Top 10 cryptocurrencies om te investeren in 2021

Een succesvolle portefeuille met munten die in 2021 zal exploderen

Op zoek naar cryptocurrencies om in 2021 te investeren? Vraagt ​​u zich af wat de top 10 digitale activa zijn? Bent u van plan dit jaar een winstgevende portefeuille met crypto’s op te bouwen? Lees dan verder en ontdek wat 2021 inhoudt voor de cryptocurrency-sector.

Ondanks alle gekke samenzweringen met betrekking tot het nieuwe coronavirus, is het een feit dat de aanhoudende pandemie niet alleen mensen maar ook economieën wereldwijd blijft infecteren..

Het jaar 2020 was met name voor de financiële sector en voor investeerders een uitdagend jaar.

De angst voor een wereldwijde recessie leidde echter tot een grotere belangstelling voor cryptocurrencies en blockchain-technologieën. Beleggers zagen een mogelijkheid om in crypto’s te investeren als alternatief voor traditionele activa en als afdekking tegen inflatie.

Blockchain-technologie werd daarentegen iets natuurlijks – net als internet of elektriciteit.

Grote financiële instellingen erkenden ook het potentieel van crypto’s, wat uiteraard leidde tot een bredere acceptatie en een aanzienlijke prijsstijging.

Met andere woorden, hoewel 2020 een uitdagend jaar was, hielp het crypto’s hun plaats in de financiële sector te versterken.

Het jaar 2021 begon met een positieve roep voor de hele markt.

Als je snel en gemakkelijk in de cryptomarkt wilt duiken, ga dan naar eToro Exchange!

De top 10 van beste cryptocurrencies in 2021:

 1. Bitcoin
 2. Ethereum
 3. Rimpeling
 4. Litecoin
 5. TRON
 6. Bitcoin Cash
 7. Cardano
 8. Tezos
 9. JOTA
 10. Stellair

U kunt onze diepgaande recensies van de top 10 cryptocurrencies van dit jaar lezen om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

1. Beste cryptocurrency om te investeren in 2021: Bitcoin

Als er één cryptocurrency is waarvan u waarschijnlijk heeft gehoord, is dat waarschijnlijk het geval Bitcoin.

De naam Bitcoin resoneert niet voor niets met crypto-investeerders en blockchain-enthousiastelingen.

Bitcoin is de eerste cryptocurrency die de toekomst van financiën heeft getransformeerd tot een point of no return. Hoewel Bitcoin meer dan tien jaar geleden is gemaakt door de anonieme figuur Satoshi Nakamoto, lijkt het erop dat deze crypto nooit uit de mode zal raken..

Bitcoin is een peer-to-peer-platform dat wordt gebruikt om online betalingen voor goederen en diensten te vergemakkelijken.

In tegenstelling tot fiatgeld hebben bitcoins geen fysieke vorm. Integendeel – bitcoins worden door geen enkele overheid gedrukt; ze worden in plaats daarvan gedolven. Er zijn 21 miljoen munten die kunnen worden gedolven, met 18.618.006 momenteel in omloop.

Misschien is een van de grootste voordelen van Bitcoin en andere altcoins het feit dat ze gedecentraliseerd en transparant zijn, wat de massale acceptatie van cryptovaluta over de hele wereld heeft versneld..

Dat gezegd hebbende, wordt de geschiedenis van Bitcoin gekenmerkt door talloze ups en downs. Hoewel Bitcoin nu als een winkel van waarde wordt beschouwd, handelde BTC een paar jaar na de eerste release voor bijna niets.

Maar temidden van de cryptobubbel in 2017 schoot BTC omhoog tot boven de $ 20.000. Vorig jaar, toen de derde halvering van Bitcoin plaatsvond, slaagde Bitcoin erin zich te herstellen van de aanhoudende pandemie en nieuwe recordhoogtes te bereiken..

Bitcoin steeg in januari 2021 tot meer dan $ 40.000, wat werd gevolgd door een aanzienlijke uitverkoop.

Zal de BTC-prijs in 2021 blijven stijgen? Experts delen een uitgesproken mening over BTC en voorspellen ongelooflijke doelen van $ 100.000, $ 170.000 en $ 318.000 in 2021 en daarna.

Sommigen beweren dat Bitcoin goud zal vervangen als waardeopslag. Bitcoin is inderdaad een van de beste cryptovaluta om in 2021 te investeren. Eén ding is zeker: veel munten komen en gaan, maar Bitcoin is hier om ver na 2021 te blijven.

