Ripple 2021 verhandelen: een stapsgewijze handleiding

Hoe in Ripple te handelen: uitgebreide gids voor het handelen in XRP in 2021

Het online verhandelen van Ripple en andere digitale tokens is nu populairder dan ooit.

Zoals u waarschijnlijk weet, is Ripple de naam van zowel het open betalingsnetwerk als de digitale valuta, XRP. De technologie zorgt voor onmiddellijke en vrijwel gratis transacties op wereldwijde schaal.

Vanaf 2021 is XRP nog steeds de op twee na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie. Dit benadrukt dat Ripple aantrekkelijk is voor investeerders en handelaren in alle soorten en maten.

Geïnteresseerd om te leren hoe u zelf in Ripple kunt handelen, maar weet niet zeker waar u moet beginnen?

In deze Ripple Trading Guide gaan we alles bespreken wat u moet weten.

Dit omvat een eenvoudige uitleg over hoe XRP-handel werkt, tips om geld te verdienen, potentiële risico’s en handige strategieën om te gebruiken.

Daarom heeft Trading Education een lijst met 5 stappen samengesteld om te beginnen met handelen in XRP.

Dus zonder verder oponthoud …

Ripple verhandelen in 5 eenvoudige stappen

Om XRP te verhandelen, is de eerste stap om een ​​account te openen bij een gereguleerde broker of exchange, geld te storten, Ripple XRP te selecteren in de platformlijst en tenslotte XRP te kopen (Go Long) of XRP te verkopen (Go short), en de transactie te controleren bestellen.

Stap 1: Open een rekening bij een gereguleerde beurs

Stap 2: Financiert uw account

Stap 3: Kies hoeveel XRP u wilt verhandelen

Stap 4: XRP kopen (long gaan) of XRP verkopen (short gaan)

Stap 5: Bevestig de handelsorder

Wat is Ripple Trading?

In termen van de leek, als het gaat om Ripple-handel, moet u proberen te voorspellen of de prijs van XRP hoger of lager zal worden dan nu. Het proces is hetzelfde, of u nu in aandelen of in vreemde valuta handelt.

Klinkt eenvoudig genoeg toch? Natuurlijk maakt u alleen winst uit uw transactie als u correct voorspelt – zo niet, dan verliest u geld.

Het behoeft geen betoog dat hoe meer geld u riskeert, hoe hoger uw beloning kan zijn als u correct speculeert.

Laten we eens kijken naar een snel voorbeeld van hoe een Ripple-transactie in de praktijk werkt:

 • U wilt Ripple verhandelen tegen de Amerikaanse dollar
 • Dit wordt weergegeven door het paar XRP / USD
 • Het paar is momenteel geprijsd op $ 0,60
 • Je hebt het gevoel dat deze prijs gaat stijgen
 • Met dit in gedachten creëert u een kooporder ter waarde van $ 1.000
 • Dagen later is Ripple 15% meer waard voor $ 0,69
 • Bij het sluiten van de XRP / USD-transactie, behaalde u een winst van $ 150

Zoals het bovenstaande voorbeeld illustreert, verschilt het handelen in XRP niet van het kopen en verkopen van andere financiële activa. U kon winst maken in onze hypothetische transactie omdat u correct had voorspeld dat het paar in waarde zou stijgen.

Maar als de prijs van Ripple in de andere richting was bewogen, zou u de transactie natuurlijk met verlies hebben gesloten.

Hoe werkt Ripple Trading??

Zoals we al zeiden, is Ripple-handel in hoge mate vergelijkbaar met elke andere activaklasse. Aan de andere kant is het de moeite waard om in gedachten te houden dat cryptocurrency-handel een vrij nieuw fenomeen is in vergelijking met markten die al honderden jaren bestaan..

Omdat XRP zelf pas sinds 2012 bestaat, is het essentieel dat u een duidelijk beeld heeft van wat u doet en hoe de markt werkt..

Zie hieronder een lijst met belangrijke Ripple-handelsstatistieken waarvan u op de hoogte moet zijn.

Prijsveranderingen in Ripple Trading

De prijs van financiële activa is de vraag en aanbod van de markt. Wanneer het gevoel van de markt positief is ten opzichte van XRP of een ander activum, zullen er meer kopers zijn dan de verkopers. Dit leidt meestal tot een prijsverhoging.

