20 beste aandelen om te kopen in 2021 – inclusief de beste aandelen die elke belegger zou moeten overwegen om aan zijn portefeuille toe te voegen

De beste aandelen om te kopen in 2021: (diepgaande evaluatie)

Wil je deel uitmaken van de meest succesvolle topaandelen die steeds sterker worden en mooi bovenaan staan? Wat zijn de beste aandelen die u dit jaar kunt kopen, vraagt ​​u zich af? Op zoek naar de 20 beste aandelen om in 2021 te kopen? We hebben je gedekt! We hebben de best presterende aandelen die elke belegger zou moeten overwegen of aan zijn groeiende portefeuille voor 2021 zou moeten toevoegen.

Top 20 voorraden om te kopen in 2021

Het is eigenlijk een moeilijke keuze om slechts een paar van de beste, best presterende, gloeiende aandelen te kiezen om in 2021 deel van uit te maken en vast te houden voor de lange termijn..

Er zijn enkele spectaculaire aandelen die streven naar briljante financiële resultaten, die in de loop der jaren enorm aan kracht hebben gewonnen en die in het heden samen met het voortzetten naar de toekomst alleen maar beter zullen worden..

Aangezien deze topaandelen binnenkort niet uit de mode zullen raken, is het tijd om bij de actie betrokken te raken.

Deel uitmaken van dergelijke megavoorraden is uitsluitend afhankelijk van de financiële situatie van het individu.

Als u een beginner bent in het handelen in aandelen, is het de moeite waard om zoveel mogelijk onderzoek te doen.

Om de vaardigheden van het verhandelen van aandelen te lezen en een grondig begrip te krijgen, bevat onze Gids voor het verhandelen van aandelen en overleven in aandelen alle informatie voor u..

Van het leren van de aandelenmarkt tot goed in de gaten houden wat u moet vermijden voordat u uw geld gaat investeren. De volledige gids barst van de essentiële informatie en een stapsgewijze handleiding voor uw reis naar aandelenhandel.

Laten we zonder verder uitstel een kijkje nemen in de 20 beste presterende aandelenideeën terwijl we in de samenvattingen van elke aandelen duiken, ideaal voor u om een ​​bevestigende keuze te maken wanneer u overweegt om een ​​van deze topaandelen aan uw portefeuille toe te voegen.

Top 20 aandelen om te kopen in 2021:

1. Netflix (NFLX)

2. Amazon.com Inc (AMZN)

3. Facebook Inc (FB)

4. Diamondback Energy Inc (FANG)

5. PayPal Holdings Inc (PYPL)

6. PepsiCo Inc (PEP)

7. Etsy Inc (ETSY)

8. AbbVie Inc (ABBV)

9. Airbnb (ABNB)

10. Tesla Inc (TSLA)

11. Docusign Inc (DOCU)

12. Johnson en Johnson (JNJ)

13. Apple Inc (AAPL)

14. Coca-Cola Co (KO)

15. Chevron Corporation (CVX)

16. Microsoft Corporation (MSFT)

17. Intuïtieve chirurgische ingreep (ISRG)

18. Honeywell International Inc (HON)

19. Lendingtree Inc (BOOM)

20. McDonald’s Corp (MCD)

U kunt al deze topaandelen, evenals vele andere, kopen bij eToro en betaal 0% kosten!

En hier is het, de lijst met 20 topaandelen voor 2021.

Een goede mix van 20 van de meest krachtige, solide, bekende en nieuwkomers in vergelijking, best presterende aandelen die in 2021 en de komende jaren verdere groei zullen maken.

Beste 5 groeiaandelen in 2021 uit de lijst

Oké, alle bovengenoemde aandelen hebben in de loop der jaren natuurlijk een enorme groei doorgemaakt, wat ertoe heeft geleid dat deze aandelen tot de beste op de markt behoren en worden gepositioneerd waar ze nu zijn..

Er zijn echter sommige aandelen die beter zullen groeien dan andere.

Dus we hebben ze voor u opgesplitst.

Hier is onze top 5 groeiaandelen om op lange termijn deel van uit te maken.

1. DocuSign

2. Airbnb

3. Uitleenboom

4. Intuïtieve chirurgische ingreep

5. PayPal

Een groeiaandeel, als u een beginner bent in het handelen in aandelen, is elk aandeel binnen een bedrijf waarvan wordt voorspeld dat het hoger zal groeien dan het gemiddelde groeipercentage voor de financiële markt.

U zult zien dat groeiaandelen verschillen van dividendaandelen.

Bij groeibedrijven zullen, zodra hun inkomsten zijn gegenereerd, hun geld direct weer in het bedrijf investeren om hun groei op korte termijn te versnellen om door te groeien naar de lange termijn.

Wat uit het bovenstaande betekent dat groeiaandelen normaal gesproken geen dividend uitkeren omdat het bedrijf dat geld weer in zijn bedrijf plaatst om meer te bereiken.

Op de korte termijn zijn veel beleggers van mening dat de aandelenkoers voor een groeiend aandeel doorgaans duurder is in vergelijking met andere.

