Neo-prijsvoorspellingen: hoeveel zal NEO waard zijn in 2021 en daarna?

NEO Prijsvoorspellingen

Hoeveel zal NEO waard zijn in 2021 en daarna?

Zal NEO omhoog gaan of crashen? Lees onze NEO-prijsvoorspelling 2021-2025

Op jacht naar NEO-voorspellingen? Of heb je moeite gehad om de vraag ‘is NEO een goede investering?’ Te beantwoorden. Lees verder. Ontdek de beste prognose van NEO-prijzen voor 2021 en daarna en ontdek hoeveel NEO waard zou kunnen zijn in 2021-2025.

Op het moment van schrijven heeft Neo (NEO) een prijs van $ 48,63 en een marktkapitalisatie van $ 3,41 miljard. Dit is een sterke stijging ten opzichte van zijn waarde medio december 2020. Toen we vorig jaar een artikel deelden over de beste Neo-prijsvoorspellingen, was de altcoin $ 17,03 waard en had hij een marktkapitalisatie van $ 1,20 miljard. Voor huidige investeerders was deze stijging welkom nieuws – maar aangezien het actief is gedaald van de 23e grootste cryptocurrency ter wereld naar de 29e grootste, is deze groei voldoende om het concurrerend te houden?

Neo (NEO) is misschien niet een van de grootste namen in de branche, maar deze crypto heeft de eer de eerste open-source blockchain van China te zijn – en wordt vaak ‘het Chinese Ethereum’ genoemd.

Toen Neo in 2014 voor het eerst op de markt kwam, werd het oorspronkelijk gelanceerd onder de naam Antshares. Pas in 2017 kreeg het de naam Neo, wat nieuw of jong betekent in het Grieks. Eerder als een stablecoin, wil Neo de kloof tussen crypto- en fiat-valuta overbruggen. Het doet dit door mensen een gedecentraliseerd platform te bieden om niet-digitale betalingen uit te voeren.

In de zes jaar sinds de lancering heeft Neo een goede reputatie opgebouwd, maar is het onderhevig geweest aan een hoge mate van volatiliteit. Dit was met name het geval in 2017-2018, toen de wijdverspreide explosie van de cryptocurrency-markt de prijs van Neo omhoogschoot naar het hoogste punt ooit (ATH) van $ 198,38.

Als u zich afvraagt ​​‘is NEO een goede investering?’, Bent u op de juiste plek. In dit artikel bespreken we enkele van de bijgewerkte voorspellingen voor de prijs van Neo in 2021-2025. Zou het zogenaamde Chinese Ethereum op schema kunnen zijn om zijn hoogste punt ooit (ATH) van $ 198,38 te halen? Of zal Neo achter blijven lopen op ‘s werelds grootste crypto’s?

Als je NEO snel en gemakkelijk wilt kopen, ga dan naar eToro Exchange!

Wat is Neo (NEO)?

Voordat we kijken naar de meest overtuigende Neo-prijsvoorspellingen op korte termijn, laten we samenvatten hoe de cryptocurrency werkt. Zoals we in de inleiding al zeiden, is Neo een platform dat erop gericht is zijn gebruikers in staat te stellen gedecentraliseerde digitale betalingen te doen. Dus hoe doet het het precies??

Een van de belangrijkste dingen om te onthouden over Neo is dat het twee verschillende native tokens gebruikt. Dit zijn NEO (het teken dat we in dit artikel zullen bespreken) en GAS. Hoewel ze enkele overeenkomsten vertonen, zoals beide met een maximale voorraad van 100 miljoen, dienen ze totaal verschillende doelen:

 • NEO vertegenwoordigt eigendom van de Neo-blockchain. Deze tokens worden gebruikt om blokken aan de ketting toe te voegen en het algehele netwerk te beheren.
 • GAS, zoals de naam al doet vermoeden, wordt gebruikt om transacties binnen het Neo-platform mogelijk te maken. Wanneer gebruikers NEO-tokens in hun portemonnee hebben, worden ze beloond met GAS-tokens, die net zo werken als Ether op het Ethereum-netwerk. Gebruikers moeten transactiekosten betalen in GAS.

