Wat is de toekomst van cryptocurrencies – moet u in cryptocurrencies investeren?

Cryptocurrencies kunnen de toekomst van beleggen zijn

Cryptocurrency is een digitale of synthetische valuta die wordt beschermd door cryptografie, waardoor vervalsing of replicatie vrijwel onmogelijk is. De meeste cryptocurrencies zijn gedecentraliseerde op blockchain gebaseerde netwerken – een gedistribueerde directory die wordt afgedwongen via een ongelijk computernetwerk. Cryptocurrencies hebben meestal geen overkoepelende autoriteit, waardoor ze technisch immuun zijn voor interventie.

De vraag naar cryptocurrencies is sterk toegenomen en beweegt zich geleidelijk over de wereld. Behalve voor particuliere beleggers, is 2020 een jaar geweest waarin grote financiële instellingen grote sommen geld in cryptocurrency hebben geïnvesteerd. Daarom worden ze steeds meer geaccepteerd, en sommige beleggers beschouwen ze nu al als een afdekking tegen inflatie en een opslag van waarde die mogelijk goud zou kunnen vervangen..

Aan de andere kant zijn er landen waar cryptocurrencies volledig verboden zijn; daarom is elke crypto-activiteit daar illegaal. Wat de toekomst voor cryptocurrencies in petto heeft, wordt hieronder echter besproken.

Wat is de toekomst van Bitcoin als leider van cryptocurrencies?

Zoals hierboven vermeld, was 2020 een uitstekend jaar voor Bitcoin, aangezien veel institutionele beleggers grote sommen geld hebben geïnvesteerd. Paypal lanceerde ook cryptodiensten in 2020 en markeerde een historisch jaar voor cryptocurrencies.

Bitcoin prijsbewegingen van alle tijden. Bron: Coinmarketcap.

Microstrategy investeerde $ 1,3 miljard in bitcoin en Grayscale had in 2020 in totaal maar liefst $ 13 miljard aan crypto-activa onder hun beheer.

Ruffer Investment volgde met $ 744 miljoen; Stone Ridge met $ 115 miljoen; Massachusetts Mutual met $ 100 miljoen investering in Bitcoin en Square met $ 50 miljoen.

Sinds crypto-institutionalisering begon in 2020 met de bovengenoemde bedrijven die in Bitcoin investeerden, geloven cryptoliefhebbers en investeerders dat de toekomst van Bitcoin veelbelovend is..

De CEO van Microstrategy Michael Saylor pleit voor de rol van Bitcoin als crypto-leider en beschouwt het als een winkel van waarde die in de nabije toekomst goud zou kunnen vervangen.

Verder in een ander Twitter-bericht, hij heeft Bitcoin omschreven als een ‘monetair netwerk’.

Eerder wees Saylor er in een interview voor CNBC op dat in de toekomst andere vooraanstaande bedrijven zullen moeten investeren in Bitcoin.

“Apple, Amazon, Google en Facebook zullen allemaal hun producten erop moeten aansluiten en elk bedrijf met grote kassaldi zal hun schatkist in Bitcoin moeten omzetten als ze solvabel en relevant willen blijven”, merkte hij op..

Sommige experts beweren dat de opkomende markt nog een lange weg te gaan heeft voordat hij volwassen wordt, zoals historisch wordt geïllustreerd door de soepele volatiliteit en liquiditeit. Terwijl anderen impliceren dat het ontbreken van het algoritme de sleutelfactor is in de waargenomen vraag van Bitcoin, zowel nu als in de toekomst.

Tim Draper, de oprichter van Draper Associates, wees er echter op dat mensen in de nabije toekomst cryptocurrencies kunnen gebruiken zoals ze nu de dollar gebruiken..

“Ik denk dat er veel [Bitcoin-gerelateerde] technologieën naar voren komen. Het zal even duren voordat mensen ze gaan gebruiken… Het zal in dat bereik [2022 tot 2023] zijn wanneer mensen het net zo gemakkelijk kunnen uitgeven en investeren als ze nu dollars doen, “zei Draper..

“Zodra dat gebeurt, zal er een enorme verschuiving plaatsvinden, want wie wil er aan politiek geld vasthouden als je echt cryptogeld kunt behouden?” voegde hij eraan toe.

Draper staat ook bekend om het nauwkeurig voorspellen van de Bitcoin-prijs in 2017. Hij deed ook zijn Bitcoin-prijsvoorspelling voor 2022 en 2023.