Maar let op, niet alle aandelenkoersen van groeiaandelen zijn superhoog; u kunt een gelukkig evenwicht vinden tussen presterende groeiaandelen met een redelijke aandelenkoers, hoewel ze doorgaans hoger geprijsd zijn dan andere aandelen.

Maar de realiteit is dat hun aandelenkoers en hun P / E-ratio (koers-winstverhouding) misschien hoog lijken of lijken, maar op de lange termijn kan het potentieel voor groei en kapitaal dat potentieel wordt verkregen uit deze presterende aandelen enorm zijn..

1. DocuSign (DOCU)

docu aandelengrafiek

DocuSign loopt voorop voor de wereld en voor individuen om elektronisch te ondertekenen. In tijden dat u een ondertekening van een overeenkomst binnen elk veld nodig heeft, kunt u met DocuSign ondertekenen vanaf elk apparaat en overal ter wereld.

Het vooruitstrevende bedrijf is niet alleen gestegen in 2020 dankzij Covid-19 met de strikte veiligheidsmaatregelen, DocuSign deed het buitengewoon goed vóór de pandemie.

Van het ondertekenen van juridisch bindende contracten voor grote activa tot het ondertekenen van een kleinere verbintenisovereenkomst, het bedrijf gaat voorwaarts in de elektronische toekomst.

Volgens het rapport van het bedrijf over het derde kwartaal van oktober was de totale omzet van DocuSign met 53% gestegen tot $ 382,9 miljoen (£ 285,9 miljoen). Samen met de totale inkomsten van het bedrijf, steeg het abonnement van het merk met 47% en de extra service-inkomsten stegen tot $ 16,3 miljoen, een stijging met 43%.

CEO, Dan Springer sloeg de spijker op zijn kop met zijn statement over het presterende en groeiende cloudplatform.

“Terwijl bedrijven de digitale transformatie van hun bedrijfs- en overeenkomstprocessen versnellen, neemt de oostelijke rol van DocuSign als essentieel cloudplatform toe.”

Met een marktkapitalisatie van $ 45,9 miljard en een aandelenkoers die momenteel rond de 280,00 is, wat, zoals u kunt zien, niet de goedkoopste aandelen is, maar ook niet de duurste.

Hoewel dit merk zich al heeft gevestigd als een toonaangevend bedrijf om deel van uit te maken, is er zeker meer ruimte voor enorme groei naarmate de wereld verder de digitale wereld intrekt..

DocuSign is een groeiaandeel dat sterk wordt aanbevolen voor beleggers die een groeiaandeel aan hun portefeuille willen toevoegen.

2. Airbnb (ABNB)

Oké, aangezien de wereld al bijna 12 maanden realistisch in de wacht staat, zijn internationale reizen bijna tot stilstand gekomen, maar Airbnb heeft over het algemeen nog steeds goede resultaten laten zien.

Dit jaar was een turbulent jaar voor Airbnb met een 32% lager op zijn omzet en met een aangepast rapporteerde hij een nettoverlies van $ 341 miljoen in het eerste kwartaal.

In de aanloop naar het tweede, derde en het laatste kwartaal heeft het bedrijf echter een opmerkelijk herstel doorgemaakt en loopt het voorop met boekingen tot nu toe, meer dan hotelnamen van grote merken..

Terwijl de wereld op weg is naar een ethiek voor werken op afstand en met individuen die reikhalzend uitkijken naar een vakantie of slechts een kleine minivakantie over de hele wereld, zijn dit slechts twee sterke factoren die dit bedrijf tot een groeiaandeel maken..

Vanaf vandaag bedraagt ​​de waardering van Airbnb $ 34,6 miljard, wat een goede stijging is ten opzichte van de $ 18 miljard aan het begin van het jaar..

Bovendien staat de aandelenkoers van Airbnb tot nu toe op 165,34.

Nu het nieuwe jaar dichterbij komt, en alles goed gaat, hopen we terug te keren naar een nieuwe norm om weer over de hele wereld te kunnen jetsetten..

Hierdoor is deze groeiaandelen een goede aanvulling op uw categorie groeiaandelen.

3. LendingTree (TREE)

LendingTree laat de wereld enorm zien wat een mid-capaandeel kan bereiken en naar de toekomst kan leiden, mogelijk zou kunnen worden omgezet in een large-capaandeel in de komende jaren. (alles is mogelijk).

Dit jaar, LendingTree is de overlevende geweest van veel burgers en bedrijfseigenaren in de Verenigde Staten.

Het online bedrijfsplatform verbindt individuen die lenen willen bekijken in termen van creditcards, leningen, verzekeringen en nog veel meer via het platform.

Het platform stelt leners in staat om te winkelen tegen concurrerende tarieven en andere vormen van financiële diensten, samen met het verbinden van leners met investeerders om de beste producten te krijgen die geschikt zijn voor hun individuele behoeften.

LendingTree heeft tot op heden een marktkapitalisatie van $ 3,58 miljard met een aandelenkoers van 275,63 vanaf dit rapport.

Zoals de rapporten van het bedrijf over het derde kwartaal bevestigen, is LendingTree klaar voor een potentieel stijgende 2021 en een mooie toekomst in het verschiet..

