7 beste langetermijnaandelen ‘miljonairmakers’ om in 2021 te kopen

Top 7 aandelen om te kopen om van u een miljonair te maken

Als u een belegger bent die op zoek is naar de beste aandelen die u stabiliteit, betrouwbaarheid en een groot winstpotentieel kunnen bieden, neem dan een kijkje, want we hebben 7 top ‘Millionaire-Maker’ keuzes die de perfecte investeringen lijken te zijn.

Een zekerheid over groeiaandelen is dat beleggers nu meer dan ooit in uitdagende tijden willen toevoegen en deel willen uitmaken van enkele van de beste langetermijngroeiaandelen op die markt van vandaag..

Groeiaandelen proberen niet alleen een aantrekkelijk rendement te bieden, maar het vinden van de beste groeiaandelen op de markt die een mix van betrouwbare, stabiliteit en fantastische toekomstperspectieven bieden, is een sleutel, vooral omdat we tot 2020 hebben gezien dat alles kan gebeuren. Kijkend naar 2021 en daarna, kan deelname aan dergelijke aandelen buitengewoon lonend en opwindend zijn, aangezien ze blijven groeien naar nieuwe hoogtepunten, maar comfortabel worden omringd door sterke financiële elementen.

Hoewel large-capaandelen zoals Microsoft (MSFT) grote rendementen en stabiliteit bieden, zullen aandelen van zo’n omvang uw rendement niet zo sterk doen stijgen als deze ‘Millionaire-Makers’. Bovendien bevinden small-capaandelen zich op een andere schaal, want hoewel deze aandelen een groot potentieel hebben om enorm groeisucces te behalen, bevatten ze echter sterke risicofactoren en zijn ze extreem volatiel, en binnen deze zeer uitdagende tijd is het misschien niet het moment om begin dergelijke risico’s te nemen.

Lijst met 7 aandelen van miljonairmakers om te kopen in 2021:

U kunt al deze topaandelen, evenals vele andere, kopen bij eToro en betaal 0% kosten!

Wat een aandeel tot een ‘miljonairmaker’ maakt?

Als beleggen nieuw voor u is, vraagt ​​u zich misschien af ​​wat een aandeel tot een ‘miljonairmaker’ maakt, en dit antwoord is vrij eenvoudig. Een aandeel met een gezonde financiële positie met een hoog groeipotentieel en het toevoegen van het vangnet van stabiliteit onder uw voeten.

Het is natuurlijk aan te raden om uw huiswerk over aandelen te maken om te bepalen of een aandeel de moeite waard is om uw inkomsten in te investeren. Maar om specifiek aandelen te onderzoeken die het potentieel hebben om u op lange termijn rijk te maken, is het de moeite waard om dieper in deze aandelen te kijken om te zien of uw doel om op de lange termijn miljonair te zijn, haalbaar is..

Welke sleutelelementen moeten worden gezocht in een aandeel van een miljonair?

Zoals hierboven vermeld, is het van cruciaal belang om de fundamentele elementen van een aandeel te onderzoeken wanneer u in aandelen wilt beleggen. Maar waar u binnen een aandeel naar moet zoeken, is misschien de vraag in uw hoofd die u zoekt.

Ten eerste is elk aandeel dat van belang is de moeite waard om te kijken naar de branche waarin het aandeel zich bevindt. Bijvoorbeeld de cannabisindustrie, deze industrie die naar verwachting zal stijgen terwijl we doorlopen tot 2021 en verder, biedt een enorm groeipotentieel, niet alleen voor individuele aandelen. maar voor de industrie als geheel.

Ten tweede, voordat we specifiek naar de algemene financiële fundamentals van een aandeel kijken, is het de moeite waard om naar de marktkapitalisatie van een aandeel te kijken, dit is een grote indicatie als een aandeel kan kijken naar een aanzienlijke stijging. Neem bijvoorbeeld Amazon (AMZN) met een marktkapitalisatie van 1,6 biljoen, realistisch gezien zal dit aandeel zich niet tot 10 keer zo vermenigvuldigen, wat als je kijkt naar een aandeel met een redelijke marktkapitalisatie het realistische potentieel heeft van het bereiken van dubbele cijfers binnen de miljarden, dit is een goede factor om naar te kijken bij het zoeken naar dergelijke aandelen om mee te beginnen.

