7 beste Britse aandelen om naar te zoeken in 2021 en daarna

Top 7 Britse aandelen om in 2021 voor de lange termijn in de gaten te houden

Wilt u in 2021 de Britse aandelenmarkt betreden? Wilt u ontdekken in welke Britse topaandelen het waard zijn om in het nieuwe jaar en voor de lange termijn te investeren? We hebben de best presterende Britse spelers die je in 2021 en in de toekomst kunt overwegen.

Voordat we deze beste Britse aandelen voor 2021 nader bekijken, zijn hier onze topkeuzes:

1. AO World Plc (LON: AO)

2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)

3. Premier Foods Plc (LON: PFD)

4. Taylor Wimpey Plc (LON: TW)

5. Burberry Group Plc (LON: BRBY)

6. JD Sports Fashion (LON: JD)

7. Ocado Group Plc (LON: OCDO)

U kunt al deze beste aandelen in het VK, evenals vele anderen, kopen bij eToro en betaal 0% commissie!

Er is geen twijfel over mogelijk, 2020 is een jaar geweest waarin niemand had kunnen voorspellen.

In het licht van de aanzienlijke uitdagingen en verwoestende resultaten van dit jaar, staat 2021 niet alleen voor de deur, maar wordt het ook met open armen ontvangen, aangezien het het comeback-jaar wordt voor bedrijven over de hele wereld..

Hoewel de aandelenmarkt hier en daar aan verrassingen gewend is, omdat het zowel positief als negatief nieuws levert voor zowel handelaren als beleggers over de hele wereld, was deze verrassingsfactor in 2020 een grote..

Twee factoren hebben dit jaar een grote rol gespeeld, een die voor de hand ligt en een die onze wereld zoals we die onverwacht kennen heeft beheerst, Covid-19.

Samen met de tweede sleutelfactor die wordt opgenomen in het VK en de Britse aandelenmarkt, de Brexit.

Terwijl we het nieuwe jaar ingaan, zullen beide sleutelfactoren een leidende rol blijven spelen in 2021, aangezien bedrijven zich blijven aanpassen aan de nieuwe veranderingen op zowel de korte als de lange termijn..

Bedrijven die zich hebben kunnen aanpassen aan de nieuwe normale maatregelen die ons door Covid-19 zijn opgedrongen, inclusief merken die binnen het financiële bereik van de consument lagen, waren natuurlijk de best presterende Britse aandelen in 2020.

Maar in het licht van het vaccinnieuws lijkt 2021 het comeback-jaar te worden voor de bedrijven die in alle bedrijfstakken enorm hard zijn getroffen, nu de Britse economie het langverwachte genezingsproces begint..

We zijn echter nog niet duidelijk.

Het begin van 2021 zal in het hele land verder worden beperkt vanwege Covid-19-veiligheidsmaatregelen, mogelijke verdere lockdown-periodes en de toename van ontslagen in het hele land, aangezien de wereld getuige zal zijn van massale vaccinaties die worden ingeschreven.

Nu het VK dichter bij een Brexit-deal komt, besteden bedrijven ook hun tijd aan het aanpakken van de gevolgen waarmee ze momenteel worden of zullen worden geconfronteerd, samen met wat 2020 heeft gebracht.

Naast het hoopvolle positieve nieuws dat het dodelijke virus onder controle wordt gehouden door het nieuwe vaccin, heeft het VK ook andere positieve factoren ervaren. Bedrijven in het hele land hebben succesvolle cijfers meegemaakt en getoond in hun jaarverslagen en er wordt voorspeld dat ze hun succesverhalen zullen voortzetten in de aanloop naar 2021 en daarna.

Laten we dus meteen naar binnen gaan om de 7 best presterende aandelen van het VK van nu en naar 2021 en verder te verkennen.

7 best presterende Britse aandelen voor 2021 en daarna

Dit jaar was, samen met essential-retail-winkels, een jaar voor de technologische industrie, e-commerce-industrie en de vastgoedmarkt, om er drie te noemen.