Dit systeem met twee niveaus onderscheidt Neo van veel van zijn concurrenten. Het is mogelijk om GAS-tokens rechtstreeks te kopen en te verhandelen, maar de meeste mensen kiezen ervoor om NEO-tokens te bezitten, aangezien deze een aandeel in het netwerk vertegenwoordigen. Met elk nieuw Neo-blok dat wordt gegenereerd, worden 8 nieuwe GAS-tokens verdeeld.

Een ander belangrijk ding om op te merken over Neo is het feit dat de tokens niet deelbaar zijn. Dit betekent dat elk token een enkel aandeel in het bedrijf vertegenwoordigt, en aangezien aandelen niet in kleinere delen kunnen worden opgesplitst, kan NEO dat ook niet. Bij de huidige prijs van NEO van $ 17,03 is dit geen probleem. Het kan echter in de toekomst een probleem worden voor investeerders.

Laten we Bitcoin, de zogenaamde koning van cryptocurrency, als voorbeeld gebruiken. Op het moment van schrijven bedragen de kosten van een enkele Bitcoin-token $ 19.287,47. Voor alle beleggers, behalve voor de rijkste investeerders, is deze prijs onbetaalbaar en maakt het voor veel mensen onmogelijk om één token te kopen, laat staan ​​meer dan één. Gelukkig is het mogelijk om een ​​percentage van één BTC te kopen. Dit betekent dat beleggers toegang hebben tot Bitcoin voor slechts $ 100, of hoe weinig ze ook willen uitgeven.

Als de prijs van NEO in de toekomst aanzienlijk stijgt, wordt het een veel exclusievere investeringsmogelijkheid. Dit zou kunnen betekenen dat het voor huidige beleggers moeilijker zal zijn om hun tokens te verkopen, aangezien elk actief in zijn geheel moet worden gekocht. Hoe hoger de kosten, hoe moeilijker het voor mensen is om te kopen.

Meer weten over NEO? Je bent op de juiste plek. Of u zich nu afvraagt ​​‘Is NEO een goede investering in 2021?’ Of u gewoon de cryptocurrency-trends voor wilt blijven, lees verder om enkele van de belangrijkste Neo-prijsvoorspellingen voor 2021 en daarna te ontdekken..

Neo-prijsvoorspellingen op korte termijn: 2021

NEO-prijsvoorspelling voor 2021

Wat voorspellen crypto-experts voor NEO in 2021?

Nu we een deel van de geschiedenis achter het Neo-platform hebben uitgelegd, is het tijd om vooruit te kijken naar het komende jaar. Wat denken sommige van de beste cryptocurrency-analisten dat er kan gebeuren met de prijs van Neo in 2021? Kunnen ze de vraag ‘Is Neo een goede investering’ beantwoorden?

In ons vorige artikel over de prijsvoorspelling van Neo waren de vooruitzichten relatief optimistisch. Zowel WalletInvestor als Digital Coin Price waren optimistisch over de toekomst van China’s eerste open-source blockchain, waarbij WalletInvestor in het bijzonder het meest succesvolle jaar van Neo sinds 2018 verwachtte. Hoe zijn hun voorspellingen veranderd als gevolg van de recente groei van Neo??

Laten we beginnen met terug te keren naar WalletInvestor. Volgens de bijgewerkte prognoses verwacht het investeringsanalyseplatform nu het volgende met de prijs van Neo:

Als u deze grafiek vergelijkt met de eerdere voorspelling van WalletInvestor, voelt u zich gemakkelijk een beetje ontmoedigd. Om te beginnen heeft het platform zijn prognose voor de prijs van Neo aan het begin van 2021 verlaagd – in december verwachtte het dat Neo in de eerste paar maanden van het jaar $ 50 zou bereiken. Sindsdien is deze verwachting verlaagd, met alleen de maximale voorspellingen die het activum boven de $ 50 brengen.