2. Ethereum (ETH)

Uw portfolio is in 2021 niet compleet zonder Ethereum. Ethereum is de op een na grootste cryptocurrency na Bitcoin met een marktkapitalisatie van $ 176.153.194.295.

Ethereum is gemaakt door visionair Vitalik Buterin en is meer dan een betalingssysteem.

Ethereum kan worden gebruikt voor de inzet van slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties (dApps). Het is ook een platform dat de ontwikkeling van verschillende ERC-20-tokens ondersteunt. In feite is de gigantische Binance Coin van vandaag ontwikkeld op de Ethereum-blockchain.

Ethereum ondersteunt ook verschillende platforms die actief zijn in de Decentralized Finance (DeFi) -sector, wat vandaag een groot voordeel is. De DeFi-sector is tenslotte een van de meest populaire cryptotrends die nog lang na het einde van 2021 zullen blijven bestaan.

Geloof het of niet, het aantal activa dat in DeFi is vastgezet, is gestegen van $ 3 miljard in 2019 tot $ 13 miljard in 2020. En wat denk je: Ethereum was de munt die 96% van het volume van alle transacties bezat.!

Niet alleen dat, maar Ethereum faciliteert de ontwikkeling van verschillende op blockchain gebaseerde games, een andere snelgroeiende industrie over de hele wereld..

Dus, ondanks de aanhoudende pandemie, steeg Ethereum van ongeveer $ 125 naar meer dan $ 600 in 2020, wat een stijging was van meer dan 380%.!

ETH begon 2021 met een bullish start; zoveel experts denken dat het in 2021 de grens van $ 2.500 kan doorbreken.

3. Rimpel (XRP)

Ripple is een andere unieke munt die het overwegen waard is in 2021. Ripple werd uitgebracht in 2012 en kreeg veel steun van grote financiële instellingen wereldwijd..

Gezien het potentieel om grensoverschrijdende betalingen tegen lage kosten te transformeren, werkt Ripple nu samen met meer dan 300 providers in 40 landen. Enkele grote partners zijn Banco Santander en JP Morgan.

Hier moeten we opmerken dat Ripple niet uw gemiddelde munt is. Ripple is gemaakt als een beter en minder duur alternatief, niet alleen voor crypto’s, maar ook voor traditionele betalingssystemen zoals SWIFT. En dit is een van de redenen om XRP te kopen!

Volgens het Official Monetary and Financial Institutions Forum kan Ripple SWIFT vervangen op het gebied van veiligheid, snelheid, traceerbaarheid, kosten, transparantie en risicobeheer.

Hoewel XRP de native crypto van Ripple is, kunnen gebruikers elke valuta kiezen om op het platform transacties uit te voeren. We moeten opmerken dat terwijl Ripple ongeveer 1.500 transacties per seconde verwerkt, het bedrijf beweert dat het kan opschalen tot 50.000 transacties.

Merk op dat hoewel Ripple door de jaren heen gestage vooruitgang had geboekt, een rechtszaak van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) leidde tot zijn onzekere huidige positie op de cryptomarkt dit jaar..

We kunnen gewoon afwachten wat er dit jaar met Ripple zal gebeuren…

4. Litecoin (LTC)

Litecoin is ongetwijfeld een van de beste crypto’s om in 2021 te investeren. Litecoin, gemaakt als een lite-versie van Bitcoin, heeft betalingen eenvoudiger en sneller gemaakt. Houd er rekening mee dat het tot 2,5 minuten duurt om een ​​blok op Litecoin te verwerken, vergeleken met de 10 minuten van Bitcoin.

De huidige prijs is een ander aantrekkelijk aspect voor investeerders en handelaren, waardoor Litecoin een betaalbaar alternatief voor Bitcoin is.

Het goede nieuws is dat Litecoin blijft bloeien voor innovaties. De release van de rollenspelvideogame LiteBringer op de Litecoin-blockchain is een van de projecten die kunnen leiden tot een prijsstijging. Merk op dat Litecoin-transacties meer dan 130.000 bedragen na de release van LiteBringer.

Het is geen verrassing dat Litecoin bijna een decennium na de eerste release nog steeds een van de best presterende munten is. Momenteel staat Litecoin op nummer 7, volgens CoinMarketCap.

