9‌ ‌Aandelen‌ ‌Dat‌ ‌Kan‌ ‌Maken‌ ‌Je ‌A‌ ‌Miljonair‌

De beste aandelen die u nu kunt kopen en die u op lange termijn miljonair zouden kunnen maken

Wilt u beleggen in enkele van de beste aandelen op de markt die u miljonair kunnen maken? Neem een ​​kijkje, want we hebben 9 aandelen gekozen die u op de lange termijn miljonair kunnen maken en die u die perfecte pensioenzekerheid kunnen bieden.

De top 9 aandelen van miljonairmakers voor 2021:

  1. Innovatieve industriële eigenschappen
  2. Tilray
  3. Intuïtief Chirurgisch
  4. ETSY
  5. Lovesac
  6. Shopify
  7. Chipotle Mexicaanse Grill
  8. Teladoc Health
  9. Altimmune

U kunt al deze topaandelen, evenals vele andere, kopen bij eToro en betaal 0% kosten!

Een sleutelfactor waar veel investeerders naar streven voordat ze willen investeren, is om succesvol te zijn. Als succesvol zijn betekent dat je miljonair wilt worden, ja, het is meer dan mogelijk om dit doel te bereiken. Om een ​​dergelijk doel te archiveren, zijn echter realistisch gezien veel elementen nodig die over een bepaalde periode worden gespreid van toegewijde investeringen.

Als u over de juiste discipline beschikt als het gaat om uitgeven, sparen en beleggen, heeft u de verdiensten om te archiveren. Het komt allemaal neer op een zorgvuldige due diligence met gedegen kennis en begrip van de markt en internationale markten, en slim investeren.

Velen hebben misschien zelfs de indruk dat u grote bedragen moet investeren om een ​​dergelijk doel te bereiken, maar dit kan niet verder van de waarheid zijn. Kleine bedragen die in uw aandelenportefeuille worden belegd, kunnen in de loop van de jaren uitblinken en aanzienlijk groeien. Als u vroeg begint met investeren, zijn er enkele fantastische bedrijven die het potentieel hebben om aanzienlijk te groeien en gedurende vele jaren zullen blijven groeien, waardoor u een geweldig rendement kunt behalen..

Dat gezegd hebbende, enkele van ‘s werelds gigantische bedrijven die vandaag op de markt zijn en die enorme inkomstencijfers en fantastische rendementen behalen, kunnen er ook toe bijdragen dat u op de lange termijn fantastische inkomsten genereert, hoewel de prijs voor deze grotere aandelen zal zijn veel hoger in vergelijking met kleinere voorraden.

Wat betreft kleinere aandelen: velen laten geweldige resultaten zien en deze aandelen zouden u aardig kunnen verrassen met hoe snel ze succes kunnen behalen. Door onderzoek te doen en tijd te besteden aan deze bloeiende bestanden, kan het zijn dat u uw doelen sneller bereikt dan u dacht.

Dus hoe zoekt u naar dergelijke aandelen die u kunnen helpen rijk te worden door te beleggen? Laten we eens kijken hoe u aandelen zoekt die u grote potentiële inkomsten kunnen opleveren.

Hoe u de beste aandelen kiest die u een miljonair kunnen maken

Het volgende deel van het proces is om te kijken naar wat een aandeel bepaalt als een aandeel om naar te kijken om u een dergelijk financieel rendement te geven, en naar welke elementen u moet kijken om de potentiële toekomstige vooruitzichten van een aandeel te bepalen..

Het eerste dat u hoeft te doen, is tijd vrijmaken en onderzoek doen naar verschillende aandelen, kijken naar hun eerdere prestaties om te zien hoe goed ze de afgelopen dagen hebben gepresteerd. Hoewel het niet gegarandeerd is dat het verleden van een aandeel de toekomst van het aandeel zal zijn, geeft het u wel een goede indicatie van wat het bedrijf kan bereiken en samen met het kijken naar het groeipotentieel van het bedrijf voor de toekomst. Daarnaast is het nuttig om een ​​plan te maken voor uw aandelenhandel, inclusief mogelijke aandelen en uw persoonlijke financiële limieten.

In dit verband, terwijl u uw onderzoek naar bepaalde aandelen uitvoert, is het de moeite waard om op te merken hoe goed ze het hebben gedaan in een jaar als 2020. Aangezien het jaar 2020 voor de meesten een moeilijke uitdaging is geweest, maar dit zal u een groter beeld geven dat als een heeft het bedrijf goed gepresteerd in moeilijke tijden, dan kan het zijn groei na Covid-19 voortzetten. Maar dit gezegd hebbende, deze bedrijven zullen nog steeds hun eigen risico-elementen hebben.

Als je eenmaal tijd hebt vrijgemaakt en onderzoek hebt gedaan, moet je kijken naar statica binnen verschillende aandelen.

Een goede indicatie om met een aandeel naar te kijken, is om te zien wat het rendement is dat het de afgelopen jaren heeft binnengehaald en waar het zich nu bevindt. Naast het kijken naar andere aspecten, waaronder de P / E (Price to Earnings Ratio) en de forward P / E-ratio van een bedrijf, de balans van het bedrijf samen met de aandelenkoers van het bedrijf en het bereik van 52 weken. Al deze statistieken geven u inzicht in hoe het bedrijf vooruitgaat in termen van groei, of de aandelen onder- of overgewaardeerd zijn op basis van de aandelenkoers en welke opbrengsten u uit een aandeel kunt archiveren..

Een fantastische formule om te overwegen wanneer u wilt bepalen of een aandeel eruit kan zien als een miljonair, is ‘Regel van 72’. Deze formule is ontworpen om snel en handig te zijn wanneer u een schatting wilt krijgen van hoeveel jaar het kan duren om uw geld te verdubbelen, of u kunt deze formule eenvoudig toepassen op alles wat groeit. Deze formule is erg populair in de financiële wereld, omdat het investeerders in staat stelt om snel een geschatte waarde te krijgen op een bepaald aandeel van belang.

