Twee van onze favoriete cryptocurrencies die in 2021 zouden kunnen verdrievoudigen

Na een gruwelijk 2020 wil de wereldeconomie in 2021 massaal herstellen. Er zijn echter nog tal van obstakels die dit herstel kunnen doen ontsporen. De massale uitrol van het COVID-19-vaccin zou kunnen worden vertraagd, wat een nieuwe economische blokkering zou kunnen veroorzaken.

Dit zou echter pervers kunnen zijn voor de cryptomarkt. Zoals we in 2020 hebben gezien, hebben cryptocurrencies bewezen veilige haveninvesteringen te zijn, een trend die zich zou kunnen voortzetten tijdens de onrust in 2021..

De twee belangrijkste cryptocurrencies op onze radar

2020 was een explosief jaar voor cryptocurrencies, aangezien de totale marktkapitalisatie op het moment van schrijven steeg van $ 191,50 miljard op 1 januari tot $ 559,50 miljard. Als zodanig zou het geen verrassing moeten zijn dat de twee crypto’s op onze hitlijst de twee OG’s zijn: Bitcoin en Ethereum. Laten we dat van dichterbij bekijken.

# 1 Bitcoin – De cryptomarktleider

bitcoin-logo

Bitcoin zal een van onze meest aanbevolen munten blijven, of het nu gaat om hel of om hoog water. Je kunt elk principe zien dat cryptocurrencies zo geweldig maakt in schoppen in Bitcoin. Na een moeizame start van 2020, wil de belangrijkste cryptocurrency iedereen een vroeg kerstcadeau geven door de hoogste niveaus ooit te bereiken. Op het moment van schrijven is de belangrijkste cryptocurrency al gestegen met maar liefst 170%.

Adam Grunwerg van Finixio gelooft dat, ondanks de verwachte volatiliteit, de prijs in 2021 waarschijnlijk boven de $ 50.000 zal uitkomen. Het S2F-model van Plan B gaat een beetje verder en suggereert dat de prijs in augustus 2021 zelfs $ 100.000 zou kunnen bereiken.!

Zijn dit dus slechts lege getallen of worden er solide gegevens van gemaakt? Welnu, we hebben twee woorden voor u: institutionele beleggers.

In 2020 is een gestage instroom van institutionele beleggers op de markt gekomen. Fidelity ondervroeg in het tweede kwartaal van 2020 bijna 800 institutionele beleggers en ontdekte dat 36% crypto-activa bezat. Het ziet er echter naar uit dat het aantal investeerders de laatste tijd aanzienlijk is gegroeid.

CoinShares meldde dat beleggers binnen een week voor ongeveer $ 429 miljoen aan BTC en andere crypto-activa hadden gekocht. Hiervan had de altijd optimistische grijstinten maar liefst $ 336 miljoen van de $ 429 miljoen gekocht. Dit brengt hun totale AUM op een kleine eens $ 12 miljard.

Volgens James Butterfill, investeringsstrateeg bij de digital asset manager, zou dit echter nog maar het begin kunnen zijn. Butterfill zei:

“Op anekdotisch niveau, op basis van onze klantgesprekken in de loop van 2020, hebben we een beslissende verschuiving gezien van vragen van speculatieve aard naar vragen die beginnen met opmerkingen als: ‘bitcoin is hier om te blijven, help ons alstublieft om het te begrijpen. ”

En laten we de recente aankondiging van MicroStrategy niet vergeten dat ze $ 650 miljoen hebben opgehaald om meer Bitcoin te kopen, waardoor hun totale blootstelling op $ 1,1 miljard komt..

Over het algemeen is dit allemaal enorm positief voor Bitcoin. Met een gestage stroom van institutionele investeerders die binnenkomt, is Bitcoin hard op weg een van ‘s werelds meest veerkrachtige activa te worden. Als zodanig ziet het er goed uit om een ​​sterk 2021 te hebben.

Lees verder:

Hoe te investeren in Bitcoin 2021 – De ultieme beginnershandleiding

Wat zal de Bitcoin-prijs in 2021 drijven?

# 2 Ethereum – Ethereum 2.0 en DeFi

De groei van Ethereum in 2020 heeft Bitcoin te schande gemaakt, aangezien het met 350% is geëxplodeerd vanaf het jaar op ~ $ 125. We kunnen een herhaling of zelfs een betere prestatie verwachten van het slimme contractplatform in 2021, vanwege twee belangrijke redenen: Ethereum 2.0-upgrade en DeFi.

De Ethereum 2.0-upgrade ziet verschillende nieuwe functies het protocol binnenkomen, waarvan de belangrijkste proof-of-stake (PoS) is. Ethereum is vaak bekritiseerd vanwege het ontbreken van hoogwaardige functionaliteiten. Dit gaat allemaal veranderen met Ethereum 2.0, waardoor het exponentieel ontwikkelaarsvriendelijker wordt.

Daarover gesproken, we zijn van mening dat Ethereum zijn positie als het belangrijkste DeFi-platform in 2021 zal blijven valideren.De steeds groter wordende DeFi-sector zal monumentaal zijn bij het bepalen van de prijsactie van ETH volgend jaar. Iets minder dan $ 15 miljard zit momenteel opgesloten in DeFi-contracten. Merk op dat dit aantal begin 2020 minder dan $ 700 miljoen bedroeg. Dit toont ons aan dat de DeFi-sector sneller explodeert dan de marktkapitalisatie van de cryptovaluta. Dit is een belangrijk punt, dat een belangrijke rol zal spelen bij het bepalen van de prijsactie van Ethereum.

Als zodanig kan het buitengewoon nuttig zijn om te lezen hoe uitzetten werkt in Ethereum en voldoende munten te verzamelen om deel te nemen aan het proof-of-stake-algoritme van het protocol..

Lees verder:

Hoe Ethereum te verhandelen: uitgebreide gids voor het verhandelen van Ethereum in 2021

Wat zal de Ethereum-prijs in 2021 drijven?

eToro – Het beste cryptocurrency-platform voor zowel handelaren als investeerders

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me