Beste aandelen om NU te kopen – maart 2021

Topaandelen om deze maand te kopen – maart 2021

In deze editie van onze maandelijkse beursanalyse gaan we kijken naar de beste aandelen om te kopen in maart 2021.

De algemene belangstelling voor de aandelenmarkten is nog nooit zo groot geweest. Sterker nog, online makelaarsbedrijven zagen een enorme toename van het aantal aanmeldingen voor accounts midden in de lockdown – wat voor velen een verrassing was.

Als u echter een complete nieuwkomer op de aandelenmarkt bent en op zoek bent naar een beetje inspiratie over welke aandelen u nu kunt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres..

Hier bespreken we de beste aandelen die u in maart 2021 kunt kopen. We werken deze pagina elke maand bij om ervoor te zorgen dat uw aandelenmarktportefeuille alleen vol zit met aandelen met een hoge rating.!

Top 5 aandelen om nu te kopen

Voordat we de beste aandelen van maart nader bekijken, zijn hier onze top 5 aandelenselecties:

1. Tesla

2. AG Barr

3. Amazon

4. Betaalpunt

5. SalesForce

U kunt al deze topaandelen, evenals vele andere, kopen bij eToro en betaal 0% kosten!

Beste aandelen om NU te kopen – maart 2021

Zullen aandelen in 2021 eindelijk tot leven komen? Als dat het geval is, kunnen deze topkeuzes enkele van de beste investeringsopties zijn voor deze maand.

1. Tesla – YTD-rendement van bijna 400%

tesla, beste aandelen om te kopen

Wie had dat gedacht? Hoewel veel van de markten nog steeds niet terug moeten naar pre-pandemische niveaus, kijken de aandeelhouders van Tesla naar YTD-winsten van bijna 400%. Deze cijfers zijn gewoon buitengewoon.

De aandelen begonnen het jaar met iets meer dan $ 86 en namen in maart een lichte ommekeer in de richting van de COV-19-gerelateerde massale uitverkoop. Hoewel de belangrijkste fabriek van Tesla in Californië tijdens de lockdown enkele maanden moest sluiten, zijn de aandelen sindsdien gestegen, gestegen en weg..

Sindsdien is Tesla zelfs begonnen met de allereerste aandelensplitsing, waarbij beleggers profiteren van een 5-voor-1-aanbod. Als zodanig zijn de bovengenoemde cijfers gebaseerd op aangepaste prijzen volgens de splitsing.

Aan de ene kant zou je misschien terughoudend zijn om aandelen in Tesla te kopen, omdat je de boot hebt gemist op de driecijferige stijging. Aan de andere kant zouden velen beweren dat Tesla nog maar net van start gaat. Als zodanig zullen Tesla-aandelen waarschijnlijk nog tientallen jaren in onze portefeuille blijven.

Zou je willen kopen Tesla deelt?

2. A.G. Barr – Aandelenhandel met 15% korting op pre-COVID-niveaus

ag barr, beste aandelen om te kopen

We zijn grote fans van defensieve aandelen in tijden van economische onzekerheden. Een voorbeeld hiervan is dat van de in het VK gevestigde drankenfabrikant AG Barr. Enkele van de meest erkende drankmerken van het bedrijf zijn Irn Bru, KA, Barr Cola, Bundaberg, Burdock and Dandelion en Rockstar Energy.

Het belangrijkste punt met een defensief aandeel als AG Barr is dat in theorie – zijn producten zullen verkopen ongeacht hoe de economie presteert. Dat gezegd hebbende, houden we ook van AG Barr vanwege zijn potentieel op korte termijn.

Dat wil zeggen, de aandelen worden nog steeds verhandeld tegen 15% onder het niveau van vóór COVID. U kunt de aandelen dus tegen een redelijke korting kopen. In het bijzonder heeft AG Barr een robuuste balans die het bedrijf met gemak door de pandemie heen zag navigeren. Voorop staat een enorme toename van de vrije netto kasstromen.

Bovendien nam het management van AG Barr de verstandige beslissing om de dividenden tijdelijk op te schorten tijdens de lockdown, waardoor opnieuw nog meer broodnodig kapitaal werd vrijgemaakt. Let op, je moet hier misschien snel mee zijn – want in de vier weken voorafgaand aan het schrijven van dit artikel zijn de aandelen met 9,1% gestegen.

Mocht u kopen A.G. Barr deelt?

3. Amazon – YTD-rendement van 68%

amazon, beste aandelen om te kopen

Er is niets origineels aan het toevoegen van Amazon aan onze lijst met de beste aandelen die we nu kunnen kopen. We maken ons echter meer zorgen over groei op de lange termijn dan over originaliteit – en daarom haalt deze online krachtpatser het verschil.

