Wat zijn de top 10 digitale munten die in 2021 zullen exploderen?

Beste digitale munten om in 2021 te investeren

Digitale munten zijn in 2021 ongeveer begonnen zoals ze in 2017 waren begonnen; met veel aandacht van de investerende gemeenschap en met een drastische groei, vooral in de eerste week van januari.

Hoewel ze momenteel een bearish periode doormaken, met correcties die plaatsvinden, zijn cryptoliefhebbers van mening dat 2021 een heel spannend jaar zal worden voor digitale munten..

De relatieve stijging van de prijzen van cryptocurrencies heeft ertoe geleid dat investeerders verschillende prognoses voor hun prijzen hebben gemaakt, sommigen noemen zelfs cijfers van meteorische afmetingen.

Bij cryptocurrencies presteren sommige echter altijd beter dan andere. Hier bij Trading Education hebben we hieronder de top 10 digitale munten geselecteerd die in 2021 zullen exploderen.

De beste digitale munten om te overwegen in 2021:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Ethereum (ETH)
 3. Litecoin (LTC)
 4. Rimpel (XRP)
 5. TRON (TRX)
 6. Bitcoin Cash (BCH)
 7. Cardano (ADA)
 8. Tezos (XTZ)
 9. IOTA (MIOTA)
 10. Stellair (XLM)

We hebben de beste digitale munten van 2021 voor je op een rijtje gezet.

Dus zonder verder oponthoud …

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin mag nooit worden weggelaten als het over crypto-activa gaat. Het begon allemaal met Bitcoin in 2009 toen Satoshi Nakamoto besloot het te lanceren. Bitcoin is synoniem met cryptocurrencies en er is veel discussie over of het in de toekomst een waardige concurrent van fiat-valuta’s kan zijn..

Bitcoin heeft tijdens zijn bestaan ​​regelmatig ups en downs meegemaakt, waardoor het van nature vluchtig is geworden. In 2017 had Bitcoin bijna $ 20.000 bereikt, om vervolgens 65% van zijn waarde te verliezen van januari tot februari 2018. Daarom hebben critici het beschreven als een langetermijninvestering onwaardig, omdat het ongelooflijk vluchtig is..

Het jaar 2020 bewees echter dat Bitcoin ook een investering is voor grote financiële instellingen. 2020 zal worden herinnerd als het jaar waarin Paypal cryptodiensten op zijn platform lanceerde en toen Microstrategy besloot om $ 1,3 miljard van zijn reserves over te dragen aan Bitcoin. Dit gaf zelfs de prijs van Bitcoin een boost en duwde het naar een record van $ 41.941 op 8 januari 2021.

"Bitcoin is gemaakt van synthetisch goud van farmaceutische kwaliteit. Het zijn alle voordelen van goud, maar je kunt er niet meer van maken," zei Michael Saylor, CEO van Microstrategy tijdens een interview met CNBC.

In 2021 zijn analisten van mening dat de prijs van Bitcoin waarschijnlijk echt zal exploderen.

In november 2020 voorspelde Citibank-analist Thomas Fitzpatrick dat Bitcoin tegen december 2021 een prijs van maar liefst $ 318.000 zou kunnen bereiken. Coindesk. Fitzpatrick beschreef Bitcoin als "precies het soort ding dat een trend op lange termijn ondersteunt".

Of Bitcoin $ 318.000 zou kunnen bereiken, weet niemand zeker, maar gezien de recente groei heeft Bitcoin tot $ 50.000 opnieuw bewezen hoe het iedereen kan verrassen..

2. Ethereum (ETH)

Ethereum komt op de tweede plaats na Bitcoin. Ethereum staat bekend om de correlatie die het door de geschiedenis heen heeft gehad met Bitcoin. De recente crypto-bullrun bewees dit ook. Toen Bitcoin onlangs zijn hoogste punt ooit bereikte, volgde Ethereum ook naar $ 1.346 op 10 januari 2021, wat niet ver verwijderd was van zijn hoogste punt ooit van $ 1.432 dat werd bereikt op 13 januari 2018..