Laten we realistisch zijn, Coronavirus of geen coronavirus, er is altijd vraag naar financiële diensten.

In het licht van de evenementen van dit jaar heeft het merk aantoonbaar fantastische resultaten toegestaan ​​en gearchiveerd, misschien zelfs beter dan verwacht aan het begin van het jaar.

Dat maakt LendingTree een geweldige groeiaandeling om voor 2021 te kopen.

4. Intuïtieve chirurgische ingreep (ISRG)

Intuitive Surgical, de makers van chirurgische robotapparatuur, waaronder het meesterwerk, het da Vinci-chirurgisch systeem.

De da Vinci-chirurgie is een robotchirurgisch systeem dat moet worden bediend door een menselijke operator.

Chirurgen kunnen minimaal invasieve operaties uitvoeren die worden uitgevoerd met kleine instrumenten. Elk instrument wordt op het uiteinde van drie of vier bedieningsarmen geplaatst, met daarnaast een 3D-camera om het zicht duidelijker te maken.

Dit meesterlijke ontwerp van technologie zal een game-changer worden binnen medische theaters over de hele wereld.

De voordelen van het product zijn onder meer verbeterde toegang tot moeilijk bereikbare plaatsen, verbeterd bezoek dat het blote oog misschien niet ziet en grotere chirurgische precisie om maar drie grote voordelen voor het product te noemen..

Op medisch gebied is echter niets goedkoop.

Deze apparaten zijn vastgesteld op elk $ 2 miljoen, wat een groot bedrag is voor bedrijven om uit te betalen.

Dus in het licht hiervan, ISRG is nog een stap verder gegaan en heeft een leaseregeling voor ziekenhuizen gecreëerd om binnen hun ziekenhuis onbeperkt toegang te hebben tot dit fantastische apparaat.

Vanaf het tweede kwartaal werden wereldwijd bijna 6.000 chirurgische systemen van Da Vinci geïnstalleerd, een stijging van in totaal 9% op jaarbasis.

Hoewel dit aandeel niet goedkoop is, zult u zien dat de aandelenkoers redelijk hoog blijft met een P / E (koers-winstverhouding) van 89,89..

Desalniettemin trekt Intuitive Surgical de cijfers en de vraag naar meer over de hele wereld naar binnen, wat dit aandeel niet alleen tot een groeiaandeel maakt, maar ook tot een large-cap aandeel dat een perfecte aanvulling is op uw portefeuille voor nu en voor de toekomst.

5. PayPal (PYPL)

Een ander vooruitstrevend groeiaandeel waarvan velen inmiddels zouden hebben gehoord, is PayPal.

PayPal is de leider op het gebied van digitale betalingen naarmate de wereld langzamer beweegt in de richting van contante betalingen en naarmate de wereld geleidelijk online gaat.

Zoals voor veel bedrijven over de hele wereld, groot of klein, zagen dat producten gedwongen werden tot ‘must-haves’ in plaats van ‘take it or leave it’-producten, werd contactloos betalen er een van die iedereen nodig had.

PayPal bewijst de leider te zijn in de digitale betalingsrevolutie met meer dan 321 miljoen actieve accounts wereldwijd naarmate het ledenbestand in de toekomst groeit. 15,2 miljoen nieuwe accounts werden gecreëerd in het derde kwartaal, een stijging met 55% op jaarbasis.

PayPal schreef dit jaar ook geschiedenis binnen zijn bedrijf met zijn grootste totale omzet van $ 5,46 miljard.

Het toonaangevende bedrijf biedt consumenten ook renteloze “Koop nu, betaal later” -termijnen met verschillende opties voor Amerikaanse en Britse burgers.

Deze voorraad, zoals de meeste hierboven genoemd, brengt kosten met zich mee om er deel van uit te maken.

De huidige aandelenkoers van PayPal is 240,42, maar aan de andere kant heeft het bedrijf een koers-omzetstatistiek van 14. Dat is een solide middelste cijfer.

Er is veel hype rondom deze groeiende voorraad. Na het bekijken en bekijken van de cijfers die het bedrijf heeft binnengebracht en verwacht binnen te halen, wil het zich het komende jaar en de komende jaren sterk ontwikkelen en groeien..

Groeiaandelen in 2021 – Laatste opmerking

Hoewel niet vermeld in deze lijst, is een sector die de komende jaren enorm zal groeien, de cannabisindustrie.

En een aandeel in het bijzonder dat zich onderscheidt van de massa, is Canopy Growth.

Het toonaangevende Canadese cannabisbedrijf is actief sinds 2013. In de loop der jaren was het een toonaangevend bedrijf dat medicinale marihuana produceerde en verkocht totdat Canada recreatief gebruik van marihuana legaliseerde, waardoor het merk alles kon hebben.

In 2018 trad de Amerikaanse producent en marketeer Constellations Brands toe tot het groeiende merk met een enorm aandeel van 38% in het bedrijf.

Aangezien de VS ernaar uitziet om recreatief gebruik van cannabis op een dag in de meeste of zo niet alle staten van de VS te legaliseren, is dit een groeiende voorraad die zeker diversiteit en groei aan uw portefeuille zal toevoegen..