Laten we nu eens kijken hoe de formule werkt. Laten we het mega-gigantische merk Amazon als voorbeeld nemen. In september bedroeg het investeringsrendement van het bedrijf 20,07%, nu als we de formule 72 gedeeld door 22,07 (72 / 22,07) toepassen, komt dit uit op 3,26, wat betekent dat drie en een half jaar deze voorraad daarom zal nemen om mogelijk te kijken naar verdubbeling uw geld, maar rekening houdend met hoeveel u in dit aandeel hebt geïnvesteerd.

Om naar het grotere plaatje te kijken, neem de populaire index Dow Jones Industrial Average, die in 2020 9,70% opleverde, maar door het dividendrendement weg te nemen, bleef de index achter met een rendement van 6,87%. Toegegeven, deze index, die de thuisbasis is van enkele van de grootste bedrijven ter wereld, kreeg in 2020 een klap vanwege de pandemie van het Coronavirus, terwijl de S&De P 500-index was een van de beste Amerikaanse indexen in 2020. Maar als u Regel 72 toepast, blijft er een uitkomst van 10,48 over, dus over 10 jaar om uw geld te verdubbelen.

Maar het is altijd aan te raden om een ​​gedegen kennis van de markt te hebben en aanvullend onderzoek uit te voeren voordat u er direct in duikt om in aandelen te beleggen, vooral als u op zoek bent naar grote opbrengsten, is het verstandig om slim onderzoek te doen..

Nu hebben we gekeken naar manieren om te bepalen of een aandeel een potentiële ‘miljonair-maker’ is, laten we nu eens kijken naar 9 aandelen die het potentieel hebben om dat doel te bereiken.

Topaandelen die u een miljonair zouden kunnen maken:

1. Innovatieve industriële eigenschappen (IIPR

Om de lijst te beginnen, moet Innovative Industrial Properties Inc (IIPR) op de eerste plaats komen. In de aanloop naar 2021 zal de marihuana-industrie de underdog-industrie worden die klaar is voor groot succes, en het is ook een industrie die zal blijven groeien over de hele wereld naarmate mogelijk meer landen het gebruik van marihuana willen legaliseren..

Na het succes van president Joe Biden om de nieuwe leider van de VS te worden, heeft dit de cannabisindustrie nog meer versterkt, aangezien president Biden en zijn team voorstander zullen zijn van het autoriseren van het gebruik van marihuana voor zowel recreatief als medisch gebruik op verschillende of als niet alle Amerikaanse staten.

In het licht van dit nieuws waar veel investeerders reikhalzend naar uitkijken, IIPR, is een aandeel in de branche een grote kanshebber om grote hoogtepunten te bereiken..

Innovative Industrial Properties Inc is een baanbrekend vastgoedvertrouwen voor medicinaal gebruik van de cannabisindustrie. Het bedrijf is gespecialiseerd en richt zich sterk op onroerendgoedactiva voor gereguleerd medisch gebruik van marihuana, samen met het aanbieden van andere onroerendgoedoplossingen voor investeerders om deel van uit te maken.

Maar deze weg is zeker een belangrijke focus, de focus van het bedrijf is om door te gaan met het verwerven van meer faciliteiten voor het gebruik van cannabis voor medicinaal gebruik, aangezien meer Amerikaanse staten het gebruik van medicinale marihuana legaal maken..

Innovative Industrial Properties bezit momenteel meer dan 67 eigendommen verspreid over 16 staten in de VS, met 100% verhuurd vanaf 25 januari 2021, wat bevestigt dat het bedrijf al voorloopt op hun rapport van november 2020. Naarmate meer staten het gebruik van marihuana legaliseren, verwacht je dat deze cijfers binnen de kortste keren hoger worden voor dit toonaangevende vastgoedbedrijf.

In het 2020-rapport van de bedrijven bevestigde het bedrijf dat het opgehaalde kapitaal (inclusief eigen vermogen en inwisselbare bankbiljetten) $ 1,43 miljard bedroeg, met een huuropbrengst in het derde kwartaal van $ 126,1 miljoen, $ 1,18 miljard geïnvesteerd kapitaal, samen met bijna 95% van de geleasde eenheden.

Naast alle positieve punten die dit aandeel omringen, is het ook een dividendaandeel waarvan het bedrijf het beschouwt als een van hun meest ‘aantrekkelijke’ eigenschappen, het bedrijf betaalt 90% van hun belastbaar inkomen als dividend aan aandeelhouders aan wie het driemaandelijks betaald en zijn sinds 2017.

Terugkijkend op 2019 groeide de cannabisverkoop in de VS tot een geschat cijfer van ongeveer $ 12,4 miljard, wat 37% groeide ten opzichte van 2018 en vooruitkijkend, wordt verwacht dat de industrie tegen 2025 $ 34 miljard zal bereiken. Dit is een duizelingwekkend bedrag om te overwegen en een een enorme indicatie van de richting van deze industrie, met 35 Amerikaanse staten die het gebruik van gelegaliseerd medicinaal gebruik van marihuana bevestigen.

Waar zit de voorraad vandaag??

De prijs van het IIPR-aandeel is vanaf vandaag $ 211,47 met een 52-weekse range van $ 40,21 als laagste en $ 211,47 als hoogste, naast een P / E (koers-winstverhouding) van 43,78.

Het dividend op jaarbasis van het bedrijf bedraagt ​​$ 4,96, sinds de laatste uitbetaling op 15 januari.

Deze op de NYSE genoteerde vastgoedfirma is een aandeel dat, zoals u kunt zien, een enorm potentieel heeft om enorme groei te behalen naarmate de cannabisindustrie zal stijgen, om nog maar te zwijgen over andere wegen binnen de vastgoedwereld die dit aandeel heeft..

