Vind de beste cryptocurrencies om te verhandelen – Cryptocurrency-paren om te handelen

Top cryptocurrency-paren om te handelen

Beste cryptocurrency-paren om te handelen: introductie

Wat zijn de beste cryptocurrencies om te verhandelen?

Top 9 meest waardevolle cryptocurrencies om te verhandelen

 1. Monero (XMR)
 2. Rimpel (XRP)
 3. Stellair
 4. Bitcoin (BTC)
 5. Ethereum (ETH)
 6. EOS
 7. Litecoin (LTC)
 8. Binance (BNB)
 9. Basic Attention Token (BAT)

Top vijf alternatieve cryptocurrencies om te verhandelen

 1. Kettingschakel
 2. VeChain
 3. NEO
 4. Tether

Beste cryptocurrency-paren om te handelen

Waarom & Hoe kan ik beginnen met het verhandelen van cryptocurrency-paren?

Belangrijkste punten

Veelgestelde vragen

Beste cryptocurrency-paren om te handelen: introductie

Op zoek naar de beste crypto-handelsparen die er zijn? Op zoek naar de meest waardevolle cryptocurrencies om te verhandelen? Dan is dit artikel iets voor jou! Bekijk de top 9 van meest verhandelde cryptocurrencies en leer meer over cryptohandel.

Maar laten we eerst een andere vraag beantwoorden die uw geest ‘s nachts misschien bedraad houdt … “Wat is cryptohandel en waarom zou ik überhaupt beginnen met handelen in cryptovaluta?”

Welnu, cryptocurrency-handel, gedefinieerd als het proces van het kopen en verkopen van crypto’s of het speculeren op hun prijzen, is een aantrekkelijke investeringsoptie..

Bovendien, als u waardevolle cryptocurrency-paren vindt om te verhandelen, kan cryptohandel in de loop van de tijd mogelijk een hoog rendement opleveren. Kijk maar naar enkele van de meest succesvolle crypto-investeerders die er zijn!

Het is echter niet alleen geld dat cryptohandelaren motiveert. Er zijn talloze voordelen van cryptohandel waardoor mensen in de beste cryptocurrencies investeren.

Om te beginnen – hoewel cryptocurrencies zeer volatiel kunnen zijn – de opkomst van cryptocurrency en blockchain-technologie in gebieden ver buiten de financiële sector is een enorme motivator voor cryptohandelaren. Het is geen verrassing dat sommige experts denken dat de handelsvolumes en activiteiten in cryptocurrency zullen blijven toenemen ondanks de aanhoudende pandemie.

De wereld van cryptocurrency-handel wordt gekenmerkt door high liquiditeit ook, wat een andere factor is die mensen van over de hele wereld aantrekt.

Handelen in cryptovaluta geeft beleggers ook een zekere onafhankelijkheid, aangezien het niet nodig is om op banken of andere financiële instellingen te vertrouwen. Kun je je voorstellen dat je in een wereld leeft met volledig gedecentraliseerde financiële systemen??

En dat is niet alles! Investeren in de beste cryptocurrency-handelsparen is iets dat experts waarderen vanwege het belang van diversificatie van de portefeuille.

Hoewel er enkele beruchte oplichting en negatieve attitudes zijn ten opzichte van crypto’s, is cryptohandel een investeringsniche die het ontdekken waard is.

Jij kan begin met het verhandelen van enkele van de beste cryptoparen met slechts $ 100. Dus, heb je echt meer redenen nodig om te gaan handelen in cryptocurrencies??

Wij van Trading Education kunnen u helpen meer te leren over cryptohandel en de beste cryptoparen die er zijn. Meld u eenvoudig aan voor een van onze online cursussen die u zullen helpen om cryptohandel onder de knie te krijgen.

Zodra u voldoende kennis heeft opgedaan over cryptoparen en handelsstrategieën, kunt u snel en gemakkelijk beginnen met het verhandelen van enkele van de beste cryptocurrencies. eToro Exchange!

Wat zijn de beste cryptocurrencies om te verhandelen?

Als u nu bekend bent met de voordelen van handelen in cryptocurrency, het is tijd om meer te weten te komen over de beste crypto’s om te verhandelen.

Het is geen geheim dat de wereld van digitale valuta niet alleen de financiële sector heeft getransformeerd, maar de hele wereld.

Cryptocurrencies, die in tijden van onzekerheid worden gezien als een alternatief voor nationale valuta, kunnen zelfs helpen samenlevingen lossen financiële crises op.