Het behoeft geen betoog dat Amazon enorm heeft geprofiteerd van de pandemie. Immers, met de meeste regeringen over de hele wereld die een soort lockdown implementeerden, dwong dit traditionele winkelpui hun deuren te sluiten – vaak maandenlang. Consumenten wendden zich op hun beurt in hun golven tot Amazon.

Met dat gezegd zijnde, is het belangrijk op te merken dat Amazon niet is waar het is, alleen vanwege zijn online detailhandel. Integendeel, de NASDAQ-gigant zit achter een overvloed aan dochterondernemingen, waarvan de meeste zeer goed presteren. Een van onze favoriete Amazon-divisies is die van het op abonnementen gebaseerde verdienmodel.

Dit omvat het steeds groter wordende Amazon Prime-aanbod – naast de streamingdienst voor inhoud. Bovendien maakt Amazon ook furore via zijn AWS-cloudcomputerdienst (Amazon Web Services). In feite loopt het verreweg voorop in deze sector met het grootste marktaandeel.

Wat betreft de actie op de aandelenkoers zijn de Amazon-aandelen YTD 68% gestegen. Dit vertaalt zich in een marktkapitalisatie op dat moment van meer dan £ 1,6 biljoen. Er is geen reden om aan te nemen dat Amazon niet samen met collega-techgigant Apple lid zal worden van de club van 2 biljoen dollar. We kunnen een beetje weerstand op de markt zien als dit eenmaal is bereikt, hoewel dit waarschijnlijk van korte duur is.

Zou je willen kopen Amazon deelt?

4. PayPoint – Ontvang een enorme korting van 50% op deze Britse technische aandelen

paypoint, beste aandelen om te kopen

Vergis je er niet over – de Britse tech-aandelen PayPoint werd extreem hard getroffen tijdens de pandemie. In feite, terwijl de aandelen in februari op 1.100p waren geprijsd, bereikten ze slechts een paar weken later het dieptepunt van 52 weken van 389p. Dit vertaalt zich in een volledige ineenstorting van meer dan 64%.

Dat gezegd hebbende, zouden slimme investeerders ongetwijfeld de markt hebben betreden toen de aandelen sub-400p doorbraken. Met het herstel van de voorraden tot 514p is dit immers een stijging van 32%. Als je denkt dat je de boot met deze misschien hebt gemist, zou je dat niet moeten doen.

PayPoint-aandelen worden tenslotte nog steeds tegen iets minder dan 50% verhandeld dan in januari. Als zodanig zouden we stellen dat deze aandelen zwaar ondergeprijsd zijn. De belangrijkste reden hiervoor is dat PayPoint achter de betaaltechnologie zit die in meer dan 27.000 Britse winkels wordt aangetroffen.

Dit omvat alles van postkantoren, supermarkten, benzinestations en lokale gemakswinkels. Hoewel veel van zijn partnerbedrijven tijdens de lockdown werden gesloten (en nog steeds zijn), leed PayPoint enorm.

Uiteindelijk zullen de zaken echter terugkeren naar waar we waren vóór de pandemie, wat betekent dat PayPoint zijn inkomsten opnieuw zal zien voldoen aan de marktverwachtingen. Al met al, als PayPoint-aandelen uiteindelijk terugkeren naar 1.100p, zou dit een groei van meer dan 114% vertegenwoordigen – op basis van de huidige prijs van 514p.

Zou je willen kopen PayPoint-aandelen?

5. SalesForce – 50% YTD retouren voor dit nieuw toegevoegde Dow Jones-aandeel

verkoopkracht, beste aandelen om te kopen

In augustus 2020 schokten degenen achter het Dow Jones-selectieproces de markten om aan te kondigen dat het Exxon Mobil van de Index zou schrappen en de oliegigant zou vervangen door SalesForce.

Velen zouden beweren dat deze swap-over zeer gerechtvaardigd was, vooral als je kijkt naar de prestaties van het bedrijf sinds de beursnotering in 2004. Gesteund dan zou u slechts ongeveer $ 4 (gecorrigeerd voor aandelensplitsing) hoeven te betalen voor een enkel aandeel. In de huidige markt kost hetzelfde aandeel je vanaf eind oktober 2020 $ 250.

Kijkend naar de prestaties van het bedrijf dit jaar, openden de aandelen 2020 op $ 166 – wat betekent dat de aandelen YTD met meer dan 50% zijn gestegen. Aangezien SalesForce geen dividenduitkerend bedrijf is, geeft dit aandeelhouders voldoende ruimte voor extra opwaartse groei. Als zodanig blijft SalesForce een sterke koop.

