Zou Bitcoin Cash een miljonair kunnen zijn?

Bitcoin Cash is een relatief nieuwe cryptocurrency, maar het heeft zichzelf in zijn korte bestaan ​​bewezen als een uitstekende investering voor investeerders en handelaren..

Bitcoin Cash staat al in de top tien van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie, en alle tekenen wijzen erop dat het nog meer groeit. De cryptocurrency heeft een enorm groeipotentieel en zou een miljonair kunnen zijn voor investeerders.

Sinds het begin van het jaar heeft Bitcoin Cash aanzienlijke belangstelling van investeerders getrokken, dankzij een aanhoudende rally waarbij de prijsniveaus werden geraakt die niemand had verwacht..

Dus, is Bitcoin Cash een goede investering? Kan het de investering van de miljonair in uw portefeuille zijn? Laten we eens kijken naar de prijsgeschiedenis van de cryptocurrency en de factoren die het een waardige investering kunnen maken. Maar laten we eerst Bitcoin Cash een beetje beter begrijpen.

Dus wat is Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash, opgericht in 2016, is een cryptocurrency met een eigen blockchain. De cryptocurrency is gemaakt door een groep mijnwerkers die zich zorgen maken over Bitcoin en de problemen waarmee het werd geconfronteerd. Ze twijfelden ook aan het vermogen van Bitcoin om te schalen en maakten zich zorgen over de lage snelheid van transacties op het Bitcoin-netwerk.

Naarmate het aantal gebruikers op het Bitcoin-netwerk toenam, werden de transactiesnelheden langzamer en bleven de wachttijden om transacties op het netwerk te verifiëren toenemen. Bitcoin kon slechts ongeveer tien transacties per seconde verwerken, waarbij elke transactie ongeveer tien minuten nodig had om definitief te worden.

Met het toenemen van het aantal gebruikers en transacties op het Bitcoin-netwerk, waren er groeiende knelpunten op het netwerk omdat de onderliggende technologie dezelfde was. De mogelijkheid om transacties te verwerken bleef hetzelfde als voorheen.

De mijnwerkers kwamen erachter dat er twee manieren waren om de problemen van Bitcoin op te lossen. De grootte van de datablokken zou kunnen worden vergroot, waardoor de hoeveelheid gegevens die zou kunnen worden verwerkt, zou toenemen.

De tweede methode was dat ze de gegevens in elk blok konden verminderen. Dit zou transacties sneller en goedkoper maken. De ontwikkelaars konden echter geen overeenstemming bereiken en sommige ontwikkelaars en mijnwerkers startten een hard fork, wat leidde tot de oprichting van Bitcoin Cash.

Bitcoin Cash heeft een eigen blockchain en een blokgrootte van 8 MB, waardoor transactietijden worden verkort en meer gegevens kunnen worden verwerkt.

Is Bitcoin Cash de miljonair-makerinvestering?

Om dit te begrijpen, moeten we de prijs van Bitcoin Cash analyseren en hoe deze zich sinds het begin van het jaar heeft gedragen. Laten we beginnen met het bekijken van de prijs eind 2020. Bitcoin Cash begon halverwege december aan zijn opwaartse beweging. Gevoed door de gekke haast om in cryptocurrencies te investeren, trok het actief veel aandacht van beleggers vanwege de overeenkomsten met Bitcoin.

De prijs van Bitcoin Cash ging van $ 297,58 op eerste kerstdag in 2020 naar $ 419,50 tegen de tijd dat de eerste week van 2021 ten einde liep. Tegen het einde van januari 2021 daalde de prijs tot $ 377,46, herstelde zich vervolgens opnieuw en bereikte op 20 februari een hoogste punt van $ 724..

Hoewel de prijs afnam en er een beetje volatiliteit is als het gaat om Bitcoin Cash, had deze rally investeerders herinnerd aan de legendarische prijsstijging van munten drie jaar geleden toen de cryptocurrency steeg van $ 448 eind oktober naar een recordhoogte van $ 3785 op 20 december 2017.

BCH heeft die hoogtepunten sindsdien niet meer bereikt. Toch zijn investeerders van mening dat als de cryptocurrency weer een rally kan organiseren vergelijkbaar met die in 2017, Bitcoin Cash een investering van een miljonair zou kunnen zijn..

Voeg daarbij de vocale steun die Bitcoin Cash heeft gekregen van grote namen als Roger Ver, techondernemer en investeerder, die gelooft dat Bitcoin Cash in 2030 229 keer de huidige prijs zou zijn. Ver is van mening dat hoe meer bruikbaarheid een asset heeft, hoe meer gebruikers en bedrijven er naar toe zullen trekken. Hij is van mening dat BTC meer nut heeft dan andere cryptocurrencies, en daarom zou het een aanzienlijke prijsstijging kunnen zien..

Recentere ontwikkelingen bevestigen ook het feit dat Bitcoin Cash bullish is. De cryptocurrency steeg met 22% in 24 uur nadat Kim Dotcom zijn steun en steun aan Bitcoin Cash aankondigde.

