Prijsvoorspellingen van Tezos – Hoeveel zal XTZ waard zijn in 2021 en daarna?

Hoeveel zal Tezos waard zijn in 2021 en daarna?

Zal Tezos opstijgen of crashen? Lees onze Tezos XTZ-prijsvoorspelling 2021-2025

Hoe heeft de recente bull-run de vooruitzichten voor Tezos beïnvloed? Als u zich afvraagt ​​‘is Tezos een goede investering?’, Bent u hier aan het juiste adres. We zullen de beste Tezos-prijsvoorspellingen voor 2021 en daarna delen. we bekijken Tezos XTZ om erachter te komen wat de experts te zeggen hebben over de toekomstige prestaties en hoeveel Tezos waard zal zijn in 2021 en daarna.

Begin december bedroeg de prijs van Tezos $ 2,41 en de marktkapitalisatie was $ 1.811.686.035. Dit betekende dat het de 19de grootste cryptocurrency ter wereld was, maar hoe zijn die cijfers de afgelopen maanden veranderd??

De nationale media waren misschien bezig met de monumentale groei van Bitcoin, maar voor crypto-investeerders heeft de laatste bull run veel stof tot nadenken gebracht. Het is niet alleen de zogenaamde ‘koning van de cryptocurrency’ die sinds eind 2020 in waarde schommelt. Zelfs Tezos, dat vooral langzaam en stabiel is sinds de recordbrekende lancering via ICO in 2017, is ingehaald in de groei.

Op het moment van schrijven heeft Tezos een prijs van $ 3,69 en een marktkapitalisatie van $ 2,8 miljard. Dit is echter niet zo indrukwekkend als het klinkt. XTZ heeft misschien zijn vorige all-time high (ATH) van $ 4,36 overtroffen, maar zijn prestaties waren niet genoeg om het een concurrentievoordeel te geven. Het is nu de 28e grootste cryptocurrency ter wereld, wat betekent dat negen andere activa zijn voorsprong hebben ingehaald.

In dit artikel zullen we enkele van de beste Tezos-prijsvoorspellingen voor 2021-2025 delen. We hebben de bijgewerkte prognoses gevonden om de vraag ‘is Tezos een goede investering?’ Te beantwoorden, dus blijf lezen voor meer informatie.

Tezos (XTZ) is ‘s werelds 19e grootste cryptocurrency. Het werd gelanceerd via een Initial Coin Offering (ICO) in 2017, toen het records brak met zijn ongelooflijke investering van $ 232 miljoen – maar voor de meerderheid van 2020 waren zowel investeerders als analisten nogal ontmoedigd door zijn recente prestaties. Gelukkig begint dat nu te veranderen, waardoor veel mensen zich afvragen wat de langetermijnvooruitzichten van dit digitale item zijn.

Tezos is een slim contractplatform dat zich onderscheidt van de concurrentie door zijn on-chain governance-model (daarover later meer). Het oorspronkelijke token staat bekend als de tez of tezzie (XTZ). Als cryptocurrency van de derde generatie wilden de oprichters graag enkele van de valkuilen vermijden waar oudere crypto’s – met name Bitcoin – in terecht zijn gekomen. Deze omvatten het proof-of-work-algoritme van Bitcoin en zijn controversiële harde vorken.

Als u Tezos XTZ snel en gemakkelijk wilt kopen, met 0% Commissie, kijk eToro Exchange!

Meer weten over Tezos XTZ? Je bent op de juiste plek. Of u zich nu afvraagt ​​‘is Tezos een goede investering voor 2021?’ Of u gewoon de cryptocurrency-trends voor wilt blijven, lees dan verder om enkele van de belangrijkste Tezos-prijsvoorspellingen voor 2021 en daarna te ontdekken..

Wat is Tezos (XTZ)?

Om elke Tezos-prijsvoorspelling te begrijpen, is het essentieel om precies te begrijpen wat Tezos is en waarom deze verschilt van de meeste andere crypto’s op de markt.

Zoals we in de inleiding al zeiden, is Tezos een platform dat het gebruik van slimme contracten ondersteunt. De slimme contracten coderen automatisch de specifieke voorwaarden van een transactie, zoals het bedrag dat u betaalt en de partij aan wie u het betaalt. Omdat de voorwaarden van elke transactie zijn geschreven in de technologie die de betalingen mogelijk maakt, betekent dit dat Tezos volledig transparant is – een aantrekkelijke functie voor veel handelaren. (Volgens de ontwikkelaars van de cryptocurrency komt de naam ‘Tezos’ van het Griekse woord voor een slim contract).