Dat gezegd hebbende, zijn er veel aandelen op de markt met een kleinere marktkapitalisatie die veel risico-elementen bevatten, terwijl mid-capaandelen een stabielere positie hebben met grote groeivooruitzichten..

Dan is het tijd om een ​​kijkje te nemen in de fundamentele elementen van een aandeel, waaronder kijken naar de omzet van een aandeel om te zien hoe goed het bedrijf is gegroeid alsof het aandeel in de loop der jaren een aantrekkelijke en zichtbaar goede omzetgroei heeft, dit is een goede een indicatie dat een aandeel het potentieel heeft om vooruit te blijven groeien.

Andere belangrijke basisprincipes om naar te kijken, zijn onder meer de balans van het aandeel om te zien hoe een aandeel financieel zit, met behulp van verschillende metrische ratio’s, waaronder P / E (koers-winstverhouding), P / S (prijs-omzetverhouding) en ROE ( rendement op eigen vermogen). Deze ratio’s geven u een duidelijker inzicht of dit aandeel over- of ondergewaardeerd is op basis van de aandelenkoers van het bedrijf vermengd met de winst per aandeel van het bedrijf, terwijl de ROE-ratio laat zien hoeveel winst elke dollar van het gewone eigen vermogen maakt, terwijl de P / S ratio is een andere maatstaf om naar het groeipotentieel te kijken, aangezien het laat zien hoe een bedrijf wordt gewaardeerd in verhouding tot de verkoop.

Afgezien van de beste elementen om naar te kijken om te bepalen of een aandeel een potentiële ‘miljonair-maker’ is, is de ‘regel van 72’ een goede strategie om de schatting van een aandeel te vereenvoudigen. De regel van 72 kan worden toegepast op alles dat kan stijgen, het is gewoon een kwestie van 72 te delen door het rendement van een aandeel om u een geschatte tijd te geven voor het aandeel om uw inkomsten te verdubbelen..

Nu we een duidelijke indicatie hebben gegeven van wat een aandeel een ‘miljonair-maker’ maakt, waar u naar moet zoeken in een aandeel en hoe u kunt inschatten hoe lang het duurt voordat een aandeel groeit, is het nu tijd om 7 top te bekijken. aandelen die er goed uitzien, zetten hun weg naar succes voort.

1. Starbucks Corp (SBUX)

Het Amerikaanse multinationale koffiehuis en branderijreservaat dat de harten van miljoenen over de hele wereld heeft veroverd, terwijl het nog steeds miljoenen trekt voor zijn koffie en het unieke karakter, is Starbucks Corp (SBUX).

Het Amerikaanse bedrijf met het hoofdkantoor in Seattle, Washington, is een opmerkelijk aandeel geweest om in te investeren en een waarin zijn investeerders in de loop van de tijd rijk zijn geworden naarmate het bedrijf steeds sterker werd. In de afgelopen dagen vertoont deze voorraad geen tekenen van vertraging, in feite het tegenovergestelde, aangezien de voorraad topkoffie blijft leveren en tegelijkertijd meer uniekheid creëert.

Om Starbucks Corp te starten, zoals veel bedrijven op de huidige markt, hebben we in 2020 moeilijke tijden doorgemaakt toen de pandemie van het Coronavirus toesloeg, waarbij winkelsluitingen over de hele wereld plaatsvonden, waaronder veel winkels tot nu toe die momenteel zijn gesloten in een poging om de voortdurende verspreiding van dit virus te grijpen en te voorkomen , met veel winkels die helemaal geen diensten aanbieden.

Dat gezegd hebbende, de pluspunten wegen zwaarder dan de minpunten van dit merk. Sinds de problemen deze koffievoorraad in 2020 troffen, is het erin geslaagd om terug te keren naar het positieve terwijl we op weg zijn naar een nieuw normaal. Het was duidelijk te zien dat de vraag van consumenten over de hele wereld groot was, aangezien winkels, drive-throughs en mobiele bestelservices sterke verkooppunten voor het merk waren en fantastische inkomsten van over de hele wereld opleverden, waardoor Starbucks Corp in een goede staat verkeert. positie terwijl we verder gaan.