Factoren die van Bitcoin Cash een miljonair kunnen maken

Verschillende factoren maken van Bitcoin Cash een investeringsmogelijkheid die beleggers niet kunnen negeren. Deze factoren kunnen de prijs van de cryptocurrency aanzienlijk beïnvloeden, dus laten we eens kijken naar enkele van de factoren die van Bitcoin Cash een ideale investering kunnen maken..

Bitcoin Cash is extreem schaalbaar

Schaalbaarheid is een enorm voordeel dat Bitcoin Cash heeft ten opzichte van andere cryptocurrencies zoals Bitcoin. Het team achter Bitcoin Cash implementeert snel alle wijzigingen die nodig zijn om de schaalbaarheid te verbeteren. Door een betere schaalbaarheid kunnen meer gebruikers transacties uitvoeren en betalingen uitvoeren.

De blokgrootte van Bitcoin Cash is 32 MB vanaf november 2020. Betere schaalbaarheid zorgt er ook voor dat het potentieel van Bitcoin Cash voor massale acceptatie zeer hoog is.

Bitcoin Cash is gedecentraliseerd

Net als andere cryptocurrencies is Bitcoin Cash volledig gedecentraliseerd.

Decentralisatie geeft de valutawaarde omdat het de noodzaak van betrokkenheid van derden bij transacties elimineert. Het geeft gebruikers controle over hun geld en hun bezittingen. Bitcoin Cash heeft knooppunten die wereldwijd verspreid zijn, dus zelfs als sommige knooppunten niet werken, kunnen er nog steeds transacties plaatsvinden.

Lage transactiekosten

Omdat Bitcoin Cash extreem schaalbaar is, verkort het de tijd die nodig is om transacties te valideren, wat resulteert in een verlaging van transactiekosten. Transactiekosten op het Bitcoin Cash-netwerk zijn verwaarloosbaar.

Bitcoin Cash heeft een hoge efficiëntie

Het heeft een hoog rendement. Het kan een groter aantal transacties in elk blok registreren, waardoor betalingen sneller worden uitgevoerd en de transactiekosten van elke transactie worden verlaagd. Bitcoin Cash is van plan om de blokgroottes te vergroten om schaalbaarheidsproblemen in de toekomst te voorkomen.

Momenteel kan Bitcoin Cash 116 transacties per seconde verwerken, maar het team werkt continu aan het vergroten van de schaalbaarheid en het vergroten van het aantal transacties per seconde.

Bitcoin Cash is erg populair

Sinds het zich heeft losgemaakt van Bitcoin, heeft Bitcoin Cash een aanzienlijke populariteit verworven bij de investeerdersgemeenschap. Het heeft goedkeuring gekregen van zwaargewichten op het gebied van cryptocurrency, zoals Robert Ver. Veel investeerders zijn van mening dat Bitcoin Cash Bitcoin zou kunnen vervangen als deze laatste blijft worstelen met zijn schaalbaarheidsproblemen.

Bekijk: wat zal de Bitcoin Cash-prijs in 2021 drijven?

Dus kan Bitcoin Cash een miljonair worden?

Bitcoin Cash staat in de top tien van cryptocurrencies als het gaat om marktkapitalisatie. Het heeft een marktwaarde van bijna $ 10 miljard, en nu de cryptocurrency een bullish fase ingaat, is het niet te zeggen hoe hoog de prijs zou kunnen gaan. Beleggers herinneren zich de geweldige rally van Bitcoin Cash in 2017 nog steeds, en sommigen zijn van mening dat deze huidige rally een weerspiegeling zou kunnen zijn van die buitengewone run.

Bitcoin Cash heeft ook vocale steun gekregen van stalwarts van de cryptocurrency-ruimte, waardoor het meer legitimiteit heeft. De prijs van de cryptocurrency neemt geleidelijk toe. Als de geleidelijke prijsstijging verandert in een bull-run vergelijkbaar met 2017, dan is Bitcoin Cash zeker een investering die u moet doen.

Laatste gedachten

Volgens de meeste analisten is Bitcoin Cash een investering die de moeite waard is. Hoewel de prijs van de valuta aanzienlijk is gestegen, denken analisten dat deze nog verder zou kunnen stijgen. Als de huidige rally de rally van 2017 weerspiegelt, kan Bitcoin Cash een miljonairinvestering zijn.

Beleggers moeten onthouden dat cryptocurrencies notoir volatiel zijn en dat het moeilijk is om hun prijzen nauwkeurig te voorspellen.

De prijs is afhankelijk van marktsentimenten die in een oogwenk kunnen veranderen en een negatieve of positieve invloed kunnen hebben op uw investering. Het is belangrijk dat u grondig onderzoek doet voordat u investeert in Bitcoin Cash of een andere cryptocurrency.

eToro – Beste makelaar om Bitcoin Cash BCH te kopen

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me