Hetzelfde geldt andersom. Het is een feit dat vraag en aanbod van dit populaire digitale activum kunnen worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals relevant nieuws, de waarde van Bitcoin, zware XRP ‘walvis’ activiteit en meer..

Cryptocurrencies zoals Ripple kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week worden verhandeld. Houd er bij het maken van uw eigen voorspellingen rekening mee dat de prijs van XRP vele malen zal fluctueren op een enkele handelsdag.

Dit is gewoon de aard van de markt, waardoor deze perfect is om op korte termijn te handelen.

Lees meer: ​​Ripple-prijsvoorspelling: hoeveel zal het waard zijn in 2021 en daarna?

Ripple-handelsparen

Als het gaat om Ripple-handelsparen, kun je dit vergelijken met forexhandel. Dit komt doordat u fundamenteel twee verschillende valuta’s in een paar handelt – tegen elkaar.

Er zijn twee manieren waarop u in XRP-paren kunt handelen.

Een manier is om de digitale valuta te verhandelen tegen een fiatvaluta. De meest verhandelde fiatvaluta wereldwijd is de Amerikaanse dollar, dus het is logisch dat de meeste mensen ervoor kiezen om Ripple ertegen te verhandelen.

Zoals eerder opgemerkt, wordt dit paar vertegenwoordigd door XRP / USD.

Als u XRP wilt verhandelen tegen het Britse pond, de Canadese dollar of een andere fiatvaluta, zorg er dan voor dat de door u gekozen makelaar u die paren kan aanbieden.

Zoals we al zeiden, houden de meeste mensen vast aan XRP / USD, maar er zijn meer niche-opties beschikbaar via sommige handelsplatforms. Belangrijk is dat u veel lagere liquiditeit en handelsvolumes op deze route zou verwachten.

Een andere optie is om Ripple te verhandelen tegen een ander crypto-activum, zoals Bitcoin (XRP / BTC), Litecoin (XRP / LTC) of Ethereum (XRP / ETH). Dit worden over het algemeen crypto-naar-crypto-paren of crypto-cross-paren genoemd.

Beide manieren van handelen in Ripple kunnen u ruime winstgevende kansen bieden, afhankelijk van het gevoel van de markt.

Ripple bezitten of in CFD’s handelen

Over winstgevende kansen gesproken, misschien wilt u overwegen of u XRP wilt kopen of wilt verhandelen. Als u de digitale valuta koopt, geeft dit aan dat u op middellange termijn wilt handelen, en uw hoop vestigt op de waarde die later zal stijgen..

Of heeft u erover nagedacht om in Ripple CFD’s te handelen? U kunt in CFD’s handelen zonder dat u de onderliggende waarde hoeft te bezitten, dus u hoeft alleen maar correct te speculeren over de toekomstige koersrichting van het paar.

Houd er rekening mee dat als u een Amerikaans staatsburger bent, u geen Ripple CFD’s aangeboden zult krijgen door een gereguleerde broker. De CFTC heeft trouwens alle CFD’s verboden, en de hefboomwerking nodigen de contracten uit.

Handel en eigen rimpel

Mocht u besluiten dat u liever XRP wilt bezitten, dan kunt u dit doen via een handelsplatform zoals eToro. Op deze manier bezit u de digitale tokens totdat u besluit ze door te verkopen.

Cruciaal is dat als je een complete beginner bent en geen idee hebt hoe je in Ripple moet handelen, het misschien een eenvoudiger optie is om het te bezitten..

De reden hiervoor is dat u zich op korte termijn geen zorgen hoeft te maken over een zeer volatiele markt, en dat u ook geen uren hoeft te besteden aan het begrijpen van technische analyse.

Een andere route is om de markt te betreden via een cryptocurrency-uitwisseling die enorm veel paren aanbiedt. Als u echter XRP tegen de Amerikaanse dollar wilt verhandelen, krijgt u in feite XRP / USDT aangeboden. Dit is een digitale valuta die bekend staat als Tether en die op vergelijkbare wijze is gekoppeld aan de waarde van de Amerikaanse dollar.

Ripple-handel via CFD’s

Vervolgens naar de eerder genoemde Ripple CFD-optie. Voor degenen die het niet weten, stellen contracten-voor-verschillen u in staat om XRP te verhandelen zonder het te bezitten of op te slaan.