Want de positieve balans van dit aandeel, de sterke positionering in een groeiende industrie en de strategische plannen om zich te ontwikkelen, maken dit aandeel een aandeel waarin je op de lange termijn welvarend zou kunnen lijken, en een aandeel om in stand te houden terwijl de wereld vordert. om legalisering van marihuana voor beide toepassingen te ontwikkelen.

2. Tilray (TLRY

52 weken bereik – $ 2,43 – $ 28,86

Laten we eens kijken waarom Tilray een aandeel van miljonair zou kunnen zijn.

Tilray Inc (TLRY) houdt vast aan de cannabisindustrie en komt als volgende op de lijst met aandelen die mogelijk de jackpot zouden kunnen winnen.

Zoals vermeld bij de bespreking van IIPR, wordt verwacht dat de cannabisindustrie binnen dit jaar en verder leidt naar verwachting een hoge vlucht neemt, dus waarom zou u geen toonaangevende cannabisfabrikant toevoegen aan de lijst met aandelen die u op de lange termijn welvarend zouden kunnen maken..

Tilray inc is een Canadees farmaceutisch en cannabisbedrijf met hoofdkantoor in Toronto, Ontario. Werkzaam in de Verenigde Staten, Duitsland, Nieuw-Zeeland, Australië, Latijns-Amerika en meer. Een vitale factor om te vermelden over dit aandeel is dat Tilray in december 2020 een fusie aankondigde met Aphria Inc (APHA), die verder zal worden verhandeld onder TLRY, nu is dit aandeel het grootste multinationale cannabisbedrijf op basis van omzet ter wereld..

Dit positieve nieuws is slechts een groot deel van de positionering van dit aandeel terwijl we naar de toekomst kijken, samen met wat analisten voorspellen voor deze opwindende en zich ontwikkelende sector. Terugkijkend op de optredens van Tilray door de jaren heen was het erg op en neer maar stabiel, en dat is natuurlijk niet inclusief wat er nog komen gaat.

Tilray heeft zijn aandelenkoers door de jaren heen zien schommelen en het zit vandaag redelijk goed op $ 25,72. Maar met de fusie met Aphria Inc, is dit aandeel nu misschien wel de grotere drijfveer achter het TLRY-aandeel, omdat het streeft naar groot succes in de toekomst.

Aphria Inc, vóór de fusie met Tilray, bevestigde in de resultaten van het derde kwartaal van november van het bedrijf dat het bedrijf de afgelopen zes maanden zijn omzet had verhoogd tot $ 306.221 ten opzichte van de halfjaarcijfers van 2019 eindigend op 30 november van $ 246.712. Naast dit cijfer was de netto-inkomsten van cannabis over dezelfde periode van zes maanden die eindigde in november, meer dan het dubbele gestegen ten opzichte van 2019, dat $ 64.943 bedroeg tot $ 131.402 op 30 november 2020..

Als je deze bloeiende cijfers nu toevoegt aan de resultaten van Tilray, waarvan de inkomsten in de eerste negen maanden van 2020 opliepen tot $ 153.922 in vergelijking met $ 120.043 in 2019, dan ziet dit eruit als een kracht om deel uit te maken van de cannabisindustrie. Bovendien zet TLRY-aandelen in het recente nieuws de positieve vooruitzichten al voort en heeft het ook het eerste groene licht gekregen voor markttoelating om medicinale cannabisproducten in Portugal aan te bieden..

Waar bevinden TLRY-aandelen zich vandaag op de markt??

De aandelenkoers van Tilray ligt vandaag op $ 25,65, wat aanzienlijk lager is dan de piekkoers van het aandeel in 2018.Het potentieel is echter aanwezig en er wordt al voorspeld dat de aandelenkoers zal stijgen naarmate de hype deze sector blijft omringen..

Tilray Inc heeft een 52-weekse range van $ 2,43 op zijn laagste punt op $ 28,86 op zijn hoogste punt.

Tilray bewijst het doel van de missie van dit aandeel, waar u misschien aan wilt deelnemen terwijl dit aandeel tot op heden eerlijk verloopt met zijn aandelenkoers voor de duizelingwekkende winsten die u op de lange termijn zou kunnen behalen, zoals voorspeld door analisten die hebben voorspelde dat de inkomsten van deze toonaangevende cannabisaandelen met 53,07% per jaar zullen groeien, samen met een marktaandeel van bijna 20% binnen de marihuana-industrie.

3. Intuïtieve chirurgische (ISRG

Bereik van 52 weken – $ 360,50 – $ 826,81

Intuitive Surgical Inc is een Amerikaans medisch bedrijf dat het overwegen waard is om aan uw portefeuille toe te voegen, aangezien dit aandeel groei, kracht en een hoog winstpotentieel biedt..

Het Amerikaanse bedrijf produceert, ontwikkelt en adverteert medische robotproducten met als doel de klinische resultaten van de chirurgische procedures van patiënten te verbeteren. Het da Vinci chirurgisch systeem, het meest indrukwekkende ontwerp van het bedrijf tot nu toe, zal de komende jaren evolueren en doet dit nu al omdat het indruk blijft maken op professionals en patiënten met zijn resultaten.

Het chirurgische systeem van da Vinci wordt binnen de medische industrie beschouwd als ‘een kunstwerk’. Het chirurgische robotsysteem is gemaakt en ontworpen om te worden bestuurd door een chirurg via een console, wanneer een chirurgische ingreep wordt uitgevoerd, is bewezen dat het kan zien wat het blote oog niet kan, aangezien medische professionals dichter bij het gebied kunnen komen. terwijl u de medische apparatuur gebruikt en richt die zich aan de uiteinden van elke arm van de console bevindt, in plaats van dat de chirurg de apparatuur zelf gebruikt. De prijs van het chirurgische systeem van da Vinci varieert, maar de totale kosten bedragen ongeveer $ 1,5 miljoen per stuk, waarbij het nieuwe model, de da Vinci SI, dat in april 2019 werd uitgebracht, hoger was op $ 1,75 miljoen per stuk..

