Waarom Cardano in 2021 gaat exploderen

Ontdek waarom ADA in 2021 gaat exploderen

Met meer dan 7000 cryptocurrencies op de markt, bloeit de blockchain-wereld en zal deze de komende decennia blijven groeien.

Volgens cryptoliefhebbers is 2021 het beste jaar om in crypto-activa te investeren, en een van de beste crypto’s om op te focussen is Cardano. Hier zijn enkele redenen waarom Cardano in 2021 gaat exploderen.

Kijkend naar 2021: Is de Cardano-prijs vastgesteld voor een enorm jaar?

Sinds 2017 heeft Cardano een continue groei gekend en behoort het tot de topcrypto’s voor investeerders in 2021. Na een aanhoudende prijsstijging heeft het met succes Ripple overgeslagen en is het nu de op drie na grootste cryptocurrency ter wereld op basis van marktkapitalisatie. Cardano is een open-source, gedecentraliseerd blockchain-project dat is ontworpen om peer-to-peer-transacties mogelijk te maken. Het is een platform dat zowel aanpasbaar als schaalbaar is en een hoge mate van beveiliging garandeert.

Verschillende redenen ondersteunen de voorspelling dat Cardano in 2021 zal exploderen. Hier zijn er een paar.

# 1: Zijn niet te stoppen groei

Cardano (ADA) is een cryptocurrency van de derde generatie en heeft sinds het begin een aanzienlijke groei doorgemaakt. Het was in staat om de kenmerkende kenmerken van de eerste generatie Crypto, Bitcoin en de tweede generatie Ethereum te integreren. Door gebruik te maken van nieuwe technologieën en met geïntegreerde onderzoeksfuncties, heeft Cardano inderdaad innovatie op de cryptomarkt geïntroduceerd.

Cardano is een sterke speler geweest in de crypto-ruimte en 2021 wordt inderdaad weer een sterk jaar voor deze cryptocurrency met zijn slimme en intelligente functies. Tegenwoordig behoort Cardano volgens zijn marktkapitalisatie tot de top tien van cryptocurrencies. In juli 2020 bedroeg de marktkapitalisatie van Cardano bijna $ 4 miljard, en de koers van een enkele munt was $ 0,15, wat redelijk betaalbaar is.

# 2: belangrijke functies die Cardano onderscheidt

De sleutelfactor die Cardano onder andere de beste maakt, is de Ouroboros-blockchain. Het is een consensusmechanisme dat uniek is voor Cardano. Juist, het zijn twee blockchains die met elkaar samenwerken. Het Ouroboros-systeem is een Proof-of-Stake (PoS) -mechanisme dat volledige veiligheid garandeert. Om een ​​niveau van duurzaamheid en veiligheid van de blockchain te garanderen, is het systeem afhankelijk van peer-reviewed onderzoek en selecteert het willekeurig mijnwerkers om transacties te accepteren.

Cardano heeft Ethereum al een stap vooruit gezet door de stap vast te stellen die Ethereum al heel lang aan het plannen is, waarbij het Proof-of-stake-algoritme wordt gebruikt.

Afgezien hiervan gebruikt Cardano tijdvakken, ook wel bekend als ‘epoch’. Hier moeten transactieblokken binnen een tijdsbestek worden aangemaakt door de ‘slotleiders’ die stakeholders stemmen. Tijdperken zijn een uniek onderdeel van het Ouroboros Praos Census-algoritme en zijn gunstig voor het verbeteren van de prestaties van de portemonnee. Door de blockchain op te slaan in Epoch-bestanden, kunnen gebruikers het aantal bestanden en ruimte op de harde schijf verminderen dat nodig is om de blockchain op te slaan.

# 3: Cardano’s architectuur

Cardano heeft een unieke gelaagde blockchain-architectuur met twee hoofdelementen. Een daarvan is Cardano Settlement Layer (CSL), die wordt gebruikt om cryptocurrency-transacties uit te voeren. De tweede is de Cardano Computational Layer (CCL), waarmee ontwikkelaars applicaties kunnen invoeren en onderhouden.

De meeste andere cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin of Ripple werken met een enkellaags mechanisme dat geld overmaakt en transacties valideert. Dit is een van de kenmerken van Cardano die wordt gewaardeerd door investeerders en de belangrijkste reden waarom Cardano in 2021 gaat exploderen.