Een ander kenmerkend kenmerk van Tezos is het zelfbesturende model. De governance-regels stellen belanghebbenden in staat protocolupgrades goed te keuren die vervolgens onmiddellijk op het netwerk kunnen worden geïmplementeerd. Dit betekent niet alleen dat het netwerk zich snel kan aanpassen aan veranderingen, maar het betekent ook dat gebruikers direct betrokken worden bij het beheer van de blockchain. Dit resulteert in een meer democratisch netwerk.

Ondanks de aantrekkelijkheid van de Tezos-blockchain – en het recordbrekende karakter van zijn ICO – werd de crypto geplaagd door problemen bij de release. Een geschil tussen de oprichters zorgde ervoor dat de lancering van het platform voor onbepaalde tijd werd uitgesteld, waardoor investeerders een rechtszaak tegen de Tezos Foundation begonnen. Deze zaak werd ingetrokken toen Tezos oorspronkelijk werd gelanceerd, wat in 2018 ver achter op schema lag.

Tezos-prijsvoorspelling op korte termijn: 2021

Tezos XTZ prijsvoorspelling voor 2021

Wat voorspellen crypto-experts voor Tezos XTZ in 2021?

Toen we in december 2020 voor het eerst de Tezos-prijsvoorspellingen onderzochten, dachten veel platforms dat de crypto een vluchtige rit zou maken. Hoewel het Italiaanse cryptoplatform Previsioni Bitcoin de meest optimistische vooruitzichten had en verwachtte dat XTZ voorbij zijn vorige ATH zou schieten en verbluffende waarden van meer dan $ 18 zou halen, waren anderen niet zo positief. Digital Coin Price, bijvoorbeeld, dacht dat Tezos zou kunnen dalen tot – $ 4,76 op zijn jaarlijkse dieptepunt. Dus, wat denken de experts nu?

Laten we beginnen met de prijs van digitale munten opnieuw te bekijken. Bij een welkome verandering van mening zijn de bijgewerkte prognoses van het platform werelden verwijderd van de sombere voorspellingen van 2020.

Hoewel Digital Coin Price nog steeds een bepaald niveau van volatiliteit verwacht, kunnen bestaande Tezos-investeerders opgelucht ademhalen als deze voorspelling correct is. In plaats van de negatieve waarden die we vorig jaar zagen, laat deze grafiek zien dat de prijs van XTZ in april 2021 kan worden vastgesteld voor een nieuwe ATH van $ 6,02. low is een indrukwekkende $ 4,79 – nog steeds veilig hoger dan zijn vorige ATH.

Deze prijzen geven Tezos een gemiddelde prijs van ongeveer $ 5 voor 2021. Dit is inderdaad erg bemoedigend, vooral in tegenstelling tot de voorspellingen die we vorig jaar zagen. Hoewel Digital Coin Price misschien niet de torenhoge waarden verwacht die we van Previsioni Bitcoin zagen, suggereert het toch dat Tezos een mooie toekomst tegemoet gaat.

Een van de platforms die denkt dat het het antwoord zou kunnen hebben, is de Italiaanse cryptowebsite Previsioni Bitcoin. Deze site was optimistisch over de vooruitzichten voor veel verschillende cryptocurrencies in het verleden, en het is duidelijk dat Tezos geen uitzondering is, zoals we kunnen zien in de onderstaande grafiek:

tezos-prijsgrafiek 2021

Volgens het interne algoritme van Previsioni Bitcoin voorspelt het dat de prijs van Tezos in maart 2021 zal openen op een waarde van $ 2,52. Gedurende de eerste zes maanden van het jaar zullen we waarschijnlijk een zeer geleidelijke groei zien. Het keerpunt komt blijkbaar in juli, wanneer de prijs $ 4,6059 zal bedragen. Vanaf hier wordt de trend aanzienlijk bullish, waarbij de prijs van XTZ stijgt tot een ongelooflijke $ 18,78 in december 2021.

Als deze voorspelling correct is, betekent dit dat Tezos kan worden ingesteld om voorbij zijn vorige hoogste punt ooit (ATH) van $ 4,3606 te schieten. Dit zou uitstekend nieuws zijn voor investeerders en voor iedereen die hoopt op een positief antwoord op de vraag ‘gaat Tezos omhoog?’. Dus, komen de andere Tezos-voorspellingen overeen met Previsioni Bitcoin?