“Ik blijf bij mijn schatting van $ 250.000 tegen eind 2022 of begin 2023. ‘Niets is stabiel totdat de ene technologie de andere vervangt”, zei Draper

Verder hebben Tesla CEO Elon Musk en Twitter CEO Jack Dorsey #bitcoin toegevoegd aan hun Twitter bio. Deze stap deed cryptoliefhebbers en analisten nadenken over de toekomst van Bitcoin.

Gezien de bovenstaande woorden, voorspellingen en investeringen van toonaangevende bedrijven, ziet de toekomst van Bitcoin er rooskleurig uit en kan Bitcoin zijn rol als sleutelfactor in de financiële wereld echt vergroten. Paypal is al geïntegreerd, maar als bedrijven zoals Amazon besluiten om mee te doen met Bitcoin, dan zullen de zaken drastisch veranderen, in positieve zin voor Bitcoin..

Zou u overwegen om in te investeren de cryptomarkt?

Waar gaat de cryptocurrency naartoe??

Cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum zijn sterk gegroeid. De belangstelling van particuliere en institutionele beleggers voor digitale valuta is de afgelopen maanden aanzienlijk toegenomen. Sindsdien hebben veel vroege spelers die probeerden winst te maken op de "cryptocurrency-rage" zijn doorgegaan en hebben een kleinere gemeenschap achtergelaten. Toch zijn er nog steeds redenen om te denken dat er nog wat strijd overblijft om cryptocurrencies door te laten breken.

Het jaar 2020 wordt over het algemeen gekenmerkt als een vruchtbaar jaar voor grote cryptocurrencies. Naast Bitcoin heeft ook Ethereum groei gezien. Omdat Ethereum een ​​leider is in Decentralized Finance (DeFi), heeft het een uitstekend potentieel voor een nog grotere invloed in de financiële wereld in de toekomst. DeFi zit in de lift in 2020 en zal naar verwachting in de toekomst verder uitbreiden met Ethereum als leider.

Net zoals cryptocurrencies veel supporters hebben, hebben ze ook tegenstanders, maar ze worden over het algemeen acceptabeler voor investeerders. Sommigen beschouwen ze zelfs "Jaren 90 internet", wat impliceert dat ze in de toekomst een echte concurrent van fiat-valuta’s kunnen worden.

Zal cryptocurrency verdwijnen?

Hoewel cryptocurrencies critici hebben die ze noemen "Bubbel", van hen wordt niet verwacht dat ze weggaan met de ontwikkeling die ze doormaken. Het is onwaarschijnlijk dat dergelijke activa al in overweging zijn genomen "monetaire netwerken" en geïntegreerd door platforms zoals Paypal verdwijnen.

Mocht u in cryptocurrencies investeren?

Het kan verstandig zijn om uw investering in cryptocurrencies op dezelfde manier te behandelen als elke andere risicovolle investering. Cryptocurrencies hebben geen andere inherente waarde dan wat een koper bereid is ervoor te betalen. Dit maakt het bijzonder kwetsbaar voor grote prijsverschuivingen.

Als u niet met dergelijke onzekerheid om kunt gaan, kan het beter zijn om elders investeringen te doen die passen bij uw behoeften. Terwijl de meningen van Bitcoin als investering diep gepolariseerd blijven – suggereren de voorstanders hun kleine aanbod en toenemend gebruik als waarderingsgeneratoren, en de tegenstanders zien dit als een zoveelste speculatieve zeepbel..

Gezien de onzekerheden hebben cryptocurrencies verschillende voordelen die geldmarkten winstgevender maken.

Aangezien cryptocurrencies onder leiding van Bitcoin echt geïnstitutionaliseerd zijn, is de kans groot dat investeren in cryptocurrencies een opzettelijke stap kan zijn. Opgemerkt moet worden dat Bitcoin een limiet heeft van 21 miljoen BTC. Er zijn momenteel meer dan 18 miljoen BTC in omloop. Als we de regel van ‘vraag en aanbod’ in overweging nemen, kan de prijs in de nabije toekomst omhoogschieten als de marktkapitalisatie van Bitcoin zijn limiet nadert vanwege de grote vraag..

3 redenen waarom cryptocurrencies de toekomst van beleggen kunnen zijn

1. Hoge winst uit de investering

Sinds hun oprichting is het succes van cryptocurrencies gestegen. Ze zijn in de loop van de jaren uitgebreid, maar nog steeds vers op de markt. In tegenstelling tot andere portefeuilles is crypto winstgevender. Bitcoin is bijvoorbeeld in 2020 met 300% gegroeid.