Maar terwijl we ons verdiepen in de topaandelen in het VK met een sterk presterende achtergrond, ondanks de uitdagingen van dit jaar, hebben er ook voor gezorgd dat de meeste van de best presterende aandelen in het VK ondermaats presteerden, sluiten we deze aandelen ook niet uit, aangezien die aandelen aan kracht winnen. en klaar om het goed te doen in de toekomst.

Laten we dus beginnen met 7 topaandelen in het VK om in 2021 deel van uit te maken, die geweldige potentiële aandelen zijn om aan uw portefeuille toe te voegen, samen met het behouden van deze grote merken in de nabije toekomst..

Beste Britse aandelen om naar te zoeken in 2021:

 1. AO Wereld PLC (LON: AO)
 2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)
 3. Premier Foods Plc (LON: PFD)
 4. Taylor Wimpey Plc (LON: TW)
 5. Burberry Group Plc (LON: BRBY)
 6. JD Sports Fashion (LON: JD)
 7. Ocado Group PLC (LON: OCDO)

1. AO Wereld PLC (LON: AO)

AO World Plc Stock

Voor degenen die misschien nog nooit van AO World hebben gehoord, is dit het moment om vertrouwd te raken met deze Britse elektronicawinkel.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Bolton, Greater Manchester en opgericht in 2000 door John Roberts, is sindsdien genoteerd aan de London Stock Exchange en is een toonaangevende speler binnen de FTSE 250.

Met een marktkapitalisatie van £ 1,93 miljard en een omzet die steeds sterker wordt, bewijst deze elektronische retailer niet alleen zijn vermogen om een ​​van de sterkste elektronische retailers van het heden te worden, maar ook richting 2021 en verder..

Als de grootste online retailer van elektronica en witgoed in het VK, legt de lat hoog en voor alle concurrenten die in de vergelijking willen komen, zullen ze iets speciaals moeten bieden om in dezelfde categorie te vallen als dit merk..

Naast het merk dat vanuit het VK opereert met zijn bekroonde klantenserviceteam ernaast, is het bedrijf ook actief in Duitsland.

Een ander uniek verkoopargument en een enorme aantrekkingskracht voor het bedrijf is dat het bedrijf zijn steentje bijdraagt ​​aan een groenere omgeving, aangezien het de eigenaar is van Europa’s geavanceerde koelkastrecyclingfabriek..

In het tussentijdse verslag over FY21 van het bedrijf werd bevestigd dat de groei van het bedrijf met geweldige resultaten groeide.

Van april tot 30 september zag het bedrijf een stijging van 53,2% in de totale omzetgroei tot £ 717,0 miljoen vergeleken met 2019 binnen dezelfde periode, wat £ 468,2 miljoen opbracht..

Een fantastisch resultaat van de Britse en Duitse consumentenvraag in het licht van recente gebeurtenissen.

En daar is het niet gestopt voor het gloeiende bedrijf.

Het bedrijf rapporteerde ook zijn groepswinst vóór belastingen, die uitkwam op £ 18,3 miljoen, afkomstig van een verlies van £ 5,9 miljoen in 2019.

In een financiële storing vertoonde het bedrijf een omzetstijging van 85,2% op zijn Duitse markt, wat een niet te stoppen kracht blijkt te zijn.

Oprichter en Chief Executive Officer, John Roberts, gaf zijn mening over de resultaten van dit jaar en het vertrouwen in de toekomst:

“Dit is een half jaar als geen ander geweest. Ik denk dat onze markt daardoor voor altijd is veranderd. Online is nu het dominante retailkanaal voor zowel klanten als fabrikanten en ik ben verheugd over hoe onze AO’ers de uitdaging van deze structurele gedragsverandering zijn aangegaan. ”

Verdere aanvullende opmerkingen gaven aan dat de Groep “enorme vooruitgang heeft geboekt” bij het versterken en versterken van zijn Europese aanwezigheid.

Aangezien de Europese kant van het bedrijf nu op zijn kop is gezet in een winstgevend platform, dat in heel Duitsland zal “versnellen in groei” en doorgaat in het VK en mogelijk daarbuiten..