Dat gezegd hebbende, heeft het zijn doelvoorspellingen voor het einde van 2021 aanzienlijk verhoogd. Hoewel het vroeger dacht dat Neo het hele jaar door in waarde zou dalen, krijgt het nu een meer symmetrische voorspelling. Hoewel het grootste deel van het jaar een bearish trend zal zien – waarbij de prijs van Neo zelfs daalt tot een potentieel jaarlijks dieptepunt van $ 0,000001 volgens de minimale voorspellingen! – de maximale voorspellingen zijn veel geruststellender. Bovenaan de schaal konden we prijzen zien van meer dan $ 60. Dit is een enorm assortiment, waardoor het moeilijk is om te weten wat je kunt verwachten. Maar aangezien de prijs van Neo momenteel nog steeds stijgt, kunnen investeerders blijven hopen op een mooie toekomst.

Dus, heeft Digital Coin Price ook zijn voorspellingen veranderd? Het goede nieuws is dat dit platform iets optimistischer is dan WalletInvestor. We kunnen zijn voorspellingen zien in de onderstaande grafiek:

Het eerste dat opvalt aan deze voorspelling is het niveau van volatiliteit, dat de vorm aanneemt van vier pieken en dalen die gelijkmatig over het jaar zijn verdeeld. Het tweede dat opvalt, is dat Digital Coin Price gelooft dat Neo het jaar tijdens een bearish run zal afsluiten, waardoor de prijs van december 2021 de laagste van het jaar is. De zilveren voering aan deze observatie is het feit dat zelfs de laagste prijs waarschijnlijk aanzienlijk hoger zal zijn dan de huidige waarde – in feite gelooft het platform dat Neo op geen enkel moment in 2021 onder de $ 60 zal vallen..

Op het hoogtepunt van zijn grootste bull-run, waarvan Digital Coin Price voorspelt dat deze in oktober zal plaatsvinden, zou het actief zelfs $ 78,43 kunnen bereiken. Dit is meer dan $ 30 hoger dan de huidige prijs van $ 48,63, wat sterk suggereert dat de groei van Neo nog lang niet voorbij is.

DigitalCoinPrice voorspelt dat Neo zijn jaarlijkse hoogtepunt veel later in het jaar zal bereiken dan WalletInvestor, en zijn analyse suggereert dat de cryptovaluta maximaal zal zijn in mei 2021. De twee platforms zijn het echter eens als het gaat om de waarde van zijn NEO. Beiden geloven dat Neo in 2021 ongeveer $ 80 zal bereiken, wat een aanzienlijke verbetering is ten opzichte van de huidige prijs. Ze zijn het er ook over eens dat Neo op geen enkel moment gedurende het jaar onder deze waarde zal zakken.

Onze laatste NEO-prijsvoorspelling op korte termijn komt van Long Forecast. Net als bij Digital Coin Price, gelooft dit investeringsplatform dat Neo het komende jaar een hoge mate van volatiliteit zal ervaren.

Maand Open Laag-Hoog Sluiten
Feb $ 22,08 $ 51,39 – $ 45,71 $ 45,71
Mrt $ 45,71 $ 44,29 – $ 96,62 $ 47,62
Apr $ 47,62 $ 47,62 – $ 59,11 $ 55,24
mei $ 55,24 $ 43,15 – $ 55,24 $ 46,40
Jun $ 46,40 $ 46,40 – $ 57,59 $ 53,82
Jul $ 53,82 $ 42,05 – $ 53,82 $ 45,21
Aug $ 45,21 $ 38,30 – $ 45,21 $ 41,18
Sep $ 41,18 $ 41,18 – $ 51,11 $ 47,77
Okt $ 47,77 $ 47,77 – $ 59,29 $ 55,41
Nov $ 55,41 $ 47,29 – $ 55,41 $ 50,85
Dec $ 50,85 $ 50,85 – $ 63,12 $ 58,99

Zoals we kunnen zien aan de hand van de cijfers in de bovenstaande tabel, verwacht Long Forecast dat de prijs van Neo aan het einde van elke maand tussen $ 45 en $ 60 zal schommelen. Dit lijkt misschien niet enorm volatiel, maar aangezien de prijs van Neo in de loop van elke maand met ongeveer $ 10 verandert, is het duidelijk dat er geen overweldigend bullish of bearish trend te bespeuren is..

