Onze lijst met de beste cryptocurrencies om te kopen in 2021

De afgelopen jaren hebben cryptocurrencies ongetwijfeld bewezen een van de meest winstgevende en succesvolle investeringsmogelijkheden te zijn. Bitcoin is de de facto standaard voor cryptocurrencies en heeft de basis gelegd voor een bloeiende markt voor digitale valuta’s in 2009.

Het luidde een golf van verschillende andere cryptocurrencies in die waren gebouwd op een gedecentraliseerd peer-to-peer-netwerk. Dit steeds groter wordende legioen volgers heeft investeerders in een staat van onzekerheid gebracht bij het kiezen van de beste crypto’s om dit jaar te kopen.

Daarom hebben we voor u een lijst samengesteld met de beste cryptocurrencies van 2021.

Dus zonder verder oponthoud …

Lijst met de beste cryptocurrencies om te kopen in 2021:

1. Bitcoin (BTC)

2. Ethereum (ETH)

3. Binance-munt

4. Litecoin

5. Tron

6. Cardano (ADA)

Functies om te overwegen bij het kiezen van de beste crypto’s om nu te kopen

2020 was inderdaad een historisch jaar en het heeft bewezen dat cryptocurrencies een veel duurzamere kracht hebben. Hier zijn enkele van de belangrijke functies waarop u zich moet concentreren bij het kiezen van de beste crypto’s die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

1. Adoptiepercentage

Het bijhouden van de acceptatiegraad en focussen op de investering in cryptocurrencies die momenteel worden gebruikt in transacties in de echte wereld, is een uitstekende manier om uw lijst met de beste crypto’s te maken die u nu kunt kopen..

2. Hoge beveiliging

Met functies zoals slimme contracten die een reeks regels voor elke transactie mogelijk maken, kunnen cryptocurrency-transacties veiliger worden gemaakt.

3. Marktwaarde

Het kennen van de marktkapitalisatie van de cryptocurrency waarin u van plan bent te investeren, is een geweldige manier om de liquiditeit en het succes ervan te waarborgen.

Beste cryptocurrencies om te kopen in 2021

Gezien het trackrecord van cryptocurrencies, wordt 2021 het beste jaar om in cryptocurrencies te investeren. Daarom is het zeker de moeite waard om een ​​lijst door te nemen met de beste crypto’s om te kopen.

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin, ‘de koning van cryptocurrencies’, staat altijd bovenaan de investeringsradar voor investeerders over de hele wereld. Behalve dat het de eerste cryptocurrency is, is de belangrijkste reden voor het belang ervan de hoogste liquiditeit in de crypto-ruimte. Het uiteindelijke doel van Bitcoin is om het wereldwijde, peer-to-peer, digitale contant geld te zijn dat volledig gedecentraliseerd is omdat het losstaat van elke vorm van regulering..

Als het gaat om acceptatie door de detailhandel, is Bitcoin de opperheer die elke andere cryptocurrency leidt. Met een marktkapitalisatie van meer dan $ 600 miljard is het zonder twijfel de sterkste cryptocurrency op de markt en een van de beste crypto’s om te kopen, vooral voor investeerders die nieuw zijn in de activaklasse..

Bitpay’s Sonny Singh vertelde onlangs Bloomberg in januari 2021 dat "hij verwacht dat BTC volgende maand $ 45.000 zal bereiken."

2. Ethereum (ETH)

Ethereum, het eerste Bitcoin-alternatief, is een op blockchain gebaseerd gedecentraliseerd platform. Crypto Enthusiast heeft Ethereum genoemd als een alternatief voor fiat-valuta. Ethereum staat op de tweede plaats in de "beste cryptocurrency om te kopen in 2021" lijst omdat het een van de weinige cryptocurrencies is die kunnen worden gebruikt om andere munten te kopen. Met een marktkapitalisatie van bijna $ 139 miljard is Ether, de Ethereum-munt, een van de populaire cryptocurrencies in de blockchain-wereld geworden.

Ethereum, dat werkt als een gedecentraliseerd softwareplatform, zorgt ervoor dat Smart Contracts en Decentralized Applications (DApps) kunnen worden gebouwd en uitgevoerd zonder enige controle of interferentie van derden.

Ethereum is van plan om zijn consensusalgoritme te veranderen van proof-of-work naar proof-of-stake in 2021, wat de weg vrijmaakt voor een verbeterde transactiesnelheid binnen zijn netwerk. Met een marktkapitalisatie van ongeveer 19% van de omvang van Bitcoin, zal Ethereum in de toekomst een sterke investeringskeuze blijven.

Lees meer: ​​Ethereum-prijsvoorspellingen voor 2021, 2022 en 2025

3. Binance Coin (BNB)

In termen van bruikbaarheid en efficiëntie is Binance Coin een van de beste cryptocurrencies die momenteel op de markt te koop is. Binance Coin, het officiële token van Binance Exchange, stelt gebruikers in staat naadloos in andere crypto’s te handelen en transactiekosten te vereenvoudigen. De gedecentraliseerde uitwisselingen van Binance werken op het blockchain-platform van de Binance-munt, en deze uitwisseling, opgericht door Changpeng Zhao, is de grootste cryptocurrency-uitwisseling ter wereld op basis van volume.

