Wat zijn de beste cryptocurrencies om in 2021 te handelen?

Beste cryptocurrencies om te verhandelen in 2021

Wil je het lezen overslaan en meteen naar onze topkeuzes gaan? De beste cryptocurrency om te verhandelen is Bitcoin of Ethereum.

Bent u van plan om in 2021 cryptocurrencies te verhandelen? Met meer dan 6000 cryptocurrency-activa is het kiezen van de beste cryptocurrencies om in 2021 te verhandelen geen gemakkelijke taak. Vrees niet, wij van Trading Education hebben een lijst samengesteld met de beste 10 cryptocurrencies om in 2021 te verhandelen

Als u plannen heeft om in 2021 te beginnen met handelen op de cryptomarkt, hebben we goed nieuws voor u! Volgens veel crypto-analisten wordt 2021 het beste jaar om in cryptocurrencies te handelen.

De markt voor cryptocurrencies is al geruime tijd een onderwerp van belangstelling met de snelle evolutie van digitale platforms. Het verhandelen van cryptocurrencies is opmerkelijk vruchtbaar gebleken in vergelijking met het verhandelen van traditionele activa zoals grondstoffen en aandelen.

Daarom hebben we voor u een lijst samengesteld met de beste crypto’s om te verhandelen van 2021.

Dus zonder verder oponthoud …

De top 10 van beste cryptocurrencies om in 2021 te handelen:

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Rimpeling

4. Litecoin

5. JOTA

6. Dash

7. Cardano

8. Ethereum Classic

9. Stellair

10. Neo

Wat zijn de beste cryptocurrencies om in te handelen in 2021?

Als iemand van plan is om te gaan handelen, zijn cryptocurrencies absoluut de beste eieren in de mand. Omdat de markt een groot aantal van ongeveer 1000 verschillende soorten munten heeft, kunnen amateurs het misschien een beetje verwarrend vinden om de juiste valuta te kiezen om hun waarden uit te geven.

Hier is een blik op de top 10 van cryptocurrencies om te overwegen om in 2021 te handelen:

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin is gerechtigd als het goud van cryptomunten, hoewel het in maart 2020 door een grote valkuil ging vanwege het uitbreken van een pandemie, resulterend in een verlies van $ 4000 per munt. Bitcoin heeft, zoals gewoonlijk, snelle herstelpercentages laten zien, en de munt is geprijsd tot $ 16.000, en de marktkapitalisatie was gemarkeerd als zijnde $ 199,62 miljard, die naar schatting ook zal groeien.

De voorspellingen over de stijging van de Bitcoin-markten voorspellen dat de prijsstijging kan oplopen tot $ 100,00 als 2021 eindigt. De Citibank gaf aan dat de marktwaarden de grafieken kunnen verhogen tot $ 300.000, wat 15 keer groter is dan de huidige waarden.

Wat drijft de prijs van Bitcoin?

Factor 1: vraag en aanbod

Factor 2: Marktconcurrentie

Factor 3: regulering en adoptie van Bitcoin

Lees meer: ​​wat zal de Bitcoin-prijs in 2021 drijven?

2. Ethereum (ETH)

Ethereum staat op de tweede plaats in de lijst van cryptocurrencies met solide marktgronden. De laatste tijd fluctueren de kosten van Ethereum, met een prijs van $ 579 ten opzichte van het laatste kwartaal van 2020.

De upgrade naar Ethereum 2.0 met meer gedecentraliseerde frameworks is de meest dwingende reden om Ethereum te verhandelen. De belangrijkste voordelen van het handelen in Ethereum zijn onder meer de op een na meest vloeiende en dynamische valuta, het handhaven van een slim en slim contract en rekening houdend met gedecentraliseerde draagbare applicaties, dApps.

Wat drijft de Ethereum-prijs?

Factor 1: eisen van de ontwikkelaars

Factor 2: de driehoekige arbitrage van Ethereum, Bitcoin en Ethereum Classic

Factor 3: Mijnbouwwinstgevendheid

Lees meer: ​​wat zal de Ethereum-prijs in 2021 drijven?