Hoewel dit futuristische stukje technologie indrukwekkend en toch ietwat duur is, is het erin geslaagd om goed te verkopen, terwijl de verkoop doorgaat en wordt voorspeld voor verder succes, aangezien de resultaten van bepaalde procedures en tijd efficiënt de overhand hebben. Zoals het er nu uitziet, heeft het bedrijf tot nu toe bijna 6000 chirurgische systemen van Da Vinci verkocht, verspreid over de Verenigde Staten, Europa en verder over de hele wereld..

In het Q4-rapport van het bedrijf dat op 21 januari werd gerapporteerd, bevestigde het bedrijf de positieve vooruitzichten, aangezien de wereldwijde da Vinci-procedures met 6% zijn gestegen in vergelijking met 2019, rekening houdend met de Covid-19-pandemie die veel procedures heeft stopgezet..

ISRG bevestigde ook dat de omzet in het vierde kwartaal van 2020 met 4% is gestegen tot $ 1,33 miljard ten opzichte van 2019 Q4 van $ 1,28 miljard, terwijl het aantal installaties van het da Vinci chirurgisch systeem met 7% toenam tot 5.989 op 31 december 2020..

Als we naar het grotere plaatje kijken, heeft Intuitive Surgical Inc volgens het laatste rapport een goede financiële positie. Het bedrijf sloot het vierde kwartaal van 2020 af met $ 6,9 miljard in contanten, dat alleen al in het vierde kwartaal met $ 508 miljoen toenam, uit verschillende operaties, zoals bevestigd werd dat de omzet van het bedrijf met 4% steeg, de inkomsten uit instrumenten en accessoires groeiden ook met 11%, aangedreven door het da Vinci-procedurevolume, GAAP de bedrijfsopbrengsten stegen ook tot $ 416 miljoen in vergelijking met 2019.

Met deze resultaten lijdt het geen twijfel dat ziekenhuizen over de hele wereld zullen eisen dat deze apparaten als een essentieel hulpmiddel in hun faciliteiten aanwezig zijn, in de hoop dat de dodelijke ziekte Covid-19 steeds dichterbij komt dat het ooit onder controle is. , zullen we zeker zien dat er meer procedures worden uitgevoerd en de verkoop sterk stijgt met de vraag naar da Vinci-systemen wereldwijd.

Waar zit de voorraad vandaag??

Vandaag bedraagt ​​de koers van het ISRG-aandeel $ 762,25, wat een 52-weekse range van $ 360,50 op zijn laagste en $ 826,81 op zijn hoogste niveau heeft..

Op basis van de aandelenkoers van het bedrijf, de P / E-ratio van 86,08, kan dit aandeel aan de hoge kant zijn, maar tegen de juiste prijs is dit aandeel er zeker een die zou kunnen overwegen om de hoge noot te halen terwijl we verder gaan.

Er is veel groeipotentieel aan de horizon voor dit toonaangevende bedrijf, aangezien ze ongetwijfeld zullen proberen om uit te breiden naar andere robotcreaties die mogelijk in de loop van de lijn kunnen worden ontwikkeld, samen met de focus op het uitbreiden en ontwikkelen van hun nieuwste da Vinci-systeem. en is een perfecte investering op lange termijn.

4. ETSY (ETSY

52 weken bereik – $ 29,95 – $ 226,72

ETSY Inc, een aandeel dat steeds populairder en beter bekend wordt over de hele wereld, heeft de duidelijke basis om miljonair te worden.

De Amerikaanse e-commerce-website die zich richt op en de thuisbasis is van verkopers over de hele wereld die zelfgemaakte handgemaakte items maken en verkopen, is getuige geweest van een enorme stijging in 2020 die zijn stempel drukt op de toekomst. Omdat zowel kopers als verkopers over de hele wereld in contact komen met hun creatieve kanten en unieke handgemaakte ontwerpen willen kopen en maken, van tekeningen tot kleding, van benodigdheden tot woonaccessoires, is er niets dat je niet kunt vinden op deze e- handelssite.

Het ETSY-aandeel groeit goed voor een relatief groot bedrijf in vergelijking met andere e-commerce-websites en sinds dit aandeel werd opgericht in 2015, waaraan nog steeds een baby is die pas 15 jaar actief is, laat het zien dat dit het geval is. meer dan in staat om fantastische opbrengsten te leveren en heeft een enorme weg om uit te blinken en ernaar uit te kijken om mogelijk een top e-commerce website ter wereld te worden naarmate de tijd voortschrijdt met zijn uniekheid.

In 2020, toen de Covid-19-pandemie de wereld overnam, begon Etsy Inc de veranderingen aan te passen die nodig waren, inclusief een oproep aan alle verkopers om gezichtsmaskers te maken om het virus te voorkomen en te bestrijden. Naar aanleiding van dit nieuws creëerden verkopers unieke ontwerpen en werden ze wereldwijd verkocht, terwijl werd gemeld dat maskers 11% van de omzet van het bedrijf in het derde kwartaal vertegenwoordigden en naar verluidt alleen al $ 24 miljoen verkochten..

Als gevolg van de Covid-19-pandemie met individuen die aan hun huis vastzaten en op zoek waren naar nieuwe wegen om te verkennen, stegen Etsy-aandelen aanzienlijk, zozeer zelfs dat het voorspelde voorspellingen van analisten boven water met een enorme hoeveelheid doorbracht, aangezien individuen tijd en geld op de website.

Het bedrijf is van plan om zijn volgende winstrapport op 24 februari 2021 te rapporteren, dat zal bevestigen hoe goed dit aandeel in 2020 heeft gepresteerd. Kijkend naar de eerdere financiële aankondigingen van het bedrijf, is het geen wonder dat analisten hebben dit aandeel respectievelijk een ‘outperform’- en’ Buy’-consensusbeoordeling gegeven.