De marktkapitalisatie van Binance is $ 6,8 miljard, met een BNB met een waarde van $ 44,26 zoals gerapporteerd in januari 2021, waardoor het een van de best te kopen crypto’s dit jaar is.

Lees meer: ​​Is Binance Coin een goede investering en moet ik in Binance Coin investeren??

4. Litecoin (LTC)

Charlee Lee, een voormalige Google-medewerker, wilde de ‘lite’-versie van Bitcoin maken om het minder complex te maken voor degenen die verbaasd zijn over de onderliggende technologie. Hij ontwikkelde een cryptocurrency genaamd Litecoin die de rol zou kunnen spelen van ‘zilver voor het goud van Bitcoin’. Litecoin is gebaseerd op een open-source wereldwijd betalingsnetwerk dat gebruikmaakt van "scrypt" als bewijs van werk en is vrij van controle door de centrale autoriteit.

Litecoin heeft tegenwoordig een sneller groeiende handelswaar vanwege de snellere transactiesnelheid en een lagere systeemvereiste. De marktkapitalisatie van Litecoin is $ 10,1 miljard, waarmee het de zesde grootste cryptocurrency is vanaf januari 2021.

Lees meer: ​​Litecoin-prijsanalyse voor 2021 (diepgaande evaluatie)

5. Tron (TRX)

De belangrijkste reden waarom Tron is opgenomen in de beste crypto’s om een ​​lijst van 2021 te kopen, is dat het BitTorrent een paar jaar geleden heeft gekocht. Als ze erin slagen om gedecentraliseerde en veiligere torrenting-methoden te ontwikkelen, is Tron inderdaad een bloeiend platform voor investeerders over de hele wereld.

De oprichters van Tron hebben dit op blockchain gebaseerde platform gecreëerd voor het delen van inhoud. Tron zorgt niet alleen voor een hoge beveiliging, maar stelt makers ook in staat om rechtstreeks geld te verdienen met hun inhoud via Tronix, een vorm van Trons cryptocurrency.

Gebruikers kunnen ook binnen enkele seconden een miljoen dollar in TRX naar overal ter wereld sturen zonder een enkele transactiekost. Met een missie om het internet volledig te decentraliseren, groeit Tron snel, met meer dan $ 81 miljoen investeerders in cryptocurrency, waardoor het een van de beste cryptomunten is die momenteel beschikbaar zijn..

6. Cardano (ADA)

Cardano is een cryptocurrency en slim contractplatform. Cardano wordt vaak gedefinieerd als een cryptocurrency van de derde generatie die de schaalbaarheidsproblemen van de eerste generatie en tweede generatie cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum oplost. De gelaagde architectuur van Cardano biedt een betere schaalbaarheid dan andere cryptocurrencies.

Waarom staat Cardano in onze lijst met cryptocurrencies die we in 2021 kunnen kopen? Welnu, Cardano heeft in 2020 al een fantastisch jaar achter de rug. Het project heeft nu meer dan 1400 stake-pools en werkt samen met meer dan honderd instellingen. Beide aantallen zullen naar verwachting in 2021 en daarna toenemen. Cardano heeft ook zijn team uitgebreid met 11 nieuwe toevoegingen aan het team.

Cardano’s overgang van Bryon naar Shelly werd ook beschouwd als een belangrijke mijlpaal voor het project en het platform is blijven werken aan ontwikkelingen zoals Voltaire. Het Goguen-mainnet is ook gepland voor lancering in februari of maart 2021. Deze lancering zal Cardano positioneren als een echte uitdager van het monopolie van Ethereum. Nieuwe functionaliteiten zullen de belangrijkste factor zijn bij de acceptatie van Cardano, waardoor het een van de beste cryptocurrencies is die u kunt kopen.

Kortom voor de beste crypto’s om te kopen in 2021

De cryptomarkt is tegenwoordig een bloeiende investeringsmarkt met een overvloed aan cryptocurrencies en intelligente blockchain-platforms. Of u nu een nieuwe belegger bent of zijn markt probeert te diversifiëren, de hierboven genoemde valuta’s zijn enkele van de beste cryptocurrencies om in 2021 te investeren om uw succesvolle investeringsverhaal te creëren..

eToro – Het beste cryptocurrency-platform

Nu hebt u onze lijst met de beste cryptocurrencies bekeken om te kopen in 2021. Als u zich geïnspireerd voelt om te beginnen met het kopen van cryptocurrencies, bent u wellicht verheugd te weten dat eToro de mogelijkheid biedt om Crypto-activa te kopen en CFD’s te verhandelen tot maximaal 90+ cryptocurrencies. Crypto-handelaren kunnen een gediversifieerde portefeuille opbouwen met de meest populaire munten.

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

7 Cryptocurrency-voorspellingen voor 2021 waar iedereen het mee eens zou zijn

Een algemene blik op de cryptocurrency-markt – wat te verwachten in 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me