Mocht u kopen SalesForce deelt?

Aandelen om in de gaten te houden in maart 2021

Hoewel de bovenstaande vijf aandelen onze best beoordeelde keuze zijn voor maart 2021, zijn er nog verschillende andere die we in de gaten houden.

Dit bevat:

Inovio – NASDAQ: INO

inovio, beste aandelen om te kopen

Inovio is een in de VS gevestigd farmaceutisch bedrijf. Het is gespecialiseerd in biotechnologie en is een van de vele bedrijven die momenteel werken aan een vaccin voor COVID-19. Deze NASDAQ-beursgenoteerde aandelen kregen een voorsprong in de vaccinrace en bevinden zich nu in fase 2/3 van de klinische onderzoeken. Dit kwam dit jaar duidelijk tot uiting in de groei van het aandeel.

Dat gezegd hebbende, heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) een paar weken geleden de klinische proeven van Inovio tijdelijk stopgezet omdat het meer informatie nodig heeft over de gepatenteerde technologie die wordt gebruikt..

Als zodanig hebben de Inovio-aandelen sindsdien een lichte klap gekregen. Dit biedt echter wel een nieuwe mogelijkheid om tegen een gunstiger prijs de markt te betreden.

Virgin Galactic Holdings – NYSE: SPCE

maagdelijke galactische, beste aandelen om te kopen

Dit specifieke aandeel om in de gaten te houden, is enigszins een selectie met een hoog risico en een hoog rendement. De reden hiervoor is dat Virgin Galactic betrokken is bij een nieuwe, geavanceerde en volledig onbewezen industrie. Enerzijds heeft het ruimtetoerisme-project al 600 betalende klanten aangetrokken – goed voor een inkomen van meer dan £ 150 miljoen.

Er wordt ook aangenomen dat de eerste galactische vlucht volgend jaar zou kunnen vertrekken. Aan de andere kant is Virgin Galactic in een ruimterace met twee andere hoofdrolspelers. Dit omvat SpaceX (Elon Musk) en Blue Origin (Jeff Bezos). Beide bovengenoemde bedrijven hebben enorme oorlogskisten van meerdere miljarden dollars achter zich – dus de concurrentie zal buitengewoon hevig zijn.

Met dat gezegd zijnde, is er alle reden om aan te nemen dat de aandelen van Virgin Galactic momenteel sterk ondergewaardeerd kunnen zijn. Met een huidige marktwaardering van slechts $ 4,2 miljard zou het opwaartse potentieel immers enorm kunnen zijn.

Walmart – NYSE: WMT

Walmart, beste aandelen om te kopen

De Amerikaanse supermarktgigant Walmart heeft tot nu toe een geweldig jaar achter de rug. Vanaf 2020 met iets meer dan $ 118, zijn de aandelen nu $ 142 waard op de NYSE. Dit vertegenwoordigt een groei van 20% in slechts 10 maanden handel.

Walmart rapporteerde beter dan verwachte resultaten over het derde kwartaal. Walmart overtreft opnieuw de marktverwachtingen, we konden het opwaartse momentum nog enige tijd zien aanhouden.

Hoe u de beste aandelen vindt om nu te kopen

Nu sommige online platformen voor het verhandelen van aandelen u toegang geven tot duizenden en duizenden aandelen op talloze internationale beurzen, kan het ingewikkeld zijn om te weten in welke bedrijven u moet investeren..

Immers, degenen die consistente winsten boeken, doen dit meestal omdat ze een goed begrip hebben van hoe ze ondergewaardeerde aandelen kunnen vinden door middel van diepgaand onderzoek en analyse.

Het goede nieuws is dat er verschillende manieren zijn waarop u de beste aandelen kunt vinden om te kopen, zelfs zonder veel ervaring te hebben.

Bekijk de onderstaande tips.

Tip 1: Beoordeel het huidige economische klimaat

Eerst en vooral is het verstandig om een ​​stapje terug te doen en te kijken in wat voor economisch klimaat we ons momenteel bevinden. Zo stond 2020 in het teken van de coronaviruspandemie. Dit heeft geresulteerd in verschillende winnaars, maar heel veel verliezers.

Wat het laatste betreft, spreekt het voor zich dat aandelen in de horeca, luchtvaartmaatschappijen en detailhandel zwaar zijn getroffen door binnenlandse en wereldwijde beperkingen. Aan de andere kant was de technische ruimte een duidelijke winnaar. Bijvoorbeeld Amazon, Tesla, appel, Vierkant, en Facebook kijken ook naar winsten met dubbele (en in sommige gevallen zelfs driedubbele) cijfers.