Dit tweelagige netwerk vermindert netwerkcongestie, tragere transacties en hogere kosten, die vaak worden veroorzaakt door een enkellaagse architectuur. De CSL ondersteunt de peer-to-peer-transacties naadloos en zorgt voor de veilige overdracht van tokens tussen gebruikers. Tegelijkertijd is CCL de levensader die de veiligheid van de ketting waarborgt. Het fungeert als een ground zero om slimme contracten in te zetten en als een raamwerk dat is ontworpen om te zorgen voor naleving van de regelgeving met rechtsgebieden.

# 4: Cardano’s slimme contracten

De gelaagde architectuur van Cardano maakt slimme contracten mogelijk die de schaalbaarheid, het aanpassingsvermogen en de veiligheid garanderen. Het is ontworpen om zijn slimme contracten volledig te benutten, waardoor het platform zelfuitvoerende overeenkomsten kan sluiten die geen professioneel toezicht vereisen.

De inzet van slimme contracten maakt de ondersteuning van gedecentraliseerde applicaties (DApps) mogelijk. Dit ondersteunt de filosofie van Cardano om diensten die ooit exclusief werden aangeboden in de traditionele financiële ruimte, toegankelijker te maken door middel van innovatieve blockchain-oplossingen.

Zou u overwegen om in te investeren Cardano ADA?

Cardano’s belangrijkste upgrades

1. Cardano’s Mary Hard Fork

De Mary-hard fork van Cardano is een van de belangrijke upgrades die de overgang van Shelly naar Goguen een vliegende start gaf. Het ontgrendelt een andere wereld van kansen voor zowel de Cardano-gemeenschap als de bedrijven die blockchain-technologie gebruiken.

De Mary-hard fork zal nu de native asset-ondersteuning naar Cardano brengen, waardoor de gedecentraliseerde financiering van het netwerk verder wordt ontgrendeld. Het zal Cardano ook transformeren in een echt multi-asset netwerk waarmee gebruikers hun tokens op de Cardano-blockchain kunnen uitgeven en distribueren..

2. Cardona’s Goguen-upgrade

Een van de beste redenen waarom Cardano in 2021 gaat exploderen, is de Goguen-upgrade, de belangrijkste release voor het Cardano-blockchain-netwerk..

Met de integratie van slimme contracten, zal het Goguen-tijdperk grotere technische mogelijkheden inluiden voor ontwikkelaars om DApps te maken. Cardano zal door twee vorken gaan om de Goguen-upgrade te bereiken. Onlangs ontstond het tweede tijdperk van Cardano’s ontwikkeling en staat bekend als Shelley.

Het Shelley-tijdperk decentraliseerde de kern van het systeem. Goguen zal uiteindelijk meer functionaliteiten in de keten introduceren, waaronder de implementatie van een multi-asset blockchainplan.

Het Goguen-tijdperk, het derde tijdperk, zal meer tastbare kansen bieden voor ontwikkelaars en ondernemingen. Het maakt Cardano via Marlowe toegankelijk voor een breder publiek.

Dit stelt financiële en zakelijke experts in staat om slimme contracten te creëren zonder enige voorafgaande technische kennis. Daarom zal de Goguen-upgrade nieuwe ontwikkelingen ontgrendelen van kritische, gedecentraliseerde slimme contracttoepassingen op bedrijfsniveau en zal worden gemarkeerd als een belangrijke stap in het upgraden van de mogelijkheden van Cardano..

Waarom Cardano dit jaar gaat exploderen: The Bottom Line

Cardano gaat vooruit en bereikt grotere hoogten. Door de overgang naar het Goguen-tijdperk kunnen ontwikkelaars een geheel nieuw ecosysteem creëren op basis van wetenschappelijke principes en schaalbaarheid.

Cardano’s ADA steeg vorige week met 92% en bereikte een marktkapitalisatie van $ 21 miljard, en dit is ook een reden waarom Cardano in 2021 zal exploderen, volgens cryptoliefhebbers. ADA is dus klaar om groeiende hoogten te zien; dankzij de laatste en aankomende updates zal Cardano plaats maken op de favoriete lijst van investeerders voor 2021 en de nabije toekomst.

eToro – Beste makelaar om te kopen Cardano ADA

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Lees verder:

Cardano prijsvoorspelling

Een beginnershandleiding voor Cardano en tips voor investeren in ADA

Is Cardano een goede investering en moet ik in Cardano investeren??

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me