Binnen het fiscale eerste kwartaal van het bedrijf, dat op 26 januari 2021 werd vrijgegeven, toont het een solide vooruitgang ondanks de huidige mondiale situatie, China was getuige van een stijging van 5% in de winkelverkopen, terwijl het Starbucks International-segment op jaarbasis met 5% eindigde met de extra boost vanuit China. , wat een netto-omzet van $ 1,7 miljard opleverde met nog eens 1.038 nieuwe winkels die bijdroegen aan deze omzetstijging. Het bedrijfsresultaat voor het internationale segment lag bijna op hetzelfde niveau als in 2020, aangezien het werd bevestigd op $ 274,8 miljoen in het eerste kwartaal in vergelijking met $ 275,9 miljoen in 2020.

De Amerikaanse kant van het bedrijf liep iets achter als gevolg van beperkingen en de impact die Covid-19 heeft op het koffiemerk, de netto-omzet daalde met 6% tot $ 4,7 miljard in vergelijking met $ Q1 2020, het bedrijfsresultaat nam natuurlijk af als gevolg van minder die met -26% is gedaald tot $ 813,5 miljoen in vergelijking met $ 1,1 miljard in 2020. 105 nieuwe winkels zijn geopend in de VS, maar dit zal op de lange termijn zonder enige twijfel bijdragen aan de omzet van het merk..

Al met al heeft Starbucks bevestigd dat 278 nieuwe winkels zijn geopend in het eerste fiscale eerste kwartaal van 2021, een stijging van 4% op jaarbasis. Een verzameling van netto-inkomsten bracht in totaal $ 6,7 miljard binnen voor dit aandeel in het eerste kwartaal nam een ​​lichte daling met 5% op, sterk als gevolg van een gebrek aan consumentenverkopen als gevolg van Covid-19, inclusief een daling van de operationele marge van de voorraden met 3,7% op jaarbasis en de GAAP-winst per aandeel (EPS) die $ 0,53 lager ligt dan $ 0,21 op jaarbasis.

Alle aandelen rapporteerden winst, hoewel, afgezien van het internationale segment, een keerzijde laat zien, dit is eigenlijk positief nieuws voor het aandeel. Als je kijkt naar de vraag in deze uitdagende tijden, inclusief het loyaliteitsprogramma van Starbucks Rewards dat in de VS is gestegen tot 28 miljoen, is dat een stijging van 15% op jaarbasis, zelfs in onzekere tijden met beperkingen.

Kijkend naar de toekomst, wil Starbucks toevoegen en vooruitgang boeken met aanzienlijke groei in 2021 en ongetwijfeld door de jaren heen, aangezien deze markt er een is waar ook velen naar toe worden getrokken. Starbucks heeft in haar Fiscale richtlijnen voor 2021 uiteengezet dat het tussen de 10% en 23% van de wereldwijde winkelomzetgroei wil archiveren, een ruwe richtlijn van 2.150 nieuwe winkelopeningen met 1.110 netto nieuwe winkels internationaal en een geconsolideerde omzet van tussen $ 28 miljard tot $ 29 miljard voor het eindejaarsoverzicht.

Het groeipotentieel is zeker zichtbaar om te zien. Als we nu echter kijken naar de waarderingen van dit aandeel, inclusief de aandelenkoers en de EPS-ratio, waarvan het lijkt alsof het enigszins aan de hogere kant blijft, met een aandelenkoers van $ 105,30 en een winst per aandeel van $ 0,56, is het potentieel feitelijk bijna goed, gezien wat deze voorraad kan bereiken als we vooruitlopen.

Starbucks zal aantoonbaar geen enorm nadeel in zijn aandelenkoers zien, vooral omdat we de komende maanden dichter bij het versoepelen van de beperkingen zullen komen, wat nu een ideaal moment maakt om te gaan zoeken en te investeren in deze toonaangevende koffievoorraad, die zeker de basis heeft om een miljonair aandeel voor investeerders, wat het heeft bewezen op zijn sterke verleden.

2. Green Thumb Industries Inc (GTBIF)

GTBIF-voorraad

Het is geen verrassing dat aandelen in zo’n langverwachte branche de lijst maken van topaandelen die u rijk zouden kunnen maken. Green Thumb Industries Inc (GTBIF) maakt deze lijst als een cannabisvoorraad die u voor 2021 zou moeten kopen.