Ripple CFD’s volgen in plaats daarvan de reële prijsveranderingen van de digitale valuta. Sterker nog, met CFD’s kunt u de vruchten plukken van short gaan.

Dus, simpel gezegd, zelfs als de waarde van Ripple daalt, kunt u nog steeds winst maken. Dit is natuurlijk als u de genoemde waardevermindering correct voorspelt.

Bovendien kunt u met Ripple CFD’s handelen met hefboomwerking, wat betekent dat u uw koopkracht kunt vergroten.

 • Stel dat u zich in Australië bevindt en de markt wilt betreden met AU $ 1.000.
 • Via uw Ripple-handelsmakelaar kunt u handelen met maximaal 50% (of hefboomwerking 1: 2)
 • Dit betekent dat u zelf slechts AU $ 500 hoeft te betalen, terwijl het saldo wordt gedekt door de makelaar.

Let op: niet alleen Amerikaanse staatsburgers mogen niet handelen in CFD’s in cryptocurrency, maar dat geldt ook voor degenen die in het VK zijn gevestigd. Dit komt omdat de FCA een verbod heeft ingevoerd dat op 1 januari 2021 van kracht is geworden!

Klaar om in te duiken Ripple XRP markt?

Hoe Ripple online te handelen – Een transactie opzetten

U moet een makelaar vinden voordat u een ripple-transactie kunt opzetten, en we hebben later enkele tips over dat proces.

Maar voor nu gaan we de XRP-handelsorderprocedure doorlopen. Dit geeft u een idee van de basisprincipes en wat u kunt verwachten als u een geweldig Ripple-handelsplatform heeft gevonden

Koop of verkoop bestelling

U zult steevast online Ripple-handel in koop- of verkooporders moeten creëren. Dit vertelt de door u gekozen makelaar in welke richting u denkt dat de markten waarschijnlijk zullen gaan.

Laten we eens kijken naar een eenvoudig voorbeeld.

 • Laten we zeggen dat XRP / USD geprijsd is op $ 0,6068
 • Als u vermoedt dat de prijs zal stijgen, plaats dan een kooporder via uw Ripple-handelssite
 • Als u daarentegen denkt dat de prijs zal dalen, plaats dan een verkooporder

Zoals hierboven vermeld, illustreert een kooporder eenvoudig dat u denkt dat de prijs van Ripple zal stijgen, terwijl een verkooporder het tegenovergestelde betekent.

Dat gezegd hebbende, elke Ripple-transactie die u plaatst, vereist zowel een koop- als een verkooporder. Als u bijvoorbeeld met een verkooporder heeft ingevoerd, sluit u de transactie met een kooporder. Dit werkt op dezelfde manier als u had ingevoerd met een kooporder, maar u zou sluiten met een verkooporder!

Toegangsprijs

Op dit punt bij het opzetten van een Ripple-transactie, moet u bij uw handelsplatform naar keuze aangeven of u een marktorder of een limietorder wilt plaatsen..

Zie hieronder voor een korte uitleg van beide.

 • Als u de waarde van XRP ziet en denkt dat dit een goede prijs is, is de kans groot dat u wilt dat uw transactie meteen wordt uitgevoerd. Dit is waar de marktorder om de hoek komt kijken. Uw Ripple-makelaar zal uw positie onmiddellijk uitvoeren en ervoor zorgen dat u deze zo dicht mogelijk bij die prijs krijgt. Rekening houdend met de fluctuerende aard van digitale valuta, zal er een klein verschil zijn in de prijs waarvoor uw order wordt uitgevoerd..
 • Integendeel, met limietorders – mocht u in plaats daarvan de aangeboden prijs niet waarderen, dan kunt u een prijs specificeren waartegen uw transactie zal worden uitgevoerd. Als u bijvoorbeeld $ 0,50 op XRP vermeldt, wilt u misschien pas meedoen als deze $ 0,65 bereikt – daarom is dat uw limietorderwaarde

Welke volgorde u gebruikt, is afhankelijk van elke afzonderlijke transactie. Zoals we zeker weten, kunnen beide erg handig zijn als je nadenkt over hoe je in ripple kunt handelen.

