD’s. CFD-handel betekent speculeren op de prijsveranderingen van een onderliggend actief. CFD staat voor “Contract For Difference”. Als u CFD-handel wilt doen, betekent dit dat u een contract met een makelaar moet sluiten in plaats van alleen te handelen. Het goede is dat eToro biedt CFD-handel aan in Australië.

Let op: CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee vanwege de hefboomwerking

4. Uitzetten van cryptocurrencies

Uitzetten betekent cryptocurrencies gedurende een bepaalde tijd in een portemonnee bewaren en vervolgens winst maken met de rente. Om een ​​beter idee te krijgen, vergelijkt u het gewoon met het verdienen van de rente terwijl u uw geld op de bankrekening houdt. Het is vermeldenswaard dat uitzetten een uitstekende optie is om passief inkomen op lange termijn te genereren.

5. Mijnbouw

Het delven van cryptocurrencies is waarschijnlijk de minst geprefereerde methode die u zou kunnen gebruiken, omdat er geavanceerde apparatuur voor nodig is en er veel elektriciteit wordt uitgegeven. Bitcoin-mijnbouw is legaal in Australië. U moet echter uw eigen computersysteem hebben. Een andere methode om cryptocurrencies te minen wordt genoemd cloud mijnbouw, wat de kosten verlaagt omdat de mijnbouw wordt gedaan via een cloud, en er minder inspanning nodig is om de apparatuur te onderhouden.

Een laatste woord over geld verdienen op de cryptocurrency-markt in Australië

Ja, u kunt geld verdienen op de cryptomarkt in Australië. Met alle beslissingen die de Australische regering heeft genomen ten gunste van crypto- en Blockchain-ontwikkeling, zoals eerder vermeld, en met de explosieve groei van cryptocurrencies, is er geen reden waarom u geen geld kunt verdienen op de cryptomarkt in Australië, met welke strategie u ook besluit te gebruiken.

De overheid en de financiële instellingen in Australië zijn helemaal niet rigoureus ten aanzien van cryptocurrencies. Integendeel, ze bereiden de weg voor om cryptocurrencies en Blockchain-technologie verder te ontwikkelen.

Leer handelen in cryptocurrencies in Australië met handelseducatie

Hier bij Trading Education hebben we handelscursussen voorbereid waardoor u het heel gemakkelijk zult vinden om de basisprincipes van handelen te begrijpen. Onze cursussen zijn een product en een combinatie van experts op het gebied van cryptohandel.

Cryptocurrencies blijven snel evolueren in Australië en wereldwijd. Dus het leren van de juiste manier om er nu in te investeren, alsof parttime of fulltime, afhankelijk van uw wens, de perfecte vaardigheid is die u in de toekomst grote winsten kan opleveren..

Belangrijkste punten

  • Australië is een van de landen waar de ontwikkeling van crypto en blockchain enorm wordt ondersteund
  • In 2017 kondigde de Australische regering aan dat cryptocurrencies zouden worden behandeld als eigendom en als onderworpen aan vermogenswinstbelasting (CGT), waardoor ze niet meer dubbel worden belast.
  • De Australische regering wil alle barrières wegnemen die de ontwikkeling van crypto en blockchain kunnen belemmeren
  • Rowan Hill was een mijnwerker in Australië en ging op 26-jarige leeftijd met pensioen, omdat hij enorme winsten maakte met investeren voordat de crypto-boom arriveerde.
  • Langetermijninvesteringen, daghandel, CFD-handel, staking en cryptocurrencies minen zijn 5 effectieve methoden om geld te verdienen op de cryptomarkt in Australië.

Begin met het verhandelen van crypto’s met eToro Australia

eToro is de beste makelaardij met de meest prominente reputatie, niet alleen in Australië maar over de hele wereld. In Australië moeten cryptocurrency-uitwisselingen voldoen aan de regels van de Australian Securities and Investments Commission (ASIC).

eToro heeft aan deze regels voldaan en heeft de Australian Financial Services License (AFSL) uitgegeven door de Australian Securities and Investments Commission. U hoeft dus niet te aarzelen om met eToro in cryptocurrency te investeren, want u bent in veilige handen.

eToro – Het beste crypto-handelsplatform in Australië

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

Met eToro, het toonaangevende sociale handelsplatform, kunt u verbinding maken, strategieën delen en crypto-investeringen en CFD-handel bespreken met miljoenen gebruikers. Het biedt ook de flexibiliteit die het mogelijk maakt om toptraders met proportionele nauwkeurigheid en automatisch in realtime te kopiëren. Het kopiëren van ervaren handelaren is een geweldige manier voor beginners om te beginnen met het handelen in crypto’s.

We hopen dat dit artikel je een beetje heeft gemotiveerd en duidelijk heeft gemaakt dat geld verdienen mogelijk is op de cryptomarkt in Australië. Als je het leuk vond, geef ons dan een like en deel dit artikel, voor het geval iemand anders er baat bij wil hebben.

Onthoud: CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee vanwege de hefboomwerking. 75% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het grote risico te lopen uw geld te verliezen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me