Top 5 redenen waarom mensen cryptocurrency verhandelen uitgelegd

Vraag je jezelf af waarom mensen cryptocurrency verhandelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Cryptocurrency-handel is hard op weg een van de meest populaire manieren te worden om inkomsten te verhandelen. Het is constant in het nieuws, met name Bitcoin en zijn vluchtige prijsschommelingen.

Maar als je specifiek vraagt ​​waarom mensen cryptocurrency verhandelen, is het niet alleen een kwestie van geld verdienen, er zijn ook andere redenen waarom mensen ook mee willen doen..

In dit artikel zullen we alle redenen bekijken waarom mensen ervoor kiezen om cryptocurrency te verhandelen.

Wilt u leren hoe u als een professional in cryptocurrencies kunt handelen? Neem onze cryptocurrency-cursus!

Wat zijn de 5 belangrijkste redenen waarom mensen cryptocurrency verhandelen??

Laten we eens kijken naar de belangrijkste redenen waarom mensen cryptocurrency verhandelen!

1. Omdat ze geloven dat cryptocurrency de toekomst is

cryptocurrency toekomst, waarom cryptocurrency verhandelen

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen in cryptocurrency handelen, is dat velen geloven dat het de toekomst is. Sommigen geloven dat het de volgende grote revolutie is na internet.

Als je ons huidige valutasysteem goed bekijkt, is het duidelijk dat het efficiënter zou moeten werken.

Dit heeft ertoe geleid dat velen cryptocurrency vasthouden, in de overtuiging dat dit de volgende logische stap in technologische evolutie is.

Ze zijn er sterk van overtuigd dat cryptocurrency fiatgeld zal inhalen en dat zullen we kunnen hebben gratis, privé en betrouwbare transacties over de grenzen heen.

Dat gezegd hebbende, zou je waarschijnlijk hebben gemerkt dat er veel verschillende cryptocurrencies zijn om uit te kiezen. Momenteel zijn er meer dan 2.000.

Dit heeft ertoe geleid dat veel handelaren in cryptocurrency veel verschillende munten in bezit hebben. Door hun transacties af te dekken, zodat de een kan slagen in een gebied waar een ander dat niet doet.

Het is mogelijk dat we ons in een cryptocurrency-bubbel bevinden en na verloop van tijd zullen veel van deze cryptocurrency-projecten mislukken en verdwijnen. Wanneer dat zal gebeuren, weet niemand het zeker.

Echter, er moet op worden gewezen dat niet al deze 2.000 cryptocurrencies hetzelfde proberen te bereiken.

Velen proberen specifieke aspecten van ons leven, zoals gamen, te symboliseren of in wezen te worden gebruikt als kortingsbonnen voor diensten of producten.

Ethereum is de op een na grootste cryptocurrency tot op heden en afgezien van een poging om een ​​beter alternatief voor Bitcoin te worden, brengt het ook slimme contracten en dApps in de mix.

Slimme contracten zijn in wezen contracten die werken op de blockchain. dApps zijn gedecentraliseerde applicaties. De redenen waarom mensen cryptocurrency verhandelen, zijn voor dergelijke individuen anders.

2. Omdat ze een hekel hebben aan nationale banken

crypto versus banken

De eerste cryptocurrency werd geboren, Bitcoin, na de crash van 2008 en het wantrouwen jegens centrale banken.

Centrale banken kunnen valuta’s manipuleren wat in veel gevallen geen positief effect heeft gehad op het leven van mensen.

In Argentinië hebben ze bijvoorbeeld al jaren valutamanipulatie ondergaan en dit heeft ertoe geleid dat veel Argentijnen Bitcoin en andere cryptocurrencies verhandelen..

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen in cryptocurrency handelen, is dat enthousiastelingen dol zijn op het idee om de wereld van centrale banken te bevrijden vanwege vergoedingen van tussenpersonen of derden..