Onze tweede prijsvoorspelling op korte termijn voor Tezos (XTZ) komt van Long Forecast. Het investeringsplatform is niet zo optimistisch als de prijs van digitale munten, maar gelooft niet dat het actief in de loop van het jaar aanzienlijk zal dalen.

Tezos Price voorspellingen in 2021

Maand Open Laag-Hoog Sluiten Mo,% Totaal,%
Mrt $ 3,28 $ 1,88 – $ 3,91 $ 3,65 11,3% 30,4%
Apr $ 3,65 $ 3,41 – $ 4,53 $ 4,23 15,9% 51,1%
mei $ 4,23 $ 3,30 – $ 4,23 $ 3,55 -16,1% 26,8%
Jun $ 3,55 $ 3,55 – $ 4,41 $ 4,12 16,1% 47,1%
Jul $ 4,12 $ 3,43 – $ 4,12 $ 3,69 -10,4% 31,8%
Aug $ 3,69 $ 2,88 – $ 3,69 $ 3,10 -16,0% 10,7%
Sep $ 3,10 $ 3,10 – $ 3,79 $ 3,54 14,2% 26,4%
Okt $ 3,54 $ 3,54 – $ 4,40 $ 4,11 16,1% 46,8%
Nov $ 4,11 $ 3,22 – $ 4,11 $ 3,46 -15,8% 23,6%
Dec $ 3,46 $ 3,27 – $ 3,77 $ 3,52 1,7% 25,7%

Met een jaarlijks dieptepunt van $ 2,80 en een jaarlijks hoogste punt van $ 5,63 – die beide naar verwachting deze maand zullen gebeuren – is het duidelijk dat het activum een ​​wankele start zal maken. Naarmate 2021 vordert, gelooft het platform echter dat de prijs van Tezos licht zal beginnen te stabiliseren, rond een gemiddelde van $ 3,50. Dit is misschien niet de monumentale bull run waarop investeerders hadden gehoopt, maar het is nog steeds een redelijk opbeurende voorspelling in het licht van dergelijke onzekerheid..

Is Wallet Investor het eens met een van deze voorspellingen? Het goede nieuws is dat het dezelfde vooruitzichten begunstigt als Digital Coin Price. Beide platforms zijn van mening dat Tezos op weg zou kunnen zijn naar een nieuwe ATH van ongeveer $ 6, zoals we kunnen zien in de onderstaande grafiek.

Volgens de berekeningen van Wallet Investor zal Tezos blijven stijgen totdat er een kleine dip optreedt rond maart 2021. Dit zal de prijs van het activum verlagen tot iets minder dan $ 4 (nog steeds een indrukwekkend dieptepunt per jaar), maar het kan een bearish aanpassing zijn – tenslotte een de daaropvolgende bull-run zou het weer kunnen doen stijgen en in juni highs van ongeveer $ 5,5 kunnen bereiken. Dit patroon zal zich voortzetten naarmate het jaar vordert, waarbij Tezos terugzakt naar een respectabele $ 4, om vervolgens naar zijn jaarlijkse hoogtepunt van $ 6 te springen..

Volgens de voorspellingen van de gemiddelde prijs van Wallet Investor zal Tezos variëren van ongeveer $ 3,95 tot $ 6. De maximale voorspellingen plaatsen deze cijfers dichter bij $ 5,6 en $ 6,8, terwijl de minimumvoorspellingen variëren van ongeveer $ 3,2 tot $ 4,6. Zelfs de laagste cijfers zijn niet al te ontmoedigend, wat uitstekend nieuws is voor huidige beleggers die eerder wanhopig waren over de trage vooruitgang van het actief.

Wat wordt de prijs van Tezos in 2021?

Volgens de voorspellingen zou de prijs van Tezos voor het einde van 2021 $ 6 kunnen bereiken. Dit zou een nieuwe ATH voor het actief signaleren, na jaren van behoorlijk teleurstellende prijzen voorafgaand aan de laatste bullish run..

Hoewel Long Forecast minder optimistisch is over de vooruitzichten voor XTZ, zijn zelfs de minimale voorspellingen niet al te ontmoedigend. Het gelooft dat Tezos gemiddeld tussen de $ 4 en $ 5 waard zou kunnen zijn en uiteindelijk 2021 zou kunnen afsluiten op $ 3,77.