Om meer te lezen en te leren over de statistieken van Canopy Growth en meer te weten te komen over de beste cannabisvoorraden, hebben we alle statistieken voor je beschikbaar in onze Top 11 best presterende cannabisvoorraden.

Klaar om de Beurs?

Top 5 aandelen voor beginnende beleggers

Als aandelenhandel voor u nieuw voor u is en momenteel uw weg weet te vinden, vraagt ​​u zich hoogstwaarschijnlijk af welke aandelen solide, goed presterende aandelen zijn..

Hier hebben we de top vijf op de lijst die ideale startaandelen zijn om toe te voegen aan uw startportefeuille.

Hoewel vermeld op de lijst met groeiaandelen, zijn de vijf die worden genoemd ook goede aandelen om in te investeren om te beginnen, maar ze kunnen iets meer volatiliteit vertonen dan deze grote namen..

5 aandelen voor beginners

1. Facebook

2. Amazon.com

3. Microsoft Corporation

4. Netflix

5. Apple inc

Het is veilig om te zeggen dat je wel eens hebt gehoord van deze top vijf spelers die hierboven zijn genoemd en er zijn veel duidelijke redenen en veel verslavende factoren waarom ze deze lijst hebben gemaakt, om solide aandelen te zijn voor een beginnende aandelenhandelaar..

Als beginnende aandelenhandelaar is het verstandig om in eerste instantie zoveel mogelijk onderzoek te doen naar de door u gekozen aandelen.

Hoewel large-capaandelen minder volatiel zijn dan small-capaandelen, houden ze toch een aantal risico-elementen in, aangezien niets ooit wordt gegarandeerd bij het beleggen.

1. Facebook (FB)

Het sociale mediaplatform dat sociale media naar een hoger niveau heeft getild.

Facebook heeft ook Instagram, WhatsApp en Facebook-messenger allemaal onder zijn technische paraplu, waardoor het het meest succesvolle sociale media-technologiebedrijf in de fabriek is.

Uit de laatste derde kwartaalrapporten van het bedrijf in september blijkt dat de omzet van het bedrijf met 22% is gestegen ten opzichte van vorig jaar, inclusief een stijging van 28% in de aandelenkoers.

Facebook staat voor een verdere verbazingwekkende groei in 2021 en in de nabije toekomst, aangezien het bedrijf blijft evolueren en streeft naar de toekomst van sociale media met zijn nieuwste toevoegingen en updates.

Aangezien de marktkapitalisatie ongeveer $ 780 miljard bedraagt, kan de aandelenkoers goedkoper zijn dan u denkt te kopen, vooral in vergelijking met andere large-capaandelen..

Zoals het er nu uitziet, is de aandelenkoers van het bedrijf 267,09.

Aan de andere kant, hoewel er vanuit de zakelijke kant van het bedrijf er geweldig uitziet, kunnen er potentiële rechtszaken zijn die in de mix terecht kunnen komen.

Dit is altijd een zorg geweest voor het wereldwijde merk vanwege het feit dat het een platform voor sociale media is en situaties kunnen onverwachts ontstaan ​​maar duur worden..

Maar in het grotere geheel, Facebook is en zal hoogstwaarschijnlijk binnen 2021 en nog vele jaren het grootste en meest dominante sociale mediaplatform ter wereld zijn..

2. Amazon.com (AMZN)

Amazon, Amazon, Amazon waar begin je met deze megahit wereldwijde retailer.

De megahit online retailer heeft tot nu toe meer dan 112 miljoen Amerikaanse Amazon Prime-abonnees, waardoor abonnees films en muziek kunnen streamen, dezelfde dag of een of twee dagen kunnen bezorgen en nog veel meer.

En om te bevestigen, Amazon Prime is een betaald abonnement dat $ 120 per jaar of $ 13 per maand kost.

Het snelle e-commercebedrijf heeft een marktkapitalisatie van $ 1,61 biljoen en heeft ook een zeer hoge aandelenkoers in vergelijking met andere grote aandelenbedrijven.

2020 heeft een versnellend effect gehad op het merk, aangezien het zijn inkomsten in elk kwartaalrapport zag stijgen.

Het laatste rapport van het bedrijf, dat over het derde kwartaal gaat, laat een verdere stijging zien van 37% ten opzichte van de resultaten van het voorgaande jaar over het derde kwartaal..

In de afgelopen maand, Amazon kondigde ook zijn nieuwe avontuur aan met een online apotheek op zijn lijst.

Zonder tekenen van vertraging op korte termijn, alleen archiveren en streven naar meer succes, aangezien het bedrijf staat met een percentage van 77% op jaarbasis, is er geen einde aan dit dominerende wereldwijde merk.

Dat is de reden waarom, als de aandelenkoers binnen uw financiële mogelijkheden ligt, dit een aandeel is om te kopen en vast te houden.

Lees meer: ​​Amazon-aandelenprijsvoorspelling voor 2021 en daarna

3. Microsoft Corporation (MSFT)

Het bedrijf dat ons Microsoft Windows heeft gebracht, heeft ons leven zoals we dat nu kennen veranderd.