Het hangt er echt van af of u de XRP-transactie onmiddellijk tegen de huidige marktprijs wilt uitvoeren of uw eigen wilt specificeren. In het geval van limietorders blijft uw XRP-positie in behandeling totdat de prijs is bereikt.

Als het er dus naar uitziet dat de Ripple-handelsorder niet zal worden aangepast, moet u deze handmatig annuleren.

Strategie verlaten

Als u een nieuweling bent, let dan op: stop-loss- en take-profit-orders zijn van onschatbare waarde als het gaat om een ​​beetje schadebeperking en het behouden van enige controle over uw Ripple-transacties..

Simpel gezegd, wanneer u uw koop- of verkooporder en markt- of limietorder heeft geplaatst, kunt u uw XRP-transactie sluiten wanneer u maar wilt.

Wanneer u echter stop-loss- en take-profit-orders gebruikt, vertelt u uw Ripple-makelaar om uw transactie automatisch te sluiten wanneer een van de twee gevallen zich voordoet.

Met de stop-loss-order, zoals de naam al doet vermoeden, kunt u de verliezen op uw Ripple-transactie beperken. Stel dat u niet meer dan 2% van uw inzet wilt verliezen – u plaatst een stop-loss order voor dat specifieke bedrag.

In het geval van take-profit-orders – wilt u misschien niet minder dan 5% winst maken. Stel in dat geval de waarde van uw take-profit-order in op 5% ten opzichte van de huidige positie.

Laten we, om de mist te verwijderen, eens kijken hoe dat eruit zou kunnen zien bij het handelen in Ripple via een online broker.

 • In dit voorbeeld wordt XRP / USD genoteerd op $ 0,7010
 • U wilt long gaan, dus kies ervoor om een ​​kooporder te plaatsen
 • Zoals we hierboven al zeiden, wilt u uw verlies op deze transactie beperken tot 2%
 • Met dit in gedachten, moet u uw stop-loss instellen op $ 0,6869 ($ 0,7010 – 2%)
 • We zeiden dat je maar liefst 5% winst wilt
 • Als zodanig moet uw take-profit-order worden ingevoerd op $ 0,7360 ($ 0,7010 + 5%)

In het bovenstaande scenario wordt uw stop-loss-order van 2% uitgevoerd als Ripple daalt tot $ 0,6869. Als de digitale valuta stijgt tot $ 0,7360, zal uw Ripple-makelaar uw take-profit-order van 5% voor u uitvoeren.

Zou u overwegen om te handelen Ripple XRP?

Hoe u geld kunt verdienen met Ripple

Een van de eerste vragen die worden gesteld wanneer mensen beginnen met het verhandelen van digitale valuta, is “Hoe kan ik geld verdienen?”

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, maar het leren van de ins en outs van Ripple is een goede plek om te beginnen.

Geld groeit immers niet aan bomen, dus het is van cruciaal belang dat u de markt betreedt met uw ogen open. Hetzelfde geldt voor forex, aandelen of andere verhandelbare activa.

Voor de beginners die er zijn, hebben we een aantal veelvoorkomende factoren opgesomd waar u op moet letten bij het online handelen in Ripple.

1. Inzet

Beginnend met de inzet, vertelt deze waarde uw broker in wezen hoeveel u wilt riskeren op uw Ripple-transactie. Hoe meer u inzet, hoe hoger de winst kan zijn als u correct speculeert op de waarde van XRP.

Op elke online Ripple-handelssite wordt een minimale storting en ook een minimale inzet bepaald. Dit kan variëren van makelaar tot makelaar, maar het gereguleerde platform eToro stelt u in staat om XRP te verhandelen vanaf slechts $ 25!

Een populaire strategie onder Ripple-traders is om nooit meer dan 1% van uw rekeningsaldo te riskeren. Als u bijvoorbeeld $ 10.000 op uw account had staan, zou u niet meer dan $ 100 inzetten, enzovoort.

Aangezien uw handelssaldo waarschijnlijk regelmatig verandert, is dit een gemakkelijke manier om uw maximale inzetstrategie opnieuw te berekenen.

2. Winst in procenten

Uw winst uit het handelen in Ripple wordt niet alleen bepaald door hoe genereus uw inzet is. Natuurlijk speelt ook de specifieke prijsverschuiving van de digitale valuta een rol.

