Zcash-prijsvoorspellingsvoorspelling – Hoeveel zal Zcash waard zijn in 2021 en daarna?

Zcash ZEC-prijsvoorspellingsvoorspelling:

Hoeveel zal Zcash waard zijn in 2021 en daarna?

Zal Zcash omhoog gaan of crashen? Lees onze Zcash ZEC-prijsvoorspelling 2021-2025

Op jacht naar Zcash-voorspelling 2021-2025? Of heb je moeite gehad om de vragen te beantwoorden ‘is Zcash een goede investering? ‘Gaat Zcash omhoog?’ Je bent op de juiste plek. We delen de beste Zcash-prijsvoorspelling voor 2021-2025. We bekijken Zcash om erachter te komen wat de experts te zeggen hebben over de toekomstige prestaties en hoeveel ZEC waard zal zijn in 2021 en daarna.

Met een prijs van $ 142,53 en een marktkapitalisatie van $ 1.588.686.322 op het moment van schrijven, is het duidelijk dat Zcash een aanzienlijke groei heeft doorgemaakt sinds eind november 2020. Toen we voor het eerst enkele van de beste ZEC-prijsvoorspellingen voor 2021-2025 deelden, was het actief was $ 67,93 waard en de marktkapitalisatie was $ 717.224.764. Dat betekent dat Zcash in slechts drie maanden tijd meer dan verdubbeld in waarde is. Maar is dit niveau van groei duurzaam?

De laatste keer dat we een bull-run op deze schaal zagen, was in 2017-18. De prijzen die veel cryptocurrencies bereikten, waren niet langdurig en het merendeel van de activa leed enorme inzinkingen gedurende de rest van 2018. Het is dan ook begrijpelijk dat zoveel investeerders zich afvragen of de cijfers die we nu zien zullen blijven bestaan ​​- of of we een herhaling van de crash van 2018 tegemoet gaan.

Zcash werd in 2016 gelanceerd naast een golf van nieuwe digitale activa die ervoor zorgden dat de markt omhoogschoot. Ondanks het betreden van de markt voor een prijs van meer dan $ 2.000, is de waarde ervan sindsdien gedaald, waardoor veel beleggers zich afvragen: “ Zal de prijs van Zcash stijgen? ” Geconfronteerd met dit bewijs, vind je het misschien moeilijk te geloven dat de crypto ooit bewijzen een concurrent te zijn van mensen als Bitcoin.

Zcash heeft een aantal toegewijde fans die geloven dat deze crypto – die is gebaseerd op de Bitcoin-codebase – de perfecte mix van privacy en veiligheid biedt. In een wereld waar veel cryptocurrencies van de tweede en derde generatie grote namen beginnen te rennen voor hun geld, zou Zcash onderweg kunnen zijn?

Als het op Zcash aankomt, is een andere potentieel verontrustende factor het feit dat het onder zoveel van zijn concurrenten is gezakt. In november was het de 32e grootste cryptocurrency ter wereld. Volgens gegevens van CoinMarketCap is het vandaag naar de 47e plaats gedaald. Moeten we dus optimistisch zijn over de toekomst van Zcash? Of is deze altcoin onderweg?

In dit artikel proberen we u te helpen bij het beantwoorden van deze vragen. We hebben enkele van de best bijgewerkte voorspellingen voor de prijs van ZEC samengesteld. Of u nu een bestaande investeerder bent of overweegt ZEC aan uw portefeuille toe te voegen, lees verder om erachter te komen of het waarschijnlijk een winstgevende investering zal blijken te zijn..

Als u Zcash ZEC snel en gemakkelijk wilt kopen, met 0% commissie, check out eToro Exchange!

Wat is Zcash (ZEC)?