Aangezien de aandelenkoers van het bedrijf stijgt, naast de spectaculaire resultaten dit jaar en klaar om af te sluiten, is dit bedrijf één aandeel in het VK om in te kopen voor 2021, maar om in de toekomst in stand te houden..

2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)

Het Britse multiculturele telecommunicatiebedrijf, dat aanwezig is op verschillende continenten, waaronder Azië, Afrika, Europa en Oceanië, is op weg om meer van de erkenning te krijgen die het verdient..

Vodafone heeft zijn ups en downs door de jaren heen gekend, en dit jaar was voor het bedrijf niet anders.

Maar de zaken nemen mogelijk een positieve wending in de richting van 2021 en op de lange termijn voor het bedrijf om tal van aantrekkelijke redenen.

De aandelenkoers van het bedrijf is in de loop der jaren vrij laag geweest, maar in de aanloop naar 2021 is de potentiële groeiruimte enorm voor het Britse telecombedrijf..

In het eerste financiële rapport van het bedrijf rapporteerde de telecomgroep een omzet van £ 19,2 miljard (€ 21,4 miljard) binnen een periode van zes maanden die eindigde op 30 september..

Er werd gemeld dat € 3 miljard van de omzet van het bedrijf afkomstig was van de Britse markt, terwijl de rest afkomstig was van andere continenten waar het bedrijf handelt..

Omdat de wereld dit jaar sneller en met hoge snelheid de digitale wereld betrad, was de vraag duidelijk van consumenten die zich langzaamaan aanpasten aan de gedwongen thuiswerkmaatregelen.

Door nieuwe maatregelen zou het aantal klanten dat een mobiel contract afsloot met bijna 145.000 gestegen zijn.

De grote ambitie van het bedrijf is om “een miljard levens te verbeteren en onze milieu-impact te halveren tegen 2025”, waarop het bedrijf de kracht wint om deze ambitie te archiveren..

5G is de nieuwste toevoeging aan telecombedrijven, waarop het bedrijf lovende recensies heeft ontvangen omdat het een van de beste en sterkste netwerkproviders is voor zijn 5G-toevoeging.

Rekening houdend met de uitdagingen van dit jaar, had Vodafone vanaf het begin van het jaar tot en met augustus zijn omzet met 3% zien groeien, zijn EBITDA met 2,6% gestegen en de vrije kasstroom van het bedrijf met 4,7% gestegen tot € 5,7 miljard.

Terwijl we ons voorbereiden om 2021 in te gaan, hebben analisten goede resultaten voorspeld voor het bedrijf voor het komende jaar, die mogelijk verder zullen groeien in de komende jaren..

Hoewel Vodafone volatiliteit vertoont, zijn er nog steeds veel positieve punten om weg te nemen en er deel van uit te maken.

Met de haalbare ambities van het bedrijf, de omzetstijging en de positieve vraag op verschillende continenten, is Vodafone een aandeel in het VK dat opvalt als onderdeel van de lange termijn.

3. Premier Foods Plc (LON: PFD)

eersteklas voedselvoorraad

Premier Foods is de thuisbasis van enkele van de meest populaire en meest geliefde merken van Groot-Brittannië, waaronder Mr Kipling, Angel Delight, Bird’s Custard en nog veel meer topmerken.

Met zulke topmerken onder zijn hoede, siert Premier Foods de FTSE 250 met zijn consistente inkomsten op jaarbasis, aangezien de verkoop binnen elk merk onder de naam stijgt..

2020 was een jaar voor essentiële detailhandelsbedrijven, aangezien de omzet toenam en nog steeds toenam, wat de omzet liet zien, en PFD een van de beste presteerders was.

Aangezien de natie meerdere nationale en lokale lockdowns is ingegaan, zal het uiteindelijke groepsomzetresultaat van het bedrijf verbluffend zijn, aangezien de resultaten halverwege al de stijging laten zien.