 • Stel dat u een aankooporder van $ 500 heeft geplaatst en dat de waarde van XRP met 10% is gestegen
 • Uw winst zou $ 50 zijn ($ 500 + 10%)
 • Als u een verkooporder van $ 1.000 op Ripple heeft geplaatst en de waarde ervan met 15% is gedaald
 • U zou $ 150 winst maken ($ 1.000 + 15%)

Met behulp van de bovenstaande calculator kunt u eenvoudig uw winsten en verliezen kwantificeren.

3. Ripple trading hefboomwerking

Dit brengt ons soepel op hefboomwerking. Zoals we eerder hebben aangestipt, stelt hefboomwerking Ripple-traders in staat om ‘marge’ te gebruiken. Uiteraard liggen XRP CFD’s niet op tafel voor Amerikaanse ingezetenen vanwege strikte regelgeving.

We hebben ook de beperkingen van de crypto-hefboomwerking op andere locaties genoemd, zoals de Europese Unie, die beperkt is tot 1: 2. Vanaf april 2021 wordt Australië ook beperkt tot 1: 2.

Als u ergens anders gevestigd bent, is de kans groot dat u veel hogere limieten krijgt wanneer u Ripple op marge verhandelt.

Zie hieronder echter een voorbeeld van hoe het toepassen van hefboomwerking op uw Ripple-transactie eruit zou kunnen zien.

 • U maakt een verkooporder van $ 500
 • U besluit om de hefboomwerking van 1: 2 toe te passen die wordt aangeboden door uw Ripple-makelaar
 • De waarde van XRP daalt met 15%
 • Normaal gesproken zou dit hebben geresulteerd in een winst van $ 75 van uw inzet van $ 500
 • Met een hefboomwerking van 1: 2 wordt uw winst echter verhoogd tot $ 150

Zoals we al zeiden, is het belangrijk om te beseffen dat hoewel hefboomwerking een geweldige manier kan zijn om uw winst te vergroten, het ook uw verliezen zal vergroten.

Fess om Ripple online te verhandelen

Net als bij elke financiële dienst, moeten er kosten worden betaald om in Ripple te handelen. Deze vergoedingen variëren van makelaar tot makelaar. Dat gezegd hebbende, is er een lijst met veel voorkomende vergoedingen waarvan u op de hoogte moet zijn.

Ripple Trading Commission

Te beginnen met de Ripple-handelscommissie, hoewel niet alle makelaars dit in rekening brengen, zullen degenen die dat wel doen dit meestal doen via een percentage van uw inzet.

Het externe handelsplatform Coinbase rekent bijvoorbeeld 1,49% aan voor elke crypto-naar-crypto-transactie. Als u XRP / USD invoerde met $ 1.000, zou u $ 14,90 betalen. Bij het sluiten van deze positie wordt u vervolgens 1,49% extra in rekening gebracht van wat de waarde op dat moment ook is.

Er zijn gerenommeerde platforms – zoals eToro, waarmee u Ripple kunt verhandelen met 0% commissie. Houd in dit geval rekening met de spread die de makelaar aanbiedt, aangezien het platform hier waarschijnlijk zijn geld verdient.

eToro – Handel in Ripple XRP met 0% commissie

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Rimpelverspreiding

De spread is de kloof tussen de koopprijs en de verkoopprijs van Ripple. Bij het handelen in forex wordt de spread weergegeven in pips, dus een koopprijs van 0.6010 en een verkoopprijs van 0.6005 zou een spread van 5 pips aangeven..

Bij het verhandelen van cryptomunten zoals Ripple, is het gemakkelijker om de spread als een percentage te berekenen. Bijvoorbeeld, een koopprijs van 0,5929 en een verkoopprijs van 0,6183 vertegenwoordigt een spread van 4,28%.

De spread is vergelijkbaar met een indirecte vergoeding. Als de spread 4,28% is, zoals in ons voorbeeld hierboven, begint u uw XRP-handel met 4,28% in het rood.

Als u 4,8% op uw transactie verdient, bent u break-even. – dus alles daarboven is winst. Het goede nieuws is dat sommige Ripple-brokes superstrakke spreads bieden. eToro is bijvoorbeeld gemiddeld 0,75% op grote paren zoals XRP / USD.

Andere Ripple-handelskosten

Hoewel commissies en spreads de belangrijkste kosten zijn waar u op moet letten bij het kiezen van een goede Ripple-handelsmakelaar, zijn er nog andere.