3. Rimpel (XRP)

De belangrijke voordelen van deze munt zijn onder meer de ongelooflijk lage conversieschaal en het onmiddellijke systeem van meldingen voor uw uitwisselingen vanwege het validatieproces dat de nationale bank omzeilt. Evenzo gebruikt Ripple zijn administraties om banken en andere monetaire stichtingen te helpen, wat bijgevolg bijdraagt ​​aan zijn betrouwbaarheid.

De beste en ideale mogelijkheid om Ripple te kopen is momenteel, terwijl de kosten nog steeds erg laag en redelijk zijn, vooral in tegenstelling tot de verschillende munten die vandaag beschikbaar zijn: $ 0,637. In het geval dat u de aankoop bij de basis overweegt en verkoopt tegen de hoogste standaard, is de keuze op dat moment heel eenvoudig.

Wat drijft de Ripple-prijs?

Factor 1: Technologie

Factor 2: The Hyper Drift

Factor 3: de houders van Ripple

Lees meer: ​​wat zal de Ripple XRP-prijs in 2021 drijven?

4. Litecoin (LTC)

De prijs van Litecoin is gestegen en deze heeft onlangs een veelbelovende verbetering laten zien. De totale markttop van Litecoin is vanaf nu verhoogd naar $ 8.710.194.389 met 66.245.618 LTC. De ontwikkeling die de afgelopen 24 uur heeft plaatsgevonden, laat zien dat $ 17.177.612.073 aan LTC is uitgewisseld. De LTC-kosten zijn mogelijk gestegen en worden naar schatting tegen het einde van het jaar $ 230 bereikt.

Er wordt zoveel verwacht van Litecoin, aangezien het nu het zevende grootste digitale geld ter wereld is. Dit wordt gedaan vanwege de reden dat ze hun technologie hebben veranderd.

Litecoin heeft zijn eigen erkenning gemaakt vanwege de reden dat het informeert over vertrouwelijke transacties met slijtage van het fungibiliteitsprobleem. Dit was een enorme stap om Litecoin een eigen persoonlijkheid te geven. Dit type vertrouwelijke transactie lost het probleem op van wat het geweldige of product is gebruikt, wat kenmerkend is voor open blockchains.

In een verklaring van Oracletime, het voordeel van Litecoin in vergelijking met Bitcoin zal de aandacht van veel kijkers trekken. Hun voorspelling voor eind 2021 voor Litecoin is $ 1000, maar het kan oplopen tot $ 2000.

Er is een andere projectie van Investingpr dat meer handelaren in Litecoin zouden kunnen handelen, alleen omdat ze andere opties willen verkennen in plaats van Bitcoin, zodat ze het risico kunnen verkleinen..

Wat drijft de prijs van Litecoin?

Factor 1: concurrerende munten

Factor 2: toename van de adoptie

Factor 3: Post Covid – 19 Crisis

Factor 4: de eetlust voor risico

Lees meer: ​​wat zal de Litecoin-prijs in 2021 stimuleren?

5. IOTA (MIOTA)

Door rekening te houden met het verleden van de marktkapitalisatie van IOTA, was de marktwaarde tot 2020 altijd laag; deze cryptocurrency begon eind 2020 te verbeteren en fortuinen te vergroten. IOTA ging 2020 binnen met een marktkapitalisatie van $ 446 miljoen, en aan het einde van 2020 overtrof deze munt al $ 900 miljoen op 19 december 2020, met meer dan 100%, hoewel de weg was rotsachtig en vol moeilijkheden.

De reden dat deze munt anders is dan andere, is dat hun technologie gebruikmaakt van IoT. IOTA zou, net als alle andere cryptocurrencies, op dit moment kunnen streven naar het maken van een enorme Head & Drievoudige onderkant van de schouder, waarbij de rechterschouder de komende twee jaar alles uitgeeft. Deze munt zou opnieuw kunnen stijgen en de marktkapitalisatie kunnen behalen, maar voorlopig zou de prijs van IOTA onder de 37 cent kunnen blijven, maar na bevestiging van het patroon zou het een comeback kunnen maken zoals het deed in de crypto-boom van 2017.