Dat is niet inclusief wat ze hebben gearchiveerd naast deze uitzonderlijke marktsystemen.

Microsoft Corporation heeft de Internet Explorer-browser, Microsoft Office Suite, elektronica, personal computers en meer gemaakt.

Beschouwd als een van de ‘Big Five’ is het groeipotentieel voor het tycoonbedrijf nog steeds enorm.

Dit jaar zijn miljarden over de hele wereld beperkt tot het werken op afstand van huis vanwege COVID-19, waardoor de omzet van Mircroft op een hoogtepunt van $ 143,02 miljard kwam..

De cloud computing-bedrijven van Microsoft doen het goed, waaronder Office 365 en Azure, wat geen verrassing is gezien de evenementen van dit jaar.

Verwacht wordt dat de aandelenkoers van Microsoft momenteel op 222,10 zal stijgen in het nieuwe jaar, waarin het getuige was van een stijging van de aandelenkoers met zijn nieuwe verslaving, Azure Sphere..

Morgan Stanley’s hebben Microsoft-aandelen ‘een van onze topkeuzes op weg naar 2021’ genoemd.

En dit megamerk maakt onze lijst als een sterke beginnersvoorraad om te kopen voor uw beginnende portfolio.

4. Netflix (NFLX)

Een ding is zeker: de meesten van ons waren dit jaar Netflix – op een bepaald moment bingers.

Het productiebedrijf dat ruime hoeveelheden films vertoont, van klassiekers tot hun eigen Netflix-originelen, heeft tot nu toe bijna 200 miljoen abonnees bereikt, waarbij de VS en Canada de meeste.

Hoewel het vaccinnieuws verhelderend is en terwijl we streven naar normaliteit, veroorzaakt de reeks nieuwe verspreiding van het virus twijfels bij velen.

Maar voor Netflix zou dit potentieel alleen maar verder kunnen profiteren voor het bedrijf, aangezien handhaving van thuisblijvers over de hele wereld wordt toegepast.

Kijkend naar de toekomst voor Netflix, gaan er ook geruchten dat het spetterende productiebedrijf zelfs zijn weg zou kunnen vinden naar de aankoop van bioscoopmerken, terwijl het zijn succesvolle pad voortzet..

Naast het succes is de nieuwe originele Netflix-aanpassing ‘The Queen’s Gambit’ uitgeroepen tot de meest bekeken serie op het streamingplatform tot nu toe.

Een entertainmentbedrijf dat een zekere en solide aanvulling is om aan uw voorraadreis te beginnen. Omdat het entertainmentbedrijf geen tekenen van vertraging vertoont, in feite het tegenovergestelde, omdat het lijkt om verder te vertakken.

5. Apple Inc (AAPL)

Het kenmerkende iconische Apple-logo waar iedereen inmiddels bekend mee zal zijn, is Apple.

Apple heeft een verbazingwekkende marktkapitalisatie van naar schatting $ 2,24 biljoen, wat alleen al verbazingwekkend genoeg is.

Maar het Amerikaanse productiebedrijf vertoont geen tekenen van vertraging, aangezien het merk elk jaar doorgaat met het maken en uitbrengen van geüpgradede iPhones, computers, computersoftware en meer..

Een van de nieuwste creaties van AAPL die dit jaar aan de wereld werd uitgebracht, de nieuwe iPhone 12 pro max.

De iPhone trekt niet alleen Apple-consumenten aan vanwege zijn nieuwe upgrade, maar de handset bevat ook de nieuwste generatie 5G.

Het merk weet ook hoe het moet timen, aangezien de handset op de markt komt net als we de feestdagen beginnen te naderen.

Net als de meeste bedrijven hierboven, is Apple in 2020 blijven groeien doordat de verkoop werd gestimuleerd en het inkomen doorkwam, dat werd verhoogd tijdens de intense lockdown-periodes..

Net als alle bedrijven die op de lijst staan, is het belangrijk om de juiste aandelen op het juiste moment te kopen.

Zodra de waardering er ideaal uitziet, is dit het meest geschikte moment om deel uit te maken van en potentiële buy-in te zijn voor het bedrijf in kwestie.

Aangezien Apple er voorlopig nog zal zijn, is deze mega-cap-voorraad er een die voor de lange termijn is ingesteld en een geweldige aanvulling op uw aandelenhandelstraject.

Top 8 dividendaandelen om aan uw portefeuille toe te voegen in 2021

Veel beleggers zijn op zoek naar de best presterende dividendaandelen, of, zo niet, op zijn minst een goed potentieel dividendaandelen met potentieel.

Er zijn tal van redenen waarom beleggers deze aandelen willen hebben, niet alleen voor inkomen, maar ook om diversiteit in hun portefeuille te tonen en te hebben..

Het is bekend dat dividendaandelen, net als algemene aandelen, veel voor- en nadelen hebben.

