Aandelenhandel: hoe u in aandelen handelt, hoe u aandelenhandel overleeft

Wilt u aandelen verhandelen, maar weet u niet zeker waar u moet beginnen? Zoek dan niet verder, want we hebben het allemaal voor u gedekt met een eenvoudige en gemakkelijke gids voor het verhandelen van aandelen en een stapsgewijze handleiding voor het overleven van de aandelenhandel.

Aandelenhandel heeft miljoenen mensen over de hele wereld aangetrokken omdat ze deel willen uitmaken van zo’n snel, dominant, dynamisch, uitdagend maar toch aanzienlijk lonend pad, een pad dat eindeloze hoeveelheden mogelijkheden kan creëren..

Hoewel het in feite gemakkelijker kan zijn om in aandelen te handelen dan u misschien denkt, gaat het proces om te begrijpen hoe u kunt handelen in aandelen en het overleven van aandelenhandel veel dieper dan u misschien denkt..

Toegegeven, u gelooft misschien dat de meeste beleggers weten hoe ze moeten handelen wanneer ze de financiële markt betreden of op zijn minst enig begrip hebben, maar de realiteit is dat sommige beleggers eigenlijk niet weten hoe ze in aandelen moeten handelen en stevig vertrouwen op een paar factoren, factoren zoals geluk (van wat de markt met hun aandelen doet), hete tips die aan hen worden doorgegeven of als ze echt onzeker zijn, kunnen ze op dit moment advies gaan zoeken als ze niet echt begrijpen wat er gebeurt als de cijfers beginnen aanpassen.

Dit is de reden waarom de tijd nemen om zoveel mogelijk informatie over aandelen en het verhandelen van aandelen te leren en te onderzoeken, een verstandige manier is om mee te beginnen.

Aandelenhandel voor beginners is een briljant startpunt, omdat het je in dit artikel zal helpen om als beginner te leren en dieper te graven in aandelen en hoe de handel in aandelen werkt, wat je bovendien klaarstoomt om aan je reis te beginnen.

Om deel uit te maken van de aandelenhandel, moet je hard werken, tijd en wat van je eigen charme steken om een ​​goede kans te maken om een ​​financieel succes te worden. Een herinnering voor u om op te letten, is dat u soms geen controle heeft bij het beleggen, omdat alles een verrassende wending kan nemen die niet werd verwacht, met positieve en negatieve effecten..

Om in aandelen te handelen, hoeft u niet in de drukke marktvelden van de New York Stock Exchange of de London Stock Exchange te worden gegooid, u kunt uw reis beginnen in het comfort van uw woonkamer met alle hulp en begeleiding die u nodig heeft. aan u via online handelsplatforms waar u met een makelaar kunt spreken en ook persoonlijk kunt helpen, en al het educatieve materiaal hebt dat u nodig heeft voordat u aan uw reis begint, waarop we het allemaal voor u hebben gedekt en meer.

Klaar om te leren hoe u in aandelen kunt handelen en de aandelenhandel kunt overleven? Laten we meteen beginnen.

Wat is aandelenhandel?

Voordat we meteen gaan leren hoe we handelen in aandelen, is het allereerst het beste om een ​​goed begrip te hebben van wat handelen in aandelen is.

Aandelenhandel

Aandelenhandel, in eenvoudiger bewoordingen, is het kopen en verkopen van aandelen van een bedrijf, wat u, om het nog verder te vereenvoudigen, een stuk van dat bedrijf koopt..

Als het gaat om handelen in aandelen, zult u zien dat er twee soorten individuen zijn, handelaren en investeerders.

Wat zijn de verschillen tussen handelaren en investeerders?

Aandelenhandelaren zijn professionals die voor zichzelf, namens een bedrijf of particulieren, op de financiële markt investeren. Maar een belangrijke factor om te begrijpen waardoor de twee soorten individuen van elkaar verschillen, is het primaire doel van de handelaar. Het doel van handelaars is om aandelen in verschillende bedrijven te kopen en verkopen om zo veel mogelijk winst te maken met kortetermijnwinsten, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van de prijsschommelingen..

Beleggers daarentegen, zitten er over het algemeen in voor de lange termijn. Ze streven naar grotere winstopbrengsten over een langere periode met een gemeenschappelijke strategie die bekend staat als ‘kopen en vasthouden’..

Soorten aandelenhandel

aandelenhandel

Nu is de volgende stap het leren over de verschillende soorten aandelenhandel die plaatsvinden.

ActiveTrading

Actief handelen is gewoonlijk verbonden met handelaren, aangezien actieve handelaren, net als de staten binnen de naam, graag snel en binnen een korter tijdsbestek willen handelen om winst te maken door te profiteren van prijsbewegingen..