Zcash is een digitaal activum en openbaar gecodeerde blockchain. Het is eerder beschreven als een wetenschappelijke doorbraak in cryptografie, dankzij het gebruik van een zero-knowledge proof-technologie genaamd zk-SNARK. Terwijl Bitcoin zichzelf vermarkt vanwege zijn transparantie, is het netwerk van Zcash zo gebouwd dat gebruikers en transacties anoniem kunnen blijven. (Om te blijven voldoen aan de wet, kunnen transacties worden getraceerd door bevoegde personen in het geval van vermoedelijke fraude of financiële criminaliteit).

Zcash is gebouwd met behulp van de Bitcoin-technologie en werd in 2016 opgericht door Zooko Wilcox O-Hearn en kwam hetzelfde jaar op de markt. Het maakt gebruik van het Bitcoin-model van een grootboek, maar zorgt ervoor dat transacties alleen zichtbaar zijn voor geautoriseerde gebruikers. (Daarentegen zijn Bitcoin-transacties volledig transparant – een factor die al snel veiligheidsbewuste cryptohandelaren begon te verontrusten, die bezorgd waren dat hun financiële en persoonlijke gegevens in gevaar zouden komen).

Een ander pijnpunt dat Zcash probeerde op te lossen, waren de hoge transactiekosten. Nogmaals, dit was iets dat Bitcoin-investeerders dwarszat, die zowel hoge kosten als trage transactietijden hadden. Gemiddeld bedragen de vergoedingen van Zcash slechts $ 0,0000039. Hoewel deze prijs stijgt met de hoeveelheid verkeer op de Zcash-blockchain, was de hoogste vergoeding ooit $ 0,0060 in april 2018. Met minder dan 1 cent is dit nog steeds ongelooflijk goedkoop in vergelijking met de prijzen die door andere platforms worden aangerekend. (Bitcoin rekent bijvoorbeeld doorgaans $ 2,5).

Als u de vraag ‘is Zcash een goede investering’ probeert te beantwoorden, bent u op de juiste plek. Hieronder hebben we een selectie van de meest aansprekende prijsvoorspellingen voor Zcash verzameld. Lees verder om te ontdekken wat de beste crypto-analisten denken dat er tussen 2021 en 2025 met ZEC zal gebeuren.

Shot-Term Zcash-prijsvoorspellingen: 2021

Zcash-prijsvoorspelling voor 2021

Wat voorspellen crypto-experts voor Zcash ZEC in 2021?

Laten we nu eens kijken naar wat we kunnen verwachten dat er in 2021 met de ZEC-prijs zal gebeuren.

De ZEC-prijsvoorspellingen op korte termijn die we in november deelden, waren opmerkelijk bearish. Met uitzondering van Previsioni Bitcoin, die meedogenloos optimistisch is over de toekomst van cryptocurrency, suggereerden al onze voorspellingen dat de prijs van Zcash zou crashen.

WalletInvestor verwachtte in 2021 een negatieve groei van -43,60075%, waardoor de prijs van ZEC rond de $ 39,446 zou blijven schommelen. Aangezien de prijs $ 67,93 bedroeg op het moment dat deze voorspellingen werden gedaan, zou dit neerkomen op een crash van meer dan 40%. Dus, heeft het platform zijn voorspelling gewijzigd om de laatste bull-run weer te geven??

Het antwoord op deze vraag is ja, maar helaas heeft WalletInvestor zijn voorspellingen niet zo veel verhoogd als we hadden gehoopt. Zoals we kunnen zien in de bovenstaande grafiek, zal Zcash nergens in de buurt komen van zijn vorige hoogste punt ooit (ATH), dat $ 2.066 was in 2017. De gemiddelde voorspellingen van WalletInvestor suggereren zelfs dat het actief het grootste deel van het jaar tegen een lagere prijs dan de huidige waarde van $ 142,53.