Ethereum werd in 2015 gelanceerd door Vitalik Buterin. Ethereum is een gedecentraliseerde open-source blockchain. Het unieke karakter van Ethereu staat bij het concept van een blockchain slim contractplatform. Slimme contracten zijn in feite computertoepassingen die automatisch de acties uitvoeren die nodig zijn om tot een overeenkomst tussen verschillende partijen op internet te komen.

De prijs van Ethereum is momenteel $ 1058. Ethereum-blockchain wordt meer geadopteerd, en hoewel dit dan in 2021 gebeurt, wordt verwacht dat er een nog grotere prijsstijging voor Ethereum zal zijn.

Digitalcoin voorspelt dat Ethereum in april 2021 $ 3.479 zou kunnen bereiken. James Todaro, managing partner van Blocktown Capital, heeft een nog positievere benadering door te voorspellen dat Ethereum in 2021 naar $ 9000 zal stijgen..

3. Litecoin (LTC)

In 2011 besloot Charle Lee om Bitcoin te verbeteren, maar in plaats daarvan creëerde hij een geheel nieuwe vork genaamd Litecoin. De blockchain heet "Scrypt", en het is geavanceerder dan de traditionele, omdat het efficiënter is en transacties sneller maakt.

Het hoogste punt ooit van Litecoin was op 19 december 2018, toen het $ 360 bereikte. Litecoin is waarschijnlijk niet de digitale munt met de hoogste groei, maar het is altijd trots in de top 10 gebleven. Het heeft Ripple (XRP) in december 2020 en januari 2021 kort omgedraaid en de 4e plek ingenomen op de lijst van Coinmarketcap..

De transacties van Litecoin gingen naar 130.000 direct na de lancering van de game van de eerste gedecentraliseerde, op Litecoin gebaseerde RPG-fantasiespel LiteBringer, waarbij de zet van elke speler een transactie is, die in feite ongelooflijk heeft geprofiteerd van de hele blockchain..

Analisten zijn van mening dat de prijs van Litecoin in 2021 zou kunnen stijgen. Volgens Coinswitch zou Litecoin in 2021 kunnen oplopen tot $ 600.

4. Rimpel (XRP)

Ripple is zonder twijfel een van de meest gerenommeerde cryptocurrencies en een ander synoniem van de cryptowereld.

Ripple is ontworpen als een alternatief financieel betalingssysteem. Het doel is om grensoverschrijdende betalingen te veranderen en te promoten. Positief aan Ripple in 2020 was de uitbreiding van de blockchain. Driehonderd providers in 40 landen hebben er gebruik van gemaakt, waaronder Banco Santander, American Express, JP Morgan en HSBC Holdings.

Voor Ripple was het jaar 2020 echter niet het beste. Ripple leed enorme prijsverliezen toen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission SEC Ripple beschuldigde van het verkopen van niet-geregistreerde effecten terwijl het zijn token XRP aan beleggers over de hele wereld verkocht.

Op het moment dat de SEC over deze kwestie verklaarde, begonnen veel crypto-uitwisselingen Ripple van hun platforms te schrappen, wat een drastische prijsdaling voor XRP veroorzaakte – 72% binnen 35 dagen.

Ripple bereikte zijn hoogste punt ooit op 4 januari 2018, op $ 3,84. Op dit moment is de Ripple-prijs $ 0,28. De prijs van Ripple kan echter afhangen van het feit of Ripple de zaak met de SEC zal winnen. Voorspellers zijn echter optimistisch. Digitalcoin voorspelt dat de Ripple-prijs in april 2021 naar $ 0,90 zal stijgen.

5. TRON (TRX)

TRON werd gelanceerd op het netwerk van Ethereum met als doel een revolutie teweeg te brengen in de entertainmentindustrie en het creëren van inhoud te democratiseren. Justin Sun richtte het op in 2017 en in 2018 werd TRON volledig onafhankelijk van Ethereum en verschoof het protocol naar een autonoom peer-to-peer-netwerk.

TRON is in feite een platform voor het delen van inhoud waar gebruikers die inhoud maken en delen, beloond worden met TRX-token. TRON heeft samenwerkingsverbanden met prestigieuze bedrijven zoals Samsung, oBike, Baidu en Baofeng.

