Prijsvoorspelling van stellaire lumen

Stellar Lumens Prijsvoorspelling 2021 en daarna, zullen we de cryptocurrency-rebound zien?

Stellar Lumens is een cryptocurrency ontwikkeld door de Stellar Development Foundation. De cryptocurrency won aan populariteit tijdens de cryptocurrency-bubbel van 2017. De cryptocurrency verhoogde zijn marktkapitalisatie en zijn waarde aanzienlijk en werd een van de meest vertrouwde valuta’s op de markt.

Stellar kreeg te maken met een terugval in fortuinen, dankzij de neergang in de markt voor cryptocurrency. In de afgelopen maanden heeft het een prestatieverbetering gezien. Laten we eens kijken naar de prijsvoorspelling van Stellar Lumens voor de korte en lange termijn.

Wat is Stellar Lumens?

Jed McCaleb richtte Stellar Lumens op in 2014. McCaleb is ook de oprichter van Mt.Gox en is de mede-oprichter van Ripple. Jed McCaleb wordt gecrediteerd voor het pionieren van de crypto-ruimte, waardoor het wordt wat het nu is. McCaleb werkte samen met Joyce Kim om Stellar te lanceren. Na de lancering van Stellar richtten ze de Stellar Foundation op, in samenwerking met Patrick Collinson, de CEO van Stripe. De Stellar Foundation is een non-profitorganisatie die de ontwikkeling en adoptie van het Stellar Lumens-betalingsnetwerk ondersteunt.

Stellar ontving $ 3 miljoen aan startkapitaal van Patrick Collinson en Stripe. Sindsdien heeft de Stellar Foundation ook financiering ontvangen van andere partners.

Het heeft zichzelf bewezen als een oplossing voor grensoverschrijdende betalingen, waardoor individuen die geen toegang hebben tot het banksysteem een ​​schat aan rijkdom krijgen en een manier om geld over te maken met minimale transactiekosten..

Stellar staat ook bekend om hun samenwerking met IBM en het bouwen van de IBM World Wire – een wereldwijd netwerk voor gereguleerde financiële instellingen om tegelijkertijd grensoverschrijdende betalingen in realtime te vereffenen en af ​​te wikkelen..

Wat is XLM?

XLM is de eigen cryptocurrency van Stellar Lumens, die de Stellar-blockchain aandrijft. In totaal zijn er 100 miljard XLM gemaakt. Het aantal zou toenemen tot een totaal aanbod van 105 miljard was bereikt. Stellar-gebruikers hebben echter hun veto uitgesproken over dit plan in 2019. De Stellar Foundation heeft de XLM-economie gereguleerd, waardoor XLM is teruggebracht van 105 miljard naar 50 miljard.

Het gebruik van XLM als brandstof voor transacties op het Stellar Lumens-netwerk geeft de cryptocurrency ook waarde. Van de 50 miljard XLM-tokens zijn er 20 miljard in omloop op de markt, terwijl de rest in bewaring is van de Stellar Foundation.

Stellar Lumens Prijsgeschiedenis en Voorspelling

Stellar Lumens maakt al een tijdje een moeilijke periode door, waarbij de waarde van de cryptocurrency onder de voorspelde niveaus daalt. Er zijn echter dingen op zoek naar de crypto. Stellar Lumens biedt grensoverschrijdende betalingstechnologie en de verwachting is dat de groeiende populariteit van de cryptocurrency de groei op de lange termijn zal stimuleren.

Momenteel wordt XLM verhandeld tegen $ 0,529123, en de marktkapitalisatie is $ 53,4 miljard. De cryptocurrency stond op het laagste prijsniveau in 2017 en handelde op $ 0,002. Het organiseerde een heropleving en bereikte zijn hoogste prijs ooit van $ 0,93.

In 2018 kende de cryptocurrency-markt als geheel een daling, en XLM was geen uitzondering. Dankzij de bearmarkt behoorde XLM tot de slechtst presterende cryptocurrency in de cryptovaluta en verloor meer dan 90% van zijn waarde ten opzichte van de recordprijzen die het in 2018 had vastgesteld. XLM eindigde 2018 met een prijs van $ 0,09.

2019 begon ook op een vergelijkbare manier voor XLM, waarbij de cryptocurrency de niet benijdenswaardige reputatie verdiende een van de slechtst presterende valuta te zijn. De hoogste prijs die XLM in 2019 behaalde was $ 0,16 en noteerde een lage prijs van $ 0,04. De cryptocurrency herstelde zich in 2020, maar zakte al snel naar $ 0,03.

Volgens de prijsvoorspelling van Stellar Lumens zal de cryptocurrency een bull run meemaken, dankzij de hernieuwde interesse in crypto door investeerders en een toename van DeFi-projecten. Het is moeilijk te voorspellen hoe hoog de cryptocurrency nauwkeurig zal gaan. Prijsvoorspellingen stellen echter dat de XLM meer dan $ 1 zou kunnen gaan.