Het platform voorspelde eind oktober 2021 een jaarlijks hoogtepunt van $ 282.580. Hoewel dit op het eerste gezicht misschien goed nieuws lijkt, lijkt dit gewoon deel uit te maken van een bedrieglijke fluctuatie (misschien als onderdeel van een bearish aanpassing). Halverwege november zal de prijs volgens de gemiddelde voorspellingen van WalletInvestor onder de $ 100 zijn gedaald. Hoewel de maximale prijsdoelen suggereren dat we ZEC mogelijk de grens van $ 500 zouden kunnen zien overschrijden, heeft WalletInvestor duidelijk niet veel vertrouwen in deze uitkomst. Het minimumprijsdoel is een ontmoedigende $ 0,000001 voor bijna het hele jaar, waarbij dit stijgt tot een jaarlijks hoogtepunt van $ 25,377 op 29 oktober om vervolgens op 4 november weer te dalen..

Zijn andere platforms optimistischer over de toekomst van Zcash? Laten we DigitalCoinPrice eens bekijken om te zien of de voorspellingen beter zijn. De voorspellingen in 2020 waren zeer teleurstellend, met een jaarlijks record van slechts $ 51,99 in maart 2021. Hieronder kunnen we zien hoe de voorspellingen zijn veranderd sinds de bull-run:

Gelukkig zijn de voorspellingen van DigitalCoinPrice niet zo onheilspellend als die van WalletInvestor! Volgens haar prognoses verwacht DigitalCoinPrice dat de prijs van Zcash begin april 2021 meer dan $ 200 zal bedragen en tot half oktober boven deze waarde zal blijven. Het jaarlijkse hoogtepunt zal in september $ 235,99 zijn en hoewel het platform verwacht dat de prijs in de laatste maanden van het jaar weer zal dalen, zal het 2021 nog steeds afsluiten tegen een bemoedigende prijs van $ 194,23. Dit is meer dan $ 50 hoger dan de huidige waarde, wat suggereert dat de bull-run in de nabije toekomst niet zal instorten.

Kunnen we, ondanks de teleurstellende prestaties van Zcash de afgelopen jaren, een betere toekomst verwachten voor de cryptocurrency? Het Italiaanse cryptoplatform Previsioni Bitcoin lijkt dat zeker te denken. Zoals we in de onderstaande grafiek kunnen zien, voorspelt het een duizelingwekkende groei in 2021, waarbij de prijs van ZEC tegen december 2021 oploopt tot $ 566,0347..

zchash prijsvoorspellingen grafieken

Hoewel dit groeitempo niet helemaal ongekend is, zou het gezien de omvang van de inflatie bij het betreden van de markt in 2016 een opvallend contrast vormen met de statigheid van de afgelopen jaren..

Het platform heeft voorspeld dat het grootste deel van de groei van Zcash zal plaatsvinden vanaf juli 2021. Tussen juli en september beweren de voorspellingen dat de prijs van ZEC bijna zal verdubbelen van $ 143,0947 tot $ 284,0747 – en tussen september en december zal dit groeitempo niet vertragen. De uiteindelijke prijs van $ 566,0347 betekent een ongelooflijk einde van 2021, wat neerkomt op een stijging van ongeveer $ 500 ten opzichte van de huidige prijs.

Onze definitieve Zcash-prijsvoorspelling voor 2021 komt van Long Forecast. Net als DigitalCoinPrice heeft Long Forecast een veel positievere voorspelling gegeven dan WalletInvestor. Zijn onderzoek suggereert dat we Zcash voor het einde van 2021 $ 350 zouden kunnen zien bereiken.

De onderstaande voorspellingscijfers schetsen enkele van de Potentieel hoog en laag van de Zcash ZEC-prijsvoorspellingsprognoses in 2021, ondanks het feit dat de maandelijkse doelstellingen relatief volatiel zijn:

2021 Hoog Laag
Feb $ 233 $ 150
Mrt $ 271 $ 182
Apr $ 314 $ 253
mei $ 293 $ 229
Jun $ 305 $ 246
Jul $ 290 $ 252
Aug $ 271 $ 212
Sep $ 262 $ 228
Okt $ 304 $ 245
Nov $ 304 $ 264
Dec $ 351 $ 284