In 2017 verzamelde IOTA van alle altcoins een enorme hoeveelheid marktkapitalisatie en volume die de munt hielpen bij het verhogen van zijn markt en het omhoogschieten van zijn waarde naar een recordhoogte van meer dan $ 5 per MIOTA-token.

Wat drijft de IOTA-prijs?

Factor 1: aandacht van media

Factor 2: zakelijke partnerschappen

Lees meer: ​​wat zal de IOTA-prijs in 2021 drijven?

6. Dash (STREEPJE)

Een verklaring waarom veel techneuten middelen in de munt steken, is dat het hun portefeuilles onderscheidt en kan worden gezien als een ondersteunend apparaat tegen Bitcoin, de oprichtende cryptovaluta..

2021 kan een zeer productief jaar worden voor de handelaren van Dash, aangezien de investeerders versterkte partnerschappen aangaan met aanbieders van betalingssystemen. Dash is een meer haalbare en praktische valuta, biedt meer functionaliteit en is daarom gemakkelijk uit te geven.

De functies die het dashboard opvallen, zijn onder meer

 • Spork
 • Kettingslot
 • PrivateSend-protocol
 • InstSend-protocol

Deze hoogtepunten kunnen de scramble-munt helpen om veel hogere kosten te krijgen van $ 2.000 per munt. In het geval dat de drang naar praktische crypto doorgaat tot 2021, kunnen de kosten zelfs een illustratieve beweging zien.

Wat drijft de prijs van Dash?

Factor 1: concurrentievoordeel

Factor 2: adoptiepercentages

Lees meer: ​​wat zal de DASH-prijs in 2021 drijven?

7. Cardano (ADA)

Cardano ADA-munt heeft een aantal attributen die het de komende jaren tot een grote handelsgolf kunnen maken. De cryptocurrency heeft een duidelijk overzicht van functionaliteit, zoals betalingsmethoden en stemtools voor de houders van ADA. Cardano faciliteert zijn gebruikers om de veiligheid te handhaven door een transactieverificatie op de blockchain te creëren. Cardano kan op een aantal valutaportefeuilles worden opgeslagen en ingewisseld en heeft een nogal gedecentraliseerde aanpak. Cardano heeft een native wallet die Daedalus wordt genoemd, die de gebruikers helpt bij het vasthouden van de investeringen en als handelsinstrument dient. Het biedt ook voordelen voor zijn gebruikers door hen beloningen te geven, en de houders kunnen munten verdienen.

De belangrijkste kenmerken waardoor Cardano zich onderscheidt in de competitie van cryptocurrencies zijn:

 • Een vooruitstrevend team voor ontwikkelingen en upgrades
 • Het potentieel om onbeperkte schaalbaarheid te bieden
 • Snelle en goedkope transactiesystemen
 • Gedecentraliseerde applicaties

Wat drijft de Cardano-prijs?

Factor: 1 Decentralisatie

Factor: 2 Aantal DApps

Lees meer: ​​wat zal de Cardano-prijs in 2021 drijven?

8. Ethereum Classic (ETC)

Het verhandelen van Ethereum Classic kan nogal onbegrijpelijk zijn, aangezien een online voorspellingsservice genaamd "Long Forecast ”, voorspelt dat Ethereum Classic in het jaar 2020 met problemen kan blijven worstelen en wordt geacht te zijn geprijsd op $ 8,44.

Dit zou 30% hoger zijn dan de vorige prijswaarden. Volgens schattingen zou de eindprijs van ETC echter rond de $ 5,62 kunnen liggen.

Wat drijft de prijs van Ethereum Classic

Factor 1: acceptatie van Ethereum Classic

Factor 2: aanval van netwerken

Lees meer: ​​wat zal de Ethereum Classic-prijs in 2021 drijven?

9. Stellair (XLM)

De associatie van Stellar met IBM en het brede gebruik ervan in de Stille Zuidzee, waar het nu verantwoordelijk is voor 60% van de cross-line termijnen in de detailhandel, maakt XLM de moeite waard. In de kortere periode bevond Stellar Lumens zich op maandag 27 oktober in een dalende curvewaarde die met 2,28 procent daalde. XLM zakte onder het primaire significante oppositieniveau met $ 0,0815 naar het intraday-dieptepunt van $ 0,0798. Daarna kwam Stellar nu terug via de $ 0,0815 tot $ 0,8226. Het volgende significante obstructieniveau om naar te kijken is $ 0,083.