De technologie achter crypto’s (ofwel blockchain of zijn alternatieven) is ook indrukwekkend, wat de ontwikkeling van steeds meer munten om te verhandelen bevordert. Interessant genoeg zijn er volgens CoinMarketCap nu meer dan 5.000 cryptocurrencies die er zijn.

Om u te helpen door de indrukwekkende wereld van cryptocurrency-handel te navigeren en de beste cryptocurrency-paren te vinden om te verhandelen, we presenteren de top 9 van meest waardevolle cryptocurrencies om te verhandelen. U kunt ze in uw eigen tempo doorlopen om een ​​weloverwogen beslissing te nemen over het cryptopaar waarin u geïnteresseerd bent.

Top 9 meest waardevolle cryptocurrencies om te verhandelen

Om handelaren en investeerders in cryptovaluta te helpen beslissen welke cryptoparen ze willen verhandelen, bespreken we hieronder 9 belangrijke cryptovaluta’s en hun vooruitzichten:

1. Monero (XMR)

Klaar om meer te weten te komen over de beste cryptocurrencies om te verhandelen? Laten we beginnen met Monero – een van de meest interessante en waardevolle altcoins om dit jaar te verhandelen.

Monero werd gelanceerd in 2014 met de nadruk op decentralisatie en privacy. In feite wordt deze crypto vaak de enige echte privacymunt genoemd. In tegenstelling tot Dash-transacties kunnen Monero-overgangen bijvoorbeeld niet openbaar worden gemaakt. De geschiedenis van de munten is ook niet bekend, dus niemand kan de bron en bestemming van transacties vertellen.

Vanwege zijn potentieel en unieke structuur trekt Monero talloze handelaren over de hele wereld aan. Oké, oké, je hebt gelijk: privacymunten kunnen kwaadwillende mensen aantrekken. Maar ondanks het gebruik ervan bij illegale activiteiten, zoals transacties op het Dark Web, is Monero een van de beste cryptovaluta om te verhandelen. Monero staat op nummer 15 CoinMarketCap, met een marktkapitalisatie van $ 2.266.674.057 en een handelsvolume van $ 1.552.301.913 USD op 13 oktober 2020.

2. Rimpel (XRP)

Ripple is een andere revolutionaire en waardevolle crypto om te verhandelen. Om preciezer te zijn, Ripple is een van de oudste cryptocurrency-projecten, waarbij het XRP-token van Ripple een van de grootste munten is qua marktkapitalisatie.

Door de on-demand liquiditeit van Ripple kan XRP direct en snel worden verzonden om twee verschillende wereldwijde valuta’s te wisselen. In feite was Ripple aanvankelijk ontworpen om banktransacties tegen lage kosten vergemakkelijken.

Hoewel de belangrijkste gebruikers voornamelijk grote financiële instellingen zijn die geld over de hele wereld verplaatsen, zijn peer-to-peer-transacties ook mogelijk, waarbij veel beleggers met kleine accounts worden aangetrokken door de lage prijs van het token ($ 0,257064 op het moment van schrijven)..

Ben je geïnteresseerd in Ripple handelen?

3. Stellair

Als u op zoek bent naar geweldige crypto’s om te verhandelen, zet dan Stellair op je lijst. Stellar is een van de meest veelbelovende investeringsopties voor cryptocurrency in 2020, volgens CoinMarketCap.

Oorspronkelijk gebaseerd op het Ripple Labs-protocol, was het belangrijkste doel van Stellar om grensoverschrijdende transacties mogelijk te maken. Let daar op De native crypto van Stellar is Lumen (XLM). Lumen wordt niet gewonnen omdat het systeem geen proof-of-work gebruikt.

In tegenstelling tot Ripple richt Stellar zich niet alleen op grote financiële organisaties, maar ook op individuele klanten. En raad eens? Elke transactie kost slechts 0,00001 XLM.

Aangezien het platform transacties over de grenzen heen faciliteert en betalingssystemen en cryptohandelaren met elkaar verbindt, is het geen verrassing dat veel handelaren nog steeds beweren dat dit een van de beste crypto’s is om nu te verhandelen..

4. Bitcoin (BTC)

Misschien ben je niet verrast om Bitcoin op onze lijst te zien. Meer dan een decennium sinds de lancering is Bitcoin nog steeds een van de meest invloedrijke cryptocurrencies ter wereld.