Zal Tezos stijgen in 2021?

Het lijkt ongelooflijk waarschijnlijk dat de prijs van Tezos in 2021 zal stijgen.Zelfs de meest pessimistische voorspellingen die we hebben opgenomen, zijn van mening dat Tezos niet onder de waarde van december 2020 zal zakken, wat suggereert dat 2021 een opvallend jaar zou kunnen worden voor het controversiële bezit..

Extra prijsvoorspellingen voor 2021 voor Tezos zijn onder meer:

 • Elevenieuws: $ 4.279
 • Ruilbeesten: $ 3,0944
 • Previsioni Bitcoin: $ 9,14475

Zou u overwegen om in te investeren Tezos XTZ?

investeer in tezo's

Tezos-prijsvoorspellingen op lange termijn: 2022-2025

Wat voorspellen crypto-experts voor Tezos XTZ in 2022 en daarna??

Een van de meest opvallende Tezos-prijsvoorspellingen voor de lange termijn die we in ons vorige artikel hebben opgenomen, kwam van Digital Coin Price. Volgens de (nu bijgewerkte) berekeningen was het niet alleen 2021 dat de activa in negatieve cijfers zouden afglijden. Voor 2024 voorspelde het platform dat XTZ de eerste negen maanden van 2024 tussen – $ 0,67 en – $ 3,89 zou blijven, voordat het in oktober weer omhoog zou springen naar $ 4,80..

Dit niveau van volatiliteit zou ongekend zijn geweest. Dus, hoe verhoudt de bijgewerkte prognose van Digital Coin Price zich??

Voorbij zijn de duizelingwekkende volatiliteitsniveaus die Digital Coin Price in december voorspelde. Als we de voorspellingen voor 2022-2028 bekijken, kunnen we zien dat de vooruitzichten veel soepeler zijn, met Tezos die jaar op jaar gestaag in waarde stijgen. Het platform heeft de volgende prijsdoelen voor de komende jaren aangehaald:

 • 2022: $ 6,01
 • 2023: $ 7,39
 • 2024: $ 9,21
 • 2025: $ 11,25
 • 2026: $ 12,52
 • 2027: $ 13,56
 • 2028: $ 15,3

Hoewel we vergelijkbare cijfers zagen van Previsioni Bitcoin, die sensationeel voorspelde dat Tezos eind 2021 $ 18 zou bereiken, lijkt deze voorspelling een stuk realistischer. Het staat ver af van de voorspelling die Digital Coin Price in december deed. Als dit juist blijkt te zijn, zou dit betekenen dat de prijs van Tezos in aanloop naar 2030 meer dan verdubbelt. Voor iedereen die zich afvraagt ​​‘is Tezos een goede investering voor 2030’, zou dit goed nieuws moeten zijn. Maar kloppen de andere voorspellingen??

Onze tweede langetermijnprijsvoorspelling voor Tezos 2022-2025 komt van Trading Beasts.

De onderstaande tabel toont de voorspelling voor Tezos-prijzen 2024:

Maand Minimumprijs Maximale prijs Gemiddelde prijs
Jan $ 3,30 $ 4,85 $ 3,88
Feb $ 3,24 $ 4,77 $ 3,82
Mrt $ 3,23 $ 4,75 $ 3,80
Apr $ 3,29 $ 4,84 $ 3,87
mei $ 3,35 $ 4,92 $ 3,94
Jun $ 3,41 $ 5,01 $ 4,01
Jul $ 3,46 $ 5,10 $ 4,08
Aug $ 2,41 $ 3,54 $ 2,83
Sep $ 2,48 $ 3,65 $ 2,92
Okt $ 2,55 $ 3,75 $ 3,05
Nov $ 2,62 $ 3,86 $ 3,09
Dec $ 2,69 $ 3,96 $ 3,17

Helaas komen de voorspellingen van Trading Beasts niet overeen met die van Digital Coin Price. Het platform verwacht op geen enkel moment dat de prijs van Tezos boven de $ 5,02 zal stijgen (wat veel lager is dan de maximale voorspellingen van Digital Coin Price), in de veronderstelling dat het gemiddeld tussen $ 2,5 en $ 4 zal schommelen. Dit is pessimistischer dan veel van de voorspellingen die we voor 2021 hebben gezien, dus het zou zeker teleurstellend zijn om dergelijke waarden over een paar jaar te zien..