Actieve handelaren, omdat hun doel is om een ​​grote winst te maken binnen een snellere doorlooptijd, zijn ze vaak slim en gebruiken ze hun kennis verstandig met welke gebieden ze beleggen, bijvoorbeeld aandelen die volatiel zijn (kunnen op elk moment veranderen ) of vreemde valuta, omdat binnen deze twee categorieën alles in korte tijd kan veranderen en het een veel snellere ommekeer is, om zo te zeggen dan andere categorieën.

Dag handel

Een van de meest populaire en bekende handelsstijlen is Day Trading. Day Trading is het kopen en verkopen van effecten binnen dezelfde dag.

Ik ben er zeker van dat je deze stijl van handelen wel of niet een beetje bekend zult zijn, zoals te zien is in verschillende films. Het doel van een daghandelaar is om elke centimeter winst te zoeken die kan worden behaald voordat de dag voorbij is door hun posities te kopen, verkopen en sluiten zoals vermeld op dezelfde dag, en handelaren kunnen geen posities innemen om verder te gaan. alles moet binnen de singlesessie worden uitgevoerd.

Positiehandel

Positiehandel is een transactie die u waarschijnlijker zult zien door investeerders, hoewel handelaren deze strategie wel gebruiken, omdat de definitie op lange termijn zou kunnen beginnen vanaf weken die een handelaar mogelijk zou kunnen vasthouden, zelfs als deze als meer voor de lange termijn wordt beschouwd, maanden of verder, hetgeen zeer waarschijnlijk wordt beoogd en uitgevoerd door beleggers, aangezien zij deze strategie vaker toepassen.

Zoals u wellicht al geraden heeft, is positiehandel meer het tegenovergestelde van daghandel, aangezien de handelaren zich meer zorgen maken over de prestaties van een belegging op de lange termijn dan over de korte termijn..

Swing-handel

Swingtrading is een handelsstijl die langer dan één dag wordt aangehouden, doorgaans een week of mogelijk langer door handelaren, aangezien dit de juiste hoeveelheid tijd is om over het algemeen een prijsbeweging te zien..

De handelaar zal kijken om te zien waar een prijs waarschijnlijk heen zal gaan, ze zullen dan een deel van dat actief worden en vervolgens kijken of ze financiële winst willen maken als er een verhuizing plaatsvindt..

Swing trading wordt doorgaans omschreven als een middenhandelstrategie en bevindt zich tussen daghandel en trendhandel.

Samenvattend: swingtraders zullen een paar of drie dagen op hun aandelen blijven zitten, wat kan leiden tot weken tot de tijd rijp is voor de prijs.Daarom is swingtrading het middelste continuüm tussen daghandel en trendhandel..

Klaar om de Beurs?

Hoe aandelen te verhandelen

Dus nu u de verschillen tussen handelstrends begrijpt, is dit het moment om u de eenvoudige stappen te geven om te beginnen met het handelen in aandelen.

Als een beginner in het handelen in aandelen, kunt u het beste de dingen zo eenvoudig mogelijk houden terwijl u aan de slag gaat.

Om uw reis vanaf het begin eenvoudig te maken, hoeft u er alleen maar voor te zorgen dat u een stap voor bent, uitgebreid onderzoek uit te voeren om uzelf te onderwijzen op alle gebieden van de financiële markten, evenals het meest tweede vitale deel van het leerproces. , oefenen, oefenen, oefenen, zoals het gezegde luidt, praktijk baart kunst, en de voordelen van oefenen zullen u in staat stellen om een ​​verder en dieper inzicht te verwerven in de aandelenmarkt, en zullen u ook in staat stellen om theorieën te testen zonder de uwe te begaan geld meteen en tot slot kunt u misschien vinden of zien welke handelsstrategie u hoogstwaarschijnlijk in de richting van.

Aandelen verhandelen: Stap voor stap handleiding

Stap 1. – Open een effectenrekening

De eerste stap in het proces is het openen van een effectenrekening. Het wordt aangeraden en het is het beste om uw professionele beleggingstransacties gescheiden te houden van uw persoonlijke rekeningen, dus de beste manier om dit te doen is door een online makelaar te vinden die u zal helpen bij het opzetten en die ook voor u klaar staat als u er klaar voor bent. handelen.

U hoeft niet in paniek te raken, u hoeft niet meteen te investeren, u kunt uw rekening openen en desgewenst doorgaan met oefenen tot u tevreden bent, maar met het gemak om te weten dat alles klaar is voor wanneer u dat wilt..

