Wat is rimpel? Een beginnershandleiding voor rimpel en tips voor investeren in XRP

Als u in Ripple wilt investeren, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van alles voordat u beslist waar u uw kapitaal wilt plaatsen. Wat is bijvoorbeeld Ripple precies, waarom zou u in XRP moeten investeren, waar moet u op letten en hoe u erin kunt investeren, het zijn allemaal noodzakelijke vragen die u uzelf moet stellen, zodat u uw beslissing ten goede kunt beïnvloeden..

Ripple is ongetwijfeld een van de meest gewaardeerde cryptocurrencies door de cryptogemeenschap. Hoewel Ripple momenteel problemen heeft met de Securities and Exchange Commission S.E.C, houdt de cryptocurrency nog steeds stand. Laten we echter eens kijken naar wat uw toekomst zou kunnen zijn in crypto-holdings.

Wat is rimpel?

Ripple is een digitale valuta die wordt aangeboden en gedeeltelijk wordt beheerd door Ripple Inc., een bedrijf voor betalingsoplossingen dat ook het grensoverschrijdende betalingsnetwerk van RippleNet beheert. In werkelijkheid, Ripple, heeft het bedrijf een traditie om te contextualiseren hoe XRP integreert in zijn waardepropositie, en aanvankelijk het onderschrijft als de energie die zijn technologie aandrijft voor grensoverschrijdende betalingen..

Ripple is zowel een platform als een valuta en is een open-sourceprotocol met een framework dat is gebouwd om snelle en goedkope transacties mogelijk te maken. Het netwerk heeft zijn eigen valuta (XRP), maar het moedigt iedereen ook aan om het platform via RippleNet te gebruiken om hun eigen valuta te creëren. RippleNet bestaat uit een gemeenschap van institutionele betalingsleveranciers die gebruikmaken van de technologieën van Ripple om een ​​uitgebreide oplossing te bieden voor het internationaal overmaken van geld.

XRP is het digitale token dat wordt gebruikt in het Ripple-netwerk. Het primaire doel van de munt is om een ​​bemiddelaar te zijn met andere beurzen, waaronder cryptocurrencies en fiat.

Waar is het allemaal begonnen??

Het eerste conceptplan was in 2004 ontwikkeld, echter alleen als prototype. In 2013 konden Jeb McCaleb en Chris Larsen, samen met de hulp van Arthur Britto en David Schwartz, RippleLabs tot leven brengen.

De maker van het EDonkey-netwerk, Jed McCaleb, besloot wereldberoemde investeerders te verzamelen om de lancering van Ripple te beginnen door hun geld in RippleLabs te plaatsen. McCaleb is bekend in de cryptowereld. Begonnen als ontwikkelaar en programmeur, staat hij nu bekend om het creëren van meerdere crypto-startups zoals Mt.Gox, Stellar, eDonkey en Ripple.

Chris Larsen was naast McCaleb ook medeoprichter. Larsen was voorheen een ondernemer in Silicon Valley en richtte in 1996 een online hypotheekplatform op met de naam e-Loan.

In januari 2013 bracht Ripple zijn XRP-munt uit. Net als Bitcoin is XRP gebouwd op een openbare cryptografische keten en had het dus niet de oorspronkelijke trustweb- of gateway-architectuur nodig. Ripple, het bedrijf achter XRP, trok in april 2013 verschillende spraakmakende investeerders aan, zoals Andreessen Horowitz, Pantera Capital en Google Ventures..

Sceptici op Ripple

Helaas is een van de belangrijkste uitgangspunten rond cryptocurrencies het vermijden van bureaucratische macht, en Ripple valt niet onder deze categorie. Velen klagen over de hoge mate van centralisatie met het bankachtige vermogen van Ripple-ontwikkelaars om de volledige hoeveelheid XRP te controleren die moet worden vrijgegeven (of niet).

