Wat is de toekomst van blockchain-technologie?

Met de revolutie in blockchain-technologie wordt het gebruik van blockchain als een kritieke financieringsbron behoorlijk noodzakelijk. Deze overwegingen leiden tot de veel voorkomende en veelgestelde vraag: wat is de toekomst van blockchaintechnologie?

De toekomst van blockchain-technologie heeft ongetwijfeld alles te maken met het tot stand brengen van een gemeenschappelijke, meer gedecentraliseerde, buitengewoon snelle en goedkope methode om aan de financiële eisen van de toekomst te voldoen. De kerndoelstelling is om grensoverschrijdende betalingen te vergemakkelijken die zouden voldoen aan de behoeften van de hedendaagse mondiale wereld.

Nu wereldwijd ongeveer 42 miljoen digitale portefeuilles worden gebruikt, moeten toekomstige financiële middelen mensen platforms bieden die de uitwisseling van cryptocurrencies tussen verschillende soorten blockchains vergemakkelijken. De toekomst van blockchaintechnologie ligt in het ontwikkelen van adequate maatregelen en standaarden om ervoor te zorgen dat de transactiekosten worden teruggebracht tot minder dan één procent. Het toekomstige bedrijf vereist realtime betaling en eenvoudige ruilmethoden die door iedereen en op elk moment kunnen worden gebruikt.

Opgemerkt moet worden dat hoewel de toekomst van blockchain-technologie bij uitstek veel vruchtbare voordelen biedt, revoluties zoals blockchain in het begin altijd met aanzienlijke weerstand en hindernissen te maken hebben..

Waarom Blockchain de nieuwe wereld is?

Omdat mensen meer in digitale valuta investeren, komen gegevens van Glassnode en Bitinfo onthult dat het aantal digitale transacties aanzienlijk is gestegen, met alleen al in 2020 gemiddeld bijna 700.000 tot een miljoen transacties per dag.

In 2016 Elizabeth White gevestigd The White Company om aan de luxueuze markteisen van de markt te voldoen met een platform dat zich bezighoudt met het gebruik van digitale valuta. Mensen zoeken naar meer constructieve manieren van uitwisseling. Bitcoin en andere cryptocurrencies komen steeds vaker voor.

Mensen blijken geïnteresseerd te zijn in het bezitten van cryptocurrencies. Opgemerkt werd dat het aantal gebruikers van bitcoin het afgelopen decennium aanzienlijk was gestegen. Over 11% van de Amerikanen eigen bitcoins op dit moment, wat betekent dat er op dit moment bijna 30 miljoen bitcoins in de staat worden verhandeld.

Met de revolutie van blockchain-technologie en de toename van het veelvuldig gebruik van cryptocurrencies, bestaat de mogelijkheid dat blockchain binnenkort een basisbehoefte wordt. Internationale industrieën en bedrijfsorganisaties worden getransformeerd door blockchain-technologie. De blokoplossingen voldoen aan alle basisbehoeften van een toekomstig bedrijf, zoals toegang tot gegevens door meerdere partijen, zekerheid van gegevensvalidatie en een effectief gecentraliseerd systeem.

De Blockchain Trilemma

Door de evolutie in blockchain-technologie is het blockchain-trilemma ontstaan. Er is waargenomen dat blockchain-netwerken een afweging maken tussen beveiliging, decentralisatie en schaalbaarheid. De toekomst van blockchain-technologie wordt gehouden in de balans tussen deze drie kenmerken. Ontwikkelingen in blockchain-technologie stimuleren om een ​​netwerkprovider op te bouwen die alle drie de basisbehoeften voor zakelijke uitwisseling kan faciliteren. Toekomstige blockchain-technologieën zijn bedoeld om de blockchain-trilemma op te lossen om een ​​stabieler en praktischer kader te creëren.

Bedrijfsbeheer en blockchain

De meest verwachte toekomst van blockchain-technologie is naar verwachting in de verbetering van bedrijfstechnologieën. Wereldwijde bedrijfsprocedures zullen naar verwachting blockchain gebruiken voor intelligent bedrijfsbeheer en beveiliging. Men gelooft tegen het jaar 2030​de wereld zou zich in een geheel nieuw stadium bevinden met meer verbeterde levensstandaarden, allemaal toegeschreven aan de ontwikkelingen in blockchain-technologie.

