Hoe u de beste aandelen kiest om nu te kopen

In dit constant veranderende concurrentielandschap is beleggen in aandelen een van de beste manieren om een ​​goed rendement te behalen. Voor beleggers die een passief inkomen willen verdienen, zijn dividendaandelen altijd een optie. Het kan een rendement opleveren van 3% en een hoger tarief in vergelijking met andere spaarrekeningen. Investeren in de aandelenmarkt heeft zowel voordelen als risico’s. Het kiezen van de beste aandelen om te kopen is inderdaad een zenuwslopende beslissing die moet worden ondersteund door betrouwbare en robuuste onderzoeksaanbevelingen.

Tips voor het kiezen van de beste aandelen die u nu kunt kopen

Hoewel de populariteit van exchange-traded funds (ETF’s) individuele aandelenkopers en hun markt heeft verkleind, kan de aandelenmarkt met goed onderzoek nog steeds een succesvol investeringsproject zijn. Wat uw handelsstijl ook is, of het nu gaat om daghandel of zelfs stijlen zoals swing trading, positiehandel of beleggen, er moet een bepaald criterium zijn voor het kiezen van uw aandelen..

Hier zijn enkele gouden regels en tips om de beste aandelen op de markt te kiezen.

Plan voor een investering op lange termijn

Wat het huidige scenario ook is, de investeringsplannen moeten altijd voor de lange termijn zijn. Voordat u in een bepaald bedrijf investeert, moet u de geschiedenis ervan analyseren door de dividenduitkeringen, de cashflow en de handelsprestaties te bekijken. De geschiedenis is misschien geen betrouwbare graadmeter voor toekomstige prestaties, maar het kan een schets vormen voor een goed begin.

Behoud kapitaalbehoud de ultieme prioriteit

Aandeleninvestering en handel zijn geen gokspel. Het heeft eerder een bepaald plan en onderzoek nodig. Het behouden van het kapitaal en het minimaliseren van risico’s zouden de hoogste prioriteit moeten hebben bij het beleggen in aandelen. Het zou het beste zijn als u een duidelijk idee had van hoeveel geld u zich kunt veroorloven te verliezen en hoe u de aandelen dienovereenkomstig kunt uitkiezen voor de lange termijn. In het spel blijven en kapitaal behouden is een van de meest kritische doelstellingen.

Plan over risicobeheer

Bepaal het risiconiveau dat u zich kunt veroorloven en waarmee u kunt leven. Focus op het behoud van hoofdsteden en geef altijd een kickstart door risico’s te minimaliseren. Zodra uw vaardigheden en ervaring in het veld geleidelijk toenemen, kunt u overwegen om het risico uit te breiden op basis van de aandelen die u kiest om te verhandelen.

Beste aandelen om nu op de markt te kopen

Terwijl de hele wereld anticipeert op wat de "nieuw normaal" voor ons geldt, is het cruciaal om bij het kiezen van de door u gewenste aandelenmarkt rekening te houden met trends uit het verleden, de huidige markt en verschillende andere factoren. Hier zijn enkele van de beste aandelen die een indrukwekkende relatieve sterkte hebben in vergelijking met andere die goed kunnen presteren in deze markt.

FMCG-sector (snel bewegende consumptiegoederen)

Brits-Amerikaanse tabak en Imperial Brands zijn de beste en snel bewegende bedrijven voor consumptiegoederen (FMCG) die bovenaan de lijst van beste aandelen staan ​​die nu te koop zijn. Dit zijn twee rokersbedrijven die een rendement van meer dan 7% bieden, ondanks het feit dat de tabakssectoren uit de gratie zijn bij investeerders. Dit is behoorlijk indrukwekkend en ook een verleidelijke grond om de vruchten te plukken van aandeleninvesteringen.