Vanaf september stegen de merkopbrengsten met 18,6% in de eerste helft van het jaar tot £ 367 miljoen. Gevolgd door maar liefst £ 40 miljoen dat werd verrekend van de nettoschuld van het bedrijf, die nu £ 429 miljoen bedraagt.

Aangezien meer mensen in het hele land bakken en koken in het comfort van hun eigen huis, en dat nog steeds doen, heeft dit een “uitzonderlijk” positief effect gehad op het merk, aldus de Chief Executive Officer, Alex Whitehouse..

Nu de onzekerheid nog steeds voortduurt in 2021, zal de vraag naar de populaire producten nog steeds even populair zijn als dit jaar, aangezien de strikte veiligheidsmaatregelen mogelijk nog een tijdje van kracht zullen blijven..

Whitehouse sprak over de jaarresultaten voor het bedrijf en adviseerde: “We verwachten dat de handelswinst voor het volledige jaar hoger zal zijn dan de huidige marktverwachtingen”.

Aangezien makelaars en analisten verwachten dat de populariteit van het merk verder zal toenemen, zal de overtuiging dat de huidige maatregelen nog steeds van kracht zullen zijn (in ieder geval voor het begin van het jaar) niet alleen de jaarresultaten van het bedrijf verbeteren, maar ook het groeipotentieel op lange termijn..

Aangezien de aandelenkoers 102,20 bedraagt, is dit een voedingsvoorraad in het VK die tot 2021 ingaat en klaar is voor een fantastische groei op de lange termijn, aangezien klanten blijven genieten van de populaire voedingsmerken waar we van houden..

4. Taylor Wimpey Plc (LON: TW)

Eén sector in 2020, afgezien van uw voor de hand liggende bedrijven, was een jaar voor woningbouwbedrijven in de vastgoedsector, samen met de vastgoedmarkt zelf.

Samen met Persimmon heeft Taylor Wimpey een uitdagend jaar achter de rug, maar het bedrijf staat stevig vast met zijn positieve financiële positie en ziet er naar uit dat het een mooie toekomst op lange termijn tegemoet gaat..

Dit jaar was de aandelenkoers van Taylor Wimpey goedkoop om te kopen, beginnend bij de laagste 100 die tot nu toe zijn gestegen tot 161,50 als gevolg van de vraag binnen de vastgoedsector.

Aangezien de vraag naar woningen in het hele land duidelijk is en met het gebrek aan beschikbaarheid, inclusief lage rentetarieven en de zegelrechtvakantie die tot maart 2021 van kracht is, wil hij zijn grote vlucht voortzetten tot in 2021 en voor de lange termijn.

In de eerste helft van het jaar bracht Covid-19 alle bedrijfstakken tot stilstand en stopte het alle activiteiten, waardoor de overgrote meerderheid van de bedrijfstakken, inclusief de onroerendgoedsector, te maken kreeg met droevige droge periodes..

Naarmate de weken vorderden en de overheidsmaatregelen in het hele land lichtjes begonnen te versoepelen, zag de vastgoedsector een langzame beweging.

Ondertussen bereikten de hypotheekrentes een historisch dieptepunt, hand in hand met de aankondiging van de regering die bevestigde dat de zegelrechtvakantie begon te zien dat de consumentenvraag sterk werd.

Het laatste handelsupdate-rapport van het bedrijf ziet een sterke balans en cashflow. Met een verwacht netto kassaldo tussen £ 500 miljoen – £ 750 miljoen.

Aangezien de vraag en het herstel de vastgoedsector in het tweede kwartaal hebben gedomineerd, overtreft het alle verwachtingen.

Het bedrijf is al op zoek om met de omzet van het bedrijf de top van de marktverwachtingen te halen.

Nu er vraag is naar de huizenmarkt en steeds sterker wordt, verwacht het bedrijf ook dat het perceel in de komende 12-18 maanden met ongeveer 10.000 percelen zal toenemen..

Naast hun sterke aanwezigheid op de Britse vastgoedmarkt, zijn de huizenbouwers ook aanwezig in Spanje, dat een langzamer herstel heeft doorgemaakt als gevolg van een verbod op en beperkingen op internationaal reizen..