In tijden van economische onzekerheden zijn de belangrijkste sectoren om naar te kijken de sectoren die betrokken zijn bij ‘basisproducten’ en diensten. Dit betekent dat de vraag sterk blijft, ongeacht hoe de economie presteert. Voorbeelden zijn onder meer aandelen uit de farmaceutische, tabaks- en voedingsmiddelen- / drankensector.

Tip 2: vang kortstondige inzinkingen op

Deze tip is iets dat kan worden bereikt door investeerders in alle soorten, maten en vaardigheden. Simpel gezegd, alle aandelen gaan door een ‘inzinking’. Dit betekent dat de aandelenkoers de verkeerde kant op gaat. Maar dit kan pas dagen of weken duren voordat de opwaartse trend zich hervat.

Tijdens de malaise is dit een uitgelezen kans om de respectievelijke aandelen met korting te kopen.

Een goed voorbeeld hiervan is Tesla. Op 31 augustus 2020 bereikten Tesla-aandelen bijvoorbeeld recordhoogtes van $ 502. Slechts 9 dagen later bereikten de aandelen echter dieptepunten van $ 330, wat neerkomt op een duizelingwekkende daling van meer dan 34%.

Was een dergelijke achteruitgang gerechtvaardigd? Absoluut niet.

Snel vooruit naar 27 oktober en dezelfde Tesla-aandelen zijn geprijsd op $ 424. Als u dus ‘de inzinking’ had opgevangen bij $ 330, zou u nu een winst van 28% zien in minder dan 2 maanden handelen.

Sommige dalingen op de aandelenmarkt zijn natuurlijk geen inzinkingen op korte termijn, maar meer een indicatie dat de aandelen een bearmarkt doormaken.

Als zodanig moet u deze strategie niet alleen gebruiken, omdat u verwacht dat de aandelen zich uiteindelijk zullen herstellen. Integendeel, het moet worden gebruikt bij bedrijven met sterke vooruitzichten en uiteindelijk – in gevallen waarin u denkt dat de daling van de aandelenkoers niet gerechtvaardigd is.

Tip 3: Combineer het gemiddelde van de dollar en de weging

In bijna alle nichegevallen moet het kopen van aandelen en aandelen worden gezien als een langetermijninvestering. Als u uw vermogen in de loop van de tijd wilt opbouwen, waarom zou u dan geen middeling van de dollarkosten overwegen??

Dit zal de druk wegnemen om op dit moment de beste aandelen te selecteren. Voor degenen die het niet weten, is het middelen op basis van de dollarkosten het proces waarbij kleinere, maar regelmatige bedragen op de aandelenmarkten worden geïnvesteerd. U kunt bijvoorbeeld aan het einde van elke maand $ 200 investeren in een selectie van aandelen.

Cruciaal is dat de strategie voor het gemiddelde van de kosten van de dollar u in staat stelt jarenlang marktgolven te doorstaan. Bovendien, als de door u gekozen aandelen een marktdaling doormaken, kunt u de aandelen goedkoper kopen. Dit resulteert vervolgens in een gemiddelde voorraadkoers die steeds gunstiger wordt.

Daarnaast raden we u ook aan uw eigen ‘wegingsysteem’ te creëren dat uw houding ten opzichte van risico’s weerspiegelt. U kunt bijvoorbeeld 70% van uw geld investeren in sterke en stabiele bedrijven (denk aan Amazon, IBM, Disney, Ford, enz.), 20% in groeiaandelen (denk aan Tesla, Virgin Galactic, Square, enz.), En 10 % in small-capaandelen – misschien die genoteerd op de Russell 2000 of AIM.

Klaar om in aandelenhandel te duiken?

Het is nu het juiste moment om aandelen te kopen?

Simpel gezegd, er bestaat niet zoiets als ‘het juiste moment’ om op de aandelenmarkten te beleggen. U investeert tenslotte in bedrijven op de lange termijn, dus kortetermijnvolatiliteit en marktcorrecties zouden ver beneden op uw prioriteitenlijst moeten staan.

Dat gezegd hebbende, kan het timen van de markt een zeer winstgevende oefening zijn als u weet wat u doet. Zoals we hierboven hebben opgemerkt, omvat dit het kopen van hoogwaardige aandelen wanneer deze door een tijdelijke marktdaling gaan. Als u dit in maart 2020 had gedaan met technologieaandelen, toen de markten binnen een paar weken crashten, zou u nu naar ongekende winsten kijken.