We hebben hieronder meer kosten opgesomd waar u rekening mee moet houden:

 • Transactiekosten: Sommige makelaars brengen klanten kosten in rekening voor stortingen en opnames. Dit kan afhankelijk zijn van de betaalmethode en soms het gevraagde bedrag.
 • CFD-kosten: Als u van plan bent om in Ripple CFD’s te handelen, moet u zich bewust zijn van de nachtelijke kosten die ze met zich meebrengen. Swap-fees, zoals ze soms worden genoemd, worden in rekening gebracht voor elke dag dat u een XRP-positie ‘s nachts open laat staan.

De kosten variëren afhankelijk van uw makelaar, dus controleer altijd de prijstabel voordat u zich aanmeldt bij een nieuw online Ripple-platform.

Ripple 2021 verhandelen – Stapsgewijze uitleg

Op dit punt zou u voldoende zelfvertrouwen moeten hebben om naar buiten te gaan en deze populaire cryptomunt te verhandelen.

We hebben alles behandeld, van XRP-paarcategorieën en ordertypes tot strategieën, en grip krijgen op de berekening van risico’s en beloningen.

Als dit klinkt als iets waarmee u meteen aan de slag zou willen gaan, bekijk dan hieronder onze eenvoudige stapsgewijze handleiding Ripple verhandelen!

Stap 1: Kies een Ripple-handelssite

Om onderweg of thuis in XRP te handelen, heeft u een goed Ripple-handelsplatform nodig om die orders voor u uit te voeren. Er zijn een aantal echt goede makelaars in de online ruimte, maar ook enorm veel haaien.

Met dit in gedachten is het belangrijk dat u naast het lezen van gidsen zoals de onze, ook uw eigen onderzoek doet. Doe dit voordat u zich aanmeldt en uw bankgegevens overhandigt.

Om het sorteren van het kaf van het koren een beetje gemakkelijker voor u te maken, vindt u hieronder enkele belangrijke overwegingen bij het zoeken naar een Ripple-handelsmakelaar.

 • Regulatie: Is de Ripple-makelaar gereguleerd en gelicentieerd?
 • Vergoedingen: Hoeveel brengt het handelsplatform aan commissie en andere vergoedingen in rekening?
 • Betalingen: Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd?
 • Accountminimum: Wat is de minimale inzet en het vereiste stortingsbedrag?
 • Rimpelparen: Tot welke Ripple-paren heb je toegang via deze online broker?
 • Ruilplatform: Is de website van de makelaar gemakkelijk te gebruiken?
 • Mobiel: Is er een mobiele app beschikbaar zodat u onderweg in Ripple kunt handelen??

Zoals je kunt zien, is het vinden van een goede makelaar geen wandeling in het park – en er is veel om over na te denken. Als u een complete beginner bent in XRP-handel, raden we eToro aan.

De makelaar bedient meer dan 13 miljoen klanten en wordt zwaar gereguleerd door verschillende rechtsgebieden, waaronder de FCA, CySEC, ASIC en meer. Amerikaanse handelaren vallen ook onder de dekking, aangezien het platform is geregistreerd bij FINRA.

Niet alleen dat, maar zoals we al zeiden – het handelen in Ripple is hier volledig commissievrij.

U kunt er ook voor kiezen om passief in XRP-paren te handelen door ervoor te kiezen om de functie eToro Copy Trader te gebruiken. Hierdoor kunt u minimaal $ 200 investeren in een professionele handelaar, en alle posities die ze plaatsen, worden automatisch in uw portefeuille weergegeven.

Stap 2: Open een Ripple-handelsaccount

Zodra u een Ripple-makelaar heeft gevonden die u aanspreekt, moet u zich aanmelden. Dit proces is meestal heel eenvoudig en kan enkele minuten duren.

Meestal wordt u gevraagd om een ​​eenvoudig aanmeldingsformulier in te vullen. Dit omvat over het algemeen de basisprincipes zoals uw naam en adres, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres.

Als het Ripple-handelsplatform gereguleerd is, moet u hoogstwaarschijnlijk een kopie van uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto overleggen.

Hoewel dit in het geval van eToro niet onmiddellijk hoeft te gebeuren, tenzij u $ 2.250 of meer stort. U moet echter de gevraagde documenten overleggen voordat u een opnameverzoek kunt indienen.