Green Thumb Industries is trots op het leveren van de hoogste standaard voor het kweken en bedienen van consumenten met veilige en hoogwaardige cannabis voor zowel medisch als recreatief gebruik met het doel van het bedrijf om van cannabis te genieten voor gezondheid, geluk en comfort.

Het cannabisbedrijf biedt zijn assortiment producten aan via verschillende merken, zoals Dogwalkers, Beboe Therapies, ongelooflijk en meer, variërend van zoete lekkernijen tot oliën. Gevestigd in 11 staten in de VS en met een nieuwe operationele productiefaciliteit in Oglesby, Illinois die producten exploiteerde, produceerde en distribueerde voor al zijn verbindingen, samen met capabele faciliteiten in New Jersey en Ohio. Maar deze cannabisvoorraad heeft zijn aanwezigheid gevestigd in de staat Illinois, omdat het de thuisstaat is, en ten tweede is Illinois gestegen in de consumentenvraag naar cannabis, wat een andere sterke bonus is voor deze voorraad, aangezien ze momenteel meer winkels hebben die hierin zijn gevestigd. staat dan enig ander binnen de VS..

Hoewel de bedrijfsontwikkeling is bevestigd, ziet het er nu naar uit dat als we naar deze aandelenkerncijfers in het derde kwartaalrapport van het bedrijf kijken, deze cannabisvoorraad er een is waarmee u misschien snel vertrouwd wilt raken..

In het Q3-rapport van het bedrijf werd gemeld dat het kwartaal een ‘uitstekende’ periode van drie maanden was, aangezien het bedrijf uitstekende resultaten behaalde met een groei van 31,3% in het derde kwartaal, wat bijdroeg aan een verbluffende stijging van 131% op jaarbasis tot $ 157,1 miljoen. De omzetgroei werd gedreven door een sterke toename van de activiteiten in verpakte consumentengoederen en detailhandel, waardoor de brutomarge steeg van 53,2% in het tweede kwartaal naar 55,4%..

De staat Illinois werd de 11e staat die recreatief cannabisgebruik legaliseerde in 2020. Dit veroorzaakte een enorme stijging van de vraag waardoor de verkoopcijfers voor deze cannabisteelt door het dak gingen en naarmate meer staten de wetgeving voor recreatief gebruik van marihuana proberen te bevestigen, gezien deze aandelen positieve financiële positie en de staten waarin het momenteel actief is, of het nu via hun eigen winkels is of via verschillende samenwerkende merken, dit zou in dit voordeel moeten werken voor groeiend succes.

Zoals het er op 30 september 2020 uitzag, bevestigde het bedrijf dat zijn financiële positie ongetwijfeld sterk was met een balanstotaal van $ 159,1 miljoen inclusief contanten en kasequivalenten van $ 78,1 miljoen met een uitstaande schuld van $ 97,1 miljoen. aantrekkelijke financiële positie.

Met een huidige aandelenkoers van $ 36,44, die het afgelopen jaar steeds meer is gestegen als gevolg van recente gebeurtenissen in de branche en gebeurtenissen binnen dit bedrijf, heeft het aandeel een bereik van 52 weken tussen $ 4,08 op zijn laagste en $ 38,45 op zijn hoogste.

Dit is zeker een marihuanavoorraad die de basis en de ingrediënten heeft om een ​​miljonairaandeel te worden op de lange termijn, en om deel uit te maken van zo’n bloeiende industrie die de komende jaren zal stijgen..

3. Vierkant Inc (SQ)

Het Amerikaanse financiële dienstverlener komt als volgende op de lijst als aandeel met een groot potentieel.

Terwijl de wereld sterk blijft evolueren naar een digitale wereld, blijkt Square Inc (SQ) één bedrijf te zijn met zijn sterke ecosystemen die zijn ontworpen voor beide uiteinden van het spectrum, verkopers en kopers, samen met nieuwe toevoegingen om te verbeteren of toe te voegen nieuwe voordelen voor hun creatieve creaties.