Unilever Ltd, de opperheer van FMCG, die zich bezighoudt met het vervaardigen van merkproducten en verpakte producten, is nog een bloeiende voorraad om te overwegen. Unilever heeft een dividendrendement van bijna 3,5%, wat in deze huidige economie met een lage rente zeer aanlokkelijk en verleidelijk is. Omdat het een all-time duur aandeel is, kunnen plotselinge marktverstoringen ook kansen bieden om goedkoper dan normaal aandelen op te halen.

De frisdrankleverancier Britvic en alcoholische drankenbedrijf Diageo zijn twee andere FMCG-bedrijven die kunnen worden gecategoriseerd onder de titel van beste aandelen om te kopen. Met een verleidelijke opbrengst van meer dan 3,5% en een geschiedenis van bloeiende prestaties, Britvic heeft een markt doordrenkt met veel kansen voor investeerders. Aan de andere kant heeft Diageo een relatief lage opbrengst, die bijna 2,5% bedraagt. Maar hun trackrecord op het gebied van dividendgroei is voldoende om er een aanzienlijk aandeel van te maken.

Technologie

Technologie kolossen zoals Facebook, Netflix, Google, en appel domineerde aanvankelijk de sector en werd een begrip op de aandelenmarkt. Verschillende investeerders zagen een zeker groeipotentieel in deze beginnende ondernemingen, en het is nog steeds een van de beste opties voor investeerders.

Volgens Netflix’s laatste inkomstenrapport, het Netflix-voorraad is dramatisch gestimuleerd en er is een piek in de relatieve sterkte die inderdaad een invloedrijke factor is.

Ondanks het doorvoeren van een prijsstijging, Netflix heeft in het kwartaal van december 860.000 nieuwe abonnees toegevoegd in de Verenigde Staten en Canada, en het bedrijf eindigde met maar liefst 203,7 miljoen abonnees wereldwijd in 2020, waardoor het een ideale basis werd voor investeringen op de aandelenmarkt. Wells Fargo-analist Steven Cahall zei in zijn briefje aan klanten dat, "We zijn van een historische beer op NFLX naar een stier met kaarten gegaan."

De technische gigant Appel (AAPL) werd het eerste Amerikaanse bedrijf met een marktkapitalisatie van meer dan $ 2,3 biljoen in januari 2021. Ondanks de pandemie die het land overspoelde, wist het aandeel van de iPhone-maker dit jaar een sprong van meer dan 50% te maken, waardoor het een ideale keuze is voor beleggers om prioriteit te geven aan hun kapitaal en maak daarnaast passief inkomen.

Financiën

Door gebruik te maken van de voordelen van digitale transformatie, vergroten de wereldwijde financiële sectoren hun groei met bepaalde diensten zoals bankieren, investeren en verzekeren. Het zij Intuit. Inc (INTU met zijn oplossing om naadloze en betaalbare belastingaangifte te maken of Mastercard (MA dat profiteert van het voordeel van een groeiende geldloze samenleving. Deze merken zijn klaar genoeg om overal een stabiele en continue markt te behouden, zelfs temidden van chaos.

Conclusie: The Boon And Bane

Na de verwoesting van de pandemie wordt voorspeld dat de markten zich zullen herstellen, en aandelen vertonen een positief teken van stijging, wat het een ideaal moment maakt om in de aandelenmarkt te investeren. Risico’s zijn voorbestemd om betrokken te zijn bij beleggingen op de aandelenmarkt, maar ondanks de risico’s zijn deze genoemde aandelen enkele van de beste aandelen die u nu kunt kopen om uw passieve inkomen voor dit jaar en de komende jaren een boost te geven..

eToro – Koop aandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Lees verder:

Top 10 Britse aandelen om in 2021 te investeren

Hoe aandelen te kiezen: een complete gids voor nieuwe investeerders

Wat zijn de 8 beste toeristische aandelen om in 2021 te kopen??

Wat zijn de top 5 dividendaandelen om in te investeren voor 2021??

Top 7 bestaande telecommunicatieaandelen om te kopen in 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me