Hoewel doorgewinterde handelaren in en uit de markten zullen duiken in een poging om bredere trends te volgen, is er uiteindelijk niets mis mee om in de loop van de tijd vast te houden aan een eenvoudige gemiddelde dollar-kostprijsstrategie – wat betekent dat u kunt beginnen wanneer u maar wilt..

Hoe u de beste aandelen van maart 2021 koopt

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een van de beste aandelen die op deze pagina worden vermeld, raden we u aan af te rekenen eToro. Deze online broker geeft u toegang tot meer dan 1.700+ aandelen (inclusief de 5 keuzes die op deze pagina worden vermeld) – die allemaal op provisievrije basis kunnen worden gekocht.U kunt aandelen kopen vanaf $ 50 (£ 40) per transactie,

Hoewel eToro super populair is in het VK, Australië en een groot deel van het vasteland van Europa, ervaart de makelaar ook een golf van accountaanmeldingen vanuit de VS..

Als u echter nog nooit eerder online aandelen heeft gekocht, volgt hier een kort overzicht van wat u moet doen.

Hier wat u moet doen om aandelen te kopen eToro

Stap 1: Registreer een account

Om online aandelen te kopen, moet u een rekening openen bij een vertrouwde makelaar. Als u eToro gebruikt, duurt het registratieproces minuten. U hoeft alleen wat persoonlijke gegevens op te geven en een kopie van uw identiteitsbewijs te uploaden.

Stap 2: Stort geld

U gaat de door u gekozen aandelen met echt geld kopen, dus u moet wat geld op uw eToro-account storten. Dit komt op een minimum van $ 200 en je hebt verschillende betaalmethoden om uit te kiezen. Als u direct aandelen wilt kopen, kunt u het beste een bankpas / creditcard of een e-wallet zoals Paypal gebruiken.

Stap 3: Zoek naar aandelen

zoeken naar aandelen

Zodra er geld op uw eToro-account is gestort, moet u zoeken naar het bedrijf waarin u wilt investeren. U moet vervolgens op de knop ‘Handelen’ klikken om rechtstreeks naar de investeringspagina van het door u gekozen aandeel te gaan..

Stap 4: plaats een commissievrije kooporder

Amazon-aandelen, beste aandelen om te kopen

Ten slotte moet u een kooporder plaatsen om het aandelenaankoopproces te voltooien. Dit is eenvoudig – het enige dat u bij eToro hoeft te doen, is het bedrag aangeven dat u wilt investeren.

Het maakt niet uit of u aandelen koopt in een dergelijk bedrijf Amazon met een aandelenkoers van duizenden dollars – aangezien u met eToro kunt investeren vanaf slechts $ 50. Dit staat bekend als ‘fractioneel beleggen’, aangezien u een ‘fractie’ van een aandeel koopt.

Zodra u de kooporder heeft bevestigd, worden de aandelen aan uw eToro-portefeuille toegevoegd. Als de aandelen in kwestie dividend uitkeren, wordt dit weergegeven in uw eToro-account wanneer ze worden betaald. U kunt uw aandelen op elk moment verkopen – zolang de markten open zijn.

Als u op de aandelenmarkt wilt beleggen en wilt overwegen welke aandelen u vandaag het beste kunt kopen, is er geen betere plek om dat te doen dan op eToro. Klik gewoon op de onderstaande link om u vandaag nog aan te melden!

eToro – Koop de beste aandelen zonder commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

75% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder.

Beste aandelen om nu te kopen: het oordeel?

Zoals altijd zijn de beste aandelen die in dit artikel worden besproken, de mening van de auteur. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat u uw eigen onderzoek doet voordat u een investering doet.

Desalniettemin zijn er op de markten momenteel volop kansen om winst te maken – zelfs in de turbulente tijden waarin we momenteel leven. Vooral omdat veel bedrijven nog steeds naar een aandelenkoers staren die lager is dan het niveau van vóór de pandemie. zijn veel koopjes te krijgen.

Kijk volgende maand terug – waar we de beste aandelen bespreken die we in maart 2021 kunnen kopen!

Verder lezen:

Beste markten om in 2021 te handelen: alles wat u moet weten!

Volledige gids voor online handelen in het VK

The Essays of Warren Buffett: het enige boek dat u nodig hebt over investeren

Hoe te investeren als een expert

Investeer zoals Peter Lynch – The Stock Picking Expert

Waarschuwing: alle handel brengt risico’s met zich mee. De meningen op deze site vormen geen beleggingsadvies en waar nodig moet onafhankelijk financieel advies worden ingewonnen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor toekomstige resultaten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me