Van waar het allemaal begon voor dit aandeel met het Square Reader-apparaat, is het vandaag geëvolueerd en uitgebreid naar verschillende wegen en blijkt het een succes te zijn, vooral in 2020, aangezien de coronavirus-pandemie veel uitdagingen voor bedrijfseigenaren over de hele wereld met zich meebracht..

Met de meest recente creatie van het bedrijf, de Cash-app, die eind 2013 in het spel kwam onder de naam Square Cash, is deze app de afgelopen jaren om veel positieve redenen gepast omdat het voor individuen gemak en eenvoud biedt om hun rekeningen bij te houden. . De app is ontworpen om geldoverboekingen te kunnen ontvangen en verzenden via de app of website, samen met het toevoegen van nieuwe voordelen, waaronder een recente functie waarmee individuen, organisaties en bedrijfseigenaren hun eigen belastingen kunnen regelen en sorteren, dit is slechts een van de vele Kenmerken.

Wat mensen misschien niet weten, samen met het feit dat deze voorraad veel succesvolle wegen in handen heeft, zijn er ook veel horecagelegenheden die Square Register gebruiken, dat wordt gebruikt om transacties te verwerken voor klanten die betalen via pin- of creditcardmethoden.

In dit verband is dit wat dit aandeel het hele jaar door een enorme klap heeft gekregen, aangezien de horeca een enorme klap heeft gekregen als gevolg van de Covid-19-pandemie, waardoor SQ-aandelen een klap hebben gekregen op deze weg. Maar wat is er in de loop van het jaar in deze aandelengunst gegaan? Het aandelenvermogen dat individuen helpt die op afstand opereren met hun organisaties en bedrijven over de hele wereld, inclusief de Cash App.

Binnen de Q3-resultaten van dit aandeel is het duidelijk te zien dat de Covid-19-pandemie dit aandeel aanzienlijk heeft geholpen om zijn ware potentieel te zien, aangezien bijna alle financiële gebieden in positieve kleuren ver vooruit waren. De brutowinst steeg met $ 794 miljoen met 59% jaar-op-jaar, de brutowinst van de verkoper steeg met $ 409 miljoen met 12% jaar-op-jaar, de totale netto-omzet steeg met maar liefst 140% op jaarbasis tot $ 3,03 miljard met de Cash App-brutowinst van 212% op jaarbasis tot $ 385 miljoen. Het bedrijf was ook getuige van een stijging van de Adjusted EBITDA met 38% tot $ 181 miljoen.

Deze cijfers zijn op zijn zachtst gezegd indrukwekkend, en nu individuen goed op weg zijn om soepel te opereren, heeft dit aandeel nog steeds een enorm groeipotentieel om vooruit te archiveren, zozeer zelfs dat het een bewuste ‘Koop’-beoordeling is van Wall Street-analisten met 18 van de 36 Wall Street-analisten die dit aandeel een ‘Strong Buy’-rating gaven.

Maar dit bedrijf houdt, zoals velen, zijn zwakke punten vast, wat lijkt op zijn hoge waardering. Rekening houdend met de bedrijven met een P / E-ratio van 373,63 over twaalf maanden, geeft de waardering voor dit aandeel aan dat het zonder twijfel overgewaardeerd is.

Hoewel dit aandeel er zeker een is die veelbelovende en rijke rendementen kan opleveren, is het de moeite waard om achterover te leunen totdat de prijs voor dit aandeel op een redelijker cijfer ligt..

4. Fiverr International LTD (FVRR)

De Israëlische toonaangevende online marktplaats voor freelancediensten biedt een unieke kracht die niet lichtvaardig moet worden opgevat, aangezien dit aandeel het ongelooflijk goed heeft gedaan.

Ontworpen om zowel kopers als verkopers aan te trekken met een scala aan verschillende diensten, waaronder schrijven naar grafisch ontwerp en alles daartussenin, staat sindsdien op de lijst van 200 beste populaire sites ter wereld en vanaf februari 2020. Er werd gemeld dat het bedrijf in een jaarlijks omzetresultaat van $ 107,1 miljoen voor het fiscale jaar 2019, dat voor een bedrijf dat in 2010 werd gelanceerd dichter bij het enorm groeiende hitvoorraad groeit.

