Wat zal de NEO-prijs in 2021 drijven?

Een analytische gids voor investeren in NEO in 2021

Waar gaat de NEO-prijs naartoe in 2021?

Wat gebeurt er met de NEO-prijs in 2021? Crypto-investeerders hebben zich altijd afgevraagd: wat drijft de NEO-prijs?

NEO begon in 2014 als AntShares, maar de oprichters, Da Hongfei en Erik Zhang, besloten het netwerk opnieuw te ontwerpen. De nieuwe crypto, NEO, is gebeld China’s allereerste blockchain. NEO was in staat om te voldoen aan de Chinese regelgeving en de steun van de overheid te krijgen. NEO is de hoogst gerangschikte crypto en staat wereldwijd op de 23e plaats. Afkomstig uit China, is het volledig geïnfiltreerd in de cryptocurrency-markt in Azië en is het een munt waar beleggers als een havik naar kijken.

Dus, wat bepaalt de prijs van NEO? De drie factoren die de prijs van NEO beïnvloeden zijn:

 • De Chinese regering
 • Concurrenten
 • Levering met harde dop

We zullen dieper ingaan op hoe deze factoren de prijs van NEO bepalen, maar eerst waarom NEO?

Waarom NEO?

NEO is een open-source blockchain-netwerk en een cryptocurrency. Het NEO-netwerk voorziet een slimme economie. Volgens de oprichters kan de slimme economie worden bereikt door middel van digitale activa, digitale identiteit en slimme contracten. De economie zal de drie componenten op een efficiënte manier integreren. De manier om dit te bereiken is door het gebruik van blockchain-technologie.

NEO is omgedoopt tot “Chinese Ethereum”. De naam, NEO, is van Griekse oorsprong en betekent nieuw in de moedertaal, wat toepasselijk is vanwege de gelijkenis die het draagt ​​met Ethereum.

Ethereum en NEO zijn beide ontworpen als platforms die gericht zijn op slimme contracten. Hun belangrijkste verschillen zijn echter talrijk. NEO is absoluut de meer geavanceerde versie omdat het tal van functies biedt die het onderscheiden van de massa, en vooral Ethereum. NEO ondersteunt een overvloed aan programmeertalen, omdat het de gedecentraliseerde apps voor iedereen toegankelijk wil maken. Ethereum mist deze diversiteit in de aangeboden talen en ondersteunt alleen Solidity.

Hoewel NEO nog niet eens in de buurt is gekomen om de koningin te verslaan als het gaat om het gebruik van gedecentraliseerde apps, heeft NEO ernaar gestreefd het platform te verbeteren en de gebruikersinterface te verbeteren. De Head of Development bij NEO, John deVadoss, had verklaard dat NEO zich meer richt op kwaliteit dan op kwantiteit, omdat ze een platform voor ontwikkelaars voor ogen hebben dat gemakkelijk te gebruiken en toegankelijk is. Het team achter NEO werkt constant aan het ontwikkelen van upgrades die het platform zouden verbeteren.

De transactiekosten zijn optioneel bij NEO. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om een ​​minimale netwerkvergoeding te betalen tijdens piekverkeer, zodat hun transactie prioriteit krijgt.

Een van de tekortkomingen die gewoonlijk worden aangetroffen in grote cryptocurrencies die NEO heeft geprobeerd te overwinnen, is die van flexibiliteit. Het netwerk van NEO heeft een dual-tiered token-systeem. NEO en GAS, beide worden in het netwerk ingezet om de haalbaarheid te verbeteren.

Wat onderscheidt NEO?

Het bezit van NEO-altcoins zorgt voor eigendom van gebruikers, terwijl GAS-altcoins worden gebruikt voor operaties. Zowel NEO als GAS zijn goedkoper in vergelijking met grote munten zoals Bitcoin. Het netwerk is ook sneller omdat het slechts 24 seconden duurt voordat transacties zijn verwerkt.