Long Forecast heeft ook een enorme potentiële jaarlijkse spread opgeleverd, met een dieptepunt van $ 22,08 en een maximum van $ 96,62. Hoewel dit eenmalige schommelingen lijken te zijn, dragen ze bij aan enkele zeer grillige maandelijkse percentages!

Wat wordt de prijs van Neo in 2021?

Zal Neo stijgen in 2021?

Over het algemeen lijkt het waarschijnlijk dat de prijs van Neo in 2021 zal stijgen – hoewel we misschien niet het hele jaar door een consistente bull-trend zien..

Dit lijkt de conclusie te zijn van zowel Digital Coin Price als Long Forecast. WalletInvestor heeft een wankele voorspelling gedaan en de laagste geciteerde cijfers zijn inderdaad ongelooflijk bearish. Het verwacht echter nog steeds een late prijsstijging tegen het einde van het jaar.

Coinliker voorspelt dat de prijs van NEO tegen het einde van dit jaar $ 127,63 zal bedragen. Volgens Previsioni Bitcoin zal NEO tegen december 2021 $ 103,6 bereiken. Trading Beasts vertelde zijn bezoekers ook dat het het potentieel ziet voor de prijs van NEO om in 2021 tot $ 146 te stijgen..

We kunnen deze ongelijksoortige NEO-voorspellingen voor 2021 samenvatten door te zeggen dat de potentiële prijsstijging momenteel veel dramatischer wordt geacht dan de potentiële prijsdaling, maar dit betekent niet dat de kans kleiner is dat de daling zal plaatsvinden..

Zou u overwegen om in te investeren NEO?

Vraag je je af ‘zal de prijs van Neo op de lange termijn stijgen’? NEO-voorspellingen voor 2021 zijn ongelooflijk gevarieerd. Als u de voorkeur geeft aan een langetermijnbeleggingsstrategie, laten we dan eens kijken naar de prijsvoorspellingen van Bitcoin voor 2022-2025.

Neo-prijsvoorspellingen op lange termijn: 2022-2025

Wat voorspellen crypto-experts voor NEO in 2022 en daarna??

Nu we hebben gezien wat sommige van de beste cryptoplatforms NEO verwachten in 2021, laten we vooruit kijken naar 2022-2025. Kunnen de langetermijnvoorspellingen helpen om licht te werpen op welke van de kortetermijnvoorspellingen het meest waarschijnlijk is??

Onze eerste NEO-voorspelling op de lange termijn komt van Trading Beasts. Voor 2022 heeft het platform voorspeld dat de prijs van Neo de volgende doelen zal bereiken:

Maand Minimumprijs Maximumprijs
Jan $ 32,091 $ 47.193
Feb $ 32,427 $ 47,686
Mrt $ 32,742 $ 48.150
Apr $ 33,105 $ 48,684
mei $ 33,470 $ 49,221
Jun $ 33,861 $ 49,795
Jul $ 34,252 $ 50.370
Aug $ 34,668 $ 50,983
Sep $ 35,097 $ 51,614
Okt $ 35.524 $ 52,241
Nov $ 35,977 $ 52,907
Dec $ 36,424 $ 53,565

Helaas zijn de voorspellingen van Trading Beast niets om enthousiast van te worden. Met zelfs zijn maximale voorspellingen net iets hoger dan de huidige prijs van Neo van $ 48,63, is het duidelijk dat dit platform niet verwacht dat de bull-run van het actief in hetzelfde tempo zal doorgaan. Volgens de minimum- en gemiddelde voorspellingen zal het zelfs waarde verliezen en in januari 2022 dalen tot een potentieel dieptepunt van $ 32,091. Erger nog, Trading Beasts heeft een negatief gemiddeld veranderingspercentage opgegeven voor elke maand van het jaar..