In recent nieuws: dit aandeel blijft versnellen en groeit naar nieuwe horizonten, aangezien Fiverr International zojuist de recente overname van Working Not Working heeft bevestigd, een Amerikaans creatief platform vergelijkbaar met Fiverr dat creatieve individuen helpt hun volgende freelancemogelijkheden te vinden, waaraan dit aandeel werkt met enkele van de grootste en sterkste merken die momenteel op de markt zijn.

Het volgen van dit nieuws bracht een stijging van de aandelenkoers van dit bedrijf met zich mee die vandaag $ 323,10 bedraagt ​​en een aandelenkoers die in 2020 gestaag is gestegen tot zijn nieuwe hoogtepunten..

Binnen de laatste Q3-resultaten van het bedrijf heeft deze voorraad bewezen dat het mogelijk is om verblindende cijfers te archiveren waarvan er geen twijfel over bestaat dat deze resultaten zijn aangespoord en versneld tot deze nieuwe hoogtepunten door de Covid-19-pandemie. Het bedrijf rapporteerde een omzetgroei van 88% op jaarbasis tot maar liefst $ 52,3 miljoen en met zijn actieve leden steeg het met 37% tot 3,1 miljoen omdat individuen op zoek waren naar meer freelancemogelijkheden..

Kijkend naar het grotere plaatje voor FVRR-aandelen, lijken de financiële vooruitzichten mogelijk net onder de 80% op jaarbasis te raken tot een richtgetal van ongeveer $ 186 miljoen met een aangepaste EBITDA tussen $ 8,5 miljoen – $ 9 miljoen die de eerdere FT 2020 overweldigen. begeleiding van $ 4,5 tot $ 6,5 miljoen.

Zoals hierboven vermeld, bewijst het bedrijf een solide marktaandeel te hebben, aangezien het lijkt uit te breiden en dit al heeft gedaan, omdat het potentieel de grootste freelancemarktplaats op de markt tot nu toe wil worden en er is meer dan genoeg ruimte hiervoor. voorraad om nog vele jaren te blijven groeien.

Net als andere aspirant-gloeiende aandelen op deze lijst, ziet FVRR er ook rijk uit in termen van waardering, de aandelenkoers is bijna 14x gestegen vanaf maart tot waar het vandaag op de markt staat, dus wachten om op het ideale moment op dit aandeel te springen is de beste oplossing.

Als we naar andere belangrijke fundamentals voor dit aandeel kijken, laten we een natuurlijk evenwicht zien, waaronder een gezonde operationele cashflowpositie van $ 9,45 miljoen, de winstmarge van de aandelen stijgt, die de winstgevendheid bereikt en het afgelopen jaar bijna 25% heeft bereikt. -equity ratio laat zien dat het aandeel met 0,45 aan de hoge kant is.

Het valt niet te ontkennen dat er nog steeds veel bewegingsruimte is, aangezien dit aandeel creatieve freelancers over de hele wereld blijft samenwerken en de wereld nog vele jaren dieper in de digitale wereld blijft duiken. een aandeel worden dat kan kijken naar het behalen van de miljonairstatus op de lange termijn. Maar deel uitmaken van dit aandeel tegen de juiste prijs is het grootste adviespunt voordat u meteen naar binnen springt.

5. Brookfield Asset Management Inc (BAM)

Door meer diversiteit aan de lijst toe te voegen, komt Brookfield Asset Management Inc (BAM) op de lijst van een topaandeel dat kan kijken naar het behalen van een goed rendement op de lange termijn.

De alternatieve vermogensbeheerder met kantoren in New York, Toronto, Londen, Sydney en Rio De Janeiro concentreert zijn attracties op onroerend goed, hernieuwbare energie, infrastructuur en private equity, en het bedrijf levert met hun spectaculaire resultaten.

Om te beginnen heeft het bedrijf zijn plannen voor toekomstige groeivooruitzichten binnen 2021 versneld, door maar liefst $ 44 miljard in het bedrijf te steken terwijl ze proberen uit te breiden op de lange termijn, samen met vrije operationele cashflow voor eventuele extra’s onderweg..