De wereldhandel zal in de toekomst waarschijnlijk gebruikmaken van de blockchain, aangezien de drang om de chaotische en gefragmenteerde zakelijke relatie op te lossen erg belangrijk wordt. Er wordt verwacht dat er via blockchain een anti-disruptiesysteem zal worden ontwikkeld dat zorgt voor soepelere bedrijfsoplossingen.

De belangrijkste voordelen die bedrijven en organisaties zullen halen uit blockchain-technologie kunnen als volgt worden samengevat:

Effectief beheer van de toeleveringsketen

Er is vastgesteld dat ongeveer 10% van de producten in belangrijke bedrijven deel uitmaakt van de grijze markt en goed is voor een toeleveringsketen van meerdere miljoenen dollars. Blockchain heeft tot doel deze zakelijke veranderingen te vereenvoudigen en meer efficiëntie te creëren in het gefragmenteerde systeem. Blockchain belooft hoge transparantiepercentages waardoor de business development-teams gemakkelijker over meer gedetailleerde documentatie van productgeschiedenissen kunnen beschikken.

Het gebruik van blockchain-technologie kan een geïntegreerd raamwerk aandrijven om realtime rapporten op te nemen; deze rapporten kunnen variëren van supply chain management van inventaris tot aanvang van de ontvangsten. Een gedistribueerd grootboek kan probleemloos zijn en zorgt voor nauwkeurigere en actuelere databases. De toekomst van de blockchain-technologie is veel mooier in termen van het uitroeien van menselijke fouten in vergelijking met het conventionele bijhouden en bijwerken van documenten.

Auditing en kwaliteitsborging

Protocollen voor kwaliteitsborging kunnen een grote uitdaging zijn voor het creëren van nauwkeurige transactieregistraties. Blockchain-technologie zal het mogelijk maken problemen te identificeren bij de fabricage en distributie van producten.

De tracking-integraties in de meest ontwikkelde blockchain kunnen ongeëvenaarde mogelijkheden bieden om efficiëntieverbeteringen vast te stellen. Blockchain vergemakkelijkt het creëren van permanente records waarmee de financiële audits nauwkeuriger kunnen zijn voor de externe partners en de bedrijfshouders.

Het meest opwindende kenmerk van blockchain kan de automatisering in boekhoudoplossingen zijn. Op dit moment bieden verschillende blockchain-platforms geautomatiseerde dagelijkse boekhoudbehoeften, en naar verwachting zullen er binnenkort meer ontwikkelingen worden opgemaakt..

Slimme contracten

Een gunstig amendement dat de blockchain-technologie heeft gebracht, zijn slimme contracten. Met meer upgrades wordt verwacht dat slimme contracten intelligentere uitvoeringen hebben. De belangrijkste uitdagingen waarmee hedendaagse verkoopactiviteiten werden geconfronteerd, waren de capaciteit om meerdere deals tegelijkertijd te beheren.

Blockchain-technologie biedt een slimmere benadering van de vereisten van vervaldatums, bewegwijzering en automatische verlenging. Blockchain heeft meer gedigitaliseerde en verbeterde contractconcepten ontwikkeld die worden ondersteund door veilige coderingsprotocollen. De indrukwekkende functies van slimme contracten omvatten de traceerbare uitvoeringen die iedereen op het aangepaste peer-to-peer-netwerk kan traceren.

Betaalbaardere en efficiëntere transacties

Wanneer conventionele creditcards u twee tot vijf procent van de betalingen in rekening brengen wanneer transacties worden gedaan, zijn digitale portemonnees vrij van deze dure kosten. Internationale bedrijfsorganisaties eisen nu meer betaalbare en veilige manieren om betalingsprocedures te verwerken. De automatiserings- en transparantietarieven die door blockchain worden geboden, zijn nuttiger voor bedrijven, omdat de vereisten voor het hebben van tussenpersonen voor de betalingen zijn geëlimineerd.