Het jaar 2021 wordt een veelbelovend jaar voor LTC, waarbij experts er vertrouwen in hebben dat de prijs van Litecoin zal blijven stijgen. Cryptoground beweert bijvoorbeeld dat het crypto-activum dit jaar zal stijgen tot meer dan $ 347. CoinSwitch daarentegen gelooft dat Litecoin in 2021 een nieuw prijsdoel van $ 600 kan bereiken.

5. TRON (TRX)

Als u dit jaar een succesvolle portefeuille wilt opbouwen, overweeg dan TRON.

TRON is een van de meest populaire platforms die het delen van inhoud en advertenties kunnen transformeren.

TRON is echter totaal anders dan elk ander socialemediakanaal. Het doel is om zijn klanten te beschermen en ze tegelijkertijd te belonen via Tronix. Dit soort inkomsten genereren is eigenlijk veel transparanter dan die op traditionele sociale mediakanalen.

Interessant is dat, hoewel TRON is gemaakt op de Ethereum-blockchain, het transactievolume van TRON in 2020 groter is dan dat van Ethereum. Ongetwijfeld is deze crypto nu een van de grootste krachten op de markt.

Een kracht die zich blijft ontwikkelen! Vorig jaar werd bijvoorbeeld het 4.0 Great Voyage-protocol van TRON geïmplementeerd.

Veel experts zijn van mening dat 2021 opnieuw een positief jaar wordt voor TRON. Het feit dat TRON samenwerkt met giganten als Baidu en Samsung is een van de vele tekenen dat TRON er is om te blijven!

6. Bitcoin Contant geld (BCH)

Bitcoin Cash is een andere munt die het bekijken waard is dit jaar. Bitcoin Cash, gecreëerd in 2017 als een snellere en meer schaalbare versie van Bitcoin, is nu een van de meest populaire munten om in te investeren.

Merk op dat Bitcoin Cash is gemaakt met acht keer grotere blokken dan Bitcoin, die verder zijn vergroot tot 32 MB. Aangezien Bitcoin Cash meer transacties kan verwerken, zijn veel experts en blockchain-enthousiastelingen van mening dat Bitcoin Cash de belangrijkste blockchain kan worden voor het uitvoeren van online transacties..

Zoals zijn belangrijkste voorstander Roger Ver, de Bitcoin Jesus, tweette: “Bitcoin en Bitcoin Cash zijn even schaars, maar Bitcoin Cash kan eigenlijk worden gebruikt voor betalingen.”

Natuurlijk kan een verhoogde acceptatie leiden tot hogere BCH-prijsklassen. Crypto-experts zijn van mening dat BCH-prijzen in 2021 kunnen schommelen tussen $ 500 en $ 1.900.

We kunnen alleen maar afwachten wat dit jaar voor Bitcoin Cash in petto heeft!

7. Cardano (ADA)

Cardano is een proof-of-stake blockchain-platform met unieke architectuur en algoritmeprincipes.

Cardano is echter niet gestopt met ontwikkelen. Volgens de routekaart zal het Goguen-mainnet rond februari-maart van dit jaar worden gelanceerd, wat Cardano een stap dichter bij het worden van een echte Ethereum-moordenaar zal brengen..

Bovendien kan de implementatie van Hydra – de tweede laagoplossing van Cardano – Cardano helpen meer dan 1 miljoen transacties in de toekomst te verwerken, wat de groei en prijzen zal verhogen..

In de tussentijd moeten we vermelden dat de prijs van ADA op 5 januari 2020 is gestegen tot 0,25 – het hoogste niveau sinds medio 2018.

Het is geen verrassing dat Cardano veel aandacht van investeerders trok, met momenteel meer dan 1.4000 stake pools.

Ook het aantal ADA-wallets is aanzienlijk toegenomen. Uit cijfers blijkt dat er op 5 januari 4.000 nieuwe ADA-wallets zijn geregistreerd.

Gezien het potentieel zijn veel experts van mening dat ADA in 2021 meer dan $ 1,5 per muntstuk kan bedragen.

8. Tezos (XTZ)

Het jaar 2021 wordt gekenmerkt door een toegenomen interesse in cryptocurrency en DeFi. Zoals hierboven vermeld, kan de DeFi-sector een revolutie teweegbrengen in de hele financiële sector – en Tezos is een van de crypto’s die kunnen profiteren van de toenemende interesse in DeFi.

Tezos is eigenlijk een van de meest veelbelovende cryptoprojecten van de Initial Coin Offering (ICO) rage van 2017. De unieke en democratische structuur om het protocol automatisch te upgraden (zonder het risico van vorken te lopen) is uniek. Stakeholders kunnen XTZ inzetten (of delegeren), waardoor ze kunnen stemmen en beslissen over de toekomst van Tezos.