Investeren in virtuele valuta is riskant en veel beleggers zullen er vanwege hun volatiele karakter voor terugschrikken. Als u effectief in digitale activa wilt investeren, moet u een duidelijk plan hebben na uitgebreid industrieel onderzoek.

2. Uitstaande liquiditeit

Beleggers zoals hoge liquiditeit en cryptocurrencies staan ​​bekend als liquide activa. Het is gemakkelijk om ze te kopen wanneer je maar wilt via een cryptocurrency-uitwisseling. Daarom is het snel en gemakkelijk om een ​​cryptocurrency te kopen en verkopen. Een hoge prijsschommeling kan binnen enkele minuten worden gemeld. U kunt ook cryptocurrencies kopen via crypto-uitwisselingen en gemakkelijk tegen een gekwantificeerd tarief verkopen.

3. Investeren is handig

Investeren kost tijd, toewijding en kapitaal. Cryptocurrencies zijn veel eenvoudiger en gemakkelijker te hanteren, in tegenstelling tot traditionele alternatieven. Het enige dat u hoeft te doen, is u registreren bij crypto-uitwisseling en uw munten opslaan in een crypto-portemonnee. U blijft uw digitale activa dan gemakkelijk monitoren.

Uiteindelijk is het een persoonlijke voorkeur die mensen op basis van bepaalde voorwaarden maken om mee te doen aan cryptocurrencies. Risiconemers behalen grote winsten op de monetaire markt doordat ze putten uit verschillende eigendommen.

Hetzelfde gebeurt met investeringen in cryptocurrency; als u in meerdere valuta’s belegt, kunt u grote opbrengsten behalen. Deskundige specialisten diversifiëren normaal gesproken om grote risico’s te elimineren. Hoewel dit misschien riskant lijkt, bieden hoge liquiditeit en discrete transacties u financiële vrijheid.

eToro – Het beste cryptocurrency-platform

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Lees verder:

Hoe te investeren in cryptocurrency in 2021

Top 9 cryptocurrencies om in te handelen 2021

7 Cryptocurrency-voorspellingen voor 2021 waar iedereen het mee eens zou zijn

5 redenen waarom Bitcoin uw geld in 2021 kan verdubbelen

Belangrijkste punten

  • Cryptocurrency is een digitale of synthetische valuta die wordt beschermd door cryptografie, waardoor vervalsing of replicatie vrijwel onmogelijk is.
  • Cryptocurrencies worden steeds meer geaccepteerd en sommige beleggers beschouwen ze nu al als een hedge tegen inflatie en een opslag van waarde die mogelijk in de toekomst goud zou kunnen vervangen..
  • 2020 was een historisch jaar voor Bitcoin omdat Paypal cryptocurrency-service op zijn platform heeft geïntegreerd.
  • Microstrategy investeerde $ 1,3 miljard, en Grayscale in totaal maar liefst $ 13 miljard aan crypto-activa onder hun beheer in 2020.
  • Sinds crypto-institutionalisering begon in 2020 met de bovengenoemde bedrijven die in Bitcoin investeerden, geloven cryptoliefhebbers en investeerders dat de toekomst van Bitcoin veelbelovend is..
  • In een interview voor CNBC wees CEO van Microstrategy Michael Saylor erop dat in de toekomst andere vooraanstaande bedrijven zullen moeten investeren in Bitcoin. “Apple, Amazon, Google en Facebook zullen allemaal hun producten erop moeten aansluiten”, zei hij.
  • Tesla CEO Elon Musk en Twitter CEO Jack Dorsey hebben #bitcoin toegevoegd aan hun Twitter-bio. Deze stap deed cryptoliefhebbers en analisten nadenken over de toekomst van Bitcoin.
  • Paypal is al geïntegreerd, maar als bedrijven zoals Amazon besluiten om mee te doen met Bitcoin, dan zullen de zaken drastisch veranderen, in positieve zin voor Bitcoin..
  • Ethereum heeft, als leider in gedecentraliseerde financiering, een groot potentieel voor een nog grotere invloed in de financiële wereld in de toekomst. DeFi zit in de lift in 2020 en zal naar verwachting in de toekomst verder uitbreiden met Ethereum als leider.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me