NEO heeft een nieuw consensusmechanisme in zijn netwerk opgenomen, de Delegated Byzantine Fault Tolerance (dBFT). In de dBFT worden sommige knooppunten geïdentificeerd als boekhouders. De Boekhoudknooppunten zijn verantwoordelijk voor de verificatie van transacties. Nadat de boekhouders transacties hebben geverifieerd, worden ze weergegeven op de openbare blockchain en alleen geaccepteerd wanneer een meerderheid van de knooppunten dit ook verifieert.

De doorvoer van het gedelegeerde byzantijnse fouttolerantiemechanisme is snel. NEO kan ongeveer 1.000 transacties per seconde verwerken, wat een indrukwekkend aantal is in vergelijking met de 6 tps van Bitcoin of de 12 tps van Ethereum. Bovendien werkt het team van NEO nog steeds aan de snelheid van het netwerk. Het netwerk streeft naar een enorme snelheid van 10.000 transacties per seconde met hun aanstaande upgrades.

Bij een nieuwe upgrade in mei 2020 werden enkele grote wijzigingen doorgevoerd in het netwerk. Er zou een nieuw bestuursmodel komen. Dit nieuwe bestuursmodel zou de NEO-gemeenschap in staat stellen een commissie van eenentwintig leden te kiezen die als vertegenwoordigers van de hele gemeenschap zouden optreden. De commissie van eenentwintig leden zou de bevoegdheid krijgen om te stemmen op upgrades en / of wijzigingen in het systeem. Als blijk van waardering worden GAS-munten beloond aan gebruikers die stemmen. Er werd ook voorgesteld dat zeven van de eenentwintig leden ook zouden fungeren als consensusknooppunten en na het bereiken van een meerderheid van stemmen, zullen ze vetorecht hebben over beslissingen..

NEO biedt gebruikers ook de mogelijkheid om passief te verdienen. Door NEO uit te zetten, kunnen gebruikers elk jaar GAS-tokens verdienen. Dit concept van passief verdienen lijkt een beetje op het verdienen van rente via banken, maar het rendement dat NEO biedt, is beter.

Wat drijft de prijs van NEO?

Investeren lijkt erg op een gok, en elke zet moet goed doordacht en berekend zijn. Maar als het gaat om de cryptocurrency-wereld, wordt deze toch al moeilijke taak nog moeilijker omdat cryptocurrencies berucht zijn om hun vluchtige fluctuaties. Het is moeilijk hun toekomst te voorspellen. Voor elke belegger, beginneling of expert zijn de prijsbepalende factoren uiterst cruciaal, aangezien deze factoren ons kunnen informeren over de toekomstige prijsontwikkelingen.

Factor 1: de Chinese regering

NEO wordt het “Chinese Ethereum” genoemd. Het is ook het eerste blockchain-netwerk van China. Chinese en Koreaanse investeerders speelden een sleutelrol in de hausse van cryptocurrencies in 2017. Voor die tijd ongeveer 75% van Bitcoin-handel is ontstaan ​​in China. De overheid houdt graag strakke regie en was daar niet blij mee. Er werden veel strenge regels ingevoerd en de cryptovalutamarkt in China werd strak getrokken.

Omdat NEO de officiële cryptocurrency van China wordt genoemd, heeft het de steun van de overheid gekregen omdat het voldoet aan de voorschriften. Het investeringsaandeel van China op de cryptomarkt is groot, gezien de aanzienlijke bevolking van China. De Chinese regering staat al sceptisch tegenover andere cryptocurrencies, dus eventuele sancties of voorschriften die aan andere cryptocurrencies worden opgelegd, zouden NEO onder de aandacht kunnen brengen als de meest haalbare optie voor investeringen in cryptocurrency. Ook kan elke positieve beslissing van de Chinezen, de overheid en de mensen, de acceptatie van NEO’s en uiteindelijk de waarde ervan echt stimuleren..