2020 was een goed jaar voor TRON, aangezien het transactievolume van Tron dApp zelfs groter was dan dat van Ethereum. Gezien het feit dat het platform in 2020 de TRON 4.0 Great Voyage-protocolupgrade heeft gelanceerd, geeft de introductie van privacyfuncties op smart-contracts ons meer redenen om te zeggen dat TRON in 2021 nieuwe prijsrecords zou kunnen bereiken..

TRON bereikte zijn hoogste punt ooit van $ 0,231 op 5 januari 2018. Trading Beasts voorspelt dat Tron tegen december 2021 wel 0,047 kan bereiken..

6. Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash is een peer-to-peer cash-systeem met als doel de belangrijkste blockchain te worden voor het doen van online betalingen. In 2017 was er bezorgdheid over de schaalbaarheid van Bitcoin. Als gevolg hiervan werd een nieuwe harde vork gecreëerd, Bitcoin Cash genaamd, die door zijn voorstanders wordt beschouwd als een echte voortzetting van het Bitcoin-project als peer-to-peer elektronisch contant geld. Bitcoin Cash is gemaakt met het doel om meer transacties te verwerken dan zijn afkomst – Bitcoin.

Bitcoin Cash bereikte zijn hoogste punt ooit van $ 4.355 op 20 december 2017. De altcoin is in 2021 redelijk goed begonnen en handelt op $ 627 op 10 januari 2021. Analisten zijn optimistisch als het gaat om het voorspellen van de prijs van Bitcoin Cash in 2021. Longforecast voorspelt die Bitcoin Cash-prijs zou tegen april 2021 kunnen oplopen tot $ 1028.

7. Cardano (ADA)

Cardano is ongetwijfeld een van de meest relevante cryptocurrencies. Cardano is ontwikkeld door de weldoener van Ethereum, Charles Hoskinson. Anders staat Cardano bekend als het Proof-Of-Stake (PoS) blockchain-platform.

In 2020 was de prijs van Cardano stabiel. Cardano is echter met 2021 positief begonnen en ging helemaal naar $ 0,33 op 7 januari. Cardano’s hoogste punt ooit van $ 1,33 werd geregistreerd op 4 januari 2018..

In 2021 zijn analisten van mening dat de prijs van Cardano kan stijgen, hoewel de groei afhangt van de release van de schaalbaarheidsoplossing Hydra, die naar verwachting Cardano zal helpen om meer dan 1 miljoen transacties per seconde te verwerken..

Op dit moment kost één Cardano $ 0,29. Crypto-voorspellers zijn van mening dat de prijs van Cardano in 2021 kan stijgen.

Volgens Cryptobriefing staat Cardano op dit moment op stabiele ondersteuning voordat het in 2021 zou stijgen. Volgens hun voorspelling zou Cardano in 2021 de grens van $ 2,00 kunnen bereiken..

8. Tezos (XTZ)

Tezos is een open-source blockchain die wordt gekenmerkt door on-chain governance waarbij alle deelnemers kunnen stemmen om een ​​beslissing te nemen voor wijzigingen in het netwerk. In 2017 haalde Tezos een ICO van $ 232 miljoen op, wat een positieve reputatie aan deze cryptocurrency gaf.

Aangezien Decentralized Finance (DeFi) blijft groeien, is er een mogelijkheid dat de prijs van Tezos in 2021 zou kunnen stijgen. De financiële groep Elevated Returns koos Tezos als een blockchain-platform om getokeniseerde activa ter waarde van $ 1,6 miljard aan vastgoedinvesteerders aan te bieden..

Bovendien was 2020 een uitstekend jaar voor Tezos, aangezien de munt op 13 augustus zijn hoogste punt ooit bereikte van $ 4,44..

Analisten zijn van mening dat, terwijl DeFi in 2021 blijft groeien, Tezos dat ook zal doen. Previzionibitcoin voorspelt dat Tezos tegen december 2021 wel $ 9,63 zou kunnen bereiken.

investeer in tezo's

9. IOTA (MIOTA)

IOTA is een open-sourceplatform dat is ontworpen om transacties tussen apparaten op het Internet of Things Network (IoT) te verwerken. De blockchain van IOTA is uniek omdat het gebruikmaakt van een DAG-model (Direct Acyclic Graph) waarin transacties worden gelokaliseerd en aan elkaar zijn gekoppeld in "Wirwar".