In feite wordt Bitcoin – een van de beste crypto’s om te verhandelen met een grote marktkapitalisatie en handelsvolume – vaak aangeduid als de koning van cryptocurrencies.

Omdat Bitcoin wordt gekenmerkt door een hoge liquiditeit, BTC verhandelen is een geweldige optie, zelfs voor beginners. Ondanks de aanhoudende pandemie is investeren in Bitcoin volgens topexperts nog steeds een van de beste handelsopties voor cryptocurrency..

Bovendien, aangezien bitcoins zijn afgetopt, zijn ze zeer verleidelijk. Let daar op slechts 21 miljoen bitcoins kunnen ooit bestaan. Er zijn al meer dan 18.466.006,25 BTC gedolven en er worden meer dan 900 BTC per dag gedolven. Hoewel deze cijfers elke 10 minuten veranderen wanneer er nieuwe blokken worden toegevoegd, wordt verwacht dat de laatste bitcoin rond 2140 zal worden gedolven..

Er is voldoende tijd om in Bitcoin te investeren, dus aarzel niet om deze topmunt aan uw handelsportefeuille toe te voegen!

Ben je geïnteresseerd in Handelen in Bitcoin?

5. Ethereum (ETH)

Misschien ben je niet verrast om Ethereum op onze lijst te zien. Ethereum is het op een na grootste blockchain-platform op basis van marktkapitalisatie, na Bitcoin, waardoor het een van de belangrijkste cryptocurrencies is om te verhandelen. In tegenstelling tot Bitcoin is er geen bovengrensaanbod op de ether van Ethereum, die tal van investeerders over de hele wereld aantrekt.

Dat moeten we opmerken in 2016, Ethereum was onderverdeeld in Ethereum (ETH-munt) en Ethereum Classic (ETC-munt), Zorg er dus altijd voor dat u de afkorting kent van de munt die u wilt verhandelen.

Het goede nieuws is dat Ethereum tal van toepassingen heeft die verder gaan dan cryptohandel. Ethereum ondersteunt slimme contracten en stelt ontwikkelaars in staat om gedecentraliseerde apps te maken, die grondstoffenhandel, bedrijven, stemmen, gamen en interoperabiliteit in de wetenschappen kunnen ondersteunen.

Geen wonder dat de hype rond Ethereum nog steeds indrukwekkend is. In feite is een van de belangrijkste en meest verwachte gebeurtenissen de lancering van Ethereum 2.0, dat zich zal richten op staking in plaats van op mining. Dit evenement kan zelfs zorgen voor meer transparantie en veiligheid en kan meer cryptohandelaren aantrekken om in 2020 en de komende jaren te investeren in Ethereum..

Ben je geïnteresseerd in Ethereum verhandelen?

6. EOS

EOS is een andere waardevolle cryptocurrency om te verhandelen die handelaren kan helpen hun rijkdom in de loop van de tijd te vergroten. Merk op dat EOS wordt aangedreven door het EOS.IO blockchain-protocol, waarmee gebruikers op dezelfde manier als Ethereum slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties kunnen maken. Om preciezer te zijn, EOS.IO is in eerste instantie gemaakt om de snelheids- en schaalbaarheidsproblemen in Ethereum en Bitcoin op te lossen.

Vanwege zijn innovatieve technologie bereikte het aanvankelijke aanbod van EOS in 2017 een nieuw record in de wereld van cryptocurrency en bracht het meer dan $ 4 miljard op. Nu blijft EOS talloze handelaren van over de hele wereld aantrekken.

Als je je afvraagt ​​welke munt een betere handelsoptie is, lees dan onze complete gids Is EOS Better Than Ethereum? om u te helpen beslissen of u in EOS moet handelen of niet.

Ben je geïnteresseerd in Handelen in EOS?

7. Litecoin (LTC)

Ondanks alle virtuele valuta en cryptoprojecten die er zijn, moeten we toegeven dat Litecoin nog steeds een van de beste crypto’s is om te verhandelen. Litecoin blijft een veilige cryptohandel, een van de de top 20 grootste cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie.

Hier moeten we opmerken dat Litecoin een van de eerste altcoins of alternatieven voor Bitcoin is; het platform is in 2011 opgericht en blijft groeien. Interessant genoeg heeft Litecoin een voorraadlimiet van 84 miljoen munten of vier keer meer dan Bitcoin.

