5 niet te stoppen aandelen met een recordhoogte die je nog kunt kopen

De aandelenmarkt is de gemakkelijkste en beste manier om een ​​passief inkomen te verdienen om een ​​welvarende toekomst veilig te stellen.

Investeren in aandelen of het kopen van aandelen is een gemakkelijke beslissing, maar het vinden van de juiste aandelen met een beproefde strategie is inderdaad een ongelooflijk zware klus. Om je hierbij te helpen, zijn hier de top 5 aandelen die je dit jaar kunt kopen, die een recordhoogte hebben gekend en naar nieuwe hoogtepunten stijgen. Sinds de pandemie zijn de aandelenmarkten zo krachtig hersteld, waardoor het voor beleggers de beste kans is om een ​​goede winst op te bouwen voor hun welvarende toekomst.

Top 5 niet te stoppen aandelen om te kopen

Met een oceaan aan keuzes op de markt, is het inderdaad moeilijk om te beslissen welke aandelen je wilt kopen. Hoewel de aandelenmarkt onvoorspelbaar is, zijn hier de top 5 aandelen die een niet te stoppen groei laten zien, recordhoogtes bereiken en die het beste kunnen worden gekocht in de nabije toekomst..

# 1: Appel (AAPL

Met de meeslepende groei van de techgigant Apple (AAPL) in de afgelopen jaren, kunnen investeerders hun geld niet van tafel krijgen. Zelfs temidden van de verschuiving in werkdruk en verstoring van de zakelijke markt tijdens de COVID-19-fase, is de vraag naar Apple-apparaten op veel fronten zojuist toegenomen. De iPhone-makers zijn erin geslaagd dit jaar een sprong van meer dan 50% te maken, waardoor het een van de top 5 aandelen is om voor investeerders te kopen.

2021 wordt een bloeiend jaar voor Apple met de toenemende vraag naar Apple’s nieuwe 5G-compatibele iPhone. Vanaf februari 2021 heeft deze miljonairaandeel een all-time high market cap van $ 2.248 biljoen, wat opmerkelijk is. Apple blijft echter een langetermijnaandeel in het boek van elke belegger en is de beste optie om te kopen.

Apple is inderdaad een goede naam om in uw portefeuille te hebben. De betekenis van Apple als een aandeel naast vele andere, is de nauwe integratie van alle technologie. Apple is niet alleen gefocust op één specifiek product, maar heeft een scala aan andere producten, variërend van smartphones tot andere elektronische items en softwarebesturing. Dit is de reden waarom de niet te stoppen groei en vraag van Apple op de aandelen- en zakelijke markt bijdraagt ​​aan de winst.

# 2 PayPal-holdings (PYPL

Met de vooruitgang van de technologie en het toegenomen online winkelen als gevolg van de pandemie, is PayPal Holdings (PYPL) een vruchtbare voedingsbodem voor winstgevende investeringen. PayPal Holdings behaalde vorig jaar een winst van bijna 117% en heeft een gerespecteerde naam in de top 5 van aandelen om vandaag te kopen. Zelfs als de pandemie tot een einde komt, zal de vraag van e-commercebedrijven niet vertragen, maar naar nieuwe hoogten stijgen.

Hoewel PayPal een laatkomer is op de fintech-markt, bedient het wereldwijd ongeveer 361 miljoen gebruikers, wat een opmerkelijk aantal is. Met een all-time high market cap van $ 333,82 miljard op 11 februari 2021, zal het altijd bovenaan de radar van de investeerder staan ​​voor dit jaar en de toekomst. PayPal beperkt zijn grenzen niet alleen als een e-commerceplatform; het breidt zich eerder uit omdat zijn apps nu QR-functionaliteiten ondersteunen voor het kopen van producten in fysieke winkels.

Nog een andere belangrijke groeimotor van PayPal is Venmo, het snelst groeiende mobiele betalingssysteem dat momenteel op de markt is. Nu Venmo zijn functionaliteiten uitbreidt door de mogelijkheid van gebruikers te lanceren om cheques te verzilveren met de app, zal PayPal een niet te stoppen aandeel zijn en zal het in 2021 weer stijgen..

# 3: Teladoc Health (TDOC

Teladoc Health (TDOC), de ondubbelzinnige begunstigde van de Covid-19-crisis, is omhooggeschoten tot bijna 139% in 2020 en is tot nu toe meer dan 40% gestegen. Met de uitbraak van COVID-19 gaven patiënten de voorkeur aan online gezondheidsadvies, en daarom behoren gezondheidsaandelen zoals Teladoc Health tot de top 5 van aandelen om te kopen.

