Zal Ripple $ 1 bereiken?

De wereld is getuige geweest van een toenemende interesse voor cryptomunten zoals Ripple. Sinds de opkomst van Bitcoin in het afgelopen decennium, heeft de crypto-wereld een toenemende interesse ervaren van iedereen die enigszins technologisch onderlegd is. Laten we het nu niet eens hebben over de mogelijkheden die deze kant van het spel in de toekomst aanschouwt. Temidden van dit alles staat Ripple als betalingsinstelling voor verschillende banken en betalingsnetwerken.

Vaak aangeduid als “XRP” -cryptocurrency, staat Ripple erachter. Dus waar staat Ripple tegenwoordig? Met een huidige prijs van $ 0,51 op de markt, heeft Ripple het onvermurwbare potentieel om $ 1 te bereiken.

Dus, zal Ripple $ 1 bereiken? Crypto-analisten zijn het onder meer eens met de eerder genoemde stelling Chris Kline, mede-oprichter van Bitcoin IRA, die dat suggereert "het XRP-token bereikt eind 2021 $ 1 “.

Muntenwitch voorspelt ook dat Ripple tegen het einde van 2021 $ 1 zal bereiken en deze zelfs zal overtreffen door helemaal naar $ 2 te gaan.

Walletinvestor denkt dat Ripple in januari 2022 $ 1 zou kunnen bereiken.

Digitalcoin voorspelt ook dat Ripple in juni 2022 $ 1 zal bereiken. Verder bekend om hun conservatieve benadering bij het doen van voorspellingen.

Beesten ruilen denk dat Ripple in 2024 in de buurt van $ 1 kan komen door $ 0,94 te bereiken.

Zoals we kunnen zien, hebben cryptovoorspellers positieve voorspellingen, in de overtuiging dat XRP de prijs van $ 1 zou kunnen bereiken en zelfs zou kunnen overschrijden vanwege het feit dat Ripple een steeds belangrijkere factor wordt als betalingsoplossing. Aangezien Ripple echter te maken heeft met kosten van de U.S. Securities Commission Exchange (S.E.C), kan het waarschijnlijk langer duren voordat Ripple richting $ 1 mark evolueert..

Zal rimpel herstellen?

Ripple, meer specifiek XRP, is in de afgelopen twee maanden getuige geweest van een prijscrash met een percentage van meer dan 65%. Dit werd veroorzaakt door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) toen ze een bepaalde actie tegen Ripple instelde. Hun argument was dat Ripple op onregelmatige wijze een vrij hoge som geld ophaalde, namelijk $ 1,3 miljard. Deze onregelmatige middelen omvatten niet-geregistreerde aanbiedingen van digitale beveiligingsactiva.

Stephanie Avakian, ook bekend als directeur van de Enforcement Division van de SEC, zei: “We beweren dat Ripple, Larsen en Garlinghouse hun lopende aanbieding en verkoop van miljarden XRP aan particuliere beleggers niet hebben geregistreerd.” Dit leidde ertoe dat XRP-investeringen op een negatieve manier werden overspoeld met een constante ondergang. Bovendien kregen veel cryptocurrency-uitwisselingen opnieuw een hit op XRP toen ze besloten om met de handelsactiviteit te werken, meer bepaald het handelsgedrag van XRP beperkend. Dit duwde de prijs inderdaad naar een laag bereik van $ 0,17 in november 2020.

Ripple is het populairst vanwege zijn RippleNet-innovatie, een bank-naar-bank-verplaatsingsinstrument waarmee snel cross-line bewegingen kunnen worden gemaakt en ongelooflijk veel aandacht hebben gekregen in vergelijking met het voorgaande jaar. Dit is duidelijk een positief teken voor de toekomst van Ripple. Bovendien, als Ripple de zaak wint met de S.E.C. de prijs zou enorm hoog kunnen zijn.

Zal uiteindelijk $ 5 bereiken?

De voorspellingen zijn overwegend positief en veel voorspellers zijn van mening dat de prijs van Ripple in de nabije toekomst $ 5 zou kunnen bereiken, wat een enorme prestatie zou zijn voor Ripple en investeerders.

