7 aandelen die u in 2018 miljoenen zouden kunnen opleveren

Er zijn altijd kansen die kunnen worden nagestreefd in de handelswereld, en met de juiste investeringsopleiding kunt u leren een goede voorsprong te herkennen. Het economische klimaat is bemoedigend, terwijl we uitkijken naar de rest van 2018. De banengroei is positief, het ondernemersvertrouwen begint zich te herstellen na de Brexit-bom en de bedrijfswinsten winnen aan momentum. De volgende zijn zeven bedrijven die zich uitstrekken over verschillende industrieën en dit jaar het potentieel hebben voor enorme groei:

1. Facebook

facebook logo

Facebook is altijd een hoogtepunt geweest en verdient zijn plaats als een van de topaandelen voor 2018. Facebook (FB) en Alphabet (GOOG, GOOGL) hebben een soort duopolie gevormd in een branche die nog steeds zeer winstgevend is met een uitstekend groeipotentieel: digitale reclame. Er zijn wereldwijd meer dan twee miljard gebruikers van Facebook, en ze blijven sneller groeien in omzet en inkomsten dan Google. Niettemin handelen beide voor vergelijkbare verhoudingen van prijs: winst – net boven de 25. Toch is Facebook de betere optie om te investeren omdat het een snellere groeier is, met de verwachting van 33% groei in 2018, aldus US News..

Bron: https://www.investors.com/news/technology/facebook-is-top-stock-pick-for-2018-receives-price-target-boost/

2. Klanten Bancorp

Klanten Bancorp-logo

Dit is een small-cap bankaandeel dat op de een of andere manier lange tijd onder de radar is gebleven. Klanten Bancorp (CUBI), met een waarde van ongeveer $ 800 miljoen, plant een spin van BankMobile, een digitale bankafdeling van het bedrijf die zich voornamelijk richt op studenten. De deal zal naar verwachting vóór medio 2018 worden afgerond, waarbij de aandeelhouders $ 3,57 per aandeel van het eigen vermogen in ontvangst nemen. Dit zou, zelfs met conservatieve schattingen, een stijging van ten minste 40% kunnen betekenen.

Bron: https://money.usnews.com/investing/stock-market-news/articles/2018-01-04/customers-bancorp-inc-cubi-stock

3. Store Capital Corp.

Store Capital Corp-logo

De aandelen van Warren Buffet’s houdstermaatschappij Berkshire Hathaway zijn sinds de millenniumwisseling 394% gestegen. In 2016 kocht dat bedrijf een belang van 9,8% in Store Capital (STOR), vastgoedinvesteerders met de nadruk op operationele eigendommen met één huurder, zoals bioscopen en restaurants. Zijn portfolio is divers, het heeft een bezettingsgraad van meer dan 99% en een aanzienlijke ondersteuning, dus het ziet eruit als een geweldige optie voor 2018.

Bron: https://seekingalpha.com/article/4085598-buffett-bought-store-capital

4. Alibaba Group Holding

Alibaba Group-logo

De aandelen in Alibaba zijn in 2017 verdubbeld, maar het bedrijf verdient dit jaar nog een rally. Alibaba (BABA) is het enige bedrijf met een waarde van meer dan $ 60 miljard dat de afgelopen vijf jaar op rij een omzetstijging van 50% per jaar heeft gezien. BABA heeft inkomsten gepubliceerd die concurreren met die van Amazon, met een groei tot en met 2017 die zelfs beter presteerde dan de laatste. Dat soort groei is als goudstof, dus BABA moet een topkeuze zijn voor 2018.

Bron: https://money.usnews.com/investing/stock-market-news/articles/2018-01-08/alibaba-group-holding-ltd-baba-stock

5. Ryanair Holdings PLC

Ryanair-logo

Dit is Europa’s populairste luchtvaartmaatschappij, en ondanks de veelgeprezen piloottekorten die de annulering van 20.000 vluchten veroorzaakten, boekt het nog steeds recordhoge winsten. De budgetluchtvaartmaatschappij kan gewoon niet stoppen met het uitbreiden van haar klantenbestand, dus de groeicijfers zullen naar verwachting op deze indrukwekkende niveaus doorgaan. De concurrentie kan de lage tarieven van Ryanair (RYAAY) gewoon niet bieden, dus het heeft een sterk concurrentievoordeel.

Bron: https://investorplace.com/2018/02/ryaay-stock-company-turbulence/#.Wp_0EajFLIU

6. Reizigersbedrijven

Reizigers bedrijven logo

Reizigers (TRV) bieden eigendoms-, ongevallen- en autoverzekeringen aan en overleefden een rampzalig jaar voor Amerikaanse verzekeraars in 2017. TRV presteerde ondermaats in de laatste fasen van 2017, maar bleef winstgevend, zelfs door de enorme orkanen die het continent en de bosbranden. TRV hervat de inkoop van eigen aandelen en betaalt een dividend van 2,1% plus voordelen wanneer de rente stijgt.

Bron: https://seekingalpha.com/article/4139578-travelers-buy-rally

7. Delphi Automotive

Logo van Delphi Automotive

Dit is een van de allerbeste aandelen om in 2018 in te beleggen, met een risico-opbrengstprofiel dat niet kan worden genegeerd. Delphi (DLPH) heeft twee grote divisies: een die zich richt op zelfrijdende auto’s en elektrische voertuigen, en een die zich richt op aandrijflijnen. Het risico van overwaardering is er altijd, maar bij 20x de winst is het neerwaartse risico relatief klein. Het voordeel is veel groter, aangezien de aandrijflijndivisie moet worden afgesplitst om zich te concentreren op de veel heterere ruimte van zelfrijdende auto’s. Spin-offs presteren vaak beter dan de algemene markt, en deze is een veelbelovende prospect.

Bron: https://www.forbes.com/sites/joecornell/2017/12/06/delphi-automotive-splits-into-two/#6bb5f6b94257

Kortom, 2018 ziet eruit als een goed jaar voor de verstandige belegger. Dit zijn slechts enkele van de aandelenselecties die echt kunnen lonen, maar met wat gedegen handelseducatie en een beetje marktervaring zou u van het komende jaar een buitengewoon welvarend jaar kunnen maken..

Zie ook: De top 21 van rijkste mensen ter wereld voor 2018

Mis het niet: cryptocurrencies die u kunt kopen, bekijken en vermijden

Als je het leuk vond om dit artikel van Trading Education te lezen, geef het dan een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me