Vanaf 11 februari 2021 bereikte de marktkapitalisatie van Teladoc Health een recordhoogte van $ 283,69 miljard en zal naar verwachting ook de komende jaren stijgen. Met een netwerk van zorgaanbieders van meer dan 11.000 zorglocaties, distributiekanalen en intelligente technologie die patiënten helpt bij een vroege diagnose van bepaalde ziekten en betere behandelingsmogelijkheden, blijft deze voorraad gedurende een vrij lange periode sterk groeien..

Teladoc heeft een aanzienlijk klantenbestand vanaf 2020 en zal naar verwachting het klantenbestand in 2021 en daarna uitbreiden. Aangezien meer dan 80% van zijn inkomsten afkomstig is van zijn toegangsprijs en het aantal abonnees in de loop van het jaar is gestegen, geniet Teladoc Health een hoge zichtbaarheid van de inkomsten, waardoor het op zijn beurt een van de beste aandelen is om dit jaar te kopen..

# 4: Tesla (TSLA

Tesla heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en zal naar verwachting ook de komende jaren naar een nieuwe hoogte stijgen. Met een marktkapitalisatie van ongeveer $ 800 miljard is Tesla qua waarde de grootste autofabrikant ter wereld, zelfs groter dan Toyota Motor Corp. Zelfs tijdens de pandemie wist Tesla een behoorlijk aanzienlijk bedrag aan inkomsten op te drijven en heeft het ruimte voor meer groei in de komende jaren, wat een van de belangrijkste redenen is waarom het in de top 5 van te kopen aandelen staat.

Op 11 februari 2021 bereikte Tesla een marktkapitalisatie van $ 829,88, wat een sprankje hoop is voor meer kansen. Een van Tesla’s meest recente inkomsten en het belangrijkste lichtpuntje was het recordaantal van zowel de productie als de leveringen. Met zijn vroege productie en leveringen zit Tesla bovenop de industrie en is het uitgegroeid tot het grootste autobedrijf ter wereld.

In de loop van 2020, zelfs tijdens de pandemie-gerelateerde verstoringen, kwam het bedrijf bijna in de buurt van de levering van 499.647. Het managementteam van Tesla is van mening dat het de komende jaren zijn productielijnen kan verbeteren. In het vierde kwartaal kondigde Tesla de levering aan van 189.750 elektrische voertuigen, waarmee een nieuw kwartaalrecord werd neergezet.

# 5 Fidelity International Index Fund (FSPSX)

Als u een bredere en goedkopere blootstelling aan buitenlandse aandelen wilt, hier is het. Fidelity International Index Funds (FSPSX) is een uitgebreide index die de prestaties van buitenlandse ontwikkelde markten weergeeft. FSPSX heeft zijn plaats in de top 5 van aandelen om dit jaar te kopen veiliggesteld door een grote blootstelling te bieden aan financiële en industriële aandelen.

In tegenstelling tot andere aandelen is de kostenratio voor FSPSX relatief laag, 0,035%, en nog een ander voordeel is dat het geen investeringsminimum heeft. Het bereikte op 11 februari 2021 een hoogste marktkapitalisatie ooit van $ 47,24 en zal naar verwachting in de toekomst stijgen..

De belangrijkste reden voor zijn populariteit is dat FSPSX een gediversifieerde portefeuille biedt tegen lage kosten voor beleggers over de hele wereld. De rendementen zijn meestal onderhevig aan lagere volatiliteit omdat het fonds aandelen uit opkomende markten vermijdt. Fidelity International Index Funds is inderdaad een waardevol bezit in uw beleggingsportefeuille en maakt de komende toekomst een niet te stoppen rally door.

Top 5 aandelen om te kopen – waar het op neerkomt

Dit jaar is het ideale moment om uw investeringstraject een vliegende start te geven. De pandemie is aan het afnemen en de aandelenmarkten herstellen zich en herstellen krachtiger. De lijst met deze top 5 aandelen die u kunt kopen, bevat alles wat u zou kunnen helpen een rijke toekomst veilig te stellen, en u zou een behoorlijk bedrag aan passief inkomen kunnen oogsten.

eToro – Koop aandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Lees verder:

Top 9 aandelen die zijn ingesteld om u rijk te maken

Top FTSE 100-aandelen om te kopen in 2021

Top 15 aandelen zullen exploderen in 2021

Wat zijn de 10 beste Britse aandelen die in 2021 moeten worden overwogen??

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me