Factor 2: concurrenten

Als de eerste cryptocurrency kan Bitcoin niet worden losgekoppeld wanneer we het hebben over de cryptocurrency-markt. De koning van cryptocurrency heeft een bolwerk op de markt en ook op andere cryptocurrencies. NEO heeft een correlatiecoëfficiënt van 0,77, waarbij 1 de sterkste correlatie is. Dit betekent dat veranderingen in Bitcoin-prijzen de prijs van NEO enorm beïnvloeden.

Investeerders van NEO moeten ook uitkijken voor Ethereum, aangezien NEO een Ethereum-upgrade wordt genoemd, beide munten hebben te maken met sterke concurrentie van elkaar. Aan de andere kant heeft Ethereum zich ook gevestigd op de markt voor cryptocurrency; het staat tenslotte bekend als de koningin van cryptocurrencies. De sterke basis die Ethereum heeft, zal een uitdaging vormen voor NEO, aangezien NEO relatief nieuwer is. Stijging van de prijzen van Ethereum kan een neerwaartse verschuiving in de prijs van NEO veroorzaken.

bitcoin en neo-prijscorrelatie

Figuur 1: Prijscorrelatie Bitcoin en NEO door Muntvoorspeller

Factor 3: Levering met harde kappen

De prijzen van goederen en diensten worden in de markt bepaald wanneer vraag en aanbod samenkomen. Schaarste is wat de prijzen van een grondstof omhoog drijft. Cryptocurrencies zijn in dit opzicht uniek dan andere goederen en diensten, omdat ze een hard-capped aanbod hebben. Het beperkte aanbod brengt echt het element van schaarste naar voren, waardoor hun waarde uiteindelijk stijgt.

Het aanbod van NEO is beperkt tot 100 miljoen waarvan er al 70 miljoen in omloop zijn. Dit gaat alleen weg 30 miljoen NEO-tokens. Daarom is NEO schaars, en deze schaarste zal in de loop van de tijd alleen maar toenemen omdat het aanbod niet kan worden gewijzigd. Het beperkte aanbod van NEO zou een factor zijn die de prijs zal opdrijven.

Zou u overwegen om in te investeren NEO?

Prijsvoorspelling van NEO

NEO is momenteel geprijsd op $ 18.211. Het begin van 2020 was niet goed voor NEO, maar het hele jaar door heeft NEO geprobeerd zijn achterstand in te halen en heeft het een opwaarts traject afgelegd. NEO piekte tegen het einde van het jaar rond de $ 25.

neo prijsgrafiek

Figuur 2: NEO-prijsgrafiek door Investing.com

De toekomst van NEO lijkt om een ​​aantal redenen rooskleurig. De cryptocurrency wordt sterk gesteund door de Chinese overheid en bovendien wordt er van gezegd dat het technologisch geavanceerder is dan Ethereum en dergelijke..

Walletinvestor voorspelt dat de prognose voor één jaar $ 28 zal bedragen. Het is echter een van hun bescheiden voorspellingen. Verwacht wordt dat de prijs voor het grootste deel van 2021 rond de $ 50 zal schommelen, maar de komende twee jaar zal hij dalen tot ongeveer $ 25. Walletinvestor voorspelt dat de vijfjarige prognose maar liefst $ 75 zal bedragen.

neo prijsvoorspelling op korte termijn

Figuur 3: Prijsvoorspelling op korte termijn door Walletinvestor

De kortetermijnprognoses van Walletinvestor lijken niet erg optimistisch. NEO zal naar verwachting in het bereik van $ 17 en $ 19 blijven tot het begin van het nieuwe jaar.

neo prijsvoorspelling op lange termijn

Figuur 4: Prijsvoorspelling op lange termijn door Walletinvestor

De voorspellingen van Lange voorspelling zijn niet zo slim. Het voorspelde hoogste punt ooit van NEO in 2021 zal $ 30 zijn, en de prijzen zullen meestal rond de $ 20 blijven. Na een stabiel 2022 zullen de prijzen naar verwachting in 2023 dalen tot ongeveer $ 8. NEO zal naar verwachting een prijs van $ 25 hebben in 2025.

neo prijsvoorspellingstabel

Figuur 5: NEO-prijsvoorspelling door Lange voorspelling

Trading Beasts voorspellen een gemiddelde prijs van $ 16 voor het jaar 2021.