Het bedrijf is echter op zoek naar een normalisatie in het nieuwe jaar, in het licht van het vaccinatienieuws.

Met een geschat complicatiepercentage van 85-90% voor 2021 en een sterk orderboek dat het nieuwe jaar ingaat met aanhoudende vraag van klanten, bewijst Taylor Wimpey zijn zinnen op groot succes in 2021 en voor de komende jaren..

Daarom is TW een van de beste aandelen in het VK om op lange termijn te kopen.

Samen met Taylor Wimpey is Persimmon ook een best presterende Britse aandeel die staat voor een sterk 2021.

Hier hebben we de positieve resultaten van vastgoedbedrijven uit dit jaar, die goede resultaten voor de toekomst zullen opleveren, uitgesplitst en gedeeld, samen met 9 andere best presterende Britse aandelen die u voor 2021 kunt kopen..

We hebben het allemaal gedekt en laten geen middel onbeproefd in uw Britse aandelenhandel.

5. Burberry Group Plc (LON: BRBY)

Burberry, het luxueuze high-end fashion retailing-merk dat inkomsten blijft halen uit de hele wereld, zelfs in onzekere tijden.

Hoewel het modemerk op zijn zachtst gezegd geen stralend jaar heeft gehad, zoals veel bedrijven over de hele wereld vooruit leiden naar 2021 en kijkend naar de bewezen staat van dienst van de bedrijven, is dit de redenering dat dit aandeel als een aandeel op de lijst komt. van de beste Britse aandelen om te kopen in 2021 en daarna.

Het populaire modemerk heeft niet alleen een sterke vraag in het VK, maar heeft ook een lang aanhoudende vraag vanuit de Aziatische markt van het merk..

Ondanks de wereldwijde pandemiecrisis is mode een industrie die nooit uit de mode raakt. Wat betreft het iconische handelsmerkontwerp, heeft de Burberry Group bewezen populair te zijn onder alle arbeidersklasse.

Met een marktkapitalisatie van £ 7,397 miljoen wil de Burberry Group groeien met zijn huidige strategie, zoals geadviseerd door de voorzitter van het bedrijf, dr. Gerry Murphy en CEO Marco Gobbetti..

Uit het jaarverslag 2019/20 van het bedrijf blijkt dat dit jaar als gevolg van de uitbraak van Covid-19 een groot effect heeft gehad op het bedrijf.

Het bedrijf had een omzet van £ 2,6 miljard, een daling van 3% en de gerapporteerde bedrijfswinst was in maart met 57% gedaald.

Tot op heden loopt het bedrijf door de pandemie nog steeds achter waar ze wilden zijn.

Echter, aan het begin van het jaar, toen het grootste deel van de wereld strengere lockdown-maatregelen begon te nemen, begonnen het vasteland van China en Zuid-Korea te heropenen en kenden een “positieve groei” volgens het jaarverslag..

Terwijl de wereld pusht om digitaler te worden, heeft Burberry een sterke vraag via zijn online aanwezigheid, waardoor het merk in de zomer hun lente- / zomervoorraad langer beschikbaar hield dan verwacht, zodat klanten deze seizoensontwerpen online kunnen kopen om verloren te compenseren. omzet.

In de aanloop naar het begin van het nieuwe financiële jaar, streeft Burberry ernaar om zich verder te ontwikkelen en zijn Britse uniciteit over verschillende continenten te verspreiden. Met aanhoudend succes op de Aziatische markt.

Met de hoop dat de normaliteit terugkomt in 2021, probeert Burberry weer op de ladder te klimmen met hun verkopen, waarbij een groot deel van de verkopen van het merk afkomstig is van reizende consumenten..

Dat maakt het merk een aandeel in het VK om te kopen en er deel van uit te maken in 2021 en de toekomst.

6. JD Sports Fashion (LON: JD)

JD Sports, de Britse sportmoderetailer die een stralend jaar achter de rug heeft ondanks de effecten die Covid-19 heeft op de detailhandel.