Aangezien Litecoin ook hoge liquiditeitspercentages heeft, zijn experts van mening dat deze cryptocurrency de komende jaren zijn handelswaarde niet zal verliezen. Merk op dat de prijs van LTC is $ 50,33 USD met een 24-uurs handelsvolume van $ 2.455.796.537 USD, volgens CoinMarketCap. Aarzel dus niet om Litecoin aan uw portefeuille toe te voegen.

Ben je geïnteresseerd in Handelen in Litecoin?

8. Binance (BNB)

De wereld van cryptohandel verandert voortdurend, waarbij Binance-munten een van de beste munten in de branche zijn. Veel handelaren geloven zelfs dat Binance een echte game-wisselaar is, omdat het operaties op de Binance-uitwisseling ondersteunt.

Laten we dat niet vergeten Binance is een van de meest vertrouwde crypto-naar-crypto-uitwisselingen over de hele wereld, waarbij transacties worden gedaan met Binance-munten.

Deze crypto wordt gekenmerkt door een hoge liquiditeit, waarbij veel handelaren Binance-munten kopen en verkopen. Geen verrassing Binance is een van de meest verhandelde en snelstgroeiende crypto’s! Aarzel dus niet om Binance toe te voegen aan uw lijst met topcrypto’s om te verhandelen.

Investeren in BNB kan zelfs een winstgevende onderneming worden, vooral als u al ervaring heeft met andere activa zoals Bitcoin en Ethereum.

Ben je geïnteresseerd in Binance verhandelen?

9. Basic Attention Token (BAT)

Hoewel er naar verwachting verschillende cryptocurrencies zullen exploderen in 2020-2021, laten we het hebben over BAT, een van de beste crypto’s om vandaag te verhandelen.

BAT is een ERC-20-token dat wordt ondersteund door de Brave Browser; het belangrijkste doel is het probleem van onlinereclame en het creëren van onlinecontent op te lossen.

Een probleem? Ja, een grote! Het is geen geheim dat sommige mobiele advertenties kunnen leiden tot een slechte gebruikerservaring en batterijverlies, en als gevolg daarvan schakelen veel gebruikers vaak over op het blokkeren van advertenties (wat een enorm obstakel is voor bedrijven). Om dergelijke problemen op te lossen, kan BAT worden gebruikt om gebruikers te belonen die advertenties bekijken en online makers een fooi te geven.

Vanwege zijn potentieel, BAT is een aantrekkelijke investeringsoptie geworden, vooral voor jonge handelaren en webmakers over de hele wereld.

Ben je geïnteresseerd in Handelen in BAT?

Vijf alternatieve cryptocurrencies om te verhandelen

De wereld van cryptohandel is als een groeiend universum van technische innovaties, financiële regelgeving en investeringsmogelijkheden. Het is dus moeilijk om alle munten en hun toepassingen bij te houden.

Om u te helpen de beste cryptocurrencies te vinden om te verhandelen, presenteren we vijf alternatieven die in een stroomversnelling zijn gekomen en die er zijn om te blijven.

1. ChainLink

Als u op zoek bent naar waardevollere munten om te verhandelen, zet ChainLink dan op uw lijst. ChainLink is een innovatief orakel dat tot doel heeft de kloof tussen blockchain-technologie en de echte wereld te overbruggen (inclusief farmaceutisch onderzoek, wetenschap en landbouw) door gegevens uit de praktijk te koppelen aan slimme contracten.

Gezien de revolutionaire toepassingen is het geen verrassing dat ChainLink steeds meer handelaren van over de hele wereld aantrekt.

Houd er rekening mee dat LINK de crypto is die eigen is aan het ChainLink-platform, met een prijs van $ 11,45, een 24-uurs handelsvolume van $ 1.877.017.944 en een stijging van 2,04% in de afgelopen 24 uur..

2. VeChain

VeChain is een andere waardevolle munt om te verhandelen, die – ondanks zijn ups en downs – sterke gemeenschapsondersteuning heeft.

Oorspronkelijk een vork van de Ethereum-blockchain, heeft VeChain zijn unieke applicaties ontwikkeld, met een focus op toeleveringsketens, productbeheer en het internet der dingen.

Een van de meest aantrekkelijke aspecten is dat dit platform zorgt voor transparantie van economische gegevens. Als gevolg hiervan werken grote bedrijven zoals Mastercard vaak samen met VeChain.