U bent misschien gerustgesteld te weten dat de voorspellingen voor 2023 en 2024 iets minder bearish zijn, maar suggereren nog steeds niet dat Neo een bijzonder mooie toekomst tegemoet gaat. Het citeert de volgende hoogtepunten, dieptepunten en gemiddelden voor de komende jaren:

 • 2023: minimum = $ 36,897, gemiddeld = $ 46,855, maximum = $ 62,456
 • 2024: minimum = $ 43,018, gemiddeld = $ 55,100, maximum = $ 72,109

Deze cijfers lijken een beetje teleurstellend, vooral in vergelijking met enkele van de torenhoge voorspellingen voor andere cryptocurrencies voor de komende vijf jaar. Laten we voor een betere voorspelling kijken naar de prijs van digitale munten – waarvan de relatief optimistische voorspelling voor 2021 nog maar het begin is!

Zoals we in de grafiek kunnen zien, verwacht Digital Coin Price een langzame maar gestage vooruitgang in de aanloop naar 2030. Als je je afvraagt ​​wat Neo waard zal zijn in 2030 ‘, zouden deze statistieken je een goed idee moeten geven. Het platform heeft de volgende lange termijn NEO-prijsdoelen voorspeld voor de komende jaren:

 • 2022: $ 85,09
 • 2023: $ 105,74
 • 2024: $ 120,99
 • 2025: $ 140,15
 • 2026: $ 174,24
 • 2027: $ 184,52
 • 2028: $ 215,52

Als deze voorspellingen correct zijn, betekent dit dat Neo een nieuwe ATH van $ 215,52 zal behalen, precies 10 jaar na zijn vorige ATH van $ 198,38 (die hij in 2018 bereikte).

Het Italiaanse cryptocurrency-platform Previsioni Bitcoin geeft doorgaans optimistische voorspellingen voor de cryptomarkt in 2021, maar wat zijn zijn verwachtingen voor Neo in 2022? Previsioni Bitcoin gelooft dat 2022 een van Neo’s beste jaren tot nu toe zal zijn, met een jaarlijks hoogtepunt van $ 155,1674 in januari 2022

Onze laatste Neo-prijsvoorspelling op de lange termijn is afkomstig van Coinswitch. Als je je afvraagt ​​‘zal de prijs van Neo op de lange termijn stijgen?’, Dan is de voorspelling van Coinswitch erg bemoedigend. Tegen 2025 voorspelt het platform dat Neo maar liefst $ 533 waard kan zijn.

Coinswitch heeft deze projectie gerechtvaardigd door het unieke karakter van de Neo-blockchain aan te halen, die historisch gezien investeerders heeft geïnspireerd om zelfs tijdens bearish runs vertrouwen te houden in de cryptocurrency. Het platform is ook van mening dat nieuwe partnerschappen de komende jaren de marktpositie van Neo kunnen versterken.

Wat wordt de prijs van Neo in 2025?

Zal Neo stijgen in 2025?

Volgens deze langetermijnvoorspellingen zal de prijs van Neo waarschijnlijk stijgen in 2025. Hoewel Trading Beasts gelooft dat de groeisnelheid ongelooflijk laag zal zijn, geeft het nog steeds toe dat Neo in de loop van 2024 kleine winsten zal boeken. Digital Coin De prijs verwacht daarentegen dat het digitale activum in 2025 $ 140,15 waard zal zijn.

Volgens Cryptoground zou NEO tegen december 2025 $ 250 kunnen bereiken. Coinliker vertelde zijn bezoekers ook dat het het potentieel ziet voor de prijs van Neo om tegen het einde van 2025 tot $ 245 te stijgen..