De sportwinkel-krachtpatser heeft niet alleen de resultaten binnen zijn merk geleverd, het bedrijf wil ook zijn horizon verbreden door hun naam uit te breiden, zoals onlangs werd gekoppeld aan de mogelijke aankoop van de modewinkel, Debenhams..

Totdat de onderhandelingen begin december eindigden als gevolg van de extra verwoesting van die Acadia-groep die in de administratie was gevallen, die een sleutelrol speelde en speelde in de inkomsten van de Debenhams-groep.

Dat bleek een te groot risico te zijn voor het sportbedrijf.

Met een marktkapitalisatie van £ 7,65 miljard en aandelen die jaar-op-jaar stijgen tot ongeveer 7,30%, doet het merk het helemaal niet slecht gezien.

De aandelen van JD zijn het afgelopen jaar met 147% gestegen, het nettoresultaat van de sportmerken is met 6% gedaald. Hoewel de omzet van de sportmerken is gestegen tot £ 6,11 miljard GBP in 2020, van $ 4,72 miljard aan het begin van het jaar.

Het is opmerkelijk dat de aandelenkoers van JD er een is waarvan bekend is dat deze hoog is, het heeft zeker ruimte om weer omhoog te gaan.

In het licht van het feit dat de Britse regering de lokale lockdown-maatregelen in het hele land heeft opgeheven, kunnen we zien dat deze populaire sportwinkel nog betere resultaten laat zien naarmate de feestperiode nadert..

Aangezien winkels in het hele land en wereldwijd worden geopend, waaronder meer dan 600 winkels verspreid over de hele wereld en niet te vergeten het sterke digitale inkomen van het bedrijf, is dit retailmerk een aandeel om te kopen en te sluiten in 2021.

7. Ocado Group PLC (LON: OCDO)

De laatste die op onze lijst is verschenen, is Ocado Group PLC, een Britse online supermarkt die er prat op gaat een ‘niet-traditionele supermarkt’ te zijn..

De online retailer verzendt zijn leveringen rechtstreeks vanuit de magazijnen van het bedrijf zonder dat zijn aanwezigheid in de supermarkt voelbaar is bij een winkelketen in het hele land.

Het online kruideniersbedrijf heeft zijn omzet aanzienlijk zien stijgen, wat werd gedocumenteerd in zijn laatste rapport, dat eindigde tot 29 november..

Een winkelomzet van £ 579,6 miljoen, meer dan £ 100.000, vergeleken met de resultaten van vorig jaar van slechts £ 430,0 miljoen.

2020 was aantoonbaar een doorbraakjaar voor het bedrijf, niet omdat ze in het verleden slecht hebben gepresteerd, maar in het licht van de gebeurtenissen van dit jaar is het bedrijf bekender geworden bij de consument met zijn aanpasbare Covid-19-maatregelen.

Door zijn unieke karakter te leveren met producten die rechtstreeks uit de magazijnen van het bedrijf komen, wordt het enorm uitgegroeid tot de e-kruidenier om op te letten terwijl we het nieuwe normaal ingaan..

Nu de aandelenkoers van het bedrijf indrukwekkend hoog bleef, hoewel het zijn momenten van volatiliteit heeft gekend en de verkopen aan kracht winnen, is het geen wonder dat investeerders dit bloeiende Britse aandeel nauwlettend in de gaten houden..

Met de Brexit om de hoek, leidt dit er natuurlijk toe dat investeerders hun zorgen hebben. Niet alleen binnen deze branche, maar over de hele linie als collectief.

Maar welke impact zal Brexit hebben op Ocado Group PLC?

Hoe lang en kort het ook is, Brexit zal natuurlijk een impact hebben op het bedrijf, maar het is misschien maar van korte duur in vergelijking met bedrijven in andere industrieën.

Aangezien de verse productie vanuit verschillende landen over de hele wereld de magazijnen binnenkomt, kan dit standhouden of kan de groei van het bedrijf langzamer worden vanwege het gebrek aan productie en ook het wachten dat het kan duren om bij de magazijnen aan te komen..