Merk op dat het platform twee tokens biedt: VeChain Token (VET) gebruikt voor betalingen en VeChainThor Energy (VTHO) gebruikt om slimme contracten uit te voeren op de Thor blockchain.

3. Cardano

Cardano is een andere cryptocurrency die het waard is om in 2020 in te investeren. Sinds de lancering in 2017 zijn dit blockchain-platform en zijn crypto-ADA enorm populair geworden. Net als Ethereum maakt het platform apps en slimme contracten mogelijk en gebruikt het bewijs van inzet.

Beschreven als “een blockchain-platform voor changemakers, innovators en visionairs, met de tools en technologieën die nodig zijn om mogelijkheden te creëren voor zowel de velen als de weinigen, en een positieve wereldwijde verandering teweeg te brengen”, wil Cardano de wereld van cryptocurrency meer maken en meer gedecentraliseerd.

Met verschillende beurzen die ADA aanbieden, het zal niet moeilijk zijn om vandaag met Cardano te handelen.

4. NEO

In de huidige crypto-handelswereld aandringen op nieuwe cryptocurrencies en investeringsopties, NEO is een van de meest waardevolle crypto’s om te verhandelen.

Wordt vaak het Ethereum van China genoemd, het platform maakt gebruik van proof of stake en stelt gebruikers in staat apps en contracten op de blockchain te ontwikkelen. Het beste is dat het platform zich blijft ontwikkelen, wat steeds meer handelaren aantrekt.

We moeten opmerken dat er twee tokens zijn: NEO en GAS. NEO is het investeringstoken, terwijl GAS wordt gebruikt om vergoedingen te betalen voor betalingen op de blockchain. Gezien het potentieel is NEO een munt die u in de gaten moet houden.

5. Tethering

Laten we tot slot nog eens praten over Tether (USDT) – een van de interessantste stablecoins om te verhandelen. Merk op dat stablecoins zijn ontworpen om niet vluchtig te zijn en één Tether-munt is bijna gelijk aan één Amerikaanse dollar.

De belangrijkste reden dat Tether is gemaakt, was om grote bedrijven te helpen transacties te versnellen en geld over de hele wereld te verplaatsen. Hoewel de De Amerikaanse dollar is een toonaangevende fiatvaluta, Uitwisselingen in de VS kunnen veel tijd en regelgevingscomplicaties met zich meebrengen, dus Tether is gewoon voordeliger geworden.

En het is de beveiliging die Tether tot een van de beste crypto’s maakt om te verhandelen, momenteel een van de munten met de hoogste handelsvolume, of $ 49.702.023.783 en een marktkapitalisatie van $ 15.759.080.769.

De hierboven gepresenteerde munten behoren tot de beste crypto’s om te verhandelen.

Dat gezegd hebbende, dit is slechts het topje van de ijsberg; er zijn veel meer waardevolle cryptocurrencies om te verhandelen, en nog veel meer ondergewaardeerde munten die u in de gaten moet houden.

Van Tron tot Bitcoin Cash, handelaren hebben verschillende opties om munten te kopen en verkopen, dus doe je onderzoek voordat je crypto’s gaat verhandelen..

Beste cryptocurrency-paren om te handelen

Als u nu een beter begrip heeft van de cryptomarkt, is het tijd om een ​​paar te kiezen. Hoewel er een grote verscheidenheid aan cryptocurrencies is om te verhandelen, laten we niet vergeten dat we in de handelswereld altijd in paren verhandelen.

Of u besluit om te handelen crypto-naar-fiat- of crypto-cross-paren, u moet het potentieel van elke munt onderzoeken voor het behalen van korte- en langetermijnrendementen.

Merk op dat de huidige koers van een cryptocurrency niet de enige indicator is om rekening mee te houden. Simpelweg omdat deze indexen zeer vluchtig zijn!

Het is belangrijk om dat te weten handelsvolume en liquiditeit zijn twee van de factoren die ook de populariteit van elk cryptopaar beïnvloeden. Daarom moeten cryptohandelaren verschillende marktfactoren en gegevenspatronen beoordelen, waaronder marktkapitalisatie.

Hier moeten we vermelden dat een hoge marktkapitalisatie betekent dat er een groot aantal munten in omloop is. Als het op liquiditeit aankomt, hebben topmunten zoals Ethereum en Bitcoin enkele van de hoogste liquiditeitspercentages, wat de werkelijke vraag laat zien.