Merkbaar is dat Trading Beasts zeer vergelijkbare voorspellingen heeft gedaan voor zowel 2022 als 2023. Hoewel het niet verwacht dat de prijs van Tezos vóór 2023 de $ 4 zal overschrijden, is het algehele groeipercentage ongelooflijk laag. Dit belooft niet veel goeds voor investeerders die zich afvragen of de recente bull-run van het actief niets anders is dan een bevlieging.

Voor december 2022, 2023 en 2024 heeft Trading Beasts de volgende minimum-, maximum- en gemiddelde voorspellingen gedaan:

 • December 2022: minimum = $ 2,57, maximum = $ 3,77, gemiddeld = $ 3,02
 • December 2023: minimum = $ 3,35, maximum = $ 4,92, gemiddeld = $ 3,93
 • December 2024: minimum = $ 2,70, maximum = $ 3,96, gemiddeld = $ 3,17

Het goede nieuws is dat Wallet Investor veel optimistischer is. Hoewel de minimumvoorspellingen voor de duur van het jaar rond de $ 5 schommelen, zijn de maximumvoorspellingen veel gezonder, met een maximum van $ 16,15 tegen eind december 2025. Dit geeft een gemiddelde voorspelling van ongeveer $ 10 voor het grootste deel van het jaar – een bemoedigend teken voor iemand die zich afvraagt ​​’zal Tezos $ 10 halen?’

Hoewel het gebruikelijk is dat de voorspellingen van cryptocurrency variëren, zijn deze voorspellingen ongelooflijk onduidelijk. Als u de vraag ‘is Tezos een goede investering?’ Niet dichterbij bent gekomen, is het belangrijk om vooruit te kijken naar 2022-2025 om te zien of de vooruitzichten op lange termijn nog positiever zijn..

Laten we beginnen met terug te keren naar Previsioni Bitcoin. Gelet op het feit dat zijn voorspellingen voor 2021 (verreweg) de meest optimistische waren van de drie die we in dit artikel hebben opgenomen, gelooft het platform dat Tezos zijn bullish prestaties zal voortzetten in 2022 en daarna??

tezos-prijsgrafiek 2022

Het is duidelijk dat Previsioni Bitcoin niet verwacht dat de doorbraaktrend van Tezos duurzaam zal zijn. Hoewel deze grafiek er optimistisch uitziet in tegenstelling tot de prognoses voor 2021 van DigitalCoinPrice en Trading Beasts, laat deze een onmiskenbaar bearish run zien. Het platform voorspelt dat de prijs van XTZ in april weer zal dalen tot $ 12,83475, en de komende zes maanden tussen $ 12 en $ 14,5 zal blijven schommelen, voordat hij in november crasht tot $ 9,30225. Het verwacht dat dit voor het einde van het jaar weer zal stijgen tot $ 11.65725, maar dit is nog steeds veel minder optimistisch dan zijn verwachtingen voor 2021..

Gelukkig is het goede nieuws dat andere voorspellingen positiever zijn. Cryptocoinsociety.com is van mening dat Tezos in 2025 $ 24,06 zal bereiken. Het platform noemt het stabiele zelfbestuur van Tezos en zijn vermogen om slimme contracten te hosten als twee factoren die deze groei zouden kunnen stimuleren.

Als langetermijninvestering verwacht het dat Tezos zeer goed zou kunnen presteren. Volgens zijn voorspellingen zou de waarde van het Tezos XTZ-token tegen het einde van 2021 kunnen stijgen tot $ 4,56, oplopen tot $ 6,21 in 2022, en tegen 2025 een gemiddelde prijs van $ 15,42 bereiken..

Wat wordt de prijs van Tezo’s in 2025?

Onze langetermijnvoorspellingen zijn minder overtuigend dan die voor 2021. Trading Beasts verwacht niet dat de prijs van Tezos tussen 2022-2025 veel zal stijgen, in de veronderstelling dat het activum in december 2025 zal sluiten tegen een gemiddelde prijs van slechts $ 3,17137..

Wallet Investor en Digital Coin Price daarentegen zijn veel optimistischer. Ze geloven allebei dat Tezos in 2025 ongeveer $ 15 waard zou kunnen zijn.

investeer in tezo's

Zal Tezos stijgen in 2025?