Blockchain rekent zelden meer dan één procent aan, en bij sommige integraties worden er helemaal geen kosten in rekening gebracht. De grensoverschrijdende betalingen zijn verbeterd naarmate blockchain zijn technologie blijft ontwikkelen. De kosten en snelheid van blockchains hebben de betalingsprocedures probleemloos gemaakt. Op deze manier moet de toekomst van blockchain liggen in het faciliteren van betalingsprocessen om beter te kunnen focussen op andere potentiële sectoren.

Transformaties in industrieën door Blockchain

Veel zakelijke industrieën transformeren via blockchain. De toekomst van blockchain-technologie ligt in de ondersteuning van deze toekomstige industrieën. Enkele voorbeelden van beroemde initiatieven die blockchain in hun frameworks opnemen, zijn als volgt:

Nordea

Nordea heeft een onderneming opgericht om een ​​link tot stand te brengen tussen grote Europese banken en kleine of middelgrote ondernemingen. Nordea biedt kleine bedrijven de mogelijkheid om op internationale platforms te handelen.

INBLOKKEREN

INBLOCK werkt aan het aanbrengen van wijzigingen in blockchain-technologie die zullen helpen bij het elimineren van de tekortkomingen van blockchain. Transacties sneller, gemakkelijker en veiliger maken INBLOCK werkt samen met IBM LinuxONE om facilitering te creëren in de blockchain-technologie.

Kroger

Een van de grootste supermarktketens Kroger is begonnen met het integreren van blockchain door modules te installeren die de traceerbaarheid van voedsel ondersteunen. De retailers kunnen nu de voedselvoorraden van de boerderijen naar de schappen van de kruidenier brengen met behulp van blockchain. Blockchain faciliteert de processen door te identificeren welke producten uit de schappen moeten worden gehaald en welke producten veilig zijn voor gebruik door de eindconsument.

NuArca

NuArca staat op het punt een modernere stemmethode te introduceren door blockchain-technologie te integreren. Dit soort blockchain-oplossingen bieden u anonieme integraties en transparanties in het stemproces. Dit zal een systeem introduceren waarmee bedrijfsorganisaties stemcycli bij volmacht kunnen creëren en het besluitvormingsproces kunnen ondersteunen.

Belangrijkste toepassingen in de echte wereld

Blockchain komt steeds vaker voor in de echte wereld. De toekomst van blockchaintechnologie ligt in praktische toepassingen. Jim Bassinggame heeft verklaard dat blockchain-technologie de toekomst van vertrouwen. Verzekeringsmaatschappijen hebben de neiging om blockchain te gebruiken om meerpartijenverzekeringscontracten te sluiten. Volgens Dataverisity, er wordt voorspeld dat de markt voor blockchain in de verzekeringssector zou kunnen stijgen van $ 65 miljoen tot $ 1,4 miljard in het jaar 2023. De CAGR van deze markt zal naar verwachting met 85 procent groeien.

Enkele praktische toepassingen van blockchain zijn:

 • Privacy van persoonlijke informatie.
 • Financiële diensten: Financiële diensten zijn effectiever met blockchain. Het is absoluut noodzakelijk om een ​​gedecentraliseerd systeem zoals blockchain te bedenken om financiële procedures te integreren om te voldoen aan de eisen van toekomstige financiële behoeften.
 • Identiteitsbeheer: Blockchain-technologie biedt een zeer effectieve methode voor identiteitsbeheer.
 • Vertrouwen: Blockchain biedt een betrouwbaarder werkformaat voor de belanghebbenden van een bedrijf.
 • Slimme contracten: zoals eerder besproken, zijn slimme contracten een van de meest uitgebreide functies van blockchain.
 • Veilig: Blockchain-technologie is aanzienlijk vrij van fraude en helpt bij het identificeren van eventuele diefstallen.
 • Lagere kosten: het aanzienlijk verlagen van de kosten met de stijgende inflatie blockchain kan een van de meest betaalbare methoden blijken te zijn om geld te behouden.

Toekomstvoorspellingen

De toekomst van blockchain lijkt erg proactief te zijn. Er wordt aangenomen dat blockchain het conventionele banksysteem zou kunnen overnemen. De toekomst van blockchain-technologie wordt daarom voorspeld als zeer rooskleurig. Enkele kritische voorspellingen die analisten hebben gedaan, zijn onder meer:

Voorspelling 1: Crypto-regeringen

Aangenomen wordt dat de meeste regeringen tegen het jaar 2030 virtuele valuta of een aantal digitale platforms voor het wisselen van valuta zullen creëren..