Ondanks alle juridische problemen die volgden op de eerste release, heeft Tezos een gestage groei doorgemaakt. Het jaar 2020 was geen uitzondering: Tezos verdubbelt zijn marktkapitalisatie van $ 1,21 miljard in december 2019 naar $ 2,32 miljard in december 2020.

Het beste is dat Tezos blijft upgraden om nieuwe DeFi-platforms en niet-vervangbare token (NFT) -markten aan te trekken, zoals Kalamint.

Delphi was bijvoorbeeld een van de meest recente upgrades die leidden tot een afname van het gasverbruik om geavanceerde slimme contracten betaalbaar te maken voor ontwikkelaars.

Zal Tezos zich blijven ontwikkelen tot 2021?

9. IOTA (MIOTA)

Als u op zoek bent naar meer cryptocurrencies om uw portefeuille in 2021 te diversifiëren, zet dan IOTA op uw volglijst.

IOTA is een open-sourceplatform dat wordt gebruikt om transacties te verwerken en gegevens uit te wisselen tussen apparaten op het internet der dingen. Omdat de internet van dingen stelt miljarden apparaten in staat om gegevens te extraheren en uit te wisselen via innovatieve technologie, beweren veel experts dat het internet der dingen gunstiger kan zijn dan internet.

IOTA’s gedistribueerde grootboektechnologie genaamd de Tangle is wat deze cryptocurrency uniek maakt. In feite wordt de Tangle beschouwd als een veiliger alternatief voor andere blockchain-technologieën.

Gezien het potentieel, moeten we niet verbaasd zijn dat IOTA al samenwerkt met verschillende spelers op de auto- en verzekeringsmarkt. Wat natuurlijk de MIOTA-prijzen in 2021 kan verhogen!

10. Stellair (XLM)

Stellar is een andere topcryptocurrency om te overwegen om in 2021 te investeren.

Stellar, opgericht in 2014, is niet gestopt met ontwikkelen. De roadmap draait helemaal om groei in termen van bekendheid bij het publiek en transacties.

Hier moeten we uitleggen dat Stellar een algoritme voor federatieve byzantijnse overeenkomst (FBA) gebruikt in plaats van traditionele mijnbouw om transacties tegen lage transactiekosten te valideren, wat een van de unieke kenmerken is..

Stellar maakt niet alleen snellere transacties mogelijk, maar heeft ook tot doel de kloof tussen cryptocurrencies en traditionele betalingssystemen te dichten. Het werkt samen met giganten als Deloitte en IBM om zichzelf te profileren als een wereldwijde betalingsrail.

Merk op dat de oorspronkelijke valuta van Stellar Stellar Lumen is (XLM), die mogelijk een sterke aanpak hebben in 2021.

Kortom: welke cryptocurrency moet worden geïnvesteerd in 2021?

Hoewel er geen twijfel over bestaat dat 2021 een succesvol jaar wordt voor cryptohandelaren en investeerders, moeten we er rekening mee houden dat de cryptomarkt onvoorspelbaar kan zijn en afhankelijk van factoren, zoals vraag en aanbod, marktsentiment, crypto-nieuws en speculaties, en technologie. vorderingen.

Hoewel lijsten met topcrypto’s kunnen verschillen, kunnen ze allemaal goede investeringsmogelijkheden bieden. Echter, doe altijd je onderzoek voordat u in een cryptocurrency investeert. Volg de prijs van uw favoriete activa live, analyseer de eerdere en huidige prestaties en vergeet niet de laatste crypto-aankondigingen te volgen.

Uiteindelijk is de massale acceptatie van crypto’s een kwestie van tijd. De vraag is dus niet als maar wanneer? Dus wanneer ga je de markt induiken??

eToro – Koop de beste cryptocurrencies in 2021

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

 • Het jaar 2020 leidde tot een verhoogde interesse in cryptocurrencies en blockchain-technologie.
 • Ondanks de aanhoudende pandemie wordt het jaar 2021 een positief jaar voor de cryptocurrency-markt.
 • De top 10 cryptocurrencies om te investeren in 2021 zijn Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, TRON, Bitcoin Cash, Cardano, Tezos, IOTA en Stellar.
 • Cryptoprijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder vraag en aanbod, concurrentie, technologie en marktsentiment.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me