Ten tweede, kijkend naar de recente cijfers van het bedrijf in het vierde kwartaal, bereikte het nettoresultaat $ 1,8 miljard en recordfondsen $ 2,1 miljard, aangedreven door groei en verkoop. Dit is om nog maar te zwijgen over aanvullende mogelijkheden van derden waar het bedrijf ook bij betrokken is en die binnen het jaar ongeveer $ 40 miljard aan kapitaal van derden hebben opgehaald.

Het bedrijf is ook een sterk dividendaandeel dat een solide dividendstijging zag tot 8%, $ 0,13 per aandeel, dat op 31 maart 2021 aan de aandeelhouders moet worden betaald..

Er is veel om enthousiast over te zijn over dit aandeel in vermogensbeheer, maar het komt ook met zijn neerwaartse punten die het bekijken waard zijn, inclusief de verhouding tussen schuld en eigen vermogen die momenteel hoog staat op 5,92, maar als dit aandeel blijft rijden en vooruitgaan hoewel het zijn schuldniveau in de loop van de periode heeft verlaagd, zou dit voor dit aandeel geen reden tot bezorgdheid moeten zijn.

Op basis van de aandelenkoers van dit aandeel, die $ 42,95 bedraagt, wordt dit als volatiel beschouwd in de loop van het jaar omdat het net zo snel is gestegen als het leek te dalen. Maar op basis van andere metrische ratio’s, waaronder de PB (price to book) en P / E-ratio van 22,49, is dit aandeel een goede waarde om op te springen.

Brookfield Asset Management Inc is zeker een aandeel met sterke en veelbelovende vooruitzichten om een ​​aandeel te worden dat groots kan worden, in feite zijn analisten zelfs van mening dat dit aandeel naar schatting 40% meer waard is dan waar het aandeel momenteel staat. op dit moment zitten, wat het bovenstaande punt bevestigt dat dit een ideaal moment is om in dit aandeel te investeren.

6. Illumina Inc (ILMN)

Het Amerikaanse gezondheidszorgbedrijf Illumina Inc (ILMN) is een biotechbedrijf dat de verdiensten heeft om miljonair te worden, zoals het heeft bewezen.

Het bedrijf dat verschillende systemen ontwikkelt, produceert en op de markt brengt om genetische variatie en biologische functies te analyseren, en producten en diensten aanbiedt die verschillende markten bedienen, heeft op zo’n niveau geopereerd dat het erin geslaagd is om een ​​marktkapitalisatie van $ 73,69 miljard te behalen door middel van het aanhoudende succes.

Hoewel dit aandeel wordt beschouwd als een gigant in de gezondheidszorg, en dat is het ook, heeft het nog steeds het potentieel om investeerders zeer rijk te maken, zoals vermeld, aangezien het zich blijft ontwikkelen en groeien, wat investeerders tot nu toe al behoorlijk rijk heeft gemaakt. . Wall Street-analisten hebben voorspeld dat dit aandeel in de gezondheidszorg zijn inkomsten met 20% per jaar zal verhogen, terwijl het 6 ‘Strong Buy’ -beoordelingen krijgt, wat resulteert in een algemene consensus ‘Hold’ voor het aandeel..

Kijkend naar de recente inkomsten van het bedrijf in de periode van het vierde kwartaal, overtrof het veel verwachtingen. In het vierde kwartaal groeide de omzet van het bedrijf met 20% tot $ 953 miljoen en overtrof de prognoses en $ 1,22 per aandeel kwam ook boven de verwachtingen uit, en daar zal het niet eindigen nu de wereld dichterbij komt om uit de schaduw van de Coronavirus-pandemie te komen, waardoor er meer kracht uitkomt. Wees gedreven.

Vandaag de dag heeft Illumina Inc een aandelenkoers van $ 504,76, die het afgelopen jaar boven 75% is gestegen, en net als andere aandelen handelt dit aandeel boven de markt- en industriegemiddelden op basis van de P / E-ratio van dit aandeel, maar ziet het er goed uit wanneer vergeleken met de P / B-ratio van 15,68. Ondanks de rijke waardering van dit aandeel bevat het alles wat er nodig is om te leveren, en levert het tegen indrukwekkende hoeveelheden als u dit aandeel tegen de juiste prijs vangt.

7. Splunk Inc (SPLK)

Het laatste aandeel dat op de lijst van 7 beste aandelen komt, is Splunk Inc (SPLK).