Als langetermijninvestering verwacht het dat NEO zeer goed zou kunnen presteren. Volgens zijn voorspellingen zou de waarde van de NEO-munt tegen het einde van 2021 kunnen stijgen tot $ 130,50, oplopen tot $ 180,20 in 2022 en tegen 2025 een gemiddelde prijs van $ 220,70 bereiken..

Conclusie: voorspelling van NEO-prijsvoorspelling

De onderstaande voorspellingscijfers schetsen enkele van de Potentieel hoog en laag van prognoses voor NEO-prijzen in 2021, 2022, 2023, 2024 en 2025 aangeboden door technische analisten en experts uit de industrie.

Jaar Hoog Laag
2021 $ 143,20 $ 32,50
2022 $ 162,50 $ 45,20
2023 $ 190,00 $ 74,60
2024 $ 240,00 $ 105,10
2025 $ 340,00 $ 135,00

Hoeveel zal NEO over vijf jaar waard zijn?

Volgens de Neo-prijsvoorspelling die door experts wordt aangeboden, zal Neo tegen het einde van 2021 naar $ 130 stijgen, $ 150 in 2022, om tegen december 2025 helemaal naar $ 235 te stijgen..

Op basis van NEO-projecties van CoinLiker wordt verwacht dat de prijs van de munt de komende jaren aanzienlijk zal stijgen, en verhandeld wordt tegen $ 110 in 2021, $ 172 in 2023 en $ 245 in december 2025. Longforecast voorspelt dat een NEO tegen het einde van 2025 $ 269 waard zou kunnen zijn..

Is Neo dus een goede investering??

Volgens voorspellingen van experts zou Neo mogelijk een goede investering kunnen zijn. Zowel WalletInvestor als DigitalCoinPrice zijn optimistisch over de vooruitzichten op korte termijn van Neo. Als we naar alle voorspellingen kijken, lijkt de algemene consensus te zijn dat de prijs van Neo in 2021 en opnieuw in 2025 zal stijgen..

Hoe is de prijs van Neo in de loop van de tijd veranderd??

Naast het kijken naar toekomstige voorspellingen, is het belangrijk om terug te kijken naar de prestaties van een cryptocurrency in het verleden om de meest nauwkeurige voorspellingen te doen. Hoewel Neo nog niet zo lang op de markt is, zijn de prijsveranderingen van de afgelopen jaren relatief extreem geweest – dus kunnen ze ons helpen beslissen welke van de voorspellingen in dit artikel het meest waarschijnlijk zijn?

We kunnen de historische prestaties van Neo op deze prijsgrafiek zien van het cryptocurrency-analyseplatform Coinlib.io. (Merk op dat deze grafiek alleen de voortgang van het activum volgt vanaf 2017, toen het werd omgedoopt van Antshares naar Neo).

Neo begon met handelen in 2017, een jaar dat vaak wordt omschreven als ‘het jaar van cryptocurrency’. Het toegenomen vertrouwen van beleggers – samen met de groeiende acceptatie van crypto en de lancering van honderden (zo niet duizenden) nieuwe activa – betekende dat de markt tussen 2017 en 2018 een explosieve groei doormaakte. Neo was perfect getimed om van deze groei te profiteren. Zoals we in de grafiek kunnen zien, vond zijn eerste piek plaats in augustus 2017, toen hij steeg tot een waarde van $ 42,65 na zes maanden onder $ 10 te hebben doorgebracht..

Vanaf hier schoot Neo omhoog om zijn ATH van $ 198,38 te bereiken, wat het in januari 2018 behaalde.Op dit punt zorgden Neo’s populaire Initial Coin Offering (ICO) en de daaropvolgende prijsstijging ervoor dat vroege investeerders een verbluffende Return on Investment (ROI) zagen 378.453 %!