Het belangrijkste voordeel en wat een dividendaandeel is, dat is een periodieke betaling die de aandeelhouders betaalt uit de inkomsten van het bedrijf. De meeste bedrijven die dividenden aanbieden, worden driemaandelijks aan de aandeelhouders uitbetaald (vier per jaar).

Hoewel de belangrijkste attractie voor dividendaandelen is dat beleggers wat inkomsten ontvangen uit de door hen gekozen aandelen, is de mogelijkheid om een ​​DRIP (dividendherinvesteringsprogramma) beschikbaar te hebben ook voor beleggers een grote speler..

Een herinvesteringsplan voor dividenden is een krachtig instrument voor investeerders.

Met een DRIP kunnen aandeelhouders hun inkomsten automatisch herinvesteren om meer aandelen te kopen, doorgaans tegen een gereduceerd tarief of zonder commissie.

En bovendien zijn sommige dividendaandelen in feite best presterende aandelen op de aandelenmarkt.

Het duidelijke verschil tussen aandelen met dividend en niet-dividendaandelen is vrij duidelijk.

Terwijl dividendaandelen die inkomsten aan hun aandeelhouders geven die uit hun inkomsten worden gegenereerd, zullen niet-dividendaandelen hun inkomsten weer in het bedrijf investeren om een ​​grotere groei te realiseren..

Wat vervolgens leidt tot een hogere aandelenkoers voor bedrijven.

Laten we nu eens kijken naar 8 dividendaandelen die naar verwachting een goed 2021 zullen hebben.

1. Honeywell internationaal

2. PepsiCo

3. AbbVie

4. Johnson en Johnson

5. Chevron

6. Coca Cola

7. Diamondback-energie

8. McDonald’s

1. Honeywell International Inc (HON)

Honeywell International zal naar verwachting één dividendaandeel zijn dat waarschijnlijk een veelbelovend 2021 zal hebben, zoals dit jaar is aangetoond en dat ook op de lange termijn in uw portefeuille zal worden bewaard..

Tot nu toe een dividendrendement van 1,7% hebben, dat wordt berekend door de jaarlijkse dividendbetaling te delen door de huidige aandelenkoers van het bedrijf.

Honeywell International heeft, na een uitdagend eerste en tweede kwartaal, zijn aandelenkoers zien stijgen en wordt momenteel gebrandmerkt als een van de grootste in Amerika gevestigde industriële bedrijven op de markt..

Terwijl Honeywell blijft streven naar vooruitgang, hebben aandeelhouders die vanaf het begin of in de nabije toekomst deel uitmaakten van het gloeiende dividendaandeel, in de loop der jaren marktconforme rendementen behaald..

Zoals is gemeld, bedroeg het totale rendement van het bedrijf de afgelopen 10 jaar 493%.

Het bedrijf heeft zijn zinnen erop gezet om te evolueren binnen het dataveld, aangezien de toekomstige groei de komende jaren grote winsten lijkt te zullen opleveren..

HON is een goed dividendaandeel om uw portefeuille toe te voegen.

2. PepsiCo (PEP)

Het gigantische koolzuurhoudende drankenmerk dat in 1965 werd opgericht, is misschien wel een van de beste dranken- en snackmerken op de markt.

Zijn grootste rivaal Coca-Cola dit jaar te slim af, die Pepsi een groot voordeel heeft ten opzichte van zijn rivalen met hun snack- en voedseldivisie, die goed standhoudt voor het toonaangevende iconische merk.

Zoals het er nu uitziet, is het forward-dividendrendement voor PepsiCo 2,84%, wat in 2020 met 6% is gestegen.

In de afgelopen 12 maanden werd het gemiddelde groeipercentage van de dividenden per aandeel van PepsiCo vastgesteld op 5,00%.

Maar op een grotere schaal in de afgelopen 10 jaar, bedroeg het groeipercentage van de dividenden per aandeel van PepsiCo 8,10% per jaar.

Met de solide internationale aanwezigheid van het merk en de ruimte voor groei in de komende jaren, zal de omzet van het merk zeker blijven groeien, zoals het bedrijf en analisten voorspellen..

3. AbbVie (ABBV)

Het op onderzoek gebaseerde biofarmaceutische bedrijf is dit jaar een herhaalde speler geweest om op veel lijsten te staan, omdat het een best presterende dividendaandeel is om deel van uit te maken voor de toekomst.

Het merk dat tot nu toe de populairste creatie is, is Humira. Een medicijn dat wordt gebruikt om verschillende vormen van artritis, de ziekte van Crohn en meer te behandelen.

Met een marktkapitalisatie van meer dan $ 185 miljard voltooide dit gigantische biofarmaceutische bedrijf ook de overname door Allergan aan het megamerk toe te voegen.

Vanaf vandaag is het dividendrendement 4,56%.

In de afgelopen drie jaar bereikte het groeipercentage van het dividend per aandeel van het bedrijf 87,72%.

Het bedrijf zal de komende jaren goed groeien met zijn ‘blockbuster’-medicatie, Humira, aangezien het nog steeds over de hele wereld wordt gedistribueerd..

4. Johnson en Johnson (JNJ)

Een ander gigantisch bedrijf in de gezondheidszorg dat wereldwijd bekend is, is Johnson and Johnson.