In tegenstelling tot andere crypto’s houdt Ripple zijn nichepositie in internationale transacties tussen banken, wat soms tot scepsis leidt bij digitale gebruikers. Dit neemt echter niet de schijnwerpers weg van de voordelen die Ripple met zich meebrengt.

Ook de Securities and Exchange Commission S.E.C. beschuldigde Ripple van het verkopen van niet-geregistreerde effecten toen het de digitale token XRP aan investeerders over de hele wereld verkocht, in welk geval veel beurzen Ripple van hun platform hebben geschrapt. Daarom heeft dit beleggers sceptisch gemaakt over het investeren in Ripple en heeft het enorme verliezen veroorzaakt voor de cryptocurrency.

Waarom investeren in Ripple?

De beste voordelen van Ripple zijn dat het snel en veilig is, transacties gemakkelijk uitvoert en een vrij grote marktaanwezigheid heeft. Het maakt het proces ook duidelijker en meer gestroomlijnd.

Ripple heeft zeker veel voordelen die veel andere cryptocurrencies niet hebben. Het feit dat het bedoeld is om door grote financiële bedrijven te worden gebruikt en als zodanig wordt aangenomen, betekent dat er veel ruimte is voor groei in Ripple en dat Ripple een goede munt zou kunnen maken om in te investeren, aangezien de prijs zou kunnen stijgen in waarde.

Ripple en zijn eigen valuta, XRP, behoren tot de meest populaire blockchain-netwerken op basis van grootschalige acceptatie van digitale tokens. In onontgonnen regio’s en markten heeft het platform meedogenloos gewerkt om de penetratie uit te breiden en partnerschappen aan te gaan met grote bedrijven.

Ripple is veel gegroeid in Azië, Noord-Amerika en Europa. XRP is ook beschikbaar op het betalingsportaal met het hoofdkantoor in het VK, Uquid, en is geopend in meer dan 150 landen. Een van zijn beroemde partnerschappen met de in India gevestigde technologieketen, Tata Consultancy Services, die een gebruikersbestand van meer dan een miljard heeft, opent daarom oneindige deuren van kansen voor Ripple.

Dit alles biedt niet alleen voordelen voor gebruikers van Ripple en XRP, maar voor de hele crypto-industrie. Cryptocurrencies en blockchain zijn naar verschillende markten gebracht door een toewijding aan crypto-acceptatie via netwerken zoals XRP, Stellar, SWIFT die voorheen aarzelden. In het bijzonder heeft XRP een belangrijke rol gespeeld in de stijgende wereldwijde betalingsmarkt.

Het belangrijkste doel van Ripple is altijd geweest om een ​​betalingsmechanisme op te zetten waarmee banken het kunnen gebruiken om de geldstroom op zowel binnenlandse als buitenlandse markten te bevorderen. Het project heeft tot nu toe het vertrouwen gewonnen van veel vooraanstaande financiële instellingen, zoals de Royal Bank of Canada (RBC), JP Morgan (JPM), HSBC Holdings (HSBA) en MoneyGram..

rimpelprijsvoorspelling 2021-2022

Ripple prijsvoorspelling 2021-2022. Bron: Prime XBT

Beroemde cryptohandelaar, Geloofwaardige crypto voorspelde op Twitter dat XRP binnen 2-3 jaar een prijs van $ 25- $ 30 zal bereiken, maar hij verwacht ook een daling van de markt voordat dit in de komende toekomst gebeurt.

Eerdere Goldman Sachs-medewerker en miljardair hedgefondsmanager Will Meade kocht XRP, ook zijn eerste crypto-aankoop, en voorspelt dat het in de nabije toekomst hoog in waarde zal groeien.

Dus als het gaat om Ripple-investeringen, is het belangrijk om te weten wat deze cryptocurrency zo anders maakt dan andere.

Lees meer: ​​Ethereum VS. Ripple: welke zou in uw portfolio moeten staan?

Hoe te investeren in Ripple?

Hieronder vind je een supereenvoudige 4 stappen door hoe je in Ripple kunt investeren.