Helaas duurden deze hoogten niet lang. In mei was de cryptovaluta weer onder de $ 50 gedaald, bijna een kwart van zijn dramatische ATH, en bleef de rest van het jaar ineenstorten. Begin 2019 was Neo weer minder dan $ 10 waard. Hoewel het af en toe tussen $ 11 en $ 12 schoot, kon zijn prestatie tot nu toe nauwelijks als bullish worden omschreven.

Het goede nieuws is dat de prijs duidelijk stijgt. Na de verwoesting van het coronavirus in maart 2020, waarbij de prijs van bijna elke grote cryptocurrency daalde, liet Neo in de tweede helft van het jaar een matige vooruitgang zien en bereikte op 14 september $ 22,99. En toen de cryptocurrency-markt eind december 2020 een enorme bull-run onderging, bleef Neo niet lang achter. Tussen 3 en 11 januari is het actief in waarde gestegen van $ 14,28 naar $ 25,28 – en de prijs is sindsdien niet meer gestopt met groeien.

Klaar om in te investeren NEO?

Welke factoren beïnvloeden de prijs van Neo?

De cryptocurrency-markt is een van de meest volatiele ter wereld. Prijstrends kunnen notoir moeilijk te voorspellen zijn – er zijn echter verschillende factoren die kunnen beïnvloeden of een munt al dan niet in waarde zal stijgen..

Hieronder hebben we enkele van de belangrijkste redenen verzameld waarom de prijs van Neo kan stijgen of dalen. Door te begrijpen hoe verschillende factoren de marktprestaties kunnen beïnvloeden, kunt u uw kansen vergroten om geldige voorspellingen te doen over cryptovaluta.

Laten we eens kijken naar de belangrijkste factoren die de prijs van NEO kunnen beïnvloeden.

Vraag en aanbod

De relatie tussen vraag en aanbod is de belangrijkste factor die de prijs van elke cryptocurrency zal bepalen. Dit is een allesomvattende factor, aangezien veel verschillende gebeurtenissen en criteria (‘subfactoren’) kunnen beïnvloeden of meer beleggers hun activa willen kopen of verkopen. Als het aanbod van een crypto groter is dan de vraag, betekent dit dat de prijs zal dalen. Als de vraag groter is dan het aanbod, betekent dit dat de prijs omhoog gaat.

Overheidssteun

Overheidsinstanties zijn niet altijd voorstander van cryptocurrency. Nog maar vijf jaar geleden waren de cryptovoorschriften jammerlijk ontoereikend – en naarmate digitale activa steeds meer mainstream worden, heeft dit veel autoriteiten ertoe aangezet om robuustere manieren te ontwikkelen om de industrie te reguleren. Dit heeft ertoe geleid dat veel analisten vrezen dat dreigend hardhandig optreden door regelgeving de markt voor cryptocurrency in de toekomst zou kunnen bedreigen.

Niet zo met Neo. Toen de Chinese president Xi Jinping eind 2019 publiekelijk voor cryptocurrencies sprak, wekte dat een hernieuwde interesse in het actief. Neo (of ‘het Chinese Ethereum’) heeft hiervan geprofiteerd, waarbij veel handelaren dachten dat de president verantwoordelijk was voor het opdrijven van de prijs van de cryptocurrency..

De populariteit van slimme contracten

Slimme contracten zijn digitale overeenkomsten die automatisch de specifieke voorwaarden van een transactie coderen, zoals het bedrag dat u betaalt en de partij aan wie u het betaalt. Net als Ethereum ondersteunt Neo slimme contracten, waardoor het voor gebruikers gemakkelijker wordt om veilige transacties uit te voeren.

Naarmate de populariteit van gedecentraliseerde betalingssystemen blijft groeien, spelen slimme contracten een steeds belangrijkere rol in het cryptocurrency-landschap. Platforms die slimme contracten mogelijk maken, zullen waarschijnlijk meer verkeer krijgen, met meer investeerders die graag willen profiteren van deze technologie. Dit betekent dat de vraag naar platforms zoals Neo (samen met de prijs) zou kunnen stijgen.