Het openen van een rekening bij een makelaar kan minuten duren, eToro, een toonaangevende online makelaarskantoor heeft alles voor u bij de hand wanneer u aan uw reis begint of als u een investeerder bent die op zoek is naar een toonaangevend online handelsplatform, eToro is een van de beste handelsplatforms om deel van uit te maken.

Stap 2. – Onderzoek, leer en lees, lees, lees

Aan het begin van uw reis naar de handel in aandelen, komt deze volgende stap niet als een verrassing, hoe meer onderzoek u gaat uitvoeren, hoe sneller en hoe groter de kans dat u succes behaalt..

Het leren van de kneepjes van het vak van de aandelenmarkt is je grootste doel als je apart wilt zijn van een dergelijke branche, en je niet alleen focust op het leren van aandelenhandel, maar op de markt als geheel, want wat je zult ontdekken is dat je misschien eindigt omhoog een route afgaan die je in het begin niet opzettelijk wilde afdalen, dus te veel leren is geen slechte zaak, toch?

Er zijn massale hoeveelheden handelseducatie-informatie binnen handbereik, die we kunnen verstrekken en gedekt hebben voor uw leertraject en het artikel dat u moet lezen, zoals hierboven vermeld, is een perfecte start om u op weg te helpen.

Er zijn ook fantastische artikelen met voorbeelden van advies geschreven in The Wall Street Journal, waar u zich online kunt abonneren of toegang kunt krijgen tot verschillende financiële nieuwssites, waaronder Yahoo! Finance en Google Finance om op de hoogte te blijven van het laatste financiële nieuws, zodat u uw bevindingen kunt combineren met de huidige realiteit.

Wat betreft het leren, begrijpen en bestuderen van de technische analyse-kant van beleggen is ook een goed punt om te vermelden.

Geen paniek, u hoeft geen expert te zijn, maar het is goed als u weet en begrijpt wat er gebeurt en wat de basis is als u naar een prijsgrafiek of meerdere grafieken kijkt. Maar zoals voor de meesten van ons, zal uw volledige begrip met de tijd en oefening komen.

Blijf leren, kijken en bestuderen wat er op de markt gebeurt wanneer je kunt en in je vrije tijd, want dit zal je niet alleen enorm ten goede komen, het maakt je proces ook sneller om deel uit te maken van de aandelenhandel en succesvol te zijn in het doen van zaken. zo.

Stap 3. – Stel uw persoonlijk budget voor aandelenhandel in

Zodra u uw bedrijf begrijpt hoe de financiële markt werkt en in het bijzonder de aandelenhandel, is het de moeite waard om nu even te gaan zitten en een aandelenbudget voor uzelf te maken voordat u aan uw reis begint, zodat u een plan in actie hebt..

Investeren zonder het voor de hand liggende te noemen, is alleen de moeite waard om aan deel te nemen als u het zich kunt veroorloven. Het hebben of instellen van een budget voor hoeveel u wilt investeren, is het eerste uitgangspunt en idealiter zijn deze fondsen beschikbare fondsen en fondsen die geen essentiële uitgaven zijn die gedekt moeten worden, zoals onthoud dat u met beleggen niets gegarandeerd bent.

Als u eenmaal goed begrijpt hoe het handelen in aandelen werkt, kunt u zelfs in uw budget opnemen welke activa of activa u wilt kopen en wilt u misschien een ruwe waarde zetten naast elk aandeel dat u wilt invoeren..

Begroting vaststellen gaat immers ook over georganiseerd zijn.

Stap 4. – Tijd om te oefenen

Nu uw reis echt begint te voelen, is het tijd om de wereld van het handelen in aandelen te betreden.

Er zijn verschillende online handelsplatforms waar u uw begrip van het handelen in aandelen kunt oefenen, en met de extra opluchting dat u virtueel geld gebruikt in plaats van uw eigen geld, terwijl u de kneepjes van het vak leert..

Online virtuele handelsplatforms of papieren handel, wat een andere terminologie is, stelt individuen in staat om te zien, voelen en ervaren hoe de handel werkt en laat zien hoe divers en snel de markt kan veranderen binnen een bepaalde periode, wat een ideale manier is om zonder risico mee te doen. van het verliezen van uw eigen geld.

Door online te oefenen, kunt u ook de stijl van uw voorkeur vinden die bij u past, die u kunt meenemen wanneer u de echte wereld van de aandelenhandel betreedt..

Stap 5. – Probeer altijd een duidelijk, koel perspectief te behouden

Investeren voor sommigen kan frustrerend worden als ze niet het grote succes hebben bereikt of niet hebben bereikt wat ze willen bereiken, en dit is normaal. Maar de beste manier om je reis te doorlopen, is door altijd een koel, kalm, verzameld maar sterk perspectief te houden op je doel dat je wilt archiveren..