Stap 1: Open een rekening bij een gereguleerde broker l

Stap 2: Stort geld

Stap 3: Kies het bedrag dat u in Ripple wilt investeren

Stap 4: Bevestig de investering

Het bedrag dat u koopt, is afhankelijk van de marktprijs van XRP op het moment van aankoop. Het opbergen en behouden als een langetermijninvestering is altijd een goede manier om te gaan, omdat het u een gezonde winst kan opleveren op weg naar de toekomst.

U kunt Ripple kopen met fiat-valuta’s, inclusief de USD en EUR. U kunt ook een vast bedrag van een andere cryptocurrency kopen, bijvoorbeeld Bitcoin, en vervolgens het bedrag van Ripple kopen dat u wilt met dat.

Ripple is ook beschikbaar op veel beurzen, zoals Binance, Kucoin en Bittrex. U kunt een beurs naar keuze kiezen en uw investering starten.

Een geweldige plek om in Ripple te investeren is eToro. U kunt bestaande cryptocurrencies gebruiken om voor XRP te handelen als u die heeft. U kunt ze ruilen via uw uitwisselingsportefeuille. Het duurt slechts een paar minuten voordat deze fondsen beschikbaar komen. Wanneer ze verschijnen, kunt u naar het handelsvenster voor Bitcoin / XRP gaan en uw uitwisseling voltooien.

Er is ook de mogelijkheid om te beleggen in Ripple-aandelen. Dit is echter niet hetzelfde als investeren in XRP. Om in zijn aandelen te beleggen, moet u goed bekend zijn met de aandelenmarkt en voldoen aan alle huidige effectenwetten in de VS..

Zou u overwegen om in te investeren Ripple XRP?

Tips en strategieën voordat u in Ripple investeert

1. Beveiliging is de sleutel

Cryptocurrency wordt meestal opgeslagen in crypto-wallets. De portemonnee is in wezen een softwareprogramma, of soms een minihardwareapparaat, dat de privé- en openbare sleutels opslaat die u binden aan de blockchain waar uw cryptocurrency zich bevindt..

Ze slaan niet noodzakelijk uw crypto op, maar geven uw openbare sleutel (die als adres fungeert) en privésleutel toegang tot de blockchain (alleen bekend bij u). eToro heeft zijn authentieke uitwisseling en portemonnee gelanceerd eToroX waar u uw munten veilig kunt bewaren.

2. Begin klein, in plaats van groot

Het nemen van financiële risico’s zorgt ervoor dat sommige individuen gespannen raken, terwijl anderen de kans grijpen wanneer die zich voordoet en een toekomstige kans aangrijpen. Vraag jezelf af waar je hier thuishoort. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat u alleen het bedrag moet investeren dat u bereid bent te verliezen, voor het geval de dingen niet lukken zoals we verwachten dat ze dat zullen doen.

Daarnaast is diversificatie de gouden regel bij het plannen van investeringen. Verlaag uw risiconiveau door uw investeringen te spreiden over cryptocurrencies. Probeer niet al het kapitaal dat u hebt volledig in Ripple of een andere munt te investeren – diversificeer. Hoewel ze vluchtig zijn, is het onwaarschijnlijk dat ze allemaal tegelijk dezelfde neerwaartse trend volgen.

3. Geduld is een deugd

Probeer niet te lang stil te staan ​​bij wat er vandaag gebeurt, tenzij het plan daarom vraagt. Probeer in plaats daarvan een plan en investering te kiezen, u eraan te houden en een langetermijnvisie op de markt te behouden. Naarmate je meer begrijpt, is het prima om je aanpak halverwege te veranderen, zorg er gewoon voor dat je een missie hebt met duidelijke bedoelingen.

Over het algemeen heeft Ripple goed gepresteerd. Tenzij u daghandel wilt beginnen – kopen en vasthouden kan een goed idee zijn bij het kiezen van uw Ripple-investeringsstrategie..