JNJ, een blue-chip-aandeel dat jaarlijks inkomsten blijft genereren en dividenden uitkeert aan zijn aandeelhouders, terwijl de dividenden continu groeien.

Dit is in feite een belangrijke attractie voor investeerders om dit aandeel te kopen, en dat is al meer dan 50 jaar zo.

Hoewel het merk dit jaar misschien iets achterblijft bij AbbVie wat betreft de aandelenkoers, is JNJ nog steeds vastbesloten om te groeien en de aanhoudende resultaten te laten zien..

Johnson and Johnson is verdeeld over drie bedrijfseenheden: farmaceutische producten, medische hulpmiddelen en gezondheidsproducten voor consumenten, die gezamenlijk bekende grote merken onder hun arm hebben..

De geografische verkoop van het bedrijf is natuurlijk een leidende factor voor het merk, waarbij de VS de helft van de omzet voor hun rekening nemen.

Hoewel JNJ dit jaar zijn uitdagingen heeft gekend, bevestigt in recente rapporten dat de medische hulpmiddelen van het merk de zwaarst getroffen sector waren, omdat ziekenhuizen worden overweldigd door de huidige Covid-19-pandemie..

Een dividendrendement van 2,64%, wat indrukwekkend is voor een bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring, aangezien het zijn betrouwbaarheid laat zien naarmate het elk jaar groter wordt.

5. Chevron Corporation (CVX)

Hoewel dit jaar een moeilijk jaar was voor de olie-industrie, heeft Chevron hun tijd verstandig aangepast en gebruikt.

Chevron voltooide in oktober de overname van Noble Energy, waardoor het bedrijf nu de grootste oliemaatschappij is in termen van marktkapitalisatie.

Dit jaar was niet de beste prestatie voor het bedrijf, maar er zijn nog steeds veel positieve punten waarom dit wereldwijde dividendaandeel er een is om diversiteit aan uw portefeuille toe te voegen.

Het bedrijf heeft zijn dividend verhoogd tot een royale 6%, wat veel beleggers binnen een jaar hopen te archiveren uit aandelen.

Vanaf 2020 groeide Chevron met bijna 8%, berekend op $ 1,29 per aandeel.

Terwijl de vrijgevigheid van het nieuwe dividend wordt getoond, zoekt ook de balans van het bedrijf naar de rol.

Voor een bedrijf dat qua marktkapitalisatie de grootste oliemaker is, is zijn balans indrukwekkend en wat in de ogen van velen trekt en dat beter presteert dan zijn concurrenten, inclusief de laagste nettoschuldpositie.

Geen wonder dat 10 analisten gevolgd door S.&P Global Market Intelligence noemt dit dividendaandeel een sterke koop.

6. Coca-Cola (KO)

Omdat we spraken over zijn grootste concurrent en in het licht van de prestaties van het bedrijf door de jaren heen, gaat Coca-Cola natuurlijk op de lijst komen als een goed dividendaandeel..

Het drankenmerk heeft de afgelopen 50 jaar een enorme vlucht genomen voor zijn dividendrendementen en analisten voorspellen een verdere omzetgroei van $ 36,6 miljard in 2021 voor het merk..

Het dividendrendement, momenteel 3,1%, wat 41 cent per gewoon aandeel opleverde, werd aan zijn aandeelhouders uitbetaald op de meest recente uitbetaling op 15 december 2020.

Zelfs in het heetst van een wereldwijde pandemie, hoewel het misschien niet de topprioriteit is op de consumentenlijsten, zal Coca-Cola grotere stappen zetten als we het nieuwe jaar ingaan met nieuwe hoop op normaliteit..

7. Diamondback Energy (FANG)

In de toekomst zal de energiesector een vitale en cruciale rol in de wereld blijven spelen.

Diamondback Energy wordt zeer geprezen door analisten die het bedrijf aandachtig volgen en het ook een “genereus” dividendaandeel noemen voor nu en in de toekomst..

Met een marktkapitalisatie van $ 7,55 miljard en een dividendrendement van 3,33% is dit oliemaatschappij niet alleen een toonaangevend dividendaandeel, maar het is ook een aandeel dat is voorspeld en een fantastische groei vertoont.

Dat is de reden waarom analisten erg optimistisch zijn over de groei van het bedrijf, leidend naar de lange termijn met een totaal rendement van 20% in 2021.

8. McDonald’s (MCD)

Wat is er niet geweldig aan deze iconische fastfoodketen die wereldwijd miljarden harten heeft veroverd, McDonald’s.

McDonald’s heeft een dividendrendement van 2,4% en ondanks de hartverscheurende effecten die COVID-19 op bedrijven heeft gehad, zagen bedrijven in de horeca hun dividenden drastisch verlagen.

Aan de andere kant deed McDonald’s het tegenovergestelde, aangezien het bestuur in oktober een stijging van 3,2% aankondigde ten opzichte van de vorige aandelenkoers van $ 1,25 per aandeel..

Als McDonald’s zijn dividend kan verhogen in een van ‘s werelds meest testjaren tot nu toe, dan zegt dat alles voor het bedrijf.