Technische analyse van Stellar Lumens

Technische analyse helpt investeerders en experts de langetermijngroei van een actief en de verwachte waarde ervan te begrijpen. Het doet dit door middel van grafiekpatronen, trends en andere marktsignalen. Omdat XLM een vrij nieuwe cryptocurrency is, kan het volatiliteit ervaren en nieuwe hoge en lage records vestigen.

Stellar Lumens was tegen het einde van 2019 vertraagd, met de handel in cryptocurrency op $ 0,131299 op 31 december 2020. Maar 2021 blies Stellar Lumens nieuw leven in en de prijs steeg tot $ 0,314850 op 7 januari 2021. De valuta was in januari enigszins volatiel. maar herstelde zich opnieuw van $ 0,238419 op 28 januari 2021 tot $ 0,549358 op 13 februari. Momenteel wordt de cryptocurrency verhandeld tegen $ 0,529123.

IBM’s World Wire-platform voor grensoverschrijdende betalingen in samenwerking met Stellar Lumens heeft ook een zeer positieve invloed gehad op de prijs van Stellar Lumens. Het project hoopt financiële instellingen te helpen hun dienstverlening te verbeteren door deviezen, overmakingen en grensoverschrijdende betalingen te optimaliseren. Het World Wire-platform voor grensoverschrijdende betalingen is beschikbaar in meer dan 50 landen.

Zou u overwegen om in te investeren Stellar Lumens XLM?

Laten we eens kijken naar de prijsvoorspelling van Stellar Lumens door cryptocurrency-experts en de prijsvoorspelling voor 2021-2025.

Stellar Lumens prijsvoorspelling door cryptocurrency-experts

Cryptocurrency-experts hebben hun eigen prijsvoorspelling voor Stellar Lumens gegeven, waardoor beleggers kunnen beslissen of ze al dan niet in de cryptocurrency moeten investeren en hoeveel de waarde van XLM kan stijgen.

Hier zijn de beste prijsvoorspellingen van Stellar Lumens:

Crypto-beoordeling heeft voorspeld dat XLM binnen een jaar zal stijgen naar $ 0,46. Langere prijsvoorspellingen stellen dat de valuta $ 0,69 zou kunnen bereiken. De meeste experts zijn van mening dat deze voorspellingen nogal ingetogen en bescheiden zijn, gezien de prestaties van de cryptocurrency in het verleden.

CoinSwitch heeft voorspeld dat het partnerschap van Stellar Lumen met IBM en verschillende regeringen de prijs van XLM tegen het einde van 2021 naar $ 1 zal doen stijgen.

Beesten ruilen heeft een conservatieve prijsvoorspelling voor Stellar Lumens gemaakt en voorspelt dat XLM op korte termijn rond de $ 0,10 zal liggen.

CryptoGround heeft voorspeld dat XLM zal handelen rond een prijs van $ 0,74.

Stellar Lumens Prijsvoorspelling 2021

Hier zijn enkele van de XLM-prijsvoorspellingen voor 2021

Portemonnee-investeerder heeft een prognose voor één jaar van $ 0,3045 en een prognose voor vijf jaar van $ 0,459 voorspeld.

Investeren Haven is nogal optimistisch geweest over de prijs van XLM en voorspelde dat de prijs eind 2021 $ 4 zou kunnen bereiken. Volgens zijn projectie is Stellar-waarde haalbaar als er geen beveiligingsfouten zijn en de cryptocurrency-sector goed presteert.

Monetize.info is van mening dat de prijs van XLM $ 3 zou kunnen bedragen, dankzij zijn partnerschappen met IBM, Stripe en Deloitte.

Prijsvoorspelling van Stellar Lumens 2022-2023

De waarde van XLM zal gedurende het grootste deel van 2022 tussen $ 0,60 en $ 0,70 liggen. Er kan ergens rond augustus 2022 een lichte waardedaling zijn, maar XLM zal naar verwachting tussen $ 0,60 en $ 0,70 bedragen.

Tegen 2023 zien we de waarde van XLM waarschijnlijk stijgen tot $ 0,80. De cryptocurrency zal naar verwachting tegen het einde van het jaar stijgen tot ergens tussen $ 1- $ 1,50.

Prijsvoorspelling van stellaire lumen 2025

De meeste experts zijn van mening dat de prijs van XLM tegen het einde van 2025 rond de $ 3 zal liggen. Als we het vergelijken met de huidige waarde, is het een stijging van 600%.

Prijsvoorspelling van stellaire lumen: conclusie

Stellar Lumens heeft een aanzienlijk potentieel en we zouden de prijs snel kunnen zien stijgen. Dit is onderhevig aan voorwaarden zoals marktstabiliteit en de prestaties van Bitcoin.

Verschillende Stellar Lumens Price Prediction-modellen denken dat XLM een van de meest gewilde cryptocurrencies in de crypto-ruimte zou kunnen worden, en de waarde zou kunnen oplopen tot $ 5 of meer. U kunt wat onderzoek doen als u meer informatie wilt over de prijsvoorspellingen van Stellar Lumens.

eToro – Beste makelaar om te kopen Stellaire XLM

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Stellar Lumens 2021 verhandelen: een stapsgewijze handleiding

Stellaire prijsvoorspellingsvoorspelling voor 2021-2025

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me