Eigenlijk, Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Tether behoren tot de belangrijkste basisvaluta’s waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een cryptohandelpaar – een feit versterkt door de grote vraag naar deze valuta’s. Als gevolg hiervan zijn enkele van de meest populaire cryptoparen om op verschillende beurzen te verhandelen BTC / ETH, USDT / BTC, ETH / LTC, LTC / USDT en BTC / LTC.

Om een ​​cryptopaar te kiezen, moet men niet alleen de winstgevendheid met betrekking tot andere activa begrijpen, maar ook de ontwikkeling door de jaren heen. Om een ​​voorbeeld te geven: terwijl Bitcoin Cash en Ripple in 2018 tot de beste basisvaluta’s behoorden om te verhandelen, waren het in 2019 EOS en Binance Coin die de hoogste handelsvolumes hadden..

Vraagt ​​u zich af wat de beste cryptocurrency-paren zijn om in 2021 te verhandelen? Ondanks de wereldwijde problemen over de hele wereld, blijft de handel in cryptocurrency zich uitbreiden, waarbij USDT / BTC, EOS / USDT, EOS / LTC, EOS / BTC USDT / XRP en USDT / ETH tot de tophandelsparen behoren met hoge handelsvolumes.

Waarom & Hoe kan ik beginnen met het verhandelen van cryptocurrency-paren?

De gedecentraliseerde aard van de wereld van cryptocurrency trekt veel handelaren aan die geïnteresseerd zijn in verschillende cryptoparen. Zoals eerder uitgelegd, cryptohandel kan uiteindelijk grote opbrengsten opleveren en is een geweldige manier om iemands portefeuille te diversifiëren.

Daarbovenop, het gebruik van cryptocurrencies elimineert administratieve ongemakken, hoge kosten en trage verwerkingstijden – kwesties die verband houden met traditionele bank- en fiatvaluta’s. Met andere woorden, cryptocurrencies omzeilen de tussenpersoon en geven handelaren een zekere onafhankelijkheid.

Oh, en laten we dat niet vergeten de cryptomarkt is 24/7 open, zodat handelaren flexibel kunnen zijn en zowel fulltime als parttime in crypto’s kunnen handelen.

Voordat u een cryptocurrency-paar kiest om te handelen, moet u echter voldoende tijd en middelen investeren handelseducatie, analyse, succesvolle handelsstrategieën en emotionele zelfbeheersing. In feite speelt handelspsychologie een cruciale rol in uw succes bij het verhandelen van populaire cryptoparen of ondergewaardeerde munten.

Om de beste cryptocurrency-paren te verhandelen, moet men zich ook bewust zijn van alle politieke en economische veranderingen, dus zorg er altijd voor dat u op de hoogte bent van het laatste crypto-nieuws en aankondigingen.

Dus als u geïnteresseerd bent in het verhandelen van topcryptoparen, kunnen wij bij Trading Education u op weg helpen en een echte cryptohandelaar worden..

Meld u aan voor een van onze online cursussen om de complexiteit van cryptocurrency-handel te begrijpen en te beslissen over een cryptopaar om te handelen. Lees hier meer over hoe u een succesvolle handelaar kunt worden.

eToro – Beste cryptocurrency-uitwisseling & Sociaal handelsplatform

etoro makelaar

Nu weet u hoe u de beste cryptoparen kunt vinden om te verhandelen. Als u zich geïnspireerd voelt om te beginnen met handelen in cryptocurrency, of als dit artikel een extra hulp is geweest voor uw bestaande handelskennis, dan bent u wellicht blij dat te weten eToro geeft u de kans om crypto-activa en CFD’s te verhandelen tot maximaal 90+ cryptocurrencies. Cryptohandelaren die de services van eToro gebruiken, kunnen een gediversifieerde portefeuille opbouwen en beginnen met het verhandelen van de meest populaire munten die er zijn.