McDonald’s dateert van bijna 50 jaar geleden en staat erom bekend een sterke speler te zijn op het gebied van dividend, aangezien het zijn totale inkomsten elk jaar verder laat stijgen.

Aangezien de wereld meerdere keren beperkt is geweest tot langdurige lockdown-maatregelen, rapporteerde McDonald’s in hun derde kwartaalrapport een totale omzet van $ 5,4 miljard, wat slechts 2% lager is dan op jaarbasis..

Omdat het bedrijf zich indrukwekkend snel aanpaste aan de nieuwe veiligheidsmaatregelen, trok McDonald’s de aandacht van veel investeerders toen het zijn aandelen met 8,6% zag stijgen.

McDonald’s wordt momenteel verhandeld tegen 212,02 per aandeel met een jaarlijks dividendrendement van 2,4%.

Als u een belegger bent die op zoek is naar stabiliteit met een dividendaandeel, heeft McDonald’s bewezen een sterke performer te zijn die beleggers wordt geadviseerd om aan hun portefeuille toe te voegen.

Hoe u uw reis naar aandelenhandel begint?

Als u denkt dat u klaar bent om aan uw reis naar aandelenhandel te beginnen, moet u nu weten waar u moet beginnen.

Er zijn veel online handelsplatforms die online beschikbaar zijn en die u zo snel kunt vinden als u ‘Ga’ kunt zeggen..

Het vinden van de juiste makelaar op het juiste handelsplatform wordt echter niet alleen geadviseerd, maar het is ook van cruciaal belang dat u een verstandige keuze maakt. Het laatste waar je het slachtoffer van wilt zijn, is een malafide makelaar wiens doel het is om voor slechts één persoon te zorgen, zichzelf.

Het vinden van een online handelsplatform met gereguleerde licenties en hetzelfde voor de makelaar die namens u handelt, wordt geadviseerd bij het zoeken om uw handelsreis te beginnen.

eToro, ‘s werelds toonaangevende sociale en handelsplatform biedt het allemaal op uw gemak. Het online handelsplatform maakt uw start met handelen in aandelen eenvoudig, stressvrij, effectief en snel.

Met ruime hoeveelheden toegankelijk handelsrecitatiemateriaal beschikbaar wanneer u denkt dat dit nodig is.

Het vinden van een makelaar en het openen van een handelsaccount kan binnen enkele minuten worden uitgevoerd met eToro, samen met toegang tot alles wat u nodig heeft.

Als u denkt dat oefenen iets is wat u verder moet doen voordat u erin springt, biedt eToro u toegang tot een virtueel handelsplatform waar u kunt oefenen tot het naar hartenlust is..

Vertrouwd raken met strategieën, weten hoe de handel in aandelen werkt en het begrijpen van handelen voor eigen ogen is de beste manier om te leren en een grondig begrip te krijgen van het handelen in aandelen.

Met als bijkomend voordeel dat u uw eigen geld niet investeert.

Er is geen haast bij het handelen in aandelen, het is altijd verstandig om de tijd te nemen, grondig te onderzoeken hoe de aandelenhandel werkt en altijd binnen uw financiële middelen te investeren..

Veel plezier met handelen.

eToro – Top effectenmakelaar, koop aandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Laatste belangrijke afhaalrestaurants

Als u zich iets herinnert van onze beste aandelen om te kopen in 2021, maak dit dan tot deze kernpunten.

  • De 20 beste aandelen om te kopen en toe te voegen aan uw portefeuille voor 2021 hebben zowel sterke positieven als hun eigen risico-elementen.
  • Er is een duidelijk verschil tussen dividendaandelen en niet-dividendaandelen. Zorg ervoor dat u weet wat u wilt winnen voordat u belegt.
  • Evenzo, voordat u investeert, is het de moeite waard om aanvullend of zo veel mogelijk onderzoek te doen naar de door u gekozen aandelen.
  • Verstandig zijn tijdens het investeren is een sleutelelement. Het aanmaken van budgetfiches en het gescheiden houden van de boekhouding wordt geadviseerd.
  • Als je een beginner bent, is het verstandig om geen ‘Tip-Offs’ te nemen of je te laten verwennen met Penny Stocks.
  • Ten slotte, oefening baart kunst tijdens uw handelsreis. Neem de tijd om te oefenen op een online virtueel platform om te begrijpen en te leren hoe het handelen in aandelen werkt.

Als je het leuk vond om onze 20 topaandelen om te kopen in 2021 – inclusief topaandelen die elke belegger zou moeten overwegen om aan zijn portefeuille toe te voegen, deel het alstublieft met iemand anders waarvan u denkt dat het interessant zal zijn.

Let op: in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige prestaties. De waarde van beleggingen kan zowel dalen als stijgen. Alle meningen, nieuws, onderzoeken, analyses, prijzen of andere informatie op deze website worden verstrekt als algemeen marktcommentaar en vormen geen beleggingsadvies. Trading Education is niet verantwoordelijk voor enig verlies dat voortvloeit uit een investering op basis van enige aanbeveling, voorspelling of andere verstrekte informatie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me