Maar eerlijk gezegd zal het op de lange termijn hoogstwaarschijnlijk geen groot probleem voor het bedrijf veroorzaken en realistisch gezien is het bedrijf meer dan waarschijnlijk een stap voor met dit potentiële probleem dat vertraging zou kunnen veroorzaken..

Zoals hierboven vermeld, wordt de wereld met de dag meer en meer digitaal bestuurd. Wat voor de impact op de lange termijn fantastisch is voor dit groeiende bedrijf, aangezien de wereld zich aanpast aan het nieuwe normaal van de populaire on-demand digitale wereld.

Het bedrijf loopt niet alleen voorop met zijn aanwezigheid op het gebied van digitale e-kruideniers, het merk werkte ook samen met M&S, een van de beste luxe voedingsbedrijven in het Verenigd Koninkrijk, die de groei van het bedrijf in augustus met 52% verhoogde.

Met de vooruitzichten voor briljante langetermijninvesteringen, naast de briljante omzetresultaten die het dit jaar heeft laten zien, zal dit bedrijf een van de bedrijven zijn die naar de nieuwe toekomst leiden en zeker een om deel van uit te maken in 2021..

Nog een populaire Britse voorraad om in 2021 te bekijken

Boohoo Group PLC (LON: BOO)

boohoo group voorraad

Boohoo, de online modewinkel, heeft dit jaar een mix gehad, inclusief een bijna verdrievoudigde aandelenkoers tijdens zijn hoogtepunt.

De modewinkel is populair bij de meeste generaties die de nieuwste stijlen en trends aanbieden en de belangrijkste attractie, de betaalbare mode van het merk.

Aan het begin van het jaar kreeg het modemerk een klap bij het begin van de pandemie, maar het merk kreeg al snel vaart als een toonaangevende digitale performer, omdat lockdown-maatregelen mensen ervan weerhielden om in winkels te winkelen.

Hoewel de aandelenkoers van Boohoo onvoorspelbaar kan zijn, is het bedrijf de afgelopen 5 jaar gegroeid en vooruitkijkend naar 2021 zal het nog verder groeien met spectaculaire resultaten die investeerders voorspellen..

De aandelenprijs van het bedrijf staat momenteel op 311,80 per aandeel, wat analisten zeggen dat het een koopje is, aangezien de potentiële groeiruimte die het bedrijf in de toekomst kan archiveren, de motivatie is om dit aandeel niet alleen te kopen, maar ook te behouden. uw portefeuille.

Ondanks de reacties in de media rond de fabrieken van het merk in Leicester dit jaar, waarin het bedrijf in de schijnwerpers werd gezet en het label werd bestempeld als het verwaarlozen en onderbetalen van zijn personeel.

De CEO van het bedrijf, Mahmoud Kamani, sprak de rapporten toe en voegde eraan toe dat hij zich concentreert op de prestaties van Leicester in plaats van het merk uit te breiden naar andere continenten..

Volgens de rapporten van augustus is het bedrijf jaar-op-jaar met 44,54% gestegen tot £ 408,25 miljoen, ondanks de wereldwijde pandemie en onderzoeken naar de etnische achtergrond van het merk..

Samen met de omzet van het bedrijf, het nettoresultaat, de nettowijziging in contanten en alle andere financiële gebieden binnen het merk, staan ​​ze momenteel allemaal in het groen.

Met de financiële cijfers van de merken die de weg wijzen voor het bedrijf, samen met de positieve feedback van analisten en de aantrekkelijke aandelenkoers, maakt Boohoo een aandeel om in 2021 te kopen en op zoek naar groei op de lange termijn.

Beste Britse aandelen om te kopen 2021 – The Verdict

En daar heb je het, 7 van de beste Britse aandelen die zijn ingesteld om u een betere toekomst te bieden in 2021 en daarna, die ook een goede variëteit bieden aan uw groeiende portefeuille..

Naast de positieve punten is het belangrijk om te vermelden dat alle bedrijven hun eigen risico’s met zich meebrengen, aangezien er geen garantie is bij het investeren.

Op zoek naar investeringen in de beste aandelen van het VK voor de toekomst?