U bent misschien constant op zoek naar de volgende grote aandelen die alle verwachtingen zullen overtreffen, en u zou niet de enige investeerder zijn die dit wenst, maar u moet geduld hebben en op de hoogte blijven van alle financiële updates en uw eigen onderzoek en kijken naar de aandelenmarkt om bovenop het spel te staan, daarom is het belangrijk om een ​​koel perspectief te behouden en niet om heethoofd te worden, omdat als je naar binnen rent, je mogelijk de verkeerde zet maakt en duur is.

Hoe de aandelenhandel te overleven

Als u eenmaal klaar bent om de wereld van de aandelenhandel te betreden, zijn er altijd tips om u te helpen overleven en geeft u alleen de beste ervaringen bij het handelen in aandelen. Hier is een overzicht van de top 5 nuttige afhaaltips die je altijd bij je hebt.

5 tips voor het verhandelen van aandelen kunnen u helpen om het handelen in aandelen te overleven:

1. Kies de juiste makelaar voor u

Intelligent de juiste makelaar kiezen is de verstandigste zet die u kunt maken wanneer u aan uw reis naar de aandelenhandel begint, aangezien er duizenden of meer makelaars over de hele wereld zijn die helaas misschien niet uw beste belangen op het oog hebben.Daarom komt dit belangrijke punt naar voren eerste op de top tips om mee te nemen.

eToro

De wereldleider op het gebied van sociale handel, eToro, is een online handelsplatform waarmee u niet alleen toegang krijgt tot het vinden van een makelaar die geschikt is voor uw interesses tijdens uw aandelenhandel, maar het kan ook minuten duren om dit te ondernemen, maar dat is niet het enige voordeel, geeft het online handelsplatform u ook toegang tot alle topaandelen waarin u gemakkelijk wilt beleggen, waardoor het een van de platforms is die in opkomst is voor handelaren en beleggers over de hele wereld om een ​​veilige, gemakkelijke en toegankelijke wereldwijde handelen in aandelen.

eToro – Top Stock Broker, Koop aandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

2. Vermijd mogelijke mislukkingen – ‘hete tips’

Van individuen op forumsites tot advertentie-advertenties op websites die reclame maken voor het volgende ‘zekere’ aandeel, het is verstandig om niet te diep na te denken over de informatie die ze uitdrukken en adverteren, aangezien de meeste van deze advertenties vaker worden weergegeven. van de ‘pump-and-dump’-bedrijven die u proberen aan boord te springen met de aandelen waarvoor ze adverteren onder valse of misleidende aanbevelingen, in het grotere geheel kijken ze alleen uit naar nummer één en helaas zijn zij het.

Wees dus voorzichtig wanneer u wordt geadviseerd en houd vast aan uw eigen lessen, vertrouwd persoonlijk advies en advies van makelaars indien nodig en gegeven.

3. Neem de tijd

Het is niet nodig om op volle kracht vooruit te gaan, het is geen race en het is uw geld waarin u investeert, of het nu voor de korte of de lange termijn is, u hoeft zich niet te haasten om een ​​positie te krijgen alleen omdat u ofwel bang dat je het misschien mist, of misschien kruipen je zenuwen er een beetje in.

Het beste advies is om plaats te nemen, te ademen, te ontspannen en vervolgens verstandig te kiezen, want het laatste dat u wilt doen, is rationele keuzes maken die, zoals geadviseerd, mogelijk duur voor u kunnen zijn..

4. Concentreer u niet alleen op het geld

Dit belangrijke punt lijkt misschien wat achterlijk, maar het is erg belangrijk en maakt slim beleggen. Als u zich bijvoorbeeld haast bij een aankoop waarbij u alleen voorop loopt met geld alleen en vast in uw gedachten, kunt u 9 van de 10 keer dat u faalt door ondoordachte bewegingen uit te voeren. De beste manier om voorwaarts te gaan, is om u te concentreren op uw strategie en te blijven leren, aangezien uw strategie en uw lessen de twee belangrijkste activa zijn waarmee u geld kunt verdienen.

5. Leer van uw fouten

Net als in het leven maken we allemaal fouten en het belangrijkste is dat we ervan leren en binnen de handel is dit niet anders.

Fouten maken en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen daden is een ding dat je altijd bij je moet hebben, omdat het je zal helpen om op een harde en constructieve manier te leren om dergelijke fouten in de toekomst te voorkomen of te vermijden..