Dit zijn de mensen die profiteren van het afhandelen van uw transacties. Dergelijke vergoedingen kunnen bijzonder lastig zijn bij het verzenden van betalingen over de grenzen heen.

Opgemerkt moet echter worden dat er bij sommige cryptocurrencies kosten zijn voor het afhandelen van transacties.

Dit geldt met name voor cryptocurrencies die een proof of work-algoritme gebruiken, waar transacties worden gevalideerd door mijnwerkers. Bewijs van inzet cryptocurrencies hoeven niet te worden gedolven.

Een ander belangrijk ding om te vermelden over cryptocurrency en de relatie met banken is dat niet alle cryptocurrencies tegen het werken met hen zijn.

Ripple, de op twee na grootste cryptocurrency, is speciaal gemaakt om een ​​tussenpersoon te zijn tussen de bankwereld en de cryptocurrency-wereld.

3. Omdat ze in privacy geloven

anonieme cryptocurrency-transacties

Een andere een van de belangrijkste redenen waarom mensen in cryptocurrency handelen, is dat they geloven dat transacties anoniem moeten zijn.

Er wordt algemeen aangenomen dat de oorsprong van Satoshi Nakamoto, die Bitcoin heeft uitgevonden, voortkwam uit de cypherpunk-beweging..

De cypherpunks geloofden in het gebruik van cryptografie om sociale verandering te brengen en geef mensen controle over hun informatie en bewaar deze veilig.

Het veilig houden van uw financiële informatie is belangrijker dan de meeste mensen zouden denken. Met dergelijke informatie, hackers en oplichters kunnen mogelijk misbruik van u maken.

Bovendien, hoe comfortabel zou u zijn als mensen wisten waar u al uw geld aan besteedde?

Dit kan ertoe leiden dat werkgevers bijvoorbeeld veranderen hoeveel ze u betalen op basis van hoeveel u uw geld uitgeeft.

Of misschien heeft u enkele transacties die u privé wilt houden.

Bitcoin en illegale transacties

Bitcoin wordt vaak genoemd als een manier om illegale transacties te verbergen. Dit is echter niet helemaal waar.

Terwijl Bitcoin kreeg bekendheid toen werd ontdekt dat veel mensen het gebruikten om online drugs of illegale diensten te kopen, zoals bij Silk Road.

Hoewel dit problematisch is, gebruiken de meeste mensen het niet voor dit doel en in feite worden fiat-valuta’s meer voor dergelijke doeleinden gebruikt dan cryptocurrency..

Dat gezegd hebbende, zogenaamd tot 25% van de mensen die Bitcoin gebruiken, heeft banden met illegale activiteiten.

Echter, Bitcoin is niet zo goed voor illegale activiteiten omdat transacties kunnen worden getraceerd in het grootboek.

Hier worden alle Bitcoin-transacties opgeslagen en heeft iedereen er toegang toe.

Een betere cryptocurrency om te gebruiken voor illegale activiteiten is Monero, dat geen grootboek heeft en transacties meer gecodeerd zijn.

Andere cryptocurrencies, zoals Zcash en Dash, zijn ook goede alternatieven voor privacy.

Privacy is een van de meer controversiële redenen waarom mensen cryptocurrency verhandelen.

Veel regeringen proberen cryptocurrencies te sluiten omdat ze voor illegale doeleinden kunnen worden gebruikt.

4. Omdat ze geloven in blockchain-technologie

blockchain-technologie

Bitcoin was niet alleen revolutionair vanwege de manier waarop het transacties veranderde, de onderliggende technologie – blockchain – heeft ook veel industrieën veranderd.

Geloof in de toepassing van blockchain-technologie is een van de belangrijkste redenen waarom mensen cryptocurrency verhandelen.

Het kan worden gebruikt door ziekenhuizen, logistieke bedrijven, videogames, de muziekindustrie – de lijst gaat maar door.

In sommige opzichten overtreft blockchain-technologie cryptocurrency in termen van acceptatie.

