Wat is ZCash? Een beginnershandleiding voor Zcash en tips om te investeren in ZEC

Bij het doorgronden van de cryptocurrency-wereld kan men de stijgende roem van Zcash en de vasthoudendheid aan macht die het de afgelopen jaren heeft ervaren, niet voorkomen. Het is geëvolueerd uit de grote geesten van een paar ontwikkelaars en is nu een gigant in de blockchain geworden met proof-of-work op chain-governance.

Zcash biedt de mogelijkheid om privé transacties uit te voeren op de private blockchain. Bovendien biedt het iets waar momenteel niet veel cryptocurrencies mee in overeenstemming zijn, daarom opereert het als uniek en speciaal in de bovengenoemde hiërarchie.

Hoewel het constant veel aandacht trekt van mensen over de hele wereld, blijft Zcash voor veel mensen een mysterie en een onbekend fenomeen. Het is vrij gemakkelijk om mee te manoeuvreren, en het is zelfs gemakkelijker om in te investeren; wat de winst betreft, het zal ongetwijfeld een behoorlijk bedrag aan investeringen opleveren. Het is vrij gemakkelijk te begrijpen, dus via de komende paragrafen zullen we u een algemeen overzicht geven van waar Zcash staat.

Hier is een korte biografie van Zcash: waar het begon, hoe het werkt – en hoe investeer erin.

Wat is ZCash?

wat is zcash

ZCash is een cryptocurrency met een gedecentraliseerde blockchain, die voornamelijk werkt door volledige privacy te bieden aan degenen die het gebruiken. Als u bekend bent met Bitcoin, kunt u zich voorstellen dat ZCash er behoorlijk op lijkt, maar de privacygronden verschillen van elkaar. Het niveau van anonimiteit dat ZCash in de blockchain biedt, kan niet worden vergeleken met het niveau dat Bitcoin op welke grond dan ook biedt, aangezien het eerste veel meer grandeur is. Een ander groot verschil is als het gaat om zaken als fungibiliteit.

“ZCash heeft zojuist een flinke boost gekregen. Via een proces dat bekend staat als ‘wrapping’, is er nu een synthetische versie van Zcash beschikbaar op Ethereum die compatibel is met al zijn grote portefeuilles en applicaties. Dit betekent dat Zcash veel breder verkrijgbaar is dan een paar weken geleden. ” opmerkingen Forbes’Cryptochain-schrijver Steven Ehrlich.

Volgens Investopedia, “Cash verhoogt de privacy van gebruikers door zero-knowledge proofs (zk-SNARKs) te gebruiken om transacties te valideren zonder informatie vrij te geven die de privacy van een gebruiker in gevaar kan brengen.” Dit is wat vooral zorgt voor de anonieme gronden voor gebruikers van ZCash. Het codeert wat de afgeschermde transacties zien en aangezien de betalingsinformatie is gecodeerd, gebruikt het protocol een nieuwe cryptografische methode om hun geldigheid te actualiseren en te doorzien..

Geschiedenis achter ZCash

Het begon allemaal ongeveer 8 jaar geleden als een project geïnitieerd door Matthew Green. Het was een enorm succes en het leverde uiteindelijk meer dan drie miljoen dollar op bij investeerders. Dit was waar Zcash aanvankelijk werd geboren. Bovendien vond de eerste mijnbouw drie jaar na de lancering plaats, en werd er een ongewoon hoge vraag van handelaren en mijnwerkers uit alle hoeken van de wereld opgevangen. De lancering van Zcash werd gevolgd door het initiatief van de Zcash Foundation, een non-profitorganisatie die geld inzamelt voor welwillende doelen.

Nu staat het als een hegemonie onder de digitale valuta’s, en zijn bekendheid neemt hyperbolisch toe sinds het uitkwam in 2013. Hoewel Bitcoin de pionier is in de wereld van cryptocurrency, streeft ZCash ernaar om dezelfde hoogten te bereiken door het gebruik van de fungibiliteitsfunctie.

Hoewel het financiële systeem nog steeds achterloopt op het traject van volledige digitalisering, wordt verwacht dat dit in de nabije toekomst zal gebeuren. Cryptocurrencies over de hele wereld worden steeds verder ontwikkeld, allemaal in de visualisatie van een digitale toekomst. Bovendien heeft de pandemie een behoorlijke kloof gecreëerd met de fysieke en digitale wereld, en mensen worden elke dag meer aangetrokken tot de laatste..

In de loop van een decennium zullen er in de financiële wereld veel veranderingen plaatsvinden, waaronder de situatie van online valuta’s versus fysieke geldwaarden. Of het nu goud of fiatvaluta is, u kunt het altijd inwisselen voor andere hoeveelheden goed, maar of het eerste volledig zal worden afgeschaft, aangezien een idee nog moet worden gezien.

Zou u overwegen om in te investeren Zcash?