Hoewel Long Forecast heeft voorspeld dat de prijs van Zcash in februari 2021 zou kunnen dalen tot $ 85, zijn de meeste voorspellingen ongelooflijk bullish. Het activum zou al in april 2021 $ 300 kunnen bereiken, hoewel het het grootste deel van het jaar tussen $ 200 en $ 280 zal uitgeven. De voortgang lijkt misschien niet bijzonder lineair, maar deze tabel laat nog steeds een onmiskenbare bullish trend zien. In vergelijking met de voorspellingen van WalletInvestor is dit zeer bemoedigend voor beleggers die zich afvragen ‘gaat Zcash omhoog in 2021?’

Klaar om in te investeren Zcash?

Zcash-prijsvoorspellingen op lange termijn: 2022-2025

Wat voorspellen crypto-experts voor Zcash ZEC in 2022 en daarna??

Met zo’n groot aantal voorspellingen voor 2021, laten we vooruit kijken naar 2022-2025 om te zien of de langetermijnvoorspellingen voor ZEC enige consensus kunnen bereiken. Voor onze eerste langetermijnvoorspelling van Zcash-prijzen keren we terug naar DigitalCoinPrice. In november gaf het platform een ​​ongelooflijk volatiele voorspelling waaruit bleek dat de prijs van Zcash in mei 2023 zou dalen tot – $ 3,62. We kunnen de bijgewerkte voorspellingen hieronder bekijken:

DigitalCoinPrice heeft de volgende ZEC-richtprijzen gegeven voor 2022-2025:

 • 2022: $ 257,39
 • 2023: $ 299,75
 • 2024: $ 274,24
 • 2025: $ 428,21

Het feit dat het Digital Coin Price-platform verwacht dat de prijs van Zcash de komende vijf jaar zal blijven stijgen, met de belangrijkste prijsstijging tussen 2024 en 2025, is goed nieuws voor zowel huidige als toekomstige investeerders..

Hoewel DigitalCoinPrice duidelijk niet verwacht dat ZEC een prijs van $ 300 zal halen zodra Long Forecast dat doet, suggereert het nog steeds dat de bull run niet binnen de komende vijf jaar zal instorten..

Is Trading Beasts het eens met deze voorspelling? Zoals we in de onderstaande tabel kunnen zien, verwacht Trading Beasts niet dat de prijs van ZEC zal dalen, maar de prijsdoelen voor 2024 zijn nog steeds vrij bescheiden in vergelijking met die van DigitalCoinPrice.

2024 Laag Hoog
Jan $ 140,1 $ 205,9
Feb $ 141,7 $ 280,4
Mrt $ 143,3 $ 210,8
Apr $ 145,1 $ 213,4
mei $ 146,8 $ 215,9
Jun $ 148,6 $ 218,5
Jul $ 150,3 $ 220,9
Aug $ 152,5 $ 223,6
Sep $ 153,8 $ 226,2
Okt $ 155,5 $ 228,8
Nov $ 157,4 $ 231,4
Dec $ 159,1 $ 234,1

Aangezien de huidige prijs van Zcash $ 142,53 is, vallen de cijfers in de kolom met de gemiddelde prijs enigszins tegen. Ze suggereren niet dat ZEC waarde zal verliezen, maar ze laten ook zeker geen significante groei zien. Zoals je zou verwachten, zijn de maximale voorspellingen van Trading Beast veel bemoedigender, hoewel ze niet noodzakelijkerwijs aangeven dat het activum in 2025 $ 300 zou kunnen bereiken. Dit betekent dat de maximale voorspelling nog steeds voorzichtig is in vergelijking met de gemiddelde doelstellingen van DigitalCoinPrice..