Een deel van de reden waarom het zo populair is, is dat informatie op de blockchain onveranderlijk is, wat betekent dat het niet kan worden gewijzigd.

Dit maakt informatie niet alleen veiliger, maar ook gemakkelijker te traceren.

Als een rederij bijvoorbeeld naar logistiek kijkt, kan hij precies zien waar de items zijn die worden afgeleverd en kan hij ook al het papierwerk bijhouden..

5. Omdat er veel geld te verdienen valt

cryptocurrency-handel

Een andere belangrijke reden waarom mensen in cryptocurrency handelen, is dat het is volatieler dan andere markten.

Hoewel het woord ‘vluchtig’ misschien intimiderend lijkt, is het voor veel handelaren een goede zaak, omdat het betekent dat er meer mogelijkheden zijn om de markt te betreden en te verlaten.

Er zijn meer hoogtepunten om te verkopen en meer dieptepunten om te kopen. Kijk maar eens hoeveel Bitcoin in prijs is gestegen van 2009 tot 2020.

Over het algemeen heeft het veel waarde vergaard, hoewel er natuurlijk ook enorme waardedalingen zijn opgetreden.

Profiteer van meerdere cryptocurrencies

Er zijn zoveel verschillende cryptocurrencies om te verhandelen, waardoor je volop kansen hebt om geld te verdienen. U hoeft zich niet altijd op te concentreren één cryptocurrency.

Veel andere cryptocurrencies hebben ook het potentieel om dramatisch te stijgen, zoals Bitcoin, vooral in het begin.

Handelaren geloven misschien niet in hun zaak, soms zijn de redenen waarom mensen in cryptocurrency handelen gerelateerd aan de overtuiging dat de prijs waarschijnlijk zal stijgen naarmate meer mensen gaan kopen.

Ze zoeken naar gebeurtenissen die de prijs kunnen beïnvloeden. Sommige munten, zoals Binance Coin, ondergaan bijvoorbeeld een ‘brandende’.

Hier koopt de organisatie die de munt maakt wat terug en vernietigt het. Door dit te doen, kunnen ze de prijs beheersen.

Veel handelaren houden hun munten vast totdat de munt brandt, waar de prijs stijgt en dan verkopen ze hun munten met winst.

Meer langetermijnhandelaren kunnen op zoek gaan naar nog grotere evenementen zoals de Bitcoin halvering dat zal plaatsvinden op mei 2020.

Wanneer dit gebeurt, zal het creëren van nieuwe Bitcoins met de helft vertragen en zal de waarde van Bitcoin waarschijnlijk omhoog schieten naarmate het schaarser wordt..

Veel handelaren in cryptocurrency hebben hun fortuin verdiend, sommigen zijn miljonair of zelfs miljardair geworden, zoals de Winklevoss-tweeling.

Kernpunten

Als u zich iets uit dit artikel herinnert, maak er dan deze kernpunten van.

  • Een van de belangrijkste redenen waarom mensen in cryptocurrency handelen, is dat ze geloven dat dit de toekomst van geld is. Voor hen is het de volgende stap in de manier waarop geld wordt beheerd.
  • Liefhebbers van cryptocurrency geloven in privacy en het verwijderen van derden uit transacties. Alleen dan kunnen we echt controle hebben over ons geld.
  • Ze geloven in de toekomst van blockchain-technologie. Het heeft het potentieel om een ​​revolutie teweeg te brengen in veel industrieën.
  • Er is veel geld te verdienen met het verhandelen van cryptocurrency. De prijs van Bitcoin en andere cryptocurrencies is de afgelopen jaren dramatisch gestegen.

Ontdek waarom mensen cryptocurrency verhandelen met onze cursus cryptocurrency

Wilt u meer weten over andere cryptocurrencies en hoe u deze kunt verhandelen? Meld u dan aan voor onze cursus cryptocurrency-handel!

Als je het leuk vond om dit artikel uit te lezen Handelseducatie, geef het alsjeblieft een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me