Na het bekijken van 7 van de beste Britse topaandelen om deel van uit te maken voor 2021 en daarna, is het nu tijd om je aan de actie te wijden, wat slechts een paar minuten duurt voordat je deel gaat uitmaken van zo’n opwindende en lonende handel. reis.

Voordat u aan uw reis naar beleggen begint, is het van vitaal belang dat u weet dat niets gegarandeerd is bij het beleggen van uw geld. Daarom is het verstandig om zoveel mogelijk onderzoek te doen en uit te voeren op alle gebieden waar u overweegt uw geld.

U kunt uw handelsreis beginnen vanuit het comfort van uw huis met alle hulp en begeleiding binnen handbereik.

Als eerste stap om te handelen in Britse aandelen, moet u een handelsaccount openen en een makelaar vinden die bij u past.

Hoewel er veel online handelsplatforms beschikbaar zijn die u online kunt verkennen, is het het beste om verstandig te kiezen en ervoor te zorgen dat het platform dat u kiest over de vereiste licenties en brokerage-licenties beschikt..

eToro, ‘s werelds toonaangevende sociale en handelsplatform biedt het allemaal op uw gemak. Het online handelsplatform maakt uw start met handelen in aandelen eenvoudig, stressvrij, effectief en snel.

Het openen van uw eToro-account kan binnen enkele minuten worden gedaan, samen met het openen van een brokerage-account, wat wordt geadviseerd om uw geld gescheiden te houden van uw dagelijkse accounts..

Nadat u uw account heeft geopend en een makelaar heeft gekozen die geschikt is voor uw behoeften, is het laatste punt om geld te storten om uw reis naar aandelen te starten..

Er is geen tijdslimiet, je kunt zoveel tijd nemen en zoveel onderzoek doen als je nodig hebt voordat je je geld ergens in investeert, want het is altijd verstandig om te weten waar je aan begint.

Inclusief alle voordelen die eToro te bieden heeft, inclusief 0% commissie, toegang tot alle toonaangevende topaandelen en meer, eToro biedt ook handelseducatie om u te begrijpen en uw reis naar aandelenhandel te beginnen.

Zonder opstartkosten kunt u zich gewoon gratis aanmelden om uit de eerste hand te ervaren hoe een handelsaccount eruitziet en werkt, dus als het om de echte deal gaat, zult u meer vertrouwen hebben in hoe u kunt handelen..

Of u nu een beginner bent om te beleggen of een beginner bent om te investeren, u kunt alle kneepjes van het vak leren via dit eenvoudige, ongecompliceerde, moderne platform..

eToro – Koop de beste Britse aandelen zonder commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Belangrijkste leerpunten

 • De 7 beste Britse aandelen hebben allemaal beide uitzonderlijke positieve punten, maar hebben een evenwicht met hun eigen risicofactoren.
 • Naast de beste Britse aandelen die hierboven zijn genoemd, moet u de Britse aandelenmarkt in de gaten houden, want er zijn meer uitzonderlijke bedrijven die in 2021 ‘een hoge vlucht’ kunnen nemen..
 • Voordat u belegt, is het verstandig om nader onderzoek te doen naar de door u gekozen aandelen.
 • Oefening baart kunst en is een geweldige manier om de handelswereld te begrijpen en te leren voordat u uw eigen geld investeert.
 • Investeer altijd verstandig, in eenvoudiger bewoordingen investeer met uw middelen.

Als je het leuk vond om te lezen 7 beste Britse aandelen om naar te zoeken in 2021 en daarna deel het alstublieft met iemand anders waarvan u denkt dat het interessant zal zijn.

Let op: in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige prestaties. De waarde van beleggingen kan zowel dalen als stijgen. Alle meningen, nieuws, onderzoeken, analyses, prijzen of andere informatie op deze website worden verstrekt als algemeen marktcommentaar en vormen geen beleggingsadvies. Trading Education is niet verantwoordelijk voor enig verlies dat voortvloeit uit een investering op basis van enige aanbeveling, voorspelling of andere verstrekte informatie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me