4. Blijf niet achter op trends

Het is handig als u weet hoe u markttrends kunt analyseren. Externe factoren buiten de markt spelen echter ook een rol bij het voorspellen van de bewegingen van XRP. De Covid-19-pandemie kan hier worden gebruikt als een goed voorbeeld van hoe overmacht van invloed kan zijn op alle soorten financiële activa.

Veel cryptocurrencies hebben hun waarde verloren na de ineenstorting van de bredere markt in maart 2020.De prijs van de munt heeft sindsdien zijn verliezen teruggewonnen om te handelen tegen het pre-Covid-tempo van $ 0,25 na een daling tot ongeveer $ 0,15. Bepaalde signalen zoals deze zullen helpen bij het bepalen van uw algemene beslissing bij het plaatsen van uw weddenschappen op Ripple.

5. Houd rekening met belastingen

Complexe belastingwetten en een paar voorschriften blijven bestaan. Als je van tevoren plant, is niets ondenkbaar, maar ook niets dat je kunt negeren. Cryptocurrencies vallen nu onder de Amerikaanse vermogenswinstbelasting. Dit betekent dat als u uw Ripple verkoopt voor meer dan waarvoor u ze heeft gekocht, u vermogenswinstbelasting verschuldigd bent. Houd een transactiegeschiedenis bij van al uw aankopen om problemen met de wet te voorkomen.

Investeren gaat nog steeds over diversificatie en ervoor zorgen dat de weddenschappen kunnen worden afgedekt. Investeren in cryptocurrency is ook een uitdaging, omdat een aantal munten erg op elkaar lijken en Bitcoin vaak wordt aangedreven door hun markten.

Hoewel, aangezien Ripple een op zichzelf staand bedrijf is dat ernaar streeft iets nieuws te proberen in de financiële ruimte voor blockchain, het ook afzonderlijk beweegt. In vergelijking met andere gevestigde spelers, zoals BTC, ETH of LTC, is de munt nog steeds relatief goedkoop, waardoor hij goed past bij informele of beginnende crypto-investeerders.

Investeren in XRP is inderdaad echt de moeite waard, aangezien het niet alleen een goede optie is met zijn discrepanties in de crypto-kamer, maar ook een munt die eigenlijk aan de lagere kant is. Dit suggereert dat het ruimte heeft om hoger te gaan en terug te gaan over de drempel van $ 1.

Begin met investeren in Ripple met eToro

eToro is een geweldige plek waar je kunt investeer in Ripple. Behalve voor Ripple, blijft eToro uitbreiden door nieuwe producten en andere cryptocurrencies te introduceren, waardoor beginners en professionele beleggers meerdere mogelijkheden in de cryptowereld kunnen verkennen..

eToro – Het beste cryptocurrency-platform om te kopen Rimpeling

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

  • Ripple is ongetwijfeld een van de meest gewaardeerde cryptocurrencies door de cryptogemeenschap.
  • Ripple werd in 2013 tot leven gewekt door Jeb McCaleb en Chris Larsen.
  • Ripple is zowel een platform als een valuta en is een open-sourceprotocol met een framework dat is gebouwd om snelle en goedkope transacties mogelijk te maken.
  • xRapid en xCurrent lopen voorop bij internationale geldoverdrachten.
  • Ripple heeft prominente samenwerkingsverbanden met financiële instellingen; Royal Bank of Canada (RBC), JP Morgan (JPM), HSBC Holdings (HSBA) en MoneyGram.
  • Ripple is de huidige motor voor zijn technologie voor grensoverschrijdende betalingen.
  • Ripple is een van de eerste munten die zijn verliezen heeft teruggewonnen na de Covid-crash.
  • Kies een veilige portemonnee en bereid een investeringsstrategie voor voordat u in Ripple investeert.
  • Houd rekening met belastingverplichtingen wanneer u in Ripple belegt.

Lees verder:

Is Ripple een goede investering en moet ik erin investeren??

Wat zal de Ripple XRP-prijs in 2021 drijven?

Ripple-prijsanalyse voor 2021 (diepgaande evaluatie)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me