Voorspelling 2: Trillion-Dollar Protocols

Met het tijdperk van Web 3.0 en de topbedrijven die strijden om over de economieën te heersen, is er een verwachting dat er meer crypto-tokens van triljoen dollar zullen zijn in plaats van bedrijven van triljoen dollar. Het nieuwe tijdperk van de economie kan worden geregeerd door blockchain.

Voorspelling 3: gemeenschappelijke blockchain-platforms

Identiteitsoplossingen worden de "geweldige apps" voor blockchain. Een gedecentraliseerd systeem ondersteunt blockchain-technologie om problemen met identiteitsbeheer op te lossen, waardoor blockchain voor iedereen toegankelijker wordt.

Voorspelling 4: Cryptocurrencies die de wereldhandel runnen

Met de integratie van blockchain in wereldwijde supply managements, wordt verwacht dat blockchains in de nabije toekomst ook de wereldhandel zullen beheersen.

Lees meer: ​​wat zijn de beste cryptocurrencies om in 2021 te handelen?

Voorspelling 5: Duurzaamheid en blockchain

Blockchain wordt beschouwd als de oplossing voor veel voortdurende problemen. Er wordt aangenomen dat blockchain de armoedekloven zou kunnen overbruggen en een nieuwe wereldorde zou kunnen brengen.

Wat zijn de meest voorkomende vragen met betrekking tot de toekomst van blockchain?

De toekomst van blockchain-technologie is natuurlijk twijfelachtig. Zelfs nadat de aanvankelijke samenzweringen voorbij zijn, wordt de toekomst van blockchaintechnologie nog steeds gehuld in meer uitdagingen. Enkele vragen zijn als volgt:

 • Wat als blockchain de strijd niet aankan??
 • Waarom integreert het banksysteem nog steeds geen blockchains?
 • Gaan banken deel uitmaken van blockchain-technologie??
 • Zijn toezichthouders aan boord?

Al deze vragen zijn op de een of andere manier beantwoord. Aangenomen wordt dat blockchain in de toekomst waarschijnlijk zal uitblinken met de opkomst van pragmatische bestuursmodellen.

Kort gezegd: wat is de toekomst van blockchain-technologie?

De toekomst van blockchain-technologie zal naar alle waarschijnlijkheid rooskleurig zijn. Dankzij de features die blockchain heeft, wordt het steeds populairder en wordt het steeds meer geadopteerd. Hoewel er sceptici zijn die twijfelen aan de penetratie van blockchain bij de implementatie ervan in de echte wereld, is het potentieel nog steeds groot.

eToro – Het beste cryptocurrency-platform

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

 • Met de revolutie in blockchain-technologie en digitale wallets die steeds vaker voorkomen, wordt voorspeld dat de toekomst van blockchain-technologie levendig zal zijn.
 • Blockchain-technologie wordt elke dag de standaard en er wordt geregistreerd dat er elke dag bijna 700 miljoen cryptotransacties worden uitgevoerd.
 • Ontwikkelingen in de blockchain-technologie stimuleren om een ​​netwerkprovider op te bouwen die alle drie de basisbehoeften voor zakelijke uitwisseling kan faciliteren; beveiliging, schaalbaarheid en decentralisatie.
 • Bedrijfsbeheer kan worden gestimuleerd door blockchain met voordelen zoals eenvoudige audits, effectief beheer van de toeleveringsketen en snelle transacties.
 • Verwacht wordt dat toekomstige industrieën en overheden zullen worden geïntegreerd met blockchain-technologieën.
 • Blockchain belooft hoge transparantiepercentages waardoor de business development-teams gemakkelijker over meer gedetailleerde documentatie van productgeschiedenissen kunnen beschikken.
 • De belangrijkste voordelen die bedrijven en organisaties zullen halen uit blockchain-technologie zijn; effectief beheer van de toeleveringsketen, audits en kwaliteitsborging, slimme contracten en meer betaalbare en efficiënte transacties.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me