Over het algemeen lijkt het waarschijnlijk dat Tezos in 2025 zal stijgen – althans volgens Wallet Investor en Digital Coin Price. Met een potentiële topprijs van $ 16 zijn de vooruitzichten momenteel positief.

Andere langetermijnprijsvoorspellingen voor Tezos in 2025 zijn onder meer:

 • Crypto Coin Society: $ 24,06
 • Elevenieuws: $ 18.634
 • Lange voorspelling: $ 5,40

Conclusie: Tezos XTZ-prijsvoorspellingsvoorspelling

De onderstaande voorspellingscijfers schetsen enkele van de Potentieel hoog en laag van Tezos XTZ-prijsvoorspellingsprognoses in 2021, 2022, 2023, 2024 en 2025 aangeboden door technische analisten en branchedeskundigen.

Jaar Hoog Laag
2021 $ 7,30 $ 0,90
2022 $ 13,50 $ 2,50
2023 $ 17,30 $ 1,90
2024 $ 22,76 $ 3,18
2025 $ 34,42 $ 8,50

Hoe is de prijs van Tezos in de loop van de tijd veranderd??

Het analyseren van de prestaties van Tezos uit het verleden is een van de belangrijkste stappen die u moet nemen als u wilt investeren, dus laten we eens kijken hoe de prijs van Tezos XTZ in het verleden is veranderd.

Zoals we eerder in dit artikel vermeldden, waren de prestaties van Tezos bij het betreden van de markt enigszins teleurstellend. Het feit dat het zo lang duurde voordat de cryptocurrency werd vrijgegeven, betekende dat de interesse van investeerders was afgenomen en in sommige gevallen veranderde in verontwaardiging. Als gevolg hiervan zijn de hoge prijzen die waren beloofd door de recordbrekende ICO nooit echt uitgekomen, waardoor veel mensen gedesillusioneerd raakten tegen de tijd dat het daadwerkelijk mogelijk was om te beginnen met handelen in XTZ..

De grafiek van Coinlib.io schetst de prijsgeschiedenis van Tezos sinds 2017:

Toen het eenmaal was gelanceerd, waren de prestaties van Tezos voornamelijk vrij statisch. In tegenstelling tot de meerderheid van de cryptocurrency-industrie, miste het de enorme inflatie die de markt in 2017-2018 deed schudden. Terwijl de meeste activa tijdens deze periode hun ATH ervoeren (Bitcoin bereikte $ 20.000 terwijl Ripple XRP groeide met maar liefst 36.000%), is Tezos ongebruikelijk omdat de tweede meest recente ATH plaatsvond in 2020.

Een van de grootste crashes die we in de grafiek kunnen zien, vond plaats in maart 2020. Hoewel Tezos niet werd meegesleept in de marktexplosie van 2017-2018, ontsnapte het niet aan de industriebrede crash die plaatsvond toen het nieuwe coronavirus overspoelde door de wereld. De prijs van bijna elke cryptocurrency daalde drastisch toen het vertrouwen van investeerders een serieuze klap kreeg.

Tussen maandag 24 februari en maandag 16 maart daalde de prijs van XTZ van een waarde van $ 2,8137 naar slechts $ 1,5099. Hoewel het zich wist te herstellen en zelfs weer omhoog klom om in augustus een nieuwe ATH te bereiken, toonde dit aan hoe snel wereldwijde gebeurtenissen de markt kunnen transformeren en ervoor zorgen dat activa crashen.

Gelukkig was Tezos betrokken bij de meest recente bull-run, hoewel de vooruitgang niet zo indrukwekkend was als bij andere. Vanaf 1 januari 2021 is de prijs van Tezos gestegen van $ 1.990 naar de huidige waarde van $ 3,59. Het schoot op 15 februari zelfs naar $ 5.419 – een kortstondige maar welkome ATH.

In het volgende gedeelte van het artikel gaan we dieper in op enkele van de andere factoren die van invloed kunnen zijn op de prijs van Tezos XTZ.

Klaar om in te investeren Tezos XTZ?

investeer in tezo's

Welke factoren beïnvloeden de prijs van Tezos?

Naast het bekijken van de belangrijkste voorspellingen van cryptocurrency, is het belangrijk om enkele van de belangrijkste factoren te begrijpen die van invloed kunnen zijn op de prijs van activa zoals Tezos. Dit maakt het gemakkelijker voor u om potentiële ontsnappingsperioden (of crashes) te voorspellen als reactie op actuele gebeurtenissen.