In 2019 stegen Etsy’s inkomsten jaar-op-jaar met 35,6% tot $ 818,4 miljoen, vergeleken met $ 603,7 miljoen in 2018, met een nettowinst van $ 18,4 miljoen tot $ 95,9 miljoen in 2019 ten opzichte van het jaar ervoor..

Etsy Inc bevindt zich in een goede financiële positie voor een kleinere e-commerce-aandelen die lokale bedrijven over de hele wereld kunnen blijven ondersteunen bij het ontwikkelen van hun digitale aanwezigheid en het in evenwicht brengen van de schuldniveaus. Deze verhouding tussen eigen vermogen en schuld staat hoog op 158,2%, maar wordt goed gedekt door de openingskasstroom.

In 2020 is de aandelenkoers van Etsy omhooggeschoten en sinds april 2020 indrukwekkend gestegen, met bijna 5x zoveel als vandaag de dag op $ 231,12 zit vanaf begin april 2020 op $ 38,15 voordat het stijgt..

Het lijdt geen twijfel dat dit aandeel de definitieve verdiensten en grondslagen heeft om u rijk te maken als u voor de lange termijn belegt, en dat is nu een goed moment om te kijken naar het kopen van dit aandeel, aangezien het op basis van zijn financiële gegevens ondergewaardeerd lijkt te zijn. gegeven groeipotentieel. 15 van de 17 Wall Street-analisten hebben dit creatieve aandeel een consensus ‘Koop’-beoordeling gegeven met een verwachte omzetgroei van 25,06% per jaar.

5. Lovesac (LIEFDE)

52 weken bereik – $ 4,00 – $ 61,46

Lovesac Co (LOVE) is een Amerikaanse meubelverkoper die unieke ontwerpen aanbiedt, waaronder de kenmerkende extra grote zitzakken, banken, dekens en nog veel meer..

Met het hoofdkantoor in Stamford, Connecticut, is dit gloeiende bedrijf in opkomst in 2020, dat aantoonbaar is geholpen door het aanhoudende Covid-19-virus, omdat het mensen in staat heeft gesteld hun tijd te besteden en deze unieke, betaalbare meubelverkoper te verkennen die de macht heeft om te kijken naar het creëren van meer succes naarmate we verder gaan in de nieuwe, normale wereld.

Ontleend aan het fiscale financiële rapport van de bedrijven over het derde kwartaal, zag het bedrijf een vleugje positiviteit verspreid over alle wegen van het bestuur. Er werd bevestigd dat de netto-omzetgroei met 43,5% groeide, tot een omzet van $ 74,7 miljoen, een stijging met een gerapporteerde $ 8,6 miljoen, wat hemels werd aangedreven door de online aanwezigheid van het merk met internetverkopen van 125,2%..

Maar twee enorme resultaten die in het bedrijfsrapport werden gerapporteerd, waren dat van het bedrijfsresultaat van de bedrijven, dat $ 2,5 miljoen bedroeg in het derde kwartaal van 2021 in vergelijking met een verlies van $ 6,9 miljoen in het voorgaande jaar met een operationele marge van 3,4% in vergelijking met 13,2%. van de netto-omzet in het derde kwartaal in 2020.

Dit leidde er natuurlijk toe dat het nieuwe inkomen in het groen kwam te staan, het nettoresultaat van het bedrijf bedroeg $ 2,5 miljoen in het derde kwartaal van 2021 in vergelijking met het voorgaande jaar, waar het nettoresultaat een verlies van $ 6,7 miljoen bedroeg in dezelfde derde kwartaalperiode. Als dit geen aandeel is dat in opkomst is, weten we niet wat het is.

Hoe je ook naar dit aandeel kijkt, het heeft potentieel en positiviteit eromheen, zoals de cijfers en de vraag blijkt uit het afgelopen jaar. De hulp van sociale media en zijn dominante online verkoop, dit zal alleen maar toenemen naarmate meer huishoudens zich bewust worden van dit merk in de VS, en wie weet welke andere wegen dit bedrijf in de toekomst zou kunnen zoeken als de vraag blijft bestaan hoog.

Waar zit deze voorraad vandaag??

Het aandeel LOVE heeft vandaag een aandelenkoers van $ 57,26 met een 52-weekse range van $ 4,00 als laagste en $ 61,46 als hoogste.

Het bedrijf heeft momenteel een P / E-ratio van 13,79, samen met een gezonde kaspositie en zonder uitstaande schulden vanaf 1 november 2020.

Wat hebben analisten voorspeld voor dit aandeel?

Dit aandeel is goed bevoordeeld in het licht van zijn prestaties van het afgelopen jaar door analisten die ook naar het grotere plaatje kijken. 7 van de 7 analisten van Wall Street hebben dit aandeel een ‘Koop’ rating gegeven met een Zack Rank Investment B rating voor groei.

Voor deze meubelvoorraad met het motto ‘Designed for life’-meubelstukken, is deze voorraad zeker een om op te letten of om in te kopen, aangezien dit er een is die binnen de kortste keren heel mooi zou kunnen uitblinken en u uitzonderlijke rendementen zou opleveren.

6. Shopify (WINKEL

Bereik van 52 weken: $ 305,30 – $ 1,285,18

Shopify Inc is het afgelopen jaar aanzienlijk gestegen als gevolg van de Coronavirus-pandemie. Simpel gezegd, als u de afgelopen 5 jaar in dit aandeel hebt geïnvesteerd met een bedrag van ongeveer $ 40.000, bent u nu meer dan het miljoenste vanwege de prestaties van dit aandeel, ondanks de lichte daling van de aandelenkoers in maart 2020 als de markt en de wereld werd met een knal getroffen.

Wat is Shopify Inc.?

Shopify Inc als u nog niet bekend bent met dit aandeel, is een Canadees multinationaal e-commercebedrijf gevestigd in Ottawa, Ontario.

Het platform stelt retailers in staat alles onder één dak te hebben met een reeks verschillende diensten, waaronder marketing en reclame voor hun bedrijf, betalingen, verzending en biedt tools voor klantbetrokkenheid om klanten te bereiken..