Nog bemoedigender is deze voorspelling uit Coinliker. Dit platform geeft consequent opmerkelijk optimistische voorspellingen, maar legt graag uit dat ze niet zo wild zijn als ze zouden kunnen lijken. Als het op Zcash aankomt, gelooft Coinliker dat technologische ontwikkelingen en een grotere acceptatie van de valuta de prijs van ZEC kunnen opdrijven. We kunnen de exacte Zcash-voorspellingen voor 2021-2025 in de onderstaande tabel zien:

2021-2022: Prijs: $ 252,86

2022-2023: Prijs: $ 424,29

2025: Prijs: $ 921,43

Volgens Coinliker’s unieke Zcash-voorspellingsalgoritme zal de prijs van ZEC stijgen tot $ 252,86 in 2021, $ 424,29 in 2023 en $ 921,43 in 2025.

Deze enorme groeipercentages van + 890% en +2.050 zijn niet meer gezien sinds het doorbraakjaar van Zcash in 2016 en vormen een welkome afwisseling ten opzichte van de trage vooruitgang van de afgelopen jaren..

Als langetermijninvestering verwacht het dat Zcash zeer goed zou kunnen presteren. Volgens zijn voorspellingen zou de waarde van de Zcash-prijs tegen het einde van 2021 kunnen stijgen tot $ 231, oplopend tot $ 320 in 2022, en tegen 2025 een gemiddelde prijs van $ 650 kunnen bereiken..

Aanvullende Zcash-prijsvoorspellingen voor 2023 en 2025:

ZEC-prijsvoorspellingen 2023:

Cryptoground: $ 1358,81

Lange voorspelling: $ 90

Previsioni Bitcoin: $ 592,70

ZEC-prijsvoorspellingen 2025:

Portemonnee Investeerder: $ 361

Conclusie: Zcash (ZEC) prijsvoorspellingsvoorspelling

De onderstaande voorspellingscijfers schetsen enkele van de Potentieel hoog en laag van Zcash-prijsvoorspellingsprognoses in 2021, 2022, 2023 en 2025, aangeboden door technische analisten en branchedeskundigen.

Jaar Hoog Laag
2021 $ 245 $ 76
2022 $ 340 $ 75
2023 $ 570 $ 110
2025 $ 920 $ 250

Zcash zou de komende jaren heel goed kunnen presteren. Volgens de voorspellingen van experts zou de waarde van de Zcash-munt kunnen stijgen tot $ 245 in 2021, $ 340 in 2022, tot $ 450 in 2023 en een gemiddelde prijs van $ 750 in 2025.

Hoe is de prijs van Zcash in de loop van de tijd veranderd??

Om de meest betrouwbare voorspellingen van cryptocurrency te doen, is het belangrijk om niet alleen vooruit te kijken, maar ook om terug te kijken naar de eerdere prijsprestaties van Zcash. We kunnen zien hoe de prijs van ZEC in de loop van de tijd is veranderd door naar deze grafiek van Coinlib.io te kijken:

Omdat Zcash in 2016 werd uitgebracht (een van de vele cryptocurrencies die tussen 2016 en 2018 zijn gelanceerd, waardoor de industrie een extreme inflatie onderging), was het onmiddellijk onderhevig aan een enorme prijsverandering. Ongewoon bij crypto’s, kwam de ATH bijna rechtstreeks op het actief dat op de markt kwam. In de jaren daarna is Zcash niet in de buurt gekomen van het evenaren van zijn ATH van $ 2.066.

De inflatie in de hele sector vond voornamelijk plaats tegen het einde van 2017 en het begin van 2018. Zcash sloot zich aan bij deze trend en klom in januari 2018 naar de op een na hoogste prijs van $ 687,26. Helaas duurde dit niet lang. Halverwege het jaar volgde de prijs een stevig neerwaarts traject en sindsdien is hij niet meer dan $ 100 overschreden.

Het afgelopen jaar vroegen veel investeerders zich af ‘waarom gaat Zcash ten onder?’. De cryptovaluta heeft sinds medio 2018 een nogal slechte reputatie opgebouwd vanwege zijn teleurstellende prestaties, wat des te teleurstellender lijkt in vergelijking met zijn sterke markttoetreding op meer dan $ 2.000.