Hoewel voorspellingen een goede plek zijn om te beginnen als u zich afvraagt ​​‘is Tezos een goede investering?’, Kunt u niet alleen op voorspellingen vertrouwen. De markt kan opgeschud worden door factoren die echt onvoorspelbaar zijn, met de coronaviruscrash van dit jaar als een goed voorbeeld. Door te begrijpen hoe verschillende gebeurtenissen de prijs van Tezos kunnen beïnvloeden, kunt u een effectievere noodstrategie creëren als er iets onverwachts gebeurt.

Laten we eens kijken naar de drie belangrijkste factoren die van invloed kunnen zijn op de prijs van XTZ.

Vraag en aanbod

Dit is de belangrijkste factor die zal bepalen of de prijs van Tezos waarschijnlijk zal stijgen of dalen. Wanneer het aanbod van een actief groter is dan de vraag, zal de prijs dalen omdat er geen concurrentie is om de voorraad. Als de vraag groter is dan het aanbod, zal de prijs stijgen. Dit komt omdat meer mensen het willen kopen dan verkopen.

Zowel vraag als aanbod zijn afhankelijk van verschillende subfactoren. Deze zullen bepalen of investeerders meer Tezo’s willen kopen of hun bestaande voorraad willen verkopen. Hieronder lichten we enkele van deze factoren toe.

Vermeldingen op sociale media

Als het gaat om de reputatie van een cryptocurrency, kunnen sociale media deze maken of breken. Er is een sterke correlatie tussen het aantal vermeldingen dat een actief online ontvangt en de hoeveelheid aandacht van beleggers die het trekt. Als een cryptocurrency slechte pers krijgt op sociale mediasites, kan dit het vertrouwen schaden en ervoor zorgen dat de prijs daalt – zelfs als de slechte pers grotendeels ongerechtvaardigd is..

Toen de lancering van Tezos werd uitgesteld als gevolg van spanningen tussen de leden van het oprichtende team, veroorzaakte dit brede verontwaardiging onder potentiële investeerders. Mensen die geld in de recordbrekende ICO hadden gestoken, gingen naar sociale media om hun frustraties te delen – en als gevolg daarvan verloren steeds meer mensen het vertrouwen in de ooit langverwachte altcoin. Dit was een van de drijvende factoren achter de teleurstellende prijs van Tezos toen het eindelijk op de markt kwam in 2018.

Hoogwaardige partnerschappen

Een andere belangrijke factor die de prijs van Tezos kan beïnvloeden, zijn de partnerschappen. Wanneer cryptocurrency samenwerkt met een gerenommeerd bedrijf, heeft dit een enorm gunstige invloed op de prijs omdat het de bruikbaarheid van het activum verbetert. Hoe meer real-life use-cases een bepaalde crypto heeft, hoe groter de vraag naar zijn service – en dus hoe hoger de prijs.

Enkele voorbeelden van de partnerschappen van Tezos zijn:

 • Banco BTG Pactual, bekend als de grootste investeringsbank van Latijns-Amerika
 • Alliance Investments in het VK
 • Nomadische Labs
 • Korea University Blockchain Research Institute

Zou u overwegen om XTZ te kopen?

Belangrijkste punten

 • Tezos werd gelanceerd via een recordbrekende ICO, maar liep vertraging op vanwege spanningen onder het oprichtende team
 • Het Tezos-netwerk ondersteunt slimme contracten en onderscheidt zich door zijn zelfbesturende structuur
 • In 2022 voorspelt Previsioni Bitcoin dat Tezos het jaar zal afsluiten met een waarde van $ 11,65725 – veel lager dan de voorspellingen voor 2021
 • DigitalCoinPrice beweert dat de prijs van XTZ de eerste negen maanden van 2024 tussen – $ 0,67 en – $ 3,89 zal blijven, voordat hij in oktober weer omhoog springt naar $ 4,80
 • Cryptocoinsociety.com is de enige die voorspelt dat Tezos in 2025 meer dan $ 20 zou kunnen halen
 • Digital Coin Price voorspelt dat Tezos in 2021 een gemiddelde prijs van ongeveer $ 5 zal hebben.
 • Long Forecast gelooft dat Tezos het grootste deel van 2021 rond de $ 3,50 zal schommelen.
 • Wallet Investor gelooft dat Tezos in 2021 $ 6 zou kunnen bereiken.
 • Volgens Digital Coin Price zou Tezos tegen 2025 $ 11,25 waard kunnen zijn en in 2028 oplopen tot $ 15,30.
 • Trading Beasts is minder optimistisch en verwacht dat Tezos het grootste deel van 2022-2025 onder de $ 5 zal blijven.
 • Wallet Investor voorspelde eind december 2025 een topprijs van $ 16.151.
 • De ATH van Tezos van $ 4,3606 werd in februari 2021 verbroken.
 • De belangrijkste factoren die de prijs van Tezos kunnen beïnvloeden, zijn onder meer de relatie tussen vraag en aanbod, de frequentie van vermeldingen op sociale media en de spraakmakende partnerschappen..