Zou u overwegen om NEO te kopen?

Belangrijkste punten

 • Het wordt vaak ‘het Chinese Ethereum’ genoemd en is de eerste open-source blockchain van het land
 • Er zijn twee native tokens voor Neo: NEO en GAS
 • Op het moment van schrijven is Neo $ 42,63 waard en heeft een marktkapitalisatie van $ 3.006.826.289.
 • Ondanks zijn recente groei is Neo gedaald van de 23e grootste asset ter wereld naar de 29e grootste.
 • WalletInvestor heeft een ongelooflijk brede voorspelling gedaan en verwacht dat de prijs van Neo ergens tussen $ 0,000001 en $ 60 zal liggen.
 • Digital Coin Price verwacht niet dat de prijs van Neo op enig moment in 2021 onder de $ 60 zal dalen.
 • Long Forecast heeft een enorme potentiële jaarlijkse spread opgeleverd, met een dieptepunt van $ 22,08 en een maximum van $ 96,62. Het verwacht echter dat Neo tussen $ 45 en $ 60 zal schommelen.
 • Trading Beasts gelooft dat we in 2024 een minimumprijs van $ 43,018, een gemiddelde prijs van $ 55,100 en een maximumprijs van $ 72,109 zullen zien..
 • De prijs van digitale munten is optimistischer, in de overtuiging dat we tegen 2028 een nieuwe ATH zouden kunnen zien.
 • De belangrijkste factoren die de prijs kunnen beïnvloeden, zijn de relatie tussen vraag en aanbod, overheidsvoorschriften en de opkomst van slimme contracten

Als u op zoek bent naar prijsvoorspellingen van NEO voor 2021-2025, hopen we dat u dit artikel nuttig heeft gevonden. Investeren in cryptocurrency is notoir riskant en het is van vitaal belang om een ​​robuuste risicobeheerstrategie te hebben als u overweegt om NEO aan uw portefeuille toe te voegen.

Als je ons artikel leuk vond Neo-prijsvoorspellingen: hoeveel zal NEO waard zijn in 2021 en daarna, deel dit alstublieft met uw mede-investeerders.

Als je je geïnspireerd voelt om te overwegen NEO kopen, of dit artikel heeft wat extra inzicht gegeven in uw bestaande kennis, bent u wellicht verheugd te weten dat etoro de mogelijkheid biedt om Crypto-activa te kopen en CFD’s te verhandelen op maximaal 90+ cryptocurrencies.

eToro – Beste platform om NEO te kopen

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

We hopen dat je genoten hebt van dit artikel over de beste Neo-prijsvoorspellingen voor 2021-2025. Of u nu een bestaande investeerder bent die hoopt op een positief antwoord op de vraag ‘is Neo een goede investering?’, Of iemand die overweegt om het actief voor het eerst aan zijn portefeuille toe te voegen, zorg er altijd voor dat u uw eigen due diligence uitvoert. voordat u een van de hier genoemde prognoses accepteert.

Veelgestelde vragen

Waar wordt Neo-munt voor gebruikt?

Het Neo-platform heeft tot doel slimme contracten en gedecentraliseerde betalingssystemen aan te bieden, waardoor mensen dagelijkse transacties op de blockchain kunnen uitvoeren. De NEO-munttokens worden gebruikt om nieuwe blokken aan de ketting toe te voegen en het netwerk als geheel te beheren.

Is Neo beter dan Ethereum?

Neo staat bekend als ‘het Chinese Ethereum’ en biedt een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van zijn oudere concurrent. Het platform ondersteunt programmeertalen, waaronder JavaScript en C ++, en is gebouwd om minder kwetsbaar te zijn voor aanvallen. Dit is een belangrijk voordeel, aangezien Ethereum de afgelopen jaren twee spraakmakende 51% hacks heeft ondergaan, waarvan de meest recente plaatsvond in augustus 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me