Vroeg gebruik van ZCash

Volgens CoinGecko, op het moment van schrijven is de Zcash-prijs $ 147. Het heeft een circulerende voorraad van 11 miljoen ZEC-munten en een maximale voorraad van 21 miljoen. Maar het verhaal van de eerste transacties kan niet onopgemerkt blijven, met de vroegste dateren uit 2013.

Voor een handelsmunt om de hoogten te bereiken die ZCash binnen een periode van acht jaar is gestegen, is een onderschatte prestatie. Hoewel Bitcoin veel fouten heeft als het op privacy aankomt, is ZCash een leider in het veld. “Zcash gebruikt een zero-knowledge proof constructie genaamd een zk-SNARK, ontwikkeld door ons team van ervaren cryptografen op basis van recente doorbraken in cryptografie. Dankzij deze constructies kan het netwerk een veilig grootboek van saldi bijhouden zonder de betrokken partijen of bedragen bekend te maken. ” zoals gecommuniceerd door CoinGecko.

Bezorgdheid over ZCash

Bezorgdheid draait niet alleen om ZCash, maar om elke digitale valuta die er is. Dit rijk van online transacties is nog vrij nieuw voor het wereldpubliek, en daarom zal er altijd een sfeer van scepsis hangen.

ZCash als een digitale munt is meestal gemaakt voor Linux-gebruikers en is strikt beperkt tot CPU-mijnbouw. Het kan ook worden gebruikt op Windows of MAC, maar de mijnbouwoptie is zeker niet een van de beste om winst te maken. Dit is een van de grootste actuele problemen van ZCash.

Waarom investeren in ZCash?

zcash investering

Investopedia heeft ZCash genoemd als een van de veiligste en meest private cryptocurrencies, in lijn met Monero, DASH, Verge, Horizen en Beam.

Bij het definiëren van zichzelf houdt ZCash vast aan de volgende verklaring en baseert het zijn argument op de gegeven feiten: “Als Bitcoin is zoals HTTP voor geld, is Zcash HTTPS," onderstreept de verbeterde beveiligings- en privacyfuncties.

Zcash heeft een cryptografische tool genaamd Zero-Knowledge Proof geïmplementeerd en biedt deelnemers een optie om transacties af te schermen. Het stelt deelnemers in staat om transacties uit te voeren zonder dat een van hen hun adres aan de ander (en) prijsgeeft. Zero-Knowledge Proof vertroebelt ook het transactiebedrag. ” Aan de andere kant wordt Zcash op dezelfde manier gedolven als de meeste andere cryptocurrencies.

Wanneer investeerders hun geld in de virtuele wereld willen kanaliseren, is privacy een van de prestaties waar ze niet zonder kunnen. Daarom blijft ZCash als cryptocurrency een betrouwbare operator en leidt het veel kwaadwillende hackpogingen af ​​vanwege de cryptografie waarop het is gebouwd. Bovendien zijn alle transacties afgeschermd en kunnen onbekende gebruikers niet binnendringen.

We zijn allemaal getuige van de stijging van cryptowaarden in het afgelopen decennium, vooral na de COVID-19-pandemie. De acceptatie van Bitcoin neemt constant toe, en het kan het hele jaar 2021 blijven stijgen. De laatste updates versterken dit feit daarentegen alleen maar, zoals de Tesla-investering van $ 1,5 miljard in Bitcoin. Dit prikkelt banken en instellingen vanaf nu alleen maar om actie te ondernemen en mee te doen in deze nieuw gevormde omstandigheden.

De compatibiliteit van de bovengenoemde feiten samen met het goed uitgevoerde onderzoek waarop ZCash is gebouwd, toont aan alle geïnteresseerde investeerders dat het geen kwaad kan om hun geld op deze manier te kanaliseren. Het op beveiliging gespecialiseerde engineeringteam dat verantwoordelijk is voor de hegemon die ZCash de laatste tijd is geworden, zorgt ervoor dat dit platform veilig is voor alle betrokken partijen en dat er geen geldverlies wacht..

De geldigheid van de informatie die door het bedrijf wordt verstrekt, samen met de beveiligingslijnen, maakt het een geweldige plek om te investeren voor toekomstgerichte denkers die graag deel willen uitmaken van de cryptowereld..

Digitalcoin voorspelt dat de Zcash-prijs in 2021 zou kunnen stijgen tot $ 216. Het is zelfs nog optimistischer als het gaat om langetermijnprognoses, waarbij wordt voorspeld dat ZCash in 2025 $ 439 zal bereiken.

Het stigma met betrekking tot cryptocurrencies zal ongetwijfeld blijven hangen totdat de hackpogingen zijn verminderd of op zijn minst op een kleine manier gehoord. Aan de andere kant blijft ZCash als cryptokanaal een van de veiligste van de bovengenoemde kwaadwillende pogingen en een van de cryptocurrencies met het hoogste groeipotentieel volgens voorspellingen..