Splunk Inc is een in San Francisco gevestigd softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van software voor het zoeken, bewaken en analyseren van door machines gegenereerde gegevens.

Uit het laatste Q3-rapport van het bedrijf spreekt een verklaring die deze softwareaandeel samenvat door de CEO van het bedrijf, Doug Merritt, voor zichzelf, samen met de rapporten van het aandeel.

“Zelfs in het licht van onzekere marktomstandigheden blijft Splunk een van de snelstgroeiende bedrijven in de geschiedenis van bedrijfssoftware.” verklaarde Doug Merritt, CEO van Splunk Inc.

Kijkend naar hoe goed de aandelen presteerden, totale inkomsten hoewel YoY met 11% gedaald tot $ 559 miljoen, verschillende sectoren stegen, waaronder Cloud ARR met 71% YoY tot $ 630 miljoen, Cloud-inkomsten met 80% YoY gestegen tot $ 145 miljoen, totale ARR met 44% gestegen Op jaarbasis tot $ 2,07 miljard.

Dit zijn slechts enkele van de hoogtepunten in het Q3-rapport, samen met de bevestiging van nieuwe zakelijke hoogtepunten, aangezien het bedrijf op koers ligt om meer bedrijven in de mix te verwerven, waardoor meer toekomstig groeipotentieel wordt toegevoegd binnen bedrijven die over de hele wereld zijn verspreid..

Kijkend naar het vierde kwartaal voor dit aandeel, heeft het bedrijf een richtlijn gegeven met een totale omzet die naar verwachting tussen $ 650 miljoen en $ 700 miljoen zal liggen en een niet-GAAP-bedrijfsmarge naar verwachting tussen -4% en 3%, wat het aandeel een realistisch vooruitzicht geeft..

Het lijdt geen twijfel dat de dataservices van Splunk zich zullen blijven ontwikkelen, waarbij mogelijk veel toonaangevende bedrijven willen profiteren van hun software, er is geen reden waarom analisten voorspellen dat dit aandeel in 2025 mogelijk zal verdubbelen binnen de omzet..

Gegeven een consensus ‘Koop’-rating, zal dit aandeel ongetwijfeld de winstgevendheid raken terwijl het vooruitgaat om te presteren, vooral als dit aandeel de voorspelde omzet van 24% per jaar bereikt.

Overzicht

En daar heb je 7 topaandelen die in een positie zitten die investeerders mogelijk miljoenen zou kunnen opleveren op de lange termijn.

Al deze veelbelovende aandelen bevinden zich in een positie van stabiliteit, een goede financiële positie, hoewel sommige misschien nog niet winstgevend zijn, ze hebben nog steeds het vermogen om dat te worden naarmate de tijd voortschrijdt. Deze fantastische investeringen zijn geweldige toevoegingen om op de lange termijn vast te houden terwijl u probeert die som van zes cijfers te halen, terwijl het toevoegen van diversiteit met andere aandelen aan uw verzameling altijd de moeite waard is..

Als u nieuw bent in beleggen, zijn deze gekozen aandelen een geweldige aanvulling om aan uw portefeuille toe te voegen. Een aandeel als Starbucks Corp (SBUX) kan in het begin een goede opstap zijn, omdat het een geweldige groei biedt naarmate we verder gaan, vooral tegen prijs die tot grote opbrengsten kan leiden.

Als u een ervaren investeerder bent, ziet Fiverr International LTD (FVRR) er, afgezien van de cannabisindustrie, uit als een aandeel met een enorm vooruitzicht, aangezien het probeert te domineren.

Hoewel deze aandelen positieve vooruitzichten hebben, is het verstandig om aanvullend onderzoek te doen voordat u in de door u gekozen aandelen belegt, aangezien ze, net als bij alle aandelen, hun eigen risico-elementen met zich meebrengen..

eToro – Koop aandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Lees verder:

Hoe aandelen te kiezen: een complete gids voor nieuwe investeerders

7 Britse dividendaandelen die nu te koop zijn en die een aantrekkelijke inkomstenstroom bieden

Wat zijn de volgende aandelen die in 2021 exploderen??

Welke top 15 aandelen zullen exploderen in 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me