IOTA heeft partnerschappen opgebouwd met spelers op de automobiel-, productie- en verzekeringsmarkt, wat zou kunnen leiden tot prijsgroei in 2021.

IOTA bereikte zijn hoogste punt ooit van $ 5,69 op 19 december 2017. In 2020 was de prijs van IOTA stabiel. Sinds november 2020 is de prijs van IOTA echter aan het consolideren. Analisten zijn optimistisch als het gaat om de prijs van IOTA voor 2021. Digitalcoin voorspelt dat IOTA in december 2021 kan oplopen tot $ 1,05..

10. Stellair (XLM)

Stellar is een ander betalingsnetwerk dat het mogelijk maakt. Stellar was het product van Jed McCaleb dat Ripple in 2013 verliet vanwege onenigheid over de toekomstige richting van het bedrijf. Samen met zijn advocaat Joyce Kim creëerden ze vervolgens een nieuw betalingsnetwerk genaamd Stellar.

Stellar maakt grensoverschrijdende transacties tussen elk paar valuta’s mogelijk en het is gemaakt om de kloof tussen cryptocurrencies en traditionele financiën te overbruggen. Stellar bereikte op 4 januari 2018 zijn hoogste punt ooit van $ 0,93.

Stellar heeft partnerschappen opgebouwd met IBM, Deloitte en Stripe met de bedoeling een digitale betalingsrail te worden. De transactiekosten van Stellar zijn laag – slechts een fractie van een cent.

Gezien deze partnerschappen, terwijl Stellar zijn netwerk uitbreidt, wordt verwacht dat de prijs ook in 2021 zal stijgen. In 2021 zijn analisten optimistisch in de overtuiging dat Stellar nieuwe prijshoogten zou kunnen bereiken. In april 2021 voorspelt Digitalcoin dat Stellar de grens van $ 0,82 zou kunnen bereiken.

eToro – Koop de beste digitale munten zonder commissie

Voor zowel beginners als ervaren investeerders blijft eToro een van ‘s werelds beste platforms om in cryptocurrencies te investeren. Van alle andere functies, eToro heeft er twee die opvallen: "Copy Trading" functie en het feit dat het een gebruiksvriendelijk platform is.

Het platform biedt de mogelijkheid om digitale munten en CFD’s te kopen tot 90+ cryptocurrencies. Crypto-handelaren kunnen een gediversifieerde portefeuille opbouwen met de meest populaire digitale munten.

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

 • Cryptocurrencies zijn in 2021 begonnen met veel aandacht van de investerende gemeenschap en drastische groei, vooral in de eerste week van januari.
 • De top 10 munten die in 2021 zullen exploderen zijn Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, TRON, Bitcoin Cash, Cardano, Tezos, IOTA Stellar.
 • Bitcoin mag nooit worden weggelaten als het over cryptocurrencies gaat. Het begon allemaal met Bitcoin in 2009 toen Satoshi Nakamoto besloot het te lanceren.
 • Bitcoin bereikte zijn hoogste punt ooit van $ 41.941 op 8 januari 2021, aangezien institutionele beleggers eerder begonnen te investeren in 2020.
 • Citibank-analist Thomas Fitzpatrick gelooft dat Bitcoin tegen december 2021 maar liefst $ 318.000 kan bereiken.
 • De prijs van Ethereum is momenteel $ 1058. Naarmate de blockchain meer wordt geadopteerd, kan er in 2021 een nog grotere prijsstijging voor Ethereum zijn.
 • James Todaro, managing partner van Blocktown Capital, heeft een positievere benadering door te voorspellen dat Ethereum in 2021 zal stijgen tot $ 9000.
 • Volgens Coinswitch kan Litecoin in 2021 oplopen tot $ 600.
 • 2020 was een goed jaar voor TRON, aangezien het transactievolume van Tron dApp zelfs groter was dan dat van Ethereum.
 • Volgens Cryptobriefing staat Cardano momenteel op stabiele ondersteuning voordat de stijging in 2021 plaatsvindt. Volgens hun voorspelling zou Cardano in 2021 de grens van $ 2,00 kunnen bereiken..
 • Digitalcoin voorspelt dat IOTA in december 2021 wel $ 1,05 zou kunnen bereiken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me