Mis het niet: Zcash Price Prediction Forecast

Hoe te investeren in ZCash?

Een van de manieren waarop mensen altijd terugkeren, is door ZEC te kopen via een crypto-uitwisseling. Daar kunt u ZCash en andere cryptocurrencies gebruiken en zelfs verschillende soorten fiat-valuta’s gebruiken voor de aankoop.

Als u klaar bent met uw aankoop, moet u zoeken naar manieren om de transactie af te ronden in termen van veiligheid en om uw ZEC op te slaan. Kopers gebruiken digitale portefeuilles of fysieke portefeuilles. Crypto-portefeuilles zijn een go-to-gadget voor cryptohandelaren over de hele wereld, maar het komt allemaal neer op persoonlijke smaak en voorkeur.

Klaar om in te investeren Zcash?

Tips voordat u in Zcash investeert

1. Overweeg om een ​​veilige portemonnee te gebruiken

Zoals we hierboven vermeldden, heb je na aankoop van de munt een crypto-portemonnee nodig om deze op te slaan. Het is cruciaal om een ​​veilige portemonnee te kiezen, omdat u uw munten veilig wilt houden. Zeker als je veel geld gaat investeren. Het is het beste om 2-factorenauthenticatie en een pincode te gebruiken. U kunt een software- of hardwareportefeuille gebruiken, afhankelijk van uw voorkeur.

2. Investeer alleen wat u zich kunt veroorloven te verliezen

Het tijdperk van cryptocurrencies is van toepassing op elke soort investering, vooral de munten die in de tekst worden genoemd, zoals ZCash en Bitcoin. Hun prijs gaat consequent door een opwaartse parabool van prijs en zwaait vaak naar beneden. Cryptocurrencies, waaronder ZCash, hebben bewezen winstgevend te zijn tijdens bullmarkten, maar beren kunnen soms meedogenloos zijn. Investeer daarom alleen wat u zich kunt veroorloven te verliezen.

3. Denk op lange termijn

Zoals met de meeste cryptocurrencies, kan ZCash ook als vluchtig worden omschreven. Daghandelaren houden van volatiliteit omdat het hen kansen op winst biedt. Maar tenzij u in daghandel wilt investeren op lange termijn en HODLing minder risico met zich meebrengt. Dus als u ZCash koopt en de prijs stijgt na uw aankoop, dan verdient u winst als u besluit om het te verkopen nadat u het een bepaalde tijd hebt gehost..

4. Bekijk de cryptomarkt

Het is belangrijk om op de hoogte te blijven als u de investering op het juiste moment wilt doen. We gaan bijvoorbeeld door een bull run en degenen die hebben geïnvesteerd voordat de bull run plaatsvond, verdienen nu winst. De meeste cryptocurrencies zijn gecorreleerd met Bitcoin, dus als Bitcoin in prijs stijgt, zullen de anderen dat ook doen. Maar het is cruciaal om op de hoogte te blijven, aangezien verschillende gebeurtenissen over de hele wereld een impact kunnen hebben op de prijs van cryptocurrencies. U wilt niet op hun hoogtepunt kopen. Onthoud altijd de regel; Koop laag, verkoop hoog!

5. Houd rekening met belastingverplichtingen

In de Verenigde Staten zijn cryptocurrencies belastbaar. U moet zich ervan bewust zijn dat u vermogenswinstbelasting verschuldigd bent wanneer u de valuta met winst verkoopt. Als u het uitgeeft en de prijs is gestegen sinds u het hebt gekocht, dan bent u vermogenswinstbelasting verschuldigd. Zorg er dus voor dat u uw transacties noteert.

eToro – Beste makelaar om Zcash te kopen

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

  • Men kan de stijgende roem van Zcash niet voorkomen, en de vasthoudendheid aan macht die het de afgelopen jaren heeft ervaren.
  • Als u bekend bent met Bitcoin, kunt u zich voorstellen dat ZCash er behoorlijk op lijkt, maar de privacygronden verschillen van elkaar..
  • Voor een handelsmunt om de hoogten te bereiken die ZCash binnen een periode van acht jaar is gestegen, is een ondergewaardeerde prestatie.
  • Het stigma met betrekking tot cryptocurrencies zal ongetwijfeld blijven hangen totdat de hackpogingen zijn verminderd of op zijn minst op een kleine manier gehoord.
  • Een van de manieren waarop mensen altijd terugkeren, is door ZEC te kopen via cryptocurrency-uitwisselingen.
  • Digitalcoin voorspelt dat de Zcash-prijs in 2021 zou kunnen stijgen tot $ 216.
  • Digitalcoin is nog optimistischer als het gaat om langetermijnprognoses die voorspellen dat ZCash in 2025 $ 439 zal bereiken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me