In feite werd Zcash in oktober 2016 kort ‘s werelds meest waardevolle cryptocurrency. Door hysterie van investeerders steeg de prijs van ZEC omhoog na het delven van zijn genesisblok en zijn ATH plaatste het tijdelijk boven dat van zelfs Bitcoin. Dit stelde hoge verwachtingen. Helaas heeft het activum ze nog niet kunnen ontmoeten. Maar zou dat kunnen veranderen??

De nieuwste bull-run van de cryptocurrency-markt heeft de prijs van Zcash naar de hoogste waarde gestuurd sinds 2017, hoewel het niet noodzakelijkerwijs verstrikt raakte in de eerste groeigolf. Terwijl Bitcoin en andere grote namen in december in waarde begonnen te stijgen, vond het grootste deel van de groei van Zcash plaats begin 2021. Tussen 3 januari en 15 januari steeg de prijs van ZEC van $ 59,74 naar $ 117,66 – en de eerste week van februari de prijs tot de huidige waarde van $ 142,53. Door de snelle groei hebben veel investeerders en analisten moeite om bij te blijven, dus alleen de tijd zal uitwijzen welke van de voorspellingen in dit artikel de meest nauwkeurige zal blijken te zijn..

Klaar om in te investeren Zcash?

Welke factoren beïnvloeden de prijs van Zcash?

Zoals we in de vorige sectie hebben besproken, kan de prijs van Zcash – en elke andere cryptocurrency – worden beïnvloed door een aantal verschillende factoren. Deze factoren zijn zowel intern (bijvoorbeeld wijzigingen in het oprichtende team of technologie) als extern (bijvoorbeeld algemene cryptocurrency-trends en -regelgeving).

We hebben een lijst samengesteld met de belangrijkste factoren die de prijs van ZEC kunnen beïnvloeden. Om de meest betrouwbare Zcash-prijsvoorspellingen voor 2021-2025 te maken, is het belangrijk om factoren te kunnen identificeren die ervoor kunnen zorgen dat de prijs kelderen of stijgen. Dit maakt het veel gemakkelijker voor u om potentiële prijsveranderingen in het kielzog van andere factoren te voorspellen.

Vraag en aanbod

Het evenwicht tussen vraag en aanbod is de belangrijkste factor die de prijs van Zcash beïnvloedt. Omdat zowel vraag als aanbod zelf afhankelijk zijn van andere factoren, zou dit als een overkoepelende factor kunnen worden beschouwd. Als u nauwkeurige voorspellingen wilt doen over de prijs van Zcash, moet het bewaken van de relatie tussen vraag en aanbod uw eerste prioriteit zijn.

Als meer mensen ZEC willen kopen dan verkopen, zal dit de vraag en daarmee de prijs opdrijven. Als meer mensen willen verkopen dan kopen, heeft dit het tegenovergestelde effect: de vraag en dus de prijs dalen.

Sociale buzz en vertrouwen van investeerders

Analisten hebben een sterke correlatie opgemerkt tussen het aantal vermeldingen dat een activum op sociale media ontvangt en de prijsprestaties. Dit komt doordat de activiteit op sociale media een sterke indicator is van de interesse van investeerders. Wanneer meer mensen het over een bepaalde cryptocurrency hebben, wekt dit de nieuwsgierigheid op, waardoor veel investeerders proberen te verzilveren voor de nieuw gevonden populariteit..

Een sterk voorbeeld hiervan deed zich direct na de lancering van Zcash voor. Gedurende deze tijd was de interesse in de crypto-sector bij een ATH en investeerden investeerders reikhalzend uit naar de komst van ZEC op crypto-uitwisselingen. De opwinding van investeerders was zelfs zo hoog dat het oprichtende team van Zcash naar Twitter moest gaan om investeerders te herinneren aan de officiële releasedatum van Zcash en hen te waarschuwen dat als iemand hen eerder ZEC aanbood, dit geen echt bod zou zijn..