Als u op zoek bent naar Tezos XTZ-prijsvoorspellingen voor 2021-2025, hopen we dat u dit artikel nuttig heeft gevonden.

Of u nu al Tezos in uw portefeuille heeft of overweegt te gaan beleggen, we hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het beantwoorden van de vraag ‘is Tezos een goede investering?’. De negatieve waarden die we kunnen zien van DigitalCoinPrice zijn bijzonder ontmoedigend, maar Previsioni Bitcoin en Cryptocoinsociety.com voorzien niet dezelfde sombere toekomst.

Hoewel we allemaal graag willen geloven dat DigitalCoinPrice verkeerd is, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van alle mogelijke resultaten voordat u in activa investeert. Door dergelijke voorspellingen te analyseren, kunnen we onze beleggingsstrategie aanpassen en ons beter voorbereiden op toekomstige volatiliteit.

Als je ons artikel leuk vond Tezos-prijsvoorspellingen: hoeveel zal XTZ waard zijn in 2021 en daarna, deel het alstublieft met uw medehandelaren.

Als u graag zelf in Tezo’s wilt gaan handelen, wilt u misschien weten dat de multi-asset handelsmakelaar eToro de mogelijkheid biedt om te handelen met crypto-activa (inclusief Tezo’s) en CFD’s tot maximaal 90+ cryptocurrencies.

eToro – Koop Tezos met 0% commissie

Aanmelden voor eToro en begin met het verhandelen van Tezo’s of het kopiëren van topbeleggers in Tezos zonder extra kosten. Er zijn geen beheerskosten of andere verborgen kosten aan verbonden.

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen

Is Tezos het waard om te kopen??

Er is geen eenduidig ​​antwoord op de vraag ‘is Tezos het waard om te kopen’. Volgens de voorspellingen variëren de langetermijnvooruitzichten voor Tezos van een nieuwe ATH tot maanden van negatieve waarde. Zoals bij elke investeringsbeslissing, is het de moeite waard om te kopen als u in de technologie gelooft en denkt dat het activum in de toekomst echt goed kan presteren. Als u uw investeringsbeslissingen puur op de voorspellingen baseert, moet u wat meer onderzoek doen naar het bedrijf om te zien of u vertrouwen hebt in het aanbod.

Kan Tezos $ 100 bereiken?

Het is zeer onwaarschijnlijk dat Tezos de komende vijf jaar $ 100 zal bereiken. Het is niet onmogelijk dat het in 2030 $ 100 zal bereiken, maar binnen een tijdsbestek van vijf jaar is $ 25 een iets realistischer streven.

Is Tezos beter dan Ethereum?

Omdat Tezos is gebouwd op het Ethereum-platform en slimme contracten mogelijk maakt, vergelijken veel mensen de twee activa. Mensen die geloven dat Tezos inderdaad beter is dan Ethereum, noemen vaak het gebruik van een proof-of-stake (PoS) -algoritme, dat duurzamer is dan het proof-of-work (PoW) -algoritme van Ethereum. (Ethereum zal overschakelen naar een PoS als onderdeel van de verwachte Ethereum 2.0-upgrade).

Verder lezen:

Top 10 cryptocurrencies om in 2021 te investeren

Top 10 belangrijkste cryptocurrencies anders dan Bitcoin

Zoals altijd zijn de Tezos-prijsvoorspellingen die in dit artikel worden besproken, de mening van de brancheanalisten. Daarom raden wij ten zeerste onafhankelijk onderzoek en / of overleg met een gekwalificeerde professional aan alvorens investeringsbeslissingen te nemen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me