Vanwege de pandemie heeft het het bedrijf aantoonbaar naar een nieuw niveau getild in vergelijking met wat het enigszins van tevoren werd geportretteerd. Omdat de wereld zich over de hele wereld heeft aangepast aan thuiswerk op afstand en zich nog steeds aanpast, heeft Shopify de activiteiten van bedrijfseigenaren soepeler, beschikbaar en efficiënt gemaakt in zulke uitdagende tijden.

In een verklaring had het bedrijf bevestigd dat er vanaf januari 2021 meer dan 1 miljoen bedrijven, verspreid over ongeveer 175 landen over de hele wereld, actief zijn via Shopify.

Dit aandeel schijnt momenteel echter veel beleggers en door te kijken naar de statistieken van het bedrijf die het momenteel bezit, zijn de vooruitzichten op dit moment overgewaardeerd. Maar dit wil niet zeggen dat dit aandeel er een is om niet in overweging te nemen, het betekent gewoon om het tegen de juiste prijs te krijgen en rekening te houden met de toekomstige aspecten naarmate de wereld dichter bij een nieuw normaal komt..

In het recente rapport van het bedrijf over het derde kwartaal waaide het aandeel met hun resultaten om. Om te beginnen rapporteerde het bedrijf een stijging van 96% op jaarbasis van de totale omzet in het derde kwartaal, die $ 767,4 miljoen bedroeg. Het bedrijfsresultaat voor het derde kwartaal van 2020 was $ 50,6 miljoen in vergelijking met een verlies van $ 35,7 miljoen in 2019.Het nettoresultaat bewees en bevestigde ook hoe goed dit aandeel het in de loop van het jaar heeft gedaan, aangezien het een nettoresultaat voor Q3 2020 van $ 191,1 miljoen bevestigde, of $ 15,54 per verwaterd aandeel in vergelijking met een nettoverlies van $ 72,8 miljoen of $ 0,64 per gewoon en verwaterd aandeel.

Deze resultaten zijn op zijn zachtst gezegd indrukwekkend.

Samen met vele andere opvallende factoren zorgde dit ervoor dat het bedrijf in korte tijd winstgevend werd, zo lijkt het alsof de winstmarge van het bedrijf met 17% is gestegen van 19% naar 8%. Om nog maar te zwijgen van de recordverkopen op Black Friday en Cyber ​​Monday, die wereldwijd meer dan $ 5,1 miljard omzet bereikten.

Het aandeel staat momenteel op $ 1.287,76 op de markt vandaag, wat enorm is gestegen sinds april 2020, waar het bij de start op $ 357,65 stond, voordat het aandeel lichte ups en downs begon te maken, voordat het naar zijn nieuwe hoogtepunten schoot..

Maar op basis van andere factoren die dit aandeel bevat, waaronder de nu operationele cashflow en de toekomstige voorspellingen, waaronder het hoge rendement op activa dat naar verwachting met 10% zal toenemen, de inkomsten met 38,15% per jaar hoger zijn dan het marktgemiddelde en ten slotte het bedrijf dat efficiënter is in het genereren van een rendement op kapitaal van 1,6%.

Hoewel dit aandeel risico-elementen met zich meebrengt en op basis van zijn waardering aan de hoge kant is, is dit aandeel zeker een aandeel dat u op de lange termijn welvarend zou kunnen maken..

Het bedrijf zal op 17 februari 2021 de financiële resultaten van het vierde kwartaal publiceren.

7. Chipotle Mexican Grill (CMG

Bereik van 52 weken: $ 415,00 – $ 1,553,55

De Amerikaanse fastfoodketen Chipotle Mexican Grill Inc is ook actief in verschillende andere landen, waaronder de VS, het VK, Duitsland, Frankrijk en Canada, en is erin geslaagd om het afgelopen jaar enige positieve beweging te herwinnen, ondanks de Covid-19-pandemie die de horeca enorm trof. moeilijk.

In de afgelopen dagen heeft het bedrijf zijn resultaten over het vierde kwartaal en het volledige jaar 2020 bekendgemaakt en deze fastfoodketen heeft laten zien wat haalbaar is in het midden van een wereldwijde pandemie..

In het vierde kwartaal bedroeg de totale omzet tot $ 1,6 miljard, een stijging van 11,6%, en de digitale verkoop die het bedrijf in de loop van het jaar een besparing was, groeide in het vierde kwartaal met 177,2%, wat bijna de helft uitmaakte van de totale omzet van het bedrijf, restaurantverkopen groeide met 5,7%, de opening van 61 nieuwe restaurants, de verwaterde winst per aandeel inclusief een inkomstenbelasting van $ 3,77 werd bevestigd op $ 6,69, gedeeltelijk gecompenseerd door een vergoeding van $ 0,56 uit uitgaven met betrekking tot andere kosten, een stijging van 162,4% ten opzichte van het vorige bedrag van $ 2,55.

Binnen de prestaties van het hele jaar zijn de hoogtepunten indrukwekkend, aangezien de totale omzet jaar-op-jaar met 7,1% is gestegen tot 6,0 miljard dollar, de digitale verkoop met 174,1% is gestegen, wat goed is voor iets minder dan de helft van de totale omzet van het bedrijf met 46,2%. opening van in totaal 161 nieuwe restaurants in het jaar, waaronder zes verhuizingen en 9 sluitingen en de verwaterde winst per aandeel steeg met 1,1% tot $ 12,52.

CMG heeft als niets anders bewezen dat je in uitdagende tijden nog steeds fantastische resultaten kunt leveren. En er moet veel lof worden uitgesproken over het digitale uiterlijk van deze voorraad, aangezien veel winkels over de hele wereld zijn getroffen door veiligheidsmaatregelen die zijn ingesteld als gevolg van de aanhoudende pandemie en die in heel Europa worden gesloten..