Belangrijkste punten

 • Cryptocurrency-handel wordt steeds populairder omdat het een hoge liquiditeit en onafhankelijkheid van traditioneel bankieren biedt.
 • Bitcoin, de koning van cryptocurrencies, is de eerste virtuele munt die een alternatief bood voor traditioneel bankieren en geldovermakingen.
 • Andere belangrijke crypto’s om te verhandelen zijn Ethereum, Monero, Stellar, EOS, Binance, BAT, Litecoin en Ripple.
 • Elke cryptohandelaar zou moeten overwegen om zijn portefeuille te diversifiëren door alternatieve virtuele munten te kiezen, zoals NEO, Tether en Cardano.
 • Merk op dat blockchain-technologie tal van toepassingen heeft die veel verder gaan dan alleen handelen. Op blockchain gebaseerde platforms kunnen bijvoorbeeld het gebruik van slimme contracten en gedecentraliseerde apps mogelijk maken om eigendom en transparantie van activa te vergemakkelijken.
 • Hoewel er verschillende cryptocurrencies zijn om uit te kiezen, vereist cryptohandel veel kennis en oefening om een ​​succesvolle handelsstrategie te creëren..
 • Doe uw onderzoek voordat u een cryptocurrency-paar kiest om te verhandelen. Houd altijd rekening met risico’s en analyseer factoren, zoals prijsindexen, marktkapitalisatie en liquiditeit.
 • Houd last but not least het marktnieuws en de wereldhandel bij om een ​​breed begrip te krijgen van de financiële wereld.

Ben je klaar om te beginnen met het verhandelen van cryptocurrency? Welke van de negen beste cryptocurrencies zou u kiezen om te verhandelen? In welk cryptopaar zou u investeren? Overweeg je om alternatieve crypto’s te verhandelen??

Als je ons artikel leuk vond Beste cryptocurrency-paren om te handelen. Vind de top 9 van meest waardevolle cryptocurrencies om te verhandelen, geef ons een like en deel het met iedereen die geïnteresseerd is in crypto-handelsparen.

Veelgestelde vragen

Dat is de snelst groeiende crypto?

Hoewel de cryptowereld vol innovaties en nieuwe cryptoprojecten is, zoals BAND en COMP, is een van de snelstgroeiende topcrypto’s misschien wel Tether. Omdat Tether bijna gelijk is aan één dollar, biedt het stabiliteit en trekt het steeds meer handelaren aan, waardoor het handelsvolume en de liquiditeit toenemen.

Welke crypto heeft de mooiste toekomst?

De wereld van cryptocurrency en blockchain-technologie is er om te blijven, met Bitcoin en Ethereum als een van de crypto’s met het hoogste potentieel. Dat gezegd hebbende, vanwege zijn unieke functies die slimme contracten en gedecentraliseerde apps ondersteunen, is Ethereum misschien wel de crypto met de mooiste toekomst met technische innovaties.

Welke cryptocurrencies stijgen in 2021?

Hoewel de cryptohandelwereld wordt gekenmerkt door hoge volatiliteit en veranderingen, zijn experts van mening dat enkele van de topcrypto’s die in 2021 samen met Bitcoin en Ethereum zullen stijgen, Litecoin, Bitcoin Cash, TRON, Ripple, Cardano, Tezos, IOTA en Zcash zijn..

Hoe u met succes cryptoparen kunt verhandelen?

Hoewel fundamentele en technische analyse een cruciale rol spelen bij het succes van de cryptohandel, moet men, om succesvol cryptoparen te verhandelen, investeren in het verhandelen van onderwijs, praktijk en discipline. Deskundigen adviseren om uw beleggingen te diversifiëren om risico’s te verminderen en alleen te verhandelen wat u zich kunt veroorloven te verliezen. Doe altijd je onderzoek en leer oplichting te herkennen. Kijk naar het lange plaatje wanneer u houdingen op middellange en lange termijn heeft, en stel stopverliezen in voor uw kortetermijnhoudingen – let altijd goed op Bitcoin. Investeer nooit uit angst om iets te missen of uit hebzucht, en laat fouten en verliezen u niet ontmoedigen op weg naar succes.

Wat zijn de meest vertrouwde uitwisselingen die er zijn?

Om succesvol crypto’s te kopen en verkopen, moet u een veilige en vertrouwde beurs kiezen en aandacht besteden aan ticker-symbolen. Dat gezegd hebbende, eToro’s uitwisseling is een van de veiligste beurzen waarmee handelaren crypto’s kunnen kopen, opslaan en verkopen, met meer dan 90 beschikbare cryptocurrencies op het platform. Merk op dat eToro bekend staat als een geavanceerd sociaal handelsplatform dat ook geschikt is voor beginners; een platform waarmee handelaren kunnen speculeren op prijzen en ook in CFD’s kunnen handelen.

Disclaimer: cryptocurrencies zijn zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt risico en in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en een hoog risico lopen om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. 62% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het grote risico te lopen uw geld te verliezen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me