Halvering

Net als Bitcoin ondergaat Zcash een regelmatige halvering (of halvering) om het totale aanbod te beheersen en de inflatie te verminderen. De eerste Zcash-halvering vond plaats op 18 november 2020. Tijdens dit evenement werd de beloning voor het delven van nieuwe Zcash-blokken verlaagd van 6.25 ZEC naar 3.125.

Omdat halvering het aanbod van een actief vermindert, heeft dit meestal tot gevolg dat de prijs ervan stijgt. Dit was historisch het geval voor Bitcoin en, zoals we deze keer zagen, ook het geval voor Zcash. Tussen 9 november en 23 november steeg de prijs van 1 ZEC van $ 61,50 naar $ 76,39, volgens Nomics.

Lees verder: Top 10 cryptocurrencies om in 2021 te investeren

Zcash-prijsvoorspelling – belangrijkste punten

 • Zcash is gebouwd op de Bitcoin-codebase en kwam in 2016 op de markt.
 • Het maakt gebruik van een zero-knowledge proof technologie genaamd zk-SNARK om volledige privacy te garanderen voor mensen die betalingen doen via zijn netwerk.
 • Gemiddeld bedragen de transactiekosten van Zcash slechts $ 0,0000039, waardoor het een veel goedkoper platform is dan Bitcoin.
 • Het Italiaanse cryptoplatform Previsioni Bitcoin voorspelt een duizelingwekkende groei in 2021, waarbij de prijs van ZEC in december oploopt tot $ 566,0347..
 • Voor 2022 voorspelde Previsinoi Bitcoin een jaarlijks dieptepunt van $ 281,3746.
 • Coinliker heeft een verbluffend optimistische voorspelling gedaan van $ 424,29 in 2023 en $ 921,43 in 2025, maar beweert dat deze voorspellingen niet zo onredelijk zijn als we misschien denken.
 • DigitalCoinPrice verwacht dat de prijs van Zcash begin april 2021 meer dan $ 200 zal bedragen en tot half oktober boven deze waarde zal blijven.
 • De lange voorspelling heeft de meest optimistische voorspelling op korte termijn opgeleverd, in de veronderstelling dat Zcash voor het einde van 2021 $ 350 zou kunnen bereiken.
 • DigitalCoinPrice gelooft dat ZEC in 2025 $ 428,21 waard zal zijn.
 • Voor december 2024 heeft Trading Beasts een maximale prijsvoorspelling van $ 234,052, een gemiddelde voorspelling van $ 187,241 en een minimale voorspelling van $ 159,155 gegeven..
 • Zcash bereikte zijn ATH van $ 2.066 in 2016.
 • De prijsgeschiedenis van Zcash was overweldigend bearish, voornamelijk vanwege het feit dat het zijn ATH van $ 2.066 onmiddellijk bij het betreden van de markt bereikte en dit sindsdien niet heeft waargemaakt.
 • In oktober 2016 werd Zcash kort ‘s werelds meest waardevolle cryptocurrency en versloeg Bitcoin zelfs naar de eerste plaats.
 • De belangrijkste factoren die de prijs van Zcash kunnen beïnvloeden, zijn onder meer vraag en aanbod, sociale buzz en het vertrouwen van investeerders, en de reguliere ZEC-halvering.
 • Het maken van Zcash ZEC-prijsvoorspellingen kan ongelooflijk moeilijk zijn vanwege de onvoorspelbaarheid van de markt.

We hopen dat u dit artikel over de beste Zcash-prijsvoorspellingen voor 2021-2025 nuttig vond. Of u nu een bestaande investeerder bent of vraagt ​​‘is Zcash een goede investering’ om de sprong te wagen, deze voorspellingen suggereren overweldigend dat de prijs van ZEC nog niet zijn hoogtepunt heeft bereikt. Hoewel de verschillende platforms het oneens zijn over de omvang en timing van de groei, lijkt de consensus te zijn dat het actief in de komende vijf jaar geen langetermijnwaarde zal verliezen..