Zelfs als je het gevoel hebt dat je de uitkomst niet in je hand hebt, kijk er dan dieper naar om te zien of er waarschuwingssignalen van deze uitkomst in het spel waren die misschien over het hoofd werden gezien, aangezien dit een van de beste leercurves zal zijn om mee verder te gaan. u tijdens uw handelsreis.

Belangrijkste afhaalpunten

Als je je iets herinnert van Aandelenhandel: hoe te handelen, hoe te overleven, maak er deze kernpunten van.

  • Kies verstandig de juiste makelaar voor u
  • Onderzoek en studeer zo vaak en zo veel als je kunt, zodat je de financiële markt begrijpt, het zal het voor je soepeler maken
  • Haast u niet in het diepe, neem de tijd om te begrijpen waar u aan begint bij het kopen van aandelen
  • Vermijd frauduleus advies of algemeen bekend als ‘hot tips’
  • Leer van uw keuzes die misschien niet zijn gelukt en kijk of er een les te leren viel
  • En tot slot, investeer altijd binnen uw financiële mogelijkheden, door geld te investeren dat u kunt gebruiken zonder dat dit een financiële impact heeft op uw persoonlijke leven..

Veelgestelde vragen

Hoe oud moet je zijn om in aandelen te kunnen beleggen?

De wettelijke leeftijd om te beleggen in aandelen in het VK is 18 jaar. De wettelijke leeftijd in de VS is echter 18 jaar, in de meeste staten is een wettelijke leeftijd van 21 vereist.

Kan ik op elk moment van de dag beginnen met handelen??

Het korte antwoord op deze vraag is ja, echter binnen de open handelsuren. De typische handelsuren van de New York Stock Exchange (NYSE) zijn van 9.30 uur tot 16.00 uur, dit omvat ook de Nasdaq Stock Market en andere Amerikaanse aandelenmarkten.

Binnen het VK zijn de reguliere handelsuren van de London Stock Exchange (LSE) van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 16.30 uur ET.

Kan ik commissievrij handelen in aandelen?

Ja, dat kan, zolang u uw makelaar verstandig kiest. EToro is niet alleen een online platform met toegang tot alles, het biedt ook 0% commissie als het gaat om het kopen van uw favoriete aandelen, wat betekent dat er geen extra kosten zijn om in rekening te worden gebracht, opent u gewoon een account, doet u uw eerste storting van minimaal $ 200 en dan kunt u uw beste aandelen kiezen van ‘s werelds beste beurzen en dan bent u helemaal klaar.

Is er een voorkeursstrategie voor aandelenhandel voor beginnende handelaren in aandelen??

Het directe antwoord op deze vraag is nee. Elke strategie is uitsluitend afhankelijk van u als individu en hoe en welke strategieën of strategie het beste voor u werken wanneer u begint met handelen.

Een goede manier om uw voorkeursstrategie te leren, is door training te oefenen via een virtueel online platform. Hier vindt u uw handelsstijl en inzicht in de manier waarop de aandelenmarkt werkt.

Hoeveel aandelen moet ik kopen??

Er is geen goed antwoord op deze vraag, maar het wordt als beginner aangeraden om met een kleinere portefeuille te beginnen.

Als u meerdere aandelen wilt kopen, is het aan te raden om een ​​gediversifieerde portefeuille te hebben door meerdere aandelen in verschillende bedrijfstakken te kopen. Dit is om verschillende redenen, de eerste is om niet al uw eieren in één mand binnen slechts één aandeel te binden, aangezien dit een groter risico vormt in tegenstelling tot beleggen in meerdere aandelen en ten tweede wordt geadviseerd om niet in meer dan 8-10 aandelen te beleggen. aandelen als een beginnende belegger.

Zal ik over mijn aandelen worden belast??

Binnen het VK ontvangt elk individu een belastingvrije persoonlijke aftrek die is verhoogd tot £ 12.500 voor het belastingjaar 2020/21. Wat in feite betekent dat al het geld dat wordt verdiend met uw beleggingen voor zowel aandelen als aandelen, onder deze vergoeding vallen, maar ook bij deze vergoeding zijn alle aanvullende vormen van inkomen inbegrepen, zoals salarissen van werknemers, inkomen uit vermogen en elke andere vorm van extra inkomen..

Boven de persoonlijke aftrek van £ 12.500 wordt elke persoon belast tegen 20%, het basistarief voor inkomstenbelasting in het VK. Als uw jaarsalaris hoger is dan £ 50.000, bent u onderworpen aan 40% inkomstenbelasting en aan 45% inkomstenbelasting als u £ 150.001 per jaar verdient en overschrijdt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me