Wat houdt dit voor de toekomst in??

Chipotle Mexican Grill Inc, hoewel het beschikt over een fantastisch groeipotentieel, aangezien het niet alleen in het uitdagende jaar 2020 is aangetoond, maar al vele jaren, omdat het indrukwekkende resultaten heeft opgeleverd. Maar dit aandeel is niet goedkoop, aangezien het momenteel een P / E-ratio van 174 heeft, maar het heeft het potentieel voor een langetermijninvestering om u na verloop van tijd rijk te maken..

De aandelenkoers van het bedrijf ligt vandaag op $ 1.506,88, als je over een schaal van vijf jaar kijkt, is de aandelenkoers van dit aandeel meer dan vijf keer zo sterk gestegen tot waar het nu staat. Samen met dit jaar een afname aan het begin van de pandemie rond maart / april, maar daarna aanzienlijk uitblinken, zoals veel aandelen die op deze lijst staan ​​en waarnaar geen enkele is gedaald sinds hun aandelenkoersen gestaag blijven stijgen. Als u de aandelenkoers van CMG vergelijkt met 27 maart 2020 op $ 635,03, kunt u zien dat de prijs van dit aandeel vandaag meer dan verdubbeld is.

Ondanks de indrukwekkende cijfers liggen de strategische plannen van het bedrijf om te archiveren en verdere groei te realiseren duidelijk op de agenda, aangezien ze nieuwe winkels willen openen in de VS en mogelijk internationaal, met een duidelijke drive om digitale verkoop te blijven stimuleren vanwege de populariteit ervan. Maar dit kan ertoe leiden dat beleggers na de pandemie twijfelen of de digitale verkoop nog steeds haalbaar is over wat het momenteel bereikt..

In de moderne wereld waarnaar we streven, waarbij fastfoodketens populairder zijn dan ooit tevoren, is dit een fastfoodbestand waarvan we denken dat het de komende jaren zal uitblinken.Daarom investeren we in dit aandeel voor de op de lange termijn kan je potentieel de som van zes cijfers opleveren.

8. Teladoc Health (TDOC

Bereik van 52 weken: $ 102,01 – $ 294,74

Teladoc Health Inc, de Amerikaanse multinational op het gebied van telegeneeskunde en virtuele gezondheidszorg die niet alleen briljante resultaten laat zien, maar ook zijn creatieve, vooruitstrevende plannen leidt de weg vooruit en zal samen met het bedrijf nog meer grote opbrengsten opleveren.

Het gezondheidsmerk is er trots op dat het niet alleen de primaire basisdiensten aan zijn klanten levert, maar kijkt ook naar de toekomst met zijn licentiegerichte platformdiensten die klanten on-demand medische zorg op afstand aanbieden via telefoon, videoconferentiesoftware en mobiele applicaties. Deze diensten zijn niet alleen beschikbaar voor Amerikaanse burgers, TDOC is zelfs actief in meer dan 130 landen en gegevens hebben bevestigd dat het in 2019 ongeveer 27 miljoen klanten wereldwijd bedient..

Het merk is van de een naar de ander gegaan en heeft aan kracht gewonnen door de overname van topbedrijven zoals BetterHelp en Best Doctors, en recenter, in 2020, heeft TDOC InTouch Health overgenomen en heeft het de fusie met Livongo Health afgerond in een deal ter waarde van $ 18,5 miljard. Realistisch gezien zal het een kwestie van tijd zijn voordat dit gezondheidsvoorraad meer lijkt te verwerven voor zijn groeiende bedrijf.

Sinds 2015 heeft dit bestand zijn vaste plannen in gang gezet om op bepaalde gebieden kosten te besparen, om vervolgens zijn plannen op te bouwen en zijn unieke diensten op afstand tot stand te brengen, en in het licht van de Covid-19-pandemie was het de juiste keuze voor het juiste moment voor dit merk omdat individuen op dit moment in staat waren en zijn om professioneel medisch advies in te winnen vanuit het comfort van hun eigen huis.

Deze unieke service voegt een enorm positief vooruitzicht toe, aangezien dit aandeel er een zal zijn om u op de lange termijn welvarend te maken, aangezien deze weg ongetwijfeld in trek zal zijn na Covid-19..

In de resultaten van het derde kwartaal van het bedrijf overtrof het bedrijf de verwachtingen op vele niveaus. De omzet in het derde kwartaal groeide op jaarbasis tot $ 288,8 miljoen, een stijging van 109%, terwijl het totale aantal ledenbezoeken in het derde kwartaal steeg tot $ 2,8 miljoen, een stijging van 206%. Kijkend naar het grotere imago in de afgelopen negen maanden, groeide de omzet van het bedrijf met 79% tot $ 710,6 miljoen, waarbij het totale aantal ledenbezoeken steeg tot 7,6 miljoen jaar-op-jaar.

Kijkend naar de toekomst, wordt voorspeld dat de omzet van Teladoc met een indrukwekkend tempo van 75,95% per jaar zal groeien, waarbij 15 van de 23 Wall Street-analisten dit aandeel een aanbevolen ‘Koop’-rating geven, naast een A-rating voor groei gegeven door Zacks Investment Onderzoek.

De aandelenkoers van het bedrijf staat vandaag op $ 285,03, wat al aanzienlijk is gestegen vanaf het begin van het jaar, aangezien analisten bevestigden dat de visie van het bedrijf op organische groei mogelijk lijkt, wat er vervolgens toe leidde dat de koersdoelen van het bedrijf licht werden verhoogd, gegeven door verschillende analisten de voorraad.

Aangezien de telezorgsector van Teladoc een hoge vlucht neemt, wat is aangewakkerd door de pandemie, leidt het deze weg om verdere organische groei te versnellen, die mogelijk de komende jaren met ten minste 40% zou kunnen toenemen..