Lees meer: ​​Neo-prijsvoorspelling – hoeveel zal het waard zijn in 2021 en daarna?

Voordelen & Nadelen van investeren in NEO

Voordelen van investeren in NEO:

✅ NEO is China’s allereerste blockchain en heeft de goedkeuring van de Chinese overheid.

✅ NEO vertoont veel overeenkomsten met Ethereum, maar is ook technologisch geavanceerder dan Ethereum.

✅ NEO is snel en goedkoop en staat bovenaan de markt.

✅ NEO kan tot 1.000 transacties in een seconde verwerken, en het aantal zal naar verwachting oplopen tot 10.000 met upgrades.

✅ NEO biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om in meerdere talen te coderen

✅ Door de digitale identiteit worden alle entiteiten geverifieerd op het NEO-netwerk, waardoor NEO voldoet aan de regelgeving.

✅ Het platform is bestand tegen kwantumcomputers.

✅ NEO werkt samen met enkele grote namen zoals Microsoft en Alibaba.

Nadelen van investeren in NEO:

❌ De munt wordt geconfronteerd met hevige concurrentie van Ethereum, dat een enorm gebruikersbestand heeft.

❌ Spanningen met de Chinese overheid kunnen de prijzen beïnvloeden.

❌ Het aantal boekhoudknooppunten is erg klein en de macht is geconcentreerd bij het handjevol boekhouders

❌ Er zijn zorgen over de decentralisatie van de cryptocurrency, aangezien de ontwikkelaars een groot deel van de tokens in handen hebben.

Investeer in NEO met eToro

investeren in NEO

Veel experts en analisten wijzen op een mooie toekomst van NEO, en de meeste voorspellingen zijn positief. Als u overweegt te investeren in NEO, is dit misschien het moment. De bovenstaande prijsvoorspellingen voor NEO zijn optimistisch en nu investeren in NEO zou in de nabije toekomst echt winstgevend kunnen zijn.

Met dat gezegd, als u op zoek bent naar een handelsplatform, zoek dan niet verder. eToro is een van de grootste handelsplatforms op de markt. eToro brengt nominale commissies in rekening en biedt een overvloed aan functies die zowel geschikt zijn voor experts als voor nieuwe handelaren.

eToro – Beste makelaar om NEO te kopen

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

 • NEO ging van start in 2014, maar de oprichters, Da Hongfei en Erik Zhang, besloten om een ​​aantal drastische veranderingen door te voeren en gaven het platform in 2017 een volledige nieuwe naam..
 • Het einddoel van het netwerk is het creëren van een slimme economie.
 • Het is het eerste blockchain-netwerk van China en ook het eerste dat de goedkeuring van de overheid heeft.
 • Het netwerk van NEO is vergelijkbaar met dat van de koningin van cryptocurrencies – Ethereum.
 • NEO is een bekende crypto en staat op de 23e plaats.
 • De transactiekosten zijn optioneel.
 • Het dual-tiered token-systeem van NEO verhoogt de flexibiliteit van het netwerk aanzienlijk
 • NEO introduceerde een nieuw consensusmechanisme genaamd de gedelegeerde byzantijnse fouttolerantie.
 • NEO kan 1.000 transacties in een seconde verwerken en mikt op 10.000.
 • De drijvende krachten achter de prijs van NEO zijn de concurrenten van NEO, de Chinese overheid en het hard-capped aanbod
 • De toekomstige voorspellingen wijzen vooral op prijsstijgingen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me