Of u nu een bestaande of toekomstige Zcash-investeerder bent, we hopen dat u ons laatste artikel nuttig vindt en dichter bij het beantwoorden van de vraag ‘is Zcash een goede investering?’

De meeste Zcash-prijsvoorspellingen voor 2021-2025 lijken het eens te zijn en suggereren dat Zcash een goede langetermijninvestering is. Hoewel de cryptocurrency in de loop van het volgende jaar mogelijk geen waarde wint, zijn de vooruitzichten veel positiever wanneer we ons concentreren op 2024 en 2025. Als u graag langetermijnposities aanhoudt, betekent dit dat Zcash een verdienstelijke investering kan zijn. in de komende vijf jaar.

Als u geïnteresseerd bent om Zcash aan uw portfolio toe te voegen, is het essentieel om uw eigen due diligence uit te voeren. Als u dit heeft gedaan, is het wellicht interessant om te weten dat eToro de mogelijkheid biedt om te handelen met crypto-activa (inclusief Zcash) en CFD’s tot 90+ cryptocurrencies.

eToro – Koop Zcash met 0% commissie

Aanmelden voor eToro en begin zonder extra kosten in Zcash te handelen of top Zcash-investeerders te kopiëren. Er zijn geen beheerskosten of andere verborgen kosten aan verbonden.

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Zcash-prijsvoorspellingen – Veelgestelde vragen

Heeft Zcash een toekomst??

Volgens de voorspellingen die we in dit artikel hebben opgenomen, zou Zcash een winstgevende toekomst op lange termijn kunnen hebben. Met uitzondering van Previsioni Bitcoin, gelooft geen van de hier genoemde Zcash-prijsvoorspellingen voor 2021 dat de prijs in 2021 zal stijgen. De prijs van ZEC lijkt echter waarschijnlijk te stijgen tegen 2024 en 2025..

Is Zcash beter dan Bitcoin?

Er is geen eenduidig ​​antwoord op de vraag ‘is Zcash beter dan Bitcoin?’. Zcash biedt lagere transactiekosten en zal de voorkeur hebben voor mensen die zich zorgen maken over de privacyaspecten van Bitcoin.

Veel analisten zijn van mening dat altcoins van de tweede en derde generatie beter zijn dan Bitcoin, omdat ze de kans hebben gehad om potentiële problemen achteraf op te lossen. Het valt echter niet te ontkennen dat Bitcoin nog steeds de grootste en meest populaire cryptovaluta ter wereld is.

Is Zcash veilig?

Voor zover we weten, is Zcash veilig. Veel potentiële investeerders (en toezichthouders) vrezen dat de focus van Zcash op anonimiteit het platform een ​​toevluchtsoord maakt voor illegale transacties. Geautoriseerde personen hebben echter de bevoegdheid om indien nodig de details van bepaalde transacties in te zien. Dit betekent dat het netwerk volledig in overeenstemming is met de wet.

Zal Zcash $ 200 halen?

Veel voorspellingen over cryptocurrency geloven dat Zcash $ 300 zal bereiken. Hoewel Previsioni Bitcoin alleen gelooft dat het deze mijlpaal in 2021 zal bereiken, zijn andere platforms van mening dat dit een haalbare doelstelling is voor de komende vijf jaar..

Verder lezen:

Top 15 beste cryptocurrencies om deze maand te kopen

15 redenen om te investeren in cryptocurrencies

Meest populaire cryptocurrencies in het VK

Topcryptocurrencies om in 2021 in Australië te investeren

Meest populaire cryptocurrencies in de VS.

Disclaimer: Zcash en andere crypto’s zijn zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt risico en in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten. Prognoses en analyses weerspiegelen de standpunten van verschillende externe en interne analisten op elk moment en kunnen op elk moment worden gewijzigd. Bovendien kunnen ze geen toezegging of garantie vormen van de kant van Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me