Aangezien de aandelen van het bedrijf het afgelopen jaar met meer dan 161% zijn gestegen, ziet dit aandeel er niet naar uit dat het op korte termijn zal vertragen, eerder het tegenovergestelde, wat ertoe leidt dat dit aandeel in de gezondheidszorg als een aandeel wordt aangehouden voor de lange termijn. het lijkt een fantastisch rendement te geven als je potentieel miljonair wordt.

9. Altimmune (ALT)

Bereik van 52 weken: $ 1,60 – $ 35,10

Het laatste aandeel dat op de lijst van 9 aandelen staat die u miljonair zouden kunnen maken, is de Altimmune Inc..

Altimmune Inc (ALT) is een biofarmaceutisch bedrijf dat zich primair richt op intranasale vaccins, behandelingen voor leveraandoeningen en modulerende therapieën.

Hoewel dit bedrijf een kleiner en stiller biofarmaceutisch bedrijf is in vergelijking met andere bedrijven die momenteel op de markt zijn, is dit aandeel een aandeel dat u wellicht snel zou willen leren kennen, aangezien het toekomstige potentieel u in een gezonde en welvarende positie zou kunnen achterlaten. lijn.

Het bedrijf heeft een gezonde pijplijn die vooruitkijkt, inclusief vaccins tegen miltvuur, hepatitis B, influenza en mogelijk een van de meest gevraagde vaccins.Dit zou de reden kunnen zijn dat dit aandeel sneller uitblinkt dan voorspeld, zijn eigen intranasale vaccins voor Covid-19..

Het AdCOVID-vaccin van het bedrijf dat momenteel in de pijplijn zit, is een injectie met een enkele dosis, in tegenstelling tot andere vaccins die momenteel op de markt zijn en waarvoor individuen twee doses nodig hebben om de volledige effecten van het vaccin effectief te laten zijn. Dit nieuws is om een ​​aantal redenen positief, afgezien van de duidelijke voor de hand liggende reden dat er veel vraag naar is, we zijn er zeker van, maar ten tweede betekent een enkele opname dat het eenvoudiger is en dat er meer doses aan meer individuen kunnen worden gegeven, wat ook het proces zal versnellen. om dichter bij de normaliteit te komen.

Hoe heeft Altimmune-aandelen gepresteerd??

In het Q3-rapport van het bedrijf bedroeg de omzet $ 2,9 miljoen in vergelijking met $ 0,6 miljoen in 2019 en $ 206,8 miljoen aan contanten, kasequivalenten en kortetermijninvesteringen vanaf 30 september 2020.

Het bedrijf bevestigde ook hoge uitgaven als gevolg van hogere personeelsniveaus, administratieve kosten en juridische kosten van $ 4,8 miljoen, onderzoeks- en ontwikkelingskosten stegen ook met $ 17 miljoen in vergelijking met $ 8,7 miljoen in 2019 vanwege verschillende verplichtingen in verband met de vaccincreaties van het bedrijf..

Zoals het er nu uitziet, is de aandelenprijs van het bedrijf $ 18,36 en heeft een bereik van 52 weken tussen $ 1,60 op het laagste en $ 35,10 op het hoogste, wat nu een goed moment is om te kijken naar beleggen in dit aandeel.

Hoewel dit bedrijf wordt beschouwd als een small-capaandeel, aangezien het een marktkapitalisatie heeft van slechts $ 681,94 miljoen, betekent dit ook dat dit aandeel meer risico-elementen met zich meebrengt in vergelijking met andere farmaceutische bedrijven. Dit aandeel is in 2020 echter met een indrukwekkende snelheid gestegen.

Als u wilt dat dit aandeel u dat bedrag van zes cijfers oplevert, moet u realistisch gezien een goed bedrag en voor de lange termijn investeren, maar het is haalbaar. In feite zou dit aandeel een aandeel kunnen zijn dat dat cijfer dichterbij kan raken dan u denkt, vooral als het vaccin AdCOVID van het bedrijf voldoet aan alle goedkeuringen van de FDA en het komende jaar beschikbaar komt op de open markt, dit zal een aandeel zijn dat beleggers wilden ze hadden op het juiste moment gekeken.

Millionaire-Maker aandelen voor 2021 – Overzicht

Dus hier heb je een lijst met onze gekozen 9 aandelen uit verschillende industrieën die de basis hebben om investeerders mogelijk te belonen met een winst van zes cijfers, als je tegen de juiste prijs koopt, aangezien deze aandelen hun groeiende succesverhalen voortzetten..

Rekening houdend met elk van deze gekozen aandelen, heldere positieven, inclusief het kijken naar bepaalde financiële elementen voordat u ervoor kiest om te investeren in een van deze ‘miljonair-maker’-aandelen, inclusief het kijken naar de toekomstige P / E-ratio van een bedrijf, aangezien dit u een goede indicatie zal geven van de groeivooruitzichten van een bedrijf en geeft u een duidelijke indicatie of een aandeel als over- of ondergewaardeerd wordt beschouwd.

Naast het in overweging nemen van de strategieën van het bedrijf en een aandelenmarktkapitalisatie, zullen deze twee elementen u nog een duidelijke indicatie geven van waar het bedrijf naartoe wil gaan naarmate we verder komen in de toekomst, samen met de ruimte voor groei..

Het is verstandig om in gedachten te houden dat hoewel deze aandelen in zo’n uitdagend jaar als 2020 hebben uitgeblonken, ze toch hun eigen risico-elementen met zich meebrengen. Daarom raden we u ten zeerste aan en is het verstandig om aanvullend onderzoek uit te voeren voordat u in de door u gekozen aandelen belegt.

eToro – Koop aandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Lees verder:

Welke top 15 aandelen zullen exploderen in 2021?

7 Britse dividendaandelen die nu te koop zijn en die een aantrekkelijke inkomstenstroom bieden

Tesla-koersvoorspelling voor 2021 en daarna

Wat zijn de 7 beste aandelenkeuzes voor 2021??

Top 10 Britse aandelen om te overwegen voor 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me