Ripple heeft samenwerkingen met veel bekende financiële bedrijven over de hele wereld en er wordt alleen verwacht dat het zal groeien en een belangrijke factor zal spelen in de financiële sector. Hoewel de aantijgingen van S.E.C. Ripple verliezen heeft geleden, zijn analisten van mening dat XRP $ 5 kan bereiken. Ripple Coin News voorspelt dat het zelfs het cijfer van $ 5 zou kunnen overschrijden door $ 8 tot $ 10 te bereiken

Wat zal Ripple waard zijn in 2025?

Ripple staat regelmatig in de buurt van andere bekende digitale munten zoals Bitcoin en Ethereum. Nu de fiat-monetaire normen naar verwachting zullen dalen, wordt verwacht dat digitale valuta’s, die hard gedekt en deflatoir zijn, zich hoger dan ooit zullen ontwikkelen en hun daadwerkelijke invloed zullen laten zien.

Experts zeggen dat de prijs van Ripple in het komende decennium heftig kan veranderen en geleidelijk zal stijgen in prijs. De meesten van hen zijn het erover eens dat tegen het jaar 2025 een vrij hoge prijs kan worden bereikt.

In de volgende 5 jaar kan XRP vooruitgaan en een bereik van $ 4- $ 8 bereiken. Desalniettemin is de meest functionele gedachte om op een middelpunt te anticiperen. Naarmate de selectie zich ontwikkelt, zullen beleggers Ripple op de meest redelijke en voordelige manier willen kopen. Verwacht wordt dat tegen 2025 de prijs van XRP kan oplopen tot $ 6.

Zal XRP stijgen of crashen? Lees onze Ripple XRP-prijsvoorspelling 2021-2025

Zal Ripple $ 1000 bereiken?

Met deze onvoorspelbare markt is het erg lastig om te anticiperen op de kosten voor digitale valuta. Om meer te weten te komen over de Ripple-waardeprognose, moeten we nadenken over een deel van de onvermijdelijke verdelingen en karakters, en hun beweringen met betrekking tot verschillende Ripple-waardeverwachtingen.

Zoals aangegeven door Capital.com, wordt erop vertrouwd dat XRP vóór het einde van 2021 ruilt tegen een normale waarde van $ 0,30.

Zal XRP $ 1000 bereiken? Volgens experts zou Ripple zo’n cijfer nauwelijks kunnen bereiken. Deze verklaring is te wijten aan vele factoren, maar de belangrijkste is de grandeur-instelling die de Ripple-marktkapitalisatie $ 100 biljoen zou moeten bereiken.

De meeste Ripple-prijsvoorspellingen hebben verklaard dat de cryptocurrency naar verwachting tegen het einde van 2021 $ 1 zal bereiken

Ripple is momenteel een redelijk veilige investering en investeerders kunnen hun investeringen kopen en mogelijk winst maken.

eToro – Het beste platform om te kopen Rimpeling

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

  • De wereld van cryptocurrency staat op een historisch hoogtepunt en bevestigt het belang van de digitale wereld.
  • Met een huidige prijs van $ 0,51 op de markt, heeft Ripple het onvermurwbare potentieel om $ 1 te bereiken.
  • In december sloten dagelijks ongeveer 2.050 nieuwe adressen zich aan bij het Ripple-netwerk.
  • De XRP-prijs ging in november 2020 naar een laag bereik van $ 0,17 vanwege S.E.C. beschuldigingen.
  • Verschillende websites hebben een voorspelling in petto die inhoudt dat de prijs van Ripple in de nabije toekomst $ 5 zal bedragen.
  • Ripple zou vanwege vele factoren nauwelijks $ 1000 kunnen bereiken, maar de belangrijkste is de grandeur-setting waarin de Ripple-marktkapitalisatie al zou moeten zijn, namelijk ongeveer $ 100 biljoen.

Wat zal de Ripple XRP-prijs in 2021 drijven?

Ripple-prijsanalyse voor 2021

Hoe Ripple te kopen – Handleiding voor beginners

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me