Stap 3: Stort geld

Zodra uw nieuwe Ripple-handelsaccount is bevestigd (wat meestal minder dan 10 minuten duurt), kunt u doorgaan en geld op uw account storten.

Als u via een makelaardij handelt in plaats van via een beurs, zou u in staat moeten zijn om in uw eigen valuta te storten.

Controleer de geaccepteerde betaalmethoden op elke Ripple-broker-site voordat u zich aanmeldt, vooral als u iets specifieks in gedachten heeft.

Stap 4: Kies Ripple Trading Market

Vervolgens moet u beslissen over een Ripple-handelsmarkt. Bij eToro heb je toegang tot verschillende crypto-naar-fiat-paren, zoals:

 • XRP / USD
 • XRP / EUR
 • XRP / CAD
 • XRP / CHF
 • XRP / GBP
 • XRP / AUD

Als u zin ​​had om crypto-naar-crypto-paren te verhandelen, is er ook een selectie van. Als u een kijkje wilt nemen, ga dan naar het gedeelte ‘Handelsmarkten’ op eToro en u ziet het volledige scala aan paren onder het tabblad ‘Crypto’.

Stap 5: plaats Ripple Trade

Nu heb je een beslissing genomen over de markt – je moet een bestelling plaatsen. Als u een samenvatting nodig heeft van hoe u een bestelling plaatst of welke u moet gebruiken, bladert u omhoog naar ons gedeelte over ‘Een transactie opzetten’.

Als u tevreden bent met uw Ripple-handelsorder, bevestigt u deze. Daarbij doet uw online XRP-makelaar de rest!

Klaar om te verhandelen Ripple XRP?

Hoe Ripple-gids te ruilen – The Verdict

Het beheersen van de kunst van het handelen in Ripple, of welke andere activa dan ook, kan lang duren. Door echter vol te houden en uw kennis van de digitale valuta op te bouwen, kunt u de vruchten plukken van deze soms vluchtige ruimte.

Ripple heeft het grootste deel van zijn bestaan ​​doorgebracht als de op twee na grootste cryptocurrency in termen van marktwaardering. Ondanks zijn populariteit is het nog steeds belangrijk om een ​​gerespecteerde en gelicentieerde makelaar te kiezen om transacties voor u uit te voeren.

eToro is een uitstekend voorbeeld van een betrouwbare makelaar. De site is commissievrij en heeft enorm veel XRP-paren in de aanbieding. Niet alleen dat, maar het sociale handelsplatform wordt gereguleerd door verschillende instanties zoals ASIC, FCA en CySEC.

Veelgestelde vragen

Is Ripple veilig verhandelen?

Ja, het handelen in rimpel is veilig. Het handelen in Ripple via niet-gereguleerde makelaars moet echter ten koste van alles worden vermeden. Blijf bij gereguleerde Ripple-makelaars zoals eToro, zodat u gedekt bent door FCA, ASIC en CySEC.

Hoe handel ik in Ripple?

Ripple handelen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Meld u online aan bij een geschikte makelaar, stort wat geld en beslis of de digitale valuta in waarde zal stijgen of dalen. Bepaal vervolgens eenvoudig hoeveel u wilt inzetten en plaats uw koop- of verkooporder.

Kun je rijk worden door Ripple te verhandelen?

Er is geen magische kogel. Sommige XRP-handelaren maken behoorlijke winsten, anderen verliezen. De beste manier om geld te verdienen, is door uzelf te leren hoe u in Ripple kunt handelen en door te leren hoe u technische analyses kunt uitvoeren.

Is Ripple-handel legaal in de VS.?

Ripple is legaal in de VS. Houd er echter rekening mee dat als u een Amerikaans staatsburger bent, u niet in Ripple CFD’s mag handelen. U kunt echter in Ripple investeren door XRP te kopen bij eToro – zonder commissie!

Kun je Ripple verhandelen met een hefboomwerking??

Ja, u kunt in Ripple handelen met hefboomwerking. Degenen die in de VS en het VK zijn gevestigd, kunnen dat echter niet. EU- en Australische burgers zijn beperkt tot 1: 2. Andere nationaliteiten kunnen mogelijk nog hogere limieten krijgen – afhankelijk van de locatie en de makelaar in kwestie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me