Wat drijft de Stellar-prijs?

Factor 1: impact van de samenleving

Factor 2: Marktconcurrentie

Factor 3: adoptiepercentages

Lees meer: ​​wat zal de stellaire prijs in 2021 drijven?

10. Neo (NEO)

De capaciteiten van NEO zijn behoorlijk indrukwekkend, omdat het door zijn onderscheidende kenmerken opvalt in de markt in vergelijking met andere cryptocurrencies. Het platform stelt zijn gebruikers in staat om een ​​aantal crypto-activa op te nemen, te consumeren, te verkopen, over te dragen en uit te wisselen. Wat NEO uitsluitend doet, is dat het zijn gebruikers in staat stelt om hun fysieke activa te koppelen aan digitale avatars op het netwerk. Het waarde-gezichtspunt voor NEO is echter enigszins twijfelachtig.

Voorlopig zou je moeten hopen rekening te houden met onvoorspelbaarheid, aangezien de kwetsbaarheid van de toekomst van de cryptocurrency. Op middellange tot lange termijn kan de situatie nogal orthodox zijn, omdat de Chinese regering hardhandig zal optreden tegen digitale vormen van geld, in welk geval je zou moeten hopen dat de waarde van NEO door een grote crisis gaat..

Wat drijft de NEO-prijs?

Factor 1: concurrenten

Factor 2: aandacht van media

Lees meer: ​​wat zal de NEO-prijs in 2021 drijven?

Begin met het verhandelen van de top 10 cryptocurrencies

eToro biedt een mix van cryptocurrencies om te handelen. Handelaren kunnen een gediversifieerde portefeuille creëren met 14 van de meest populaire munten. Sommigen van hen zijn Bitcoin, Ripple en Ethereum, maar daarnaast EOS, Iota, Tron en Tezos. De eToro-site en veelzijdige applicatie zijn bijna niet van elkaar te onderscheiden, aantrekkelijk verspreid en eenvoudig te verkennen. Handelaren kunnen waarnemen wat anderen op het podium doen en de voorstellen volgen van specifieke personen die u toestaan ​​hun uitwisselingen te dupliceren.

eToro – Het beste cryptocurrency-platform

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

 • Fundamentele cryptocurrencies om in 2021 te verhandelen nemen momenteel een hoge vlucht.
 • De beste cryptocurrencies om in 2021 te verhandelen zijn Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, IOTA, DASH, Cardano, Ethereum Classic, Stellar en NEO.
 • Bitcoin onderscheidt zich op de markt als de belangrijkste cryptocurrency.
 • Ethereum zet solide kaders op om te handelen.
 • Ideale mogelijkheid om te kopen en te handelen is Ripple XRP.
 • Litecoin is terug in een gezonde concurrentie met Bitcoin.
 • IOTA is ook bezig met technologische vooruitgang.
 • Exclusieve kenmerken van DASH maken het een goede keuze.
 • Cardano ADA is ook een bewezen productief handelsmiddel.
 • Ethereum Classic blijft een haalbare optie om te handelen.
 • Stellar behoudt ook zijn positie als een levensvatbare handelsoptie.
 • NEO is de volgende moderne cryptocurrency om te handelen.

Van alle valuta’s die zijn verhandeld, heeft Bitcoin natuurlijk duidelijk als een eminente munt over de markten geregeerd, het is zeker niet de enige valuta met effectieve rendementspercentages. Het is gemeld in de voorspellingen van XRP-prijsvoorspellingen voor 2021, cryptocurrencies worden een belangrijk object van interesse voor handelaren en daarom worden opzettelijke nieuwe grafieken uitgezet als resultaat van deze intrigerende investeringen..

Andere toonaangevende cryptocurrencies die in 2021 worden verhandeld, zijn Ripple, Ethereum, Litecoin en IOTA.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me